Page 1

Uitgave: Landes Uitgevers

Postbus 713 9200 AS Drachten

Telefoon: 0512-541707

www.landesuitgevers.nl

PH E AELTLH L& RIACKQ UAE TAC LN UB HET MEEST COMPLETE SPORTLIDMAATSCHAP VIND JE BIJ

8 buiten tennisbanen 2 squashbanen

5 binnen tennisbanen badminton tafeltennis

spinning fitnessruimte

Sh'bam krachttraining

Zumba powerplate zone 15 verschillende groepslessen

verwarmd zwembad zwemlessen whirlpool gratis internet/wifi zone

50+ lessen sporthal zaalvoetbal basketbal stoombad sauna

kinderactiviteiten kinderclub judo

circuslessen zonnebanken restaurant

BETTER BELLY

gratis parkeren

NIEUW GEGARANDEERD AFSLANKEN ZIE PAGINA 3 VOOR VOUCHER GRATIS DAGPAS!

Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht G Tel.: 043 - 346 67 66 maandag - vrijdag 9.00 tot 23.00 uur G zaterdag van 9.00 t/m 17.00 uur

www.phrc.nl

G G

Fax 043 - 343 81 85 zondag van 9.00 t/m 18.00 uur


OSTEOPATHIE

O

steopathie is een behandelwijze waarbij minder beweeglijke gewrichten, spieren en bindweefsel e.d. door middel van zachte handgrepen weer worden losgemaakt en de oorzaak van de pijn wordt weggenomen. Osteopathie kan u helpen bij o.a. chronische en acute rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, schouderklachten, hoofdpijn (migraine), slechte darmwerking, buikpijn en verstoppingen. Ook is osteopathie zeer geschikt voor baby’s en kinderen.

Osteopathiepraktijk Lucas Rademaker Franciscus Romanusweg 41, 6221 AH Maastricht Behandeling uitsluitend na afspraak Lucas Rademaker, Osteopaat D.O.-MRO: Tevens (DOK) Diploma Osteopathie bij Kinderen: 043-3260678

www.rademakerosteopathie.nl NIEUW GEVESTIGD in Pellikaan Health en Racquet Club

Anti Aging & Wellness KENNISMAKINGSAKTIE OOK VOOR NIET LEDEN… Duomassage € 15,- pp Een ontspannende lichaamsmassage van 30 minuten voor twee personen tegelijk met keuze uit 6 soorten olie reserveer snel… aktie loopt t/m 31 januari 2011 Pijnloze definitieve ontharing met de nieuwste IPL-apparatuur Aktie oksels en bikinilijn € 100,- per behandeling Anti Aging Gezichtbehandeling “Face-Boost” € 32,50 incl. vacüumtherapie voor betere doorbloeding Nog beter in uw vel met het Anti Aging Pakket 5 heerlijke behandelingen voor € 120,- (voordeel € 57,50) Cellulitus, pijnklachten in spieren, vetophopingen…. Het geheim van de sterren… 8 behandelingen voor € 276,Parfum Pakket Linn Young een schitterend luxe kado voor € 9,95 “Linn Young verovert de wereld” Primeur in Maastricht. Keuze uit verschillende frisse, zoete of kruidige geuren; Ongelooflijk laag geprijsd voor zo’n heerlijke langhoudende geur in de mooiste luxe en originele verpakkingen. Kom eens proberen… en herken bekende geuren…

Gratis consult injectables Fronsrimpel of voorhoofdrimpels verwijderen met botox, maar ook lijnen rond de mond, of de fijne lijntjes rond de lippen verdwijnen als sneeuw voor de zon met de tijdelijke middelen die onze BIG-geregistreerde artsen gebruiken. Maandelijks vinden de behandelingen plaats. Veilig en in een ontspannen sfeer in onze sfeervolle roze praktijk. Voor een optimaal resultaat.

