Page 1

Västerås – Öster Mälarstrand

Mälarparksbäcken – Öster Mälarstrand Sjönära och harmoniskt boende vid Mälaren


Vacker vy som ger mersmak Nu bygger JM två nya hus med lägenheter för dig som uppskattar vacker parkmiljö och närhet till Mälaren. Ett naturskönt boende intill hamnen, bryggorna och sköna promenadstråk. På sommaren är småbåthamnen full av liv. Vintertid är platsen en omtyckt startpunkt för långfärdsskrinnande. Att strosa på bryggorna och andas in den friska sjöluften ger näring åt själen året om. Mälarparken, och en rogivande bäck, finns dessutom strax intill för promenader och picknick. Ett boende för livsnjutaren helt enkelt.

Bilden är en illustration

www.jm.se


Balkongerna och altanerna är lättmöblerade och vetter mot Mälaren. Tack vare möjligheten till inglasning av balkongen kan du förlänga utomhussäsongen markant.

www.jm.se


Öppna ytor som rymmer livet Du kan välja att bo i en tvåa, trea eller fyra och det finns varierade planlösningar att välja bland. Lägenheternas luftiga känsla tillsammans med smarta och funktionella lösningar gör boendet extra lätt att tycka om. Den öppna planlösningen skapar rymd och en trivsam atmosfär med stort ljusinsläpp. Att kliva in i vardagsrum och kök, som tillsammans bildar en vacker enhet, sprider lyckokänslor i magen. Interiören karaktäriseras av genuina materialval, hög kvalité och gediget hantverk. De vackra och praktiska köksluckorna liksom bänkskivorna ger ett stilrent och fräscht intryck. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, inbyggd micro, spiskåpa, diskmaskin samt kyl- och frysskåp. Helheten knyts samman av en vacker, miljövänlig samt tålig ekparkett.

Miljövänligt tänk och smarta kvadrat Samtliga hus i Mälarparksbäcken är lågenergihus. Det innebär bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning som resulterar i reducerade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Att bostaden dessutom är byggd för att underlätta en grönare vardag med sunda naturmaterial, energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering gör inte saken sämre. Ett smart och genomtänkt byggande i kombination med en snillrik planlösning ger dig helt enkelt mycket lägenhet för pengarna.

www.jm.se


Tack vare smarta förvaringsmöjligheter blir livet lättare. En rymlig klädkammare, en praktisk skjutdörrsgarderob i hallen samt ett personligt förråd rymmer både stort och smått.

Bilden är en illustration

www.jm.se


Första parkett till naturen och vattnet Kvarteret ligger nära Mälarens strand och öppnar sig mot sjön, öarna och den vackra arkipelagen. Du har nära till rekreation samt fritidsaktiviteter och kan följa årstidernas växlingar på nära håll när du promenerar bland ekar, björkar och sippor. Här finns ett flertal motionsspår och friluftsområden samt ett rikt utbud av idrottsföreningar med både sommar- och vinteraktiviteter för alla åldrar. Stadspulsen finns dessutom inom räckhåll. Västerås city ligger endast två kilometer bort. Du har dessutom nära till Viksängs Centrum med mataffär, bank, apotek och restaurang.

www.jm.se


Skridskor, korvgrillning eller en fika på bryggan? Omgivningen bjuder på många möjligheter.

www.jm.se


o

en

St o ck h

g svä lm

Rönnbergagatan

Ko pp ar be rg s

Ängsgärdet

Klockartorp

Kungsängen

Centrum

E18

vä ng Ri S.

Re g

Viksäng

n ge

eme n

Stockholmsväge n

Södra Skiljebo Östra Skiljebo

tsgat an

E18

st Ö

J

er

sga ta

äla r

str a

Viksängs gat

a

Ekbergaskolan

nd

all

Ve rk

M

n

n

Centralstation

é

Munkängen

Re

Skidbacke at an

n väge rnö Bjö

MÄLARPARKSBÄCKEN

ar g

gattaga ta n

N

uddsvägen ot

Talltorp

Mälarparken

k An

n äg e Mälarparksv

Idrottsplats

Notudden

Hamre Framnäs

Fågelvik

Till centrala Västerås shopping- och nöjesutbud är det endast två kilometer och du kan enkelt ta dig dit med buss, bil eller cykel. Här finns cirka 35 mil cykelvägar samt flera hundra tunnlar och broar som gör att du inte behöver korsa gator.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.Vi omsätter cirka 9 miljarder kr och har cirka 1 900 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. JM AB Postadress 722 13 Västerås I Besöksadress Kopparbergsvägen 8, Västerås I Telefon 021-81 20 00 I Info 020-57 00 57 I Internet www.jm.se

Form & copy: MEDORI. Bilder och illustrationer kan innehålla avvikelser från standard samt rätt till ändringar förbehålles.

vä ge n

Västerås – Öster Mälarstrand

JM borschyr  
JM borschyr  

Broschyr JM

Advertisement