Page 1

ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 1.PVA SI SBR AGENTI DE LIPIRE 501 PVA BOND

Descriere: PVA Bond este un grund / etanşare multi-scop, amestec pentru ciment şi ipsos care aderă la cele mai frecvente constructii si materiale de bricolaj. Ideal pentru suprafete grunduite dar deteriorate, se aplica înainte de tencuiala sau de vopsire. Poate fi folosit si ca un adeziv de pluta, lemn, textile şi la majoritatea aplicaţiilor în cazul în care cel puţin o suprafaţă este poroasa, pentru etanşare generala la pereti exfoliati de vopsea, etc, şi ca un amestec pentru ciment şi de ipsos. Pe deplin conformă cu BS 5270.

503 SBR BOND

Descriere: SBR Bond este un agent aditivat pe bază de latex, cu capacitate de lipire rezistent la apă fiind folosit în zone supuse permanent in contact cu apa, umiditate, umezeală. Imbunatateste rezistenta la apa a amestecurilor de ciment prin formarea unui polimer consolidat care creşte durabilitatea pe termen lung şi flexibilitatea a amestecului de mortar si sapa.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII CONTRACTORS PVA

Descriere: Contractors PVA este un grund / etanşare multi-scop, amestec pentru ciment şi ipsos care aderă la cele mai frecvente constructii si materiale de bricolaj. Este ideal pentru amorsare şi indepartarea prafului de pe suprafetele decojite / in exfoliere şi ca un adeziv de lemn sau plută, etc.

2.ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 201 MORTAR ADMIX

Descriere: Mortar Admix este un plastifiant de antrenor de aer care înlocuieşte varul din amestec pentru a oferi un produs de consistenţă uşoara ca untul şi pentru a preveni contracţie, fisuri şi microfisuri în timpul procesului de intarire. Este potrivit pentru aplicatii în cărămidă şi tencuială de ipsos. Ofera un grad de rezistenţă la îngheţ şi rezistenţa pe termen lung la cicluri îngheţ-dezgheţ atunci când se usuca. Pentru BS 4887.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 202 INTEGRAL LIQUID WATERPROOFER

Descriere: Produsul lichid total impermeabilizant este un aditiv lichid, care oferă o protecţie de lungă durată fata de apă la mortare, beton şi tencuieli. Reduce permeabilitatea apei şi este potrivit pentru toate aplicaţiile în care rezistenţa la absorbţia de apă este necesară, cum ar fi piscina şi căptuşeli de rezervoare, zone de acoperis, de tencuieli externe şi de reparatii şi de structurile de sub nivelul solului. Pentru BS 4887 (iniţial de aer).

203 ACCELERATOR & FROSTPROOFER

Descriere: Accelerator & Frostproofer este un aditiv lichid conceput pentru a accelera coagularea şi intarirea mortarelor, betoanelor, sapelor şi de asemenea pentru a oferi o protecţie impotriva ingheţului în perioad de intarire. Produsul este eficient chiar şi în temperaturi sub zero grade şi poate fi, de asemenea, folosit la temperaturi normale, în cazul în care o intarire rapidă este necesară sau ca si un amestec de astupare.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 204 EVERMIX 3 IN 1

Descriere: Evermix 3 în 1 amestec cu tripla acţiune, este hidrofug, plasticizeaza şi temporizeaza, ajutand lucrabilitatea, reducand penetrarea apei si permitand ca si zone mai mari sa fie acoperite dintr-o singură aplicaţie. Evermix 3 în 1 este în special conceput pentru aplicare în mortar de tencuit cu pietre si prundis, cu toate acestea se poate de asemenea utiliza in orice amestec de ciment în cazul în care hidroizolatia si lucrabilitatea crescuta sunt necesare împreuna cu intarirea întârziata. La BS 4887 (iniţial de aer).