WWW.ANTIAGINGBYINGER.NL OF BEL INGER EVEN 06-14054477


BETTER BELLY

®

DE CENTIMETERS VLIEGEN ERAF Slim trainen doe je met het revolutionaire BETTER BELLY 100% meer vetverbranding dankzij infrarood warmtediepte. Als je op de gebruikelijke manier sport, zul je ontdekken dat je buik koud wordt. Het bloed stroomt daar minder door en dat is ook de reden waarom je juist daar het minst afvalt. Dat probleem wordt aangepakt dankzij sporten met Better Belly®, een systeem waarbij de warmte op de buik wordt verhoogd naar 55 graden. Dat gebeurt doormiddel van infrarood licht. De dieptewarmte die daaruit voortvloeit zorgt voor een veel betere doorbloeding. Wanneer je vervolgens gaat bewegen, ervaart het lichaam de dieptewarming als onnodig en zal alles in het werkt stellen om dit af te voeren. Daarbij wordt vet verbrand. Uit metingen blijkt zelfs dat de vetverbranding in deze zone met maar liefst 100% wordt verhoogd.

GEWOON LEKKER DOOR BLIJVEN SNOEPEN Pas slechts vorige maand startte Saziye met Better Belly®. ,,Ja, vooral ook omdat het goed zou zijn voor je rug en tegen menstruatiepijn. Eerst werden drie metingen aan mijn lichaam verricht. De waarden werden opgeteld. Na 12 keer Better Belly® werd opnieuw gemeten, en wat bleek, het totaal was 21 cm minder. Dat is een hele kledingmaat in één maand tijd, wow. Ik was heel blij, maar het allergelukkigst werd ik van het feit dat ik van rugklachten en menstruatiepijn verlost was.

Hoe werkt het in de praktijk? De methode is heel eenvoudig. Je traint 3 keer in de week bij Pellikaan, telkens maximaal 3 kwartier. Tijdens die trainingen draag je een Better Belly® band om de taille. Voorafgaand aan de eerste training word je gewogen en gemeten, daarna ga je 4 weken achter elkaar aan de slag. Na 4 weken heb je 1 tot 2 kledingmaten minder. WAT VINDT SAZIYE ASLAN IRMAK VAN BETTER BELLY®? Saziye telt 30 lentes, werd in Goirle geboren, maar haar Turkse afkomst is nog heel goed waarneembaar. ,,Ja, maar ik voel me wel een echte Nederlandse hoor en ook een Goirlese. Ik ben van de derde generatie, mijn opa en oma kwamen eerst naar Nederland voor werk. Later volgde mijn vader en hij leerde hier mijn moeder kennen. Mijn man is ook van Turkse afkomst. Samen hebben we een dochter van vijf, Nisa. Namen die voor Nederlanders niet voor de hand liggen, net zoals die van mijn zus Sermin. Bij haar begon mijn weg naar Better Belly®. Zij werkt al geruime tijd als instructrice bij Pellikaan. Een jaar geleden zochten ze een receptioniste en zij attendeerde mij op die vacature. Nu werk ik er dus al een jaar met heel veel plezier. En zit overal met mijn neus bovenop, vooral als het iets nieuws betreft. Het concept van Better Belly® sprak mij meteen aan.”

Fitness Sporten en ontspannen onder deskundige begeleiding Sporten bij Pellikaan Health & Racquet Club heeft veel voordelen. U traint in een prettige omgeving met moderne faciliteiten. Wanneer u voor het eerst gaat trainen krijgt u een uitgebreid intakegesprek en fittest met een gediplomeerd instructeur. Samen kijkt u naar uw mogelijkheden en doelstellingen en stelt u vervolgens een persoonlijk trainingsprogramma op. Er zijn altijd instructeurs aanwezig die te allen tijde aanwijzingen kunnen geven en al uw vragen graag beantwoorden.

CONDITIE & SPIEREN Alleen door spieren te trainen behoudt u spiermassa en kracht. Conditietraining zorgt voor de verbetering van het hart- en long- uithoudingsvermogen. Een evenwichtige training bestaat uit zowel spiertraining als cardiotraining; beide varianten kunt u bij Pellikaan Health & Racquet Club uitstekend beoefenen. In de grootste ruimte van de club staat een ruim aanbod aan weerstandsstations en cardiovasculaire apparaten opgesteld die garant staan voor een effectieve work-out. Loopbanden, steps, hometrainers en de modernste crosstrainers helpen u bij vetverbranding of het verbeteren van uw conditie. Bij de cardio-training staat de hartslag centraal. De hartslag is een belangrijk middel om de intensiteit van training te meten, daarom zijn alle cardiotraining toestellen bij Pellikaan Health & Racquet Club uitgerust met ingebouwde hartslagmeting. Er wordt een persoonlijke trainingszone bepaald afhankelijk van het doel; het verbeteren van uw conditie of het verbranden van vet. Inspanningen worden daarbij voortdurend gemeten en aangepast. Voor mensen met een matige conditie die voorzichtig willen beginnen, is cardiotraining ideaal. Maar ook topsporters kunnen door registratie van hun hartslag precies afgepast hun trainingsarbeid doseren.

