Page 1

Deltag GRATIS

START DIN KARRIERE HER 29. september 2016 · kl. 13-18

BLUE WATER DOKKEN


KARRIEREMESSE ESBJERG – start karrierevejen her

BLUE WATER DOKKEN Gl. Vardevej 82 6700 Esbjerg

PARKERING

I forbindelse med arrangementet, henstiller vi til, at man parkerer på de områder, der er markeret med et

Det er naturligvis GRATIS at deltage på messen – tilmeld dig gerne via www.karrieremesseesbjerg.dk 2

VI GIVER ET LIFT Bussen kører dig lige til døren og retur igen. Se mere på side 9.


Indhold

Velkommen .......................................................................................................... 5 Bliv klædt på til messen .................................................................................. 6 Registrer dig selv og spring køen over ...................................................... 7 Program ................................................................................................................. 8 Vi giver et lift til messen .................................................................................. 9 Fotografering ....................................................................................................... 10 Karrierecafé ......................................................................................................... 11 Messens app ....................................................................................................... 12 11 gode råd ........................................................................................................... 14 Sådan forbereder du dig ................................................................................. 16 Kompetencekort ................................................................................................. 22 Oliepriserne påvirker ikke antallet af ledige stillinger ........................... 26 Jobhjælp til partnere ........................................................................................ 28 Messeoversigt .................................................................................................... 30 Messedeltagere ................................................................................................. 31 Virksomhederne ................................................................................................ 33 15 min. city ............................................................................................................ 118 På ukendt grund ................................................................................................. 120 In english .............................................................................................................. 124 Samarbejdspartnere ......................................................................................... 126 Ses vi næste år? ................................................................................................. 127 Kontaktinformation

Esbjerg Erhvervsudvikling att.: Randi Høxbro Niels Bohrs Vej 6 6700 Esbjerg +45 36 97 35 00

Grafisk design

AD Libitum - grafisk bureau www.grafiskadlibitum.dk

Oplag

3.000 stk.

Karrieremesse Esbjerg arrangeres af Esbjerg Erhvervsudvikling og er sponsoreret af Energimetropol Esbjerg. Messen afholdes i samarbejde med Akademikernes A-kasse, IDA, Erhvervsakademi Sydvest, Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg, UCSYD, Rybners, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet. Ugeavisen Esbjerg som mediepartner. Karrieremesse Esbjerg er en del af STARS-projektet.

Distribution

Messekataloget distribueres gennem nævnte samarbejdspartnere. ­Kataloget findes endvidere elektronisk på www.karrieremesseesbjerg.dk Der tages forbehold for trykfejl.

DEN EUROPÆISKE UNION Den Europæiske Socialfond

Vi investerer i din fremtid

3


Flyt Danmark Flyt til Esbjerg Ta’ et job i Danmarks EnergiMetropol

EnergiMetropol.dk


ESBJERG

– fantastiske karrieremuligheder i en storby med benene på jorden Kære besøgende Det er med stor glæde, at Esbjerg Erhvervsudvikling for anden gang åbner dørene for Karrieremesse Esbjerg. Vi glæder os til at modtage studerende, dimittender og alle andre jobinteresserede til en snak om mulighederne hos de deltagende virksomheder – og i Esbjerg generelt. I år har vi flyttet messen til større lokaler, så alle 42 virksomheder har mulighed for at præsentere sig selv og deres spændende karrieretilbud. Esbjerg er Danmarks Energimetropol med tusinder af jobs inden for olie & gas, vind og intelligent energi. Men jobmarkedet i Esbjerg er bredt og varieret både for naturfaglige, humanistiske og samfundsvidenskabelige talenter. Vi er en innovativ by i konstant fremdrift og som en af landets mest internationale byer, er Energimetropolen et ideelt udgangspunkt for en karriere i udlandet. EnergiMetropol Esbjerg er et vækstcenter med masser af jobs og studiemuligheder, hvor Esbjerg, som Danmarks femtestørste by er en international og vibrerende storby med sport og kultur på højt niveau, og hvor Ribe er en æstetisk og historisk perle tæt på landområder og natur i verdensklasse. I Esbjerg holder vi af at modtage nye mennesker og har etableret et professionelt set-up med hjælp og vejledning til tilflyttere. Kommunens tilflytterservice servicerede i 2015 mere end 600 tilflyttere med at lære området og mulighederne her bedre at kende. Der ydes desuden konkret vejledning, så din partner også kan finde job i området. Du kan læse mere herom på side 28 her i bogen. Vi håber, at du også kan se dig selv i Esbjerg, og glæder os til at se dig på Karrieremesse Esbjerg.

Vi ses på karrieremessen! Karsten Rieder Erhvervschef · Esbjerg Erhvervsudvikling

5


BLIV KLÆDT PÅ TIL MESSEN Karrieremesse Start-up Vil du være helt skarp i din elevatortale, når du møder virksomhederne til karrieremessen? Eller ønsker du at blive skarp på dine kompetencer, så du har et helt klart billede af hvilke virksomheder, du passer ind i og hvad du kan tilbyde dem? Så kan du gratis deltage i Karrieremesse Start-up på udvalgte uddannelsesinstitu­ tioner i E ­ sbjerg. Tilmelding og yderligere information på s­ tudiebyenesbjerg.dk

Prepare yourself to the job fair Learn about the job fair, prepare your pitch and learn about the danish work-system at our free event at Huset, September 27th. Registration and further information at studiebyenesbjerg.dk/en/ 6

Aalborg Universitet 15. september kl. 12.30 Lukket arrangement for studerende på Aalborg Universitet og Maskin­mesterskolen, på engelsk/in english

Syddansk Universitet 20. september kl. 12.15-14.00 UC SYD 21. september kl. 13.00-15.00 Lukket arrangement for studerende på UC SYD

Erhvervsakademi Sydvest 22. september kl. 10.00-12.00


Registrer dig selv

og spring køen over! Du har mulighed for at registrere dig selv på www.karrieremesseesbjerg.dk for at komme hurtigere ind og møde virksomhederne.

Praktisk

Du springer registreringskøen over og går direkte til scan af din billet. Du kan også hente vores app, hvor din billet også vil være.

Bliv scannet Dit navneskilt indeholder en QR-kode som virksom­ hederne kan scanne og se dine informationer, således de kan tage kontakt til dig.

Vind Du deltager i lodtrækningen omkring 2x2 biografbilletter.

Registrering PÅ WWW.KARRIEREMESSEESBJERG.DK

www.karrieremesseesbjerg.dk

7


Det sker på messen 29. september · 13.00-18.00 Læs mere her og på de følgende sider.

Mød virksomhederne Kom og mød virksom­hederne på deres stand. Her i messebogen og i vores app kan du læse mere om virksomhederne.

Fotografering

Karrierecafé og CV-tjek I Karrierecaféen finder du ­ kademikernes A-kasse stand og oversigt A over ledige stillinger fra de virksomheder, der ikke er repræsenteret på messen. Hos Akademikernes A-kasses kan du få gratis gennemgang af dit CV – så medbring dit CV og få hjælp og sparring til det.

Kom og bliv fotograferet gratis, du modtager billedet pr. mail efter messen. Læs mere på side 10.

Lounge­område Kom og slap af i sofaen og få en kop kaffe eller cappuccino – det er naturligvis gratis.

8

Buskørsel Busserne kører mod ­Esbjerg – ganske gratis for dig. Læs mere på næste side.


VI GIVER ET LIFT TIL MESSEN Bor eller studerer du udenfor Esbjerg, er du velkommen på en af vores busser til Karrieremesse Esbjerg – ganske gratis. Når du registrerer dig til messen, har du mulighed for at tilknytte transport – du vælger blot den afgang, der passer dig bedst. Busserne kører retur ca. 17.15. Tilmelding på www.karrieremesseesbjerg.dk

KØREPLAN ODENSE

KOLDING

kl. 13.00 fra SDU*

kl. 14.30 fra SDU*

FREDERICIA

SØNDERBORG

kl. 14.00 fra Fredericia Maskinmesterskole*

kl. 13.00 fra SDU*

VEJLE kl. 13.45 fra Erhvervs­ akademi Lillebælt*

HADERSLEV kl. 14.00 fra UCSyd*

* Endeligt mødested sendes pr. mail efter tilmelding

9


FOTOGRAFERING Et godt foto på dit CV og LinkedIn-profil efterlader et godt og professionelt indtryk.

Ifølge virksomhederne og andre, der arbejder professionelt med rekruttering betyder det meget, at man har et professionelt og vellignende billede på sit CV. ­ De fleste virksomheder tager også gerne et kig på ansøgeres LinkedIn-profil, hvorfor det også er vigtig at give et godt indtryk der. Derfor står der på reposet en fotograf klar til at tage et portrætbillede, du kan bruge i dit CV og din Linkedin-profil. Det er gratis, og du modtager billedet pr. mail i ugerne efter messen. Fotografen står her hele dagen – kig forbi.

Sponsoreret af:

10


Karrierecafé Velkommen til seriøs rådgivning og afslapning i loungen. På Karrieremesse Esbjerg har vi afsat et helt område, hvor du og din jobsøgning er i centrum.

Jobopslag

Karriererådgivning og CV-tjek

I café-området finder du job­ opslag fra både deltagende, og ikke-deltagende virksomheder, så her er der også mulighed for at finde drømmejobbet. Her vil du finde, job til nyuddannede, fuldtidsstillinger, studiejob, ­praktikforløb mm.

I café-området finder du også Akademikernes A-Kasse stand, hvor du får mulighed for at tale med en karriere­rådgiver og få et gratis tjek af dit CV.

CV

Husk at du inden karrieremessen har mulighed for gratis at deltage på work­shops, hvor vi arbejder med din elevatortale, CV og kompetencer. Se mere på side 6.

”Lounge” Vi ved det…. Det at være på messe kan være hårdt og der er mange ting, der skal bearbejdes. Derfor er du velkommen i vores messe-”lounge”, hvor du kan slappe af, planlægge hvilken virksomhed du skal tale med næste gang, tale med andre ­messedeltagere mm., samtidig med at du ­nyder en kaffe, kakao eller cappuccino – på vores regning, naturligvis.

11


MESSENS APP Brug vores app og kom tættere på virksomhederne

Med vores app, er det blevet nemmere for dig at være besøgende på messen. Ved tilmelding på www.karrieremesseesbjerg.dk får du tilsendt et direkte link til vores app. Når du logger på app’en med din email får du et hurtigt overblik over messen, standene og hvilke andre tilbud, der er relevante for dig. Du har også din billet til messen lige ved hånden, som hurtigt bliver scannet ved døren – og så er du klar til at netværke med 42 spændende virksomheder.

Egen profil I app'en har du din helt egen profil – her er data overført fra din tilmelding. Har du ved registrering tilmeldt dig via LinkedIn, er alt din data herfra hentet over i app'en. På dit navneskilt er en QR-kode som virksomhederne kan scanne og nemt få adgang til dine data, og I kan dermed nemt komme i kontakt med hinanden igen. Du har også løbende adgang til nyheder og praktisk information omkring messen i app'en, som er relevant for lige netop dig, f.eks. jobopslag mm.

Alle telefoner Vores app er webbaseret, så alle har adgang til den – uanset hvilken mobiltelefon du har. Du kan nemt lave en genvej til dit skrivebord, så du hurtigt kan tilgå app'en.

12


Hurtigere adgang til messen Med app’en har du din billet lige ved hånden – klar til at få billetten scannet ved ind­gangen, printet dit navneskilt og så videre på messen.

Gør dig lækker for ­virksomhederne I app’en kan du opdatere din profil (evt. koble den op mod din Linkedin-profil). På dit navne­skilt printes en QR-kode, som du kan lade virksom­ hederne scanne og dermed få adgang til de oplysninger du har tastet.

Hurtigt overblik Du kan hurtigt danne dig et overblik over virksomhederne, og sortere dem efter netop DINE kompetencer (se mere på side 22 her i bogen). I app’en er det også muligt at lave noter ved hver enkelte virksomhed, så du hurtigt kan notere hvad der er vigtigt for netop dig.

13


11 GODE RÅD Karrieremesse Esbjerg kan være springbrættet til din fremtid, derfor er det en god ide at være godt forberedt hjemmefra. Vi guider dig til, hvad du selv kan gøre inden Karrieremessen finder sted, for at være klædt bedst muligt på.

1

Hvorfor kommer du på messen? Vær afklaret hjemmefra, om hvorfor du vælger at deltage på messen. Er det for at snuse til virksomhederne, eller er det for at finde en reel karrieremulighed, praktikplads eller projektopgave? Jo mere du ved hjemmefra, jo lettere er det at snakke med virksomhederne.

4

Spørgsmål Vær nysgerrig og stil spørgsmål. Forbered gerne et par spørgsmål hjemmefra til hver af de virksomheder du har i sinde at besøge.

14

2

Vær afklaret

Forbered dig hjemmefra Sørg for at forberede dig hjemmefra, ved at undersøge hvilke virksomheder du ser som værende interessante. Forbered din elevator tale hjemmefra, hvor du fortæller hvorfor netop du kunne være interessant for virksomheden.

3 5

Kortlæg dine kompetencer Kortlæg dine kompetencer hjemmefra og vis virksomhederne, hvilke kompetencer du besidder. Du kan udfylde dine kompetencer på oversigten på bogens ”flap”. Læs mere om kompetencer på side 22.

Vær opsøgende Husk at DU er der for at tiltrække virksomhedernes opmærksomhed, ikke omvendt. Derfor skal du virke opsøgende over for virksomhederne og hav din velforberedte elevatortale klar.


6

8

Læs messebogen

Registrer dig hjemmefra

I messebogen finder du relevant viden, fx hvilke virksomheder, der vil være at finde på messen inkl. en beskrivelse af disse, en standplan for virksomhederne og guides til at skrive et CV eller en elevatortale.

NB! Husk! det er ikke kun de oplagte virksomheder, der er interessante. Udfordr dig selv, og besøg nogle virksomheder du ikke kender i forvejen – måske de har drømmejobbet for dig! Læs meget mere om mulighederne hos virksomhederne i messebogen.

10

Husk at registrere dig hjemmefra på www.karrieremesseesbjerg.dk og få tilsendt en billet med det samme. Billetten skal blot scannes i døren, og du er klar til at gå på messe.

7

Karrierecafeen

9

Besøg karrierecafeen og få et indblik i hvad der er af aktuelle stillinger. Her har du også mulighed for at få gode råd til CV og ansøgningsskrivning, hvordan du kontakter virksomhederne på messen eller hvad du lige har brug for.

Notér

Husk at notere hvad du snakker med virksomhederne om. Det udviser en seriøsitet over for virksomhederne og hjælper dig selv senere. Når du kommer hjem og undersøger alt dit udleverede materiale fra messen, vil du nu bedre kunne skelne mellem, hvad du har snakket med hvem om.

Vær aktiv efter messen

11

Har du nogle aftaler med virksomheder du har været i kontakt med på messen? Så husk at kontakte dem inden for den nærmeste fremtid imens du stadig er i deres erindring. 15


Er du klar til jobmarkedet? Besøg Akademikernes ­Karrierecafé på messen Karrieremesse Esbjerg giver dig en god chance for at hilse på nogle af Esbjergs ­spændende virksomheder, og er en oplagt mulighed for at starte din karriere og skabe relationer. På messen deltager 42 virksomheder, både lokale, men også nationale og internationale. De deltager på messen for at skabe dialog med kommende medarbejdere og studerende, og nogle vil have konkrete stillinger med (både fuldtids,- Trainee og studiejobs) og/eller projekt og praktikophold. På messeoversigten på side 30 kan du se hvilke virksomheder, der deltager.

Karrierecafé Akademikernes A-kasse vil være på messen med både sin stand, men også karrierecafé, hvor du kan få råd og vejledning til dit CV og ansøgning, din kontakt til virksomhederne, eller noget helt tredje du ønsker at sparre med dem omkring. På de næste par sider kan du læse Akademikernes A-kasses gode råd til din elevatortale, som du kan få brug for på messen. Du kan også få tips til dit CV og din ansøgning.

Leveret af

16


Elevator­talen kræver øvelse

To minutters snak om dine kompetencer og din passion i mødet med potentielle arbejds­givere eller netværkspersoner kan gøre en stor forskel, når karrieren skal

I en tid med et stigende antal højtuddannede på arbejdsmarkedet, er det væsentlig at fremhæve de personlige kompetencer i jagten på karrieremuligheder. Det mener Key Account Manager hos Akademikernes Birgitte Schierning, ­ der holder kurser i personlig branding.

skydes i gang. En såkaldt elevatortale skal ikke vare mere end to minutter. ­Så vær klar med få tydelige budskaber, som – Det er lettest at brænde igennem, hvis du fortæller om mod­tageren noget, du er begejstret for. Så får din fortælling mere kant kan huske og bliver husket, når du har forladt rummet, siger Birgitte bag­efter. Schierning og påpeger, at elevatortalen ikke må rumme mere end 3 til 4 budskaber, som til gengæld skal være klokke­klare.

Men ét er ordene og indholdet i elevatortalen. Noget andet er stemmeføring og kropssprog. - Faktisk udgør ordene kun 7 procent af modtagerens samlede indtryk. Dit kropssprog udgør 55 procent, og stemmeføring udgør 38 procent, når du giver udtryk for holdninger. Derfor er det vigtigt at øve elevatortalen, for du skal virke afslappet og naturlig. Og når du begynder at arbejde med talen, er det oplagt at træne den foran en ven hver dag, siger hun om vejen til en afslappet fortælling, hvor fokus er rettet mod modtageren. - Det handler om at kende dit budskab så godt, at du har overskud til at have øjenkontakt og være nærværende.

Elevatortalen

• To minutters salgstale om dig selv • Tag gerne udgangspunkt i noget konkret • Brug 3 til 4 nøgleord, som modtageren skal kunne huske dig for bagefter • Det giver kant, hvis du fortæller om noget, du brænder for • Husk at elevatortalen skal tilpasses den specifikke situation, så tag udgangspunkt i modtagerens behov og vælg først herefter hvilke kompetencer og historier, du skal fremhæve.

Leveret af

17


Hvad vil du – og hvad kan du tilbyde? Vær afklaret, før du søger Før du skriver dit cv, så udarbejd en kompetenceprofil. Det kan nemlig være vanskeligt at besvare det enkle spørgsmål: Hvad kan jeg? Og hvad er relevant til lige netop det job, jeg søger nu? Se her, hvordan du kommer i gang.

Skab overblik, og se sammenhænge Formålet med kompetenceafklaring er, at du får et opdateret overblik over, hvad du kan, og hvad du kan tilføre en kommende arbejdsplads. Ved at se systematisk på de opgaver, du har løst under din uddannelse, i din karriere eller i din fritid kan du få øje på sammenhængen mellem dine faglige kvalifikationer, dine personlige egenskaber og de erfaringer, du har med dig fra dit liv i det hele taget. Du får også sat ord på resultater, du har været med til at skabe, og kan i din jobsøgning holde fokus på dine succeshistorier. Du vil undervejs måske opdage, hvilke opgaver, der gav dig god energi, og som du syntes var sjove at løse, mens andre opgaver var knap så sjove. Så ved at afklare dine kompetencer kan du også få et fingerpeg om, hvad du skal kigge efter i dit nye job.

Sådan kommer du i gang

• Tag en kopi af dit cv og tilføj gerne flere private aktiviteter, fx rejser og fritidsinteresser. • Din historie: Ud for hver enkelt aktivitet og specifikke arbejdsopgaver skriver du nu løs, idet du svarer på spørgsmålene: Hvorfor valgte jeg det? Hvad

lærte jeg? Hvordan kan jeg bruge det fremover? Indstil dig på at give dig god tid. For de fleste løber processen over nogle dage, hvor man går til og fra. Undlad at tænke på, hvordan dine arbejdspapirer skal anvendes helt konkret, for så går du glip af afklaringen undervejs. • Spørg andre: Spørg fx tidligere kolleger, chefer, medstuderende eller dine venner om 3-5 eksempler på, hvad de synes, du er god til, og hvad de mener, du kan blive bedre til. • Kompetenceprofil: Du har nu et godt overblik over dine kompetencer og de resultater, du har været med til at skabe. Tanken med en kompetenceprofil er dels, at du får et konkret produkt, du kan bruge i dit cv og din ansøgning, dels at du gennem dit arbejde med kompetenceprofilen reflekterer over alternative muligheder. I en kompetenceprofil grupperer du dine kompetencer og resultater under overskrifter som fx ledelse, projektledelse eller administration og laver dine beskrivelser på tværs af job, uddannelse og fritidsaktiviteter. • Målrettet kompetenceprofil: Start med at lave din brutto-kompetenceprofil, altså en kompetenceprofil, hvor du tager alt med – alle uddannelser, alle job og alle fritidsinteresser, så har du et rigtig godt materiale, når du skal lave din målrettede kompetenceprofil. Tanken er, at du plukker det relevante fra din brutto-kompetenceprofil og skriver det i din målrettede kompetenceprofil, som passer lige præcis på det job, du skal søge. Din målrettede kompetenceprofil kan du sætte ind i dit cv. Leveret af

18


å p h e c n r r a e e d s e e R omh s k r i v­ Udse dig et antal virksomheder, hvor du virkelig godt kunne tænke dig at arbejde. Og start så din research, inden du kontakter dem.

