Page 1

smoelenboek businessclub 2017-2018


Inhoudsopgave ABN AMRO Bank NV Adm-bel Adviesburo A.J. Vis All Equipment Trading   Allport Netherlands BV Alm Groep Argeweb-Amsio Group ASGB BV Basro Electro en Beveiligingstechniek Beleeftotaal B.V.  De Beren Biesheuvel Sport Bloemenexport en -Groothandel P. van Dam en Zn. BV Bouw- en aannemingsbedrijf Ernst Abbas Bowling Schiedam BV Braanker Logistics Cashcontrol Incassodiensten Consillio Collicare Combiciviel CWO Consultancy & marketing Centrum Paramedische Hulp Da Vinci Europe Group Daamen Management Advisering Dairco Airconditioning BV Dolphijn Makelaardij Druk Buro

Dukdalf Van Dijk Maasland BV Echte Helden Elektro Westland BV Embassy Freight Rotterdam BV MTS Euro Products B.V. FleuraMetz Flexwerkportaal Forward Events Groen en Remmerswaal Brandpreventie Groeneveld GWW en LW BV Banketbakkerij J.T. Holtkamp Vof De Haven BV De Hypotheekshop De Hypotheker Rotterdam G.C. van Halm Groengoed Grand Cafe ‘t Hoofd Helmholz Benelux Infostrada Sports ING Bank Jobbe B.V. Jongebreur De Woonmeester LBP Logistic Business Partners C.F. van der Knaap & Zn Van Kessel BV Van Kessel Ventilatie B.V. Klingspor Lengkeek Taxaties


Lodder-SKM N. Lievaart Vastgoed BV Medinova BV Monuta Marco Rosman Mosterd Sierhekwerk B.V. Move for Change Van Mierlo ND Security Nemad     Orga Oskam Plants BV Persoon Outdoor Living Rabobank Westland Renzen Advocaten Restaurant de Ridderhof Scherpenhuizen B.V. Single Estate Coffee Roasters Slier & Partners Spatex BV Sport 2000 Sport Schoonmaakbedrijf   Staelduinsebos StarMarine t Trefpunt, Party & Business Events Technisch Buro Pakker BV Telefuture TMt Glasvezeltechniek BV Total Green Europe BV TSS R’dam BV Rene Verhagen Schilderwerken Spaland Makelaars

Vecom Vlierodam B.V.   Vobucon VTM Warbout Rondvaarten Webbix Westland Wonen BV Wilbert Trading BV Wilcom Consultancy De Winter en Rijkeboer XL Bedrijfskleding    Zicht risico- en verzekeringsadviseurs


ABN AMRO Bank NV

Postbus 2241 1000 CE Amsterdam bastiaan.van.heek@nl.abnamro.com

R. Zwaard


Adviesburo A.J. Vis Administratieve dienstverlening en bedrijfseconomische begeleiding.

Stadhouderslaan 18A 2517 HX Den Haag 070-3657839 andre@ajvis.nl

A.J. Vis


All Equipment Trading  

Melbournestraat 42 3047 BJ Rotterdam 010-2622700 info@allequipment.nl

C. Broesterhuizen


Allport Netherlands BV Allport Netherlands is een full service lucht- en zeevrachtexpediteur met een sterk wereldwijd netwerk en een breed pakket internationale logistieke diensten. Ons bedrijf is gunstig gelegen ten opzichte van het havengebied, RotterdamThe Hague airport en Schiphol. Betrouwbaarheid is ons sleutelwoord, in combinatie met scherpe tarieven.

Kiotoweg 603 3047 BG Rotterdam 010-3021000 victor.wever@nl.allport.net roy.nagtegaal@nl.allport.net

V. Wever


ALM Groep ALM groep is een kantoor van ervaren en gespecialiseerde juristen. We houden ons hoofdzakelijk bezig met ondernemingen en arbeidszaken van ondernemers, bedrijven en particulieren. Naast bijstand en advisering levert de ALM Groep ook juridische ondersteuning op maat en incassodiensten zowel op nationaal als internationaal niveau.

s Gravelandseweg 258 3125 BK Schiedam 010-2424146 info@almgroep.nl

V. Muratovic


Argeweb-Amsio Group Een hostingbedrijf dat zich richt op het compleet ontzorgen van ingewikkelde hostingvraagstukken. Van managed hosting voor een high-end websites tot het compleet outsourcen van de interne IT waarbij schaalbaarheid, voorspelbaarheid en security de belangrijkste componenten zijn. Amsio is een top10 cloudprovider voor zowel Microsoft als VMWare.

Noordzee 10d 3144 DB Maassluis 010-5904015 g.vanleeuwen@amsio.com

G. van Leeuwen


ASGB BV


Basro Electro en Beveiligingstechniek Basro Elektrotechniek engineert complete elektrotechnische installaties van A tot en met Z, hieronder wordt ook verstaan Beveiligings installatie, Brandmeld installatie, Camera systemen, Data netwerken, Toegangscontrole systemen en natuurlijk een 24/7 storingsdienst.

