Page 1

Erikslund Shopping Center i Västerås

a Tävl n & vinkr! 2 000

PÅ DEN STORAer

VÄLKOMMEN 22 septemb

INVIGNINGEN

, i m a z a t n o Maria M fixa festen

Smarriga recept sid 12

med

bok med sin nya l l e u t k a h erås oc ami” sid 4 z a t född i Väst n o M ia Mar en hem till “Välkomm


Bergström Public Relations

IKEA i ena änden, City Gross i andra däremellan 30 000 kvadratmeter shopping

Shoppa

Ha kul

Umgås

Fika


Äntligen är det dags! •

KRÖNIKA

Äntligen är det dags, Erikslund Shopping Center slår upp portarna, Göran Sturesson, t f centrumchef.

av Erikslund Shopping Center – Mälardalens nya shoppingdestination för familjer och vänner. Här hittar du IKEA i ena änden, City Gross i den andra och närmare 80 välsorterade butiker/restauranger däremellan under ett och samma tak.

efter flera års planering är det nu dags för invigning

stor energi och ett brinnande engagemang för att kunna erbjuda dig ett brett och inspirerande utbud. tillsammans med familjen och vännerna. Hjärtligt välkommen till Erikslund Shopping Center!

så kom och upplev sveriges fräschaste shoppingcenter

när vi slår upp portarna den 22 september möts du av allt från mode, skönhet och heminredning till elektronik, sport och fritid. För att inte tala om alla trevliga restauranger och caféer, där du kan koppla av och njuta av något gott. Bekväm parkering, lekytor för barnen, familjerum och en bemannad infodisk gör att du kan shoppa utan stress.

till alla som har bidragit till att utveckla vårt nya shoppingcenter. Det är många som har lagt ner

jag vill också passa på att rikta ett stort och varmt tack

öppettider

erikslund shopping center

ikea

city gross

Ansvarig utgivare Göran Sturesson Frågor om innehåll besvaras av Göran Sturesson, Ikano Retail Centres Adress Ikano Retail Centres , Krankroksgatan 17, 721 38 Västerås

Produktion, koncept, grafisk form, design & layout Bergström Public Relations Adress Torstenssonsgatan 4, 114 56 Stockholm, redaktionen@mfp.se www.bergstrompublicrelations.se

måndag-fredag

10–20 10–20 7–21

Redaktionschef & Projektledare Nathalie Bergström Skribent Camilla Garebo Fotografer Alex Johansson Camilla Garebo Art Director Jessica Nyström

lördag-söndag

10-18 10-20 9-21

Marknad Maria Hocza Webbredaktör Jens Josefsson Tryck Pressgrannar AB Tack till FörlagSHOPPING Ica Bokförlag ERIKSLUND CENTER I VÄSTERÅS 3 Omslagsfoto Roland Persson


Välkommen hem till Maria Montazami Fotograf Roland Persson Förlag Ica Bokförlag Text Ulf Elfving

“Efter drinken bjuder Maria på sin specialsallad med kyckling, färska sommarbär och en björnbärsdressing.”

Fixa festen med

Maria Montazami Maria är född och uppvuxen i Västerås och har nyss kommit ut med sin bok “Välkommen hem till Maria Montazami”. I den får man tips på allt från inredning till hur man fixar festen, allt i hollywoodtappning såklart! är en ljuvlig livsstilsbok för alla som vill veta mer om Maria och hennes liv i Kalifornien. I den här boken öppnar Maria Montazami sitt vackra hem i soliga Kalifornien och bjuder generöst på inspiration och mat i sagoskimrande miljö. Hon berättar om sin inredningsfilosofi och vi får vara med på både stora och små tillställningar – cocktailparty, barbeque, romantisk supé, familjemiddag och tjejlunch. Dessutom avslöjar Maria mycket om sitt liv – och här finns saker som hon aldrig berättat förr. I samband med att boken släpps besöker Maria Montazami Sverige, bland annat medverkar hon vid bokmässan i Göteborg. Vill du köpa Marias bok så stanna till hos oss på Erikslund Shopping Center och besök Bokia.

“välkommen hem till maria montazami”

, som står för texten, och fotografen Roland Persson. Liselotte Forslin har stylat matbilderna.

boken har tillkommit i samarbete med bland andra ulf elfving

4 ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS

”Att få göra den här boken tillsammans med Ulf Elfving är en dröm. Ulf är väldigt duktig att skriva och har inom kort lärt känna mig och familjen och har tagit det bästa från alla våra karaktärer. Ja, han har väl slängt in ett och ett annat gammalt minne man helst skulle vilja glömma.” ur Maria Montazamis förord. Maria Montazami blev känd för hela svenska folket i och med Svenska Hollywoodfruar 2009. Hon har tusen engagerade järn i elden – bland annat designar hon väskor och smycken under märket Maria Montazami Collection. Hon har också designat ett rosa armband som säljs till förmån för Cancerfonden med målet att samla in en miljon kronor tills i höst. Under våren har hon även synts i en uppmärksammad tvreklam för Ving och mottagit Årets “Vi älskar dig” på Gaygalan 2010.


Marias förslag till dryck!

Peach bellini – Bo ttna ett champagne glas med persikodryck och fyll up p med mousserand e vin eller champagne. Mimosa – Blanda färskpressad apels injuice med mousserande vin eller champagne. Pink lemonade – Fin ns färdig i USA oc h är citrondryck som färgats rosa. Ett gott alternativ är att servera citron dryck med is och en citronskiva. Färskpressad juice av olika sorter ur fin a tillbringare.

Marias desserttips!

”En enkel, billig och lättlagad chokladmousse blir jättelyxig i skön inramning. Titta i smyckeskrinet och ta fram något fint som du har. Här har jag dekorerat brickan med ett chanelhalsband som jag har en speciell känsla för. Det var den första lyxiga sak jag köpte för pengar jag tjänat själv här i USA. Det tog mig tre inredningsuppdrag att få råd med den! Dessutom har jag strött över rosor och rosenblad.”

Marias kärlekstips

”Lyssna på varann ! Respektera vara nn! Tala om för din du gillar att han ha man att r egna åsikter. Säg: ’du är man, därför du så, det förstår tycker jag. Så du förstår säkert hur jag tyck er’ ...

Maria tipsar

jag hus lägger r fest utom angerar rr a ”När jag ha h oc r ånga filta gärna ut m igt. Det ser gt lite slarv tli er ik vs a em d och förläng ut e nd a bjud rden.” å g d mjukt och in ä tr i i huset ut värmen inne

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 5


Erikslund Shopping Centers stora invigning är här. Först på plats redan i våras var IKEA och City Gross. Båda varuhuscheferna uttrycker stor förväntan inför framtiden och välkomnar nu nära 80 nya grannar.