206 STRIKE RELEASE OIL

Descriere: Strike Release Oil este un agent extrem de eficient care permite ca cofrajele de beton sa fie îndepărtate cu uşurinţă, lăsând marginea structurii de beton curat şi bine format. Este potrivit pentru majoritatea tipurilor de structuri de lucru, inclusiv celor de apă potabilă, nefiind afectat de ploaie după aplicare.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 207 ZEROMIX CFF

Descriere: Zeromix CFF este un amestec de mortar cu acţiune dublă de rezistenta la inghet şi antrenor de aer pentru aplicare de-alungul perioadei de iarnă. Îmbunătăţeşte lucrabilitatea mortarului şi creşte rezistenţa la îngheţ, atat în stare umedă cat şi călita. Fara continut de clorură, poate fi folosit cu oţel de beton armat. Pentru BS 4887.

208 POWDER MORTAR TONE

Descriere: Mortar ton pulbere este compus din cea mai buna calitate de pigmenţi de oxid pentru a colora permanent toate tipurile de mortare, tencuiala, beton şi produse de reparatii / astupare. Pigmenţii se dispersa uşor în amestec pentru a da o nuanţă uniformă pentru fiecare lot ce se amestecă. Umbrirea poate fi ajustata pentru a oferi o mai mare varietate de profunzime la culoare.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 209 LIQUID MORTAR TONE

Descriere: Lichid mortar tone este conceput pentru a asigura o culoare permanenta pentru toate tipurile de mortare, tencuiala, beton şi reparatii/astupari. Lichidul se disperseaza uniform în amestec pentru a da o nuanta uniforma pentru fiecare lot ce se amestecă. Umbrirea poate fi ajustata pentru a oferi o mare varietate de profunzime de culoare.

OPTI-MIX:MORTAR PLASTICISER

Descriere: Primul plastifiant din lume cu 1:25 care este doar pur Admix, miroase şi funcţionează ca cel mai bun Admix tradiţional, fiind cel mai puternic Admix inventat vreodata! - acţiune de plastifiere superioara - dozarea controlata - desen coerent despre cum se amesteca - uşor de utilizat - nu se face risipa - 1 litru este echivalente la 25 de litri de produs standard - 250ml este echivalent cu 6.25 litri de produs standard


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII OPTI-MIX: INTEGRAL WATERPROOFER

Descriere: OPTI-MIX INTEGRAL impermeabilizant este un plastifiant, cu agent de impermeabilizare şi inhibitor de sare, toate într-unul. - rezistent la apa, plastefiabil si protejeaza - dozare controlată - desen coerent despre cum se amesteca - uşor de utilizat - nu se face risipa - 1 litru este echivalent cu 25 de litri de produs standard - 250ml este echivalent cu 6.25 litri de produs standard

OPTI-MIX: ACCELERATOR AND FOSTPROOFER

Descriere: OPTI-MIX accelerator şi rezistent la inghet este un produs unic, care acţionează rapid şi este rezistent la inghet, oferind toate beneficiile uzuale ale produselor OPTI-MIX de: precizie, portabilitate şi confort. - formula care acţionează rapid - dozarea controlata - desen coerent despre cum se amesteca - uşor de utilizat - nu se face risipa - 1 litru este de echivalentul a 5 litri de produs standard


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII OPTI-MIX: 3 IN 1 RENDER ADDITIVE

Descriere: OPTI-MIX aditivul pentru tencuiala de baza este un plastifiant, agent de impermeabilizare şi inhibitor de sare, proiectat special pentru a fi utilizat impreuna cu tencuiala de baza. - este impermeabil, plastifiant si inhibitor - dozare controlata - desen coerent despre cum se amesteca - uşor de utilizat - nu se face risipa - 1 litru este echivalent cu 25 litri de produs standard - 250ml este echivalent cu 6.25 litri produs standard

OPTI-MIX: CEMENT COLOURANT

Descriere: Colorantul de ciment OPTI-MIX este un produs care permite potrivirea exactă a culorilor şi a coerenţei între diferite loturi de mortar. - formula de colorare rapida - dozare controlata - desen coerent despre cum se amesteca - uşor de utilizat şi creaza mai puţina murdărie decât produsele pulbere - nu se face risipa şi nu vor mai fi diferenţe de culoare în loturi de mortar in constructii - 1 litru este echivalentul a 5 litri de produs standard - 250ml este echivalentul a 1.25 litri de produs standard


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 3.PRODUSE DE AMENAJARE GEO-FIX PAVING JOINTING COMPOUND

Descriere: Suntem încântaţi să anunţăm că Everbuild Building Products Ltd a achiziţionat drepturile de distribuţie a GEO-FIX, lider de piaţă al produselor pentru fixarea pavajelor. Produs unic, patentat, GEO-FIX a fost distribuit în prealabil din februarie de la invenţia sa în mijlocul anilor 1990. Formula gata de utilizare, pur şi simplu trebuie periat în articulaţii. Opreşte buruieni, nu se crapa, nu se indeparteaza de ploaie.

GEO-FIX STONE PROTECTOR

Descriere: Bazat pe un sistem avansat de formulă fluoro-răşină, Geo-Fix protector de piatra a fost special dezvoltat pentru a oferi o protecţie de lungă durată si extrem de eficienta pietrelor naturale şi suprafeţelor minerale. Important, în special atunci când se utilizează pe piatra naturala de înaltă calitate si scumpa, Geo-Fix este complet invizibil, şi nu va schimba culoarea sau aparitia pietrei.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 409 BLOCK GUARD

Descriere: Block Guard este un strat clar pe baza de solvent cu continut acrilic, conceput pentru a lega nisipul din îmbinari şi a forma un sigiliu durabil peste pavaje şi borduri. Izoleaza si protejeaza impotriva razelor de soare, apă, ulei, benzină şi mucegai. Are un finisaj semi luciu, nu aluneca. Se usucă clar. Anterior era cunoscută sub numele de Sealer Block.

404 MOSS & MOULD REMOVER

Descriere: Solutia de indepartare a muschiului este un puternic tratament de fungicid pentru eliminarea de muschi, licheni, ciuperci si alge de pe toate suprafetele minerale cum ar fi pereti, poteci, acoperisuri, alee etc.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII MOSS AWAY SUPER CONCENTRATE

Descriere: Moss Away este un nou tip de tratament impotriva algelor care indeparteaza în condiţii de siguranţă aceste tipuri de culturi verzi fără a fi nevoie de clătire, de spălare sau de spălare sub presiune. Nu este periculos pentru copii şi animale de casă, o dată ce produsul aplicat s-a uscat. Moss Away este facut din ingrediente biodegradabile şi nu contine înălbitor sau acid. Produsul este vandut sub formă de concentrat în două tipuri de ambalaj. Primul este plicul super concentrat care contine 50ml produs solubil în apă, se adaugă la 5 litri de apă, care este o rată incredibila de diluare de 1 la 100, acest lucru fiind posibil prin utilizarea nanotehnologiei. Pentru aplicaţii mai mari Moss Away este, disponibil într-un pachet de 5 litri care se dilueaza cu apa intr-o masură de 1 la 10 pentru a obtine 50 de litri.

MOSS AWAY SUPER CONCENTRATE POUCH PACK

Descriere: Moss Away este un nou tip de tratament impotriva muschiului, mucegaiului şi algelor care indeparteaza în condiţii de siguranţă aceste tipuri de culturi verzi fără a fi nevoie de clătire, de spălare sau de spălare sub presiune. Moss Away este facut din ingrediente biodegradabile şi nu contine înălbitor sau acid. Fiind un produs super concentrat, o pernută de 50ml solubilă în apă se adaugă într-o găleată care conţine 5 litri de apă, pernuta este complet biodegradabilă si pur si simplu se topeste. Un pachet de pungă conţine 5 plicuri solubile.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII MOSS AWAY VALUE BUCKET

Descriere: Produsul popular Moss Away Concentrat acum este disponibil într-o găleată in care sunt 80 de plicuri x 50ml produs ambalat intr-un nou pachet mai ecologic. Galeata plina de produs preambalat se prezinta ca un dozator continand si un card de mare impact în interiorul fiecarei găleti.

