Page 1

Ε Π Ε Ξ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Χ Α Ρ Τ Ο Υ Ε Κ Τ Υ Π Ω Σ Ε Ι Σ Ε Ι Δ Ω Ν Σ Υ Σ Κ Ε ΥΑ Σ Ι Α Σ www.estiapack.gr

ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ & ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ

ΚΟΥΤΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 15ο χλμ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΕΣΩ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) Τ.Κ. 57010, Τ.Θ. Νο.37 ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ Τ.: 2310 35.88.35, 2310 35.91.03 F: 2310 35.85.15, e-mail: info@estiapack.gr


Χαρτοσακούλες & Χαρτιά περιτυλίγματος Από το 105μχ όταν παρασκευάστηκαν τα πρώτα φύλλα χαρτιού και μέχρι το σύγχρονο κόσμο το χαρτί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Έως και σήμερα αποτελεί το μόνο φυσικό προϊόν για τη συσκευασία τροφίμων. Έτσι, το εργοστάσιο μας, ανάλογα με το είδος του προϊόντος και τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επαγγελματικού κλάδου, προτείνει τις εκάστοτε ενδεδειγμένες λύσεις συσκευασίας.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και αναζήτηση στο χώρο των πρώτων υλών συσκευασίας έχουμε επιλέξει μια ποικιλία χαρτιών με άριστη σχέση τιμής – ποιότητας, προσαρμοσμένη στην κάθε ανάγκη της αγοράς. Μέσα από μια ευρεία γκάμα διαστάσεων δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεγέθους όσο το δυνατό πλησιέστερο στις συσκευαστικές σας ανάγκες. Μέσω του νέου μας υπερσύγχρονου εκτυπωτικού εξοπλισμού είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εκτύπωση έως και 4 πλακάτα χρώματα ή και φωτογραφικής εκτύπωσης μέσω της τεχνολογίας raster, καθώς και ολόσωμες εκτυπώσεις. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για επιλογή και χρήση ειδικού κωδικού χρώματος Pantone με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή αποτύπωση του λογότυπου σας μέσα στα πλαίσια της φλεξογραφικής χαρτοσακουλοποϊίας. Χαρτοσακούλες με Παράθυρο: Κεντρίστε το ενδιαφέρον του πελάτη δίνοντας νέα αξία και δυναμική στο προϊόν σας με τη σειρά από χαρτοσακούλες με παράθυρο από Πολυπροπυλένιο. Χαρτοσακούλες με αλουμίνιο: Διατηρείστε το περιεχόμενο των προϊόντων σας μέσα σε χαρτοσακούλες επενδυμένες με αλουμίνιο είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά. Ολοκληρώνοντας το πακέτο των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πελάτη, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη της εταιρικής σας ταυτότητας – λογότυπο και το πλήρη σχεδιασμό της συσκευασίας σας.


Κουτιά χάρτινα Ποικιλία διαστάσεων, εσωτερικές επενδύσεις, εξωτερικές επενδύσεις, εκτυπώσεις υψηλών προδιαγραφών, καθώς και δυνατότητες χρυσοτυπίας και ανάγλυφης στάμπας Εσωτερικές επενδύσεις: Αλουμινίου, Περλιζέ, Πλαστικοποίηση Εξωτερικές επενδύσεις: Βερνίκι, UV, Πλαστικοποίηση Διαστάσεις: Εκτός από την μεγάλη γκάμα διαστάσεων που έχει η εταιρία μας, μπορείτε να δημιουργήσετε κουτιά τα οποία προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Εσωτερικές επενδύσεις: Διαφοροποιείστε την εικόνα σας με την νέα επένδυση περλιζέ. Η νέα μεμβράνη περλιζέ που διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου, προσφέροντας παράλληλα νέα αίσθηση πολυτελείας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Διατίθενται επίσης: Επένδυση αλουμινίου και διάφανη πλαστικοποίηση. Εξωτερικές επιστρώσεις: Για να τονίσετε την εικόνα της συσκευασίας σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες επιστρώσεις: Βερνίκι νερού, Βερνίκι UV, Γυαλιστερή πλαστικοποίηση, Σατινέ-ματ πλαστικοποίηση. Διαστάσεις: Εκτός από την μεγάλη γκάμα διαστάσεων που έχει η εταιρία μας, μπορείτε να δημιουργήσετε κουτιά τα οποία προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες

Χάρτινες Τσάντες με χερούλι Ποικιλία διαστάσεων, εσωτερικές επενδύσεις, εξωτερικές επενδύσεις, εκτυπώσεις υψηλών προδιαγραφών, καθώς και δυνατότητες χρυσοτυπίας και ανάγλυφης στάμπας Εσωτερικές επενδύσεις: Αλουμινίου, Περλιζέ, Πλαστικοποίηση Εξωτερικές επενδύσεις: Βερνίκι, UV, Πλαστικοποίηση Διαστάσεις: Εκτός από την μεγάλη γκάμα διαστάσεων που έχει η εταιρία μας, μπορείτε να δημιουργήσετε κουτιά τα οποία προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.