Först på plats välkomnar nära 80 nya grannar •

sedan de flyttade in i våras när Erikslund Shopping Center bara var en huskropp. Nu, ett par månader senare, är shoppingcentrets interiör på plats och allt som allt ger det nära 100 000 kvadratmeter shopping uppdelat på två plan. IKEAs varuhuschef Freddy Johansson och City Gross affärschef Thomas Samuelsson uttrycker nyfikenhet, spänning och glädje när närmare 80 nya grannarna flyttar in. – Äntligen blir det komplett! Det här är en speciell handelsplats och jag har verkligen sett fram emot den här dagen, sprudlar Freddy Johansson, varuhuschef på IKEA. City Gross affärschef Thomas Samuelsson fyller i: – Som jag har sagt tidigare så går man in i en dörr och sedan har man allt. Folk slipper åka till flera ställen. Erikslund Shopping Center erbjuder nytänkande, tillgänglighet, mångfald och fräschhet. Det är smart upplagt för besökarna.

ikea och city gross har haft full verksamhet

REPORTAGE

IKEA och City Gross är redan väl etablerade i Erikslund Shopping Center. Nu välkomnas nya butiker.

erbjuder omkring 3 500 gratisparkeringar, fördelat på utomhusparkeringar och garage. Samtliga butiker nås via shoppingcentrets färgkodade entréer. Färgerna röd, orange, grön och gul ska hjälpa besökarna att hitta tillbaka till sina bilar efter besöket. Från shoppingcentrets övre plan är det lätt att överblicka markplanet. Butikerna är klusterindelade, vilket betyder att butiker med liknande sortiment ligger i samma område; dam- respektive herrmode ligger för sig likväl som sko- respektive sportbutiker är för sig. – Att shoppingcentret är klusterindelat betyder att det blir enklare för besökaren. När allt är samlat slipper du jogga vidare genom shop-

pingcentret för att jämföra varor i liknande butiker, säger Freddy Johansson leende och blickar sedan ut över markplanet tillsammans med Thomas Samuelsson som tillägger: – Jag tycker att färgindelningen är häftig. Den finns genomgående i allt och kommer hjälpa besökarna hitta och livar upp här inne. det är första gången i norden som det här konceptet används av IKEA, men flera länder står redan på tur. –Att placera IKEA tillsammans med ett shoppingcenter och en City Gross har inte gjorts tidigare i Sverige. Det är nog det absolut nyaste med det vi ser här. Kunderna går lätt mellan oss, förtydligar Thomas Samuelsson och Freddy Johansson fyller snabbt i: – Vi på IKEA stoltserar med att vi har allt under ett tak. Att sitta ihop med ett shoppingcenter ger ett ännu bredare utbud under ett tak. Här finns det i princip, något för alla. Det ger ett mer komplett utbud och det blir något unikt i sig.

erikslund shopping center

6 ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS

22 september, firas öppnandet av Erikslund Shopping Center. IKEA och City Gross som var först på plats är nu med och välkomnar sina nya grannar. – Det vi har runt omkring oss känns stort, pampigt och fint. Här finns plats för många, säger Thomas Samuelsson när han med tre ord beskriver interiör och invigningsdagar. Freddy Johansson fortsätter: – Det kommer bli mer sorl och puls. Invigningen betyder fler dagar med bra drag. Thomas Samuelsson nickar nöjd tillbaka till Freddy Johansson.

under fyra dagar, med start den


Bergström Public Relations

Inflyttningsfesten! Underhållningen under invigningen av Erikslund Shopping Center går i cirkusens tema. Varje dag klockan 13.00 och 16.00 eller 17.00 sker underhållning med olika kända artister. Följ oss på hemsidan för att få veta vilka artister som kommer!

www.erikslundshoppingcenter.se

Torsdag 22 september

Fredag 23 september

Lördag 24 september

Söndag 25 september

10.00 Dörrarna öppnas och vi inviger Erikslund Shopping Center

10.00 Erikslund Shopping Center öppnar

10.00 Erikslund Shopping Center öppnar

10.00 Erikslund Shopping Center öppnar

10.00-10.30 Gycklare och akrobater minglar runt och välkomnar alla gäster

10.00-10.30 Gycklare och akrobater minglar runt och välkomnar alla gäster

10.00-10.30 Gycklare och akrobater minglar runt och välkomnar alla gäster

10.00-10.30 Gycklare och akrobater minglar runt och välkomnar alla gäster

11.30-13.00 11.30-13.00 11.30-13.00 11.30-13.00 Magdansöser mingeldansar till Magdansöser mingeldansar till Magdansöser mingeldansar till Magdansöser mingeldansar till trummor och gör koreografier på trummor och gör koreografier på trummor och gör koreografier på trummor och gör koreografier på olika platser i centrumet olika platser i centrumet olika platser i centrumet olika platser i centrumet 13.00 Känd artist uppträder

13.00 Känd artist uppträder

13.00 Känd artist uppträder

13.00 Känd artist uppträder

14.00-19.00 14.00-19.00 14.00-19.00 14.00-19.00 I Barnens rum: Erik och Erika ordI Barnens rum: Erik och Erika ordI Barnens rum: Erik och Erika ordI Barnens rum: Erik och Erika ordnar massa skoj för alla barn. Det nar massa skoj för alla barn. Det nar massa skoj för alla barn. Det nar massa skoj för alla barn. Det lovas ansiktsmålning, figurballovas ansiktsmålning, figurballovas ansiktsmålning, figurballovas ansiktsmålning, figurballonger och mycket mer! longer och mycket mer! longer och mycket mer! longer och mycket mer! 15.00-17.00 15.00-17.00 15.00-17.00 15.00-17.00 Karaktärer på styltor minglar Karaktärer på styltor minglar Karaktärer på styltor minglar Karaktärer på styltor minglar runt, lindansöser och cirkusdirekrunt, lindansöser och cirkusdirekrunt, lindansöser och cirkusdirekrunt, lindansöser och cirkusdirektören själv visar upp akrobatik tören själv visar upp akrobatik tören själv visar upp akrobatik tören själv visar upp akrobatik på olika platser i centrumet på olika platser i centrumet på olika platser i centrumet på olika platser i centrumet 17.00 Stor invigningsshow med kända artister och unga talanger