50+ TRAININGEN Steeds meer ouderen vinden hun weg naar gezond bewegen. Iedereen wil immers graag ouder worden en bij voorkeur ook nog op een fitte manier. Dat treft, want Pellikaan Health & Racquet Club heeft een verantwoord bewegingsprogramma voor ouderen. Onze instructeurs zorgen voor een wekelijks wisselende training waarin aandacht wordt besteed aan cardio-training, spiertraining, spinning en zaaltraining. Deze groepstraining is verantwoord en nuttig, maar vooral ook gezellig!

Ongelooflijk en ik slaap nu ook veel beter. En weet je, ik heb heleSPECTA maal niet op eten en C AANBIEULAIRE snoepen gelet, dat VOOR N DING ben ik gewoon blijI ven doen. Net als BETTERET-LEDEN Better Belly®, ook BELLY 1 maan daar ga ik lekker d van € voor sle 90,mee door.

chts € 75,-

HOE HEEFT ROLAND ANSEMS HET ERVAREN? Saziye probeerde het zelf uit, Roland Ansems stak eerst zijn licht op bij anderen die er mee bezig waren. ,,Klopt ja, ik hoorde van anderen die bij Pellikaan sporten over Better Belly® en dat maakte me nieuwsgierig. Eerst heb ik navraag gedaan bij de instructeurs en op internet naar het product gezocht. De resultaten bleken echt goed te zijn. Inmiddels ben ik aan mijn tweede sessie begonnen, met andere woorden, het is mij goed bevallen. Na de eerste twaalf keer raakte ik op mijn middel 8 cm kwijt en ook nog eens 3 kg aan gewicht. In vier weken dus.” WAT IS ER SPECIFIEK ZO GOED AAN? ,,Door de warmte ga je heftig transpireren en plaatselijk rondom je buik worden de centimetersminder. Je wordt gemotiveerd tot sporten, dat moet ook drie keer per week, plus het geeft een extra stimulans om ook op je eetpatroon te letten. Als je graag wat centimeters wilt verliezen, dan kan ik Better Belly® aanbevelen. De kosten zijn te overzien en het duurt in principe maar 4 weken, dus je boekt heel snel resultaat. Voordelen van Better Belly® • Stimuleert de vetverbranding • Vermindert rugklachten • Ondersteunt het herstel • Bevordert soepele gewrichten en spieren • Voert afvalstoffen uit het lichaam • Helpt bij menstruatieklachten • Bevordert een goede nachtrust Pellikaan biedt sporten met Better Belly® aan als een losstaand maandarrangement.


Het “Kindersport-Paradijs” bij Pellikaan KINDERCLUB

2. TONEEL EN ZANG

Onze Kinderclub is 7 dagen per week geopend en is hiermee dé ideale oplossing om te sporten en ontspannen, terwijl onze enthousiaste en ervaren begeleidsters uitgebreide aandacht en zorg aan uw kinderen besteden. De Kinderclub valt binnen het abonnement en is geheel gratis. Dit is uitermate geschikt voor zowel baby’s en kinderen t/m 12 jaar. Voor iedere leeftijd is er geschikt speelgoed aanwezig.

Ook houden wij speciaal voor de kinderen Meeleeftheater, moppentrommel, karaoke, etc.

1. ACTIVITEITEN

EN OOK VOOR KINDEREN BIJ PELLIKAAN:

Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Denkt U hierbij aan een sleepover, discozwemmen, bingo, een kerstdiner, carnavalsbal, paasbrunch, halloweentocht, Sinterklaasshow, etc. Recente activiteiten kunt u bekijken op Pellikaan-tv; www.pellikaantv.nl

KIDSINSTUIF MINIDISCO STREETDANCE ZUMBA-TOMIC JEUGDFITNESS 10-12 JAAR JEUGDFITNESS 13-15 JAAR JUDO CIRCUSLESSEN TENNISINSTUIF ZWEMFESTIJN ABC ZWEMMEN BABY/ PEUTERZWEMMEN

3. KNUTSELEN Regelmatig organiseren wij knutselactiviteiten zoals schoenverven, kerstversiersels knutselen, kijkdozen maken, etc. Tevens afgestemd op de aankomende feestdagen en verschillende jaargetijden.