Schumannstraat 3 3144 KE Maassluis 06-55708466 marks@basro.com

M. Marks


Beleeftotaal B.V. BeleefTotaal is een collectief van verschillende bedrijven, ontwikkelt om u volledige ontzorging te bieden als het aan komt op het inrichten van (totale) woon-en werkomgevingen tot in de kleinste details, zowel binnen als buiten. Producten en diensten welke BeleefTotaal kan ontwerpen en uitvoeren binnen uw woning of organisatie zijn o.a. totale belevingsconcepten, verlichtingsplannen, domoticasystemen, kleurplannen, akoestische oplossingen en nog veel meer. Zwarte Zee 84 3144 DE Maassluis 010-3031818 info@beleeftotaal.nl

G. van Eijsden


De Beren Midden in het gezellige centrum van Maassluis vind je restaurant De Beren Maassluis. DĂŠ locatie om te genieten van een gezellige borrel of diner met de lekkerste gerechten van de grill voor een vriendelijke prijs.


Biesheuvel Sport De sportzaak van Maassluis en omgeving. Uiteraard de voetbalspecialist, maar tevens het adres voor running, tennis, hockey, fitness en wandelsport!

Anne de Vriesstraat 6-8 3141 AV Maassluis 010-5916475 ibsport@xs4all.nl

T. Dekker


Bouw- en aannemingsbedrijf Ernst Abbas Bouwbedrijf Ernst Abbas is een allround bouwbedrijf. Wij werken samen met een team van ervaren onderaannemers om al uw leef-en woonwensen te realiseren. Bouwen doen we samen!

Westgaag 8 B 3155 DE Maasland 06-12960636 info@eabouw.nl dacaja@kabelfoon.nl

E. Abbas


Bloemenexport en –Groothandel P. van Dam en Zn. BV P. van Dam en zn. is al meer dan 40 jaar een gerenommeerd bloemenexportbedrijf, gespecialiseerd in levering van kwaliteitsbloemen en planten aan bloemisten en groothandel in Europa.

R. Koenen


Bowling De Walvis Bowlen, gezellig een drankje nuttigen en dansen op de muziek van een spetterend orkest. Het is allemaal mogelijk in Bowling de Walvis. Wij beschikken over 8 volautomatische bowlingbanen, in een multifunctioneel entertainmentcentrum dat mogelijkheden biedt tot het houden van bruiloften, dinnershows, kinderpartijtjes en familiefeesten, eventueel met een buffet of barbecue.

Nieuwe Haven 235 3117 AB Schiedam 010-4268462 info@bowlingdewalvis.nl

P. de Ruiter


Braanker Logistics Braanker Logistics verzorgt voor haar relaties wereldwijd zee en luchtvrachten. Tevens beschikt men over een wagenpark van ca. 150 trekkende en getrokken eenheden om binnen Europa het wegtransportgedeelte te organiseren. Men is o.a. actief in de On-Offshore, baggerindustrie, koelvervoer, volume, exceptionele en binnenlandse transporten. Er wordt gewerkt vanuit drie locaties t.w.: Alblasserdam, Schiphol en Lissabon alwaar ook de mogelijkheden voor warehousing aanwezig zijn. Postbus 11 2950 AA Alblasserdam 06-54962261 lennart@braanker.com

L. Koudijzer


Cashcontrol Incassodiensten Cashcontrol is sinds 20 jaar een middelgrote aanbieder van verschillende Credit Management diensten. Naast onze incassodiensten, zijn wij ook leverancier van bedrijfskredietinformatie en voeren wij debiteurenbezoeken uit. Voor incassodiensten en debiteurenbezoeken bestrijken wij geheel Nederland en voor de bedrijfskredietinformatie de gehele wereld. Dus verschillende Credit Managementdiensten via “één loket”.

Lange Nieuwstraat 227 3111 AJ Schiedam 010-4828000 hakvoort@cashcontrol.nl

F. Hakvoort


Collicare ColliCare is een innovatieve logistieke dienstverlener met 16 vestigingen in 7 landen en leveren een breed aanbod waaronder zeevracht, wegtransport, third party logistics en opslag. ColliCare is gespecialiseerd in transport van/naar ScandinaviĂŤ, Finland, de Baltische staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarnaast leveren we logistieke diensten aan klanten in heel Europa en AziĂŤ.

S. Kluiters


Combiciviel Combiciviel is een dienstverlener voor het uitvoeren van betonreparaties, coatingvloeren, gietvloeren, kit werkzaamheden, injectie werken en specialistische cement gebonden toepassingen. Wij werken zowel voor de particulieren sector als voor gemeentes, woningbouw gemeentes en aannemers.

Zwarte Zee 26 3144 DE Maassluis

M. de Graaf


Consillio Consillio, gedreven door passie om te bouwen, te creĂŤren en het bouwen als een kunst beschouwen, Consillio de ideale afbouwpartner voor nieuwe projecten. Consillio wenst met zijn ervaring mee te bouwen aan plafonds en wanden voor kantoren, vergaderruimten, hotels, winkels, scholen, kinderdagverblijven en dergelijke die stijl en karakter uitstralen met inachtneming van de juiste verhoudingen van lijnen en vormen in combinatie met akoestiek en brandveiligheid.

Kerkstraat 7 3155 AN Maasland 06-22478187 hans@consillio.nl

H.J. van Dongen


CWO Consultancy & marketing BV

Raamweg 1 B 2596 HL s-Gravenhage 06-22934088 chris@cwoconsultancy.nl

C.A.M. Woerts


Centrum voor Paramedische Hulp Centrum voor Paramedische Hulp en Alternatieve Geneeswijzen

Locatie Maassluis: 010 59 27 992 Locatie Maasland: 010 59 27 990 www.fysiocentrum.nl

P. Husslage


Da Vinci Europe Group Opgericht in 2000 als dienstverlener binnen de laboratoriummarkt heeft Da Vinci Laboratory Solutions zich nu ontwikkeld tot een veelzijdige partner voor het analytisch laboratorium. “Boosting laboratory efficiency” staat daarbij centraal. Of het nu gaat om de aanschaf van instrumentatie, software, verbruiksartikelen of het onderhoud Da Vinci Laboratory Solutions helpt graag een laboratorium efficiënter te maken.

p/a Johan Wagenaarstraat 5 3144 LC Maassluis 06-20011758 willem.van.raalte@davincieurope.com

W. van Raalte


Daamen Management Advisering Bert Daamen is ruim 20 jaar actief op gebied van kwaliteit, veiligheid, opleidingen, is praktisch ingesteld en als hoger veiligheidskundige aantoonbaar onderscheiden. DMA verzorgt volledige begeleiding in VCA/VCU trajecten, kwaliteit systemen, VCA opleidingen en/of BHV/brandwachtdiensten, RI&E, veiligheidsrondgangen, V&G plannen en (interne) audits. Kortom uw KAM zorg is in goede handen !

Johan Wagenaarlaan 23 3144 LC Maassluis 010-5990397 mdaamen@kpnmail.nl

B. Daamen


Dairco Airconditioning

Zwarte Zee 64 3144 DE Maassluis 010-5926983 danny@daircobv.nl

D. van Kessel


Dolphijn Makelaardij Huis verkopen of kopen ? Dat doe je met de specialisten van Dolphijn NVM Makelaardij! Kies je er voor om achterover te leunen en te relaxen terwijl wij je huis verkopen? Of doe je het samen met onze expertise en jouw inzet? De keus is aan jou!

Burgemeester de Jonghkade 19 3143 CB Maassluis 010-2601421 info@dolphijnmakelaardij.nl

N. Dolphijn

Dolphijn NVM Makelaardij


Druk Buro DrukBuro richt zich op advies, bemiddeling en uitvoering van grafische produkten en diensten, met als specialisatie waardedrukwerk.

Postbus 255 2740 AG Waddinxveen verkoop@drukkerijvantilburg.nl

J. Vrauwdeunt


Dukdalf Dukdalf is een begrip in Maassluis, al ruim 60 jaar. Wij begeleiden mensen met een arbeidshandicap of mensen met een uitkering aan een baan. We helpen hen aan het werk te gaan en deel te nemen aan de samenleving. Naast personeel levert Dukdalf ook diverse diensten zoals schoonmaak en catering. Ook voor het verrichten van diverse loonopdrachten beschikken we bij Dukdalf over de juiste mensen en faciliteiten.

Industrieweg 106 3144 CH Maassluis 010-5930800 uhoenselaar@dukdalf.com

U. Hoenselaar


Van Dijk Maasland BV

Oude Veiling 4 3155 EN Maasland 010-5991818 p.fortuin@vdijk.nl

P. Fortuin


Echte Helden Echte Helden is meer dan uw leverancier voor reclameborden of een banner. Wij zijn specialisten in branding en re-branding; het geven van een gezicht aan bedrijven en producten met als doel een duidelijk herkenbaar profiel, betere verkoop van producten en motivatie van personeel. Tevens begeleiden wij bij het bepalen van de strategie, visueel maken van marketingplannen en hebben wij verrassende ideeĂŤn voor campagnes. Beverwaardseweg 73 3077 GK Rotterdam 010-2929751 timon@echtehelden.nl

T. van Helden


Elektro Westland BV Elektro Westland BV is een klantgerichte elektrotechnische groothandel die tegen concurrerende prijzen A- producten levert, toegevoegd met kennis en snelle levering. Weinig backorders en snelle levering zijn erg belangrijk voor u en ook voor ons. Wij werken daarom met een uitgebreid assortiment dat op voorraad wordt gehouden en wij leveren met eigen vervoer. Wij kunnen leveren tegen zeer concurrerende prijzen omdat wij rechtstreeks inkopen bij fabrikanten van Amerken in binnen- en buitenland. Honderdland 354 2676 LV Maasdijk 0174-286180 robert@elektrowestland.nl

R. van Dijk


Embassy Freight Rotterdam BV Embassy Logistic Services BV in Vlaardingen biedt het totale logistieke concept in eigen beheer aan; expeditie, trucking, warehousing, stuwage en industriĂŤle verhuizingen. Door alle activiteiten in-house te verenigen zijn we in staat om efficiĂŤnt en kostenbesparend te opereren voor al onze klanten. Dit maakt ons een unieke logistieke partner.

George Stephensonweg 25 3133 KJ Vlaardingen 010-5933333 joey@embassyfreight.nl

J. de Groot


MTS Euro Products B.V. MTS Euro Products B.V. opereert vanuit de hoofdvestiging in Maassluis en is fabrikant en importeur van o.a. hygiĂŤnepapier, nonwovens, absorptie-materialen en poetslappen. MTS Euro Products B.V. is een flexibele, compacte organisatie die kwalitatief hoogwaardige producten levert tegen scherpe en concurrerende prijzen. MTS Euro Products BV levert haar producten uitsluitend via de Business-to-Business kanalen, de Away from home market. Postbus 172 3140 AD Maassluis 010-5991599 gerrit@mts.nl

G. Malipaard


FleuraMetz

Postbus 537 2675 KC Honselersdijk 06-53576632 fheemskerk@fleurametz.com

F. Heemskerk


Flexwerkportaal Flexwerkportaal biedt organisaties een online marktplaats voor het plaatsen van interim opdrachten en advies opdrachten. Het portaal zorgt ervoor dat het aanbod aan interim opdrachten gekoppeld wordt aan de vraag naar tijdelijk werk. Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig en bent u op zoek naar de beste kandidaat tegen een marktconform tarief? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

Richelhof 8 2651 NJ Berkel en Rodenrijs

H. van Hoeven


Forward Events Forward Events is de juiste keus voor uw evenement, als het gaat om de professionele uitvoering van al uw licht-, geluids- en videowensen. Of het nu gaat om de ondersteuning van een theateruitvoering, beurs, personeelsfeest, festival of bruiloft, wij nemen de volledige technische realisatie van uw evenement op ons. Naast de verhuur van licht en geluid bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het huren van een DJ of Drive-in-show.

