Fijn 25

Page 59

Meer met interieur Interieurontwerp en advies op maat.

‘Sanne Drissen, eigenaresse van Meer met interieur, heeft een enorme passie voor interieur. Ze luistert aandachtig, leeft zich in, denkt mee en onderzoekt hoe ze het interieur naadloos kan laten aansluiten op uw wensen en behoeften.’ Het leven is continue in ontwikkeling. We verhuizen naar een andere plek, wisselen van baan, starten een gezin en worden ouder. Onze wensen en behoeften blijven hierdoor veranderen, maar ons interieur verandert vaak niet met ons mee. Veel mensen worstelen daardoor met hetzelfde probleem; het interieur past niet meer bij de huidige levensstijl. Dat is iets waar Meer met interieur graag mee helpt! Een doordacht en stijlvol ingerichte omgeving draagt bij aan ontspanning, rust en overzicht. Bij Meer met interieur wordt er kritisch naar iedere situatie gekeken en onderzocht hoe het interieur kan bijdragen aan het verbeteren van het dagelijkse leven.

Iedereen is uniek en er bestaat geen interieuroplossing die voor iedereen even goed werkt. Daarom streeft Meer met interieur naar een nauwe samenwerking en wordt er bij ieder traject gezocht naar de best passende werkwijze. Soms is een adviesgesprek op locatie voldoende, terwijl andere situaties vragen om een 3D visualisatie waarin je als het ware door het totaalontwerp heen kan wandelen. De ene keer gaat het om een complete woning, terwijl soms alleen een maatwerk meubelontwerp voldoet. In alle gevallen wordt er gewerkt aan een gedegen advies dat als een maatwerk pak aansluit op de wensen en behoeften van de gebruiker.

Sanne Drissen | Meer met interieur Voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Nijmeegseweg 6d, 5916 PT Venlo T 06 3036 5318 W www.meermetinterieur.nl

59 Fijn