Zwemmen en ontspanning AQUATRAINING Het zwembad wordt niet alleen gebruikt voor ontspanning, maar ook voor inspanning. Tijdens de Aquatraining worden alle spieren getraind, maar door de gewichtloosheid en opwaartse druk van het water wordt uw lichaam niet zwaar belast. Voor mensen met gewichtsproblemen of een zwakke rug is dit de ideale manier om toch actief te zijn.

WELLNESS Heerlijk ontspannen na een inspannende workout kan in het zwem- en relaxgedeelte van de club. Tijdens uw verblijf in de sauna worden uw vochtreserves ververst, bouwt u weerstand op en geeft u rust aan lichaam en geest. Na een bezoek aan het stoombad voelt u zich zeer zeker als herboren. Door de warmte van de stoom en de hoge luchtvochtigheid vindt reiniging van de huid plaats, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en verdwijnen afvalstoffen uit uw lichaam. Als u nog energie over hebt dan kunt u baantjes trekken in het grote bad.

ZONNEBANK Wilt u een mooie teint in de winter of wanneer de zon ons weer eens in de steek laat? Pellikaan Health & Racquet Club heeft meerdere zonnebanken, waaronder een turbozonnebank.

Een belangrijk speerpunt binnen onze filosofie is samen sporten met het hele gezin. Binnen het relaxgedeelte van onze club bevindt zich een twintigmeter zwembad waarin 5 dagen per week ABC-zwemlessen gegeven worden. De zwemlessen kunnen op een vaste dag per week gevolgd worden, in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen zodat er ruimte is voor individuele aandacht voor uw kind. U kunt tijdens de zwemlessen van uw kind zelf actief bezig zijn of in ons sfeervolle restaurant genieten van een hapje of een drankje. Belangrijk om te weten is dat er geen wachtlijsten zijn, wij adviseren een afspraak te maken voor een proefles. Bij het bezoeken van Pellikaan kunt u uw auto kwijt op onze ruime gratis parkeerplaats. De ABC-zwemlessen kan uw kind volgen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Op de dinsdagochtend hebben wij ook baby-(3 tot 18 mnd.) en peuterzwemmen (18 mnd. tot 4 jaar) Voor meer informatie betreffende de zwemlessen kunt u terecht op onze website www.phrc.nl U kunt natuurlijk ook bellen naar 043 – 346 67 66 of mailen naar kschafer@phrc-maastricht.nl

Horeca HORECA Naast alle sport en ontspannings mogelijkheden, kunt u bij Pellikaan Health & Racquet Club ook terecht voor een hapje en een drankje. We leven steeds bewuster en kiezen meer en meer voor een gezonde levensstijl. Naast bewegen en ontspannen letten we ook veel meer op onze voeding, ten opzichte van een aantal jaren geleden. Geniet van een heerlijke salade, belegd broodje, sandwich of smoothie. Gezonde voeding is, net als bewegen en ontspannen, belangrijk om er voor te zorgen dat we

ons prettig en gezond voelen. Zin in ‘gewoon’ een kopje koffie of thee en een krantje? Maak het u gemakkelijk aan onze leestafel. Of zak heerlijk weg tussen de kussens met uw handen om een mok warme chocolademelk met slagroom. Even tijd om te genieten en bij te kletsen.

FEESTEN/BEDRIJFSEVENEMENTEN Op zoek naar een lokatie voor een zakenlunch, feestavond, bedrijfsevenement of een gezellige barbecue? Een leuk en gezellig sportevenement met aansluitend een warm buffet? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.


+LÄST[PJRL[ZaPQUttUQHHYNLSKPN‹7YPQaLU\P[NLaVUKLYK+[VLZSHN‹4LLYPUMVVW^^^L\YVZJVVWIL

Het leukste geschenk vind je bij Euroscoop! CAD E

AUP A 55 e CK uro

FILMX B5 O euro

 Z [\RZ

[\RZ  Z

2

Cadeaucheques: 6 euroZ[\R Kidscheques[LTQHHY: 4 euroZ[\R

DE GOEDKOOPSTE EN GEZELLIGSTE CINEMA VAN LIMBURG!