Nijverheidstraat 4c 3144 CL Maassluis 06-53278581 info@forwardevents.nl

M. Moens


Groen en Remmerswaal Brandpreventie Onze specialisatie ligt bij alle aspecten die te maken hebben met brandveiligheid. Denk hierbij aan het brandwerend afdichten van bestaande en nieuwe sparingen die een brandcompartimentering onderbreken. Maar ook het brandwerend betimmeren van de stalen hoofddraagconstructie, het brandwerend spuiten / coaten van stalen profielen, het plaatsen van brandwerende wanden en plafonds, het plaatsen van brandkleppen en alle overige werkzaamheden die onderdeel uitmaken van brandveiligheid. Thames 1 3144 DG Maassluis

I. Groen


Groeneveld GWW en LW BV Aannemersbedrijf van grond-, riolering-, en bestratingswerkzaamheden. Wij zijn een aannemersbedrijf dat in hoofdzaak werkzaamheden verricht voor verschillende gemeenten in de regio (waaronder de gemeente Maassluis), en gespecialiseerd is in de aanleg en renovatie van bedrijfsterreinen.

Kompasstraat 38 2901 AM Capelle a/d IJssel 0184-614434 info@groeneveldgww.nl

L. Visser


Banketbakkerij Holtkamp De beste bakker van Maassluis en omstreken.

Nieuwstraat 4, 3141 AA Maassluis 010-591 20 32 info@holtkamp.nl

K. Holtkamp


De Haven BV Machine Fabriek en Constructiebedrijf “ De Haven b.v. “ Maassluis voor het verzorgen van de Engineering-, 2D en 3D Design tekenen, prefab en montage van Staal-, RVS en Aluminium Constructies voor zowel de Offshore, Civiele en Petrochemische Industrie conform de NEN-1090.2 en ISO-3834”

Nijverheidstraat 8 3144 CL Maassluis 010-5912236 pvdburg@dehavenbv.nl

P. van der Burg


De Hypotheekshop De Hypotheekshop te Voorburg is onderdeel van de grootste, Nederlandse intermediaire organisatie op het gebied van Hypotheken. Wij adviseren en bemiddelen op financieel gebied bij de aankoop van een woning (hypotheek, verzekeringen, taxatie, notaris, etc.), de oversluiting/ omzetting van uw hypotheek of een eventueel hoofdelijk ontslag bij het verbreken van een relatie. Het belangrijkste hierbij voor ons is dat dit volledig transparant en onafhankelijk gebeurt. De Hypotheekshop: Duidelijk verhaal! Pr. Bernhardlaan 228-232 2273 BP Voorburg 070-3000228 voorburg1090@hypotheekshop.nl

T. Visser


De Hypotheker Rotterdam De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor advies en bemiddeling bij je hypotheek en alle financiĂŤle zaken rondom je huis. In de meer dan 25 jaar van ons bestaan hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met het grootste en leukste bezit in hun leven: hun thuis. Als onafhankelijk hypotheekadviseur vinden we ook voor jou de beste, voordeligste financiĂŤle oplossing. En we regelen alles. Jazeker.

Zuidplein 412-422 3083 CX Rotterdam 010-4101599 robert.dijk@hypotheker.nl

R. Dijk


van Halm Groengoed Van Halm Groengoed is een flexibel en betrouwbaar bedrijf. Met uitgebreide kennis van zowel hovenierswerk, bouwen onderhoudswerkzaamheden, alsmede grond- wegen waterbouw. Wij werken in opdracht van bedrijven, overheden en particulieren.

Westgaag 100a 3155 DJ Maasland 010 599 0667

onderhoud van

vastgoed

onderhoud van WESTGAAG 100A

3155 DJ MAASLAND

06 - 53491655

groengoed


Grand Cafe ‘t Hoofd In Maassluis zit je letterlijk aan het hoofd bij dit Grand Cafe. Een fijn terras met buitenbar pal aan het water levert een schitterend uitzicht op. Van alle markten thuis biedt ‘t Hooft een gevarieerde kaart, waaronder het tasting menu. En als je geluk hebt, ben je getuige van een felrode zonsondergang.

Burgemeester de Jonghkade 35E 3143 CC Maassluis info@grandcafethoofd.nl

M. Mateovics


Helmholz Benelux Wij leveren producten, systemen en oplossingen voor industriĂŤle automatisering. Naast het leveren van deze oplossingen, investeren wij continu om te zorgen voor het hoogste kennisniveau rond PROFINET, PROFIBUS en CAN oplossingen. Onze relaties maken van deze specialistische kennis graag gebruik.

