Page 1

Uitgave: Landes Uitgevers

Postbus 713

9200 AS Drachten

Te l e f o o n : 0 5 1 2 - 5 4 1 7 0 7

w w w. l a n d e s u i t g e v e r s . n l

Open dagen Maandag 9 t/m zondag 15 januari

GRATIS SPORTTAS en € 50 voordeel

7 DAGEN PER WEEK OPEN!

WIE IN JANUARI INSCHRIJFT* ONTVANGT EEN MOOIE SPORTTAS MET € 50 VOORDEEL

Goede voornemens De feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is weer begonnen. Na alle overdadige hapjes, diners, borrels en oliebollen is het weer tijd voor goede voornemens. Meer bewegen, stoppen met roken, gezonder eten. Veel mensen maken in januari werk van hun gezondheid. Bewegen staat volop in de belangstelling. Succesvolle programma’s als Obese, en Nederland in Beweging trekken wekelijks miljoenen kijkers. De overheid en zorgverzekeraars stimuleren beweging via campagnes op TV, internet en via de kranten. Toch voldoet ruim 50% van de Nederlandse bevolking niet aan de norm voor gezond bewegen (minimaal 30 minuten bewegen per dag). Natuurlijk zijn er altijd voldoende excuses te bedenken: te druk met werk, kinderen, hobby’s, de files etc… Ook een zwakke gezondheid, lichamelijke klachten of ouderdom wordt vaak gebruikt als een excuus om niet te bewegen.

Foxtrot, Cha cha cha, Rumba, Samba, Jive, Salsa en natuurlijk nog veel meer leuke danspassen leer je bij ons op de meest recente Top 40 muziek. Natuurlijk spelen we in onze lessen ook in op nieuwe trends zoals hiphop. Hou je van muziek en beweeg je graag? Nije Balans biedt maar liefst 5 uren dans per week. Dus kom langs voor een gratis proefles Sh’bam of Dance4fun!

4 tot 10 kilo afvallen per maand Nije Balans biedt met SanaSlank een methode waarmee je snel en verantwoord afvalt. Wat is er zo uniek aan dit concept? Het eiwitdieet zorgt ervoor dat je gemiddeld 1,5 kg per week afvalt zonder hongergevoel. Sporten zorgt ervoor dat je stofwisseling omhoog gaat zodat je op gewicht blijft. Je kan er ook voor kiezen om eerst het dieet te volgen en later het sporten op te pakken. Op onze motiverende begeleiding kan je in ieder geval rekenen.

* Actie is geldig in januari 2012 * Geldig bij aankoop van onbeperkt Result of Lifestyle lidmaatschap * Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Voldoende bewegen is essentieel voor onze gezondheid. Iedereen weet het, de vraag is alleen of je er ook iets aan doet! Mensen die regelmatig sporten voelen zich gelukkiger, zitten beter in hun vel, voelen zich sterker en energieker! Een ander bijkomend voordeel is dat je op gewicht blijft. Ondanks dat is het voor veel mensen toch een grote stap om naar een fitnessclub te gaan. Mensen vinden sporten saai of voelen zich niet thuis tussen het gangbare sportschool publiek. Dat is nu precies waarom Nije Balans anders is. Bij Nije Balans voelt iedereen zich thuis en door het gevarieerde aanbod aan fitness, groepslessen en persoonlijke aandacht!

GEZELLIGHEID EN BEWEGING Onze groepslessen zijn gezellig en goed te volgen, in onze fitnessruimte is altijd vriendelijk personeel aanwezig en twee maal per dag maken we de kleedkamers, douches en wc’s schoon. Het gaat erom dat onze leden in een gezellige sfeer lekker in beweging zijn. Als ze daarna nog een bezoekje brengen aan de sauna en wat drinken aan de bar, dan gaan ze met een goed gevoel weer naar huis.

DANSEN IS LEUK EN GEZELLIG! Dansen is HOT! TV programma’s zoals So you think you can dance en Dancing with the stars trekken miljoenen kijkers.

