Page 1

De BBQ-kampioen!

je k u st f ie lb e g o k n e e n e n e Voet ba l, v rie n d

De zomer van 2014 is gearriveerd! En dat betekent lekker weer, buiten eten en natuurlijk het WK voetbal! Een verrassend goede combinatie als je het ons vraagt. Daar kan een fijne BBQ natuurlijk niet bij ontbreken! Gezellig met een paar (of veel) vrienden buiten in de tuin ons Oranje aanmoedigen. Met daarbij een lekker dichtgeschroeid biefstukje… Mmm, dat is genieten XXL! Tekst: Eva Geerts

Het BBQ-seizoen is dit jaar vroeg begonnen en dat betekent lekker lang genieten van je eigen buitenkeuken! Of je nu een enorme achtertuin hebt of een gezellig maar compact balkonnetje: op het gebied van BBQ’s is er voor elk wat wils! En elke BBQ heeft weer een eigen

karakter en z’n eigen specialiteiten. Gezellig samen met z’n tweetjes of met een grote groep vrienden: met goed weer wil je lekker van je BBQ genieten, toch? Voetbalwedstrijd op televisie, biertje erbij en de geur van een burgertje op de grill… Wat wil je nog meer?

EÉN-TWEETJE Klein maar fijn: met de Smokey Joe van Weber kun je grenzeloos barbecueën! Deze lichte en kleine BBQ kun je overal gemakkelijk mee naartoe nemen. Hij staat goed op de tafel in je tuin, maar ook op het kleine balkon van je appartement. Liefst in combinatie met een wijntje, kaarsje en zonsondergang… En doordat Smokey Joe een houtskoolbarbecue is krijgt je vlees die typische, rokerige BBQ-smaak. Leuk detail: hij is in veel verschillende kleuren leverbaar!

PENALTYKILLER Het basic BBQ’en met de Smokey Joe is heel erg knus, maar voor de echte fijnproever is een wat verfijndere BBQ-techniek belangrijk. Dat biedt de City 420 van Outdoorchef! Het unieke trechtersysteem van deze kleine kogelbarbecue zorgt ervoor dat het brandend vet niet in je eten terecht komt. Je eten wordt hierdoor niet alleen lekkerder maar ook gezonder, en onaangename rook wordt tegengegaan. Daarnaast is deze BBQ verstelbaar in hoogte, zodat zowel de (vaak wat langere) heren als de (kleinere) vrouwen gemakkelijk kunnen grillen. Ideaal voor tijdens de penalty’s, waar je als man écht je hoofd bij moet houden…

WISSELEN! De Weber GBS (Gourmet Barbecue System) Mastertouch 57 is de klassieker onder de BBQ’s. Wokken, bakken, stomen, grillen, poffertjes, pizza… Niets is te gek voor deze alleskunner! De BBQ heeft een grillrooster met een flexibel inzetstuk dat vervangen kan worden door verschillende accessoires. Zo kun je een wokpan invoegen of gaan voor een lekker kippetje aan het spit. Liever een zelfgebakken pizza met verse ingrediënten? Ook dat is mogelijk! De vele mogelijkheden van deze multifunctionele BBQ, de ingebouwde thermometer en het deksel zorgen ervoor dat je op deze houtskoolbarbecue vele soorten voedsel kunt bereiden. Ideaal voor de veelzijdige eter of voor een maaltijd voor veel verschillende vrienden!

FEEST MET DE HELE SELECTIE Kijk je het liefst met de hele familie of een grote groep vrienden naar de voetbalkunsten van het Nederlands elftal? Dan is een buitenkeuken van Weber zoals de Spirit E320 Classic ideaal! Deze BBQ is voorzien van speciale Flavorizer Bars, die ervoor zorgen dat de afdruipende vetten worden omgezet in rook. De vleessappen vallen op deze stangen, verdampen en trekken in het vlees. Dit zorgt voor die heerlijke, robuuste barbecuesmaak aan je vlees. En nog idealer: je kunt met deze BBQ grillen voor vijftien tot twintig personen! Wil je nóg meer vlees kwijt? Het warmhoudrek zorgt ervoor dat je nog wat extra plek hebt. Zeer geschikt voor de echte BBQ-fanaat! Barbecueën staat voor bewust genieten en saamhorigheid. Het aankomende WK voegt daar nog een portie verbroedering aan toe. De perfecte combinatie, toch? Wat ons betreft kan de aftrap genomen worden!

LIFE & GARDEN Life & Garden brengt leuke trends en originele ideeën dichtbij. Heerlijk tuinieren, sfeervol leven en relaxen, daar gaat het om.

Industrieweg 3 in Bladel Tel. 0497 - 381795

www.bladel.lifeandgarden.com

41

De BBQ-kampioen!  

Voetbal, vrienden en lekker stukje spek. Alles wat je moet weten over barbecues vind je in de nieuwe editie van Content magazine.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you