Page 1

K

W

A

L

I

T

E

I

T

I

N

H

U

I

S

KANTOOR MOL terug op huizenjacht CHOCOLATIER PAS zalige zoetigheden DROOMHUIS kopen én verkopen in één week VOLLEYBALL OLEN spelen is het leukst ONTWIKKEL UW GROND projectgrond of niet?

foto cover: Turnhout | Gierledreef 57 | pagina 10

DE WARMSTE PAGINA Kastel culinair

ma ga z i ne INHUIS | Vans weevelt Makela ar s | meer d an 40 0 p and en in huis | ed it ie vo o rj a a r 2 0 2 0


Maak het verschil met schitterend drukwerk door middel van goud, zilver en andere luxe metallic effecten.

014 42 27 26 • info@groepmatthys.com • www.groepmatthys.com • Muizenvenstraat 5 • 2300 Turnhout


# VOO R WOO R D Beste lezer,

KANTOOR > > > MOL terug op huizenjacht

#4

Als dynamisch vastgoedkantoor kijken we enthousiast uit naar de uitrol van onze plannen in 2020.

Met onze nieuwe kantoren kunnen we nog beter onze “kwaliteit inHUIS” aanbieden én breidt ons team uit naar méér dan 25 medewerkers, die klaar staan om uw eigendom te verkopen, verhuren of om u te helpen uw droomwoning te vinden. Aarzel daarom zeker niet om een schatting van uw vastgoed aan te vragen.

DROOMHUIS kopen én verkopen in één week!

#18

>>>

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement voor eigen bewoning, of als investering ? Hou dan de opendeurdagen van onze projecten op vansweevelt.be in ‘t oog– we organiseren er dit jaar méér dan 20!

#32

Veel leesplezier Dennis Vansweevelt

CHOCOLATIER PAS zalige zoetigheden

KASTEL CULINAIR dineren voor het goede doel

>>>

In de zomer plannen we de opening van kantoor Vosselaar, waar het voor ons 30 jaar geleden allemaal begon.

#14

>>>

Wij zijn alvast goed begonnen met de opening van ons nieuwe kantoor in het centrum van Mol. Onze diensten ontwikkelaardij en verhuur worden dit jaar verder uitgebouwd, de verkoop van enkele grote nieuwbouwprojecten gaat van start in het eerste kwartaal én we organiseren in mei de tweede editie van onze succesvolle investeringsavond.

VOLLEYBAL OLEN spelen is het leukst!

#50

>>>

VERDER #8 bijzonder vastgoed | #12 bedrijfsvastgoed | #17 openhuis

oplage: 149.000 ex. Adverteren in dit magazine? 014 41 42 42 of inHUIS@vansweevelt.be

#20 vacatures | #21 vastgoed te koop | #26 bouwgronden | #31 investeringsavond | #34 nieuwbouw | #38 ontwikkel je grond

Disclaimer: de informatie die dit magazine bevat is met grote zorg samengesteld. Vansweevelt Makelaars doet er alles aan om u correct te informeren, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten of voor het feit dat panden in deze publicatie intussen niet meer beschikbaar zouden zijn. Ook mag er niets uit deze uitgave worden overgenomen, gereproduceerd en/of opgeslagen zonder de schriftelijke toestemming van de uitgever.

voorwoord | INHUIS | pagina 3


Dennis Vansweevelt en Sylvia Elen voor het nieuwe kantoor te Mol

# EINDELIJK WEER OP HUIZENJACHT Vansweevelt Makelaars neemt bestaand immokantoor over in Mol Aan het Rondplein in Mol opende pas een nagelnieuw kantoor van Vansweevelt Makelaars. Aan het roer staat Sylvia Elen, die tot voor kort op dezelfde plek haar eigen immozaak had. Alleen, door alle rompslomp kwam ze niet meer aan het échte werk toe. “Onder de vleugels van Vansweevelt kan ik nu weer doen wat ik graag doe”, lacht Sylvia. “Praten met mensen én op huizenjacht gaan”,

Met bubbels en toastjes zullen Sylvia Elen en haar nieuwe collega’s op 31 januari het nieuwste Vansweevelt Makelaars-kantoor openen aan het Rondplein in Mol. Voor Sylvia is het het tweede openingsfeestje in iets meer dan een jaar. Alleen kleeft nu het ‘Vansweevelt Makelaars’logo op de etalageruit. Vorig jaar startte Sylvia op deze plek haar eigen immokantoor. “Het was een droom die uitkwam”, weet ze nog. “Ik was altijd al gefascineerd door mooie huizen en interieur. Door mijn werk bij Ruimtelijke Ordening bij de gemeente Mol is dat alleen maar gegroeid. De gronden, de plannen, de bouwaanvragen: je komt daar alles tegen dat met wonen, bouwen en immo te maken heeft.” Later stond Sylvia nog een tijdje voor de klas. “Ik gaf PAV, Project Algemene Vorming, in het zevende jaar beroepsonderwijs”, vertelt ze. “De meeste van mijn leerlingen gingen na hun studies alleen wonen of samenwonen, en ze waren heel erg geboeid door alles wat met bouwen en wonen te maken heeft. Als we op uitstap gingen, nam ik hen mee naar de dienst Ruimtelijke Ordening en toonde ik hen wat een gewestplan was.”

pagina 4 | INHUIS | kantoor Mol

Oh ja, ook nog iets op Instagram Maar Sylvia wilde meer. Ze schreef zich in voor een opleiding vastgoedmakelaar aan het Syntra. Na drie jaar avondstudie behaalde ze haar diploma én BIV-nummer, waardoor ze een erkend vastgoedmakelaar werd. Ze zei haar job in het onderwijs vaarwel, en ging voor een carrière in het vastgoed. “Ik was heel trots op mijn eigen kantoor”, vertelt Sylvia. “Maar toch was er de hele tijd een stemmetje in mij dat vroeg: ‘Kan je dit wel allemaal alleen?’ Maar och, ik was ervoor opgeleid. Het zou wel lukken, dacht ik.” Maar er komt toch heel wat kijken bij de job van zelfstandig vastgoedmakelaar, stelde Sylvia vast. “De administratie, de marketing, een nieuwe wet die je helemaal moet uitpluizen”, somt ze op. “En, oh ja, ook nog wat op Instagram zetten. En eigenlijk wil je op zoek gaan naar nieuwe panden en je contacten verzorgen, maar je moet óók nog je kantoor openhouden.” Sylvia had het gevoel dat ze voortdurend tekortschoot. “Ik miste ook een klankbord”, zegt ze. “Ik ben heel sociaal,

>>>


ik moet tegen mensen kunnen vertellen wat ik doe, en ik wil ook wel eens horen dat ik goed bezig ben”, lacht ze. “Eigenlijk werk ik veel beter in een team dan alleen.” Steeds vaker begon Sylvia zich af te vragen of dit nu was wat ze wilde.

Indrukwekkend cv “En toen las ik die jobadvertentie van Vansweevelt Makelaars”, vertelt Sylvia. “Ze zochten een zelfstandig vastgoedmakelaar. Ik heb meteen gesolliciteerd.” Sylvia’s cv maakte indruk op Dennis Vansweevelt, de general manager. “Met haar ervaring sprong Sylvia er meteen uit”, herinnert hij zich. “Sollicitanten van dat kaliber krijgen we niet vaak. Bovendien speelden we al heel lang met het idee om een kantoor te openen in Mol. We hebben daar een heel groot aanbod aan panden. En ons nieuwbouwproject Ignis ligt toevallig nét naast Sylvia’s kantoor.”

>>> Oproep “Natuurlijk vind ik het jammer dat het mijn eigen zaak niet meer is”, geeft ze toe. “Maar ik ben geen twintig meer. Ik heb geen zin om nog jaren aan te modderen. Deze oplossing is voor mij ideaal.” Voor Vansweevelt Makelaars ook, zegt Dennis. “Dit soort samenwerkingen willen we graag nog meer, want we willen groeien op een duurzame manier. Daarom doen we een oproep aan makelaars die zich in een gelijkaardige situatie als Sylvia bevinden: neem contact met ons op! Wie weet, kunnen we samenwerken.”

Droomscenario Dennis kwam met een creatief voorstel voor Sylvia. Als ze wilde, kon ze als zelfstandig makelaar bij Vansweevelt Makelaars beginnen én haar eigen kantoor houden. De administratie, marketing, social media en andere rompslomp zou Vansweevelt Makelaars op zich nemen. Sylvia zou dan weer tijd hebben om op huizenjacht te gaan, panden te bezoeken en contact te hebben met klanten. Want een medewerkster zou intussen het kantoor bemannen. “Ik wist niet wat ik hoorde toen Dennis met dat voorstel kwam”, lacht Sylvia. “Ik heb er dus ook niet lang over moeten nadenken. Dit was een droomscenario.” >>>

Enkele vraagjes aan Sylvia: - Mijn droomhuis:

vroeger droomde ik van een langgevelboerderij op een gigantisch stuk grond. Nu kies ik voor een stadswoning met authentieke elementen, in een landelijke stijl met een moderne toets.

- Mijn droomvakantie:

een citytrip naar Londen.

- Leukste hobby:

sporten, shoppen met vriendinnen, decoreren, naar een concert gaan.

- Als ik de lotto win:

blijf ik gewoon mezelf.

- Hier mag je me voor wakker maken: voor spectaculair nieuws.

- Dit is typisch ik:

een perfectionist en een spring in’t veld.

redactie: de Schrijffirma fotografie: Noémie Boone

kantoor Mol | INHUIS | pagina 5


AC TI E* Verkopen terwijl u culinair geniet? Vansweevelt Makelaars biedt u een culinair 4-gangenmenu aan.

Verkoop uw eigendom via ons nieuw kantoor te Mol en ontvang een waardebon t. w. v. â‚Ź 200 voor een culinair viergangenmenu bij restaurant Taupe te Mol.*

kantoor Mol, Rondplein 14/2 | 014 41 00 14 | info@vansweevelt.be | www.vansweevelt.be pagina 6 | INHUIS | kantoor Mol

*Actie onder voorwaarden, de voorwaarden zijn verkrijgbaar via ons kantoor te Mol


Ambachtstraat 2-9 - 2300 Turnhout - Tel. 014 45 03 11 www.kegelsturnhout.be - info@kegelsturnhout.be


# BIJZONDER VASTGOED

NI EU W

exclusief vastgoed per gemeente van a tot z

Beerse | Kempenlaan 15

€ 460.000

Beerse - Vlimmeren | Den Abt 123

€ 430.000

Perfect onderhouden woning op een perceel van 2114 m², gelegen nabij Janssen Pharmaceutica en het centrum. Indeling met o.a. 5 slaapkamers, grote kelder, twee garages en een grote zuidgerichte tuin.

Laagbouwvilla rustig en residentieel gelegen op een perceel van 1.800 m² te Vlimmeren. Indeling met o.a. een grote woonkamer, 3 slaapkamers, dubbele garage. Deze woning is op te frissen maar heeft veel potentieel.

