Page 1

Aksjonsantrekk Norsk Folkehjelp Redningstjeneste


Om aksjonsantrekk for Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp har allerede en uniform som er godt egnet til bruk på førstehjelpsvakter. Vi har imidlertid fått flere henvendelser fra mannskaper som ønsker produkter som er bedre og mer egnet til bruk på aksjon. Plaggene som presenteres her skal derfor ikke erstatte uniformen, men være et godt valg for bruk på redningsaksjoner. Samtidig mener vi det er grunn til å understreke at uniformen levert av Wenaas112 ikke er ment til bruk i aksjonssammenheng. Antrekk på aksjon skal enten være produktene som presenteres her, eller privat turutstyr. Markeringsvest skal fremdeles alltid brukes som ytterste plagg når man er på aksjon. Plaggene her er i tillegg utformet på en slik måte at de gjerne kan brukes på private turer. Det er imidlertid viktig at du som redningsmannskap er bevisst på at du er organisasjonens viktigste ansikt utad, og produktene benyttes på en slik måte at organisasjonen profileres på en god måte.

Produkter

Norsk Folkehjelp har i samarbeid med Norrøna og Vigeland kommet frem til ett sett med produkter som tilbys som aksjonsantrekk. Det har vært lagt vekt på produkter av høy kvalitet, som skal fungere til redningsinnsats under alle forhold. Produktene som er valgt er blant det beste som finnes i markedet. Produktene er hyllevare, noe som er med på å redusere kostnadene for Norsk Folkehjelp og dermed for deg som redningsmannskap.

Merking

På alle overdeler er det valgt merking med logo på høyre arm, og teksten “Norsk Folkehjelp Redningstjeneste” på brystet. På jakken er det i tillegg påsydd borrelåsstripe for feste av navnemerke. Buksene har ingen merking.


Norrøna Trollveggen Proshell Trollveggen Gore Tex Pro Shell Jacket Norrønas mest slitesterke og værbeskyttende vanntette jakke. GORE-TEX® Pro Shell-materialet tåler mye, gjør jakken lett i vekt og gir den beste beskyttelsen mot uværet. Aquaseal®glidelåsene fra YKK® er 100 prosent vann- og vindtette. Jakken har store ventilasjonsåpninger under armene med X-åpning, slik at den kan åpnes og lukkes fra begge kanter. Hetta har god plass til hjelmen, og jakkens passform gir god bevegelighet. Str: xs-xxl. Medlemspris: 4000,- (I butikk 5499,-)

Trollveggen Gore Tex Pro Shell Bib Norrønas mest slitesterke, værbeskyttende og vanntette bukse til fjellsport-aktiviteter. GORETEX® Pro Shell-materialet tåler svært mye juling og gir den beste beskyttelsen mot uværet. Aquaseal®- glidelåsene fra YKK® er 100 prosent vann- og vindtette. Her finner du avtakbare gamasjer, forsterkninger ved leggene som tåler stegjernsbruk, side-ventilasjonsåpninger langs beina og store lommer på lårene. Str: xs-xxl Medlemspris: 3300,- (I butikk 4499,-)


Trollveggen dri3 Jacket

Norrønas mest slitesterke, værbeskyttende og vanntette jakke i dri™3-materialet. Jakken har stretchområder på skuldrene, albuene og ryggen for best mulig bevegelighet. Store ventilasjonsåpninger under ermene med X- åpning gjør at den kan åpnes og lukkes fra begge ender. Snøring i livet, lengre skjæring bak, stormhette som passer over hjelm med krave innvendig, og asymmetrisk skjæring på ermavslutning for økt beskyttelse. Damemodell har rosa/Lilla glidelåser, herremodell har blå glidelåser. Se illustrasjonfoto til høyre. Str: S-XXL (herre), XS-XL (dame) Medlemspris: 2300,- (I butikk 2999,-)

Trollveggen dri3 Bib

Norrønas mest slitesterke og vanntette selebukse i det elastiske og pustende dri™3materialet. Partiet over beltet er laget i pustende flex™1-materiale, så man slipper 2 lag med membranstoff når jakken er på. Super Fabric™-forsterkninger på innsiden av leggene for stegjernsbruk, og unike ventilasjonsløsninger via glidelåser langs beina. Seks glidelåsdragere gir fleksibilitet for ventilasjon og drop-seat funksjonalitet. Ulikt snitt på herre- og damemodell. Bilde lengst til venstre er damemodellen. Str: S-XXL (herre), XS-XL (dame) Medlemspris: 2300,- (I butikk 2999,-)


Svalbard flex1 Pants

Dette er Norrønas mest fleksible og desidert mest populære friluftsbukse. Den er laget av det svært slitesterke flex™1 Soft Shell-materialet som puster og gir god bevegelighet. Buksen har normal passform, to håndlommer, to lommer på lårene, Custom-fit system™ i midjen, strammere ved anklene og integrert gamasjekrok. Denne buksen passer best til aktiviteter med høy intensitet eller hvis du ønsker en bukse som puster svært godt. Str: S-XXL (herre), XXS-L (dame) Medlemspris: 1000,- (1299,- i butikk)

The North Face fleecegenser

Fleecegenser med 1/4-lang glidelås i halsen i TKA 100 fleece. Den tørker raskt og er myk og god på. Fasongen er noe romslig, men den bygger lite under skalljakken Genseren er fin både til aksjonsbruk, møter og på fritiden. Str: S – XXL (herre) XS - XL (dame) Medlemspris: 450,- (599,- i butikk)


Navnestriper

I forbindelse med nytt aksjonsantrekk har man valgt å sy på borrelås som gir mulighet for feste av navnestripe. Navnestripene er kun til bruk under aksjon, og skal benyttes etter hvilken funksjon man bekler under aksjonen. Navnestriper til aksjonsjakken har logo, forbokstav i fornavn og fullt etternavn. Den leveres i to ulike varianter. • For mannskap med godkjent søk og redningskurs med underskrift: “REDNINGSMANNSKAP” • For mannskap med godkjent operativ lederutdanning, med underskrift “OPERATIV LEDER”. Pris: 200,- per stk.


Bestilling av produkter Salg av disse produktene er organisert gjennom fellesbestillinger. Frist for første bestilling høsten 2011 er 15. november. Neste bestilling vil være i månedsskifte januar/februar 2012. Det må påregnes noe leveringstid, da jakker og gensere først må sendes til brodering/ profilering før de kan sendes videre. Disse produktene er for mannskaper i Norsk Folkehjelp som er godkjent søk og redningsmannskap og godkjente operative ledere. Det er sterkt ønskelig at lokallagene samler opp bestillinger fra medlemmene og sender inn en felles bestilling. Vedrørende størrelser og retur Da produktene broderes/profileres for hver bestilling er det svært viktig at man bestiller i rett størrelse. Norsk Folkehjelp sitter i dag ikke på noe eget lager av disse produktene, og det vil derfor ikke være mulig å få endret produktet etter at man har fått det levert. Alle anmodes derfor om å prøve produktene i en sportsbutikk før man bestiller, slik at størrelsen blir korrekt. Det er ikke mulig å returnere produktene. Hvordan bestille Bestilling må inneholde følgende: • Type produkt (navn på varen og modell (D/H)) • Størrelse • Navn på bestiller • Kontaktinformasjon, (Navn, adresse, e-post og telefon). • Leveringsadresse. For bestilling av navnestriper må navn og funksjon sendes med. Bestilling sendes til bekledning@folkehjelp.no Spørsmål vedrørende produktene kan også sendes til samme adresse. Produktene sendes i oppkrav, og fraktkostnader vil komme i tillegg.


/AksjonsantrekkNorskFolkehjelp2011  

http://www.folkehjelp.no/filestore/AksjonsantrekkNorskFolkehjelp2011.pdf

Advertisement