MOSS AWAY CONCENTRATE

Descriere: Moss Away este un nou tip de tratament impotriva muschiului, mucegaiului şi algelor care indeparteaza în condiţii de siguranţă aceste tipuri de culturi verzi fără a fi nevoie de clătire, de spălare sau de spălare sub presiune. Nu este periculos pentru copii şi animale de casă, o dată ce produsul aplicat s-a uscat. Moss Away este facut din ingrediente biodegradabile şi nu contine înălbitor sau acid. Produsul este vandut sub formă de concentrat în două tipuri de ambalaj. Primul este pachetul de 5 litri care se dilueaza cu apa intr-o masură de 1 la 10 pentru a obtine 50 de litri. De asemenea este disponibil si in pliculete super concentarate, cazul în care dintr-un pliculet de 50 ml solubil cu apă se obtin 5 litrii.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 4.TRATAMENT DE SUPRAFATA CEMSTRIP

Descriere: Cemstrip este o noua forma de îndepărtare a petelor de ciment, beton şi mortar, care oferă o alternativă mai ecologica şi mai sigura fata de convenţionale solutii pe bază de acid clorhidric. Cemstrip va elimina de asemenea sărurile şi eflorescenta din suprafaţa de substraturi minerale si este un detergent general, eficient pentru îndepărtarea murdăriei înrădăcinate, grăsime şi pete de pe căi de acces şi curţi interioare. Cemstrip este o formula extrem de concentrata, care poate fi diluata cu apa cu până la 10 ori pentru a se potrivi cu o varietate de aplicaţii. Spre deosebire de produsele pe bază de acid clorhidric Cemstrip poate fi folosit in siguranta pe suprafete metalice, cum ar fi cele mai multe instrumente, mixere de ciment şi alte materiale de constructii. Nu este periculos în timpul depozitarii, transportului şi utilizarii. De asemenea este complet biodegradabil.

402 WATERSEAL

Descriere: Solutia hidrofuga Waterseal este un produs de inalta performanta, transparent, special conceput pentru a împiedica pătrunderea apei în toate substraturile minerale cum ar fi caramida, piatra, beton, prundis. Waterseal nu conţine solvenţi dăunătoare pentru utilizator sau mediul înconjurător şi nu este inflamabil.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 405 PATH & PATIO SEAL

Descriere: Izolatorul de poteca & pavaj este un strat acrilic fara solvent utilizat pentru a sigila si proteja terase, alei, piatra naturala, pavaje din beton si bloca efectele daunatoare al soarelui, apă, ulei, benzină şi creşterea fungice / muschi. Soluţia de culoarea laptelul se usuca într-un strat clar, rezistent la uzură, hidrofugă cu un finisaj lucios dar nealunecos.

408 SUPER SEAL

Descriere: 408 Super Izolator (anterior cunoscut sub Izolator de perete exterior) este un produs pe baza de alcool, transparent, hidrofug, conceput pentru a preveni penetrarea apei prin caramida, piatra, beton, ipsos, etc. Izolatorul de perete pătrunde adânc în zona tratată respingand eficient apa multi ani. Odată uscat suprafata ramane clara. Poate fi aplicat prin pulverizare, cu pensula sau rola.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 401 BRICK AND PATIO SEAL

Descriere: Solutia de curatare caramida & pavaj este o formula rapida pe baza de acid (9,5% concentraţie) care acţionează dizolvand petele de ciment şi mortar şi murdărie veche şi vopsea de pe suprafetele minerale cum ar fi caramida, piatra, beton, pavaj şi faianţă. .

403 CONCRETE HARDENER & DUSTPROOFER

Descriere: Întăritorul de beton este formulat pe baza de rasini de silicat de inalta calitate pentru a intarii si proteja impotriva prafului atat pardoselile din beton noi cat şi cele vechi. Se poate aplica atat in interior cat şi in exterior. Acesta intra in reacţie chimica cu conţinutul de var din beton pentru a forma o suprafaţă rezistentă la uzură.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 406 STABILISING SOLUTION

Descriere: Emulsie de polimer fina de dimensiuni microscopice, care pătrunde in suprafeţele poroase / calcaroase şi grav erodate pentru a lăsa o bază solidă, stabilă pentru decorare cu vopsea, tapet, tigla, etc. Este potrivit atât pentru uz intern si extern.

407 MORTAR STAIN REMOVER

Descriere: Solutie de indepartare a petelor de mortar este o formula extrem de concentrata pe bază de acid care acţionează rapid (18% putere), dizolvand petele de mortar si ciment, murdărie impregnat cat şi cele mai multe tipuri de vopsele de pe suprafetele minerale cum ar fi caramida, tencuiala si beton. După utilizare clăţiţi cu apă rece.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII NATURAL STONE SEALER

Descriere: Everbuild strat de protectie pentru piatra naturala este o soluţie transparenta, fara risc, care din punct de vedere chimic se fixeaza de substrat, oferind un aspect natural, fiind hidrofob şi protejeaza impotriva petelor pe piatra naturala si pe suprafeţe minerale, fie în interiorul sau în afara casei. Protejează piatra de patare de la cele mai multe lichide calde, vin, cafea, ceai, ulei, funingine, pamant, produse alimentare, etc. Este potrivit pentru utilizare in interior sau exterior pe piatra naturala, zidarie, substraturi cementicious, pastă de ciment, marmura, teracota, calcar, ardezie şi mozaic. Ideal pentru placa de invelire la semineu, vetre de foc, gresie, pavaje şi mese de lucru.

5.MORTARE TEHNICE MORTAR SET 90

Descriere: Mortar Set 90 este un produs de rezistenţa structurală, cu o uscare rapidă la stratificare, utilizat şi la aplicatii de reparatii generale, care este circulabil, după numai 90 de minute. De punct de vedere tehnic echilibrat şi neutralizeaza micsorarea prin uscare, trebuie doar să adăugaţi cantitatea exactă de apă pentru un mix perfect de fiecare dată. Foarte repede atinge o rezistenţă înaltă şi este ideal pentru fixarea feroneriei pe strazi, zidarie, trepte, borduri si pavaje, reparatii de beton si pardoseli.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII JETCEM RAPID SET CEMENT

Descriere: Jetcem - liderul cimenturilor cu intarire rapida acum este vandut in Romania exclusiv de Everproduct. Jetcem, ciment cu intarire rapida, este un produs pe bază de ciment, care este uşor de utilizat şi se intareste în aproximativ 30minute. Ideal pentru reparatii rapide. Se intareste pe vreme rece şi umeda. De asemenea acum este disponibil si Jetcem D60.

JETCEM PREMIX SAND & CEMENT

Descriere: Marca de lider la ciment si nisip cu intarire rapida este acum vandut exclusiv de Everproduct in Romania. Premixul Jetcem din nisip si ciment este un produs pe bază de care este uşor de utilizat şi se intareste în aproximativ 30 minute. Este ideal pentru reparatii sau atunci când este nevoie de o reparare rapidă. Se intareste pe vreme rece şi umeda.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII JETCEM RAPID SETTING POTHOLE REPAIR

Descriere: Jetcem pentru reparatii gropi este un mortar de rezistenţa structurală, cu intarire ultra rapida, cu o putere extrem de ridicat chiar din început, şi poate fi circulabil în 45 de minute dupa aplicare. Odata uscat, produsul Jetcem este capabil să reziste la trafic intens, cum ar fi stivuitoare şi vehicule de mare tonaj şi ofera o reparatie durabila pe termen lung. Acesta poate fi folosit la temperaturi sub zero grade, de exemplu în magazine frigorifice.

FLOW SET 690

Descriere: Flow Set 690 este un mortar de precizie structurală care ofera o înaltă rezistenţă, compenseaza la micsorare prin uscare şi rezistenta la şoc si la vibratii. Este potrivit pentru majoritatea aplicaţiilor de tencuire structurala cum ar fi fixarea utilajelor, a picioarelor de parapet şi a plăcilor de bază la stâlpi. Nu este coroziv, umple golurile din beton de la marime de 10mm pana la 100mm.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII MORTAR POINT 360

Descriere: Mortarul 360 este un produs de o categorie tehnica, folosita la completarea uscarii mortarului din zidarie, blockwork, pereti de piatra, borduri şi dale. Compozitia sa prin modificarea polimerilor, asigură produsului o rezistenta totala la inghetare / dezghetare.