EPC: 273 kWh/m² | sted. inl. in aanvraag

EPC: 503 kWh/m² | sted. inl. in aanvraag

252 m²

2.114 m²

5

1

-

201 m²

1.800 m²

3-

Uw bijzonder vastgoed in het volgende magazine? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

014 41 42 42 of info@vansweevelt.be pagina 8 | INHUIS | bijzonder vastgoed

1

-


Heist op den Berg | P. Mellaertsstraat 71

€ 545.000

Laakdal | Beustereind 123

€ 369.000

Charmante villa met o.a. 3 (4 mogelijk) slaapkamers, orangerie en grote tuin op een perceel van 2.100 m² op groene locatie in Heist op den Berg !

Langgevelhoeve met o.a. 3 slaapkamers (meerdere mogelijk) en ruime woonkamer op een rustig en landelijk gelegen perceel van 1.037 m²!

EPC: 349 kWh/m² | Vg, Ag, Gmo, Vkr, Vv

EPC: 353 kWh/m² | Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv

3 (4)

2

-

266 m²

1.037 m²

3

1

-

PR IJ S

2.100 m²

NI EU W E

NI EU W

270 m²

Mol | Zandstraat 74

€ 529.000

Oud-Turnhout | Vlinderweg 11

€ 445.000

Zeer degelijk gebouwde villa met 2 masterbedrooms (extra slaapkamers mogelijk) gelegen op een rustig en zuidgericht hoekperceel van 1.430 m². Het perceel kan eventueel gesplitst worden en zo creëert men een extra bouwgrond.

Prima onderhouden villa met 3 slaapkamers op een perceel van 1330 m², zeer rustige en residentiële ligging in de Lint. Hedendaagse architectuur met uitbreidingsmogelijkheden.

EPC: 389 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 526 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

450 m²

1.430 m²

2

1

-

215 m²

1.330 m²

3

1

bijzonder vastgoed | INHUIS | pagina 9

-


Turnhout | Antoine Coppenslaan 5/8

€ 549.000

Turnhout | Broedersstraat 2

€ 659.000

Schitterende loft (190m²) met industriële look op de derde verdieping met o.a. 2 slaapkamers, ondergrondse parking en berging, gelegen aan de Turnhoutse Jachthaven.

Karaktervol gebouw in Neoclassicistische stijl, met gelijkvloerse handelsruimte en bovenliggende woonst (met lift) met 3 à 4 slaapkamers en inpandige garage.

EPC: 105 kWh/m² | Vg, Igb, Gmo, Vkr, Gvv

EPC: 456 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

190 m²

- m²

2

Turnhout | Gierledreef 57

1

-

€ 449.000

410 m²

164 m²

4

Turnhout | Josephine Charlottelei 16

1

-

€ 649.000

Charmante stadswoning in halfopen bebouwing op een perceel van 928 m², rustig gelegen aan de rand van de stad. Indeling met 2 woonkamers, 3 slpks, 2 badkamers, 3 kelders, garage en een stadstuin. Conforme elektriciteit.

Charmante, tijdloze villa met oa. 4 slaapkamers, 2 badkamers en orangerie, gelegen op mooi perceel van ca. 1460 m² in een van de mooiste straten van Turnhout.

EPC: 255 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 536 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

250 m²

928 m²

3

pagina 10 | INHUIS | bijzonder vastgoed

2

-

350 m²

1.460 m²

4

2

-


Turnhout | Josephine Charlottelei 12

€ 649.000

Klassieke villa (Architect Bols) op een perceel van 1.994 m², prachtig gelegen in het Villapark. Indeling met oa woon-en eetkamer, 5 slaapkamers, grote zolder voor extra slaapkamers. Zowel voor-als achteraan een mooie tuin. EPC: 586 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv 423 m²

1.994 m²

5

Turnhout | Waterjufferstraat

1

-

€ 795.000

Residentie Mercuur: penthouse met 2 slaapkamers en zuidelijke oriëntatie met een oppervlakte van 237,2 m² en 2 terrassen (54,9 m²+ 47,3 m²) waarvan één met zicht op de parktuin. Ondergronds zijn er garageboxen (tot 4 autostaanplaatsen) en parkeerplaatsen beschikbaar. Zeer ruime afwerkingsbudgetten. EPB-norm: < 50 | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv 237 m²

-

2

1

-

Turnhout | Steenweg op Mol 59/4

€ 449.000

Riant appartement (216 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een groot dakterras (75 m²), prima gelegen nabij het centrum van Turnhout. Conforme elektriciteit. EPC: 126 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv 216m²

-

3

Vosselaar | Antwerpsesteenweg 201

2

-

€ 598.000

Riante villa van ruim 430 m² met 6 slpks en 2 badkamers op 1.897 m². Mooi aangelegde tuin achteraan en grote parking vooraan. Omvorming tot tweewoonst is mogelijk evenals woonst met kantoor. Prima staat. EPC: 549 kWh/m² | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 430 m²

1.897 m²

6

2

bijzonder vastgoed | INHUIS | pagina 11

-


# BEDRIJFSVASTGOED

industrieel, commercieel, kantoor te koop € 188.000

Balen Puttestraat

Balen Kerkstraat 10

Bedrijfsunits op de Coblo-site, zowel te koop als te huur, met oppervlakten van 887 tot 3.742 m². Combineren mogelijk. Meer info via kantoor Geel op 014 58 05 05

Gunstig gelegen handelsruimte van 220 m² in het centrum van Balen op wandelafstand van de Markt en in nabijheid van andere winkels. Voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

O O K

TE

HU UR

prijs op aanvraag

€ 489.500

€ 210.000

Herentals Zandstraat 10

Herentals Zandstraat 70

Uniek pand (winkel + duplex) op toplocatie in winkelstraat ! Gelijkvloerse winkelruimte van ca 100 m² met magazijn. Aparte toegang tot tussenverdiep en groot duplexappartement met overdekte patio. EPC : 332 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Vkr, Vv

Gelijkvloers handelspand met verdieping. Onder andere opslagruimte, keuken, leefruimte. Gunstig gelegen in de winkelstraat te Herentals centrum.