Elektraweg 5 3144 CB Maassluis 085-4010710 Dolf.vanEendenburg@ helmholz-benelux.eu

D. van Eendenburg


Infostrada Sports Infostrada Sports, het toonaangevende internationale full service sport- en mediabedrijf, levert innovatieve en unieke diensten en producten aan de sportindustrie. Infostrada Sports is actief in het produceren, distribueren, publiceren en het te gelde maken van sportdata en video content op alle platformen - en adviseert haar partners om het maximale uit hun rechten en sportcontent te halen. Infostrada Sports’ klanten en partners bestaan onder meer uit internationale sportbonden, evenementen organisatoren, rechtenbureaus, televisiezenders en uitgeverijen.

Binnenwal 2 3432 GH Nieuwegein 030-6007171 hansjorgen.nicolai@infostradasports.com

A. Zuiderwijk

www.infostradasports.com


ING Bank

Bijlmerdreef 24 Amsterdam Hans.Schakel@ing.nl

S.J. Schakel


Drukkerij Jobbe B.V. Uw communicatie partner gevestigd in het Westland. Uw adres voor grafisch ontwerp, drukwerk, belettering, direct mail en tuinbouw-drukwerk met eigen productie.

Zichtenburglaan 13 2544 EA Den Haag 0174-510333 info@jobbe.nl

N. Vink


Jongebreur De Woonmeester De Woonmeester heeft alles voor u huis. Alle vloeren en raambekleding vakkundig ingemeten en geplaatst. Inloopkasten en schuifkasten hebben we ook.

Dr. Kuyperkade 4 3142 GB Maassluis 010-5912161 info@dewoonmeestermaassluis.nl

M. Jongebreur

www.woonmeestermaassluis.nl


LBP Logistic Business Partners

Honderdland 50 2676 LS Maasdijk 0174-530530 hja@lbprotterdam.nl

H. Janssen


C.F. van der Knaap & Zn

4de Industriestraat 45 3133 Ek Vlaardingen 010-4342097 info@knaaphoreca.nl

E. van der Knaap


Van Kessel BV ‘Uw betrouwbare partner in scheepvaartventilatie’ Wij installeren complete, nieuwe ventilatiesystemen en inspecteren, repareren en plegen onderhoud aan bestaande systemen van onder meer binnenvaartschepen, riviercruisers en offshore olieplatforms. Service en klantgerichtheid staan hierbij hoog in het vaandel. Onze kwaliteit onderstrepen wij met een Luka kwaliteitscertificaat en VCA-certificering.

L.J. van Kessel U

EN

CH

T

V

PA IN RTNER

T I L AT I E

W

S

E E P VA A R


Van Kessel Ventilatie B.V. Van Kessel Ventilatie heeft een team van gekwalificeerde technische ontwerpers, tekenaars en werkvoorbereiders, in combinatie met onze ervaren vakmonteurs, maakt ons bedrijf tot een uitstekende partner voor zowel adviseurs alsmede installateurs voor projecten t.b.v. de utiliteitbouw.

Zwarte Zee 54 3144 DE Maassluis 010-5915011 info@vankesselbv.nl

C. Van Kessel


Klingspor Klingspor is wereldwijd ĂŠĂŠn van de grootste producenten van schuur- en slijpmiddelen. Ontwikkeling, productie en distributie word allemaal in eigen beheer gedaan. Klingspor is in elk werelddeel vertegenwoordigd. Meer dan 300 specialisten staan tot u beschikking om voor u de juiste oplossing te vinden op het gebied van schuren en slijpen. Klingspor, Goed, Beter, Geel.

Dr. Nolenslaan 157 6136 GM Sittard

R. Welbergen


Lengkeek Taxaties Lengkeek Laarman & De Hosson is een sterke combinatie van geĂŻntegreerde bedrijven die onder een betrouwbare vlag een toppositie innemen op het gebied van expertises, taxaties, risico-inspecties en bouwkundige opnames.

Admiraliteitskade 72 3006 AG Rotterdam 06-53709436 r.warbout@lengkeek.nl

R. Warbout


Lodder-SKM Lodder-SKM Accountants en Adviseurs biedt u als ondernemer diverse soorten van dienstverlening aan, waarbij het persoonlijk contact met u als ondernemer voorop staat. Naast administratieve dienstverlening, BTW aangiften, begrotingen en prognoses, volledige salarisadministratie verzorging, jaarrekeningen opstellen zowel samenstelopdrachten als wettelijke controles kunnen wij u met onze jarenlange ervaringen op vele financiĂŤle, economische, juridische en fiscale terreinen van hoogwaardig advies dienen. Mathenesserlaan 271 3021 HE Rotterdam 06-53268554 jfhmssls@caiway.nl

J.F. Hendriksen


N. Lievaart Vastgoed BV Vastgoed Beheer - Koop / Verkoop van Winkel-, Kantoor- en Bedrijfsruimte.

Secretaris Verhoeffweg 19E 2671 HT Naaldwijk info@nieklievaart.nl

N. Lievaart

N. Lievaart Vastgoed BV


Medinova BV Medinova Kliniek Zestienhoven is een zelfstandig behandelcentrum dat gespecialiseerd is in orthopedische chirurgie. De orthopedisch chirurgen van Kliniek Zestienhoven zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures. Wij hebben geen wachtlijsten, bij ons heeft u binnen 10 dagen uw eerste afspraak. Wij hebben een eigen rĂśntgenapparaat en daarnaast hebben goede afspraken met verschillende MRI centra in Nederland, waardoor een diagnose snel gesteld kan worden. Vliegveldweg 65 3043 NT Rotterdam 010-2989898Â marketing@medinova.com fkemps@medinova.com


Monuta Marco Rosman

Hoeker 34 3144 GE Maassluis 010-5914498 info@monutamarcorosman.nl

M. Rosman


Mosterd Sierhekwerk Mosterd Sierhekwerk levert meer dan 25 jaar hekwerk op maat van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor entree-poorten, balkonhekwerk, afrastering en automatisering van hekwerk. Bezoek voor de mogelijkheden en advies onze uitgebreide showroom aan Westgaag 10 te Maasland.