Voordelen: • 4 tot 10 kilo verlies per maand • Geen hongergevoel • Gemakkelijk te volgen • Wekelijkse evaluatie • Begeleiding door gecertificeerde instructeurs • Geen jojo-effect • Meer energie • Medisch onderbouwd • Behoud van spiermassa • Geen vertraging van je stofwisseling

Landelijke erkenning voor Nije Balans Nije Balans heeft in december 2011 een belangrijke landelijke Fitness-onderscheiding in de wacht gesleept. Klanten van Nije Balans waardeerden de service met een 8,6 gemiddeld. Hiermee staat Nije Balans in Friesland in de top twee en landelijk in de top twintig van beste fitnesscentra.

We w ensen u veel liefde, gezondheid, vitaliteit, balans en positiviteit voor 2012 warme groet Team Nije Balans denk iets goeds en denk iets lekkers denk iets geks of nog iets gekkers denk iets aardigs denk iets liefs maar vooral iets

positiefs!

Tot € 200 korting op je zorgpremie Leden van Nije Balans ontvangen tot 10% korting op de premie van hun zorgverzekering: Menzis 5% basis 7% aanvullend Amersfoortse 6% basis 8% aanv. ONVZ 3 % basis, 7% aanvullend AGIS 5% basis, 7% aanvullend Delta Lloyd 5% basis 8% aanvullend VGZ 7% basis 10% aanvullend AVERO 4% basis 7,5% aanvullend Dit voordeel kan oplopen tot € 200 voor een gezin met 2 kinderen!

www.nijebalans.nl


"Actief werken aan een lichamelijk evenwicht" Fysiotherapie Sportfysiotherapie Revalidatie training Preventie en advies

Genieten van een heerlijke massage op zachte, met warm water gevulde kussens? Dit kan vanaf januari bij Schoonheidssalon Mooinbalans. Deze massage is geschikt voor iedereen en is ook zeker aan te raden voor zwangere vrouwen. Voor meer informatie of voor vragen over deze massage kunt u contact opnemen met 06-51338310 of u kunt een e-mail sturen naar: info@mooinbalans.nl Binnenkort meer informatie op www.mooinbalans.nl

MarriĂŤt Dommerholt | Mooinbalans Straatweg 52B | 8531PZ Lemmer | 06-18391959 | info@fysioinbalans.nl | www.fysioinbalans.nl

Straatweg 52b | 8531 PZ Lemmer | 06-51338310 | info@mooinbalans.nl | www.mooinbalans.nl

keukens, tafels, kasten badkamers of interieur speciaal voor u op maat gemaakt!

www.janarendhaitsma.nl


Welkom bij Nije Balans voor Lifestyle en Bewegen Welkom bij Nije Balans voor Lifestyle en Bewegen TEAM NIJE BALANS STELT ZICH GRAAG VOOR! Team Nije Balans bestaat uit 15 gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers. Deze professionals staan 7 dagen per week klaar om klanten van Nije Balans te informeren, te assisteren, te motiveren en te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Of je nu een ervaren sporter bent, of nog nooit eerder hebt gesport, de instructeurs van Team Nije Balans hebben de kennis in huis om op ieder gewenst nivo te begeleiden en adviseren. Onze baliemedewerkers zijn de gastvrouwen van Nije Balans, je kunt bij hen terecht met al je vragen en ze zorgen natuurlijk voor een heerlijk bakkie koffie/thee in de koffiecorner. Bij Nije Balans heb je de beschikking over een ruime accommodatie van 800m2 met 3 verschillende bewegingsruimten, 2 luxe kleedkamers met sauna en gratis ruim parkeren voor de deur. Na het sporten is er ruim gelegenheid voor een kopje thee, een heerlijke cappuccino of een gezond sportdrankje in onze gezellige koffiecorner. Bij lekker weer is het zonnige terras geopend. Alle dranken zijn inbegrepen in het lidmaatschap want bij Nije Balans geloven we dat bewegen nog leuker is als het ook gezellig is! Naast bovenstaande faciliteiten en een breed bewegingsaanbod werken we onder één dak nauw samen met 4 partners en zijn de diensten verder uitgebreid met: schoonheidssalon MooinBalans, Fysio in Balans, praktijk voor groei en ontwikkeling en Seiraya, de massagepraktijk van Henk Jubbinga.