€ 303.592

€ 243.798

Mol Turnhoutsebaan 299

Mol Turnhoutsebaan 299

Casco handelsruimte van 240 m² langs zeer drukke invalsweg met een etalageruimte van 9,45 lopende meter aan de voorkant en 5 ramen aan de achterkant welke voor voldoende lichtinval zorgen. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Casco handelsruimte van 190 m² langs zeer drukke invalsweg met een etalageruimte van 6,8 lopende meter aan de voorkant en 4 ramen aan de achterkant welke voor voldoende lichtinval zorgen. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

€ 465.000

€ 325.000

Winkelpand van 285 m² op toplocatie in het centrum. Verdieping met keuken, bureau en kamers voor stockage. Zolder met eveneens 3 ruimtes voor stockage. EPC : 427 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

€ 174.500

Tongerlo Kerkplein 1 Residentie Hannah: Casco handelsruimte van 116,60 m² op een schitterende ligging in het centrum van Tongerlo in nabijheid van tal van winkels en op fietsafstand van het centrum van Westerlo. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

pagina 12 | INHUIS | bedrijfsvastgoed

w er ke nw on en

Mol Laar 21

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

w er ke nw on en

w er ke nw on en

w er ke nw on en

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Ravels Vooreel 2 Multifunctioneel handelspand (met woongedeelte, 4 slaapkamers) gelegen op zeer goede commerciële ligging, aan kruising doorgaande weg met fietspad voor de deur. EPC: 660 kWh/m² Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv

€ 659.000

Turnhout Broedersstraat 2 Karaktervol gebouw in Neoclassicistische stijl, met gelijkvloerse handelsruimte en bovenliggende woonst (met lift) met 3 à 4 slaapkamers en inpandige garage. EPC: 456 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv


w er ke nw on en

€ 125.000

€ 150.000

Turnhout Deken Adamsstraat 87

Turnhout Diksmuidestraat

Centraal gelegen handelspand met 2 verdiepingen van ± 60m², voorraadruimte en kitchenette. Conforme elektriciteit! Zeer grote visibiliteit in het centrum van Turnhout.

Handels/praktijkruimte van 80 m² in residentie Zomerlinde in Niefhout. Niefhout is een slim stadsvernieuwingsproject in het centrum van Turnhout.

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

€ 185.000

€ 174.000

Turnhout Eigenaarsstraat 15

Turnhout Gemeentestraat 5

Duplexappartement verdeeld over de eerste en tweede verdieping met onderliggend en achterliggend magazijn/garage met koer. Dak werd zopas vernieuwd.

Kantoor in de oude kunstacademie (wordt omgetoverd tot een co-woonproject van 15 wooneenheden en een kantoorruimte). Het kantoor beschikt over een oppervlakte van 86,4 m² en is te bereiken via een aparte ingang. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

€ 355.000

€ 275.000

Turnhout Herentalsstraat 75

Turnhout Patersstraat 76

Compleet ingerichte en gemeubelde kantoren op gelijkvloers en eerste verdieping (trap én lift). Geschikt voor 10 tot 15 medewerkers. Oppervlakte van 250 m². Openbare parking Muylenberg op 200 meter. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Ruim handelspand (130m²) met achtergelegen polyvalente ruimte - ingericht als studio, op super locatie binnen de ring van Turnhout.

€ 395.000

€ 329.000

Turnhout Patersstraat 37 Gelijkvloers handelspand (± 153m² + 50m² magazijn) en bovenliggende duplex-woning met 4 slaapkamers en (op te frissen) buitenzwembad, op commerciële ligging in het centrum. EPC: 310 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 286 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

w er ke nw on en

w er ke nw on en

EPC: 462 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

€ 2.200

HU UR TE

Statig kantoorgebouw (1282,20 m² + 350 m² kelder ) met lift, parking en binnenplaats in het centrum met goede ontsluiting naar de ring van Turnhout.

HU UR

€ 6.500

TE

TE

HU UR

€ 980

Compleet ingericht en bemeubeld kantoor op wandelafstand van de Grote Markt. Kantoor, volledig ingericht met ingemaakte kasten, bureaus, stoelen. Kitchenette, apart toilet met lavabo. 1 ondergrondse garagebox. Onmiddellijk beschikbaar.

Turnhout Antoine Coppenslaan 10 Gelijkvloerse kantoorruimte van 321 m² (casco) met parkeergelegenheid en fietsenstalling in Residentie Kanaalzicht, een stijlvol nieuwbouwproject aan de jachthaven. Zeer geschikt voor advocaten, architecten, medische praktijk enz...

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Turnhout Graatakker 93

Ruim, modern ingericht, handelspand (± 140m² - Architect Lou Jansen) met stockageruimte en bovenliggende (te renoveren) studio van ± 65m². Commercieel gelegen, midden in het centrum. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

€ 1.795.000

Turnhout Stwg op Oosthoven 27

Turnhout Sint-Antoniusstraat 7

Turnhout Everdongenlaan 5 Bedrijfsgebouw (919 m²) met kantoren, werkplaats en opslagruimte gelegen in industriezone “Everdongen”. Toegang vooraan via twee automatische poorten. Parkeerplaats voor +/- 10 wagens. Vrij per 1/4 (vroegere beschikbaarheid mogelijk).

bedrijfsvastgoed | INHUIS | pagina 13


Manu’s echtgenote Tanja houdt de winkel open.