Brug LinkedIn, ­virksomhedens hjemme­side og dagspressen til at få indblik i, hvilke udfordringer de står overfor, og hvilke behov, du vil kunne dække. Ring også gerne til virksomheden og stil åbne spørgsmål, så du kan differentiere dig fra andre ansøgere. Med andre ord gør din henvendelse aktuel og vær velforberedt med spørgsmål til jobindholdet og arbejdsopgaver. Spørg fx ”Hvis jeg starter hos jer mandag morgen, hvad er så min første opgave?” På den måde får du dybere svar på, hvad virksomheden lægger vægt på, end stillingsannoncens ord.

Når det gælder LinkedIn, så kan du undersøge, hvilke kompetencer og karriereveje andre ansatte ved virksomheden har, så du kender deres virkelighed og evt. kan adskille dig og tilbyde noget nyt til arbejdspladsen. Måske du kender nogen (som kender nogen), som kan lægge et godt ord ind for dig? Hvis du får en netværkskontakt til at lægge et ord ind for dig hos rekrutteringsansvarlige, så er det ikke nødvendigt at de kender dig rent fagligt. Det er nok, at du får dem til at sige videre, at du er meget motiveret for stillingen eller har ’en god energi’ – og at det derfor ikke ville være spild at tage en snak med dig. Det handler om at blive valgt ud blandt de andre kandidater i bunken, så hold dig ikke tilbage.

Leveret af

19


Én i bunken eller outstanding? Sådan rammer du plet med cv’et En af de mest effektive måder at blive spottet på er at målrette sit cv til stillingen. Og hvordan gør man så det? Cv’et er i langt de fleste tilfælde dét dokument, der læses først – og dermed ’adgangsbilletten’ til, at de læser din ansøgning. En kort opskrift kunne se sådan ud: 1. R  ing til kontaktpersonen i afdelingen – jo, det skal gøres! Ellers har du ikke en jordisk chance for at vide, hvilke af alle de 8-10 krav i opslaget er ”need to have”, og hvilke der bare er ”nice to have”. Ud fra samtalen finder du også ud af, hvad der vægtes mest af de udvalgte krav og i hvilken rækkefølge. 2. Du kan i en samtale også høre, hvad der er ”hjertebørnene” hos din potentielle chef eller kollega, og dermed får du værdifuld viden til at kunne ramme plet med dit materiale. Det handler om at undersøge, hvad deres behov er, så du bedre kan skrive det, de gerne vil høre. 3. Når du derefter målretter dit cv til stillingen, så tydeliggør, hvad du konkret kan tilbyde i forhold til at få løst virksomhedens behov. Det er følelser, der sælger, så få dem til at føle sig trygge ved dig. Igen er det informationen fra telefonsamtalen, der er afgørende her!

1 2016 2015 2014 2013

Overhold 30-sekunders reglen Tænk på, at arbejdsgiver typisk bruger max. 30 sekunder på første gang at skimme dit cv. Du skal derfor tænke overblik, struktur, væsentlighed og prioritering. Arbejdsgiveren ved godt, at der er en masse informationer, du har udeladt – og vil glæde sig til at spørge dybere ind ved en jobsamtale.

Skriv ­omvendt kronologisk i ­overbliksvenligt layout Omvendt kronologi vil sige det seneste først. Lav en kolonne i venstre side, hvor du KUN har årstal. Drop dato- og måneds angivelser. På nuværende tidspunkt er det slet ikke væsentligt at gå i detaljer.

2

Leveret af

20


3

Start eventuelt med en profil Profilen beskriver dine arbejds- eller studiemæssige røde tråde, din motivation i arbejdslivet og/eller hvilken kollega, de vil møde. Det kan understrege, hvad du gerne vil have, at arbejdsgiver særligt lægger mærke til, når han/hun skimmer dit cv. Samtidig er profilen en mulighed for at bryde lidt med cv’ets faktuelle genre. Dit cv kan desuden med en profil fungere uden en ansøgning, hvis du søger job via netværk og personlige henvendelser. Det er dog vigtigt, at denne profil er kort (maks. 5 linjer) ellers bliver den ikke læst.

6

1

2 3 4 Hold rækkefølgen i overskrifterne

Uddyb med enkelte bullets Under hver stillingsbetegnelse uddyber du, hvilke ansvarsområder, hvilken rolle du har haft, specifikke opgaver og eventuelt resultater du har opnået via din ansættelse det pågældende sted. Skriv i passivt sprog (endelser på -else og -ning), så du ikke kommer ud i meget lange forklaringer og prosaiske sætninger. Det er KUN for at pirke til nysgerrigheden. Hav tillid til, at du nok skal få lov til at uddybe til en samtale. Maksimalt fem bullets under hver stillingsbetegnelse og maksimalt en sætning pr. bullet.

4

5

Det vigtigste først. Enten din erhvervserfaring eller uddannelse afhængig af, hvad du primært søger job ud fra. Så snart du har relevant erhvervserfaring, skal dét nævnes først. Herefter kommer overskrifter som kurser, sprog, IT og eventuelt frivilligt arbejde, organisatorisk erfaring eller andet. Du kan slutte af med en personlig beskrivelse om dig selv, når du ikke arbejder.

Skal der foto på cv’et? Ja, hvis det er professionelt, vellignende og kan placeres korrekt, uden du strækker eller klemmer det til forkert format. Gerne med et smil – de leder også efter en ny kollega…

Leveret af

21


Kompetencekort Er du usikker på om du passer ind i drømmevirksomheden? Hvilke kompetencer har du egentlig tilegnet dig gennem din uddannelse? Der er mange forskellige uddannelser og mange forskellige virksomheder, og det ikke altid til at finde ud af hvilken virksomhed man passer ind i med sin uddannelse. Vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig at danne et overblik over hvilke virksomheder, der efterspørger hvilke faglige kompetencer. Virksomhederne har på deres profil markeret hvilke kompetencer de efterspørger og/ eller benytter sig af i virksomheden, så det er nemt for dig som besøgende at danne dig et overblik over hvilke virksomheder, det vil give god mening at du tager en snak med.

Sådan bruger du kortet På de følgende sider har din uddannelsesinstitution udfyldt din uddannelses kompetencer, så du kan se hvilke kompetenceoverskrifter din uddannelse matcher. På bogens inderflap kan du krydse af hvilke kompetencer du har (måske har du nogle fra en tidligere uddannelse, eller erhvervserfaring).

TIP

Udfyld DINE kompetencer På bogens flap, har du mulighed for at udfylde dine egne kompetencer, så du hurtigt har et overblik over hvilke virksomheder, der matcher dig. Se virksomhedsprofiler fra side 32.

22

I vores app kan du ­ irekte trykke på komd petenceoverskrifterne og se hvilke virksom­ heder, der anvender disse kompetencer.

NB! Er din uddannelse ikke på oversigten, kan du selv udfylde den på side 25.


HA, Generel Erhvervsøkonomi

Fysioterapeut

Folkesundhedsvidenskab

Finansøkonom

Eux - Smed

Eux - Elektriker

Ergoterapeut

Elektriker

Electronics and Computer Engineering (Bsc, Dip, Msc)

Driftsteknolog Offshore

Datamatiker

Chemical Engineering (Bsc, Dip, Msc)

Bæredygtig Energiteknik (Bsc, Dip, Msc)

Bygningskoordinator

Bygningskonstruktør

Byggetekniker

Bygge- og Anlægskonstruktion (Bsc, Dip, Msc)

Bioanalytiker

Administrationsbachelor

Kompetence­ kort

KUNST & DESIGN Grafisk design Identitet og storytelling Mode, taktil og accesories Design af merchandise Design som metode, strategi og proces Formgivning og udtryk

⊲ ⊲

PROCES Husdyr, miljø og planter Kemi, biologi, fysik, farmaci Fødevarersikkerhed Landbrug og naturplanlægning Bioteknologi Økonomisk analyse og rådgivning

UNDERVISNING Planlægning af læringsforløb Undervisning og formidling Konfliktmægling Pædagogik og udviklingsplaner Evaluering og refleksion

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

LEDELSE OG HR Rekruttering, search og select Personalejura Kursusadministration Teamudvikling og MUS Evaluering Ledelsessparring og PA

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

IT OG MULTIMEDIE Hjemmesider Sociale medier Nyhedsbreve Grafisk design, foto og video Programmering Support og vedligehold

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

ADM. OG ØKONOMI Finans og forsikring Regnskab og bogholderi Indkøb og sourcing Eksport og logistik Jura og regulering Piccolo og reception

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

SALG OG KOMM. Eksport- og markedsanalyse Salg- ogpræsentationsmateriale Markedsføringsstrategi og branding Go2Market E-handel Opsøgende salg og mødebooking

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

INGENIØR OG TEK. ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

CAD-tegning Beregning Matematisk modellering Processoptimering og LEAN Bæredygtig produktion Energi og miljø

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

OPLEVELSER Storytelling - idegenerering og udvikling Kommunikation og formidling Kulturforståelse og internationalisering Projektplanlægning og styring Sportsbegivenheder, konferencer og messer Praktikaliteter og udførelse

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

SOC. OG SUNDHED Terapi og genoptræning Socialrådgivning og rehabilitering Psykologi og psykiatri Ergonomi på arbejdspladsen Arbejdsmiljø og sundhedsfremme Velfærdsteknologi, pleje/omsorg

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

23


Medialogi

Miljø og Ressource Management (Bachelor)

Miljø og Ressource Management (Kandidat)

⊲ ⊲

Mechanical Design (Bsc, Dip, Msc)

Marketing and Innovation (Cand. Merc.)

⊲ ⊲

Maskinmester

Markedsføringsøkonom

Maskinkonstruktion (Bsc, Dip, Msc)

Marinarkæologi

Lærer

Laborant

Kemi og Bioteknologi (Bsc, Dip, Msc)

Jordemoder

International Sales And Marketing (Top-Up)

⊲ ⊲

Intelligent Reliable Systems (Msc)

HA, Virksomhedsudvikling I Praksis

⊲ ⊲

Installatør

HA, Sports- Og Eventmanagement

Kompetence­ kort

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

KUNST & DESIGN Grafisk design Identitet og storytelling Mode, taktil og accesories Design af merchandise Design som metode, strategi og proces Formgivning og udtryk

⊲ ⊲

PROCES Husdyr, miljø og planter Kemi, biologi, fysik, farmaci Fødevarersikkerhed Landbrug og naturplanlægning Bioteknologi Økonomisk analyse og rådgivning

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

UNDERVISNING Planlægning af læringsforløb Undervisning og formidling Konfliktmægling Pædagogik og udviklingsplaner Evaluering og refleksion

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

LEDELSE OG HR Rekruttering, search og select Personalejura Kursusadministration Teamudvikling og MUS Evaluering Ledelsessparring og PA

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

IT OG MULTIMEDIE Hjemmesider Sociale medier Nyhedsbreve Grafisk design, foto og video Programmering Support og vedligehold

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

ADM. OG ØKONOMI Finans og forsikring Regnskab og bogholderi Indkøb og sourcing Eksport og logistik Jura og regulering Piccolo og reception

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

SALG OG KOMM. Eksport- og markedsanalyse Salg- ogpræsentationsmateriale Markedsføringsstrategi og branding Go2Market E-handel Opsøgende salg og mødebooking

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

INGENIØR OG TEK. CAD-tegning Beregning Matematisk modellering Processoptimering og LEAN Bæredygtig produktion Energi og miljø

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

OPLEVELSER Storytelling - idegenerering og udvikling Kommunikation og formidling Kulturforståelse og internationalisering Projektplanlægning og styring Sportsbegivenheder, konferencer og messer Praktikaliteter og udførelse

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

SOC. OG SUNDHED Terapi og genoptræning Socialrådgivning og rehabilitering Psykologi og psykiatri Ergonomi på arbejdspladsen Arbejdsmiljø og sundhedsfremme Velfærdsteknologi, pleje/omsorg

24

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲


Din uddannelse

Web Development (Top-Up)

Teknisk Manager Offshore (Top-Up)

Sygeplejerske

Structural and Civil Engineering (Bsc, Dip, Msc)

Sports and Event Management (Kandidat)

Sociologi- og Kulturanalyse (Kandidat)

Software Development (Top-Up)

Sociologi- og Kulturanalyse (Bachelor)

Socialrådgiver

Smed

Skibsmontør

Serviceøkonom

Risk and Safety Management

Pædagogisk Assistent

Pædagog

Produktionsteknolog

Oil and Gas Technology (Msc)

Multimediedesign

Kompetence­ kort

KUNST & DESIGN Grafisk design Identitet og storytelling Mode, taktil og accesories Design af merchandise Design som metode, strategi og proces Formgivning og udtryk

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

PROCES ⊲

Husdyr, miljø og planter Kemi, biologi, fysik, farmaci Fødevarersikkerhed Landbrug og naturplanlægning Bioteknologi Økonomisk analyse og rådgivning

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

UNDERVISNING ⊲ ⊲

Planlægning af læringsforløb Undervisning og formidling Konfliktmægling Pædagogik og udviklingsplaner Evaluering og refleksion

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

LEDELSE OG HR Rekruttering, search og select Personalejura Kursusadministration Teamudvikling og MUS Evaluering Ledelsessparring og PA

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

IT OG MULTIMEDIE Hjemmesider Sociale medier Nyhedsbreve Grafisk design, foto og video Programmering Support og vedligehold

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

ADM. OG ØKONOMI Finans og forsikring Regnskab og bogholderi Indkøb og sourcing Eksport og logistik Jura og regulering Piccolo og reception

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

SALG OG KOMM. Eksport- og markedsanalyse Salg- ogpræsentationsmateriale Markedsføringsstrategi og branding Go2Market E-handel Opsøgende salg og mødebooking

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

INGENIØR OG TEK. CAD-tegning Beregning Matematisk modellering Processoptimering og LEAN Bæredygtig produktion Energi og miljø

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

OPLEVELSER Storytelling - idegenerering og udvikling Kommunikation og formidling Kulturforståelse og internationalisering Projektplanlægning og styring Sportsbegivenheder, konferencer og messer Praktikaliteter og udførelse

⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲

SOC. OG SUNDHED Terapi og genoptræning Socialrådgivning og rehabilitering Psykologi og psykiatri Ergonomi på arbejdspladsen Arbejdsmiljø og sundhedsfremme Velfærdsteknologi, pleje/omsorg

⊲ ⊲ ⊲ ⊲

⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲ ⊲

25


Oliepriserne påvirker ikke

antallet af ledige stillinger

Selvom oliepriserne i skrivende stund er rekordlave, er der ingen ­krisetegn i det esbjergensiske jobmarked. Ikke mindre end 2.500 nye stillinger er skabt de seneste fire år – og der kommer flere og flere virksomheder til.

For mange er Esbjerg primært en energimetropol. Men byens erhvervsliv spænder væsentligt bredere, end de fleste tror – og heldigvis for det. For selvom der i øjeblikket er krisestemning i olieindustrien, lider jobmarkedet i Esbjerg ingen nød. - Mange tror, at vi er fuldstændigt afhængige af olien, men det er faktisk ikke tilfældet. Vi har selvfølgelig mange beskæftigede inden for olie/gas-branchen, men branchestrukturen i Esbjerg er generelt meget bred. Trods faldende oliepriser er der i løbet af de sidste fire år skabt 2.500 nye stillinger i Esbjerg Kommune – bl.a. fordi havvindmølle-industrien boomer, forklarer borgmester i Esbjerg Kommune, Johnny Søtrup.

Erhvervsvenlig kommune De mange nye stillinger er blandt andet skabt i mange helt nye virksomheder, og væksten i antallet af nye virksomheder kan – ifølge borgmesteren – delvist 26

tilskrives kommunens erhvervsvenlighed. Esbjerg rangerer igen i 2015 relativt højt på Dansk Industris liste over kommunernes erhvervsvenlighed, hvor kommunen indtager 13. pladsen. - Blandt de seks største byer, er vi dem, der klarer os klart bedst. Og der er langt ned til den næste på listen, som er Randers på 36. pladsen. I løbet af de sidste to år har vi skabt 50 nye energirelaterede virksomheder i Esbjerg. Samtidig bygges der rigtig meget i øjeblikket, og vi regner med, at der de kommende år vil ske investeringer for yderligere 23 mia. i både privat og offentligt byggeri. Det er også med til at skabe arbejdspladser, tilføjer borgmesteren.

Statslig udflytning bidrager Samtidig bidrager de 190 statslige arbejdspladser, der i løbet af de næste to år rykker til Esbjerg som en del af den hidtil største plan om statslig udflytning, også til festen.


METROPOLFACTS 2016

1. januar 2016 flyttede Færdselsstyrelsen de første arbejdspladser til kommunen, og snart følger en større del af styrelsen trop sammen med dele af Energistyrelsen, Energinet.dk, Erhvervsstyrelsen og SKAT. At de energi-relaterede styrelser rykker hertil, er for Johnny Søtrup helt oplagt: - Jeg har i mange år talt for, at Energistyrelsen skulle flytte en afdeling til Esbjerg, fordi vi er et naturligt udgangspunkt for olie- og gasindustrien. Så det giver rigtig god mening for alle parter, vurderer han.

Attraktivt for tilflyttere Esbjerg Kommune har tidligere haft udfordringer med at trække specialiseret arbejdskraft til byens mange energirelaterede virksomheder. Derfor glæder det borgmesteren, at der nu er udsigt til knap 200 nye vidensrelaterede arbejdspladser. - Jo flere spændende jobs, vi har at tilbyde i kommunen, jo nemmere er det er tiltrække specialiseret arbejdskraft. Det giver nemlig bedre jobmuligheder for den ledsagende partner, der ofte vil være en faktor i beslutningsprocessen om at flytte hertil, pointerer borgmesteren.

190

STATSLIGE ARBEJDSPLADSER rykker til Esbjerg i løbet af de næste to år

2.500

NYE STILLINGER

er skabt i Esbjerg Kommune i de seneste 4 år

Udsigt til

200

NYE VIDENSRELATEREDE ARBEJDSPLADSER

23 MIA

TIL INVESTERINGER

i både privat og offentligt byggeri

Her kan tingene lade sig gøre

Allerede for 11 år siden flyttede Sikkerhedsstyrelsen sine aktiviteter til Esbjerg Kommune. Og selvom de ansatte fik mulighed for at flytte med, lærte kommunen dengang, at det sjældent bliver realiteten.

Selvom der i øjeblikket skyder nye virksomheder op i Esbjerg med næsten samme frekvens, som der dukker østers op i Vadehavet, bærer erhvervslivet stadig præg af lokalt sammenhold.

- Vi skal ikke regne med, at alle ansatte tager med fra København. Vi forventer, at 25 procent flytter med, og at de resterende stillinger skal besættes på ny. Men i Esbjerg har vi aldrig oplevet det som et problem. Der er typisk mange ansøgere, og stillingerne er ofte med til at tiltrække andre tilflyttere, beretter han.

- Folk er generelt gode til at sparre med hinanden, og der er en fantastisk pionerånd og lyst til at samarbejde. Det giver en rigtig god stemning til byen, og jeg tror, mange erhvervsfolk ser Esbjerg som et sted, hvor tingene kan lade sig gøre, slutter borgmesteren i Danmarks EnergiMetropol, Johnny Søtrup. 27


Jobhjælp til Mange højtuddannede flytter hvert år til Esbjerg Kommune for at forfølge en ny og spændende jobmulighed i energibranchen. Kommunens bosætningskoordinatorer hjælper de medflyttende partnere med at finde drømmejobbet eller skabe netværk.

egne, Erhvervsudviklingens og Jobcentrets netværk til at formidle partnerens CV og forsøge at skabe nogle nye muligheder for ham eller hende. Og så laver vi forskellige faglige og sociale arrangementer, hvor tilflytterne kan sparre med hinanden og danne sociale relationer, forklarer Pia Enemark.

Hvert år flytter 3.500 danskere til Esbjerg Kommune – størstedelen, fordi de har fået nyt job. For mange kræver det megen overvejelse, for ofte må den bedre halvdel opgive sit nuværende job for at flytte med.

Udover partnerjob-ordningen tilbyder Tilflytterservice også hjælp til at finde bolig og individuel rådgivning fx i forhold til hvilke foreninger og fritidsaktiviteter, der kunne være interessante. Samtidig afholdes flere forskellige netværksaktiviteter og -arrangementer, der alle har til formål at bygge bro mellem lokalsamfundet og tilflytterne.

- Vi ved, at netværk og job er meget vigtige parametre, når tilflyttere skal føle sig hjemme i en ny by. Netværket kommer med tiden, men det kan være svært og uoverskueligt for den ledsagende partner at skulle søge job uden et netværk. Derfor har vi i Esbjerg Kommune valgt at gå aktivt ind og hjælpe i den fase, fortæller Pia Enemark, der er bosætningskoordinator i Esbjerg Kommunes Tilflytterservice.