Vrienden van Nije Balans VOORDEEL OP VERTOON VAN JE CLUBCARD De 'Vrienden van' is een netwerk van bedrijven die met Nije Balans samenwerken. Leden van Nije Balans ontvangen bij de 'Vrienden' een voordeel ten opzichte van niet-leden. Het ledenvoordeel bestaat uit een korting en/of regelmatig een actie.

Break Out Sport & Mode: 10% korting op fitnesskleding en schoenen The Lake House: 5% korting op alle aankopen Ecoshop Helder: 10% korting op Solgar multivitamine Johnsons Fashion: 50% korting op najaarscollectie in februari Westenwind Lifestyle: 10% korting op alle Kook- en keukengerei in Januari Foto- en cadeauwinkel Focus: 10% korting op alle aankopen Ook interesse om vriend van Nije Balans te worden? Bel 0514-533466 vraag naar Erik.

Van maandag 9 t/m zondag 15 januari zijn er open dagen bij Nije Balans. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen of een gratis proefles te volgen bij Nije Balans. We helpen je graag! Team Nije Balans

Je hebt geen uren nodig om fit te zijn Om lekker fit te blijven heb je echt geen uren in de week nodig. Een of twee keer in de week een korte training in onze fitnesszaal of een groepsles van 45 minuten maakt al een heel groot verschil. Met een lidmaatschap van Nije Balans kan je van alle faciliteiten gebruikmaken en 7 dagen per week sporten. En het leuke is dat wij een 30 dagen tevredenheids garantie hebben. Daardoor kan je het altijd 30 dagen proberen. Je sport bij Nije Balans al vanaf € 37 per maand! Nije Balans biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen zodat je nergens aan vast zit.

Aanbieding in JANUARI:

Nu € 50 voordeel Denk je al een tijdje aan meer bewegen? Iedereen die de sfeer wil proeven bij Fitnesscentrum Nije Balans is welkom voor een vrijblijvende rondleiding of een persoonlijke gezondheids check. Team Nije Balans en de koffie en thee staan voor je klaar!

Voor een proefles onder begeleiding kun je reserveren via 0514-533466.

Bewegen is goed voor iedereen

Maak Kennis met Hendrik de Vries

Iedereen weet dat bewegen een positieve invloed heeft op de gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Je voelt je gelukkiger, zit beter in je vel, valt af en voelt je fitter. Ondanks dat is het voor veel mensen toch een grote stap om naar een fitnessclub te gaan. De meeste mensen associëren een fitnesscentrum helaas nog steeds met veel ijzer, grote spierballen en mooie jonge meiden in strakke pakjes! Dat is nou precies waarom Nije Balans anders is, geen flaneercultuur maar wel een vriendelijke en eigentijds ingerichte omgeving waar bewegen en plezier samen gaan. Bij ons valt niemand uit de toon!

Mijn naam is Hendrik de Vries en ik ben werkzaam als fitnessinstructeur bij Nije Balans. Ik ben er trots op om deel uit maken van Team Nije Balans. Als senior-instructeur en personal trainer met ruim 15 jaar ervaring in de fitnessbranche beleef ik nog steeds iedere dag plezier aan het motiveren van onze klanten. Ook in de groepslessen die ik geef (Pump&Shape, Box4Fun en Spinning ) kan ik helemaal mijn sportieve ei kwijt. Iedere week stimuleer ik de deelnemers om zichzelf te overtreffen. Mijn baan als instructeur houdt me bovendien fit en sterk. Dus eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt!

Het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent, of hoe je eruit ziet! Bewegen is goed voor iedereen! Het is erg leuk om de variatie aan mensen te zien die bij ons sporten, dat maakt de sfeer juist zo toegankelijk en prettig. Onze groepslessen zijn gezellig en goed te volgen, in onze

fitnessruimte is altijd vriendelijk en deskundig personeel aanwezig en met onze gebruiksvriendelijke fitnesstoestellen kan iedereen na 2 instructies al zelfstandig werken. Het gaat erom dat onze leden binnen een gezellige en veilige sfeer lekker in beweging zijn. Als ze daarna nog een bezoekje brengen aan de sauna en wat drinken in de koffiecorner, gaan ze met een goed gevoel en een opgeladen batterij weer naar huis. Daar doen we het voor!

www.nijebalans.nl


Groepslessen Spinning, verbrand die calorieën!