# CHOCOL ATIER PAS Drie generaties zalige zoetigheden in Turnhout

Melkchocolade, pure chocolade,witte chocolade. Pralines met marsepein, met karamel of een dikke hazelnoot. Turnhoutse Troefkes en andere koekskes. Al tweeëntachtig jaar verzorgt de familie Pas de zoete zonden van de Kempenaars. Manu Pas is de derde generatie. Niets zo hartverwarmend op een kille, druilerige ochtend als de geur van chocolade. Het is iets over tien en Chocolatier Pas aan de Herentalsstraat in Turnhout is net open. De pralines liggen te blinken op hun schaaltjes. “Ja, ik kan ervan afblijven”, lacht Manu Pas. “Ik heb al genoeg geproefd in het atelier.” Manu is sinds 6u in de weer. Zijn schort zit onder de chocoladespetters. Zijn werkschoenen ook. Werkschoenen vol chocolade, het is eens wat anders. “‘s Morgens, als iedereen nog slaapt en de winkel nog gesloten is, kan ik goed doorwerken.” Uit het atelier komt Manu’s vader Guy even goeiedag zeggen, ook met chocoladeschoenen. “Hij is bijna 74 jaar en komt me nog heel vaak helpen”, zegt Manu. “Met Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Pasen springt hij bij. Chocolade is zijn passie, hij kan het niet loslaten. En daar ben ik heel blij om!” Van zijn vader leerde Manu de stiel. “Ik heb wel een opleiding gevolgd, maar het echte werk, dat leerde ik van hem. En het heeft toch een jaar of zeven, acht geduurd voor ik alles in de vingers had.”

Taarten en pistolets Manu Pas is de derde generatie chocolademakers in de familie. “Mijn grootvader Louis is in 1938 begonnen als patissier”, vertelt hij. “Hij bakte pistolets, taarten, koekjes, pagina 14 | INHUIS | chocolatier pas

koffiekoeken: alles behalve brood. In de jaren zestig kwam mijn vader in de zaak. Hij bouwde de taarten, pistolets en koffiekoeken af en ging voor de koekjes en de chocolade. Sinds 1996 is hij met pensioen en ben ik de zaakvoerder. Nu bestaat ons gamma uit 80 procent chocolade en 20 procent koekjes.” Pas bakt trouwens de Antwerpse Handjes die Vansweevelt Makelaars aan klanten cadeau geeft onder het motto: ‘Wij helpen u graag een handje... bij de verkoop van uw woning.’

Turnhoutse Troefkes Bij Pas in de winkel vind je - behalve de pralines, studentenhaver, orangettes en ander lekkers - de ‘Turnhoutse Troefkes.’ Want hét streekproduct van Turnhout is een recept van de familie Pas. “Dertig jaar geleden schreef de stad Turnhout een wedstrijd uit”, vertelt Manu. “We hadden hier geen streekproduct, en daar wilde het stadsbestuur wat aan doen. Onze Troefkes, vier koekjes in de vorm van speelkaarten, wonnen de wedstrijd.” Het recept van het streekproduct is openbaar, maar in de praktijk blijkt Chocolatier Pas de enige in de stad die de Turnhoutse Troefkes maakt. “Het is geen moeilijk recept, maar er kruipt erg veel werk in”, legt Manu uit. “Je moet bijvoorbeeld twee soorten deeg gebruiken.” De Troefkes zijn nog altijd in trek, stelt Pas vast. “Turnhoutenaars en bedrijven kopen ze als cadeautje, toeristen nemen ze mee naar huis en ook het stadsbestuur komt geregeld een pakje Troefkes halen.”


Engels, Frans, Italiaans en Duits Eigenlijk was het niet de bedoeling dat Manu chocolademaker werd. “Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd”, lacht hij. “Italiaans en Engels spreek ik vlot. In een zomervakantie had mijn vader hulp nodig in het atelier omdat een gast was weggevallen. Ik ben toen ingesprongen, en ben niet meer weggegaan.” Wat die vonk heeft doen overslaan, weet Manu ook niet. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, blijkbaar. “Ik ben opgegroeid tussen de chocolade, hé”, zegt hij. “Als kind liep ik hier al rond, in de winkel en het atelier. Hier ben ik thuis.” Maar vader Guy zag het helemaal niet zitten dat zijn zoon in de zaak kwam. “Hij heeft me echt het leven zuur gemaakt”, herinnert Manu zich. “Er zijn veel ruzies geweest in het begin. Maar toen vader doorhad dat ik het meende, draaide hij bij.” Nu zijn we drieëntwintig jaar verder. Manu’s echtgenote Tanja houdt de winkel open. “We leerden elkaar kennen tijdens onze studies. Tanja is vertaler-tolk Frans en Duits. We kunnen dus veel toeristen in hun eigen taal te woord staan”, lacht Manu.

Manu’s eigen favoriet is de ‘Diable’, zegt hij. “Een praline met karamel, een botervulling met koffiesmaak én chocoladeschilfers erbovenop.” De Diable behoort ook tot de vaste waarden in de winkel. “Onze klanten hebben een traditionele smaak”, weet Manu. “Driekwart van mijn assortiment bestaat uit klassiekers. Ik probeer af en toe wel iets nieuws, zoals pralines met gezouten karamel, maar heel zot moet ik toch niet doen. Pralines met bloemkool zoals chocolatier Dominique Persoone maakt, daarmee moet ik hier niet afkomen”, lacht hij. “Ik heb eens de ‘Ruby geprobeerd’, een praline met chocolade van een roze cacaoboon. Maar een groot succes was dat toch niet.”