WWW.EUROSCOOP.BE


Nieuw bij Pellikaan

Sh’bam the latest dance sensation

Sinds kort staat bij Pellikaan Health & Racquet Club SH’BAM van Les Mills op het lesrooster. SH’BAM is een laagdrempelig dansprogramma, een full-body workout die simpele dansbewegingen op de nieuwste Top 40 hits combineert met dance muziek, remixen van bekende classics en moderne Latin tracks. De simpele choreografie wordt overgebracht door energieke en goed opgeleide instructeurs, die deskundig zijn in het wat Les Mills noemt ‘overbrengen van Fitness Magic’. SH’BAM is het allernieuwste programma van Les Mills: wereldwijd marktleider op het gebied van gestandaardiseerde groepsfitnessprogramma’s. SH’BAM is anders dan op sport georiënteerde groepsfitness workouts, omdat SH’BAM gebaseerd is op de moves, muziek en sfeer uit discotheken over de hele wereld. Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH'BAM. De instructeur leert de deelnemers de basis choreografie en coacht ze door elk nieuw pasje - en mensen kunnen er zoveel uitdaging en styling in brengen als ze zelf willen! SH’BAM is dus voor iedereen geschikt: man en vrouw,

jong en oud!“ Deelnemers aarzelen vaak of ze deel zullen nemen aan een groepsfitness les, maar de meeste mensen gaan wel graag een avondje stappen en staan dan de hele avond te dansen op de dansvloer!”, vertelt Patrick Pellikaan enthousiast. “Wij willen graag de muziek, moves en atmosfeer waar mensen van houden naar onze fitnessclub brengen, zodat mensen een hoop lol hebben en helemaal vergeten dat ze met een workout bezig zijn!”

HOE ZIET EEN SH’BAM LES ERUIT? Een typische SH'BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat. De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen. Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook super fun zijn. Dit blok wordt afgesloten met diverse stretchoefeningen.

Onze andere Les Mills Groepslessen BODY PUMP® BODY COMBAT® BODY ATTACK® RPM SPINNING® BODY BALANCE® PELLIKAAN SWINGT MET ZUMBA

Breng uw bedrijf in beweging Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn voor een organisatie onmisbaar. Bedrijfsfitness is een manier van sportief en actief bezig zijn waar, voor zowel werkgever als werknemer, grote voordelen liggen. Duidelijk mag zijn dat een gezonde en gemotiveerde werknemer betere werkprestaties levert. Pellikaan Health & Racquet Club biedt u de mogelijkheid om uw personeel te laten genieten in een zeer moderne sportomgeving met alle faciliteiten onder één dak. De voordelen die bedrijfsfitness voor u en uw werknemers kan hebben: • Verbetering onderlinge contacten werknemers • Minder ziekteverzuim, minder klachten en dus minder kosten • Verhoging van de productiviteit van uw werknemers • Stressvermindering onder uw werknemers • Binding van uw personeel met het bedrijf • U biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden • Alle eventuele kosten zijn volledig fiscaal aftrekbaar

MOGELIJKHEDEN De mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij Pellikaan zijn heel divers. Wij bieden speciale voordelen voor bedrijfsfitness vanaf vijf lidmaatschappen en maken graag een individuele afstemming op de wensen van het bedrijf. U bepaalt zelf hoeveel u als werkgever bijdraagt. Zelfs als u niets bijdraagt dan profiteert uw personeel toch van de korting en de fiscale besparing die u als werkgever voor ze regelt.

OP MAAT Onze service gaat verder dan alleen het aanbieden van faciliteiten. Wij bieden een persoonlijk op maat gemaakt sportprogramma waarbij uw werknemers 1-op1 begeleid worden door onze gediplomeerde instructeurs om zo de gestelde doelstellingen te bereiken.

FITTEST Belangrijk onderdeel van dit sportprogramma is het in kaart brengen van de fysieke gesteldheid door een driemaandelijkse fittest. Deze test is, net als de bege-

leiding, onderdeel van onze service en zit dus bij het lidmaatschap inbegrepen. Gegevens over de vooruitgang en de bezoekfrequentie worden desgewenst beschikbaar gesteld aan u als werkgever, zodat u concreet ziet wat er bereikt wordt met bedrijfsfitness. Bovendien hebben we een eigen sportfysiotherapiepraktijk. Wij werken samen met bedrijven om geblesseerde werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Pellikaan Maastricht bedankt de volgende bedrijven VOOR DE FIJNE SAMENWERKING EN HOOPT IN DE TOEKOMST NOG VEEL VOOR ELKAAR TE KUNNEN BETEKENEN. Apotheek van Thoor AZM Acist Europe BV Maastricht Belastingdienst Maastricht Café In den ouden Vogelstruys Camille Oostwegel Chateau Hotels ESQ groep EuroControl Fintegra

Gemeente Maastricht Groene Kruis Service Holland fit Pas Iceland Air KPN/Pink Rocade/Getronics Limburg Travel Les Tables Maastricht International Golf (MIG) Mercedes Benz CAC

Mengelers Auto Groep MCC (vereniging) Mice en Place MIK Mosae Zorggroep MTB Novotel (Accort hotels) O.D.S. Ordina

Politie Limburg Zuid Sappi Sport op maat (SOM) Stichting familia Dia Y Noche Randwijck watersportvereniging Rabobank RailSport Roospas U.W.V.

Vivre Vodafone Nederland Xonar Universiteit Maastricht Intenz (KLPD) Yonder reïntegratie


Tennis

Indoor & outdoor Locatie “PH&RC Maastricht” Tennisschool Marij Perry Het hele jaar door geven wij zowel indoor als outdoor les aan geïnteresseerden van alle leeftijden die het tennissen willen leren op elk niveau. Het tennisschoolteam bestaat uit een 10-tal docenten met ieder zijn eigen specialisme.

Onze club staat bekend om het grote aanbod op gebied van racketsporten. Wij hebben 13 tennisbanen waarvan u als lid onbeperkt gebruik kunt maken. Ook kunt u les krijgen om bijvoorbeeld uw techniek nog wat bij te schaven. Tevens hebben wij voor de tennissers onder ons die geen partner hebben maar toch graag een balletje willen slaan nog een aantal activiteiten staan op het programma staan.

STARTDATUM 4 JANUARI 2011 Bij geen lidmaatschap 11 lesuren + 1uur vrijspelen Baanhuur * Materiaalkosten+Cursusgeld Factuurbedrag*incl. BTW CURSUS BEGINNERS 4–5 jaar (rode softbal) Speciale soft bals evt. leenrackets beschikbaar € 31,00 € 100,50 € 131,50 Cursus Balvaardigheid (certificaat) Jeugd special Dagcursus Beginners 6-8 jaar Speciale soft bals evt. leenrackets beschikbaar € 31,00 € 100,50 € 131,50 Cursus Senioren / Junioren maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur 11 lesuren dag < 18.00u Baanhuur dag 4 personen € 46,50 3 personen € 62,00 2 personen € 93,00 PRIVÉ-LESSEN

Tarief per uur Per halfuur

avond + zat. > 18.00u incl. BTW * Materiaalkosten+Cursusgeld avond € 57,00 € 150,75 € 76,00 € 201,00 € 114,00 € 301,50

*Inclusief overige kosten € 52,50 € 26,25 + € 1,15

Lid Totaal+baan dag € 197,25 € 263,00 € 394,50

Niet-lid avond € 207,75 € 277,00 € 415,50

Materiaal € 2,31 per lesuur (ballen, balmachine en video)

Naast het verzorgen van de tennislessen hebben we de volgende activiteiten bij PH&RC: TENNISKIDS instuif op woensdag en vrijdag 16.00 tot 17.00 uur. JEUGD INSTUIF op woensdag en vrijdag 17.00 tot 18.00 uur. JEUGD COMPETITIE; In de winter voor de Jeugd op zondag 1x per maand. SENIOREN ZAAT (Zonder Afspraak Avond Tennis) vrijdag 19.00 tot 22.00 uur. SENIOREN COMPETITIE; in de winter voor de 18+ 2x per maand op zondag. T: 043-3218447

M: 06-21884255

E: tsm.perry@hetnet.nl

www.tsmperry.nl

Faciliteiten WHIRLPOOL GRATIS INTERNET/WIFI-ZONE STOOMBAD SAUNA KINDER CLUB JUDO ZONNEBANKEN RESTAURANT GRATIS RUIME EIGEN PARKEERGELEGENHEID

Openingstijden 09:00 09:00 09:00 09:00

– – – –

23:00 23:00 23:00 23:00

uur uur uur uur

Elke woensdag middag van 13.00-15.00 uur wordt er voor heren tennissers 50+ een gezellige herenmiddag georganiseerd. Aanmelden kan via Henk van den Hof of Wil Smeets per mail w.j.smeets@freeler.nl of kom op woensdagmiddag langs in het restaurant bij Pellikaan tussen 12.00-15.00 uur.

