Page 1

Tehnici Avansate de Optimizare SEO

Esti pregatit sa iti dublezi traficul de pe site? De indata ce vei aplica aceste tehnici de mai sus si cele prezentate mai jos - tehnici avansate de SEO - iti garantezi ca vei atrage de aproape 2 ori mai multi vizitatori pe site.

Iata 10 tehnici avansate de SEO pe care le poti implemente deindata pentru a creste numarul de vizitatori de pe site:

1. Dezvolta un audit de SEO

Daca aloci cateva ore analizei traficului tau, vei vedea de ce nu atragi destui vizitatori pe site. In general un audit de SEO inseamna examinarea pas cu pas a site-ului tau pentru a vedea ce merge si ce nu merge in termeni de optimizare SEO.


La Star Marketing folosim cele mai bune tool-uri pentru a analiza site-urile clientiilor nostri si a vedea problemele ascunse care dauneaza. Iti recomandam sa utilizezi fie Quicksprout, SEMRush sau alte tooluri performante pentru a determina care sunt problemele site-ului tau.

Cele mai des intalnite probleme sunt cele de Headings, Alt-tag, crawling.

2. Research din punctul de vedere al userului

Intreaba userii de pe site-ul tau fie pe social media fie prin email sau online surveys ce ar schimba la siteul tau. Astfel vei lua date reale chiar de vizitatorii de pe site-ul tau si vei stii ca i-a atras pe site si ce i-a facut sa paraseasca site-ul tau.

3. Dezvolta pagini web mai bune

O pagina de aterizare buna are scopul de a genera leaduri/vanzari. Cu cat pagina ta de aterizare este mai buna cu atat va convertii mai mult. Deci scopul tau este sa imbunatatesti performanta landing page-ului tau. Afla de unde vin vizitatorii pe landing page, ce fac pe landing page inainte sa converteasca, de ce nu convertesc. Vrei sa atragi mai multi clienti in afacerea ta si sa vinzi mai mult pe site?

Daca esti un antreprenor care vrea sa isi creasca afacerea si numarul de clienti in online, #optimizarea #site-ului tau este o metoda eficace de a atrage noi clienti!

De aceea STAR MARKETING iti vine in ajutor cu CEL MAI COMPLET GHID DE #OPTIMIZARE #SEO pentru site-ul tau!


Astfel tu vei afla pas cu pas cum sa iti optimizezi site-ul pentru o mai buna clasare in motoarele de cautare!

http://star-marketing.ro/ghid-avansat-de-optimizare-seo-a-site-ului/

4. Mobile friendly si responsive

Iti poti creste foarte mult traficul de pe site daca ai un site mobile friendly si responsive. Din ce in ce mai multa luma intra pe internet de pe device-uri mobile. Pe langa experienta placuta de utilizare pe site a userilor trebuie sa stii ca Google penalizeaza site-urile care nu sunt mobile friendly.

5. Profita de puterea infograficelor

Cea mai rapida metoda de a-ti creste numarul de vizitatori pe site este prin infografice. Cand dezvolti infografice de calitate cu multa informatie utila poti dezvolta multe backlink-uri. Spre exemplu si noi Star Marketing - am dezvoltat cateva inforgrafice despre SEO care au fost la randul lor share-uite si neau adus trafic pe site.

6. Implementeaza cuvinte cheie sinonime pe pagina

SEO a evoluat foarte mult in ultima perioada. De aceea daca vrei sa fii mereu in topul rezultatelor de cautare Google trebuie sa te adapetezi constant. Un factor important pe care Google il ia un considerare sunt cuvintele cheie sinonime.


Cuvintele cheie sinonime sunt perfecte atunci cand optimizezi o pagina dupa un cuvant cheie. Google isi trimite robotii de cautare pe pagina ta si acestia analizeaza care este cuvantul cheie principal, pe langa acest cuvant cheie robotii Google au capacitatea de a analiza si cuvintele cheie sinonime.