17.00 Stor invigningsshow med kända artister och unga talanger

16.00 Stor invigningsshow med kända artister och unga talanger

16.00 Stor invigningsshow med kända artister och unga talanger

20.00 En maffig eldföreställning utanför röd entré

20.00 En maffig eldföreställning utanför röd entré

18.00 En maffig eldföreställning utanför röd entré

18.00 En maffig eldföreställning utanför röd entré


Musik och bufféer är en röd tråd genom Charlies liv •

REPORTAGE

Erikslund Shopping Center vill stödja unga talanger, Charlie är en av dem.

för ett år sedan började trettonåriga charlie ebert sjunga för Lingman & Co och under det året har han fått uppleva mycket inom musikvärlden. Söndagen den 21 augusti avslutades Erikslund Shopping Centers Sommarturné på Sundbyholms-travet. Totalt gjorde de tio stopp under fyra veckor. Charlie Ebert uppträdde tillsammans med flera andra unga artister. Vi träffades en dag, direkt efter skolan, i en av Stockholms gröna parker. Det märks att Charlie brinner för musiken och att han är bra på det han gör. Jag hade laddat med massor av frågor till honom:

Hur gamla är du? – Jag är 13 år. När började du sjunga? – Jag har sjungit sedan jag var fyra år. På vilken skola går du? – Adolf Fredriks Musikklasser i Stockholm.

8 ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS

Var bor du? – I Knivsta i närheten av Uppsala. I ett rött hus som ligger mellan stan och landet. Hur ser din familj ut? – Mamma, pappa och lillasyster Nelly. Hon är 11 år. Vad tycker Nelly om att du får uppträda så mycket som du gör? – Hon tycker det är bra och skryter gärna för kompisarna. Du har precis blivit fotograferad. Vilket är värst, att bli fotograferad eller att stå på scenen? – Det är två helt olika saker och är läskiga på olika sätt. Vad har du gjort i sommar? – Jag har varit på turné och talangjakter hela sommaren. Vad har du varit på för turné och talangjakter? – Erikslund Shopping Centers Sommarturné med Hilda (Stenmalm) och på talangjakten Popcorn. Det har varit jätteroligt!


“Jag har varit på turné och talangjakter hela sommaren, Erikslund Shopping Centers Sommarturné med Hilda (Stenmalm) och på talangjakten Popcorn. Det har varit jätteroligt!” Charlie Ebert

Vad är det för musik som du uppträder med? – Blandat faktiskt. Rock och lugna låtar. Har du något exempel på vad du sjunger? – The show must go on, med Queen och Hold me now med Jonny Logan. Vem väljer dina låtar? – Det gör jag tillsammans med mamma och pappa. Vem är din favoritartist och vilken är din favoritmusik? – Elvis Presley! Bästa låten är In the Getto. Jag provar olika sorters musik, men mest pop. Jag gillar Michael Jacksons I want you back. Jag lyssnar på både gammal och ny musik. Men tidigare använde man sången mer. Nu kan man ordna med toner så vem som helst kan sjunga. Har du ordnat med tonerna i din röst? – Nej, det har jag inte gjort! Hur länge har du sjungit? – Jag har sjungit i ett år. På skolan blir det mycket körsång. Spelar du något instrument? – Nej, men jag provade att spela gitarr en dag, men eftersom jag inte kunde spela som Bon Jovi efter den dagen tycker jag att det var tråkigt. Vad betyder musik för dig? – Musik betyder jättemycket för mig och är en stor del av mitt liv. Vad har varit roligast i sommar? – Sjunga. Sommaren bästa gig var Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Publiken var som galna. Att ha stått på scenen har varit jätteroligt. Vad är det som är så roligt med att stå på scen? – Att alla, för en stund, kollar på en själv. Lite egoistiskt. Men det ska man vara. Vad är läskigast med att stå på scen? – Om man skulle sjunga fel. Om man inte är förberedd. Men då kan man inte stanna eller börja om från början. Det är bara att fortsätt, The show must gå on! Vad är det som är spännande med att stå på scen? – Det är smånervöst. Alltid nya personer. Och tankar om vad publiken ska tycka. Hur förbereder du dig innan du går ut på scen? – Jag slår mig lätt på hela kroppen; låren, armarna och lite lätt på kinderna för att trigga igång adrenalinet. Det ger mer energi på scenen och blir roligare att titta på. Har du några andra intressen än musik? – TV-spel, men jag har inte hunnit med det så mycket under sommaren. På invigningen av Erikslund Shopping Center i september kommer du att uppträda tillsammans med Hilda (Stenmalm). Hur förbereder du dig för det? – Jag övar! Det kommer bli skitkul! Hur tycker du att det funkar att uppträda tillsammans med Hilda? – Det går jättebra. Hon är jättetrevlig, glad och omtänksam. Hon är duktig och har sån utstrålning på scen.

Vad har du för dröm om framtiden? – Jag vill kunna leva på musiken. Drömmen är att åka på världsturné. Och den ska bli sann. Jag ska se till att det blir av. Vad har du mer gjort under sommaren? – Jag har sjungit, varit på landet och kört med röjsåg. Ibland har jag gjort allt på en gång. Har du någon kärlek? – Ingen kommentar. Vad vill du säga till alla de som läser det här och kanske funderar på att komma och titta på dig under invigningsdagarna? – Det vore roligt med mycket folk. Det är alltid roligt med mycket folk. Kom och titta på oss! Har du några husdjur? – Nej och det behöver jag inte heller. Grannen har massor så vi kan låna där. Hur kommer det sig att du var med i Erikslund Shopping Centers talangjakt? – Jag har varit med i en massa olika talangjakter. Jag kände att det var ännu ett tillfälle att visa att jag är duktig. Jag ville ta chansen. Vad har du gjort under Erikslund Shopping Centers Sommarturné? – Här om dagen skrev jag på facebook att jag under sommarturnén hade poppat popcorn, delat ut popcorn, ätit popcorn, tävlat i popcorn så nu vet jag hur det är att var popcorn poppare. Men så klart har jag stått jättemycket på scenen. Om du skulle ge tips till någon som vill göra det du har gjort. Vad skulle det vara för tips? – Lär dig att det här är den tuffaste branschen. Om du klarar det här, klarar du allt. Du måste stå ut med press och lägga all din tid på det här. Inom musik är det viljan som avgör allt. Viljan är grunden till att lyckas. Vad händer mer för dig här under hösten? – Den 16 september har talangjakten Popcorn semifinal i Kungsträdgården. Det ska bli spännande att ser hur det går. Sex personer går vidare till finalen som är ombord på båten Birka Paradise. Vad är det bästa med att gå vidare i den finalen? – Att vinna så klart, men sen har de buffé på båten och jag älskar buffé. Vilken buffé är bäst? – Kinabuffé är bäst! Finns det inget annat spännande som händer under hösten? – Jo, jag kommer att vara TV-aktuell i höst på SVT som gör någon dokumentär. De valde ut 20 stycken som fick komma och sjunga. Och jag var en av dem. Charlie, det börjar bli sent. Det är kanske bäst att vi slutar? – Ja, nu ska vi i väg och leta restaurang att äta på. Jag hoppas vi ses framöver! Lycka till med allt! – Tack, du också!