Bodyshape, alle facetten in één les!

CONDITIE EN VETVERBRANDING

CONDITIE, FIGUURCORRECTIE EN SPIERVERSTERKING

Bergje op, bergje af, een

Spreekt bewegen op muziek

sprintje hier, een sprintje

je aan? Maar vind je het ook

daar of gewoon een lange

fijn om oefeningen te doen?

afdaling. Fietsen op muziek

Dan is dit een geschikte les

in groepsverband! Dat is

voor jou! De les begint met

pas leuk! Voorbereiden op

eenvoudige en afwisselende

het fiets- of

basispassen om lekker op te

schaatsseizoen, het kan

warmen en aan je conditie te

allemaal met spinning (45

werken. Daarna komen de

min of XL=60 min)

spierverstevigende oefenin-

Je bepaalt zelf de weerstand. Zo kan iedereen, jong en oud

gen voor het hele lichaam aan de beurt. We sluiten af met een

trainen op zijn/haar eigen niveau. Spin2Begin is een

relaxte cool-down waarin je weer helemaal tot rust komt. Deze

aangepaste spinningles speciaal voor beginners, alle

les is geschikt voor iedereen.

basisprincipes worden hierin uitgelegd en geoefend. Deze

Fitness Niemand is te dik, te oud of te ongetraind voor fitness. Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, krijg je eerst vier instructielessen van een gediplomeerde fitness-instructeur. In een persoonlijk schema houden we rekening met je doelstellingen. Vet verbranden? Een strakkere buik? Een betere conditie? Meer kracht? Het kan allemaal met eenvoudig instelbare toestellen en leuke lessen. Na de eerste vier weken evalueren we de behaalde resultaten en stellen we je schema bij. Voor mensen die intensieve begeleiding nodig hebben, bieden we het personal coach resultaat systeem aan.

les duurt 30 min. en is zeer goed te combineren met de

Body Balance voor Body & Mind

Total Body les.

FLEXIBILITEIT, ONTSPANNING EN BALANS

Dance4Fun, swingend aan je conditie werken

Body Balance is een prachtige

CONDITIE, COÖRDINATIE, DANS EN FUN

mix van inspanning en ontspanning met bewegingen uit

In deze swingende cardio-

Yoga, Pilates en Tai Chi.

workout kun je naast het

Goed op elkaar afgestemde

werken aan je conditie

oefeningen ondersteund door

volop genieten van de

relaxte, motiverende en

dansbeleving. Een

afwisselende muziek laten je

verslavende mix van

een andere kant zien en voe-

verschillende dansstijlen

len van jezelf. Geest en

(disco, hiphop, latin etc) op

lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en

swingende muziek zorgt

anderzijds ontspannende les.

voor fun en intensiteit. Inspirerende instructeurs leren je tijdens deze les van 45

Buik&Rug training, train je natuurlijke corset

minuten hoe je de bewegingen onder de knie krijgt. Dus

SPIERVERSTERKING, FIGUURCORRECTIE

neem een vriend of vriendin mee en laat je helemaal gaan! Een kwartier lang werken

Succesvol afslanken bij Nije Balans

aan je natuurlijke corset. Het is belangrijk om je buik

Al meer dan honderd

en rugspieren sterk te hou-

mensen zijn met hulp van de

den. Dit voorkomt rugklach-

personal coaches van Nije

ten en zorgt voor een betere

Balans vele kilo’s afgeslankt

houding.

zonder jojo-effect. Het

En die "six-pack" ... dat is

effectieve

dan mooi meegenomen.

afslankprogramma wordt volledig afgestemd op je leef- en voedingsgewoonten.

