Page 1

Aanmeldingsformulier voor organisers – The Hague 2013 Na het North Sea Forum in Rotterdam (2009), de Internationale Sessie in Amsterdam (2012), is het nu tijd voor het volgende grote Nederlandse project: een forum in Den Haag! Bij het schrijven van je aanmelding is het belangrijk om een aantal dingen in overweging nemen:  De sessie vindt plaats van zaterdag 2 november tot zondag 10 november (voor organisers).  De projectleiding van The Hague 2013 is in handen van Dirk Hofland en Karim Ben Hamda  De deadline om het formulier in te leveren is woensdag 20 maart 23:59CET  Stuur je application voor de deadline naar applications@eyp.nl.  Wij stellen je voor de keuze om je aan te melden als organiser of als lid van het kernteam (of beide). Als lid van het kernteam wordt aanzienlijk meer van je verwacht. Zo zal je leiding gaan geven aan een team van vier andere organisers en zul je dus meer tijd aan de sessie moeten besteden, maar krijg je ook aanzienlijk meer verantwoordelijkheden. Denk hier goed over na voor je een keuze maakt!  De selectie zal worden gedaan door de board van EYP Nederland en de projectleiders  Als je vragen hebt, stuur dan vooral een email naar applications@eyp.nl! Succes met je aanmelding!

1. Persoonlijke informatie en contactgegevens Voor- en achternaam Woonplaats Geboortedatum E-mailadres Telefoonnummer Ik apply voor (laat staan wat van toepassing is):

Kernteam

1

Organiser


2. Motivatie Wat is je motivatie om je aan te melden als lid van het Den Haag Organising Team? Max. 500 woorden

3. Ervaring Geef hier aan op welke EYP sessies je eerder aanwezig bent geweest: Jaar en locatie

Type sessie (Nationals, IS, Prelims, etc.)

Jouw rol (Organiser, delegate, etc.)

Naam van je teamleider (president, editor of head organiser)

Wat voor ervaring heb je met het organiseren van activiteiten en evenementen? Heb je bepaalde expertise die het forum ten goede kan komen? (Voorbeeld: communicatie, logistiek, omgaan met leraren, EHBO diploma)

2


4. Jouw rol op de sessie In de aanloop naar de sessie zullen drie teams verschillende taken op zich nemen. Daarnaast zullen sommige organisers individuele taken krijgen. Wij willen nu alvast weten hoe jij jouw rol binnen The Hague 2013 ziet. Welke taken wil je graag op je nemen (bijv. Catering, delegate suppport, etc.)? En waar wil je je absoluut niet mee bezig houden? Max. 500 woorden

5. Je beschikbaarheid Welke andere dingen ben je van plan te gaan ondernemen in de aanloop naar de sessie (bijv. zomervakantie, school, universiteit, baan, lange reizen, etc.) ?

Hoeveel uur kun je wekelijks besteden aan Den Haag 2013?

6. Alleen voor aanmeldingen voor het kernteam Als kernteamlid zal je leiding moeten gaan geven aan een team van organisers. Hoe zie jij jezelf in een leidersrol, en heb je al ervaring met een dergelijke functie? Max. 500 woorden

3


7. Extra Heb je nog opmerkingen, vragen of suggesties?

4

Aanmeldingsformulier organisers The Hague 2013  

Meld je nu aan als lid van de organisatie van The Hague 2013 -2nd International Youth Forum of EYP The Netherlands!

Aanmeldingsformulier organisers The Hague 2013  

Meld je nu aan als lid van de organisatie van The Hague 2013 -2nd International Youth Forum of EYP The Netherlands!

Advertisement