Page 1

11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

GROOTS WONEN

ELf METER BREED AAN DE SINGEL

XXL WONEN

HAPPY TOGETHER

OPGROEIEN MET RUIMTE

ALLE KIDS krijgen HUN EIGEN PLEK

FLEXIBILITEIT IN WERKEN

EIGEN STUDIO AAN HUIS


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

NIET EERDER WAS WONEN IN BREDA ZO’n BELEVING ALS NU 2

Thuis in Breda Een nieuw gezicht

6 8

Voel de dynamiek van hartje centrum

Happy together

12

Genieten van Het goede leven

Mooie ogenblikken

18

Perfecte basis

22

Een woning met Meerdere functies

Praktijkruimte aan huis

24

Badkamer & keuken Technische omschrijving

30 32

3


11 meter breed aan de Singel in Breda 11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

IK WIL GENIETEN ALS IK OM ME HEEN KIJK

EVEN DE DEUR UIT tijd speelt geen rol meer als je 365 dagen per jaar de stad in kan

CITYLIFE ‘PUR SANG’

6

in breda ben je pas echt thuis Breda is een stad waar je graag woont. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over.

Breda is gastvrij voor haar bezoekers. Het feit dat de stad tot ‘Beste Binnenstad’ is uitgeroepen, getuigt hiervan. De gemeente Breda telt momenteel ruim 170.000 inwoners. Sinds de laatste gemeentelijke herindeling behoren ook de kerkdorpen Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek en Teteringen tot Breda.

Dat komt door de esthetisch goed doordachte combinatie van de historische en bourgondisch aandoende kern met moderne architectonische toevoegingen. Het indrukwekkende Chassé Theater, de hippe binnenstadswijk Chassé Park en het unieke Mezz concerts & dance zijn daar sprekende voorbeelden van. De sfeervolle singels maken het plaatje compleet.

Driehoefijzers in Breda

Wonen in een stadsvilla aan een van die authentieke singels beantwoordt aan alle verwachtingen van luxe wonen nabij de binnenstad.

Wonen in Drie Hoefijzers is door de historische context en uitstraling met recht uniek te noemen. Een ideale omgeving voor mensen die kiezen voor hoogwaardig stedelijk wonen.

Op loopafstand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Bovendien maakt de uitbreiding van de St. Josephschool deel uit van de ontwikkeling. Door al deze aspecten is het een uitstekende plek voor zowel gezinnen als stedelingen, maar ook actieve senioren. Zij zullen zich er snel thuis voelen.

de HAVEN van breda

het chassé theater

De historie van de locatie vormt een uitstekende basis voor de nieuwe ontwikkeling: een modern, nieuw gebied met cultuur, monumenten, groen, horeca, wonen en werken. shoppen in breda

Naar inwonertal is Breda een van de tien grootste gemeenten van Nederland en na Eindhoven en Tilburg de derde stad van NoordBrabant. Dat uit zich in het grote aanbod van

heerlijke restaurants, cultureel vermaak, trendy uitgaansgelegenheden, mooie winkels en bijzondere evenementen die Breda te bieden heeft. Denk maar eens aan het Jazzfestival,

het Breda Ballon Fiësta, de Palm Parkies, het Ginnekense Zomerfestival en Breda Barst. Dus kies en kom thuis in Breda, de Beste Binnenstad van Nederland!

elke dag is verwennerij in breda

7


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

CINQ geeft een NIEUW GEZICHT aan het centrum

perceelGrootte tot: 363 m2

De geplande nieuwbouw wordt harmonieus ingepast zodat er een fraaie mix ontstaat van moderne architectuur en cultuurhistorisch erfgoed, gelegen aan intieme pleinen. De ligging tussen de monumentale panden en de winkels, horeca, cultuur en andere voorzieningen om de hoek maken het tot een levendig en eigentijds gebied.

Dit voormalige brouwerijterrein aan de rand van het centrum wordt getransformeerd tot een bruisend woon-, werk- en verblijfsgebied met stedelijke allure. Enkele waardevolle en karakteristieke monumenten, waaronder het voormalig hoofdkantoor van de brouwerij en het brouwhuis met de markante fabrieksschoorsteen, krijgen hierbij een nieuwe bestemming.

