Page 1

Genieten

van buiten

Warmtela mp voor lange avonden

Onder de overkapping van Peter en Rikie Tijssen uit Hapert

Gezelligheid door Rikie

Aankleding door Rikie Eigenlijk liepen ze al lang met het idee om een overkapping aan hun huis te laten zetten. Maar omdat zo’n aanbouw toch een hele investering is, konden Peter en Rikie Tijssen de knoop maar niet doorhakken. Na een periode met persoonlijke tegenspoed, besloten ze voortaan nog maar één ding te doen; genieten van elke dag! En dat doen ze. Die heerlijke overkapping aan hun huis in Hapert draagt daar flink aan bij.

Rikie doet de decoratie

Peter was dirigent en trompetist. Hij leert nu accordeon spelen.

Woonplaza Bladel metselde een extra muur

Fotografie: Hanneke Meier

Peters perfect verzorgde tuin

EEN VERBOUWING ZONDER ZORGEN! Groot assortiment in elke prijsklasse,

Peter: “We hadden een elektrische luifel aan ons huis hangen. Dat werkte best prima, maar elke avond moet je dat luifel weer dicht doen. We wilden graag, weer of geen weer, onze tuinmeubelen buiten kunnen laten. Daarbij verlengt een overkapping je woning en je kunt er een permanent gezellige plek van maken.”

Met hulp van Arie van WoonplazaBladel maakten ze een bouwtekening, waarin ook een grote lichtstraat was opgenomen. Deze lichtstraat zou op één meter van de gevel in de aanbouw komen. Peter en Rikie vreesden dat een overkapping daglicht uit hun huis zou wegnemen. Door hun bestaande luifel exact één meter open te zetten, konden

ze vooraf de toekomstige lichtinval natuurgetrouw nabootsen. Zo ervaarden ze dat er meer dan genoeg licht binnenviel. In amper twee weken werden de nieuwe overkapping en een extra tussenmuurtje door WoonplazaBladel gebouwd. Rikie: “We genieten er enorm van. Onze zomer is met maanden verlengd. Dit jaar is helemaal top,

deskundig advies en vakkundige montage door ons eigen klusteam.

met die mooie dagen al in februari. En door de warmtelampen zitten we nu ook op koudere avonden gewoon heerlijk buiten.” Peter: “Binnenkort plaatst WoonplazaBladel aan de zijkant nog een doorzichtig elektrisch scherm. Dan kunnen we zelfs bij winderig weer buiten blijven zitten.”

Industrieweg 3 in Bladel Keukens • Kasten • Deuren Vloeren • Raamdecoratie

Tel. 0497 – 381795

www.woonplazabladel.nl

39

Het verhaal van Peter & Rikie Tijsen  

Woonplaza Bladel

Advertisement