Chocoholics Chocolatier Pas heeft ook echte chocoholics onder zijn cliënteel. “Vaste klanten die om de zoveel dagen hun portie chocolade komen halen. Vaak kan ik er mijn klok op gelijk zetten. En als er een hittegolf is, komen ze met de koelbox”, lacht Manu. “Sommigen waren al klant bij mijn grootvader.” Bij deze is het dus aangetoond: van een geregeld shotje chocola leef je langer.

Dat hij koos voor een leven tussen de koekjes en de chocolade, daar heeft Manu nooit spijt van gehad. “Het is een schone stiel”, vindt hij. “Ik hou van het ambachtelijke, van iets creatiefs te maken met mijn handen. En als de klanten het dan ook nog lekker vinden, is dat helemaal fantastisch.”

Manu houdt wel van zijn klassieke assortiment, zijn schare vaste klanten en het pand aan de Herentalsstraat 16 waar zijn grootvader al taarten bakte en zijn vader in de chocolade roerde. Als kind woonde hij boven de winkel, en nu woont hij er opnieuw met zijn vrouw en twee dochters. “Soms vragen mensen me of ik niet liever naar Antwerpen wil verhuizen met de winkel, of er een tweede wil openen.” Manu schudt zijn hoofd. “Daar heb ik echt geen zin in. Ik ben vergroeid met deze plek. En met chocolade.”

redactie: de Schrijffirma fotografie: Noémie Boone

Chocolatier Pas | 014 41 21 81 Herentalsstraat 16, 2300 Turnhout

Schone stiel

chocolatier pas | INHUIS | pagina 15


EEN AVOND CULINAIR DINEREN VOOR HET GOEDE DOEL

ZATERDAG 30 MEI VANAF 18U30 ONTMOETINGSCENTRUM KASTERLEE PROGRAMMA • vanaf 18u30 verwelkoming en aperitief • vanaf 19u opening van de walking dinner • optreden van D-BASE - Belgium’s Got Talent • dans party met DJ Gary Gielen

Kaarten via www.kastelculinair.be

LIONS TAXANDRIA KASTERLEE VZW

zie ook het artikel op onze warmste pagina’s 50 en 51


% 5 2 rting ko

ZA 21 MAART van 10 tot 13u Neem deel en verdien zelf een vierde van de commissie! Schrijf u in vóór dinsdag 3 maart en ... ... verdien bij verkoop aan één van úw klanten 25% van het commissieloon* ... laat uw woning meegenieten van de extra media-aandacht

info@vansweevelt.be | www.vansweevelt.be Turnhout 014 41 42 42 | Geel 014 58 05 05 | Herentals 014 21 06 09 | Mol 014 41 00 14 * kortingsactie onder voorwaarden: te verkrijgen op kantoor

openhuis | INHUIS | pagina 17


Hun verkochte woning van architect Lou Jansen sierde de cover van ons vorige magazine

# VAN HET ENE DROOMHUIS NAAR HET ANDERE “Hans en Natalie kochten én verkochten een huis in één week Je huis verkopen én een nieuw huis kopen in één week tijd? Dat deden Hans Pauwels en Natalie Smets. Ze ruilen hun stadswoning van de bekende architect Lou Jansen in Turnhout in voor een villa met zwembad in Beerse. “Van het ene droomhuis naar het andere”, zeggen ze.

De bananendozen staan al klaar in de garage. Binnenkort gaan Hans, Natalie en hun kinderen Rik (23), Daan (21) en Anna (14) verhuizen. Ver gaan ze niet, hooguit zes kilometer verderop, naar Beerse. Maar wel naar een héél ander type van huis. Nu wonen ze in een modernistische woning aan de Smalvoortstraat in Turnhout die ze twintig jaar geleden lieten bouwen door Lou Jansen. De bekende architect overleed in december 2019 en behoorde tot de Turnhoutse School. Deze woning is een halfopen bebouwing met veel ramen en niveauverschillen. “Het huis in Beerse is veel ruimer, met een grote tuin van 1.500 m² en een zwembad”, vertelt Natalie. “De stijl is ook heel anders, veel neutraler.”

B&B ‘Bij Hans en Natalie’ Toch waren ze best tevreden in Turnhout. “Het is een droomhuis”, vindt Natalie. “Want het is geweldig goed gelegen. Midden in de stad, en toch lekker rustig. Ik rijd overal met de fiets naartoe. Vrienden van de kinderen bleven ook vaak slapen als ze een feestje hadden in de stad.

pagina 18 | INHUIS | droomhuis


En ‘s ochtends zorgde Hans dan voor een superontbijt. Leuke tijden waren dat.” Maar Hans en Natalie houden wel van ‘een nieuwe uitdaging’, zoals ze het zelf noemen. “Een tijdje geleden hadden we beslist dat we zouden verhuizen als we een huis vonden dat we allebei nóg leuker vinden dan dit”, zegt Hans. “Maar haast hadden we niet.” Hans en Natalie lieten aan Vansweevelt Makelaars weten wat ze precies wilden, en wachtten geduldig af tot hun nieuwe droompand op hun weg zou komen.

Pittige week En toen belde Dave Wijnants, de makelaar van Vansweevelt. Hij had voor Hans en Natalie een villa aan de Akkerschootstraat in Beerse gevonden. Het bleek een schot in de roos. Het koppel twijfelde geen seconde en deed een bod, dat niet veel later werd aanvaard. Intussen ontfermde Dave’s collega Michaël Keuppens zich over de verkoop van het huis in Turnhout. “In minder dan tien dagen was het verkocht”, zegt Hans. “Aan een leuk, jong koppel met twee kindjes. We hebben uiteindelijk in één week een huis gekocht en een huis verkocht. Een pittige week was dat”, lacht hij. “Maar we zijn blij dat het van de baan is. Stel je voor dat je nog maanden moet wachten op kopers, dát is pas stress!”