Westgaag 10 3155 DE Maasland 010-5910405 janpiet@mosterdsierhekwerk.nl Peter@mosterdsierhekwerk.nl

J.P. Mosterd


Move for Change

Maasweg 8a - 10a 3144 DA Maassluis fitnesscoachborges@hotmail.nl

E. Borges


Van Mierlo Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling is een solide organisatie die met haar kennis van zaken en ruime ervaring woningen, commercieel en maatschappelijk vastgoed ontwikkelt en bouwt. Daarnaast creĂŤren wij integrale duurzame energieoplossingen. Alles begint met het centraal stellen van de klant en haar wensen. Vandaar onze slogan: Inleven, Realiseren, Beleven!

Postbus 218 3140 AE Maassluis 0174-522350 w.vanmierlo@vmierlo.nl

W. van Mierlo

www.vmierlo.nl


ND Security    NDSecurity B.V. is een professioneel erkend beveiligingsbedrijf voor particulieren en bedrijven. 24 Uur per dan en 365 dagen per jaar zorgen wij in de regio voor een veiliger woon-, werk-, en leefomgeving van onze klanten.

Pieter Jelle Troelstraweg 6 3140 AL Maassluis 010-5910290 peter@ndsecurity.nl

P. Bruinsma


Nemad Nemad, staat voor kwaliteit, expertise en persoonlijke service. Uw logistiek partner met kennis van complexe bevestigingsoplossingen. Totaalleverancier met een breed pakket aan beschermde oplossingen.

Plesmanstraat 60 3125 BG SCHIEDAM T 0031 (0)10 2085100


Orga

Strickledeweg 13 3125 AT Rotterdam 010-2085555 h.pieters@orga.nl

H. Pieters


Oskam Plants BV

Jupiter 152/153 2675 LV Honselersdijk 06-22997319 sandra@oskamplants.nl

S. Oskam


Persoon Outdoor Living Persoon Outdoor Living is een importeur en groothandel van tuinmeubelen en tuinartikelen. In 12 Europese landen wordt de collectie met eigen modellen afgezet onder de merknamen Exotan en Triniti. In Nederland zijn de tuinmeubelen van Persoon te vinden bij grote tuincentra, tuinmeubelspeciaalzaken en andere retail organisaties zoals Wehkamp, Intratuin, Groenrijk, PraxisTuin en meer. Met een eigen showroom- en opslag in Maasdijk (6.000 m2) biedt Persoon eveneens de regionale detaillist en hovenier de mogelijkheid om direct uit voorraad te kopen.

Honderdland 302 2676 ZH Maasdijk 0174-245280 davidse@persoon.nl

A. Davidse


Rabobank Westland We zijn een bank met een coĂśperatieve grondslag. Deze rechtvaardigt ons bestaan en ons handelen. De kern is verbinding: verbinding met onze klanten, met de samenleving, met de toekomst en met elkaar. Rabobank Westland is al sinds 1895 actief in de regio. We weten wat er speelt, wat de kansen zijn. Mede dankzij u. Daarom investeren we gericht in de regio. En creĂŤren we kansen. Zo geven we invulling aan de coĂśperatieve gedachte. Want dat betekent ook: iets teruggeven aan de samenleving in de Regio.

Leehove 65 2678 MB Maasdijk 0174-215215 k.j.booster@westland.rabobank.nl

G.A. van Hoeven


Renzen Advocaten Bij Renzen Advocaten werken probleemoplossers. Ondernemen met de ondernemers. De praktische oplossing staat voorop; niet de juridische. Voor alles op het gebied van ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, handelsgeschillen en incasso’s kunt u terecht bij Renzen Advocaten. Door een informele samenwerking met diverse accountants en notarissen kan een geïntegreerde oplossing worden geboden.

Postbus 35105 3005 DC Rotterdam 010-2110160 renzen@hr-advocaten.nl

M. Renzen


Restaurant de Ridderhof

Sportlaan 2 3141 XN Maassluis 010-5911211 info@restaurantderidderhof.nl

N. Mateovics


Scherpenhuizen B.V. Administratieve en fiscale dienstverlening.

Markt 18 3142 GG Maassluis 010-4659411 pjmvis@scherpenhuizenbv.nl nico@scherpenhuizenbv.nl

P. Vis


Single Estate Coffee Roasters Single Estate Coffee Roasters biedt zakelijke klanten in horeca of bedrijfsleven een unieke koffiebeleving. Wij leveren uitsluitend door ons zelf vooraf geselecteerde koffiebonen. De import vanaf de diverse koffieplantages en ook het roasten van de koffie geschiedt in onze eigen branderij te Maasdijk. Levering van machines en het trainen van uw personeel door onze eigen barista’s maakt ons unieke concept compleet! Echt een advies op maat dus! Kortom, wij doen er alles aan zodat u een perfect kopje koffie kunt serveren voor uw gasten of medewerkers. Transportweg 67 2676 LM Maasdijk 0174-535303 peter@singleestatecoffee.nl

P. Hobert


Slier & Partners Slier & Partners verzorgt o.a. uw boekhouding, fiscale zaken en salarisadministratie, alsmede het opstellen en begeleiden van kredietaanvragen en jaarrekeningen, tot de hulp bij overnames en het oprichten van ondernemingen. Grote ondernemingen, maar ook kleinere eenmanszaken kunnen bij Slier & Partners uitstekend worden bediend.

