Page 1

VI SÆTTER ET SIKKERT AFTRYK PÅ DIN IT – og fjerner de uønskede! Hvem tør du overlade din IT-sikkerhed til? Hvornår har du sidst opdateret din IT-sikkerhedspolitik? Trusselsbilledet ændrer sig konstant, hvordan påvirker det din IT-sikkerhed? Hvordan ser din virksomheds kompetencer på IT-sikkerhedsområdet ud? Hvordan sikrer og planlægger din virksomhed sig mod det uventede? Hvad ville det betyde for dig, hvis driften af din IT-sikkerhed blev varetaget af specialister?


Sikre rammer om din IT – så er du forberedt på det uventede Det er blevet en stadigt større udfordring for virksomhederne at skabe sikre rammer for IT. Sikkerhedstruslerne udefra ændrer sig konstant, og det kræver mange ressourcer at sikre sit IT-miljø mod indtrængning, tab af data og misbrug af information. Men det er ikke nok i sig selv. Det dynamiske trussels­ billede har gjort virksomheden til sin egen største IT-sikkerhedstrussel, blandt andet fordi kommunikations‑ adfærd­en har ændret sig markant de senere år.

Det er derfor blevet mere komplekst at skabe sikre rammer for IT. Og mange halter bagefter, når det handler om at sikre data, viden og fremtiden. Ezentas mission er at hjælpe offentlige og private virksomheder med at skabe sikre rammer om deres IT og informationsdata, så de kan sikre deres viden og fremdrift. Vi er også klarForanalyse til at hjælpe dig!

Design og detailanalyse

Ezentas forretningsgrundlag er baseret på filosofien om at levere rådgivning, spidskompetence og totalløsninger inden for IT-sikkerhed, med udgangspunkt i kundernes individuelle situation og behov.

–­ discipliner Ezenta sætter en ære i at mestre. Områderne kombineret sikrer dig totalløsninger med høj faglighed, kvalitet og driftsikkerhed og en investering med et godt afkast (ROI).

Vi har inddelt forretningen i fem hovedområder, der hver repræsenterer vigtige discipliner inden for IT-sikkerhed

Ezentas fem forretningsområder består af:

reAdvice Secu

SecureAdvice Rådgivning til IT- og forretningsledelse om IT-sikkerhed

SecureAudit Sikkerhedstest, kontrol og analyse af websites, applikationer og netværk SecureService Fleksible løsninger til service, drift og vedligeholdelse af nye og eksisterende IT-sikkerhedsløsninger

SecureService

ureSolution Sec s

SecureSkills Kompetenceopbygning inden for IT-sikkerhed

SecureAudit

SecureSolutions Design og implementering af IT-sikkerhedsløsninger

S e c u re S k i l l s

“Vi bruger Ezenta som sparringspartner, rådgiver og leverandør i alle IT-sikkerhedsspørgsmål, fordi de overholder aftaler, har attention på vores forretning og er proaktive. Vores krav til Ezenta er, at de er ti skridt foran os inden for IT-sikkerhed. Det er deres førerskab inden for IT-sikkerhed, der er afgørende for, at vi fortsætter det gode samarbejde.” Flemming Bach, IT-chef Georg Jensen

Implementer


Sikkerhed for et gennemtænkt forløb Vores arbejdsmetode giver dig tryghed og effektivitet Med afsæt i vores store erfaring med projekter har vi ud­viklet SecurePlan – en metode, der sikrer en entydig og fast arbejdsgang for implementering af sikkerhedsløsninger. SecurePlan sikrer samtidig høj og ensartet kvalitet i vores arbejde og dermed i de løsninger, vi leverer. Fremgangs­ måden er fleksibel og sikrer alle parter fuldt overblik over og forståelse for den ydelse, der skal leveres. Metoden

Drift og uddannelse

plementering

Foranalyse

kan anvendes til både store og mindre projekter i alle typer virksomheder. SecurePlan giver: • Fælles terminologi og styringsværktøj i projektet • Sikker metode for succesfuldt forløb • Overblik med klart ansvar og klar rollefordeling • Vi forankrer viden i forløbet (videndeling).