Body Pump, vormt je lichaam

Door de strakke begeleiding

SPIERVERSTERKING EN FIGUURCORRECTIE

en de wekelijkse coaching-momenten is dit programma goed en zonder honger vol te houden. Regelmatige wegingen en

Volg vooral deze geweldige

Groepslessen

metingen maken de resulaten zichtbaar. Afslanken werkt

effectieve fitnesstraining op

Motiverende instructeurs geven het goede voorbeeld. Op de maat van de swingende muziek hoef je de bewegingen alleen maar na te doen. Plezier in bewegen staat centraal. Weinig tijd? Combineer lessen van 15, 30 of 45 minuten tot een geheel wat je het beste past. Bijvoorbeeld eerst 30 minuten spinning (groepsles fietsen op muziek) en direct aansluitend een buikspierkwartiertje of een Total Body les van 30 min. Wij leveren de ingrediënten en je stelt zelf het menu samen.

uiteraard het beste wanneer het gecombineerd wordt met

muziek. Met behulp van een

bewegen. 3x per week trainen naast het voedingsprogramma

stang met gewichten doe je

geeft spectaculaire resultaten. Bel voor meer informatie

spierversterkende oefenin-

0514-533466.

gen voor het hele lichaam.

50 lessen per week Nije Balans biedt ruim 40 korte en lange groepslessen per week. De meeste lessen zijn direct toegankelijk voor beginners. Conditie, kracht, lenigheid, coördinatie, balans en ontspanning komen allemaal aan de orde. We streven binnen ons groepslessenrooster naar een afwisselend aanbod waarin plezier een hoofdrol speelt. De vaste tijden en het samen sporten met anderen zijn een goede stok achter de deur om het vol te houden. We adviseren je graag over welke les bij je past.

Door de eenvoud van het

Box4fun, leef je uit!

programma en het trainen

CONDITIE, COÖRDINATIE, FLEXIBILITEIT, KRACHT EN SNELHEID

op eigen niveau is het zeer geschikt voor mannen en vrouwen van 16- 80 jr.

Box4Fun is een dynamische les waarin je met veel fun

Sh’bam, gewoon lekker swingen

werkt aan je conditie,

DANCE-FITNESS WORKOUT

coördinatie en kracht. Samen met een partner

Sh’bam (spreek uit Sjubem) is

oefen je de technieken van

een dance-fitness workout die

stoten en trappen op de

bestaat uit afwisselende en

zogenaamde kickbag.

swingende danspassen op

Leuke combinaties en

moderne muziek. De stapjes

oefenvormen zorgen er voor

zijn redelijk eenvoudig, de

dat je helemaal uit je dak kunt gaan. Deze les is geschikt

muziek is ritmisch en hypno-

voor iedereen want je kunt het naadloos afstemmen op jouw

tiserend, Sh’bam is gewoon

niveau. So box and………… have fun!

leuk, dus ... Kom lekker dansen!

www.nijebalans.nl


Groepslessen Pilates al 100 jaar succesvol

Relaxation, laad je batterij weer op

COÖRDINATIE, FLEXIBILITEIT EN KRACHT De Pilates Methode, ontwik-

Een zware dag gehad? Zin

keld door de legendarische

om je heerlijk te ontspan-

trainer Joseph Pilates, is

nen en de batterij weer op

een oefenmethode voor het

te laden? In de relaxation

hele lichaam. Met de

les komen je lichaam en

nadruk op een correcte

geest tot rust. Mooie rusti-

ademhaling en de juiste

ge muziek en eenvoudige

balans tussen kracht en

ademhalingstechnieken

souplesse, gebruikt Pilates

helpen je ontspannen en

de buik, de onderrug en de

tot rust komen in slechts

bilspieren als centrum van

15 minuten. De zorgen zijn voor morgen, in dit kwartiertje

kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.

maak je je hoofd leeg en leer je “de kunst” van het niets doen, Relax!