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 9


Bergström Public Relations

Tävla & vinn!

H

Namnge vår kundklubb och var med och tävla om presentkort på Erikslund Shopping Center. Så här gör du för att delta i tävlingen. Skicka ett sms till 72300 för att tävla. Skriv: TÄVLA (mellanslag) ”ditt namnförslag”. Eller lämna ditt förslag i vår informationsdisk, från 22 sept. Tävlingen pågår till sista september och vinnaren presenteras på hemsidan första veckan i oktober. Lycka till!

Shoppa

Ha kul

Umgås

Fika


Hungrig?

Här finns något för alla Välkommen att besöka Erikslund Shopping Centers restauranger och cafeér för en smakupplevelse. Både på restaurangtorget och kundgatan kommer det att serveras mat från många av världens populära matkulturer.

Kundgatan:

Restaurangtorget:

Chantals

Chili Wok & Coffee

Traditionellt café som erbjuder allt från munkar och bakelser till lättare varma och kalla rätter.

Espresso House

Kaffe, kalla och varma drycker, muffins, biscottis, cupcakes. Espresso House har även ett eget bageri för att kunna baka de godaste bakverken.

Asiatisk mat. Här serveras även en matbuffé där du kan välja på många olika rätter.

Forno Romano

Vedungsbakad pizza, pasta, sallad.

Graffiti Café

Bakad potatis med olika fyllningar, sallader, grillad focaccia och franska baguetter.

Great Burger

Amerikansk-inspirerade hamburgare, grillade rätter, kebab och gyros. Barnmeny. Här finns mycket att välja på för barnen.

Detta är ett utdrag från restaurangernas menyer. Välkommen in!

Naked Juicebar

Smoothies, juice, wraps, soppa.

Sushi Yama

Här finns sushi, sashimi, yakitori, yakiniku av högsta klass.

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 11


ANNONS

HELA DENNA TIDINING ÄR EN ANNONS FRÅN ERIKSLUND SHOPPING CENTER

ANNONS

spisa.nu

Kall pannkaksdesser t med choklad och jordgubb ar 4 portioner tidsåtgång ca 30 min

Gör så här: Blanda mjöl och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjö lken. Vispa till en slät smet. Vispa i resten av mjölken och äggen. Låt gärna svälla i cirka 30 minute r. Smält hälften av smöre t i en stekpanna. Vispa ner det i smeten. Använd resten av smöret till att steka tunna pannk akor. Bryt choklad ner i en skål. Koka upp grädde. Slå öve r chokladen. Rör slätt. Plasta öve r. Ställ svalt.

vetemjöl 2,5 dl salt 0,5 tsk mjölk 6 dl ägg 3 styck smör 3 msk mörk choklad 300 gra m grädde 2 dl jordgubbar 0,5 liter

Skiva jordgubbar. Str yk ett lager choklad på pannkako rna. Lägg på jordgubbar. Rulla ihop och ät med händerna.

härliga recept

Gör det lilla extra med våra

Just nu laddar vi inför den stora invigningsfesten och i samarbete med City Gross och Spisa.nu tänkte vi dela med oss av dessa smarriga recept.

Rosenmarshmallows

30 st tidsåtgång ca 10 min strösocker 500 gram honung 100 gram vatten 1,6 dl ägg (vita) 180 gram

gelatinblad 25 gram rosenvatten 1 tsk

spisa.nu

spisa.nu

Sesam- och chilikex 20 st tidsåtgång ca 10 min

mjölk 1 dl honung 1 tsk senap (fransk osötad ) 1 tsk salt 1 krm torrjäst 0,3 tsk vetemjöl 0,4 dl rågmjöl (fint) 2 dl chilifrukt (röd) ca 1 cm olivolja 1 msk

Skal av apelsin 1 styck maizena florsocker

Gör så här: Sätt ugnen på 200°C

Finhacka chili.

.

Värm mjölk och senap i en kastrull. Tillsätt jäst och honung .

Blanda mjöl med chili. Rör ihop med mjölkblandninge n.

Kavla ut degen tunt. Skär upp med baksporre. Baka på mjö lad plåt 4-5 minuter. Pensla med olivolja. Str ö över sesamfrön.

12 ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS

Gör så här: koka socker, vatten och hon

ung till 130°C. Börja vispa äggvita vid 120°C. Tillsätt sockerblandningen till äggvitorna i en tunn stråle medan du vispar på hög hastighet. Sänk sedan hastigheten och börja vispa kallt. Smält gelatin. Tillsätt rosenvatten, apelsinskal och gelatin et mot slutet. Tag upp och låt stelna . Skär i bitar och rulla i blandat maizena/ florsocker.


ANNONS

HELA DENNA TIDINING ÄR EN ANNONS FRÅN ERIKSLUND SHOPPING CENTER

ANNONS

Hallonbrownies

24 stora bitar

tidsåtgång ca 45 min ägg 8 styck strösocker 10 dl vaniljsocker 6 tsk salt 4 krm kakaopulver 2 dl vetemjöl 6 dl smör 400 gram Hallon (frysta) 275 gra

m

Gör så här: Sätt ugnen på 175°C

. Smält smör. Vispa äg g och socker poröst. Blanda de torra ingred ienserna i en separa t bunke. Häll i det smälta smöre t och de torra ingredienserna i äggblandni ngen. Rör om till en jämn smet. Häll smeten i en bakpl åtspappersklädd långpanna. Strö hallon en jämnt över smeten. Spar några till garne ring.

Grädda cirka 30 min uter. Prova med en sticka om den har bliv it färdig. Den ska var a lite kladdig. Låt svalna. Sikta öve r florsocker. Skär i bita r. Garnera med hallon. spisa.nu

! t g i t t y n h gott oc

Smoothie:

spisa.nu spisa.nu

spisa.nu

Smoothie med banan och svarta vinbär

Lingonlassi

4 glas

4 protioner

tidsåtgång ca 5 min

tidsåtgång ca 5 min

lingon (torrfrysta) 225

yoghurt 5 dl agavesirap 3 msk

gram

Honungsyoghurt 1 lite

Banan 1 styck

r

Svarta vinbär 200 gra

m

Bärig, nyttig frukostsmoothie 4 glas

frysta bär 4 dl sojadryck/sojamjölk 4 dl müsli 2 msk Gör så här: Mixa blandade bär me d sojadrycken i en blender eller med mix erstav. Häll upp i glas och strö müsli över.