LADIES MORNING

(8) BUITEN TENNISBANEN (5) BINNEN TENNISBANEN (2) SQUASHBANEN BADMINTON TAFELTENNIS FITNESSRUIMTE KRACHTTRAINING POWER PLATE ZONE GROEPSLESSENZALEN (zie soorten lessen) 20 METER ZWEMBAD

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

VUTTERS

Vrijdag Zaterdag Zondag

09:00 – 23:00 uur 09:00 – 17:00 uur 09:00 – 18:00 uur

Lidmaatschappen

Iedere woensdag ochtend van 9.00-10.00 en 10.30-11.30 uur wordt er voor dames tennissers 50+ een gezellige ochtend georganiseerd. Opgeven kan door contact op te nemen met mevrouw Tiny Sondeijkers 043-3472444. je wordt op de dag zelf ter plekke ingedeeld voor een gezellige wedstrijd en tussendoor wordt even bijgebabbeld onder het genot van een kopje koffie.

ROULATIETENNIS Om zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk tennisplezier te bezorgen is er het concept roulatietennis. Er wordt rekening gehouden met je speelsterkte. Roulatietennis draait om spelplezier en gezelligheid! Ieder tennisser kan zich opgeven om mee te doen gedurende het hele seizoen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Lisa Heredero of Hein van Uum, via roulatietennis@gmail.com. Ieder drie maanden word er een nieuw schema gemaakt, en kunnen dus ook nieuwe aanmeldingen mee doen.

Squash Houdt u van snelheid en spanning? Dan moet u zeker eens gaan squashen! Een baan reserveert u bij ons voor drie kwartier, wat meer dan genoeg is om u in het zweet te werken. De squashcompetitie is een echte uitdaging voor iedereen die wat meer ervaring op wil doen of wil weten hoe het staat met het eigen niveau. Uiteraard bieden wij ook squashles als u uw techniek wil bijspijkeren.

Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. U betaalt een vast bedrag per maand en kunt dan van nagenoeg alle faciliteiten onbeperkt gebruik maken. Op tijden dat het u uitkomt. Net zo vaak als u dat wilt. Er worden verschillende soorten lidmaatschappen gehanteerd voor diverse gezinssamenstellingen, 50-plussers en studenten. Informeer welk lidmaatschap het beste bij u past.

worden opgenomen in een gezinslidmaatschap.

ENKEL

SENIOR

Bent u 18 jaar of ouder en niet gehuwd of samenwonend? Dan is voor u een enkel lidmaatschap de meest geschikte lidmaatschapsvorm.

Wanneer u 50 jaar of ouder bent, kunt u gebruik maken van het zogenaamde seniorentarief. U kunt dan tegen een gereduceerd tarief sporten op doordeweekse dagen van 08:00 uur tot 17:00 uur.

ENKEL+KINDEREN Van een enkel+kinderen lidmaatschap is sprake wanneer u als ouder met een of meerdere thuiswonende kinderen tot en met 17 jaar wilt komen sporten.

GEZIN Gezinnen die bestaan uit twee personen die duurzaam samenleven of gehuwd zijn en/of thuiswonende kinderen hebben die niet ouder zijn dan 17 jaar kunnen

dan net zoals bij een senioren lidmaatschap een gereduceerd tarief en kunt dan op doordeweekse dagen van 09:00 uur tot 17:00 uur gebruikmaken van de faciliteiten die wij u te bieden hebben.

STUDENT Om in aanmerking te komen voor een studentlidmaatschap bent u 18 jaar of ouder en kunt u een bewijs van het volgen van een voltijdstudie overleggen. Denk hierbij aan een geldige OV-jaarkaart of studentenkaart.

SENIOR DUO Wanneer u als (echt)paar beiden 50 jaar of ouder bent kunt u een lidmaatschap senior duo nemen. U betaalt

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@phrc-maasticht.nl of bel naar 043-346 67 66.

Fitnesskrant Pellikaan Maastricht  

Fitnesskrant Pellikaan Maastricht

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you