Total Body, goed voor je hele lijf

Fit4Fun, NIEUWE CURSUS EEN GROEPSLES VOL ENERGIE, FITNESS MAGIC EN VOORAL HEEL VEEL PLEZIER. Een leuke, afwisselende les van 45 minuten. Perfect voor vetverbranding en conditie. Iedereen kan meedoen met deze les omdat er niet gedanst of gesprongen wordt. De les bestaat uit een warming up van 10 minuten, 35 minuten leuke afwisselende oefeningen waarbij speciale aandacht gaat naar de buik en rugspieren en een coolingdown van 5 á 10 minuten. Iedere maand een nieuw thema zoals: TRX, Bodypump, circuit of Box4fun, doe mee!

Zumba,

FIGUURCORRECTIE EN SPIERVERSTERKING

Latin rhytms! COÖRDINATIE, CONDITIE EN FUN

Total Body Is een les van 30 minuten met spierverster-

Zumba is een dance-fitness

kende oefeningen voor het

workout die bestaat uit

hele lichaam. Iedere maand

afwisselende en swingende

kiezen we een nieuw

danspassen op merengue,

thema. Gewichten, stangen,

salsa, reggaeton en andere

elastieken en body& mind

Latijns-Amerikaanse

invloeden passeren de

muziek. De stapjes zijn

revue. Buik en rugtraining

redelijk eenvoudig, de

zijn een vast onderdeel.

muziek is ritmisch en hypnotiserend, Zumba is

Deze les is zeer goed te combineren met spinning of cardio-

gewoon leuk, dus... shake your Booty!

training in de fitnesszaal. Geschikt voor iedereen.

Gratis sporttas en € 50 voordeel WIE IN JANUARI INSCHRIJFT* ONTVANGT EEN MOOIE SPORTTAS MET € 50 VOORDEEL * Actie is geldig in januari 2012 * Geldig bij aankoop van onbeperkt Result of Lifestyle lidmaatschap * Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties

Ook voor de oudere sporter Steeds meer ‘ouderen’ ontdekken de voordelen van een actief leven. Ze hebben de weg naar ons fitnesscentrum gevonden en kiezen voor Nije Balans omdat persoonlijk contact en goede begeleiding bij ons op de eerste plaats komen. Nije Balans staat voor kwaliteit en professionaliteit en dat merk je direct als je binnenkomt. Bewegen is natuurlijk altijd goed. Ook voor wie ouder wordt, blijft bewegen belangrijk. Wie regelmatig beweegt, vertraagt het verouderingsproces, voelt zich fitter en zit lekkerder in zijn vel. Het is dus nooit te laat om met bewegen te beginnen.

Fysiotherapie In Balans Pijnlijke knieën, last van de rug, of een tenniselleboog? Fysiotherapeut Rinske Akkerman van Fysio in Balans heeft de kennis en kunde in huis om u weer aan de gang te krijgen. In Balans is een praktijk voor fysiotherapie, gevestigd in sportcentrum Nije Balans te Lemmer. Fysiotherapeut Rinske Akkerman is eigenaar van de praktijk en werkt met een kwalitatief en actief programma voor preventieve en herstellende behandelingen. In Balans is gespecialiseerd in (sport)blessures, revalidatie, beweegprogramma's voor COPD, diabetes en jongeren. In het moderne sportcentrum van Nije Balans zijn alle faciliteiten aanwezig om een complete en kwalitatieve behandeling te kunnen garanderen.

De ene 50-plusser is de andere niet. Door de grote variatie in toestellen, bewegingsvormen en lessen kan iedereen in ons aanbod iets van zijn of haar gading vinden. Je kunt vrij trainen in de fitnessszaal, naar buiten met een personal trainer of gezellig mee doen met een groepsles. Veel 50-plussers trainen ‘s morgens in groepsverband (Combinatie spin2begin, Total Body, Pilates, In Balans, Bodyshape etc) of twee aan twee in de fitness met leeftijdsgenoten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fysioinbalans.nl of neemt u direct contact op met Rinske Akkerman, 06-18391959. Fysio in Balans is aangesloten bij: Koninklijke Nederlands Genootschap Fysiotherapie en Nederlandse vereniging sportfysiotherapie

www.nijebalans.nl


DĂŠ natuurvoedingswinkel van Lemmer en omstreken.