Gör så här: Lägg alla ingredienser i en blender. Mixa

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 13


Invigningen står för dörren och närmare 80 hyresgäster har flyttat in på nära 100 000 kvadratmeter. Med allt under ett tak står centrumledningen redo för nya utmaningar. Nu går startskottet för Erikslund Shopping Centers framtid.

Stefan Malmsten och Therese Karlsson ser fram emot invigningsdagarna som går av stapeln från den 22 september.

Allt under ett tak, en helt ny upplevelse •

LEDNINGEN

Äntligen är det dags att slå upp portarna för resterande 80 butiker.

centrumledningen har bytt byggbarackerna mot ett ljust kontor. På hatthyllan i entrén ligger en röd bygghjälm kvar från byggtiden. Med närmare 80 nyinflyttade hyresgäster står centrumledningen inför helt nya utmaningar. Stefan Malmsten, som är teknisk förvaltare och Therese Karlsson, som är marknadskoordinator, är en del av centrumledningen som sköter shoppingcentrets operativa och dagliga verksamhet. – Fokus flyttas från fastigheten till hyresgästerna, och det kommer bli jättekul. Vi i centrumledningen samarbetar med underleverantörer som sköter bland annat säkerhet och lokalvård. Tillsammans bildar vi centrumteamet som ansvarar för att besökaren får en så bra upplevelse som möjligt, berättar Stefan Malmsten medan vi går runt i shopping centret.

att såväl väktare som städare och butiksinnehavarna känner att de är en del i centrumteamet. När Therese Karlsson arrangerar event eller andra aktiviteter kommer det ske i nära samarbete med butiksinnehavarna. – Vi vill ha en regelbunden dialog med hyresgästerna, det vill säga butiksinnehavarna, förklarar Therese Karlsson och fortsätter: – När vi anordnar ett event är det viktigt att man ser till alla aspekter. Det ska fungera med allt ifrån marknadsföring till säkerhet, städning, vatten och el. Ett nära samarbete oss emellan är viktigt för besökarens upplevelse.

allt hänger ihop, därför är det viktigt

centrumteamet utgör en viktig del för den totala upplevelsen. Besöket ska upplevas enkelt, trivsamt, fräscht och roligt. Man har arbetat mycket med interiör och funktion.

14 ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS

– Entréerna har olika färger. Färgerna röd, orange, grön och gul ska hjälpa besökaren att hålla reda på vilken ingång de valde så att de lätt hittar tillbaka till sin bil. Dessutom har vi delat in köpcentret efter sortiment. Att dela in i olika områden, till exempel mode, heminredning, sport och fritid och restauranger för sig kallas att klusterindela, berättar Therese Karlsson under rundturen. Stefan Malmsten inflikar: – Det är kul med färger. Det blir mer levande. Dessutom tror jag att det kommer blir lättare att hitta. Man kan säga att man ses vid röda ingången eller på skoavdelningen. Åldersskillnad och intressen gör att familjemedlemmar har olika fokus på vad de vill göra och här finns något för alla. Och det finns mycket att hålla reda på. Det som inte Stefan Malmsten vet om fastigheten är inte värt att veta, är lätt att förstå när han leende berättar vidare: – De röda och orange entrésnurrorna, som går ut mot parkeringarna, är två av världens största monterade snurror. Och i den gula hissen, som går från vårt atrium ner i garaget, står det att den tar 53 personer, men så många ryms inte. Men vikten den kan ta är upp till 4 000 kilo. de fyra invigningsdagarna. – Vi öppnar ett väldigt stort köpcentrum och är förväntansfulla och lite spända. Framför allt ska det bli fantastiskt roligt! Nu får vi kvitto på det vi har gjort. Avslutningsvis fyller Therese Karlsson i: – Vi hoppas att vi har fått ihop ett så spännande invigningsprogram att besökarna kommer flera dagar. Det här är startskottet för Erikslund Shopping Centers framtid. Nästa steg är att driva det och göra så att besökarna vill komma tillbaka igen och igen.

centrumledningen har bråda dagar inför


Bergström Public Relations

Välj mellan ca 3 500 gratis parkeringsplatser

Shoppa

Ha kul

Umgås

Fika


ANNONS

HELA DENNA TIDINING ÄR EN ANNONS FRÅN ERIKSLUND SHOPPING CENTER

ANNONS

Inflyttningsfesten fortsätter och den 22 september flyttar närmare 80 nya butiker in. Vi har ställt tre frågot till sex affärsinnehavare som ska etablera sig i Erikslund Shopping Center.

3 frågor till 6 Rut m.fl Sara Larsson Ullbrand, regionschef Rut m.fl:

Beskriv din butik, ert sortiment och vilka kunder ni vänder er till? – Rut m.fl är en kedja som startades 2007 i Göteborg och “Fashion you afford to love” är vår slogan. Vi står alltså för moderiktiga, prisvärda kläder och riktar oss till en bred målgrupp. Varje enskild butik är uppbyggd med våra egna märken Rut m.fl och Serious Sally samt individuellt utvalda externa varumärken. I vår butik i Erikslund Shopping Center kommer dessa att vara Cheap Monday, Dr Denim samt Levi´s. Varför valde ni att etablera er i detta shoppingcenter? – För oss kändes det som en självklarhet! Ett stort, nytt shoppingcenter sammanslaget med IKEA känns som en given succé... Vilken av era produkter klarar man sig inte utan i höst? – Det absolut hetaste i höst är stickade plagg i alla former, ponchos & jeans med hög midja.

