En lysere fremtid - Giv dine brugte lamper nyt liv

Page 1

En lysere fremtid

Giv dine brugte lamper nyt liv

Fischer Lighting giver brugte lamper nyt liv

Vi arbejder med et unikt cirkulært lampekoncept. Vi forvandler affald i form af gamle lamper til nye flotte lamper. I 2022 reddede vi mere 40 tons kasserede lamper fra at blive smidt ud - men vi vil gerne redde endnu flere! Vi kan også give nyt liv til dine gamle lamper, og sammen kan vi slå et slag for den grønne omstilling. Vi arbejder med tre bæredygtige koncepter - ReUse, ReDesign og ReCreate.

ReUse

Dine brugte lamper og armaturer får nyt liv. De bliver rengjort, renoveret og opgraderet til LED-lys - klar til brug igen.

ReDesign

De gamle lysarmaturer genbruges, men vi skaber et helt nyt design. Kernen er altså den samme, men udseendet er nyt.

ReCreate

Ved hjælp af cirkulære principper såsom “design for adskillelse”, laves nye design løsninger af genanvendte materialer, som plastikplasker og fiskenet.

Også lys skal være grønt

Du får et sundere lys

Du sparer energi

Du sparer penge Det er bedre for miljøet

ReUse

Lamper fra Mærsks hovedkontor genbrugt i tandklinikken ved Rønde skole. Syddjurs Kommune har fået en driftoptimeret og miljøvenlig løsning.

ReDesign

Lamper fra Nettos butikker redesignet og genanvendt i Birkerød Idrætscenter. Rudersdal Kommune har fået en energivenlig, og økonomisk attraktiv designløsning.

ReCreate

Novo Nordisk har bla. indrettet deres Innovation Lab med vores cirkulære og akustiske pendel. Materialet er lavet af PET, hvor minimum 75 % er fra genanvendte plastikflasker.

ReDesign:

Venus

Bryder med traditionerne

Venus er EPD verificeret og Solar Impulse Foundation har i 2021 udråbt Venus til en af verdens 1000 mest bæredygtige løsninger. For at bryde med den firkantede ensformighed har vi udviklet et rundt look til venus, der samtidig giver en mere jævn belysningsflade.

Designet af: Stig Elmvang, Fischer Lighting

ReUse:

Industripendel

Klassisk industripendel med råt industrielt look

Klassiske industripendler, oprindeligt set i gamle danske fabrikshaller. Lamperne er i dag stadig højaktuelle og anvendes typisk til at give et råt og industrielt look. En efterspurgt lampe på markedet udstyret med den nyeste LED-teknologi og lysstyring.

2,1t 156kL 2,7t 18kL

ReUse/ReDesign:

Judd

Lysarmatur forvandlet til en helt ny klassiker

Det oprindelige armatur stammer fra en kendt dagligvarekæde. Nu redesignet og forvandlet til en ny potentiel klassiker. Kan monteres som påbygget lys på loftet eller som nedhængt armatur. Judd fås også med den originale hvide farve i en basis version.

ReDesign/ReCreate:

August

Designet efter cirkulære principper og materialer

August er EPD verificeret og har vundet flere priser for sit innovative og modulbaserede design - Green Product Award i 2019 og DBE Product Award i 2018. Ringen, der er lavet af fiskenet, giver et nyt æstestisk look til lampen og nye muligheder opstår.

Designet i samarbejde med: GXN

Designet i samarbejde med: Schmidt Hammer Lassen

3,3t 66kL 0,5t 18kL
Læs mere på www.fischer-lighting.com Vi overtager dine brugte lamper Undgå ressourcespild
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.