Page 1

FALLA

TRINITAT ALBORAIA

SETMANA CULTURAL

27 DE NOVEMBRE AL 4 DE DESEMBRE APRÉN AMB TRINITAT

C/Hugo de Moncada 13 Falla Trinitat Alboraia

ENTRADA LLIURE www.fallatrinitat.com


Trinitat Alboraia amb les

SETMANA CULTURAL FALLA TRINITAT ALBORAIA “ Aprén amb Trinitat ” (Del 27 de Novembre al 4 de Desembre de 2015)

#FallesUNESCO

Divendres 27 de novembre

Dimecres 2 de desembre

22:30h Acte d’apertura de la Setmana Cultural de la Falla Trinitat Alboria

19h Conferència: “D’on ve el nostre mejar”

Acte d’apertura presidit per les Falleres Majors Elena Hermida i Blanca Sierra, i els presidents Antonio Cherino i Alejandro Gómez. Exposició de les candidatures presentades al Concurs de portada de llibret Falles 2016.

Dissabte 28 de novembre 10:30h Atrapa un Drac Busca amb nosaltres els dracs de València amb la ruta guiada per a tota la família pel centre de la ciutat. La visita inclou l’entrada a la Casa Museu de les Roques, la Llotja de la Seda i l’Església del Patriarca.

19h Conferència: “Camí a les Piràmides” Conferència a càrrec d’Ángel Sierra i Hernández, enginyer industrial per

23:30h Segon MONÒLEG del Circuit de Monòleg Faller

Diumenge 29 de novembre 11h Visita oficial als nostres Monuments

19h Conferència: “El camí de València a Santiago” Conferència a càrrec de Juan José Sierra i Hernández, enginyer industrial per la UPV i membre de la Asociación Jacobea de Requena.

Dilluns 30 de novembre 17:30h Tallers Infantils

Dimarts 1 de desembre 19h Conferència: “Mantilla i altres complements de l’indumentària valenciana” Conferència a càrrec de Jorge Faubel i Iranzo, indumentarista gerent de 1700 Indumentària Valenciana.

Conferència a càrrec de Antonio José Monforte Gilabert, Doctor en Biologia de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes.

Dijous 3 de desembre 18:45 h Conferència:“Malalties de transmissió sexual i la seua prevenció” Conferència a càrrec de la Dra. Amparo Vigo i Peiró, metge adjunt del Servei d’Urgències de L’Hospital de Llíria.

19:45h Conferència: “Tabaquisme i deshabituació tabàquica. Com deixar de fumar” de Pneumologia de L’Hospital de Torrevella.

Divendres 4 de desembre 19:30 Taula redona “Les Falles, candidatura a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO” Central Fallera, Carmen Sancho de Rosa, Fallera Major de València 2014, Moisés Domínguez, responsable de festes i tradicions del Levante EMV, Xavi Serra, portal d'internet Malalt de Falles i Vicent Lluch, Consultor en Turisme. TIBS CONSULTORIA. Actuarà com a moderadora Elena Hermida i Agudo, periodista i Fallera Major de la nostra comissió.

22:30 Acte de Clausura Acte presidit per les nostres Falleres Majors, Elena Hermida i Blanca Sierra, i pels nostres presidents Antonio Cherino i Alejandro Gómez. Presentació oficial dels esbossos dels nostres monuments a càrrec de Carlos

Lliurament del cartell guanyador que serà la portada del llibret per a les Falles 2016.

Programa Setmana Cultural Falla Trinitat Alboraia  

La Falla Trinitat Alboraia celebra la seua Setmana Cultural amb activitats per a tots els públics i una taula redona sobre la candidatura de...

Advertisement