Hjælp til drømmejobbet Fordi den ene part har fået job i forvejen, kalder kommunen det ”hjælp til partnerjobs”. - Vi tilbyder individuel rådgivning og sparring i jobsøgningsprocessen, fx med tilpasning af ansøgning og CV. Samtidig bruger vi i Tilflytterservice i høj grad vores 28

Boligsøgning, netværk og valg af fritidsklub

Høj succesrate Sidste år gjorde knap 100 partnere brug af partnerjob-ordningen – heraf var langt størstedelen jobsøgende, mens de øvrige søgte frivilligt arbejde eller netværk. Og succesraten er høj. - Der er meget stor forskel på, hvor meget tilflyttere bruger os, men de fleste bliver overraskede over, at de faktisk har mulighed for at få så meget hjælp. En stor del af partnerne får job på egen hånd – men for omkring 40 procent gør partnerjob-ordningen den afgørende forskel ift. at finde det job, studie, praktikforløb eller frivillige arbejde, de søger, slutter Pia Enemark.


partnerne

"

Der er meget stor forskel på, hvor ­meget tilflyttere bruger os, men de fleste bliver overraskede over, at de faktisk har mulighed for at få så meget hjælp.

29


Messeoversigt INDGANG

Karrierecafé & Lounge

2

1

3

4 5

13 14

31 32

12 15

30 33 42

11 16

29 34 41

6

10 17

28 35 40

9 18

27 36

8 19

26 37

7 20

25 38

21

30

22

23

24

39


Messedeltagere Akademikernes A-kasse

2

Globale VækstKompetencer (GVK)

15

Andelskassen

34

Ingeniør­foreningen IDA

Atkins

12

Jobcenter

36

Babcock & Wilcox Vølund A/S

39

Kirk Larsen & Ascanius

23

Krifa

7

25

LINAK A/S

8

Bosch

17

Maersk Oil

24

Bramidan

16

Niels Winther Shipping

27

DANBOR A/S

38

PwC

22

Danfoss A/S

20

Rambøll

30

Danske Speditører Esbjerg

29

Region Syddanmark

42

Deloitte

26

Schlumberger

14

Det Faglige Hus

10

SE

32

DIS

21

Semco Maritime

DONG Energy

40

Sydvestjysk Sygehus

41

ECCO Sko A/S

6

TL SydVest

37

EnergiMetropol Esbjerg

3

Varde Kommune

18

Energistyrelsen

5

VestConsult

13

VIKING Life-Saving Equipment A/S

31

Welltec

19

work-live-stay southern denmark

33

Blaaholm A/S Blue Water Shipping

Esbjerg Kommune ESVAGT A/S Forsvaret

11

1

35 9 28

4

31


32


Virksomhederne

33


Akademikernes A-kasse Kontaktoplysninger

Akademikernes A-kasse er landets suverænt største a-kasse for akademikere. Vi er a-kassen, der vil mest og koster mindst.

Ansatte i Danmark/globalt

Centralt står altså ønsket om at dirigere a-kassens ressourcer i retning af det, som vores medlemmer ønsker sig allermest: Et job. Deraf vores mission: Vi får akademikere i job. Det kræver, at vi løber den ekstra mil, at vi sætter nye standarder for måden af drive a-kasse på i Danmark. Deraf vores ambitiøse vision: Akademikernes A-kasse vil være et forbillede.

+45 33 95 03 95 160

Lokationer

København, Roskilde, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg

5 gode grunde til at melde sig ind: • Størst og stærkest: Vi kan sikre dig økonomisk og hjælpe dig videre • Gratis når du studerer • Billigst for alle andre • Landsdækkende med kontorer i Danmarks fem største byer • Ambitiøse medarbejdere, som brænder for at hjælpe sine medlemmer

Muligheder STUDIEJOB ÷ PROJEKT

Akademikernes A-kasse er for alle akademikere - uanset faglig baggrund.

PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB

Our services are tailored to your requirements and provide you with access to relevant services and products. Furthermore you get it all at a very competitive price, DKR 427 a month which makes us the most inexpensive unemployment insurance fund for academics in Denmark. Free membership if you are a student.

FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

2

34


VÆLG A-KASSEN DER VIL MEST, OG KOSTER MINDST Meld dig ind som gratis studiemedlem på aka.dk

GRATIS FOR STUDERENDE

aka.dk


Andelskassen Kontaktoplysninger

”Sammen kan vi mere” er Andelskassen motto. Det er samtidig opskriften på det lokalsamfund, vi vil være med til at udvikle. I Andelskassen tager vi ansvar for vores lokalsamfund. Vi arbejder for, at rammerne i hele landet skal være sådan, at driftige mennesker og fremgangsrige virksomheder med gå-på- mod og virkelyst har de bedste muligheder for at bidrage til væksten og udviklingen.

Danske Andelskassers Bank A/S Baneskellet 1, 8830 Tjele Tlf.: 87 99 30 00 Mail: info@andelskassen.dk

Ansatte i Danmark/globalt 373/373

Blandt andet arrangerer vi undervisning i innovation på lokale skoler under overskriften ”Fremtiden Spirer” for at fremme det lokale initiativ, og du støder sikkert ofte på os som sponsor for den lokale boldklub eller borgerforening.

Lokationer

20 filialer, 3 erhvervscentre og et landbrugscenter - i Jylland og på Fyn. Hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg.

Andelskassen er desuden blandt initiativtagerne til stiftelsen af foreningen Danmark på vippen, som ønsker at sætte fokus på skævvridningen af det danske samfund og som arbejder for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark.

Muligheder

Lokal rådgivning i særklasse

÷ STUDIEJOB

Andelskassen er en del af Danske Andelskassers Bank, som har hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Du finder vores filialer i Jylland og på Fyn, og her møder du engagerede medarbejdere, der yder rådgivning i særklasse om bl.a. investering, pension, forsikring, bolig, lån og opsparing.

÷ PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

34

36


»

Det siger Andelskassens medarbejdere

Min praktiktid gik over al forventning. Jeg kom til en bank, hvor jeg under hele forløbet blev udfordret både i forhold til opgaverne og personligt. Anne Mette Østerdal Thomsen, kunderådgiver, uddannet i Andelskassen i Ikast

»

Jeg er glad for at arbejde i en bank, som gør så meget for lokal­ samfundet. Jeg føler, jeg er en del af en større sag. Lise Munk Larsen, finanstrainee i Andelskassen i Koldby

www.andelskassen.dk Andelskassen – en del af Danske Andelskassers Bank A/S · CVR-nr.: 31843219


Atkins Vil du være med til at skabe løsninger, der flytter viden og mennesker?

Kontaktoplysninger

Atkins Danmark A/S Arne Jacobsens Allé 17 2300 København S

Atkins er en af verdens førende rådgivende ingeniørvirksomheder. I Danmark er vi 450 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi har kernekompetencer inden for jernbaner, broer og konstruktioner, veje, trafik- og byplanlægning, miljø, GIS (geografiske informationssystemer), energi, risk management og projektledelse. Vi er stolte af at bidrage til nogle af landets store og spændende infrastrukturprojekter, som vi løser på tværs af vores fagområder og i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.

Tlf.: 52519000 Email: job-dk@atkinsglobal.com www.atkins.dk

Ansatte i Danmark/globalt 450 / 19.000

Lokationer

Hos Atkins vil du opleve en hverdag præget af stærkt fagligt og socialt fællesskab. Vi har en fleksibel og uformel arbejdsform, hvor vi prioriterer at have det sjovt sammen. Samtidig har vi en personalepolitik, hvor vi søger at tilgodese den enkeltes ønsker til karriere og udvikling, og som understøtter en god balance mellem arbejde og fritid.

Esbjerg, Horsens, Aarhus, København

Muligheder STUDIEJOB

På verdensplan er vi i dag over 19.000 mennesker, som tilsammen har den faglige bredde og dybde, der skal til for at løfte selv de mest komplekse og teknisk udfordrende infrastrukturprojekter. Uanset om det er projektering af en ny højhastighedsbane, udvikling af et webbaseret trafikkort, design af en bro eller et offshore-anlæg – så arbejder vi for at forvandle vores kunders visioner til holdbare løsninger, der skaber en bedre hverdag.

PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer Atkins is one of the world’s most respected design, engineering and project management consultancies. In close collaboration with clients, partners and colleagues across the globe, we create a world where lives are enriched through the implementation of our ideas.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR

In Denmark, we offer consultancy services within the areas of rail, bridges and structures, roads, transport and urban planning, environmental services, GIS (geographic information system), risk management, energy and project management – and we are often involved in projects comprising several of these disciplines.

IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

12

38


This is our story Improving together

“Our innovative solutions make a big impact, but only a few people know who’s behind them.” Camilla Flindt

Bachelor in Architectural Technology and Construction Management Bridges & Structures In Atkins since 2009

To find out more about career opportunities at Atkins, visit www.atkins.dk/karriere www.atkinsglobal.com/careers


Babcock & Wilcox Vølund A/S Kontaktoplysninger

Babcock & Wilcox Vølund er en af verdens mest respekterede virksomheder inden for avancerede og miljørigtige teknologier til forbrænding af affald og biomasse.

Babcock & Wilcox Vølund A/S Falkevej 2 6705 Esbjerg Ø

Vi udvikler, designer, sælger og idriftsætter affalds- og biomasse­ fyrede kraftvarmeanlæg. For os er affald derfor ikke kun et miljø­ problem men en værdifuld ressource, der kan omdannes til el og varme. Det stiller høje krav til vores teknologi, som vi løbende udvikler ved hjælp af avancerede designværktøjer.

Tel.: +45 76 14 34 00 Email: bwv@volund.dk eller jobs@volund.dk www.volund.dk

Ansatte i Danmark/globalt

Hos os arbejder vi projektorienteret med rige muligheder for faglig og personlig udvikling både som specialist og projektleder. Vi har således brug for specialister, der koncentrerer sig om specifikke områder, ligesom der også er mulighed for at gøre karriere på tværs af organisationen.

479/535

Lokationer

Esbjerg, Denmark Glostrup, Denmark Trenčín, Slovakia Birmingham, UK

Vi er ved at udvikle nye forretningsområder med fokus på innovativ rådgivning og projektering af affalds- og biomassefyrede energi­ anlæg, så vi er altid på udkig efter kvalificerede og kompetente medarbejdere, som kan hjælpe os med at blive endnu bedre til det, som vi er bedst til.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK

Tilbud til studerende

HOVEDOPGAVE

Vi lægger stor vægt på at have en god og spændende kommunikation med studerende gennem hele studietiden. Vi tager aktivt del i møder omkring samarbejde vedrørende opgaveskrivning og speciale. Vi tilbyder også praktikophold og studiejob med fokus på ingeniørområder som energi, kemi, maskin og miljø.

÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN

Babcock & Wilcox Vølund is a Danish clean-tech company that is an expert in extracting the greatest amount of energy and heat possible from residues from waste and biomass.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR

We both develop, manufacture, construct, maintain and operate energy­-from-waste plants and thus have many highly educated and specialised employees.

IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

Globally, we have delivered more than 500 environmentally friendly energy­from-waste plants in over 30 countries.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

39

40


VI BRÆNDER FOR KLIMAET

Hos Babcock & Wilcox Vølund er klodens klima ikke noget, vi kun læser om i avisen – vi gør noget ved det. Vi er en af verdens mest respekterede virksomheder inden for teknologier til forbrænding af affald og biomasse. Vores overordne-

www.volund.dk

de filosofi er at bidrage til et bedre samfund gennem udvikling af avancerede og miljørigtige teknologier, som kan omsætte energien i brændslet til el og varme. Vi søger nye kollegaer, så kig under Jobs på hjemmesiden.


Blaaholm A/S

www.blaaholm.com

Kontaktoplysninger

Blaaholm A/S udvikler og producerer specialudstyr og maskiner til industrien. En stor del af vores aktiviteter er indenfor vindsektoren.

Blaaholm A/S Limfjordsvej 13 6715 Esbjerg N

Vi leverer turnkey løsninger, hvor projekterne typisk består af: • Konceptudvikling • Konstruktion • Beregninger, FEM analyse • Dokumentation • Fabrikation • Montage og indkøring • Installation • Individuelle serviceaftaler

blaaholm@blaaholm.com

Ansatte i Danmark/globalt 65/65

Lokationer

Hovedsæde i Esbjerg, Montage og serviceafdeling i Varde.

Hovedområderne er løfte, transport og montageudstyr til vindindustrien, samt udstyr til fremstilling af vindmølletårne, herunder svejsetårne, rullebukke og fitup-systemer. En mindre del af forretningen er udvikling og produktion af specialmaskiner til industrien.

Muligheder ÷ STUDIEJOB

Vi leverer og servicerer udstyr globalt.

PROJEKT

Nøgleordene hos Blaaholm er innovative løsninger i høj kvalitet, hvor kunden er i centrum.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB

Blaaholm A/S develops and produce special equipment & machines to the industrie. The main activity is projects to the windindustrie.

FULDTIDSJOB

We delivers turnkey solutions, the contents of a project is:

Kompetencer

• Concept development • Construction • FEM Analysis • Documentation • Fabrication • Mounting • Installation • Serviceagreement

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

The main area is lifting, transport and installation equipment for the wind industrie & equipment for production of windturbine towers, including Column booms for welding, rotators & fitup systems. A minor part of our business is development and production of specialmachines for the industrie.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

We are operating world wide.

BESØG OS PÅ STAND

11

42

Keywords in Blaaholm is innovative solutions in high quality.


VELKOMMEN TIL

BLAAHOLM A/S FOKUS PÅ FIRE FORRETNINGSOMRÅDER: ■ ■ ■ ■

Specialmaskiner Løfte-, montage- og transportudstyr Service og vedligehold Svejseautomation og udstyr til tårnproduktion

UDVIKLER OG LEVERER LØSNINGER TIL: ■

Offshore – olie og gas Vindmølleindustrien Produktion – forskellige brancher Transport og logistik

ARBEJDSOPGAVERNE

Blaaholm løser arbejdsopgaver, som på mange måder er forskellige. De spænder fra det teknisk yderst krævende til mere enkle opgaver. For alle løsninger er målet en høj, håndværksmæssig kvalitet til aftalt tid og pris. Det er afgørende, at en løsning fra Blaaholm altid lever op til kundens krav – og lidt til.

HØJ KUNDETILFREDSHED ER AFGØRENDE

Vi vil sikre, at alle kunder får leveret det, vi har lovet – og er tilfredse med samarbejdet, arbejdsprocesserne, den færdige løsning og vores service. For tilfredse kunder er de bedste ambassadører.

www.blaaholm.com


Blue Water Shipping Kontaktoplysninger

I Blue Water har vi 1,500 specialiserede medarbejdere indenfor spedition, transport, IT, HR, marketing, økonomi og arbejdsmiljø.

www.bws.dk +45 7913 4144 humanresource@bws.dk

Ansatte i Danmark/globalt

Vi er et af Danmarks mest alsidige transportfirmaer, og vi leverer gods til hele verden via vej-, sø- og lufttransporter. På verdensplan har vi mere end 65 kontorer, og vores hovedkontor ligger i Esbjerg.

Lokationer

En god arbejdsplads

+1.500

+65 kontorer i hele verden

Det er vigtigt for Blue Waters fremtidige succes, at vores medarbejdere oplever deres arbejdsplads som et godt sted at være. Derfor arbejder vi aktivt for at skabe de bedste rammer til alle medarbejdere med fokus på den enkeltes trivsel. Alle Blue Water-kontorer arbejder aktivt for at sikre et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives - både arbejdsmæssigt og socialt. Teamwork og sammenhold er vigtigt for os. Derfor arrangerer vi sjove oplevelser udenfor arbejdstiden. Det kan være alt lige fra spændende foredrag til gourmetaftener og sportsturneringer.

Muligheder STUDIEJOB

Vi fokuserer meget på at uddanne vores medarbejdere. Det betyder, at vi udvikler os, og at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste service.

PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB

Blue Water Shipping is a global provider of tailor-made transport and logistics solutions specifically designed to meet our clients' demands and needs.

FULDTIDSJOB

No matter what type of cargo and destination, we always add value to our clients' supply chain.

Kompetencer

Our own IT developers create modern IT systems which can be integrated with our clients' technology.

KUNST & DESIGN PROCES

More than 1,500 specialised employees from over 65 offices worldwide and a comprehensive network of agents and partners makes us flexible and enables us to create the best solutions for all challenges.

UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

25

44


Vi har det stærkeste hold Få en hverdag fyldt med spændende udfordringer i en international virksomhed Blue Water er en virksomhed, der kendetegner sig ved vækst, succes og gode resultater. Det vil vi blive ved med at være. Derfor vil vi have de bedste medarbejdere i branchen, så vi kan stille det stærkeste hold.

Blue Water Shipping A/S | www.bws.dk


Holger Christiansen A/S A Bosch Group Company Vi er eksperter i autoelektriske dele!

Kontaktoplysninger

Holger Christiansen A/S, A Bosch Group Company Hedelundvej 13 6705 Esbjerg Ø 76 14 33 00

I 1963 etablerede Holger Christiansen sin virksomhed i Esbjerg. I mere end 50 år har høj produktkvalitet, service og stærke partnerskaber været nøglebegreberne i succeshistorien. Vi er en international virksomhed, hvilket sætter sit præg på hverdagen og de funktioner vi har i huset: salg, marketing, indkøb, logistik, IT, HR, kvalitet, Engineering og ikke mindst på mangfoldigheden i vores medarbejderstab - Engelsk er derfor en naturlig del af vores hverdag.

Ansatte i Danmark/globalt 250 / 600

Lokationer

Med erfaring fra 5 årtier og en markedsorienteret tilgang bygger vi langvarige relationer med vores kunder og leverandører. Hvilket gør Holger Christiansen A/S til en af de største og førende leverandører på markedet for reservedele og tilbehør i Europa og en ofte foretrukken samarbejdspartner.

Esbjerg, Danmark Sverige, Tyskland, England, Frankrig, Polen, Italien, ­Holland, Ukraine og Slovakiet.

Vores salg sker via datterselskaber i Europa, via agenter eller direkte eksport. Vi kunder som primært er selvstændige autoværksteder, autoelektrikere og grossister er således spredt over hele verden.

Muligheder STUDIEJOB

Produktprogrammet markedsføres under brandet HC-CARGO og omfatter næsten 25.000 artikler, herunder startere, generatorer, A/C komponenter, autoelektriske reservedele og tilbehør. Ud over dele til personbiler inkluderer det også komponenter til erhvervskøretøjer, landbrugsmaskiner, maritime fartøjer med videre.

PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB

Holger Christiansen A/S har siden 2008 været en del af Bosch Koncernen.

FULDTIDSJOB

Kompetencer Experts in auto electrical parts

KUNST & DESIGN

Holger Christiansen laid the base for his company’s success story in 1963. The company’s headquarters is still located in the city of Esbjerg. For 5 decades, customers have come to appreciate not only the high quality of HC-CARGO products, but also the excellent service and strong partnership they have with us.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

With a forward-looking and customer-orientated approach, we build sustainable relations and assist our partners in running successful businesses. Sustained relationships help us to remain the leading supplier of automotive electrical components in Europe.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK.

Our customer base is global and sales is organized via sales companies, a network of agents and distributers or export sales.

OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

17

46

The brand HC-CARGO is a firmly established in the independent automotive aftermarket. Beside parts for passenger cars, it covers components for commercial vehicles, agricultural machinery and maritime vessels. The Bosch Group acquired Holger Christiansen A/S in 2008.


Bosch: Your first step to an international career

Our Experience - Your Expert in Parts Since 1963 In 1963, Holger Christiansen laid the foundation for the HC-CARGO success story in Esbjerg, Denmark. HC-CARGO has faced all the market changes and technical developments with its forward-looking and customeroriented spirit, which is still the driving force for the HC-CARGO employees. Since 2008 HC-CARGO has been a Bosch Group brand. For further information on our exciting career options visit www.bosch.dk Holger Christiansen A/S - A Bosch Group Company Hedelundvej 13, 6705 Esbjerg Ă˜.


Bramidan A/S Kontaktoplysninger

Bramidan blev grundlagt i 1975 som et familieejet foretagende, der gennem 40 år er vokset til en international og velkonsolideret virksomhed; idag en del af Blue Equity.

Bramidan A/S Industrivej 69 6740 Bramming Tel. 7517 3266 hr@bramidan.dk www.bramidan.dk

På fabrikken i Bramming udvikles og produceres der med idéer fra egen udviklingsafdeling og den nyeste robotteknologi både store og små ballepressere. Maskinerne til komprimering af emballageaffald sælges primært til kunder inden for detailhandel, industrien, lagerog logistik og den offentlige sektor.

Ansatte i Danmark/globalt 84 / 20

Med en driftig ledelse, engagerede medarbejdere og et globalt forhandlernet i 45 lande har Bramidan opnået en position som en af de største spillere på markedet inden for løsninger til komprimering af pap, plast og andre genanvendelige materialer.

Lokationer

Danmark, Bramming Holland, Roelofarendsveen Polen, Krakow USA, Chicago

Idag beskæftiger virksomheden således 105 medarbejdere, heraf 85 på hovedkontoret i Bramming. Salgsafdelinger er oprettet i Holland, Polen og USA. Desuden findes der associerede selskaber i Frankrig og Norge.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK

Bramidan was established in 1975 as a small, family owned company. Today we are part of Blue Equity and one of Euorpe's leading suppliers of waste handling solutions.

HOVEDOPGAVE UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB

We supply balers and compactors for cardboard, plastic and other recyclables to customers within retail, industrial companies and storage and logistics.

FULDTIDSJOB

Our machines are sold to customers around the world through sales departments in Denmark, Holland, Poland, the USA and a global network of 45 distributors.