Bij ons kunt u terecht voor al uw supplementen die uw lichaam in optimale conditie houden naast het (intensieve) sporten. Multi-vitaminen/mineralen, anti-oxidanten, hoogwaardige eiwit preparaten, de juiste vetten. Gegarandeerd van top kwaliteit! (hoog gedoseerd, goed opneembaar en deskundige begeleiding).

...natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor al uw biologische boodschappen! Voor een eerlijke en heerlijke levensstijl! www.ecoshophelder.nl - Nieuwedijk 3, Lemmer, 0514-564619

Welkom bij Mediq Apotheek Arcade en Mediq Apotheek De Waag Openingstijden Mediq Apotheek De Waag

Openingstijden Mediq Apotheek Arcade

maandag t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur

maandag t/m vrijdag

vrijdagavond 9.00 tot 20.00 uur

8.30 tot 12.30 uur

zaterdag 10.00 tot 13.00 uur

en 13.00 tot 17.30 uur

Mediq Apotheek Arcade, Van Rijgersmapark 2, 8531 JA Lemmer, 0514 - 560 564, arcade@mediq-apotheek.nl. Gevestigd naast de polikliniek Lemmer Mediq Apotheek De Waag, Nieuwburen 24, 8531 EH Lemmer, 0514 - 563 888, dewaag@medic-apotheek.nl

Kom langs voor een aangename kennismaking

Massage Een weldaad voor het lichaam Een genot voor de geest

Bel nu voor een afspraak met Henk Jubbinga 06-41173135 of stuur een e-mail naar info@seiraya.nl


Kom in balans bij Nije Balans Massage Laat je heerlijk verwennen met een lekkere massage. Henk Jubbinga is aanwezig op afspraak. Bel nu voor een afspraak 06-41173135. Massage maakt gelukkig ! Het verjaagt stress- en angsthormonen. Massage bevordert ontspanning van lichaam en geest en geeft verlichting bij pijn. Massage zorgt voor ‘n sneller herstel van de spieren. Massage verhoogt je zelfvertrouwen. Massage geneest en voorkomt blessures. ’n Wekelijkse massage voorkomt dat je over je grenzen gaat. U leert om op tijd “nee” te zeggen. Daardoor minder stress, meer ontspanning. Lichaam en geest komen beter in balans. Gezonder leven, zowel geestelijk als lichamelijk. Maak nu een afspraak 06-41173135

Sauna Regelmatig saunabezoek is gezond. De verschillende fasen van opwarmen, zweten, afkoelen en rusten hebben een geweldig effect. Je lichaam past zich aan de verschillende omstandigheden aan zodat de weerstand wordt vergroot. Saunabezoek houdt de bloedvaten gezond en zorgt voor een grondige reiniging van de huid. De sauna helpt ook tegen stijfheid en gewrichtspijn. In de weldadige warmte van de Finse Sauna kom je weer helemaal tot rust na het sporten.

De sauna is bij het lidmaatschap inbegrepen.

Zonnebank Zin in een zomers kleurtje? Ga lekker onder de zonnebank. De zonnebank bij Nije balans voldoet aan de laatste Europese normen voor verantwoord zonnen. Voordat je onder de zonnebank gaat, kan je een huidtype-advies krijgen bij Nije Balans

Bedrijfsfitness bij Nije Balans ING, ABN Amro, De Roos, Mediq Apotheek de Waag, Johnsons Fashion, en vele andere bedrijven bieden hun werknemers een gezonde secundaire arbeidsvoorwaarde. Is dit ook iets voor jouw bedrijf? Bel 0514-533466 en vraag naar de mogelijkheden.