Back to the roots Door te verhuizen naar Beerse gaat Hans terug naar zijn roots. “Ik woonde er als kind, en mijn ouders wonen er nog steeds. Eigenlijk heb ik nooit de band met mijn dorp doorgeknipt. Ik ben er al heel mijn leven lid van de tennisclub!” En omdat Beerse écht vlak bij Turnhout ligt, hoeft Anna zelfs niet van school te veranderen. “Ze blijft ook gewoon naar de scouts in Turnhout gaan”, zegt Natalie.

Stapels interieurmagazines En dus is het binnenkort inpakken geblazen. “We hebben er een dubbel gevoel bij”, zegt Natalie. “Het voelt vreemd om te vertrekken uit een huis waar je twintig jaar hebt gewoond. De kinderen zijn hier opgegroeid, we hebben zoveel herinneringen in dit huis. Gelukkig hebben we heel veel foto’s en filmpjes gemaakt.” Maar het is ook best spannend om te verhuizen, vinden ze. “Het is een nieuw hoofdstuk”, vindt Natalie. “En niets is zo leuk als een huis inrichten. Ik heb al stapels interieurmagazines doorbladerd, en Hans en ik vinden het zalig om meubelwinkels af te struinen.” “Ik ben blijkbaar geen typische man, want ik vind dat plezant”, lacht Hans. Dat het stel dezelfde smaak heeft, helpt wel. Allebei houden ze van design met een vleug je vintage. In de woonkamer staan twee okergele kuipzeteltjes te pronken. “Die heb ik jaren geleden gekocht in de Kloosterstraat in Antwerpen”, zegt Natalie een beetje trots. “Ik vind het óók mooi om vintage en design te combineren met een antiek stuk. Maar daarvan moet ik Hans nog overtuigen.”

Woelen in de aarde Bij het nieuwe leven in Beerse horen ook nieuwe hobby’s. “Het huis ligt vlak bij het Gielsbos en De Lilse Bergen. Hans en ik zijn van plan om te gaan mountainbiken”, vertelt Natalie. “En in onze tuin wil ik graag kruiden kweken. Het lijkt me zalig om met mijn handen in de aarde te woelen! Dat verhuizen geeft me nu al zoveel energie!” Van het ene droomhuis naar het andere, dus. En toch sluiten Natalie en Hans niet uit dat ze over zoveel jaar misschien weer naar een ánder droomhuis verkassen. “Maar dan wordt het een appartement in Antwerpen”, lacht Hans. “Wie weet!” redactie: de Schrijffirma fotografie: Noémie Boone

de nieuwe woning te Beerse

droomhuis | INHUIS | pagina 19


job?

Heb jij INKOOP-kwaliteit INHUIS ? kantoor Turnhout

kantoor Geel

sales talent inkoop

sales talent inkoop

m/v

m/v

kantoor Mol

kantoor Herentals

sales talent inkoop

sales talent inkoop

m/v

m/v

Meer details vindt u op: www.vansweevelt.be/vacatures Indien interesse, stuur uw motivatie en CV naar vacatures@vansweevelt.be

Turnhout 014 41 42 42 | Geel 014 58 05 05 | Herentals 014 21 06 09 | Mol 014 41 00 14 pagina 20 | INHUIS | vacature


# VASTGOED TE KOOP gerangschikt op gemeente van a tot z

160 m²

351 m²

3

€ 255.000

€ 185.000

Arendonk Hovestraat 92

Arendonk Schotelven 117

Halfopen bebouwing in het centrum met grote leefruimte (vroeger kapsalon), woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, bureau, nieuwe veranda. Grote carport en achterliggende koer/terras. EPC: 611 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

Halfopen bebouwing gelegen aan een invalsweg naar het centrum. Indeling met oa 4 slaapkamers, veranda, garage toegankelijk via servitudeweg.

1

-

EPC: 479 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

216 m²

367 m²

4

€ 199.000

€ 165.197

Arendonk Schotelven 115

Balen Kerkstraat 12

Halfopen bebouwing op 700 m² aan een invalsweg met oa 4 slaapkamers, veranda, garage toegankelijk via servitudeweg.

209 m²

367 m²

582 m²

4

4

1

-

78 m²

-

1

1.621 m²

5

1

-

€ 275.000

€ 228.000

Balen Egstraat 34

Geel Gansakker 87

Ruime woning met o.a. ingerichte keuken, 4 slaapkamers, gerenoveerde badkamer, zolder en tuin op een hoekperceel van 582 m²!

Goed gelegen woning met 4 slaapkamers op een perceel van 282 m² op wandelafstand van het centrum van Geel. Conforme elektriciteit.

EPC: 295 kWh/m² Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv

EPC: 644 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

1

-

167 m²

282 m²

4

1

-

€ 378.000

€ 418.500

Ham Gerhoevenstraat 15A

Heist-op-den-Berg Liersesteenweg B

Ruime woning met o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers en volledig onderkelderd, gelegen op een perceel van 1.621 m².

BEN-SMART-ACTIE: GRATIS UPGRADE naar BEN (E30) & SMART woning! Nieuw te bouwen woning centraal gelegen op 3,5km van het centrum van Heist-op-den-Berg op een perceel van 970m². Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

EPC: 221 kWh/m² Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv

308 m²

-

Gelijkvloers appartement (78m²) in het centrum met terras en tuin en oa leefruimte, open keuken, slaapkamer, badkamer, en berging. E-peil: E50 of lager Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

EPC: 318 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

216 m²

1

2

-

174 m²

970 m²

4

1

gemeenten van a tot z | INHUIS | pagina 21

-


€ 384.800

Heist-op-den-Berg Ter Borchtstraat Nieuw te bouwen woning gelegen in een residentiële buurt op een perceel van 502m². Op 200m van winkels. U geniet de mogelijkheid om deze woning op maat te laten bouwen!