Govert van Wijnkade 3 3144 ED Maassluis 010-5925166 hvrees@slier-partners.nl

www.slier-partners.nl


Spatex BV

Beethovenlaan 65 3752 WC Bunschoten-Spakenburg 033-2980886 info@spatex.nl

J. Jelier


Sport 2000 Sport 2000 Rotterdam is een voetbalspecialist gevestigd in Rotterdam centrum. Als sportliefhebber kunnen we een goede service bieden en hebben we een zeer ruim aanbod aan sportbenodigdheden. In onze winkel vind je dan ook een ruime keuze in: vrijetijdsschoenen, sportkleding, voetbalspecialist in voetbalschoenen en voetbalkleding voor alle leeftijden. Wij leveren aan een aantal voetbalverenigingen in de regio waarbij wij kunnen zorg dragen voor de bedrukking van het logo op de tenue’s. Daarnaast kunnen wij ook kleding bedrukken. Hoogstraat 181 3011 PM Rotterdam 010-2135594 info@sport2000rotterdam.nl

R.van ‘t Oor


Sport Schoonmaakbedrijf   Sport Schoonmaakbedrijf B.V. is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, onze klanten zijn onder andere scholen, kantoren en gezondheidscentra. Maar ook in het zwaardere werk zoals bouwopleveringen, garages en camaliteitenschoonmaak hebben wij bewezen dit aan te kunnen. Al ruim 10 jaar een zekerheid voor service en kwaliteit!

Elzenhove 5 2295 RL Kwintsheul 0174-290722 sport@delftnet.nl

P. Overvoorde


Staelduinsebos Staelduinsebos is een bedrijf dat al 30 jaar landelijk opereert op het gebied van, tuinontwerp, aanleg, en onderhoud, full-service tuincentrum met specialisatie op het gebied van interieur en exterieur. U vindt ons op de Deltaweg 76 te Vlaardinge

Deltaweg 76 3133 KM, Vlaardingen r.uitterdijk@staelduinsebos.nl

R. Uitterdijk


Starmarine Wij leveren schoonmaak en behandelings chemicalien voor de scheepvaart. Deze chemicalien worden geleverd aan de ons zelf verworven klanten en in de meeste grote havens in de hele wereld. Onze produkten worden meestentijds op locatie gebrouwen. Dit werk doe ik sinds 2006 samen met mijn vrouw vanaf ons kantoor aan huis.


t Trefpunt, Party & Business Events Trefpunt Party&BusinessEvents is de partner voor uw party! bij ons op de locatie aan het Kerkplein in Maasland of op een door u gewenste locatie! Van idee tot uitvoering, laat uw party onze zorg zijn!

Kerkplein 11 3155 AM Maasland 010-5913416 info@trefpuntmaasland.nl

R. Boudesteijn

www.trefpuntmaasland.nl


Technisch Buro Pakker

Glacisweg 3 3221 XA Hellevoetsluis 0181-318493 l.dehoog@pakkerbv.nl

L. de Hoog


Telefuture Telefuture en Globway staan voor 28 jaar kennis en ervaring in Voice Response ( 0800/0900), sms-diensten en mobiele betalingen in 13 landen. Zie www.telefuture.nl en www.globway.eu. Naast de dagelijkse leiding over Telefuture en Globway is Peter actief als investeerder en vennoot in Strandbeheer Hoek van Holland. www.strandbeheerhvh.nl. Strandbeheer investeert structureel in het toeristisch recreatief product in Hoek van Holland.

Spoorhaven 42 - 48 2651 AV Berkel en Rodenrijs 06 53390505 petervs@telefuture.nl ikap@telefuture.nl

P. van Santvliet


TMt Glasvezeltechniek Tmt kan bogen op zo’n 20 jaar ervaring in de Telecom. Vanaf begin jaren 90 werden koperkabels gelast, ISDN en AD SL aansluitingen gemaakt, datanetwerken aangelegd en Cai werkzaamheden verricht. Sinds 1999 hebben wij ons gespecialiseerd in het met hoge kwaliteit monteren en lassen van glasvezelkabels en het meten van glasvezelverbindingen.

Tinbergendreef 40 3146 AM Maassluis 06-51744120 info@tmtglasvezeltechniek.nl

M. Strijbos


Total Green Europe BV

Grote Achterweg 20 2671 LR Naaldwijk

M. Duijvestijn


TSS R’dam BV “Toeleverancier, met een Rotterdamse servicegerichte instelling, voor de Scheepvaart, Offshore en Industrie van o.a. pomptechniek, aandrijftechniek, slangtechniek en diverse andere technische producten en reserveonderdelen. Voorraadhouder van o.a. lagers, electromotoren, v-snaren en mechanical seals. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.tssr.nl of mail ons sales@tssr.nl.

Kiotoweg 401 3047 BG Rotterdam

W. Ruijtenberg


Rene Verhagen Schilderwerken Wij leveren diensten aan zowel particulieren als bedrijven zoals; - binnen-en buitenschilderwerk - stukadoorswerkzaamheden - decoratieve verftechnieken - complete verbouwingen

Arie Krijgsmanstraat 23 3144 RC Maassluis 06-41279124 reneverhagen@kpnplanet.nl

R. Verhagen


Spaland Makelaars Spaland NVM Makelaars is de NVM makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van uw woning. Spaland NVM Makelaars is een modern en energiek makelaarskantoor dat zich onderscheidt op het gebied van: deskundigheid, service en inlevingsvermogen.