Op loopafstand van het centrum van Breda, gelegen aan de Oranjesingel, realiseert AM vijf riante stadsvilla’s. De villa’s maken onderdeel uit van het project Drie Hoefijzers, gelegen ten noorden van het centrum, vlakbij het nieuwe station. Omsluitende straten van het gebied zijn de Terheijdenseweg, Ceresstraat en St. Josephstraat. Drie Hoefijzers is een begrip in Breda.

woONOPPERVLAKTE vanaf 198 m2

8

9 Te RH E g ewe ENS IJD

station breda centraal

oranjesin

gel

sophi

astra

BREDA

at

N A27

p p

p

p

p

p

p

p

A16

A27

A58 bnr. 5 233 m2

WINKELHART

0,4 km

VALKENBERG PARK

0,7 km

HAVEN

0,2 km

GROTE KERK

0,5 km

Chasse theater

1,2 km

bnr. 4 230 m2

bnr. 3 262 m2 oranjesingel

bnr. 2 300 m2

bnr. 1 363 m2

De vijf stadsvilla’s zijn dankzij hun elf meter brede gevel prominent aanwezig aan de Oranjesingel. Deze enorme beukmaat wordt ook nog eens benadrukt door het subtiele kleurverschil in gevelsteen dat tussen de woningen is aangebracht. Een ander aantrekkelijk punt is de mogelijkheid om de woning grotendeels naar eigen idee in te delen. Bent u alleen, samen of met kinderen? U bepaalt zelf welke indeling bij uw situatie past. Het voordeel van op loopafstand wonen van het centrum is dat u de auto thuis kunt laten staan. En dat kan op een van de twee eigen parkeerplaatsen die bij de woning horen.


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

voel de dynamiek van hartje centrum

XXL LEVEN IN HET CENTRUM VAN BREDA De singel als decor van uw living.

Happy Together

10

11


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

BREDA GEEFT JE ALLES van het bruisende Jazzfestival tot een rustige middag in je tuin

12

HAPPY

13

TOGETHER Bouwnummer 1 t/m 4

Rust, ruimte, luxe en comfort met het bruisende centrum van Breda op een steenworp afstand. Dat is wonen in Cinq. Alle ruimte om thuis te werken, even workouts te doen of nog een keer omdraaien in bed in de riante slaapkamer met aangrenzende kleedkamer. Daarna wacht een lunch in de stad en een avondje ChassĂŠ theater om weer thuis te komen in uw droomhuis. Voor alle woningen van Cinq geldt onder andere: - Extra hoge plafonds - Luxe keuken van Van Leerzem uit Breda - Luxe sanitair serie Sphinx 420 - Kranen van Hansgrohe - Houten kozijnen met stompe deuren - Standaard vloerverwarming en vloerkoeling - Diverse indelings- en uitbreidingsvarianten mogelijk

begane grond

*

*Plattegrond is inclusief optie uitbouw over halve breedte van de woning.


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

Happytogether

ELKE VERDIEPING ZIJN EIGEN BETEKENIS een cadeau van de architect

14

15

1e verdieping Inclusief optie indelingswijziging

2e verdieping


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

Genieten van het goede leven mooie ogenblikken

16

OPGROEIEN MET RUIMTE De speelruimte van de kinderen grenst aan de comfortabele zitruimte. Lekker bij elkaar zijn.

17


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

ZELFS HET GROOTSTE GEZIN WOONT HIER RUIM

18

MOOIE OGENBLIKKEN

19

Bouwnummer 1 t/m 4

In deze mooie villa heeft heel het gezin de ruimte. De kinderen kunnen zich vermaken in de fraaie tuin of in een van de vele kamers. Vier of zes slaapkamers, het kan allemaal. De basisschool is om de hoek evenals middelbaar en hoger onderwijs. Maar niet alleen scholen maken onderdeel uit van de directe omgeving. Op loopafstand ligt naast het centrum ook het prachtige Valkenbergpark voor een mooie wandeling of om lekker te luieren in de zon. Voor alle woningen van Cinq geldt onder andere: - Twee eigen parkeerplaatsen (in het centrum van Breda) - Gelegen tussen mooie panden op een historische locatie - Tuinen variĂŤrend in grootte van 230 m2 tot 363 m2 - Op loopafstand van het centrum en station - Nabij scholen en uitvalswegen - Met uitzicht over de Oranjesingel

begane grond

*

*Plattegrond is inclusief de optie uitbouw van 1.80 meter over de gehele breedte.


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

MooieOgenblikken

de kinderen hebben overal FAVORIETE PLEKJES

20

21

1e verdieping

2e verdieping

Inclusief optie uitbouw 2e verdieping


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

22

23

PERFECTE

BASIS

In de villa’s van Cinq voelt iedereen zich thuis. Onafhankelijk van de thuissituatie. En ze hebben niet alleen de perfecte basis als ze voorzien zijn van een uitbouw. De basiswoning is al heerlijk ruim en biedt allerhande indelingsmogelijkheden. Op de rechterpagina ziet u een voorbeeld van hoe u de woning in zou kunnen richten. Maar… het is alleen een idee, want U beslist!

begane grond


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

Een woning met meerdere functies Praktijkruimte aan huis

24

Iedereen kan zijn wensen waarmaken door de vrije indeelbaarheid van de woningen

25


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

begane grond

*Plattegrond is inclusief de optie praktijkruimte aan huis.

26

27

Praktijk

RuIMTE aan huis Bouwnummer 5

De villa met bouwnummer 5 is op de hoek gelegen en biedt de mogelijkheid tot de aanbouw van een praktijkruimte (of een speelkamer/televisiekamer/werkkamer). Ook deze ruimte kan geheel naar wens worden ingedeeld. Zo kan er een ontvangstruimte worden gecreĂŤerd welke toegang biedt tot het praktijkgedeelte. Op deze manier hoeft u niet ver van huis om uw werkplek te bereiken. U kunt natuurlijk ook een geheel andere invulling geven aan deze ruimte. In het oorspronkelijk ontwerp is op de plaats van de aanbouw een garage opgenomen. - Mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis - Speelse vorm van de living dankzij de schuine wand - Gelegen op de hoek waardoor een extra imposante gevel ontstaat


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

genieten, gezelligheid, gastvrijheid

PraktijkRuimte aan huis

zelfs als je de deur uitloopt heb je het gevoel van thuiskomen

28

29

1e verdieping

2e verdieping


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

HIER KRIJG JE DE SMAAK WEL TE PAKKEN! Van Leerzem Italiaanse keukens is aangewezen als de leverancier van de keukeninrichting van uw nieuwe woning. Deze firma is gedurende de afgelopen 30 jaar een begrip geworden in Breda en omgeving op het gebied van de levering en installatie van Italiaanse keukens.

30

De aangeboden inrichting is van het merk Varenna/Poliform. U heeft de keuze uit 6 frontkleuren op basis van model ‘Alea’, de greeploze keuken van Varenna/Poliform. De inbouwapparatuur wordt aangeboden uit het Miele programma. Het werkblad, met geïntegreerde Franke RVS spoelunit, is van 38 mm multiplex gemaakt met een keuze uit meer dan 40 kleuren.

uw BADKAMER AAN DE SINGEL

Het geheel wordt aangeboden inclusief de montage van de keukeninrichting, het inbouwen van de apparaten, het monteren van het werkblad en de mengkraan en het aansluiten van de water aan- en afvoer en gas en elektra.

Afhankelijk van de door u gekozen indeling ligt uw badkamer wel of niet aan de singel. Maar hoe dan ook, er is meer dan voldoende ruimte voor een heerlijk grote badkamer. De badkamer is de uitgelezen plek om met al uw zintuigen te genieten. En dit moet ook zeker gaan lukken met het luxe sanitair en tegelwerk dat standaard al in de woning aanwezig is. Voor het sanitair is gekozen voor de prachtige serie 420 van Sphinx. Om het geheel compleet te maken zijn er kranen en douchekoppen van het mooie merk Hansgrohe voorzien. Uw badkamer wordt een plaats om echt te genieten.

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen alle wensen worden besproken, zodat het keukengebied, zonder beperkingen, kan worden ingevuld. Naast keukeninrichting levert Poliform een prachtige collectie aan sofa’s, inloopkasten, tv meubelen, een perfecte aanvulling op het keukenprogramma.

Er zijn diverse keuzes gemaakt qua kleuren tegelwerk. U bepaalt zelf wat het beste bij u past. Natuurlijk is het ook mogelijk om af te wijken van hetgeen gekozen is en iets anders uit te zoeken.