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

16

48


Vi presser ballerne...

www.bramidan.dk

Det har vi gjort i 40 år, og med succes! Vi er stolte af være blandt de største spillere på verdensmarkedet med levering af ballepressere og komprimatorer til emballageaffald. Dét er vi ikke kommet sovende til. Grundstenen er dygtige og engagerede medarbejdere, uanset om du er robotoperatør, eksportsælger eller udviklingsingeniør i vores RD-afdeling. Udvikling i maskinudvalget

Udvikling i medarbejderstaben

Udvikling i forhandlernetværket

Udvikling i serviceafdelingen

SERVICE

SERVICE

1975

SERVICE

1985

SERVICE

SERVICE

1995

SERVICE

SERVICE

SERVICE

SERVICE SERVICE

SERVICE

2005

SERVICE

2015

Vil du være en del af den fortsatte udvikling hos Bramidan? Vores kerneværdier er solidt købmandsskab, høj arbejdsmoral og en god korpsånd blandt medarbejderne. Kontakt vores HR-afdeling: hr@bramidan.dk.


Danbor A/S Kontaktoplysninger

Danbor sætter en ære i at skabe skræddersyede løsninger til energi­branchen - både inden for Olie/gas, men i stadig stigende grad også indenfor vind-branchen.

www.danbor.com Kanalen 1 6700 Esbjerg 7911 1900 hr@danbor.com

I 1974 etableres Danbor og begynder at supportere Nordsøen. Det sker i kølvandet på, at man i 1971 for alvor finder olie i den danske undergrund i Nordsøen. Energibranchen er i udvikling, og der opstår et behov og et marked for at yde en multiservice support til branchen. Danbor har været med fra starten, og vi har udviklet os til et onestop-shop i takt med vores kunder og energibranchen, og leverer skræddersyede løsninger. Med mere end 40 års erfaring agerer vi proaktivt og går nye veje.

Ansatte i Danmark/globalt +550

Lokationer Esbjerg Hvidesande Thyborøn

Danbors pay-off, our people - our promise, er et godt billede af vores identitet og vores DNA. Den definerer vores kernekompetence og vores grundstof - nemlig vores medarbejdere. Danbor kan operere sikkert 24/7/365 takket være vores medarbejdere.

Muligheder

Danbor er en del af NorSea Group A/S, Norges førende leverandør af base- og logistikydelser til olie- og gasindustrien.

STUDIEJOB PROJEKT

I oktober 2015 opkøbte Danbor vindselskabet ØER. Med opkøbet styrker Danbor sine kompetencer på vindmarkedet og kan nu, ­sammen med NorSea Group levere ydelser til hele værdikæden.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Danbor delivers customised solutions to the energy industry and we keep developing alongside our customers and the industry.

Kompetencer

Based on our DNA our pay-off was created in 2012 and introduced same year. our people – our promise. Hereby we defined the ultimate core of our existence being our staff. To operate safely 24/7/365 is only possible thanks to our staff.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING

Danbor is part of NorSea Group AS, Norway's leading supplier of base and logistics services to the oil and gas industry.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

We aim to live by our values, which are very important for us. To us it is not just a saying but a way of living our professional life.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

Helpful Enthusiastic Responsible Open

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

38

50


YOUR TALENT – OUR FUTURE We are a professional provider of customised solutions to the energy industry

DANBOR A/S · KANALEN 1 · DK-6700 ESBJERG · PHONE +45 7911 1900 · WWW.DANBOR.COM


Danfoss A/S Kontaktoplysninger

Our Engineering Tomorrow mindset dates back to 1933, when Mads Clausen founded Danfoss in his parents’ farmhouse in Nordborg, Denmark. Since then, the business has grown from a solo enterprise into one of the world's leading suppliers of energy-efficient solutions, employing a staff of more than 24,000 and with sales in more than 100 countries.

Danfoss A/S Nordborgvej 81 6430 Nordborg

Phone: +45 74 88 22 22 E-mail: danfoss@danfoss.com www.danfoss.com

We play an active role in the main growth themes in a world that is rapidly changing. Infrastructure, food, energy and climate are the focus of our business. Cities for millions that touch the sky, a richer harvest to feed a growing world, keeping food fresh and our children warm in a world that can make more out of less. This is how we are Engineering Tomorrow.

Ansatte i Danmark/globalt 5.000 / 24.000

Lokationer Worldwide

At the center of Danfoss as a workplace, it is our aim to empower all to make an impact. This also includes how we interact with each other and customers, the decisions we make and the behaviors we exhibit.

Muligheder

We value high performance at all levels of our organisation. We believe that having fun as a team, enjoying coming to work and forming strong bonds with colleagues encourage high performance.

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Danfoss is not only thinking on producing energy, it is also important for us to have employees that are happy to go to work, and are seeing a possibility to grow as a person and an employee.

UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Join us in Engineering Tomorrow. Read more about job opportunities at jobs.danfoss.com

Kompetencer KUNST & DESIGN

Ambitionen om at udvikle morgendagens teknik går helt tilbage til 1933, hvor Mads Clausen grundlagde Danfoss på sine forældres gård i Nordborg på Als. Siden da har forretningen udviklet sig fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at blive en af verdens førende leverandører af energieffektive og innovative løsninger, med over 24.000 medarbejdere og aktiviteter i over 100 lande.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

Danfoss udvikler teknologier, der gør verden i stand til at få mere ud af mindre. Vi imødekommer det stigende behov for infrastruktur, fødevarer, energieffektivitet og klimavenlige løsninger

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK.

Omdrejningspunktet for Danfoss som arbejdsplads er, at vi har som mål at give alle medarbejdere mulighed for at gøre en forskel. Det omfatter også måden, vi interagerer med hinanden og kunderne på, de beslutninger, vi træffer, og den adfærd, vi udviser.

OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

20

52

Bliv en del af Engineering Tomorrow hos Danfoss. Læs mere på jobs.danfoss.dk


Your solutions will help build new heights of energy efficiency If you want to engineer solutions that enable the world of tomorrow to do more with less, Danfoss is where you’ll make areal impact. Open yourself to exceptional development – both personally and professionally. You’ll push boundaries to pursue our ambitions for better infrastructure, improved food supply, higher energy utilization and climate-friendly solutions all over the world. Join our team and help us release the potential of this amazing world.

24,000

We are Danfoss. We are Engineering Tomorrow.

colleagues committed to making a difference

facebook.com/DanfossCareers linkedin.com/company/danfoss twitter.com/danfosscareers youtube.com/user/DanfossGroup


Danske Speditører Esbjerg Kontaktoplysninger

Speditørerne sørger for, at varer kan bevæge sig frit rundt i verden. De finder en vognmand, et rederi, en jernbane eller et luftfartsselskab, som kan fragte gods fra A til B. I virkeligheden findes der ikke godsterminaler, biler, skibe, fly eller jernbanespor - men transportkorridorer og forsyningslinjer.

Esbjerg Speditørforening Formand Kim B. Straarup IAT A/S Toldbodvej 1 6700 Esbjerg Tlf.: 7913 1000

En speditør udfærdiger dokumenter, fragtbreve og tolddeklarationer og arbejder for at skabe effektive transportkorridorer og forsyningskæder til fordel for kunderne og deres konkurrenceevne. Dette er helt afgørende for dansk velfærd og danske arbejdspladser.

Vi organiserer speditør­ virksomhederne i Esbjerg-­ området. En af speditørvirksomhederne har måske brug for DIG!

Speditøren er transportarkitekten, der tænker miljø, sikkerhed, told og logistik optimalt ind i en hel og effektiv forsyningskæde. Det kræver viden om salg, service, økonomi, jura og selvfølgelig transport og logistik – og ikke mindst toldforhold.

Muligheder

En speditør har ikke stort kørekort, kan ikke manøvrere fly og har ikke en kaptajns evner til søs. Til opfyldelse af transportkøberens behov indgår speditørerne derfor aftaler med en række selvstændige specialister/underleverandører.

÷ STUDIEJOB ÷ PROJEKT

Som speditør tilbydes du spændende og uforudsigelige arbejdsdage med stort ansvar.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Er det noget for dig?

UDLAND

Tre gode grunde til at arbejde som speditør

TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

• Din indsats afspejles i resultaterne • Du tilbydes ubegrænsede muligheder for både at stige i ­graderne og rejse rundt i verden

Kompetencer

• Du har selv stor indflydelse på din hverdag og ikke mindst din fremtid

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

29

54


FÅ ET SPÆNDENDE OG UFORUDSIGELIGT ARBEJDE – BLIV SPEDITØR!

MEDLEMMER ESBJERG SPEDITØRFORENING - 2016


Deloitte Velkommen til konsulentland

Kontaktoplysninger

Deloitte Statsautoriseret Revisorpartnerselskab Frodesgade 125C 6700 Esbjerg

Går du med en ide om, at Deloitte er det rene revisorland? Det er til dels rigtigt, for i Deloitte Danmark har vi over 1100 hardcore hoveder inden for revision, der knuser tallene let som en leg. Men vi har også omkring 1000 konsulenter, der leverer markedsorienteret og kundevendt rådgivning fra A-Z til både den lille enmandsbutik og den store danske virksomhed. Vi er derfor nærmere ét stort konsulentland med kompetencer der strækker sig på tværs af bl.a. revision, økonomi, skat, it og risikostyring.

esbjerg@deloitte.dk www.deloitte.dk

Ansatte i Danmark/globalt 2.600 / 225.000

Lokationer

Forskellighed – ja tak

Muligheder

Vores forskelligartede afdelinger åbner op for mange karriereveje, så du behøver ikke nødvendigvis at være Cand.merc.aud. for at blive en del af Deloitte-fællesskabet. Vi er en blandet land­ handel med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, som ­supplerer h ­ inanden og lægger viden sammen for at løse kundernes forretnings­mæssige udfordringer.

19 kontorer i Danmark 2 kontorer i Grønland

STUDIEJOB

I Deloitte går høj faglighed hånd i hånd med en uformel team­ultur og et stærkt socialt sammenhold, så personlighed er lige så vigtig som faglighed. Er du både teamplayer og en haj til at skabe r­ elationer og resultater, har du allerede taget Deloitte-kappen på. Både vi og vores kunder forventer, at Deloittes services og leverancer altid er af højeste kvalitet og bygges på dyb indsigt i den enkelte kundes virkelighed.

PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer

Deloitte inside out

KUNST & DESIGN

Deloitte Denmark is not only number crunching auditors. We are a huge pool of talented con-sultants, who deal with consultancy and strategic development from A-Z. Our employees have competences within audit, tax, finance, risk management and IT, and we ensure having a mar-ket-oriented and customer-focused approach no matter the size of the company. Our employees have various educational backgrounds, which helps them supplement each other when solving our clients’ business challenges.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

In Deloitte, professional competences walk hand in hand with an informal team culture. We value personality just as much as professionalism. Our clients always expect Deloitte’s services to be of the highest quality and with a deep insight in their situation – and so do we.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

About Deloitte BESØG OS PÅ STAND

26

56

Deloitte Denmark has 2.600 employees and 19 regional offices. We consult more than 25.000 customers in audit, tax, consulting, financial advisory, risk management and related services.


Bare rolig. Vi skal nok lære dig at håndtere højdeskrækken.

Bliv rådgiver eller studentermedhjælper i Deloitte Esbjerg og spis kirsebær med de store. Læs mere på www.karriere.deloitte.dk

© 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Medlem af Deloitte Touche Tohmatsu Limited


Det Faglige Hus Kontaktoplysninger

Det Faglige Hus er et paraplybrand for en række fagforeninger, a-kasse og forening for selvstændige.

Det Faglige Hus John Tranums Vej 23 6705 Esbjerg Ø

Vi har medlemmet i fokus, og vores formål er at sikre størst mulig medlemstilfredshed. Vi er upolitiske og Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Tlf. +45 75 45 35 77 Email: info@detfagligehus.dk www.detfagligehus.dk

113.000 lønmodtagere er i dag medlem af Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse i Danmark, der oplever størst vækst.

Ansatte i Danmark Lokationer

Vores vision er at blive Danmarks største fagforening med a-kasse for alle i 2025. Vi vil nå målsætningen ved at fortsætte vores arbejde med at sikre den størst mulige medlemstilfredshed, og ved at fastholde vores position som upolitisk og Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Muligheder

Det Faglige Hus er en attraktiv arbejdsplads for 375 medarbejdere. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, og medarbejdernes trivsel ligger os på sinde. Vi kan bl.a. nævne, at alle medarbejdere har ret til 8 ugers ferie og 17,3 % arbejdsgiverbetalt pension. Pauserne er inkluderet i arbejdstiden, og vi har en sund og billig kantineordning.

375 ansatte

Hovedsæde i Esbjerg

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Det Faglige Hus is a brand that contains serval unions, unemployment insurance and a union for self-employed.

÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB

The member is the central focus of our attention and it is our purpose to ensure the highest level of satisfaction among our members. Our organization is unpolitical and we offer union and unemployment insurance to everybody at the lowest rates in Denmark.

FULDTIDSJOB

Kompetencer

Today we have 113.000 employees as members in Det Faglige Hus. We are fore leading the growth amongst all unions and providers of unemployment insurance in Denmark.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING

Det Faglige Hus offers an attractive workplace among 375 colleges. The wellbeing of our employees are at our focus and we offer good terms for salary and work conditions.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

10

58


Få job i Det Faglige Hus Det Faglige Hus er i konstant vækst og udvikling og som følge heraf, er vi ofte på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere.

Uddannelse i Det Faglige Hus Vi uddanner typisk selv vores medarbejdere. Derfor søger vi personer med følgende baggrund: • Akademiøkonom til 1-årigt traineeforløb • HHX-student med EUX forløb på 5 uger til 2-årig kontoruddannelse • Andre studenter med EUX forløb på 10 uger til 2-årig kontoruddannelse

Specialister Herudover søger vi jævnligt specialister med følgende uddannelsesmæssige baggrund: • Socialrådgivere • Jurister • Advokatfuldmægtige • Advokater

• Professionsbachelor Kontoruddannede Vi søger også jævnligt medarbejdere med en relevant administrativ baggrund og gerne suppleret med relevant erhvervserfaring til følgende job: • A-kassekonsulent • Faglig konsulent • Hotlinekonsulent • Vejleder Du har måske en baggrund som • advokat- eller lægesekretær • jobcenterkonsulent eller socialrådgiver • sygeplejerske • lønbogholder.

Vi tilbyder dig • God løn efter kvalifikationer • 8 ugers ferie/frihed • 4 % ferietillæg • Betalte pauser • Arbejdsgiverbetalt pension på 17,3 % • Sund og billig kantine • Sundhedsforsikring • Sociale arrangementer • Vi fejre vores succeser med overraskelser

Du kan alternativt have erfaring fra job i en anden a-kasse, fagforening eller fra et jobcenter el. lign. Din ansøgning Når vi har ledige stillinger, kan du se dem på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at søge uopfordret, hvis der ikke er et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer. Du skal sende os en ansøgning og vedlægge dit CV på hr@detfagligehus.dk. Husk at oplyse, hvor i landet du søger samt hvilket stillingsområde, der har din interesse. Vi har afdelinger i hele landet. Men det er fortrinsvis på vores hovedkontor i Esbjerg, at vi ansætter.

Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle www.detfagligehus.dk | tlf. 7020 2064


DIS A/S Kickstart din karriere hos DIS

Kontaktoplysninger

DIS Esbjerg Spangsbjerg Møllevej 100 6705 Esbjerg Ø +45 87 38 74 50 www.d-i-s.dk

DIS er blandt Danmarks førende ingeniør- og konsulentvirksomheder og beskæftiger i dag mere end 250 dedikerede medarbejdere. Vi leverer konsulentarbejde og totalløsninger inden for en lang række fagområder og til nogle af de største og mest innovative virksomheder i industrien. Vi er specialister inden for mekanik, el, automation, software, hardware, industrielt design, projektledelse samt management consulting, og vores mål er at omsætte faglig viden til kommercielle og unikke løsninger.

Ansatte i Danmark/globalt 230 / 30

Lokationer Aarhus Esbjerg København Tyskland Polen USA

10 års erfaring på den halve tid

Muligheder

Hos DIS vil du opleve høj faglighed, et stort engagement samt et unikt fællesskab blandt kollegerne, som alle brænder for deres fag og for at skabe nye løsninger for vores kunder.

DIS har stor berøringsflade til industrien på tværs af brancher og fagområder. Hos DIS har du derfor ikke bare én arbejdsplads, men mange, og vil hurtigt opnå bred erfaring inden for ingeniørfaget.

Et unikt fællesskab

STUDIEJOB ÷ PROJEKT

Vi har fokus på at tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere med spændende opgaver i et attraktivt miljø, og vi har konstant fokus på at skabe en arbejdsplads som er både udfordrende og sjov at være en del af.

PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE UDLAND

Vi glæder os til at bidrage til din udvikling – vil du være en del af holdet?

÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Læs mere på www.d-i-s.dk Kompetencer KUNST & DESIGN

Empower your career – Join DIS

PROCES UNDERVISNING

DIS is one of Denmark’s most innovative engineering and consulting companies. Across industries and continents DIS is known to create unique design and technology solutions for some of the largest and most innovative companies. We employ more than 250 dedicated and qualified employees and we always strive to challenge ourselves and seek better solutions.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

At DIS we are specialists within mechanical, electrical, automation, software and hardware engineering as well as management consulting and project management and our goal is to transfer our knowledge into commercial and unique solutions. Working at DIS you will get a large contact base across disciplines and industries, and you will achieve a broad work experience within your engineering profession.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

21

60

We offer one of the most versatile workplaces in Denmark and we are always interested in hiring skilled engineers and engineering students. Learn more about DIS on www.d-i-s.dk


”Frihed under ansvar, spændende projekter og godt fællesskab – det er en del af min hverdag hos DIS!”

”Med en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør startede jeg hos DIS som projektingeniør, og jeg er i dag, 5 år senere, senioringeniør. Jeg arbejder med maskinkonstruktion, idegenerering, produktudvikling samt projektledelse. Gennem komplekse projekter oplever jeg konstant nye og spændende udfordringer med fokus på den nyeste teknologi, og det giver mig mulighed for udvikling. Det unikke ved at arbejde hos DIS er fællesskabet, det høje faglige niveau og vores ”DIS DNA”. Der er en helt særlig stemning, når man træder ind af døren, og jeg er stolt over, at være en del af en virksomhed, hvor jeg kan sætte mit aftryk på fremtidens løsninger. Vores mange faglige og sociale arrangementer styrker sammenholdet endnu mere og gør det til mere end bare et job – for mig er det indbegrebet af en god arbejdsplads.” Danny Lai Laursen, Senioringeniør hos DIS.

Aarhus I Copenhagen I Esbjerg I Germany I Poland I USA www.creadis.com | www.creadis.de | www-d-i-s.dk


DONG Energy Energy driven by passion

Kontaktoplysninger

DONG Energy A/S Kraftværksvej 53, Skærbæk 7000 Fredericia Denmark

Passion is one of the key driving forces behind our current and future successes. Our energy levels go up when we join forces and find solutions to complex challenges that bring us closer to a future with 100% independent, green energy.

+45 99 55 11 11 dongenergy@dongenergy.dk

Energy as core competence

Ansatte i Danmark/globalt

We develop, construct and operate offshore wind farms; generate power and heat from our power stations; provide energy to residential and business customers on a daily basis; and produce oil and gas.

4.700/6.700

Lokationer

+50 primarily situated in northern Europe

Energy enabling modern life We go to work with a higher purpose every day, undertaking some of the world’s most important challenges. Our energy keeps societies running and enables a sustainable modern life. Our ambition is to make green energy cheaper than black energy.

Muligheder STUDIEJOB

DONG Energy is one of the leading energy groups in Northern Europe, headquartered in Denmark. Around 6,700 ambitious employees are engaged in developing, constructing and operating offshore wind farms; generating power and heat from our power stations; providing energy to residential and business customers on a daily basis; and producing oil and gas.

PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer

DONG Energy er en af Nordeuropas førende energikoncerner og har hoved­ sæde i Danmark. Omkring 6.700 ambitiøse medarbejdere er beskæftiget med at udvikle, opføre og drive havmølleparker; producere el og varme fra vores kraftværker; dagligt levere energi til privat- og erhvervskunder; og producere olie og gas.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

40

62


GREEN ENERGY MUST BE CHEAPER THAN BLACK Today, Denmark produces such a large amount of green power that it corresponds to more than half of the Danes’ power consumption. DONG Energy generates a quarter of the green power production in Denmark and since 2006, we have reduced our CO2 emissions to an extent that equals more than half of Denmark’s total CO2 reduction. Our next objective is to make green energy cheaper than black energy. This has already been achieved for onshore wind, and offshore wind must follow suit. We have committed ourselves to making green energy from offshore wind cheaper than energy from coal and natural gas within the next decade, and we are already well on the way. This will reduce CO2 emissions and increase exports.

READ MORE ON DONGENERGY.COM


ECCO Sko A/S Come walk the world with us

Kontaktoplysninger ECCO Sko A/S Industrivej 5 6261 Bredebro T: +45 7491 1625 W: www.ecco.com

ECCO is a world-leading brand of high-quality shoes combining style and comfort. Our vision is to be the best shoe company in the world. To keep supporting the development of the organisation within all areas of the value chain, ECCO is looking for talented employees, who has a true passion about what they do.