PRO POINT GUN KIT

Descriere: Set de pistol pentru mortar cu duze atat pentru mortar cat şi pentru pastă de ciment pentru ţiglă impreuna cu paleta de amestecare. Conceput pentru a aplica mortar adanc in imbinari pentru protecţie maximă şi putere. Mecanismul puternic al armei necesită o forţă minimă pentru utilizare cu uşurinţa.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII QUICK MAC

Descriere: Quick Mac este un amestec asfaltic conceput pentru a repara drumuri, unităţi şi trotuare. Poate fi, de asemenea, utilizata pentru reparatii in jurul fierăriei din marginea drumului. Produs gata de utilizare, se aplica la rece, dimensiunea maximă a 6mm pentru tasare permanenta şi imediat utilizabilă.

6.EPOXIDE PENTRU REPARATII

EPOXYSET 105 STANDARD CURE

Descriere: Epoxyset 105 este un mortar compus din trei parti folosit pentru reparatii, bazat pe tehnologia epoxidica. Conceput pentru a rezista la produse chimice, la impact si abraziune si poate fi folosit pentru a repara betonul, sape, piatră, cărămidă şi oţel chiar şi în cele mai solicitante situaţii domestice şi industriale. Epoxyset 105 este produsul ideal pentru repararea pardoseli, trepte, borduri şi pervaz. Pachetul include solvent de finisare şi mănuşi.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII EPOXYSET 106 RAPID CURE

Descriere: Epoxyset 106 este un mortar din trei componente, cu intarire rapidă, de înaltă rezistenţă pe baza de tehnologia de rasina epoxidica. Creat pentru a rezista la produse chimice, la impact si abraziune, poate fi folosit pentru reparatii rapide la beton, sape, piatră, cărămidă şi oţel chiar şi în cele mai solicitante situaţii domestice şi industriale, în special în cazul în care va fi utilizat de trafic în aceeaşi zi. Pachetul include solvent de finisare şi mănuşi.

EPOXYSET 107 LIGHTWEIGHT

Descriere: Epoxyset 107 este un mortar epoxidic cu multi-componente, uşoara, care include si grundul necesar. Creat special pentru utilizare pe spatii verticale sau plafoane, de exemplu, grinzi si scafe sau în zonele susceptibile de a fi sensibile la daune cauzate de impact sau scurgeri chimice, cum ar fi buncare de depozitare, garnituri de conducte de canalizare, etc. Epoxyset 107 este, de asemenea, alegerea ideala pentru repararea fisurilor din zidărie şi din pereţi şi plafoane din beton. Pachetul include, de asemenea solvent de finisare şi mănuşi.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII EPOXYSET 112 THIXOTROPIC

Descriere: Mortar din răşină epoxidică din două componente utilizat ca adeziv în arii domestice si industriale cat si in aplicatii de stratificare. Este ideal pentru stratificarea fundamentelor din piatra şi buiandrugilor din beton, stâlpiurilor de piatră, a placilor de ceramică şi de piatra. Pachetul include solvent de finisare şi mănuşi. Poate fi colorat cu pigmenţi sub formă de praf şi colorant.

7.SPATLUIRE 101 MULTI-PURPOSE PUTTY

Descriere: Multi-Purpose Putty este special formulat folosind doar cel mai bun ulei de in, pentru aplicarea geamurilor simple în rame din metal, rasinoase si din lemn masiv.


ADITIVI PENTRU CONSTRUCTII 103 TROWEL MASTIC

Descriere: Mastic spatulabil este un produs pe baza de ulei folosit pentru reparatii în jurul tocurilor de usi şi ferestre din lemn şi din metal.

102 BUTYL GLAZING COMPOUND

Descriere: Amestecul Butil pentru luciu este special formulat pentru geamuri termopan la rame din lemn unde un cadru din lemn este folosit. Este potrivit atat pentru rame din lemn din esenta moale cat şi lemn de esenţă tare.

Aditivi pentru constructii  
Aditivi pentru constructii  
Advertisement