DE KEUKEN is de PLEK WAAR IEDEREEN ZICH THUIS VOELT

31


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

technische omschrijving

32

In deze verkorte technische omschrijving treft u de specificaties aan van de materialen, afwerking en uitrusting van de woningen. Het is mogelijk om deze met behulp van een keuzelijst en diverse indelings- en uitbreidingsvarianten zoveel mogelijk naar uw eigen wensen aan te passen of in te richten. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u graag naar de makelaar.

Het project Drie Hoefijzers te Breda omvat de gehele herontwikkeling van de voormalige brouwerij Interbrew (tegenwoordig Inbev). In dit gebied komen zowel grondgebonden woningen als appartementen. Daarnaast zullen ook andere functies aan het gebied worden toegevoegd. De monumentale panden blijven gehandhaafd en krijgen een nieuwe invulling. Ook aan de inrichting van het openbaar gebied is veel aandacht besteed. Binnen het plan wordt een parkachtige groene sfeer gecreëerd. U zult de kwaliteiten van zowel de woningen als de openbare inrichting zeer zeker herkennen. De 5 stadsvilla’s Cinq, waar deze technische omschrijving op toeziet, bevinden zich aan de zuidzijde van het gebied, gelegen aan de Oranjesingel. De villa’s zijn ontworpen door Diederendirrix Architecten uit Eindhoven en kenmerken zich door een karaktervolle architectuur die goed aansluit bij het bestaande Singelmilieu.

Woningborg Garantieen waarborgregeling Op de woningen is de Woningborg Garantieen waarborgregeling van toepassing. Deze beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en tegen bouwkundige gebreken na oplevering. Tevens worden het bouwplan en de onderneming op diverse punten getoetst.

Terreinverharding, terreininrichting en beplanting

DAAROM MAAK IK EEN GOEDE BESLISSING

Erfafscheidingen: - aan de achterkant van het perceel wordt een gaashekwerk geplaatst met een beplanting van Hedera; - bij bouwnummer 1 wordt, op de erfgrens met het bestaande pand (Oranjesingel), een gaashekwerk voorzien van Hedera gerealiseerd; - bij bouwnummer 5 komt een gemetselde tuinmuur op de grens tussen openbaar en privé gebied.

Verhardingen: De parkeerplaats aan de achterzijde op eigen perceel wordt voorzien van een halfverharding in een door de architect nader vast te stellen kleur. Gemeenschappelijk gebied 21 woningen: - de verharding van het gemeenschappelijk gebied wordt uitgevoerd in betonklinkers in een nader door de architect vast te stellen kleur; - de afvoer van het hemelwater van de bergingen geschiedt op eigen terrein middels infiltratie. Het overige hemelwater wordt over de bestrating richting het gazonveldje afgevoerd alwaar het zal infiltreren, het gazonveldje is iets verlaagd t.o.v. de bestrating; - de inrichting en beplanting van het gemeenschappelijk gebied bij de woningen, het binnenhof (aan de oostzijde), wordt zo groen mogelijk inclusief een gazonveldje, beplanting en verlichting. Op de verkooptekeningen aangegeven tuininrichting is een indicatie.

- de voordeuren bestaan uit geïsoleerde, samengestelde deuren voorzien van een glasopening, briefplaat en verfraaiing middels afdeklatten; - de overige kozijnen met draaiende delen en deuren, worden voor zover mogelijk in verband met garanties uitgevoerd in hardhout, duurzaamheidsklasse A, in kleur conform opgave architect; - de garagedeur van bnr 5 wordt uitgevoerd als openslaande deuren. Binnenkozijnen en -deuren: De binnenkozijnen op de begane grond, eerste en tweede verdieping worden uitgevoerd als houten nastelkozijnen zonder bovenlicht of- paneel, welke worden voorzien van fabrieksmatig gelakte stompe deuren. Hang- en sluitwerk: Het hang- en sluitwerk aan de buitendeuren en -ramen wordt uitgevoerd in weerstandsklasse voor inbraakwerendheid 2 (SKG**). De binnendeuren worden voorzien van deurkrukken met ronde rozetten.

Gevels Voor de diverse onderdelen van de buitengevels worden de volgende materialen toegepast: Metselwerk: Het metselwerk wordt uitgevoerd met gebakken gevelsteen (in verschillende kleurnuances) in waalformaat. Alle in het zicht komende gevelmetselwerken van de woningen worden uitgevoerd in ‘schoon metselwerk’. De gevelstenen of afbeeldingen daarvan zijn aanwezig bij de makelaars. Voegwerk: Het voegwerk van de gevelstenen wordt terugliggend uitgevoerd in de kleur naar advies van de architect passend bij de gekozen gevelsteen.