Ansatte i Danmark/globalt

Global company

550 / 19.800

Lokationer

With 19,800 employees from over 50 nationalities, ECCO is a genuine multinational business with a rich mix of cultures, languages and backgrounds. ECCO's Danish headquarters alone is the work place for people from more than 20 nations.

ECCO's headquarters is located in Bredebro & Tønder. ECCO is active in 87 countries, production units in Asia & Europe and 3 sales regions in Asia, Europe & USA.

We sell our shoes and leather goods from more than 1,200 ECCO stores and at 14,000 other selling points, spread out over our 3 sales regions, which cover a total of 87 markets in which ECCO operates – just about half of the world's countries.

Muligheder STUDIEJOB

Market success

PROJEKT

ECCO people have a passion for what they do - and a drive to achieve the very best. This passion and strive for innovation is what make us a successful company.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND

In 2015, ECCO achieved another great result, reaching a net revenue of EUR 1,255 m.

TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Exciting products In ECCO, we build our success on quality and innovative technology and we constantly challenge the boundaries of comfort, innovative shoe design and the market's best quality.

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES

From hide to high street

UNDERVISNING

ECCO is one of the few shoe manufacturers in the world to own the entire value chain from tannery to store. In addition to our shoe, bag and accessories business, we are amongst the leading producers of premium leather to luxury brands.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

At ECCO, we invest in our people

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER

Our ambition is to be a highly attractive workplace, providing employees with ongoing opportunities for professonal training, constant challenges and internal mobility in a global network.

SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

6

64


SEIZE THE WORLD become an ECCO Trainee


EnergiMetropol Esbjerg Flyt Danmark, flyt til Esbjerg

Kontaktoplysninger

Esbjerg Erhvervsudvikling Niels Bohrs Vej 6 6700 Esbjerg

EnergiMetropol Esbjerg er det brand, vi bruger til at fortælle om karriere-, leve- og erhvervsmulighederne i Esbjerg kommune. Du ved det måske ikke, men i Esbjerg har du mulighed for at flytte Danmark. Her arbejder 13.500 personer i 250 energivirksomheder på smarte energiløsninger, som flytter Danmark.

Tlf.: +45 7512 3744 Email: info@eeu.dk Web: www.energimetropol.dk

Aktiviteterne i Esbjerg er med til at sikre Danmarks position som førende intelligent energination, og vores offshore aktiviteter bidrager væsentligt til den danske statskasse. Det syder og bobler her, og virksomhederne mangler dygtige medarbejdere til udfordrende jobs.

Ansatte i Danmark

Antal fuldtidstillinger i Esbjerg Kommune: 60.136 Antal ansatte på ­ sekretariatet: 2

Skal der mere end et spændende job til at flytte dig, kan du tjekke byens mange muligheder Inden for sport, kultur og natur i verdensklasse. Det eneste vi mangler er DIG. Beslut dig nu, fremtiden er i gang…

Lokationer Esbjerg

Muligheder

Aktuelle joblister

STUDIEJOB PROJEKT

Vi glæder os til at få en snak med dig på vores stand, hvor du bl.a. kan få en liste med aktuelle karrierejobs i Danmarks EnergiMetropol.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Du kan også besøg vores hjemmeside, www.EnergiMetropol.dk, hvor du kan finde ledige stillinger, uploade dit CV og finde information om alt det, du har brug for, hvis du skal arbejde og bo i Esbjerg kommune.

÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Med venlig hilsen Birgit Bech Jensen Marketingchef

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING

EnergyMetropolis Esbjerg is the brand that aims at attracting companies, employees, students and new citizens to Esbjerg Municipality.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

Esbjerg is the 5th largest city in Denmark, with a population of approximately 72.000. Today, more than 13,500 people work within the energy sector in Esbjerg, which in addition to oil, gas and wind also counts bioenergy and intelligent energy systems.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER

The activities in Esbjerg ensure Denmark’s position as a leading intelligent energy nation, and our offshore activities contribute significantly to the Danish treasury. To continue the development, the companies need competent employees to the challenging jobs.

SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

3

66

If you need more motivation than an exciting job, you can check out the many opportunities within sports, culture and world class nature in our municipality. Visit our website for more information: www.EnergyMetropolis.com.


FLYT DANMARK FLYT TIL ESBJERG Ta’ et job i Danmarks EnergiMetropol

MØD OS PÅ STAND 3

www.EnergiMetropol.dk


Energistyrelsen Vil du være en del af Danmarks energiomstilling?

Kontaktoplysninger Energistyrelsen Amaliegade 44 1256 København K

Energistyrelsen er en afgørende bidragsyder til Danmarks rolle som foregangsland for en omkostningseffektiv omstilling af energisystemet – til gavn for både klimaet og den danske økonomi. Vi varetager opgaver vedrørende energiproduktion, -forsyning og -forbrug og indsatsen for at nedbringe CO2-udledningen. Vi deltager også i internationale samarbejder om energiomstilling i lande som Kina, Mexico, Ukraine, Indonesien, Sydafrika m.fl.

Skolegade 7 6700 Esbjerg Tlf.: +45 33 92 67 00 Email: ens@ens.dk www.ens.dk

Forsyning af samfundsvital infrastruktur

Ansatte i Danmark

Energistyrelsen har ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter samfundsvitale områder som vand, affald og telekommunikation. Vi sætter et solidt fagligt fingeraftryk på den førte politik på området og sikrer de bedst mulige vilkår for, at danskerne får leveret en stabil forsyning.

406

Lokationer

Hovedsæde i København Kontor i Esbjerg

Muligheder

Vi er kendt for vores høje faglighed

STUDIEJOB ÷ PROJEKT

Energistyrelsen har eksisteret siden 1976 og er en del af et koncern­ fællesskab under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Vi lægger vægt på en høj faglighed og videndeling blandt vores mange faggrupper. Vi bryster os af at have et godt kollegaskab og en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til den enkeltes behov. Energi­ styrelsen har adresse i Esbjerg og København.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer

Do you want to be part of Denmark's energy transition?

KUNST & DESIGN

The Danish Energy Agency is a key contributor to Denmark's role as a pioneer in a cost-effective energy system transition – which benefits both the climate and Danish economy. We undertake tasks related to energy production, supply and consumption and efforts to reduce CO2 emissions. We also participate in international collaboration on energy transition in countries such as China, Mexico, Ukraine, Indonesia, South Africa and elsewhere.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI

Delivering vital infrastructure

SALG OG KOMM.

DEA is responsible for supporting the economic efficiency of the supply sector, which in addition to energy includes vital areas like water, waste and telecommunications of our society.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

We are known for our professionalism BESØG OS PÅ STAND

5

68

DEA was established in 1976 and is part of the Danish Ministry of Energy, Utilities and Climate. We emphasize a high level of professionalism and knowledge among our many professional employees. DEA is based in Esbjerg and Copenhagen.


En del af fremtidens løsninger


Esbjerg Kommune Kontaktoplysninger

I Esbjerg Kommune er der over 300 vidt forskellige typer arbejdspladser, og mulighederne er næsten uendelige. Kombinationen af de mange forskellige faggrupper giver en unik dynamik, og her kan du gøre karriere på rekordtid.

Udviklingskonsulent Lena Toft Tlf. 76 16 16 71 Mobil 51 51 99 26 let4@esbjergkommune.dk

Tryghed og talentudvikling

Ansatte i Danmark/globalt

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med fokus på mangfoldighed og medindflydelse. Her er fleksible ansættelsesmuligheder og tryghed i din ansættelse uden risiko for at "gro fast". Her er gode ansættelsesvilkår, og vi ansætter både nyuddannede og erfarne. Hos os er det nemlig vigtigst, at potentialet altid udvikles. Vi tilbyder blandt andet talentudvikling, kurser og lederafklaring.

Ca. 10.500 / -

Lokationer

Esbjerg, Ribe, Bramming

Livet i Esbjerg Kommune I de seneste år er der kommet et stærkt internationalt miljø i Esbjerg, hvor der i indre by i alt bor ca. 75.000 mennesker. Byen tiltrækker hvert år store events, og der er et væld af koncerter og årlige festivals. I app'en EsbjergLive finder du en eventkalender og kan også få overblik over de mange foreninger, spillesteder, cafeer osv.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK

Bliv taget godt imod

HOVEDOPGAVE

Esbjerg Kommune har en særlig Tilflytterservice, hvor tilflyttere kan få råd og vejledning om fx. karrieremuligheder. Her er du altid velkommen.

÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer

The municipality is a major employer in the area, and we offer more than 300 different types of jobs. The unique combination of several different professions creates a dynamic workplace, and you have the chance to speed up your career advancement.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING

We offer a healthy work environment with focus on diversity and participation. We hire both newly qualified and experienced coworkers and we ensure that your potential is at all times developed further. We offer our employees talent development and different types of courses.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

There is a strong international community in Esbjerg, and in the app ­EsbjergLive you can search in an event calendar and find clubs, music ­venues, restaurants, attractions, mountain bike trails and so on.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER

To make sure that all international newcomers receive help settling here, ­Esbjerg Municipality offers a Newcomer Service, where you are always welcome to ask for guidance on for instance career opportunities and social or professional networks.

SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

35

70


SPRINGBRÆT TIL FREMTIDEN LÆS MERE OM VISION 2020 WWW.ESBJERGKOMMUNE.DK/VISION2020

SØG JOB I ESBJERG KOMMUNE. VI SÆTTER ESBJERG PÅ VERDENSKORTET OG SKABER ET ATTRAKTIVT INTERNATIONALT MILJØ


ESVAGT A/S Kontaktoplysninger

Offshorerederiet ESVAGT, der har hovedkontor ved Dokhavnen i Esbjerg, har specialiseret sig i alle former for service og support til offshore olie, gas og vind installationer. Flåden består i dag af mere end 40 skibe, som primært opererer i Nordsøen på dansk, norsk og engelsk sokkel.

ESVAGT A/S Dokvej 4 DK-6700 Esbjerg

Tlf. +45 78 730 730 mail@esvagt.com www.esvagt.com

Inden for det næste år udvides flåden med et nyt skifteskib samt flere skibe, der er specialudviklet til at servicere offshore vindmølleparker.

Ansatte i Danmark/globalt Over 900 (ca. 60 på land, de øvrige er søfolk)

Søfolk hos ESVAGT er ikke bare søfolk. De er også redningsfolk. De er trænede til at kunne redde liv, hvis uheldet er ude. ESVAGT skibene fungerer desuden som beredskab i tilfælde af brand eller oliespild.

Lokationer

Hovedkontor i Esbjerg. Salgskontor i Aberdeen.

Hvis du sætter pris på fast grund under fødderne, så er der hos ESVAGT også mulighed for en karriere på land.

Muligheder

Fra basen i Esbjerg varetages den administrative drift af rederiets flåde. Funktionerne på land omfatter bl.a. Ship Management (teknik, operation og udvikling af nye skibe), Chartering (kommerciel håndtering af skibsdriften), Finance, IT, HR/crewing, HSEQ, Supply Chain Management og Logistics.

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Desuden har vi eget værksted som varetager udvikling, produktion og vedligehold af vores mindre både – ESVAGT FRB (Fast Rescue Boats) samt ESVAGT STB (Safe Transfer Boats).

÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer

ESVAGT is a leading provider of safety and support for offshore wind, oil and gas installations. We strive to make the sea a safe place to work. At ESVAGT we focus on safety and quality and provide a wide range of specialized offshore services, primarily Standby / Emergency Response and Rescue Vessels (ERRV), oil spill response and offshore wind service support

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR

ESVAGT has more than 900 employees on- and offshore. Our fleet comprises more than 40 vessels designed for operations in harsh weather conditions. We primarily operate in the North Sea and the Barents Sea.

IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

9

72


KARRIERE HOS ESVAGT...!? Studerende eller færdiguddannet? Kickstart din karriere med et job hos os. ESVAGT er en international virksomhed, der er kendt og anerkendt for et meget højt kvalitets- og sikkerhedsniveau. En ESVAGT medarbejder er dygtig til sit fag og dedikeret til sit arbejde. Vi udvider løbende flåden og skal derfor have nye folk med på holdet - både til lands og til vands. Læs mere om ESVAGT som arbejdsplads og se de aktuelt ledige stillinger på www.esvagt.com/career ANSØGNING Hvis din profil ikke matcher en af de ledige stillinger, så læg gerne en uopfordret ansøgning og dit CV i vores jobdatabase: www.esvagt.com/career/indtast-cv

ESVAGT A/S • Dokvej 4 • DK-6700 Esbjerg Tel: +45 78 730 730 • www.esvagt.com


Forsvaret Kontaktoplysninger

Forsvaret er en af Danmarks største og mest komplekse offentlige institutioner med ansatte inden for mange forskellige faggrupper – både militære og civile. Forsvaret skal med militære midler kunne bidrage til løsning af konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende opgaver. Forsvaret råder over Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet.

Værnsfælles Forsvarskommando Danneskiold Samsøes Allé 1 1434 København K Telefon: +45 7284 0000 E-mail: VFK@mil.dk

Både militære og civile ansatte

Ansatte i Danmark/globalt

Hovedparten af de ansatte i Forsvaret udgøres af de ca. 14.700 medarbejdere, der bærer uniform i det daglige. Blandt de militære medarbejdere er der mange forskellige fagligheder og forskellige niveauer, fx officer, sergent og konstabel. Der er både ligheder og mange forskelle mellem de tre værn, som til sammen udgør Forsvarets kerne.

Ca. 20.000

Lokationer

Fordelt over hele landet.

Ud af Forsvarets i alt ca. 20.000 medarbejdere bærer de ca. 4.800 ikke uniform. Det er jurister, elektrikere, mekanikere, kokke, læger, socialrådgivere, ingeniører, journalister, it-folk m.v., der har valgt en lidt anderledes arbejdsplads i nogle usædvanlige omgivelser. Uden dem ville den militære maskine ikke kunne køre – både inden for og uden for Danmarks grænser.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Faglig og personlig udvikling

UDLAND

Som ansat i Forsvaret kan man forvente fokus på faglig og personlig udvikling samt på fællesskabets og den enkeltes trivsel. Forsvaret er en arbejdsplads, som er præget af en høj grad af professionalisme og engagement.

÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES

The Danish Armed Forces must contribute to promoting peace and security. The Armed Forces help to protect the values on which Danish society is based. This takes place on many fronts - both national and international.

UNDERVISNING LEDELSE OG HR

The purpose is to prevent conflicts and war; to assert Denmark's sovereignty and ensure its continued existence and integrity; and to promote peaceful development in the world, with respect for human rights.

IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

The main tasks of the Armed Forces are many and varied. They range from participation in international operations all over the world, to protecting Danish territory and helping to handle a large number of civil tasks. These civil tasks include surveillance of Denmark's territorial waters and environmental surveillance, preventing pollution, fisheries inspection, search and rescue services, ice services and participation in disaster management.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

28

74


Forsvaret - En anDErLEDEs uDDannELsEsinstitution og arbEjDspLaDs

LedeLse, der virker Forsvarsakademiets nye officersuddannelser er akademiske lederuddannelser, der virker i praksis. Ledelse handler om mennesker. Vi uddanner ikke uniformer, men hele personer med integritet og gennemslagskraft. Der er en god grund til, at Forsvaret uddanner gode ledere. Vores viden om ledelse er afprøvet med livet som indsats – og forfinet gennem århundreder. Forsvarets nye oFFicersuddanneLser En uddannelse som officer er en unik lederuddannelse med mange karrieremuligheder både med og uden uniform. Forsvarets nye officersuddannelser er for dig, som er bachelor eller professionsbachelor Læs mere om uddannelserne på fak.dk/leder Har du ambitioner som Leder? En leder skal ofte træffe beslutninger og handle her og nu – uden at der findes et facit. som leder og officer i Forsvaret bliver du trænet i at forstå, hvad forskellige situationer kræver, så du kan træffe gode beslutninger under pres. tag ledertesten på fak.dk/leder


Globale Vækst­ Kompetencer (GVK) Udbyg dine kompetencer

Kontaktoplysninger

Globale VækstKompetencer c/o Tietgen KompetenceCenter Ejlskovsgade 3 5000 Odense

GVK-forløbet er en unik mulighed for dig, som er ledig, har en mellemlang eller lang videregående uddannelse og: • klar på at finde nye muligheder for vejen til det næste eller første job • engageret i at gøre dig mere attraktiv over for virksomheder • parat til at se tingene fra en anden vinkel end den sædvanlige • interesseret i internationalisering

Mail: info@gvk-projekt.dk Tlf.: 6545 2543 www.gvk-projekt.dk Besøg os også på LinkedIn: GVK-projekt

Vejen er en kombination af:

• seks ugers deltidsundervisning med fokus på matchning mellem dig og en konkret virksomhed samt relevante temaer ift. globalisering • virksomhedspraktik, løntilskud og mulige puljeordninger

Målet

Lokationer

Målet med projekt Globale VækstKompetencer (GVK) er at styrke eksport og vækst i 150 små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i Region Syddanmark gennem kompetenceudviklingsforløb for virksomhedernes medarbejdere med fokus på at styrke virksomhedernes internationale profil.

I hele Region Syddanmark

Muligheder

Samtidig kan eksterne kompetencer i form af en veluddannet ledig kandidater hjælpe med løsning af konkrete opgaver og forankringsproces med globalt islæt.

STUDIEJOB PROJEKT ÷ PRAKTIK

Hvem er vi

÷ HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND

÷ FULDTIDSJOB

Nogle af de stærkeste spillere inden for uddannelse og kompetenceudvikling i Region Syddanmark har igen slået sig sammen og skal gennemføre projektet med penge fra EU's Socialfond tildelt af Væksthus Syddanmark.

Kompetencer

Bag GVK står Tietgen, Erhvervsakademi Sydvest, Syddansk Erhvervsskole, UC SYD, University College Lillebaelt, Væksthus Syddanmark og Erhvervsakademi Lillebælt.

÷ TRAINEE-FORLØB

KUNST & DESIGN PROCES

Enhance your skills

UNDERVISNING

The GVK project is a unique opportunity for those who are unemployed, have a medium or long-term education and are: • ready to find new possibilities for the way to the next or first job • committed to making themselves more attractive to businesses • prepared to see things from a new angle • interested in internationalisation

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK.

The process is a combination of six-week part-time education with a focus on the match between you and a concrete company as well as themes i.e. Globalisation and on the job training in a small or medium sized enterprise (SME).

OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

The goal BESØG OS PÅ STAND

15

76

The goal of the project Global Growth Competencies (GVK) is to strengthen exports and growth in 150 SMEs in Southern Denmark through competency development program for corporate employees with focus on strengthening businesses' international profile. At the same time, external skills in the form of a well-educated unemployed graduates help solve concrete problems and anchoring process of global edge


Har du kompetencerne til et job i en international verden?

www.gvk-projekt.dk DEN EUROPÆISKE UNION Den EuropÌiske Socialfond

Vi investerer i din fremtid


Ingeniør­foreningen IDA Din karrierestart er vigtig

Kontaktoplysninger

Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 1780 København V

Som IDA-medlem har du adgang til rådgivning, netværk, onlineværktøjer, tutorials og meget andet, der kan hjælpe dig til det første eller det rigtige job. Det gælder alt fra CV-skrivning og LinkedIn-profiler til gode råd til lønsamtalen. Det drejer sig også om netværk, der holder din viden opdateret og dig selv aktiv på arbejdsmarkedet – uanset om du har ambitioner om at blive specialist, leder, selvstændig eller vil til udlandet.

+45 33 18 48 48 ida@ida.dk www.ida.dk

Medlemmer i Danmark/ globalt

Du starter med de gode råd på ida.dk. Når du er IDA-medlem, er du også tilmeldt IDA Karriereakademi ved din dimission. IDA Karriereakademi er et kursusforløb, der er skræddersyet til dig, som skal ud på arbejdsmarkedet. Kursusforløbet løber over to år og består af et onlineforløb gennem jobsøgning, netværk, karriereafklaring og privatøkonomi. Du skal blot holde øje med IDA Karriereakademi i din indbakke.

Flere end 94.000

Lokationer

Esbjerg, Ribe, Bramming

Er du ikke medlem af IDA, kan du som ingeniør eller cand.scient. få tre måneders gratis gavemedlemskab, der giver dig adgang til IDAs ydelser med det samme. Ud over at være genvejen til job og netværk giver IDA dig adgang til cirka 2.000 faglige og sociale arrangementer om året, adgang til en række besparelser med Danmarks nok billigste og bedst dækkende forsikringer i spidsen og meget mere.

BESØG OS PÅ STAND

1

78


3 MÅNEDERS GRATIS MEDLEMSKAB

NETVÆRK, NY VIDEN og STORE BESPARELSER IDA er Danmarks største netværk for ingeniører og cand.scient.er. Du får ny viden, netværk, rådgivning om fx karrieren og adgang til besparelser, der gør medlemskabet til en god forretning. Du kan tegne landets nok billigste og bedst dækkende forsikringer i IDA Forsikring. Læs mere på ida.dk/gavemedlemskab


Jobcenter Kontaktoplysninger

I Jobcenter Esbjer bygger vi bro mellem mennesker og virksomheder. Vi hjælper mennesker med at komme i arbejde, så de kan realisere deres potentiale. Og vi hjælper virksomheder med at få den kvalificerede arbejdskraft, der er drivkraften for udvikling og vækst. Vi kender arbejdsmarkedet og jobsituationen i lokalområdet. Og vi har kontakt til både virksomheder og jobsøgere fra de fleste brancher. Så vi kan hurtigt lave det rigtige match.