Mooinbalans Schoonheidssalon Bij schoonheidssalon Mooinbalans kunt u genieten van zowel gezicht als lichaamsbehandelingen. Omdat wij graag de tijd nemen voor elke behandeling, wordt er gewerkt op afspraak. Maandag 8.30 – 18.00 uur Dinsdag 13.30 – 21.30 uur Woensdag gesloten Donderdag 8.30 – 21.30 uur Vrijdag gesloten Zaterdag 9.30 – 12.30 uur Behandelingen worden binnen deze openingstijden ingepland. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 06-51338310 of u kunt een e-mail sturen naar info@mooinbalans.nl Graag tot ziens bij Mooinbalans

Marriët Dommerholt Schoonheidssalon Mooinbalans Straatweg 52b (gevestigd binnen Nije Balans) 06-51338310

info@mooinbalans.nl www.mooinbalans.nl

www.nijebalans.nl


Personal Training bij Nije Balans Je hoeft niet te leven als een topsporter om fit te zijn. Als je jouw lichaam op de juiste manier verzorgt en belast, kun je de minder goede invloeden van onze tijd zoals stress, slaapgebrek en verkeerde voeding beter aan. Fitness is voor sommige mensen lastig vol te houden. Een personal trainer helpt je op het tijdstip dat jou het beste past om je doelen te bereiken. Personal Training bij Nije Balans is haalbaar en betaalbaar voor iedereen. Nije Balans heeft verschillende personal trainers die klaar staan om je te helpen je doelen te bereiken. Wil je ook een stok achter de deur? Bel voor meer informatie over Personal Training 0514-533466.

LANGESTREEK 13 LEMMER 0514562268

VANAF 15 JANUARI VERKRIJGBAAR

JOHNSONS.NL - VISSERSBUREN 15 LEMMER

Groepslessenrooster 2012 MAANDAG

DINSDAG

Tijd

zaal 1

zaal 2

zaal 1

09.00-09.45

SH'BAM

Spinning

09.45-10.00

Buik/Rug

10.00-10.45

Bodyshape

10.45-11.00

Buik/Rug

WOENSDAG zaal 2

zaal 1

zaal 2

zaal 1

BodyPump

Zumba

Spinning

Dance4Fun

Buik/Rug

Buik/Rug

Spinning

Spinning

VRIJDAG zaal 2

ZATERDAG

zaal 1

zaal 2

BodyPump

Spinning

zaal 2 Open 09.30

Relaxation

Spin2begin

Spin2begin

10.00-10.15

10.00-10.30

10.00- 10.30

Total Body

Total Body

10.30-11.00

10.30-11.00

10.00-11.00

Relaxation

Relaxation Sluiting fitnesszaal

Sluiting fitnesszaal

Sluiting fitnesszaal

Sluiting fitnesszaal

12.00

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

14.00

Open

Open

Open

Open

Open

19.00-19.45

BodyPump

19.45-20.00

Buik/Rug

20.00-20.45

Box4fun

20.45-21.00

Buik/Rug

Spinning

Spinning XL

Pilates

18.30-19.30

Relaxation Spinning XL 20.00- 21.00

Spinning

Dance4Fun

SH'BAM

Spinning

Buik/Rug

Fit4fun

BodyBalans

SPIN2BEGIN 20.00-20.30

Buik/Rug

BodyPump

13.00 gesloten

Spinning Spinning XL

Buik/Rug

20.00-21.00

12.30 gesloten

19.30-20.30

Spinning

Buik/Rug

21.00-21.45 21.45

Sluiting fitnesszaal

Sluiting fitnesszaal

Sluiting fitnesszaal

Waar vind je Nije Balans? Openingstijden Nije Balans Maandag t/m vrijdag 08.30-12.00 uur en 14.00-22.00 uur Zaterdag 09.30-12.30 uur Zondag 09.30-13.00 uur

Open 09.30

Spinning XL

Pilates

11.00-11.15

Sluiting fitnesszaal

ZONDAG

Buik/Rug

11.00-11.45 11.45

DONDERDAG

Straatweg 52 B 8531 PZ Lemmer Aan de parallelweg van de Straatweg op Sportpark de Rien naast C.V.V.O. voetbalclub

Telefoon 0514-533466

Sluiting fitnesszaal

Sluiting fitnesszaal

Gratis sporttas en €50 voordeel WIE IN JANUARI INSCHRIJFT* ONTVANGT EEN MOOIE SPORTTAS MET € 50 VOORDEEL * Actie is geldig in januari 2012 * Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen * Geldig bij aankoop van onbeperkt Result of Lifestyle lidmaatschap

www.nijebalans.nl

Fitnesskrant Nije Balans  

Fitnesskrant Nije Balans