Kozijnen en hang- en sluitwerk Buitenkozijnen, ramen en -deuren:

Bij de woningen worden de huisnummers ‘ingelegd’ in het prefab beton element bij de voordeur.

Trappen De trappen in de woning worden vervaardigd uit vurenhout (fabrieksmatig gegrond). De trap van de begane grond naar de 1e verdieping wordt uitgevoerd in een open uitvoering, dit geldt tevens voor de trappen op de verdieping. De trapleuningen worden uitgevoerd in hardhout.

Beglazing De buitenbeglazing van de woningen wordt uitgevoerd als hoog rendement isolerende dubbele beglazing e.e.a. conform EPNberekening en regelgeving.

Natuur- en kunststeen Ter plaatse van de voordeuren komt een kunststenen dorpel. Onder de raamkozijnen,

daar waar een gemetselde borstwering aanwezig is, worden vensterbanken aangebracht van natuursteen, in kleur/type Bianco C. De dorpels naar toilet en badkamer worden uitgevoerd in kunststeen.

Ventilatievoorzieningen Ten behoeve van het ventileren worden in de verblijfsruimten inblaasroosters geplaatst welke aangesloten zijn op een warmteterugwin unit. In de keuken, toilet, badkamer en wasmachine opstelplaats worden afzuigventielen geplaatst welke aangesloten zijn op een metalen kanalensysteem. Dit kanalensysteem is ook aangesloten op de warmteterugwin unit.

Water- en warmte-installatie

Telecommunicatievoorzieningen Loze aansluitingen voor telefoon en kabeltelevisie staan aangegeven op de separate verkooptekening, beschikbaar bij de makelaar. De aanvraag voor telefoon en CAI-signaal dient door de koper zelf te geschieden.

Schoonmaken en oplevering Minimaal twee weken voor de oplevering worden de verkrijgers schriftelijk op de hoogte gesteld van de definitieve datum en het tijdstip van de oplevering. De hele woning wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd, behalve het sanitair, de tegelwerken en de beglazing; deze worden schoon opgeleverd.

Waterleidingen: Iedere woning wordt middels een individuele watermeter in de meterkast aangesloten op het openbare net. De koudwaterleiding wordt aangelegd vanaf de watermeter in de meterkast. De waterleiding is afsluit-/aftapbaar en in voldoende mate beschermd tegen bevriezing. De warmwaterleiding wordt aangelegd vanaf de warmwatervoorziening/ CV-ketel in de berging op de 2e verdieping.

Verwarmings- en koelinstallatie

Gasleidingen: Er wordt een gasvoorziening aangelegd vanaf de meterkast tot aan het kooktoestel en de hoogrendement verwarmingsketel (CV-ketel).

De verwarmingsinstallatie zal worden aangevuld met de mogelijkheid tot koeling, deze koeling wordt geleverd via een WKOinstallatie. Afhankelijk van de gekozen indelingen zal mogelijk de installatie aangepast worden aan de geldende normeringen.

Elektrische installatie: De aansluitkosten van de elektrische installatie zijn in de aanneemsom begrepen. Daar waar noodzakelijk worden rookmelders aangebracht conform de voorschriften. De meeste schakelaars worden aangebracht op 1050 mm boven de vloer en voor de meeste wandcontactdozen geldt een hoogte van 300 mm boven de vloer en zijn van het type inbouw.

De centrale verwarmingsinstallatie wordt uitgevoerd als een lage temperatuurverwarming middels vloerverwarming, inclusief een warmtapwatervoorziening. De vloerverwarmingsleidingen worden in de dekvloer opgenomen. (Stijg)leidingen en verdelers komen, inzien noodzakelijk in het zicht. Alle in het zicht komende leidingdoorvoeren in plafonds en wanden worden afgewerkt met kunststof rozetten.

Vloer-, wand- en plafondafwerking Vloerafwerking: Alle vloeren of vloergedeelten van de woning worden, met uitzondering van het betegelde gedeelten in de sanitaire ruimten, voorzien van een cementdekvloer.