Jobcenter Esbjerg Exnersgade 33 6700 Esbjerg

Telefon: 76 16 73 00 Energiteamets Hotline: 76 16 74 72 Mail: jobcenter@ esbjergkommune.dk www.esbjergkommune.dk

Jobcentrets Energiteam – formidler jobs til energisektoren

Ansatte i Danmark/globalt

Jobcentret har et energiteam, som formidler kontakt mellem ledige eller nyuddannede og virksomheder inden for energi og offshore (vind, olie, gas). Vi vejleder om relevante arbejdsområder og kan hjælpe med kurser og relevant brancheerfaring. Vi har et indgående kendskab til energi- og offshorebranchen og rådgiver lokale virksomheder om arbejdskraft, opkvalificering, tilskudsmuligheder mv.

510/510

Lokationer

Hovedkvarter i Exnersgade Afdelinger i Esbjerg og Ribe.

Muligheder

Energiteamet er et landsdækkende videncenter for energi og ­offshore - for både jobskiftere, a-kasser og jobcentre.

÷ STUDIEJOB PROJEKT

Vi matcher højtuddannede ledige med lokale virksomheder

PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE

I Jobcentret har vi et særligt team for nyuddannede og ledige med en lang videregående uddannelse. Her hjælper vi højtuddannede med at komme ind på det lokale arbejdsmarked. Og vi vejleder og hjælper både små og store virksomheder til at ansætte de rigtige personer - i ordinært arbejde, med løntilskud eller i en kort praktik.

÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES

At Jobcenter Esbjerg we match qualified jobseekers with companies in the EnergyMetropolis,

UNDERVISNING LEDELSE OG HR

Our Energy Team has specialized in assisting local energy companies recruiting their next employee or groups of employees.

IT OG MULTIMEDIE

The Energy Team has a widespread network of potential candidates all across Denmark and extended knowledge of trends and developemnts in the Energy and Offshore Sectors. Whether your company is looking to recruit, upgrade skills or jusk seeking advice on your options, the Energy Team is your entry point.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

For graduates and job seekers with higher educations, Jobcenter Esbjerg can assist in finding relevant job openings, including jobs with wage subsidies and short term internships.

BESØG OS PÅ STAND

36

80


MENNESKER I VÆKST FÅR VIRKSOMHEDER TIL AT VOKSE

– det rigtige match starter i Jobcentret


Kirk Larsen & Ascanius Forretningsorienteret advokatvirksomhed

Kontaktoplysninger

Kirk Larsen & Ascanius Torvet 21 6700 Esbjerg

Kirk Larsen & Ascanius er en moderne advokatvirksomhed med kontorer i Esbjerg, København, Herning og Skjern. Virksomheden blev etableret i 1973 og er udelukkende udviklet gennem organisk vækst. Den daglige ledelse varetages af den administrerende direktør. Den korte beslutningsproces sikrer, at vi hurtigt kan tilpasse mål og strategier til de omgivne forhold, der er under konstant forandring. På den måde lægger vi os tæt op af de principper, der gælder for drift af de erhvervsvirksomheder, vi betjener som kunder.

Tlf. 70 22 66 60 Email: kirklarsen@kirklarsen. dk

Ansatte i Danmark/globalt 90 ansatte i Danmark

Værdi for kunden

Lokationer

Esbjerg (hovedkontor) København Herning Skjern

Vore advokater deltager som aktive medlemmer i virksomhedsbestyrelser. Herved opnås indsigt i de forretningsmæssige muligheder og udfordringer, der møder en virksomheds ledelse og ejere. Vi prioriterer kontakter og netværk højt. Det er ambitionen, at vores kunder skal drage fordel af de netværk, som vi indgår i. Dette sker bl.a. ved etablering af kontakt mellem potentielle købere og sælgere samt samarbejdspartnere. Succeskriteriet for os er at tilføre vore kunder størst mulig værdi.

Muligheder STUDIEJOB ÷ PROJEKT ÷ PRAKTIK

IT

÷ HOVEDOPGAVE

Vi arbejder konstant med udvikling af IT. Vores IT-afdeling forestår den interne uddannelse af medarbejderne og udarbejder IT-løsninger. Vi har et IT Advisory Board med kompetente IT-kyndige personer, der på det strategiske plan rådgiver virksomheden vedrørende udvikling og drift.

÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN

A business-oriented law firm

PROCES

Kirk Larsen & Ascanius is a modern law firm with offices in Jutland (in the towns of Esbjerg, Herning and Skjern) as well as in Copenhagen. The firm was established in 1973 and has developed purely through organic growth. A chief executive is responsible for the day-to-day management. The short decision-making process means that we are able swiftly to adjust goals and strategies in accordance with ever-changing circumstances.

UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI

Value for the client

SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK.

Our attorneys are active members of corporate boards of directors, thereby gaining insights into the commercial opportunities and challenges facing executives and owners of a business. Such insights into the premises underpinning the corporate sector are vital to our day-to-day advice.

OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

IT BESØG OS PÅ STAND

23

82

We constantly seeks improvements to web-based technology. The IT department handles the internal training of colleagues and creates IT solutions.


KEDELIGE ADVOKATER - IKKE HOS OS KIRK LARSEN & ASCANIUS HAR HØJT TIL LOFTET OG ÅBNE DØRE. Vi tilbyder dig de bedste karrieremuligheder, hvis du kan og vil udfylde de spændende rammer, som vi tilbyder dig. Og det er ikke tomme rammer. Vi dækker alle de juridiske specialer, herunder en række nicher, som erhvervslivet efterspørger. Hos os får du mulighederne for at gøre en forskel, og du kan regne med os som det stærke hold, der står bag dig. NICE TO KNOW

UDVIKLING – HELE VEJEN

• Kirk Larsen & Ascanius har knap 100 ansatte – heraf 43 jurister

• Du kan specialisere dig hos os – vi har de interessante specialer

• Kontorer i Esbjerg, København, Herning og Skjern

• Du er aldrig ’udlært’ hos os. Vi skaber rammerne for din videreuddannelse – du skal udfylde dem

• Dækker alle juridiske specialer, som erhvervslivet har brug for • Landets største afdeling for personskade • Vi arbejder internationalt gennem netværk • Flad ledelsesstruktur – plads til indflydelse og medbestemmelse • Vi går på arbejde hver dag for at skabe resultater for vores kunder og selv blive dygtigere

• Du er til eksamen en gang om året – med udgangspunkt i din uddannelsesog læseplan • Du får sidemandsoplæring, sparring og coaching • Du får attraktive karrieremuligheder – hvis du kan og vil fremad • Vi arbejder hele tiden med næste generation af advokater • Vi forventer, at du udfordrer os – ligesom vi udfordrer dig • Du skal være selvstændig, men hele holdet er bag dig

Esbjerg . København . Herning . Skjern Tlf. 70 22 66 60 . www.kirklarsen.dk


Krifa Kontaktoplysninger

I Danmark arbejder vi hver eneste uge halvdelen af vores vågne tid, og derfor skal arbejdet jo gerne give mening. Din trivsel er det vigtigste i dit arbejdsliv, og der er rigtig meget at gøre for os alle, for at løfte den gode arbejdslyst i fællesskab.

HR@krifa.dk

Ansatte i Danmark/globalt 850

Hver dag er vi i kontakt med hundredvis af danske lønmodtagere, som vi hjælper videre i deres arbejdsliv. Vi hjælper den jobsøgende videre i job, vi inspirerer til udvikling i arbejdslivet, vi hjælper, når der er juridiske problemer, og vi guider vores kunder i karrieresamtaler og trivselssamtaler. Vi er der, både når der er brug for inspiration og udvikling, og når der er udfordringer.

Lokationer

Hovedkontor i Aarhus med 16 kundecentre i hele Danmark.

Vi vil ikke bare være der, når skaden er sket, men vi vil gøre alt for at forebygge og klæde på inden. Vi vil skabe god arbejdslyst, og vi vil gerne give endnu mere til flere. Til vores kunder, som arbejdsplads og til det samfund, vi er en del af. God Arbejdslyst er Krifas mission, som vi vil arbejde målrettet på hver dag – mange år frem.

Muligheder STUDIEJOB

Kig forbi vores stand og få gratis fagforening og god arbejdslyst under uddannelsen. Vi hjælper dig på dit studiejob, hvis du har brug for juridisk sparring om dine rettigheder.

PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Vi ses!

÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

We aim to boost your job satisfaction We offer assistance and inspiration to all our customers throughout their working lives.

Kompetencer

We have more than 100 years' experience and more than 200,000 customers. You can count on us to help you make the right choices. We are the largest Danish unemployment insurance fund and trade union open to all trades.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR

Choose the offer that suits you both personally and financially

IT OG MULTIMEDIE

No matter where you are in your working life we have an offer to suit you. We can offer both unemployment insurance and a variety of trade union services to match your particular needs. We also offer services for students, self-employed or seniors. Everyone is welcome with us, regardless of trade.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

7

84


krifastart.dk

Få fede fordele under uddannelsen - helt gratis

Få den bedste start på dit arbejdsliv – uanset om du er i lære eller studerende med fritidsjob. Vi står bag dig med gode råd, juridisk hjælp, tjek af din ansættelseskontrakt og meget mere. Du får en god og tryg tid under uddannelsen og kommer godt videre til dit første job. Meld dig ind i Krifa Start på 7227 7227 eller læs mere på krifastart.dk


LINAK A/S LINAK - We improve your life

Kontaktoplysninger

LINAK A/S Smedevænget 8, Guderup 6430 Nordborg

LINAK leverer aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Vi er førende i verden inden for lineære aktuatorer og elektroniske styringer til hospitals- og plejesektoren, til komfortmøbler, arbejds- og kontorborde og til en lang række industrielle applikationer. Produkterne bruges eksempelvis til at højdejustere kontor- og arbejdsborde og til at regulere hospitals-, plejesenge og patientløftere.

Tlf. 73151515 E-mail: Personale@linak.com www.linak.com

Ansatte i Danmark/globalt

Virksomheden er i stadig vækst og omsætningen rundede sidste år 3 mia. kr.

1.000 / 2.000

Lokationer

Headquarters i Nordborg Datterselskaber i 27 lande

LINAK A/S søger ingeniørpraktikanter som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af en dynamisk produktlinje eller udviklingsteam. Vi har løbende 8-12 praktikanter i huset. Du vil, som en naturlig del af teamet, blive inddraget i problemstillinger, samt indgå i arbejdet med både større og mindre projekter. Det kan bl.a. være at udvikle, specificere, indkøbe og igangsætte fremtidens proces- og produktionsudstyr.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT

Derudover kan du være med til at kvalitetssikre, rationalisere og optimere den løbende produktion, I udviklingsafdelingen vil opgaverne bestå i at teste, nyudvikle eller videreudvikle eksisterende produkter.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB

LINAK tilbyder gode forhold, herunder praktikløn og mulighed for betalt kollegieværelse under opholdet. Ofte vil der også være mulighed for at gennemføre afgangsprojekt i virksomheden.

FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN

LINAK – We improve your life

PROCES

LINAK provides innovative actuation solutions which improve people’s quality of life and working environment. We are the global leader in innovative electric actuator systems for the hospital and care sector, for comfort furniture, industrial workstations and office desks and numerous industrial applications. The products are for example used to height-adjust office desks and industrial workstations and to adjust hospital beds, care beds and electric patient lifts.

UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

LINAK is experiencing continuous growth and in 2015 reached a turnover of 3 billion DKK.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER

LINAK A/S is looking for engineering trainees with a ”can do” attitude and the strong will to become a part of a dynamic product line or development team.

SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

8

86


Er du pĂĽ udkig efter et job, der giver mening? www.linak.com/jobs


Maersk Oil About Maersk Oil

Kontaktoplysninger Maersk Oil Britanniavej 10 6700 Esbjerg

Maersk Oil is an international oil and gas company with operated production of about 600,000 barrels of oil equivalent per day from Denmark, the UK, Qatar, Kazakhstan, Brazil and Algeria. Exploration activities are ongoing in Angola, Norway, the US Gulf of Mexico, Greenland, Iraqi Kurdistan and in the producing countries. Turning marginal and challenging fields into commercial successes has been the cornerstone of Maersk Oil’s business since 1962. Maersk Oil focuses on pioneering technologies and harnessing talent to operate safely and successfully, creating value for partners and host governments. Maersk Oil is a fully-owned subsidiary of the global conglomerate, the A.P. Moller–Maersk Group.

+ 45 7545 1366 www.maerskoil.com

Ansatte i Danmark/globalt 1.500 / 4.500

Lokationer

Denmark, the UK, Qatar, ­Kazakhstan, Brazil and Algeria. Angola, Norway, the US Gulf of Mexico, Greenland, Iraqi Kurdistan.

Maersk Oil Denmark Maersk Oil has employees in Esbjerg, Copenhagen as well as offshore. We are close to our production facilities in the Danish North Sea, to Maersk Oil’s corporate headquarters in Copenhagen, and are just a few hours by plane from several of northern Europe’s major cities. Inspiring technical challenges and global career opportunities are among the reasons most cited by our employees for choosing Maersk Oil – as are being able to live close to nature, offering a safe environment for families, and the opportunity to work in a modern workplace with an informal, high-performance culture.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

24

88


Making the most of natural resources Maersk Oil has produced oil and gas from the Danish North Sea for more than 40 years. Production stems from existing fields while new areas and opportunities are being explored. We operate responsibly to deliver an oil and gas production that is safe for the environment, our people, reputation and business. The human and system elements of safety are in focus.

Maersk Oil: The natural upstream oil and gas partner; navigating complexity, unlocking potential.


Niels Winther Shipping Leading provider of marine support, logistics and supply chain solutions

Kontaktoplysninger Niels Winther & Co. Skibsekspedition ApS Nordre Dokkaj 1, DK-6700 Esbjerg

Around the clock, around the globe, we dedicate ourselves to delivering a professional and personalised shipping service and are always willing to go the extra mile to meet customers' needs. Navigating a network of strong international partners, we create integrated, intermodal transport solutions – tailored to deliver maximum customer value.

+45 75 12 83 55 info@nielswinther.dk www.nielswinther.dk

Ansatte i Danmark/globalt

Carrying more than 80 years’ valuable experience, we offer a wide range of port and consultancy services. Our international customer base covers offshore major bulk carriers, tankers, leading oil and gas contractors, and offshore renewable companies. Operating in key ports of North Europe, we aim to ensure fast turnaround, efficient handling of funds and full management of information for our clients.

25/25

Lokationer

Esbjerg (HQ) Aarhus Copenhagen

During the last decade we have developed into a modern integrated logistics supplier. Through an open-minded attitude, and close partnership with our clients, we manage transportation of all types: large scale, complex and oversized cargo. We offer destinations worldwide, prepared to handle every shipment with the highest care.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK

To reach our goal, we bring the most talented people on board; encourage professional and personal advancement; and build a fellowship centred on passion and job satisfaction.

HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Vessel agency and offshore logistics

Kompetencer

We provide port logistics services including ship's agency, warehousing and terminal, husbrandry, stevedoring and site support. We cover most ports in Denmark. While in the UK and Germany we cooperate with strong local partners to service the wind sector clients. We are especially active in Esbjerg in connection with the energy sector; handling a large amount of vessels involved the renewables and oil & gas industries.

KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI

Global RoRo solutions

SALG OG KOMM.

Since 1999 we are partners with Grimaldi Group Naples one of the World’s largest RoRo vessel's owner with regular port calls to the port of Esbjerg. Grimaldi Lines routes include main Mediterranean ports as well as ports in West Africa and Latin America.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

27

90


• Vessel agency • Port logistics • Stevedoring • Crew changes

• Auto logistics • Door-to-door intermodal transport • Oversized shipments • Liner agency

Tel: +45 75 12 83 55 - 24 hrs service info@nielswinther.dk - www.nielswinther.dk


PwC Kontaktoplysninger

Vil du tæt på erhvervslivets beslutningstagere? Og tør du drømme om store muligheder? Som revisor i PwC åbner store drømme nye veje. Hvis du vel at mærke vil skabe succes sammen med andre.

PwC ​Stormgade 50 6700 Esbjerg

Vil du være med i et team, hvor vi sammen arbejder målrettet på at levere revisions- og erklæringsydelser på højeste niveau? Så har du chancen nu.

Tlf.: +45 76 12 45 00 Email: pwc.esbjerg@pwc.dk www.pwc.dk/karriere

Hos PwC er du med på et hold, der er vant til at vinde. Fordi vi er ambitiøse på vores kunders og PwC’s vegne. Vi er markedsledende, og vi arbejder for alle typer kunder – lige fra internationale, børsnoterede selskaber til lokale familievirksomheder. Hvis du brænder for at sætte mål og nå dem, så passer du sammen med PwC.

Ansatte i Danmark/globalt 1.900 / 208.000

Lokationer

PwC i Danmark er fordelt på 15 kontorer, som dækker hele landet.

Du kan blive én af vores nye revisortrainees, der begynder i september 2017. Du får en host, der hjælper dig godt i gang. Du får også en fast counsellor, som er din personlige karriererådgiver. Sammen udvikler I din karriere til glæde for alle. Din udvikling er vores vækst.

Muligheder ÷ STUDIEJOB ÷ PROJEKT

Du kan læse mere om forløbet, PwC og dine karrieremuligheder på vores hjemmeside. Søg online på www.pwc.dk/revisortrainee

PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE

Du kan også følge PwC Danmark Karriere på Facebook og PwC Danmark på LinkedIn.

UDLAND TRAINEE-FORLØB

Er du PwC?

FULDTIDSJOB

Kompetencer

PwC is where the brightest talent meets the decision-makers of today.

KUNST & DESIGN

Our three business areas are audit, tax and consulting, and we have a unique position in the market. In Denmark, 1,700 employees combine their knowledge with their strong ability to build relations, create value and deliver quality.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR

We are ambitious, we have high expectations, and we collaborate to constantly improve our competencies. With 208,000 colleagues across 157 countries, you will have easy access to knowledge and personal and professional development.

IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

Together we succeed. Are you PwC?

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

22

92


Jeg hader at give op. Hvis jeg sætter mig et mål, når jeg det. Og jeg er villig til at ofre meget for at få sejren i hus. Det er jeg stolt af.

Ditte Glindvad Madsen Revisor hos PwC I mit job hos PwC er jeg med på revisionsteams, der servicerer små og mellemstore virksomheder. Og så læser jeg HD efter fyraften. Mit klare mål er at arbejde med besvigelser, når jeg er uddannet revisor. Vi er lidt som taldetektiver, der skal finde ud af, hvad der er sket. Matematik er fantastisk Jeg elsker regnestykker. Og de skal helst være rigtigt svære, før det for alvor er sjovt. Da jeg var yngre, printede min far opgaver fra nettet for at holde mig i gang. Hos PwC kan jeg gøre min passion til min levevej. Det er jeg meget taknemmelig for. De har givet mig en karriererådgiver, der hjælper mig i den rigtige retning. Det handler om at lykkes Vi har en kultur, der rummer alle. Her bliver forskellighed hyldet. Det er ofte kombinationen af vores evner, der gør, at netop vi ender med at sejre. Mine kolleger og jeg er fælles om at være ambitiøse og arbejde igennem, når det er nødvendigt. Jeg er PwC.

Succes skaber vi sammen ...


Ramboll Oil & Gas

Kontaktoplysninger

Ramboll Hannemanns Allé 53 DK-2300 Copenhagen S

Ramboll Oil & Gas is a business unit within the Ramboll Group. With four decades of experience, we are a well-established, independent and highly regarded provider of offshore and onshore engineering consultancy services for the oil and gas industry. Today we hold offices in the US, Qatar, Abu Dhabi, India, Denmark, Norway and in the UK, and employ 800 specialists.

Ramboll Oil & Gas Willemoesgade 2 DK -6700 Esbjerg + 45 5161 1000 info@ramboll.com www.ramboll.com

Our services cover the entire asset life cycle from early phase studies, FEEDs, and detailed engineering to procurement, construction, installation (EPC and EPCM), modifications and decommissioning. Lifetime extension and modifications are key areas of expertise, and we employ state-of-the-art technology, like 3D scanning and survey, to reduce costs and optimise design.

Ansatte i Danmark/globalt 3.100/13.000

Lokationer

300 offices in 35 countries

We differentiate ourselves from other suppliers in the industry mainly because of our family ties to the Ramboll Group offering access to both civil engineering and specialist services such as environmental and financial studies.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT

Moreover, our profound knowledge of relevant codes, standards, environmental requirements and regulatory frameworks in our home markets makes us an attractive partner.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Why a career in Ramboll? Ramboll aspires to be the most attractive employer within our profession. We offer superior opportunities for professional development as well as highly motivating working conditions.