Πλαστικές Τσάντες Ποικιλία ποιοτήτων, διαστάσεων, χρωμάτων, ιδιαίτερα ανθεκτικές, υψηλή απόδοση σε τεμάχια ανά κιλό και εκτυπώσεις υψηλών προδιαγραφών. Ποιότητες: Hdpe (Χαρτοπλάστ), Παρθένο υψημοριακό χαρτοπλάστ, Ldpe (Μαλακό πολυιαιθυλένιο,Pp (Πολυπροπυλένιο) Εφαρμογές: Φανελάκι, Χούφτες, Loop, Φύλλα Χαρτοπλάστ, Σάκους απορριμμάτων κ.α. Χρώματα: Διάφανο, Λευκό, Κρεμ, Κίτρινο, Πορτοκαλί, Λαχανί, Μπλέ κ.α.

Ο συνδυασμός των άριστων πρώτων υλών και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας εγγυώνται αποτελέσματα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ειδικότητας. Οι εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το Απλό Φανελάκι, Χούφτες, Loop, Φύλλα χαρτοπλάστ, Σάκους απορριμμάτων κ.α. σε πολλά χρώματα υλικού όπως: Λευκό, Κρεμ, κίτρινο, πορτοκαλί, λαχανί μπλε κ.α. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τις παρακάτω κατηγορίες υλικών όπως : Hdpe (Χαρτοπλάστ), Ldpe (πολυαιθυλένιο-Πολυτελείας) και Pp (Πολυπροπυλένιο) Οι εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα και για καθαρά παρθένο γκοφρέ χαρτοπλάστ εισαγωγής με πολύ μεγάλη απόδοση τεμαχίων ανά κιλό, υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων και με δυνατότητα προσθήκης ειδικής υποδοχής για κρέμασμα. Βιοδιασπώμενες σακούλες: συμμετέχοντας ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια για την διατήρηση της βιοποικιλότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς βιοδιασπώμενες σακούλες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Ολοκληρώνοντας το πακέτο των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πελάτη, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη της εταιρικής σας ταυτότητας – λογότυπο και το πλήρη σχεδιασμό της συσκευασίας σας.


Η Εταιρία Η ESTIA ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987, από τον Κουτλιά Βασίλειο με έδρα της την Θεσσαλονίκη έχοντας ως αντικείμενο την εμπορία ειδών συσκευασίας. Το 1999 επεκτάθηκε με καινούργια μηχανήματα εκτύπωσης ειδών συσκευασίας και μεταφέρθηκε στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα και έχοντας ως αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ειδών συσκευασίας. Το μεράκι και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και την δημιουργία μιας άρτιας μονάδας παραγωγής, που με τα χρόνια εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο. Η ESTIA διακρίνεται για την ταχύτητα της, την αξιοπιστία, την ποιότητα αλλά και τις προσιτές τιμές των προϊόντων της. Αποτελεί το βασικό προμηθευτή μερικών από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στον κλάδο τους. Η Εταιρία έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, προσαρμόζει τα προϊόντα της ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εστιάζει τις προσπάθειες της στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών και συμβάλλουν στην επιτυχία τους. Συνεχώς εργαζόμαστε για την ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, με στόχο την αποτελεσματικότητα, την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση του πελάτη. Η βέλτιστη λύση επιτυγχάνεται με την στενή συνεργασία της εταιρίας με τον πελάτη σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα διάθεσης ενός μεγάλου εύρους προϊόντων συσκευασίας, μέσα από την διαρκή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας τα οποία κατασκευάζονται συνεχώς με νεότερες και βελτιωμένες τεχνολογίες. Το εύρος των προϊόντων και οι υπηρεσίες μας μαζί με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε εξασφαλίζουν την τεχνική αρτιότητα, την ευελιξία και το προσιτό κοστολόγιο, γεγονός που μας καθιστά την πρώτη σας επιλογή. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , όπως: Άριστη ποιότητα εκτύπωσης και υλικών. Δημιουργία μακέτας. Δημιουργία προσχεδίων – δοκιμίων από εξειδικευμένο προσωπικό. Παράδοση στο χώρο σας.

Επικοινωνία Διεύθυνση:

15ο χλμ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΕΣΩ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) Τ.Κ. 57010, Τ.Θ. Νο.37 ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

Τ.:

2310 35.88.35, 2310 35.91.03

F:

2310 35.85.15,

e-mail:

estia.gr@gmail.com, estiapack@gmail.com

Παρουσίαση Εταιρείας  
Παρουσίαση Εταιρείας  

Η ESTIA PACK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987, με έδρα το Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και έχοντας ως αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ειδών...

Advertisement