Foto: Schwarzkopf Professional

Cut&Blow Andreas Demir, grundare och ägare till salongerna Beskriv din butik, ert sortiment och vilka kunder ni vänder er till? – Företaget grundades den 4 september 2000. Tanken då var att jobba med de bästa frisörerna i stan och idag kan jag med stolthet säga att vi har de absolut skickligaste frisörerna. Idag sysslar vi med allt inom hår och vi är otroligt stora inom löshår och färg. Vår ambition är att utvecklas för att bli ännu bättre och ge kunden det där lilla extra. Vi jobbar med märken som är ledande inom sitt område, t.ex Sebastian, Schwarzkopf, Kerastasé, Sasson, Matrix och Loréal mm. Självklart vänder vi oss till alla åldrar. Allt från små barn till äldre. Man får inspiration från alla och det känns som man låser sig själv om man bara vänder sig till en specifik åldersgrupp. Varför valde ni att etablera er i detta shoppingcenter? – Vi tror på konceptet med en stor galleria och att ha Ikea som dragplåster. Att erbjuda kunderna allt under ett och samma tak med gratis parkering. Vilken av era produkter klarar man sig inte utan i höst? – En produkt som jag tror kommer bli en dunder hit är Moroccanoil. Det är en produkt, olja som du kan ha i handdukstorkat hår. Och som inte är volymhämande. Den bygger upp och återfuktar håret samtidigt som den har värmeskydd och UV-skydd. Man har sett flera kändisar i USA skylta med den, den gjorde entre i Sverige för ca 2 månader sen. Klippning och frisyrtrender i höst: – På killar kommer det fortfarande vara lite striktare klippningar med korta nackar o sidor. Men man kan lätt kombinera det med lite längre upptill. På tjejer kommer det att även där vara lite striktare o det blir lite mer kort som gäller. Färgerna ska gärna vara bruna mustiga eller riktigt röda/koppar. Man kan gärna använda och ha flera färger i håret men då ska det vara ton i ton. Färgerna ska med andra ord gå in i varann. Men det man inte får glömma är att man måste sätta sin egen prägel på sin frisyr så man känner sig bekväm med det man har. Och gör man det så kommer man att trivas med sin frisyr.

16 ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS


ANNONS

HELA DENNA TIDINING ÄR EN ANNONS FRÅN ERIKSLUND SHOPPING CENTER

ANNONS

Carlings

Lina Jansson, bu tikschef Carlings . Beskriv din butik , ert sortiment oc h vilka kunder ni – Carlings har vänder er till? ett brett sortime nt av jeans till bå Jeansen är vår de kille som tje plattform och vi j. samarbetar me märken som Di d en rad olika ex esel, Levis, Wra terna ng ler , Lee, Formarina nämna några. Utöver det har & Miss Sixty fö vi överdelar so r att Nu i höst är de m följer säsong t fokus på bl.a ens mode. skjortor och sti och tjejer i åldra ckat. Vår målgr rna 15-30 år me upp är killar n vi ser även be yngre kunder vil tydligt äldre oc ket är väldigt ro h ibland ligt. Stilen på de varierar mellan n typiske Carlin rockigt och dres gskunden sat. Mer dressa skulle jag säga de kunder i Vä . Hoppas att vi sterås kan se fler “rock Shopping Cente are” ute på Eriks r. lund Varför valde ni att etablera er i detta shoppingc – Att öppna bu enter? tik på Erikslund Shopping Cente idag finns en Ca r var självklart rlingsbutik i Vä då det sterås centrum kundkrets. Vi kä som har en etab nde att det var lerad da gs för en till bu efter lokal lite uta tik i Västerås och nför staden. Eriks letade lund Shopping och rätt i tiden Center känns mo då Sverige på dernt den fronten bli man packar in r mer och mer lik hela familjen i bil t USA där en och åker till behov tillgodo ett köpcentrum ses. Vi tycker at där allas t det är ett optim sig med olika fä alt läge dit man rdmedel. Vi län lätt kan ta gt ar till september då Vilken av era pr vi öppnar. odukter klarar ma n sig inte utan i – Om det blir en höst? lika kall och lån g vinter i år ige omgående ska n tycker jag att införskaffa någo du n av passar dig. Till våra varma mö det kan du bära ssor i en färg so m en rundstickad när du är utomh halsduk som vä us eller är en sn rmer ygg accessoar förmodan vägr inomhus. Skulle a bära mössa fin du mot ns det en stark som också hålle kollektion av vin r dig varm. terjackor

Countryhouse Anna Hagman, Grundare och ägare avCountryhouse Beskriv din butik, ert sortiment och vilka kunder ni vänder er till? – Jag startade verksamheten i mitt hem på Norra Gryta för 7 år sedan. Min vision, då som nu, är att hjälpa mina kunder att skapa ett hem som de älskar att vistas i, och är stolta över. Mitt sortiment sträcker sig från lantlig och chabby-chick stil, till mer klassisk stil med finess. Du hittar influenser från Frankrike, Danmark och USA. Butiken blir fylld med härliga soffor, vackra matsalsmöbler, mattor, lampor, textilier, unika inredningsdetaljer och mycket annat. Allt för att ge mina kunder en unik upplevelse med massor av inspiration. Vi kommer att sälja härliga skor från UGG, vackra plagg från Branting samt mitt eget märke Vintage Girl. Andra underbara varumärken är SIA, Ib Laursen, Miljögården, On Interiör, Yankee Candle, Diddi och många fler. Mina kunder följer oftast sin egen väg och nöjer sig inte med dussinvaror. De är måna om att omge sig med vackra och sköna ting och njuta av dem i sin vardag. Varför valde ni att etablera er i detta shoppingcenter? – Verksamheten flyttar direkt från den vackra Nordanby Gård. Mitt mål med etableringen i Erikslund Shopping Center är att få möjlighet att ge fler kunder inspiration och hjälpa dem att skapa ett fantastiskt hem. IKANO Retail Centres har ett otroligt bra koncept som underlättar för kunderna att hitta det de vill på ett och samma ställe, utan att behöva ta bilen emellan. Att kunna parkera gratis och med rymliga parkeringsplatser samt ett fantastiskt garage. Vilken av era produkter klarar man sig inte utan i höst? – Jag skulle inte klara mig utan mina härliga fårskinnsboots från UGG och ett härligt doftljus från Yankee Candle.

Arthur Guld & Design Artur Rafaelyan, grundare och ägare av Arthur Guld & Design. Beskriv din butik, ert sortiment och vilka kunder ni vänder er till? – Jag kommer att öppna en av sveriges fräschaste guldbutiker där vi kommer att sälja smycken ifrån bland annat Pandora, Thomas Sabo och Bengt Hallberg, Förlovningsringar från Schalins, Guldbolaget och Flemming Uziel och även mina egna designade modeller som jag ritar 3D och tillverkar. Här har även kunderna chans att designa drömringen tillsammans med mig i 3D. Sedan tillverkar jag ringen helt efter kundens önskemål. Vi har smycken till alla i olika åldrar. Varför valde ni att etablera er i detta shoppingcenter? – Just nu har jag en verkstad, men jag ville öppna en butik där jag kan sälja mina smycken. När jag fick höra att Erikslund Shopping Center skulle öppna, tyckte jag att det var en stor chans för mig att vidareutveckla mina designade modeller som jag givetvis kommer att sälja på Erikslund Shopping Center. Vilken av era produkter klarar man sig inte utan i höst? – Har ni tankar att gifta er i höst? Kom in till oss och designa er drömring i 3D, ett unikt koncept och tillfälle att få en alldeles egen ring att bära.