Kompetencer KUNST & DESIGN

We acknowledge that our solutions depend on the creativity, insight and integrity of our employees. Therefore, we empower people within our organisation, welcome individual differences and create multi-talented teams to produce inspired solutions.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

We aim for a strong diversity among our employees in terms of cultural backgrounds, nationalities, gender, age, religion and educational background. This diversification ensures that we are able to solve a broad range of projects, and we firmly believe that cross-collaboration leads to producing creative and longstanding solutions.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER

Read more at: www.ramboll.com/oil-gas

SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

30

94


SEE YOUR IDEAS COME TO LIFE (WE’LL GIVE YOU THE PLATFORM) www.ramboll.com/oilgasjob

WITH 13,000 ENGINEERS, DESIGNERS AND CONSULTANTS, WE CREATE SUSTAINABLE SOLUTIONS WITHIN BUILDINGS, TRANSPORT, PLANNING & URBAN DESIGN, WATER, ENVIRONMENT & HEALTH, ENERGY, OIL & GAS AND MANAGEMENT CONSULTING.


Region Syddanmark Kontaktoplysninger

Om Region Syddanmark – borgernes region

Ansatte i Danmark/globalt

Åbenhed, dialog og borgerinddragelse er vigtige pejlemærker i Region Syddanmarks kontakt til borgere, kommuner, erhvervsliv og videninstitutioner. Formålet er at skabe løsninger, som alle trives med, og som alle vil arbejde for.

Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle 25.000

Gode eksempler på åbenhed, dialog og borgerinddragelse er fx, når sygehusafdelinger er gode til at trække på patienternes viden, efter de har været igennem et sygdomsforløb. Eller når et socialt tilbud inddrager sine brugere og de pårørende i beslutninger om beboernes hverdag. På den måde sikrer vi et bedre forløb for de næste patienter eller borgere.

Lokationer

Hovedsæde i Vejle Geografisk strækker regionen sig fra Padborg i syd til nord for Vejle – og fra Esbjerg i vest til Nyborg i øst.

Regionen løser sine kerneopgaver inden for fire hovedområder: • Sundhed • Social og Specialundervisning • Psykiatri • Regional Udvikling

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT

Regionen er med til at fastlægge de overordnede linjer og sikre, at kvaliteten er i top helt ned idetaljen. Det gælder lige fra den regionale udviklingsplan, der tegner visionen for regionens udvikling, over den pædagogiske indsats på de sociale tilbud, og til at patienten på sygehuset får sin brækkede arm lagt i gips.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer

UNDERVISNING

Openness, dialogue and citizen involvement are key parameters for interaction between the Region of Southern Denmark on the one hand and private citizens, local authorities, the business community and knowledge institutions on the other. The ultimate objective is to create solutions that allow everyone to thrive, and which everyone will be keen to accomplish.

LEDELSE OG HR

The Region’s core assignments are divided into four main areas:

KUNST & DESIGN PROCES

IT OG MULTIMEDIE

• Health • Social services and Special education • Psychiatry • Regional Development

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

42

96


Blindtarme & Bogføring Vi søger praktikanter, studentermedhjælpere, projektskriVere og nyuddannede med fingeren på pulsen

Blindtarme & bogføring Region Syddanmarks største opgave er at holde gang i det Syddanske sundhedsvæsen. Vi er med til at skabe et rummeligt og solidt samfund, der tager udgangspunkt i borgeren. For at kunne gøre det, har vi brug for dygtige medarbejdere med forskellige kompetencer. Vi har selvfølgelig stillinger inden for bl.a. sygepleje, fysioterapi og lægevidenskab, men har i høj grad også brug for folk til de administrative opgaver inden for HR, IT, økonomi, kommunikation, administration – og vi ku’ blive ved!

skrivere og nyuddannede i hele organisationen, der kan opdatere os med den nyeste viden.

Din udvikling udvikler os Det er vigtigt for os at være en attraktiv arbejdsplads med gode rammer og forhold for alle vores medarbejdere. Derfor har vi fokus på, at der er gode udviklingsmuligheder og udfordrende opgaver, så vores medarbejdere hele tiden udvikler deres kompetencer. Vi er Syddanmarks største offentlige servicevirksomhed og tror på, at fleksibilitet og nytænkning er nøgleordene for at skabe en moderne og effektiv organisation.

Du må gerne være grøn Region Syddanmark vil gerne være en organisation, hvor studerende og nyuddannede føler sig værdsat, og hvor vi kan skabe udvikling sammen. Derfor åbner vi gerne dørene for både praktikanter, studentermedhjælpere, projekt-

Interesseret? Lyder det som noget for dig, kan du læse mere på job.regionsyddanmark.dk.


Schlumberger Kontaktoplysninger

Schlumberger is the world’s leading supplier of technology, integrated project management and information solutions to customers working in the oil and gas industry worldwide.

+47 51916424

Ansatte i Danmark/globalt 140 in Denmark. 121.000 worldwide.

Employing more than 121,000 people representing over 140 nationalities and working in approximately 85 countries, Schlumberger provides the industry’s widest range of products and services from exploration through production.

Lokationer

85 countries worldwide. Offices in Esbjerg and Copenhagen in Denmark.

This year, the company is recruiting more than 5,000 graduates in: Engineering, Science, Geoscience, Business and Finance, and HSE. Schlumberger Limited has principal offices in Paris, Houston and The Hague, and reported revenues of USD $48.58 billion in 2014. careers.slb.com.

Muligheder ÷ STUDIEJOB ÷ PROJEKT ÷ PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

14

98


What Will You Be? Graduate Opportunities with Real Responsibility. Who are we? We are the world’s leading oilfield services company. Working globally—often in remote and challenging locations—we invent, design, engineer, manufacture, apply, and maintain technology to help customers find and produce oil and gas safely. We’re always looking for self-motivated graduates to join our team who n have exceptional problem solving, communication, and leadership skills n are looking for real challenges and responsibility n are interested in a global company that rewards performance and ambition. What will you be? Through worldwide operations and supportive teams—140 nationalities working in around 85 countries—we offer countless career opportunities in n Engineering, Research, and Operations n Geoscience and Petrotechnical n Commercial and Business Find the job that’s right for you.

careers.slb.com


SE Kontaktoplysninger

Vi vil videre og tænke nyt

Ansatte i Danmark/globalt

I SE bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering.

SE Edison Park 1 6715 Esbjerg N 1.500 / -

For dig som medarbejder betyder det, at du bliver en del af en nytænkende, driftig og helhedstænkende organisation, der handler hurtigt og tænker langsigtet. En organisation i bevægelse – men med en sund kultur som det faste anker.

Lokationer

Esbjerg, Kolding, Horsens, Århus, Ålborg, Brønderslev, Middelfart, Odense, Ringsted, København

Vi ser det som vores opgave altid at udfordre. Vi udfordrer fastgroede markedsmekanismer og kendte løsninger. Ja faktisk er det en helt grundlæggende del af vores DNA at prøve nye ideer af. Derfor er det også i orden at lave fejl en gang imellem – så længe vi lærer af dem og aldrig glemmer at bruge vores sunde fornuft og handle ansvarligt.

Muligheder

Vi ved, at vi kun kan nå vores ambitiøse mål ved at være tilgængelige for vores kunder og have en åben adfærd overfor kolleger og samarbejdspartnere. Alt, hvad vi gør, tager derfor udgangspunkt i den totale kundeoplevelse og kundens behov.

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE

Det betyder også, at du som medarbejder skal trives med et stort ansvar. For det kræver bare mere, når man skal helt tæt på kunderne og forretningen. Hos os får du udfordringer, ansvar og udvikling både personligt og fagligt – så både du og dit CV vokser.

÷ UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer Hvem er vi?

KUNST & DESIGN

SE er en kundeejet energi- og telekoncern – et moderne andelsselskab med ca. 271.000 andelshavere. Igennem vores to brands Stofa og SE Energi & Klima ønsker vi at skabe maksimal værdi, og overskuddet geninvesteres i arbejdet med at skabe et bæredygtigt videnssamfund.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

Kerneforretningerne knytter sig til handel, distribution og rådgivning på energi­området samt højhastighedsbredbånd og kabel-tv på det digitale område.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK.

Er du vores nye kollega?

OPLEVELSER

Vi ansætter en lang række af forskellige profiler fx kandidater inden for:

SOC. OG SUNDHED

Energirådgivning, IT, Økonomi, Forretningsudvikling, Projektledelse, ­Marketing, Specialister, Salg, Product management.

BESØG OS PÅ STAND

32

100

Der sker hele tiden meget nyt i SE, og vi forventer også at skulle ansætte mange nye kolleger i 2016.


MÅSKE ER DU EN DEL AF VORES FÆLLES FREMTID Hos SE sætter vi barren højt, og det forventer vi også af vores kommende kolleger. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Som medarbejder i SE koncernen, er du med til at sætte kursen og nå målet. Besøg os på www.se.dk/karriere - få et kig indenfor, og se mere om hvordan det er at arbejde hos SE koncernen.

VI KÆMPER OG VOKSER SAMMEN


Semco Maritime Kontaktoplysninger

Semco Maritime er en international ingeniør- og entreprenørvirksomhed dedikeret til projekter inden for energisektoren. I mere end 30 år har vi sørget for design, fabrikation, service og vedligehold af vores kunders aktiver og gennemført projektledelse igennem alle faser af energiprojekter. Fra turnkey ingeniørløsninger til mandskabsudleje og levering af komponenter, systemer og løsninger – vi sikrer, at vores kunder og partnere i energisektoren får sikre og omkostningseffektive løsninger. Semco Maritime er dedikeret til at tilbyde løsninger, projekter og manpower til energisektoren i hele verden. Semco Maritime har over 1500 medarbejdere over hele verden. Se www.semcomaritime.com for yderligere information.

Semco Maritime A/S, Denmark Esbjerg Brygge 30 DK-6700 Esbjerg Tel no.: +45 7916 6666 semco@semcomaritime.com

Ansatte globalt 1.500

Lokationer

Danmark, Norge, UK, UAE, Singapore, Vietnam, ­Australien, Kina, Mellem­ amerika og USA. Vi har hovedsæde i Esbjerg DK med 20 kontorer i 11 lande.

Dedicated to the energy sector, Semco Maritime is an international contracting and engineering company with 1500 employees. For more than 30 years we have been facilitating design, fabrication, service and maintenance of our customers’ assets, providing comprehensive project management across all phases of energy projects. From turnkey engineering solutions to operation support and delivery of components, systems and solutions – we make sure our customers and partners in the energy sector experience safe, cost-efficient operations. Visit www.semcomaritime.com for more information.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

4

102


All over the world “As a Semco Maritime employee I have had the opportunity to travel and be abroad in many different contexts and countries. Currently I am stationed at our office in Houston, Texas. Semco Maritime has handled all practical matters related to my expatriation – and I am grateful for this international career opportunity to further my career and develop professionally AND privately.” Simon, Mechanical Engineer

a p p l ica

#SemcoNews

ti o n


Sydvestjysk Sygehus Kontaktoplysninger

Sygehuset behandler patienter indenfor næsten alle specialer, såvel medicinske som kirurgiske.

Sydvestjysk Sygehus HR Afdelingen Finsensgade 35, 6700 Esbjerg.

Sygehuset har godt 500 sengepladser og omkring 2.700 ansatte. Årligt indlægges der 39.000 patienter, mens knap 312.000 aflægger besøg i et af vores ambulatorier. Sydvestjysk Sygehus er et stort uddannelsessted, hvor der hvert år er knapt 800 uddannelsessøgende i klinisk uddannelse/praktik.

Tlf. +45 79 18 20 00 Email: svs@rsyd.dk

Ansatte i Danmark/globalt

De kliniske undervisningsforløb/praktikker planlægges af relevante fagpersoner fra de mange forskellige uddannelser, som SVS rummer.

2.700 / –

Lokationer

Esbjerg, Grindsted og Brørup.

Uddannelse indgår som en naturlig og integreret del af arbejdet på hele sygehuset, hvor uddannelserne er fagligt udfordrende og personligt udviklende. Du vil blandt andet lære at tage ansvar og beslutninger samt hjælpe mennesker gennem sygdom og videre i livet.

Muligheder

• Ambulanceuddannelsen • Audiologiassistentuddannelsen • Bioanalytikeruddannelsen • Ergoterapeutuddannelsen • Fysioterapeutuddannelsen • Jordemoderuddannelsen • Lægesekretæruddannelsen • Lægeuddannelsen • Radiografuddannelsen • Social- og sundhedsassistentuddannelsen • Sygeplejerskeuddannelsen • Uddannelser i relation til ernæring

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN

A short introduction to Hospital South West Jutland

PROCES

Hospital South West Jutland is the emergency hospital for the 225.000 citizens in the area and the hospital has regional responsibility for some treatments and examinations.

UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

The hospital has 18 clinical departments and is located in Esbjerg, Grindsted and Brørup.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

The hospital employs 2.700 people and in a year there are 39.000 ­admissions and 312.000 outpatient treatments.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

We have nearly 800 students each year. The clinical education / training courses are planned by relevant professionals from the many different programs which SVS offers. To mention some: doctors, ­nursing students, laboratory technicians, paramedics, physiotherapy and occupational therapy students etc. BESØG OS

PÅ STAND

41

104


FULD AF MULIGHEDER PÅ SYDVESTJYSK SYGEHUS Bioanalytikere

Læger Portører Jordemødre

Teknisk personale

Apotekspersonale

Fysio- og ergoterapeuter

Sekretærer

Studerende

Køkkenpersonale

Rengøringspersonale

Plejepersonale

Diætister

Administrativt personale Sygehuspræst

2700 ansatte i mange forskellige typer jobs WWW.SVS.DK/JOB

Fleksjob


TL SydVest Kontaktoplysninger

Teknisk Landsforbund er fagforeningen for dig, der arbejder inden for teknik, design eller byggeri.

TL SydVest Exnersgade 37 6700 Esbjerg Tlf. 7610 4600

Du har en erhvervs- eller videregående uddannelse. Dit arbejde kan være som koordinator eller projektleder. Du kan også have ansvar for detaljer i produktion eller dokumentation.

Jørgen Dreier jdr@tl.dk Tlf. 7610 4614 / 2943 6614

I Teknisk Landsforbund er du en del af et fællesskab for kreative specialister. Vi er i dag 30.000. Under Teknisk Landsforbund hører også Teknikernes A-kasse.

Ansatte i Danmark/lokalt

Kreativitet og innovation

150 / 8

Esbjerg

Vores medlemmer kommer fra mange forskellige faggrupper inden for teknik, design og byggeri. Fælles for medlemmerne er deres kreativitet og evne til at skabe. Det er det, som Teknisk Landsforbund har til formål at understøtte og synliggøre.

Muligheder

Faglige netværk

÷ STUDIEJOB

I Teknisk Landsforbund bliver du automatisk medlem af et af vores 13 faglige netværk. Her kan du møde kolleger, hente faglig inspiration og følge med i, hvad der sker inden for dit fag.

Lokationer

÷ PROJEKT ÷ PRAKTIK ÷ HOVEDOPGAVE

Lokalafdelinger

÷ UDLAND

Teknisk Landsforbund har ni lokalafdelinger fordelt over hele landet, bl.a. TL SydVest i Esbjerg Her kan du få personlig hjælp og vejledning. Teknisk Landsforbund er uafhængig af partipolitik og yder ikke økonomisk støtte til politiske partier.

÷ TRAINEE-FORLØB ÷ FULDTIDSJOB

Kompetencer KUNST & DESIGN

About Teknisk Landsforbund (TL)

PROCES

Established in 1919, Teknisk Landsforbund (The Danish Association of Professional Technicians) is a trade union for technicians and designers. Most of our members are salaried employees, others have managerial tasks and some are freelancers or self-employed. Teknisk Landsforbund also has an unemployment fund, TAK (Teknikernes A-Kasse/Technicians unemployment fund). Teknisk Landsforbund has around 30.000 members, including members from TAK.

UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM.

Our members all carry out work related to technical works and/or design. Divided among a wide variety of educations, they all work with construction, planning, design or calculation. Their common trade mark is their ability to transform ideas into functional, practical and specific solutions.

INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

Teknisk Landsforbund takes care of our members interests in terms of conditions of employment and salary. We also offer guidance and advice when it comes to our members career prospects and opportunities for education. BESØG OS Our aim is to support and encourage our members professionalism, dePÅ STAND velopment and life at work. We have nine branches throughout Denmark. Our head office is located in Copenhagen.

37

106

Please do not hesitate to contact us for further information.


3 måneders gratis fagligt medlemskab Teknik + Design

TL SydVest, Esbjerg – fagforeningen for teknikere, designere, teknologer og konstruktører

Vi servicer mange forskellige uddannelser Bygningskonstruktører Teknisk Designere Teknisk Manager Multimediedesignere Byggekoordinatorer Produktionsteknologer El-Installatører Byggeteknikere Driftsteknologer mfl.

TL SydVest, Esbjerg – dit og erhvervslivets naturlige valg

Nærhed Kompetence Dynamik Din lokale fagforening

TL SydVest, Esbjerg Exnersgade 37, Esbjerg · Skibbroen 12, Aabenraa Tlf. 7610 4600 / 7610 4606 · faglig hotline 7011 1315 tlsydvest@tl.dk · www.tlsydvest.dk


Varde Kommune Kontaktoplysninger

I Varde Kommune har vi enestående naturoplevelser lige uden for døren. Samtidig er her et blomstrende erhvervsliv og et bredt udbud af kulturelle aktiviteter.

Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde. Telefon: 7994 6800

Varde Kommune er en organisation med ca. 3.900 ansatte. Arbejdsopgaverne er mange og forskelligartede. Der løses opgaver lige fra skolegang, børnepasning, ældrepleje, borgerbetjening, teknik- og miljøarbejde, erhvervsservice samt arbejde med natur, kultur og idræt.

Ansatte i Danmark/globalt ca. 3.900

Lokationer

Helt overordnet er vi en organisation, som leverer velfærds­løsninger og sikrer udvikling i Varde Kommune til gavn for borgerne.

Rådhuset på Bytoften i Varde, Borgercenter Varde på Frisvadvej i Varde samt en lang række eksterne enheder.

På vardekommune.dk kan du læse mere om, hvilke konkrete opgaver Varde Kommunes omkring 3900 ansatte hver dag arbejder med og løser. Organisationen er præget af at være hierarkisk flad, ansvaret er lagt ud i organisationen og hver enkelt institution eller afdeling har sin egen aftale med det politiske niveau om retning de kommende år.

Muligheder

Vi vil gøre en indsats for, at du får en spændende og udfordrende arbejdsdag med gode arbejdsforhold. Til gengæld forventer vi, at du er med til at videreudvikle din arbejdsplads, dig selv og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK

Så man kan sige at det er et stort ansvar, du påtager dig, når du vælger at arbejde hos os... men så er du også garanteret et job, der giver mening og værdi for vores borgere, virksomheder og kolleger.

HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

The Municipality of Varde is a large organization with appromaxly 3.900 employees. The tasks are many and various – just to mention a few: - Daycare and school - Elderly care – which among other things includes home care, nursing and ­rehabilitation - Technique and environment department that handle planning of the municipality, city planning, nature and environmental protection, maps ect. - Citizen Service – the purpose of the citizen service is to deliver a good service to the citizens of the municipality in a number of different matters. Some of the tasks are: housing benefits, moving, health insurance, state pension, taxes, passports and driving licenses - Overall planning of sport facilities and culture If you work for us, we will do our outmost to make the experience exciting and educational in an enviroment with good work conditions, in return we expect you to contribute to further development of the tasks and the workplace.

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

18

108


I Varde Kommune har vi en enestĂĽende natur og direkte adgang til et aktivt fritidsliv. Den fortĂŚlling deler vi med resten af Danmark gennem kommunens vision, Vi i Naturen.

Med et job i Varde Kommune fĂĽr du et spĂŚndende og udfordrende arbejde, hvor din indsats har betydning for vores borgere, vores erhverv og vores mange turister.


VestConsult Kontaktoplysninger

VestConsult er Syddanmarks største konsulent- og udviklingshus med speciale i Microsofts udviklingsmiljø.

Kontaktoplysninger Adgangsvejen 3, 1. sal DK-6700 Esbjerg +45 76 110 110 VestConsult.dk WorkPoint365.dk

VestConsult blev i 2015 anerkendt som et af verdens 20 mest lovende SharePoint-huse af det amerikanske tidsskrift CIOReview samt kåret til Microsoft ISV-partner. Med udviklingen af WorkPoint forretningsløsninger på SharePoint/ Office 365 har VestConsult manifesteret sig som Microsoft-partner og en vigtig samarbejdspartner til nogle af de største SharePoint- og ERP-huse. VestConsult har med udviklingen af WorkPoint-forretningen således opbygget en forhandlerkanal i Danmark og Norden og er på vej ud i Europa.

Ansatte i Danmark/globalt Ca. 25

Lokationer

Hovedsæde i Esbjerg med kontorer i Aarhus og København

It er det vigtgste værktøj til at understøtte forretningsudviklingen. Derfor har VestConsult fokus på: • sparring • rådgivning • it-løsninger • insourcing af vidensressourcer.

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK

VestConsult er leverandør til energi- og offshoresektorerne samt større danske virksomheder som bl.a. NorSea, Arkil, thansen m.fl.

HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND ÷ TRAINEE-FORLØB ÷ FULDTIDSJOB

VestConsult is the largest consultant and development house in South Denmark, specialising in Microsoft's development environment.

Kompetencer

VestConsult was among the 20 most promising SharePoint Solution Providers by CIOReview in 2015 as well as elected the Independent Software Vendor of the Year at Microsoft Partner Awards.