A.J. Klaassen


Vecom Vecom sinds 1953 specialist in chemisch reinigen en metaaloppervlaktebehandeling met een grote diversiteit aan diensten en producten. Vecom biedt een flexibel en betrouwbaar productenpakket en specialistische diensten voor een brede range van industrieĂŤn. Rekening houdend met de verschillende eisen die gesteld worden in de diverse markten, bieden wij een verscheidenheid aan oplossingen voor reiniging, onderhoud en metaaloppervlaktebehandeling. Mozartlaan 3 3144 NA Maassluis 010-5930218 info@vecom-group.com

A. Herlaar


Vlierodam B.V.   Vlierodam B.V., opgericht in 1959, is een belangrijke producent van hijs-, hef- en sleepmaterialen. Vlierodam is een toegewijd leverancier voor de Offshore-, Scheepvaart en Bouw sector.

Postbus 827 3160 AA Rhoon 010-5018000 j.vliegenthart@vlierodam.nl

J. Vliegenthart


Vobucon De juiste bedrijfssoftware neemt werk uit handen, en bespaart een onderneming tijd en geld. Hiermee maken wij het ondernemen makkelijker voor onze klanten, kortom bij Vobucon is uw automatisering in vertrouwde handen

Oud Camp 7a 3155 DL Maasland 0174-210370 kbunt@vobucon.nl

K. Bunt


VTM VTM Groep is een toonaangevende leverancier van Telecommunicatie-en ICT-oplossingen in Nederland. Een communicatiespecialist met ruim 25 jaar ervaring. Met onze hoogwaardige oplossingen en diensten stellen wij organisaties in staat het meeste uit de techniek van vandaag te halen.

Honderland 190 2676 LT Maasdijk

H. Olsthoorn


Webbix De kracht van Webbix komt voort uit een professioneel team van creatievelingen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om digitale en innovatieve oplossingen te realiseren. Webbix bedenkt, ontwerpt en realiseert oplossingen op het gebied van websites, webbased software en mobiele applicaties.

Kon. Julianaweg 36 3155 XD Maasland 06-22524683 c.eijmeren@berkenhofbeheer.nl

C. van Eijmeren


Warbout Rondvaarten Zin in een feestje?! Warbout Rondvaarten maakt van uw bedrijfsuitje, familiedag of jubileum een onvergetelijk dag. Geniet aan boord onder het genot van een heerlijk hapje en drankje van de schitterende omgeving. Zelf varen?! Warbout Rondvaarten verhuurt ook sloepen voor 6-8 personen.

www.vlietlander.nl 010-59 24494

W. Warbout


Westland Wonen BV Westland Comfort adviseert in een uniek showroom van ruim 1100 m2 gelegen op de woonboulevard te Vlaardingen. Gordijnen, vloeren, wandafwerking, binnenzonwering, buitenzonwering en een ruime collectie met alle soorten overkappingen. Westland werkt regionaal voor consumenten en bedrijven, maar leuke opdrachten brengen ons ook in BelgiĂŤ, Geneve, Dubai en Curacao. Kom gerust langs, de koffie staat klaar en het parkeren is gratis. Postbus 247 3130 AE Vlaardingen 010-2486222 raymondsneek@gmail.com

R. Sneek


Wilbert Trading BV Wilbert Trading BV verkoopt aan haar klanten nieuwe- en gebruikte intermodale zeecontainers, en wel op wereldwijde basis. Alle gerelateerde zaken uiteenlopende van transport, reparatie tot en met innovatieve nieuwe ontwerpen en aanpassingen worden door Wilbert Trading BV aangeboden.

Korhoenstraat 21 3145 CE Maassluis 010-5990496 info@wilbert-trading.eu

B. Mastenbroek


Wilcom Consultancy Het begeleiden van Directies van MKB bedrijven als commissaris, consultant, raadgever, adviseur etc. Tevens als coach, klankbord en/of bijrijder van de Directie van MKB bedrijven.

Kastanjedal 42 3142 AP Maassluis 010-5915610 w.clausing@kabelfoon.nl

W. Clausing


De Winter & Rijkeboer uitvaartverzorging Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Naast het verdriet en de emoties waar u mee te maken heeft, moet er binnen korte tijd veel geregeld worden. Het team van De Winter & Rijkeboer zien het als hun taak dat u zich in droevige omstandigheden ontzorgd en geborgen voelt. U mag er dan ook op vertrouwen dat tot in de kleinste details, aan alles wordt gedacht en de uitvaart op de manier, zoals u dat wenst wordt geregeld.

Julianaplantsoen 8 3143 LE Maassluis

A. de Winter


XL Bedrijfskleding    XL Bedrijfskleding levert bedrijfskleding aan iedere branche en met ruim 13 jaar ervaring hebben wij zeer uitgebreid vast klanten bestand opgebouwd. Gevestigd op het Honderdland in Maasdijk willen wij als goede buur graag Excelsior ondersteunen.

Honderland 225 2676 LV Maasdijk 0174-643662 roland@xlbedrijfskleding.nl

R. van Gulik


Zicht risico- en verzekeringsadviseurs

Rivium Quadrant 241 2909 LC Capelle a/d Ijssel 010-2724300 margriet.van.loon@zichtadviseurs.nl

M. van Loon

Exm smoelenboekje 2017 2018  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you