Page 1

FIETSCLUBS | BEDRIJVEN | VERENIGINGNEN

Ook dringend nieuwe clubkleding nodig?

1. Eerste contact

2. Paskledij

3. Ontwerp

4. Bestelling

5. Levering

Als u interesse hebt in Cuesta clubkledij kan u contact met ons opnemen via info@cuestacycling.be of via het nummer +32 (0)3 290 02 11. Onze medewerkers helpen u graag met meer informatie over prijzen, werkwijze, ontwerp, kledij en gebruikte materialen. Samen met u stellen ze een offerte op die aan uw behoeftenen wensen voldoet.

Als u besloten heeft om verder met Cuesta samen te werken, dan contacteert u ons voor een set paskledij. Wij sturen de paskledij naar u op zodat u ze kan laten passen op een moment dat u het beste uitkomt. Aan de hand van de paskledij beslist u over de definitieve maten en aantallen van uw bestelling.

Op basis van uw ideeÍn werken onze ontwerpers voor u een design uit. U stuurt ons de logo’s van uw club en sponsoren. Na ontvangst van het eerste ontwerp kan u nog wijzigingen aanbrengen, tot u 100% tevreden bent met het resultaat. Of u ontwerpt zelf met onze online design tool. Aan u de keuze!

Na bevestiging van het ontwerp geeft ons uw definitieve bestelling door: de exacte aantallen per artikel en per maat. Na ontvangst van een voorschot wordt uw order doorgegeven aan de productie.

Zes tot acht weken nadat uw order in productie is gegaan is de kledij klaar. Op dat moment betaalt u het saldo van de bestelling en wordt de kledij bij u thuis afgeleverd.

WWW.CUESTACYCLING.COM Vraag nu een vrijblijvende offerte en ontvang bij bestelling een pakket van Chimpanzee.

Profile for Feryn Quality Bike Brands

Cuesta clubkleding  

Gepersonaliseerde clubkleding

Cuesta clubkleding  

Gepersonaliseerde clubkleding

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded