Page 1

BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” 1.BANDA ADEZIVA PENTRU CONSTRUCTII MAMMOTH JAFFA TAPE

Descriere: Banda Jaffa este o bandă remarcabila, noua, care nu este numai groasa, puternica şi 100% rezistenta la apa, dar mai are, de asemenea, cele mai uimitoare calitati de aderare. Spre deosebire de banda normală Gaffa, atunci când doriti sa imbinati o prelata in conditii umede şi rece, puteţi fi siguri că noile benzi Jaffa nu va vor dezamăgi, aşa ca veniti luni dimineaţă, după un weekend deosebit de umed sau cu vant puternic, si veţi fi încântaţi să vedeti că prelata a rămas lipita! Banda adeziva Jaffa are o multitudine de utilizări, inclusiv protejarea impotriva apei si a vantului a schelelor, a ferestrelor, si a intrarilor de uşi şi acoperişuri expuse - poate fi utilizat, de asemenea, cu privire la aplicatii verticale şi deasupra capului datorita puterii sale de lipire unice. Banda adezivă Jaffa o puteţi folosi de asemenea la fixarea temporară a PDMului, cherestea, jgheaburi, materialelor plate sau orice alt material de constructie care trebuie fixata într-un loc. Banda adezivă Jaffa se va lipi de cele mai multe suprafeţe şi substraturi şi poate fi utilizata atat in interior cât şi extern.

POWERFULL GRIP TAPE

Descriere: Banda adeziva Mammoth Powerful Grip este un nou tip de bandă dublu adezivă, iesita din comun, cu o putere incredibilă de lipire care trebuie să fie văzuta pentru a fi crezut. Produsul adera la aproape orice tip de material, inauntru sau în aer liber, inclusiv ceramica, zidarie, lemn, metal, plastic si PVC. Este rezistent la umiditate si nu se va degrada la lumină UV. Este ideal pentru aplicatii la domiciliu, in industrie, construcţii şi de birou. Poate fi folosit in multe aplicatii pentru a inlocui perforarile, astuparea şi şuruburile inestetice.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” MEGA ALL PURPOSE TAPE

Descriere: Banda adeziva All Purpose, este din textil de calitate superioară cu adeziv din cauciuc natural foarte puternic. Robust, durabil si rezistent la apa, produsul este potrivit pentru mii de aplicatii pe loc, la domiciliu şi in domeniu industrial.

BULDERS PVC TAPE

Descriere: Bandă puternică din PVC cu adeziv versatil, ideal pentru imbinare a foliilor şi membranelor din PVC şi polietilenă. Ignifug, perfect pentru fixarea barierei de contaminare, pentru etanşarea foliilor impotriva prafului şi multe alte utilizări în construcţii şi industrie.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” INDUSTRIAL CLOTH TAPE

Descriere: Bandă adezivă de categorie industrială din pânză, dur si durabil, dezvoltata pentru utilizare pe scară larga, industrială în domenii în care performanţa cost-eficientă este necesară.

CLEAR WATHERPROOF TAPE

Descriere: Bandă adezivă rezistentă la intemperii, cu adeziv agresiv, este ideal pentru imbinare si reparare de foile din PVC şi polietilenă şi multe alte utilizări în construcţii, industrie şi domestice. De asemenea, este ideal pentru repararea fisurilor in sticlă şi in acril fără sa distorsioneze vederea or lumina. Are margini usor zimţate pentru a permite mai mai usor aplicarea ei.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” STRAPPING TAPE

Descriere: Bandă adeziva transparenta cu putere bi-directionala, ideala pentru legarea şi strangerea orice tip de material, lemn, PVC, metal. Puterea bi-directionala previne ca produsele stranse in legaturi grele sa rupă banda, rezolvand una din cele mai dificile probleme de legare cu un adeziv agresiv pentru rezistenţă suplimentară.

ALUMINIUM TAPE

Descriere: Banda adeziva din folie de aluminiu, reflectorizanta de căldură şi lumină, rezistenta la 180'C si la foc de Clasa 0. Excelentă rezistenţă la umezeală, ideal in a utiliza drept barieră de vapori între panouri de izolaţie cu folie în aplicaţii de acoperiş şi pereţi, in etanşarea conductelor pe toate tipurile de aer condiţionat şi ventilaţie şi in protejarea cablurilor si a conductelor de căldură. De asemenea, este des utilizată pentru sigilarea marginilor geamurilor de termopan.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” 2.BANDA ADEZIVA PENTRU IZOLATIE ELECTRICA GENERALA MAMMOTH ELECTRICAL INSULATION TAPE

Descriere: Bandă PVC pentru izolaţiei electrica, ignifug, uşor de descolacit, ofera o izolare la cele mai multe tipuri de cabluri electrice: BSEN 60454 Tip 2 şi IEC454-2. (Caseta 33MTR mixta conţine: 12 negru, şi 6 din fiecare din celelalte culori - cu excepţia culorii maronie ) (Caseta 20MTR mixta conţine 30 negru şi 5 din fiecare din celelalte culori - cu excepţia rola galbena / verde).