KUNST & DESIGN

With the development of WorkPoint business-solutions on SharePoint/Office 365, VestConsult has manifested itself as Microsoft partner and an important collaboration partner for some the largest SharePoint and ERP houses. Today, VestConsult has partner channels in Denmark and the Nordic countries and is on its way into Europe.

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

IT is the most important tool for supporting the growth of the business. As a consequence, VestConsult focuses on sparring, consultancy, IT solutions, and in-sourcing of knowledge-resources

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

13

110


ER DU MÅLRETTET? AMBITIØS? TEAMSPILLER? Brænder du 120 procent for at se dine ideer vokse og føres ud i livet? Fremtidens organisation kræver dynamiske processer og hurtig tilpasningsevne. Derfor skal it-værktøjerne understøtte produktionen af viden og samarbejdsprocesser internt. Det kræver nytænkning, udvikling og kompetent rådgivning. Bliv en del af et konsulent- og udviklingshus i rivende udvikling. Vi har brug for et team med forskellige kompetencer, der styrker og udvikler hinanden.

Vil du være med på holdet? I VestConsult har vi flere karrieremuligheder

UDVIKLING/PROGRAMMERING IT-SUPPORT SALG / MARKETING KONSULENT

Vi står bag udviklingen af WorkPoint

WORKPOINT365.DK | VESTCONSULT.DK


VIKING Life-Saving Equipment A/S JOIN A GLOBAL LEADER - AND HELP TO BUILD A SAFER WORLD

Kontaktoplysninger

www.VIKING-life.com E: jobs@VIKING-life.com T: +45 76 11 81 00

Come work for a company that makes a difference VIKING leads its field and our mission is clear: We are committed to protecting and saving lives all over the world. We do it through continuous innovations in safety equipment and training. And we bring great people together to help make it happen.

Ansatte i Danmark/globalt Ca. 350 / 2.000

Lokationer

Hovedsæde i Danmark. 37 datterselskaber fordelt på 71 lokationer i 27 lande. 260 servicestationer og lagerpunkter over hele verden.

Develop your skills the international way Join our team as we develop game-changing solutions for everything from the world’s largest cruise ships and ferries to cargo vessels and oil rigs operating from the Arctic to the tropics. It’s a dynamic, inspiring workplace where you’ll be surrounded by competent colleagues from many different nations. We see the world as our home market – and we think and act from a global perspective, too.

Muligheder STUDIEJOB

Time for business

PROJEKT

VIKING protects passengers and crew, but that’s only part of the picture. We also help shipowners and offshore rig owners to manage their businesses by ensuring safety and regulatory compliance on board at all times.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB

That can be quite a challenge. But our 12-year record of annual growth and rapidly expanding range show we’ve got what it takes – and that we’re around for the long haul.

FULDTIDSJOB

Kompetencer

Where do you come in?

KUNST & DESIGN

Of course, we’re never content with the status quo. There’s always room to do better. And that may be exactly where you come in. Contact us today to learn more…

PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI

VIKING er en privatejet dansk koncern med hovedkontor i Esbjerg, som har fremstillet sikkerhedsudstyr siden 1960.

SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK.

Vi producerer, leverer og servicerer sikkerhedsudstyr til passager- og fragtskibe, offshore-installationer, fiskefartøjer, forsvaret, brandberedskaber og fritidssejlere over hele verden.

OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

31

112

Produktprogrammet omfatter evakueringssystemer, redningsflåder, redningsveste, beskyttelsesdragter, branddragter, arbejdsdragter, pilotdragter, transportdragter, MOB-både og andet sikkerhedsudstyr. Vi fremstiller vores produkter i Danmark, Norge, Bulgarien og Thailand og beskæftiger globalt ca. 2.000 medarbejdere.


Want to save lives for a living?

VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT

- Protecting people and business WWW.VIKING-LIFE.COM


Welltec Velkommen til en revolutionerende virksomhed

Kontaktoplysninger Welltec A/S Gydevang 25 3450 Allerød

Welltec® er en multinational servicevirksomhed inden for olie- og gasindustrien. Det betyder at vi designer og producerer vores eget højteknologiske udstyr, som vi anvender i olie- og gasbrønde for nogle af verdens største olieselskaber.

Welltec A/S Storstrømsvej 12 6715 Esbjerg N Denmark

Med udgangspunkt i en unik idé skabte Jørgen Hallundbæk Welltec i 1994. Ideen fik han, mens han stadig læste på DTU, hvor han som ingeniørstuderende spekulerede på, om man ikke kunne gøre operationer i olie- og gasbrønde mere effektive. Tankerne blev i første omgang til vores Well Tractor®, der som det første ”tool” i verden kunne transportere andet udstyr helt ud i den horisontale del af brønden via en metode kaldet electric line (kabel). Dette havde ikke kunnet lade sig gøre før. Således begyndte vores Well Tractor en transformation af industrien, fordi olieselskaberne nu kunne operere i hele brøndens længde på en hurtigere og billigere måde og således få større udbytte fra den enkelte brønd. Well Tractoren var kun var få meter lang - i skærende kontrast til de eksisterende muligheder, der var enorme og tonstunge.

Tlf: 48 14 35 14 Mail: ReceptionDK@welltec.com

Ansatte i Danmark/globalt 250 / 850

Lokationer

Ca. 50 på verdensplan

Muligheder STUDIEJOB PROJEKT

I dag er Welltec vokset fra én mand i Danmark til over 850 medarbejdere på verdensplan. I takt med udviklingen har vi udviklet en perlerække af udstyr, der har vundet adskillige priser for nytænkning.

PRAKTIK HOVEDOPGAVE UDLAND TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Welltec® is a leading provider of electric line intervention services and completion solutions to the oil and gas industry. Our pioneering technology enables operators to optimize the management and development of their assets throughout their life cycle. We address the factors that maximize value creation, continuously innovating to reduce well construction time, speed up access to the hydrocarbons and reduce the capital expenditure compared to more conventional and heavier methods. The effect is maximized hydrocarbon production and increased total recovery while we also minimize operating downtime and cost.

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE

Services include: conveyance, milling, clean-out, mechanical and completion products.

ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

19

114


JOIN THE GAMECHANGER IN UPSTREAM OIL AND GAS WE ARE AN INNOVATIVE PLAYER IN DENMARK’S CAPITAL OF ENERGY – ALWAYS LOOKING FOR NEW CANDIDATES TO JOIN US. FIND OUT MORE AT WELLTEC.COM


work-live-stay southern denmark Kontaktoplysninger

Det skal være attraktivt og nemt at flytte til Syddanmark for at arbejde, bo og leve. Derfor har WLS i samarbejde med de syddanske kommuner udviklet et bosætningskoordinator-koncept, der skaber en enkel og overskuelig indgang til det offentlige i forbindelse med tilflytning til området, både når det gælder danske og udenlandske tilflyttere.

work-live-stay southern denmark Lysholt Allé 6 7100 Vejle

Camilla Høholt Smith Direktør T: +45 3058 5695 E: chs@worklivestay.dk W: www.work-live-stay.dk

Vi tager godt imod dig! Uanset hvilken kommune du kunne overveje at flytte til i Syddanmark, så har du mulighed for at kontakte en helt ægte og levende person, der kan hjælpe dig med at finde dig til rette i din nye kommune, give dig svar på dine spørgsmål og henvise til dem, der kan hjælpe dig videre. Det er helt unikt – kun i Syddanmark kan du møde bosætningskonsulenter i alle kommuner!

Ansatte i Danmark/globalt 7/7

Lokationer

Hovedsæde i Vejle

Tilflytter i Syddanmark?

Muligheder

Kontaktpersonerne står klar til at byde nye borgere velkommen og til at hjælpe dem med de opgaver, der skal tages hånd om, når man lige er flyttet eller overvejer at flytte til kommunen. Det kan f.eks. dreje sig om spørgsmål om områdets boligmuligheder, skoler og anden kommunal service samt hvilke sociale og kulturelle tilbud, der er i kommunen.

STUDIEJOB PROJEKT PRAKTIK HOVEDOPGAVE ÷ UDLAND

Medfølgende partner?

TRAINEE-FORLØB FULDTIDSJOB

Er du flyttet til Syddanmark som medfølgende partner eller overvejer I at flytte, kan du kontakte én af vores fire partnerlivskonsulenter. Det er kontaktpersoner placeret bredt geografisk i regionen, der hjælper med at finde job og netværk til medfølgende partnere.

Kompetencer KUNST & DESIGN PROCES UNDERVISNING

work-live-stay southern denmark is an organization working to attract, receive and retain a talented workforce in the region of Southern Denmark. We have, in co-operation with the councils of Southern Denmark, succeeded in establishing a model for servicing settlers, and supporting the companies’ work with settlement and retention. The local Settlement Co-ordinators from the councils of Southern Denmark are on hand to receive new talent. WLS also helps spouses with job-matching efforts.

LEDELSE OG HR IT OG MULTIMEDIE ADM. OG ØKONOMI SALG OG KOMM. INGENIØR OG TEK. OPLEVELSER SOC. OG SUNDHED

BESØG OS PÅ STAND

33

116


Det skal være attraktivt og nemt at flytte til Syddanmark for at arbejde, bo og leve. Derfor samarbejder de syddanske kommuner om et bosætningskoncept, der skaber en enkel og overskuelig indgang til kommunerne i forbindelse med tilflytning til området, både når det gælder danske og udenlandske tilflyttere. Vi tager godt imod dig! Uanset hvilken kommune du kunne overveje at flytte til i Syddanmark, så har du mulighed for at kontakte en helt ægte og levende person, der kan hjælpe dig med at finde dig til rette i din nye kommune, give dig svar på dine spørgsmål og henvise til dem, der kan hjælpe dig videre. Det er helt unikt - kun i Syddanmark kan du møde et stærkt samarbejdende bosætningsteam! Tilflytter i Syddanmark? Kontaktpersonerne står klar til at byde dig velkommen og til at hjælpe dig med de opgaver, der skal tages hånd om, når man lige er flyttet eller overvejer at flytte til kommunen. Det kan f.eks. dreje sig om spørgsmål om områdets boligmuligheder, skoler og anden kommunal service samt hvilke sociale og kulturelle tilbud, der er i kommunen. Er du medfølgende partner? Er du flyttet til Syddanmark som medfølgende partner eller overvejer I at flytte hertil, kan du kontakte én af vores fire partnerlivskonsulenter. Det er kontaktpersoner placeret bredt geografisk i regionen, der hjælper med at finde jobmuligheder og netværk til medfølgende partnere. Find Syddanmarks bosætningsteam her: www.work-live-stay.dk/onlinetalentjagt


15 MIN. CITY

Esbjerg bliver kaldt 15 minutters byen fordi man stort set kan opleve alle byens muligheder i en radius af bare 15 min.

Århus

Blåvand Esbjerg Fanø

Kolding Bramming Ribe

Rømø Tyskland

118


TIDSPLAN 50 min. til Billund lufthavn 1,5 time til Århus 1,5 time til Odense 2 timer til London 2,5 timer til Hamburg 3 timer til København

MAX 15. MIN FRA CENTRUM • Biograf • Den Ny Opera • Esbjerg Teater • Golf, tennis, fodbold mm. • Mountainbikeruter • Shopping, Cafeer og restauranter • Fitness og Wellness • Lystbådehavn • Skøjtehal • Svømmestadion Danmark • Legepladser • Vognsbølparken • Esbjerg Kunstmuseum • Mennesket ved havet • Fiskeri- og Søfartsmuseet • Musikhuset • Fanø • Hjerting Strandpromenade • Tobakken • Esbjerg Idrætspark • Ridning • Surfing • Sælsafari • Hjerting Strandpark • Havkajak

MAX 30. MIN FRA CENTRUM • Ribe • Ribe Vikingecenter • Ribe Domkirke • Sort Sol • Østerssafari • Vadehavscentret • Mountainbikeruter • Blåvand Strand • Vejers Strand • Henne Strand • H vidbjerg Strand Camping

MAX 1,5 TIME FRA CENTRUM • Billund lufthavn • Legoland • Lalandia • Tyskland • Mandø • Rømø • Kolding • Vejle • Odense • Flensborg

– Europas bedste campingplads

• Marbæk Plantage • Sneum Å • Lystfiskeri • Nationalpark Vadehavet • Ribe Kunstmuseum • Tirpitz museum

119


PÅ UKENDT GRUND

120

"

Her er så grønt – og nu bor vi kun 800 meter fra Vesterhavet.


For to år siden rykkede Lars og Birgitte teltpælene op og flyttede fra Randers til Esbjerg. De var trætte af at bruge flere timer dagligt på at pendle til og fra jobs i henholdsvis Aalborg og Bredebro. I dag cykler de på arbejde og til datterens skole – og har naturen lige uden for døren. Lars og Birgitte tager begge imod i døren til den 230-kvadratmeter store villa nord for Hjerting. Inde i stuen sidder parrets 7-årige datter Signe og ser iPad med en flødebolle i hånden. Familien købte huset for et år siden efter mange år i Randers.

Træt af motorvejene Fra Randers pendlede Lars nordpå til sit job som IT-konsulent i Aalborg og Birgitte sydpå til sin HR-stilling i Bredebro. Mange dage var de først hjemme ved spisetid,

og andre gange var Birgitte væk i flere dage, fordi hun på grund af transporttiden overnattede i Bredebro. - Vi var trætte af al den transport. Vi er ikke en familie, som kan nøjes med at ses i weekenderne. Så vi begyndte at overveje, om der var andre muligheder, fortæller Birgitte om familiens tanker forud for beslutningen om at flytte sydpå – tættere på hendes arbejde. Planen var, at Lars så skulle finde et job tæt på det nye hjem.

Hjælp fra tilflytterservice Parret sporede sig ind på Esbjerg, som de havde hørt flere tale godt om. Samtidig havde Lars tidligere været ansat i vind-industrien, så for ham var byens mange energi-relaterede jobs interessante. Ved en tilfældighed faldt Lars over Esbjerg Kommunes tilflytterservice på internettet og tog kontakt til dem. - Jeg havde jo intet netværk i Esbjerg og vidste ikke, hvilke virksomheder der var særligt relevante for mig. Derfor var det

121


rigtig rart at have en kontaktperson hos tilflytterservice, som kunne hjælpe mig i gang med jobsøgningen, forklarer Lars, der inden længe kunne underskrive en ansættelsesaftale hos DONG.

Hvordan vælger man den rigtige skole? Det fik familien til at rive rødderne op og rykke mod Esbjerg. I den forbindelse meldte flere ikke-jobrelaterede spørgsmål sig. Også her kunne tilflytterservice hjælpe. - Når man ikke kender byen, er det svært at vide, hvad der kendetegner de forskellige boligkvarterer. Samtidig skulle Signe til at starte i skole, og vi vidste, at vi gerne ville bo tæt på skolen. Men hvilke skoler er gode? Det anede vi ikke, fortæller Birgitte. Tilflytterservice anbefalede familien at overveje Ådalskolen – og efter et besøg på den lille skole vidste de, at det var den rette. Flytningen passede tidsmæssigt med, at Signe kunne nå med i indskolingen – men familien ville ikke forhaste sig med et huskøb. De boede derfor i lejebolig i centrum de første måneder, mens de kiggede på huse i nærheden af skolen. Og efter et lille års tid fandt de villaen – ti minutters gang fra skolen.

Tæt på naturen Egentlig syntes de, villaen var for stor til tre personer. Men som Lars forklarer, er det rart med ekstra værelser og god plads til overnattende gæster. Samtidig faldt de pladask for naturen, der ligger lige uden for døren. - Vi er begge glade for at køre mountainbike, og Birgitte sejler kajak. På det punkt har Esbjerg virkelig overrasket os. Her er så grønt – og nu bor vi kun 800 meter fra Vesterhavet. Det er altså noget andet end Randers Fjord, griner Lars. 122


Et fedt kulturliv Den største udfordring for Lars, Birgitte og Signe var at flytte fra bedsteforældre og den øvrige familie, der før boede et kvarters køretur væk. Omvendt betyder det, at de nu har mere koncentreret og intenst samvær, når de endelig er sammen. Ellers føler familien ikke, at de lider afsavn. - Vi blev meget overraskede over, hvor meget gang der er i Esbjerg. Byen har et fedt kulturliv, og det er helt vildt, hvad her er af sportsmuligheder. Samtidig kan man i løbet af en halv time være på Fanø, hvor tiden nærmest står stille. Der er skønt efter en lang arbejdsuge, siger Lars.

Bare gør det! Lars og Birgitte har kun én ting at sige til andre i samme situation:

kun 15 minutter at cykle på arbejde nu. Det er en kæmpe frihed, slutter Birgitte, der siden flytningen er blevet ansat hos Viking ­Life-Saving Equipment i Esbjerg og dermed helt har droppet pendlerlivet.

OVERVEJER DU SELV AT RYKKE TIL ESBJERG? Esbjerg Kommunes Tilflytter­service kan være behjælpelige med alt fra at finde job og klarlægge bolig­ mulighederne til oplysninger om pasningstilbud, skole og u ­ ddannelse, fritid, oplevelser, kultur og netværk. Læs mere på energimetropol.dk/ tilflytterservice

- Bare gør det! Vi sparer tilsammen omkring seks timer om dagen på transport – den tid kan vi i stedet bruge på fritidsaktiviteter og hinanden. Det tager mig 123


Program September 29th · 1 p.m. - 6 p.m.

Career café Meet the c ­ ompanies Come meet companies at their stands. Read more about each of the companies represented in the exhibition booklet or in our App.

At the café you will find job advertisements, also from companies not represented at the fair. Or you can relax with a coffee or a tea, whilst planning your agenda for companies to visit at the fair.

CV-checkup Photography The great CV requires a professional photo.

At the café you can also get sparring on the setup of your CV by Akademikernes A-kasse, please bring your CV in hard copy.

Come have your photo taken for free – you'll recieve it by email in the weeks after the fair.

Busses for Esbjerg

Register your fair p ­ articipation online at www.karriere­messeesbjerg.dk 124

You can sign up for transportation when you register your fair ­participation online at www.karriere­ messeesbjerg.dk


Competencies? How to read the company profiles

Are you unsure whether your competencies suit your dream company? We have tried to make it easier for you to get an overview. In their profiles, the companies have marked which competencies they seek and/or are useful to the company, thus making it easier for you to get an idea about which companies match with your competencies. Competencies are divided into 10 headings and below you can see which competencies fall into the different groups. On the inner flap of the career fair book, you can quickly fill out your own competency card using these competencies. On page 22 you can get a little inspiration and see how Danish educations fit into the card. ART AND DESIGN

ADMINISTRATION AND ECONOMY

·· ·· ·· ·· ·· ··

·· ·· ·· ·· ·· ··

Graphic Design Identity & Storytelling Fashion, Textiles & Accessories Design of Merchandise Design as a Method, Strategy & Process Expression & Form

Finance & Insurance Accounting & Bookkeeping Purchasing & Sourcing Export & Logistics Law & Regulation Gofer & Reception

FOOD NUTRITION AND PROCESSING

SALES AND COMMUNICATIONS

·· ·· ·· ·· ·· ··

·· ·· ·· ·· ·· ··

Livestock, Environment & Plants Chemistry, Biology, Physics, Pharmacology Food Safety Land Use & Environmental Planning Biotechnology Economic Analysis & Advice

Export & Market Analysis Sales & Presentations Material Marketing Strategy & Branding Go2market E-Commerce Unsolicited Sales & Meeting Booking

INSTRUCTION

ENGINEERING AND TECHNICAL

·· ·· ·· ·· ··

·· ·· ·· ·· ·· ··

Planning of Educational Courses Instruction & Dissemination Conflict Mediation Teaching & Development Plans Evaluation & Reflection

LEADERSHIP AND PERSONNEL ·· ·· ·· ·· ·· ··

Recruitment, Search & Selection Personnel Law Course Administration Team & Employee Development Appraisals Leadership Sparring & Pa

IT AND MULTIMEDIA ·· ·· ·· ·· ·· ··

Websites Social Media Newsletters Graphic Design, Photos & Videos Programming Support & Maintenance

Cad-Drawing Calculations Mathematical Modelling Process Optimization & Lean Sustainable Production Energy & Environment

EVENTS, EXPERIENCES AND TOURISM ·· ·· ·· ·· ·· ··

Storytelling – Idea Generation & Development Communication & Dissemination Cultural Understanding & Internationalization Project Planning & Management Sports Events, Conferences & Fairs Practicalities & Execution

SOCIAL WORK AND HEALTH ·· ·· ·· ·· ·· ··

Therapy & Rehabilitation Social Counseling & Rehabilitation Psychology & Psychiatry Ergonomy at the Workplace Work Environment & Health Promotion Welfare Technology, Care

125


Samarbejdspartnere Arrangør

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Mediepartner

126


Ses vi til

KARRIEREMESSE ESBJERG 2017?

Næste års messe afholdes

TORSDAG 28. SEPTEMBER 2017 Følg med på www.karrieremesseesbjerg.dk

127


Flyt Danmark Flyt Danmark Bagside Flyt til Esbjerg Flyt til Esbjerg

Ta’ et job i Danmarks EnergiMetropol Ta’ et job i Danmarks EnergiMetropol

EnergiMetropol.dk EnergiMetropol.dk

Karrieremesse Esbjerg 2016 - messebog  

Karrieremesse Esbjerg er dit springbræt ud i erhvervslivet. Messen er for dig, der vil skabe dig kontakten til drømmevirksomheden, eller dig...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you