Spre exemplu sa zicem ca vrei sa iti optimizezi pagina dupa cuvantul cheie " cabinet dentar Timisoara" . Acesta este cuvantul cheie principal da? Ca si cuvant cheie sinonim poti utiliza " Cabinet Stomatologic Timisoara".

Vezi tu, prin aceasta tehnica impusti 2 iepuri in acelasi timp.

7. Spioneaza-ti concurenta si cuvintele lor cheie

Aceasta tehnica este preferata noastra. Pentru ca nu exista o metoda mai directa si exacta prin care sa afli care sunt cuvintele cheie potrivite pentru site-ul tau decat cele ale concurentiilor mai bine clasati. Analizeaza cu atentie si fara sentimente site-ul concurentei tale si vezi dupa ce cuvinte isi optimizeaza ei site-ul. Site-ul tau web nu vinde cat ai vrea tu si nu atrage destui clienti?


Daca vrei sa ai vinzi 24/24 pe site-ul tau si sa iti cresti numarul de clienti de pe site, STAR MARKETING tia pregatit cel mai complet #ghid de #optimizare a #ratei de #conversie din Romania!

Astfel tu vei afla cum sa iti cresti vanzarile si numarul de clienti de pe site pas cu pas pentru a avea o afacere profitabila!

Citeste ghidul acum!

http://star-marketing.ro/ghid-optimizare-rata-de-conversie/

Noi la Star Marketing folosim diverse tool-uri precum SEMRush, SEO Power Suite pentru a analiza riguros site-urile concurentiilor clientiilor nostri.

8. Foloseste-te de puterea social media

Wow! Sa nu uitam de Social Media si de super-puterea lor de a atrage trafic pe site. Ce alta metoda mai rapida si simpla de a atrage trafic pe site mai exista decat social media marketing nu-i asa? Iti recomandam sa postezi des ( fara spamm) si sa postezi informatii utile pe social media cu link catre siteul tau. Astfel daca oamenii vor sa citeasca ceea ce ai postat, ei pot sa intre pe site.

9. Imbunatateste structura link-urilor interne

Linkurile interne pot sa te ajute sau sa te impiedice sa te clasezi bine in rezultatele Google. Multa lume se focuseaza sa atraga vizitatori pe homepage dar uita sa ii aduca si pe celelalte pagini. Poate ca celelalte


pagini sunt mai importante pentru vizitatori decat homepage-ul tau. De aceea trebuie sa ai o structura de link-uri interne cat mai naturala si utila pentru useri.

10. Updateaza continutul vechi

Ai un continut vechi ca ti-a generat in trecut trafic? De ce nu il folosesti din nou pentru a atrage oameni pe site-ul tau? Il poti updata cu datele la zi si promova din nou. Nu subestima puterea articolelor vechi care in trecut ti-au adus trafic. Trebuie sa utilizezi orice bucata de continut de pe site pentru a atrage noi vizitatori.

A! Inca ceva. Daca acest continut vechi ti-a adus trafic pe site inseamna ca este util si interesant pentru cei ce l-au citit.

Ai un magazin online si vrei sa il clasezi mai bine in motoarele de cautare pentru a atrage mai multi clienti pe site?

Daca si tu vrei sa iti dezvolti site-ul de ecommerce, echipa STAR MARKETING ti-a pregatit cel mai complet #ghid de #optimizare #SEO pentru site-uri de tip #ecommerce!

Astfel tu vei afla cum sa iti clasezi mai bine site-ul in motoarele de cautare si sa atragi noi clienti pe site care sa cumpere!

http://star-marketing.ro/ghid-optimizare-seo-pentru-ecommerce/

Tehnici avansate de seo - Optimizare site Timisoara  

Tehnici Avansate de SEO - Optimizare Site Timisoara Afla cum sa iti clasezi site-ul in primele rezultate de cautare Google cu aceste 10 teh...