33


11 meter brede STADSVILLA’S AAN DE SINGEL IN BREDA

Wandafwerking: De niet betegelde wanden in de woning worden behangklaar afgewerkt. Waar wanden of wandgedeelten worden betegeld, staat vermeld in de afwerkstaat die aanwezig is bij de makelaar. De wanden van de meterkast en berging worden niet nader afgewerkt. Plafondafwerking: De plafonds in de woningen worden voorzien van structuurspuitwerk met uitzondering van het plafond in de meterkast en bergingen. Eventuele V-naden in betonnen plafonds blijven in het zicht. De plafonds in de meterkast en berging worden niet nader afgewerkt.

Tegelwerk

34

Wandtegelwerk: De wanden in sanitaire ruimten worden betegeld met wandtegels met een verrekenprijs van ¤ 35,- inclusief BTW per m2. Er is keuze uit verschillende wandtegels volgens de tegelprocedure. De wandtegels worden standaard gevoegd met voegenwit. Hoogte tegelwerk: Toiletten: wandtegels tot ca. 1.25 meter hoog. Badkamer: wandtegels tot plafond. Vloertegels: De vloeren in de sanitaire ruimten worden voorzien van vloertegels met een verrekenprijs van ¤ 45,- inclusief BTW per m2. Er is keuze uit verschillende tegels volgens de tegelprocedure. De vloertegels worden standaard ingewassen in de kleur grijs.

Keukeninrichting De woningen worden standaard voorzien van een keuken. Er wordt standaard een elektra uitrusting aangeboden binnen de opstelplaats van de keuken zoals op de plattegrondtekening is aangegeven. Voor de keukeninrichting van de woningen is een stelpost van ¤ 10.000,- incl. BTW aanwezig. De stelpost van ¤ 10.000,- is inclusief montage en aansluiten volgens opgave keukenleverancier.

In het geval u kiest voor een eigen leverancier, dan ontvangt u ¤ 10.000,incl. BTW retour.

Sanitair De toiletten zullen worden voorzien van een wandcloset, diepspoel, van Sphinx serie 420 in de kleur wit. Het fonteintje is van dezelfde serie en wordt voorzien van een toiletkraan van Hansgrohe. Ook voor de wastafels geldt dat deze van Sphinx serie 420 zijn in de kleur wit. De wastafelkranen zijn van Hansgrohe. Tevens worden rechthoekige spiegels aangebracht. De badkamer wordt voorzien van een douchebak formaat 90 x 90 cm in de kleur wit van Sphinx, serie Koralle T320. Tevens is in de doucheruimte een douchethermostaat en glijstangcombinatie van Hansgrohe opgenomen. Naast een douche is ook een bad aanwezig. Formaat 80 x 180 cm, serie Sphinx 300.

Algemene verkoopinformatie Over AM WONEN BV en Bouwbedrijf Van Grunsven. AM en Van Grunsven werken nauw samen bij de ontwikkeling en realisatie van de 5 stadsvilla’s in het nieuwbouwplan Drie Hoefijzers te Breda. AM treedt op als ontwikkelaar en Van Grunsven treedt op als aannemer. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de invulling van de woon- en leefomgeving. Als vooraanstaande ontwikkelaar en bouwer van nieuwbouwwoningen zijn AM en Van Grunsven uitstekend in staat uw wensen te vertalen naar onze projecten. Zo geven wij klantgericht en met een focus op kwaliteit, invulling aan consumentgericht bouwen. Op www.driehoefijzers.nl, www.am.nl en www.grunsvengroep.nl kunt u nader kennis met ons maken. Aan de hand van onze gerealiseerde projecten krijgt u een beeld van onze visie op wonen.

Uw kopersbegeleider Gedurende het gehele verkooptraject en bouwproces is de kopersbegeleider van Van Grunsven uw persoonlijke aanspreekpunt.

Hij/zij zal u regelmatig informeren over onder andere de voortgang van de bouw. Dit gebeurt door middel van bijvoorbeeld nieuwsbrieven, een kopersinformatieavond en kijkmiddagen op de bouwplaats. Daarnaast zal de kopersbegeleider met u het gehele meer- en minderwerk behandelen om u in staat te stellen uw nieuwe woning zo goed mogelijk aan uw individuele woonwensen en smaak aan te passen. Na het ondertekenen van de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst wordt u door de kopersbegeleider uitgenodigd voor een individueel gesprek.

De koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst Op het moment dat u kiest voor de koop van een woning, sluit u een koopovereenkomst met AM en een aannemingsovereenkomst met Van Grunsven. U verplicht zich daarmee tot het betalen van de koopprijs, terwijl AM en Van Grunsven zich als verkoper verplichten tot levering van de grond en bouw van de woning. Nadat u de overeenkomst heeft getekend, stuurt de makelaar de overeenkomst naar ons door waarna wij de overeenkomst medeondertekenen. U ontvangt de overeenkomst vervolgens retour. De makelaar vervult een bemiddelende rol bij de verkoop van de woningen. Aan door en/of zijdens de makelaar verstrekte informatie en/of gedane toezeggingen kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Slechts schriftelijke (contract-)stukken en/of schriftelijke toezeggingen van AM of Van Grunsven zijn bindend.

De koopprijs De koopprijs van een nieuwbouwwoning is in euro’s en altijd ‘vrij op naam’ (v.o.n.). Dit wil zeggen dat de volgende kosten in de prijs zijn opgenomen: - grondkosten - bouwkosten, inclusief loon- en materiaalkostenstijging - kosten van de architect en overige adviseurs - aanlegkosten van water, gas, elektra en riolering

- gemeentelijke leges - notariskosten voor de aankoop van uw woning - makelaarscourtage - omzetbelasting (momenteel 19%; eventuele wettelijke wijzigingen van dit BTW-tarief tijdens de bouw worden aan u doorberekend) - kosten van het waarborgcertificaat Woningborg Niet in de ‘vrij op naam’-prijs is opgenomen: - kosten voor eventueel meerwerk - abonnee- en aansluitkosten voor telefoon en kabel - de afsluitprovisie en notaris- en kadasterkosten voor uw hypotheek - renteverlies tijdens de bouw

De eigendomsoverdracht De eigendomsoverdracht vindt plaats via de notaris met een zogenaamde ‘akte van levering’ (notarieel transport) en door inschrijving van deze akte in de openbare registers. In de akte van levering worden alle van toepassing zijnde rechten, lasten en beperkingen ten aanzien van uw woning vastgelegd. De notaris zorgt ervoor dat de akte van levering wordt ingeschreven in de openbare registers waardoor de eigendom van de grond met eventueel daarop reeds gebouwde opstallen, op uw naam komt te staan. Ook het eventuele transport van de hypotheekakte, waarin de financiering is geregeld, wordt verzorgd door de notaris. Deze akte zal tegelijkertijd met de leveringsakte worden getransporteerd.

De stortvloed aan informatie kan het geheel voor u wellicht onoverzichtelijk maken. Dat willen wij graag helpen voorkomen. Daarom staan wij u gedurende het gehele bouwproces terzijde en informeren wij u over alle relevante zaken. Wij leveren daarom duidelijke en geordende informatie. Deze brochure is daar een voorbeeld van. Maar er is meer. - De contractmap: Bij het tekenen van de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst ontvangt u bij de makelaar uw contractmap. Dit is een speciaal samengestelde ordner voor vrijwel alle documenten die u tijdens het bouwproces ontvangt. - De onderhoudsmap: Deze map ontvangt u bij de oplevering van uw woning. Hierin nemen we informatie op, die u nodig heeft om uw woning in goede staat te houden.

Voorbehoud Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Bij aankoop van een woning ontvangt de koper een uitgebreide set van bindende contractstukken.

35

Oplevering Uiteraard informeren wij u regelmatig over de voortgang van de bouw. Dat is een service waaraan u echter geen rechten kunt ontlenen. Contractueel zijn wij gebonden aan de bouwtijd zoals die in de koopovereenkomst en in de aannemingsovereenkomst is vastgelegd. Ongeveer drie weken vóór de definitieve datum van oplevering ontvangt u een uitnodiging voor de oplevering.

Ook garantie op heldere informatie Het zal u inmiddels duidelijk zijn dat bij het kopen van een woning nogal wat komt kijken.

veel geluk in uw nieuwe woning!


Ontwikkelaar:

Bouwbedrijf:

Verkoop en informatie:

Keizerstraat 91/93 4811 HL Breda T (076) 52 42 400

Vijverstraat 1 4818 SB Breda T (076) 51 47 453

www.vandewatergroep.nl

www.vandersande.nl

www.grunsvengroep.nl

Brochure AM Wonen Cinq  

A new brochure for AM Wonen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you