Kahls The & Kaffehandel Carina Adolfsson, franchistagare, Kahls The & Kaffehandel. Beskriv din butik, ert sortiment och vilka kunder ni vänder er till? – När du kommer innanför dörren till oss på Kahls The & Kaffehandel möts du av doften av nymalt kaffe och te. Det är en ombonad och inbjudande atmosfär. Vi satsar på kvalite och här finns en hel vägg med olika teer och kaffebönor från hela världen i behållare, redo att malas. Hyllorna är välfyllda av övriga produkter som har en koppling till Te / Kaffe och chocklad . Vardagslyx och presenter för alla tillfällen skall alltid finnas hos oss. Vi vänder oss till de flesta kunder som är intresserade av ett gott Te ; Kaffe eller Chocklad. Vi har märkt en fantastisk ökning på presentförsäljningen och jag tror att många vill köpa en god “ Gå bort present” till värdinnan som komplement till t ex en blomma. Även vårat goda Take Away kaffe drar många kunder. Varför valde ni att etablera er i detta shoppingcenter? – Vi tror på Erikslund Shopping Center för att de har en bra butiksmix och det nära samarbetet med IKEA. Geografiskt ligger även Västerås bra till med väldigt stort upptagningsområde. Vilken av era produkter klarar man sig inte utan i höst? – Vi har just nu börjat med Te veckor nu lagom till hösten och jag vill även passa på att rekommendera vårt fantastiska Indo kaffe ihop med en läcker chockladpralin. Om man besöker er butik för att köpa en present. Vad är ditt bästa presenttips då? – Vi har ett stort sortiment av färdiga “ Gå bort Presenter” som finns som cellofaninslagna korgar/påsar som innehåller massor av smått och gott som garanterat tilltalar de flesta.

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 17


Bergström Public Relations

Välkommen till vår värld! Det är vi som är Erik & Erika Lund. Erikslund Shopping Centers egna maskotar. Vi flyttar in 22 september och lovar att se till att det alltid händer något skoj för både stora och små.

Vi ses på invigningsfesten! Ps. För mer information om vad som är på gång besök oss på www.erikslundshoppingcenter.se

Shoppa

Gratis P-plats

Ha kul

Umgås

Fika


“Vi vill kunna erbjuda våra kunder det där lilla extra. Det kan vara ett erbjudande i någon butik som andra inte får.” Therese Karlsson, Ikano Retail Centres

a l v Tä n n i v & ! r k 0 0 0 2

Vår kundklubb söker namn! •

KLUBBEN

Vad ska klubben heta? Tävla och vinn!

erikslund shopping center har familjen och deras upplevelse av besöket i fokus. Här arrangeras olika evenemang såsom temadagar och uppträdanden, dit artister bjuds in för att stå på scen. Tanken är att det under ett och samma tak ska finnas något för alla i familjen, oavsett om du är barn, förälder eller far- och morföräldrar. Under en intervju med Therese Karlsson, som är marknadskoordinator på Erikslund Shopping Center, berättar hon om ännu en idé, som hon hoppas ska öka upplevelsen av ett besök i Erikslund Shopping Center.

Vad är det för ny idé ni har? – Just nu håller vi på och bygger upp en kundklubb. Arbetsnamnet har varit VIP-klubben, men eftersom vår kundklubb vänder sig till alla våra besökare och alla kan bli medlemmar efterlyser vi ett passande namn till klubben! Vi har därför ordat en tävling för att få in namnförslag. Vilka kan vara med i namntävlingen och hur lämnar man in sitt namnförslag? – Alla kan vara med! Du kan skicka in ditt förslag via sms till nummer 72300, skriv: tävla mellanslag ”ditt namnförslag”. Det går också bra att lämna förslaget i informationsdisken i shoppingcentrets atrium från 22 september. Får man lämna fler än ett förslag? – Det går bra att lämna hur många förslag som helst. Vad är det för slags kundklubb?

– Vi skickar sms till de som är med i klubben, med olika erbjudanden i shoppingcentret. Vi vill kunna erbjuda våra kunder det där lilla extra. Det kan vara ett erbjudande i någon butik som andra inte får. Eller så kan det vara en påminnelse om något kul event med någon bra artist, som vi arrangerar. Gäller det i alla butiker i shoppingcentret? – Det gäller för de erbjudanden som vi ordnar i samarbete med våra olika butiker. Därför är det viktigt att komma ihåg att vår kundklubb är ett komplement till butikernas klubbkort och inte ett istället för. Kostar medlemskapet något? – Nej, det kostar ingenting att vara med i klubben. Vinner man något annat än äran att ha gett namn åt kundklubben? –Absolut. Man har chans att vinna ett presentkort på 2000 kr att handla för i shoppingcentret. När, hur och av vem koras vinnaren? – Vinnaren koras av oss i centrumledningen och annonseras på hemsidan första veckan i oktober. Vi tar emot bidrag till och med sista september.

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 19


Hallonmilkshake Hallonmilkshake 4 glas 4 glas

VadVad kankan vara vara bättre bättre efter efter en hel en dag hel dag på Erikslund på Erikslund Shopping Shopping Center Center än en änkall en kall smaskig smaskig hallonmilkshake. hallonmilkshake. DetDet här här behöver behöver du: du: Mjölk Mjölk 8 dl8 dl Vaniljglass Vaniljglass 4 dl4 dl Frysta Frysta hallon hallon 250250 gram gram SkalSkal av citron av citron 1 styck 1 styck Hallon Hallon till garnering till garnering Så här Så här gör gör du: du: 1. 1.Riv skal Riv skal på citron. på citron. 2. 2. Blanda Blanda glass, glass, mjölk, mjölk, hallon hallon ochoch cit cit ronskal ronskal i enimixer. en mixer. Mixa Mixa slätt. slätt. HällHäll uppupp i glas. i glas. Garnera Garnera medmed lite hallon lite hallon efter efter smak. smak. 3. 3. Drick Drick ochoch njut!njut!

-

Foto: Foto: spisa.nu spisa.nu

I samarbete I samarbete medmed spisa.nu spisa.nu

Denna broschyren är framtagen och producerad av Bergström Public Relations

I samband I sambandmed medinvigningen invigningenstartar startarvivi Erikslund ErikslundShopping ShoppingCenters Centerskundklubb. kundklubb. SMS:a SMS:aVIP VIPtill till72 ochbli blibland blanddede 72300 300och första förstaatt atttatadel delavaverbjudanden erbjudandenoch och annat annatskoj! skoj!