Overvågning Design og detailanalyse

Drift og uddannelse

Implementering

Overvågning

En sikker løsning, der matcher dine behov – sammensat af markedets stærkeste produkter og kompetencer Behovet for IT-sikkerhedsløsninger varierer fra virksomhed til virksomhed – og fra branche til branche. Som specialist har Ezenta mange års erfaring med at levere ITsikkerheds­løsninger fra en række markedsledende producenter. SecureAdvice

SecureAudit

SecureService

ureSolution Sec s

Vores strategi er udelukkende at anvende produkter og løsninger, der er markedsledende inden for deres område. Produkterne skal være gennemtestede for at sikre optimal integration, stabilitet, performance og skalerbarhed i forhold til kundens aktuelle og fremtidige behov. Det er også vigtigt for os som specialist at have spids­kompetence på de produkter og løsninger, vi

tilbyder. Det gælder for både konsulenter og sælgere. Som kunde får du derfor professionel rådgivning, der bygger på et indgående kendskab til såvel de tekniske som de kommercielle aspekter af din nye løsning. Vi har de højeste certificeringer vores samarbejdspartnere tilbyder og lægger stor vægt på dette i forhold til at fremhæve vores spidskompetencer. Ezenta har valgt nedenstående markedsledende samarbejds­partnere med det sigte at sammensætte “best of breed” løsninger, der giver dig de stærkeste produkter og løsninger inden for IT-sikkerhed:

S e c u re S k i l l s secure world business

“Hos Topdanmark tackler vi udfordringerne ved at sparre og teste med Ezenta A/S” Brian Lind, IT-Sikkerhedschef Topdanmark


Din sikkerhed for et stærkt partnerskab Et samarbejde med Ezenta sikrer dig: • En dedikeret partner med fokus på din IT-sikkerhed • En partner, der sætter dine målsætninger forrest • En partner, hvor videndeling er en naturlig del af samarbejdet.

Vi er et dedikeret team, der hver dag gør alt for at levere de ydelser og den spidskompetence, vores kunder efterspørger, og hjælpe dem til at få det optimale ud af de investeringer, der skal til for at minimere risikoen og sikre forretningen.

Ezentas forretning er fokuseret på IT-sikkerhed, og vi er specialiseret i de vigtigste IT-sikkerhedsdiscipliner. Vores erfaring spænder vidt og omfatter samarbejde med offentlige og private virksomheder i alle størrelser og brancher – både nationalt og internationalt. Opgaverne omfatter alt lige fra strategisk rådgivning og implemen­te­ ring til service og drift.

Ezenta har eksisteret siden november 2000 og har gennem årene udviklet sig til en dygtig og anerkendt leverandør af spidskompetence og markedsledende løsninger inden for IT-sikkerhed.

Et partnerskab med Ezenta bygger i første omgang på en god relation – en relation, der igen bygger på stor grad af tillid, fortrolighed og integritet.

• Disciplin – vi overholder altid aftaler og deadlines • Fortrolighed – vi er en loyal og reel partner • Ærlighed – kun på den måde kan vi vinde kundens respekt og loyalitet • Høflighed – vi har respekt for kunden og kundens situation • Kontinuerlig forbedring – vi er proaktive, så vi konstant kan forbedre kundens løsninger.

Med dette fundament kan arbejdet med at skabe sikre rammer for IT udbygges og implementeres i et tæt samarbejde med din organisation og ud fra de målsætninger, du har for IT-sikkerheden i din virksomhed.

Vores forretning bygger på sikre kerneværdier, vi alle står inde for og efterlever.

Gå ikke glip af de vigtigste nyheder om IT-sikkerhed. Tilmeld dig vores NYHEDSBREV på www.ezenta.com – og følg os også på Linkedin og Facebook.

Sjælland

Jylland

Ezenta A/S Hørkær 14 2730 Herlev

Ezenta A/S Bygmarken 70 6000 Kolding

Ezenta A/S Granhøjvej 8 8600 Silkeborg

Telefon +45 70 20 12 60 Fax +45 70 20 12 80 E-mail info@ezenta.com

Se flere referencer på www.ezenta.com/referencer

”Vi bruger Ezenta – Det hjælper med at gøre en kompliceret verden let at forstå” Lars Kasper, IT-chef Novenco

Ezenta Profilbrochure  
Ezenta Profilbrochure  
Advertisement