Page 1

zorg dichtbij Zorghotel Ontspannen mĂŠt/


Welkom

Comfortabele suites vindt u in het Zorghotel, prachtig gelegen in het groen tussen Den Haag en Rijswijk. Hier kunt u heerlijk ontspannen en tegelijkertijd een beroep doen op zorg.

q Een ideale combinatie als u herstellende bent van bijvoorbeeld een operatie of er gewoon even tussen uit wilt

2


3


4


Omgeving Het Zorghotel grenst aan Park Steenvoorde waar u heerlijk kunt wandelen. Tegelijkertijd is het gezellige Rijswijkse winkelcentrum In de Bogaard vlakbij.

Hotelkamers De zes suites zijn luxueus ingericht met een fraaie badkamer, comfortabele bedden en brede fauteuils. Ook is er een telefoon, radio, televisie, personen­alarmering, kluisje, airconditioning, koffiezetapparaat, waterkoker, minibar en draadloos internet aanwezig.

U bent van alle gemakken voorzien

/

5


Faciliteiten hotel Het Zorghotel bevindt zich bij woonzorgcentrum Steenvoorde en biedt u vele faciliteiten. U kunt dagelijks van een ontbijt, lunch en driegangenkeuzediner genieten. Als gast van het Zorghotel kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad met extra warm water. Dit is ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Verder staan een restaurant, winkel, fitnessruimte, fysiotherapeut, kapsalon en pedicure tot uw beschikking.

6


7


8


Zorg Bij uw verblijf in het Zorghotel kunt u zorg ontvangen. De zorg bestaat uit verpleging, fysiotherapie en ergotherapie. Ook is er personenalarmering op de kamer aanwezig. Het alarmteam is 24 uur per dag inzetbaar bij noodgevallen. Contact onderhouden met uw eigen arts behoort tot de mogelijkheden, ook als u van ver komt hebben wij huisartsen die de zorg kunnen overnemen.

het alarmteam is 24 uur per dag inzetbaar

/

9


Lloydloom Salon

q

In de Lloydloom Salon kunt u dagelijks genieten van het ontbijt, de lunch en een driegangendiner. MĂŠt prachtig uitzicht op het zwembad. In de Lloydloom Salon kunt u ook familie, kennissen en vrienden ontvangen.

Zwembad Als gast van het Zorghotel kunt u gratis gebruikmaken van het zwembad dat wordt gezuiverd met fysiologisch zout. Rode ogen zijn dus verleden tijd. Het water is extra warm en de speciale jetstreams helpen uw spieren versterken. Voor minder validen zijn er speciale rolstoelen. 10


11


12


Een klasse apart Het Zorghotel biedt u zorg in een luxe omgeving. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden (deels) uw verblijf. Of dit ook voor uw verzekering geldt, kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.

zorg in een luxe omgeving

/

13


In de sfeervolle Theaterzaal van Steenvoorde worden geregeld klassieke concerten georganiseerd

Wilt u meer informatie?

14

/

Reserveren?

/

q

Wilt u meer informatie? Of wilt u reserveren? Belt u dan met Florence, telefoon 070 - 41 31 000 of stuurt u een e-mail naar zorghotel@florence.nl


15


T 070 - 41 31 000 E zorghotel@florence.nl W www.florence.nl florencezorg

FL.CO.4005.0318.2

Florence woonzorgcentrum Steenvoorde Generaal Spoorlaan 62 2285 CH Rijswijk

Zorghotel Rijswijk  
Zorghotel Rijswijk  
Advertisement