SOS PIPE REPAIR TAPE

Descriere: SOS Pipe Repair Tape este ideal pentru oprirea scurgerilor din conductele de apă şi a conductelor care transportă alte lichide. Se intinde şi se alipeste ea însăşi pentru a forma un bandaj de indata rezistent la apa.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” PTFE WATER TAPE

Descriere: Aprobată WRAS şi EN751-3. In conformitate cu BS7786 1995 Grad L.

PTFE GAS TAPE

Descriere: Produsul este potrivit pentru toate tipurile de gaze şi lichidele obisnuite, si de asemenea, adecvat pentru apa potabila. Îndeplineşte BG C IM/16, BS6974: 1989 şi BS5292 teste de tip C.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” 3.BANDA ADEZIVA PENTRU MONTAJ MAMMOTH VALUE GP MASKING TAPE

Descriere: Banda de mascare de calitate, pentru uz general, se utilizeaza pentru mascarea zugravelii convenţionale. Poate fi lasat pe suprafata pe o perioadă de până la 3 zile fara a lasa urme. Se vinde in rulouri libere nefiind ambalat in folie si nu contine cod de bare.

RETAIL GP MASKING TAPE

Descriere: Banda de mascare de calitate de uz general, se foloseste pentru mascare zugravelii convenţionale, si poate fi lasata pe suprafata pe o perioadă de până la 3 zile fara a lasa reziduuri. Ambalata şi etichetata individual avand si cod de bare individual pentru fiecare dimensiune.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” LOW TACK MASKING TAPE

Descriere: Produsul acesta este alegerea profesioniştilor putand fi aplicat pe suprafete mai delicate şi pe tapeti, suprafete pe care benzile conventionale de mascare le-ar putea deteriora. Poate fi lasata pe suprafata pe o perioadă de până la 14 zile. Este ideal pentru utilizarea pe baiţuri, lacuri şi lacuri de acoperire în cazul în care invelisul de obicei nu se prinde bine de substrat.

PRO BLUE MASKING TAPE

Descriere: Banda adezivă de mascare profesională poate fi lasata pe o perioadă de până la 14 zile fără a lăsa un reziduu sau deteriora suprafaţa. Din ce în ce mai popular, in cadrul decoratorilor profesionisti, Pro Blue previne infiltrarea atunci când se utilizează straturi foarte subtiri sau dizolvat, cum ar fi baiţuri şi vopsele pentru metal. Este rezistenta la temperaturi ridicate.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” 4.BANDA ADEZIVA DE SIGURANTA MAMMOTH PVC HAZARD TAPE

Descriere: O bandă pentru marcaj "pericol", adezivă, rezistenta şi durabila, din PVC. Este ideal pentru marcarea podelelor, pereţilor şi zonelor de deasupra. Rezistenta la abraziune si la umezeala, poate fi utilizata atat in interior cat si afara.

BARRIER TAPE

Descriere: Bandă de bariera din polietilenă, non adezivă, foarte rezistenta se vinde în cutie de dozare.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” ANTI-SLIP TAPE

Descriere: Produs de înaltă calitate, cu suprafaţă durabila de silicon se lipeste instantaneu. Poate fi aplicat la majoritatea suprafetelor de interior si exterior, cum ar fi trepte şi pasaje în zone unde protecţia de anti-alunecare este dorita.

5.BANDA ADEZIVA DE INPACHETARE MAMMOTH

VALUE PACKING TAPE

Descriere: Bandă adeziva de calitate pentru ambalare cu nivel redus de zgomot. Ambalat în turnuri de şase role, etichetate şi prevazute cu coduri de bare pe turn.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” LABELLED PACKING TAPE

Descriere: Bandă adeziva de calitate pentru ambalare. Este ambalata şi etichetata individual. Ideal pentru toate aplicaţiile de ambalare.

LABELLED PACKING TAPE TWIN PACK

Descriere: Bandă adeziva de calitate pentru ambalare cu zgomot redus. Ideal pentru toate aplicaţiile de ambalare, disponibil într-un pachet dublu, cu 2 role în pachet.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” 6.BANDA DUBLU ADEZIVA MAMMOTH MULTI-PURPOSE DOUBLE SIDED TAPE

Descriere: Banda dublu adezivă multi-scop, se lipeste la toate suprafeţele netede şi este ideal pentru fixarea pe verticală şi orizontală a elementelor la suprafeţe netede.

CARPET FIX TAPE

Descriere: Calitate premium - banda adeziva faţă-verso Carpet Fix este ideal pentru fixarea covoarelor pe toate suprafeţele. Este uşor de rupt cu mâna în timpul aplicării.


BANDA ADEZIVA “MAMMOTH” 6.BANDE ADEZIVA PENTRU GIPS-CARTON SUPER SCRIM PLASTERBOARD JOINTING TAPE

Descriere: Super Scrim este o bandă densa auto-adeziva din fibra de sticla pentru gips-carton. Se foloseste pentru reparatii comune de finisare, fisuri şi gaure. Elimină necesitatea pre-tencuielii. Este flexibil pentru a preveni barbotarea.

PLAIN SCRIM PLASTERBOARD JOINTING TAPE

Descriere: Plain Scrim este o bandă densa din fibră de sticlă auto adeziva pentru gispcarton. Este fexibil pentru a preveni barbotarea.

Banda adeziva mammoth  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you