Denna broschyren är framtagen och producerad av Bergström Public Relations

KUNDKLUBBEN KUNDKLUBBEN


Konstnärstrappor i Erikslund Shopping Center,

signerade Cathrine Öberg “Det är i mötet med andra människor som tavlorna får ett eget liv” Cathrine Öberg, konstnär

Vi har träffat Cathrine Öberg som står bakom konstverken i Erikslund Shopping Center. Cathrine förklarar att hon med sina verk vill förmedla något till besökarna. – Jag vill ge uttryck för en god och stark känsla av att man har möjlighet att påverka sina livsval, säger konstnären Cathrine Öberg. Cathrine förklarar vidare; – Jag ser positivt på omvärlden. Kanske stannar man upp och tittar på målningarna innan man promenerar runt och funderar över sina livsval, säger hon. Cathrine Öberg bor i Västerås och arbetar både lokalt i Mälardalen och internationellt. – Det är första gången jag arbetar på det här sättet med ett företag och jag blev jätteglad när jag fick frågan. För att kunna prestera behövde jag släppa pressen och få ett lugn i själen. Det är då resultatet blir som bäst, förklarar hon. I sin mintgröna villa på Solvägen 7 i Västerås har Cathrine öppnat ett eget galleri. Varje torsdag mellan kl 16.00 - 19.00 får besökarna möjlighet att se hennes konstverk i hemmiljö. – För mig är det viktigt att få ta del av människors tankar kring mina konstverk, det andra ser i dem ger konstverken en extra dimension och djup. Det är i mötet med andra människor som tavlorna får ett eget liv, avslutar Cathrine.

Träffa Erikslund Shopping Centers egna artist: Hilda Stenmalm . Centers egna artist Erikslund Shopping

alm Namn: Hilda Stenm i jun 5 g: da Födelse ok Hemlig last: Facebo h musik oc l So d: Gör mig gla fortfarande som lider rn Ba n: se led g cket, men jag är ju Gör mi nsade otroligt my da g Ja n: lite r va Var aktiv i när jag medcenen 2009 då jag ganska liten. r stått på Diggiloos ha v vi EN M ble et en ng ng gä oh-Oke). Den gå Valfritt: Ny i Diggilo ey Channel (Hanna ng stå sn gå Di en på att ie er öm tys dr n ali verkade i en re mmer. Då var mi nu ett ra mar kö h öm oc dr p k gå up och en av mina överraskade och fic Så nu står jag här n”. lje mi ”fa i en m n so på Diggilooscene har slagit in.

ERIKSLUND SHOPPING CENTER I VÄSTERÅS 21


104 115

06 105 106

117

116

17 107

109

110

111

19

114

119

121

122

23

24

101 03

162

149

148

147

146

145

143

138

137

136

135

134

133

142 141 151

150

132

140

25

28 27 19

04

07 03

18

06

60

08

10

12

15

13

26

19

17

22

24

23

63

61

62 51 02

52

01

54 53

50

49

48

47

46

45

38 44

43

39

36

35

33 31

41 32


Bergström Public Relations

Inflyttningsfesten fortsätter! Inflyttningsfesten fortsätter! Inflyttningsfesten fortsätter! Den 22:e september flyttar närmare 100 butiker in men redan nu Den 22:e september flyttar kan du besöka Ikea och Citynärmare Gross. 100 butiker in men redan nu kan du besöka Ikea och City Gross.

Välkommen till oss! Välkommen till oss! • • • • • • • •

Över 3000 fria parkeringsplatser Över 3000 fria parkeringsplatser Närmare 100 butiker Närmare 100för butiker Finns något alla Finnsoch något alla 3 500 Erik Erikaför underhåller stora somparkeringsplatser små Ca fria Erik och Erika VIP-klubb somunderhåller lönar sig stora som små VIP-klubb som Enkelt att ta siglönar till sigNärmare 80 butiker Enkeltatt attäta ta sig till Gott Finns något för alla Gott att äta

Erik och Erika underhåller stora som små Hitta till oss Kundklubb som lönar sig Hitta till oss Vårt läge är väl synligt intill E18 mellan Stockholm ochsig Köping. Enkelt att ta till Vårt läge är väl synligt intill E18 mellan ochkollektivtrafik Köping. Med ca 3000 parkeringsplatser och enStockholm väl utbyggd att äta Med ca 3000 parkeringsplatser och enGott väl utbyggd kollektivtrafik är tillgängligheten mycket stor. För dig som bor i Västerås finns gott är tillgängligheten mycket För dig som bor finns gott om korta vägar oavsett omstor. du promenerar, åkeri Västerås kommunalt eller tar om korta vägar oavsett om du promenerar, åker kommunalt eller tar bilen. bilen. Om du kommer med bil

Hitta till oss

Om kommer mednya bilavfarten på E18 märkt Skälbymotet. I Åker du du bil, tag av den Vårt läge är väl synligt intill E18 mellan Stockholm och Köping. MedI Ica 3 500 parkeringsplatser och en Åker du bil, tag av den nya på kör E18 mot märkt Skälbymotet. körriktning Oslo tag höger i avfarten rondell och Shoppingcenter. Oslo tag höger i tillgängligheten rondell och kör mot Shoppingcenter. I som bor i Västerås finns gott körriktning Stockholm tagär höger i rondellen, kör över bron väl utbyggd kollektivtrafik mycket stor.rakt För fram dig körriktning Stockholm tag höger i rondellen, kör över bron rakt fram mot Shoppingcenter. om korta vägar oavsett om du promenerar, åker kommunalt eller tar bilen. mot Shoppingcenter.

Tar du bussen Tar Väljerdu du bussen att åka

Tar du bilen?

Tar du bussen?

Väljer du kan att åka kollektivt du ta kollektivt kan du ta buss 14 från Västerås Åker du bil, tag av den nya buss 14 från Västerås Centralstation. avfarten på E18 märkt Bussen Centralstation. Bussen stannar precis utanför Skälbymotet. I körriktning stannar precisentrén utanför den orangea och Oslo tag höger i rondell och den orangea entrén och resan tar endast cirka kör mot shoppingcentret. resan tar endast cirka 10 minuter. Välkomna I körriktning till Stockholm tag 10 minuter. ErikslundVälkomna Shopping höger i rondellen, kör över till Erikslund Shopping Center! bron raktCenter! fram mot

Väljer du att åka kollektivt kan du ta buss 14 från Västerås Centralstation. Bussen stannar precis utanför orange entré och resan tar endast cirka 10 minuter.

shoppingcentret.

Shoppa

Invigning_familjemag.indd 2

Ha kul

Umgås

2011-08-04 10.56

Fika


Erikslund Shopping Center - Kundtidning  

Kundtining, upplaga 2 - 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you