Uw eigendom in het volgende magazine?

GRATIS SCHATTING

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

014 41 42 42 of info@vansweevelt.be

190 m²

502 m²

3

100 m²

3.880 m²

125 m²

€ 83.000

Herentals Bosbergen 33

Herentals Berteneinde

Rustig gelegen recreatiechalet in het groen te Herentals , half open keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, lavabo, toilet.

Rustig gelegen recreatiechalet in het groen te Herentals , half open keuken, berging, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, lavabo, toilet, zolder, ruime berging en werkruimte. EPC: 971 kWh/m² Gvg, Gvr, Gmo, Gvkr, Gvv

2

1

-

89 m²

1.500 m²

1

202 m²

458 m²

910 m²

1

-

€ 259.000

€ 395.000

Herentals Stationsstraat 19

Herentals Noorderwijk Driesbos 1

Recent gerenoveerde rijwoning met 2 slaapkamers, stadstuin en garage. Zeer centraal gelegen, vlakbij station en stadscentrum te Herentals. Conforme elektriciteit. EPC: 515 kWh/m² (vóór renov.) Vg, Gdr, Gmo, Gvkr, Gvv

Ruime splitlevel woning met 4 slaapkamers op een perceel van 1180 m² in Noorderwijk.

2

1

-

EPC: 430 kWh/m² Gvg, Gdr, Gmo, Gvkr, Vv

274 m²

1.180 m²

4

1

-

€ 306.700

€ 299.000

Herselt Goorbaan

Kasterlee Geelsebaan 76/10

Nog te bouwen nieuwbouw woning op een bouwgrond van 458 m², rustig gelegen en vlakbij centrum van Herselt-Blauberg.

Luxe duplex appartement met o.a. 2 slaapkamers en 2 autostaanplaatsen, in bosrijke omgeving vlakbij het centrum van Kasterlee. Conforme elektriciteit. EPC: 99 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv

-

-

€ 35.000

Gvg, Gvr, Gmo, Gvkr, Gvv

100 m²

1

3

1

-

140 m²

- m²

2

1

-

€ 394.000

€ 259.000

Laakdal Borgtstraat 4/A

Lille Rechtestraat 66

BATIBOUWACTIE: GRATIS UPGRADE naar BEN (E30) woning! Nieuw te bouwen vrijstaande en energiezuinige woning met o.a. 3 slpks, bureel en open keuken, gelegen nabij het centrum van Vorst (Laakdal). Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

HOB op een perceel van 230 m², gelegen aan een invalsweg. Indeling met oa. 3 slaapkamers, ruime living, en grote garage.

3

pagina 22 | INHUIS | gemeenten van a tot z

1

-

EPC: 401 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

152 m²

230 m²

3

1

-


80% van het vastgoedaanbod in de Kempen vindt u uitsluitend op

immoscoop | INHUIS | pagina 23


211 m²

181 m²

48 m²

240 m²

80 m²

763 m²

495 m²

3.294 m²

1.373 m²

-

€ 279.000

€ 429.000

Mol Arendstraat 42

Mol Corbiestraat 30/202

Goed onderhouden woning met 3 slaapkamers op een rustig gelegen perceel van 763 m²!

Prachtig recent appartement van 147 m² met 3 slaapkamers op de tweede verdieping gelegen in de prestigieuze residentie “Rondplein” in hartje Mol!

EPC: 190 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

EPC: 71 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

3

1

-

147 m²

-

3

1

-

€ 255.000

€ 135.000

Mol Ginderbroek 14

Olen Sterrenwijzer 11/205

Ruim ingedeelde en grotendeels gerenoveerde woning met oa een ruime leefruimte en 3 slaapkamers op een perceel van 495 m² op wandel/fietsafstand van het centrum van Mol. EPC: 274 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Seniorenflat met 1 slaapkamer en zuidoost georiënteerd terras op de 2de verdieping (lift aanwezig) in residentie “bij de linde”, rustig gelegen in een groene omgeving in het centrum van Olen-Centrum. EPC: 150 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

3

1

-

48 m²

3.294 m²

1

1

-

€ 135.000

€ 235.000

Olen Sterrenwijzer 11/104

Oud-Turnhout Pausenstraat 109

Seniorenflat met 1 slaapkamer en terras op de 1ste verdieping (lift aanwezig) in residentie “bij de linde”, rustig gelegen in een groene omgeving in het centrum van Olen-Centrum. EPC: 172 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Prima onderhouden rijwoning, rustig gelegen nabij het centrum van Oud-Turnhout. Indeling met 3 grote slaapkamers, tuin en inpandige garage. Zolder met mogelijkheid creatie extra slaapkamers. EPC: 278 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

1

1

-

181 m²

176 m²

3

1

-

€ 385.000

€ 385.200

Oud-Turnhout Steenweg op Ravels 305

Ranst Profeetstraat

Landelijke woning met oa. 3 a 4 slaapkamers , garage en prachtige vijver op een perceel van 1373 m², gelegen aan centrale invalsweg. Conforme elektriciteit. Zonnepanelen met certificaten. EPC: 324 kWh/m² Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Vv

Nieuw te bouwen woning gelegen in een residentiële buurt op een perceel van 308m². Op 750m van het centrum van Ranst. U geniet de mogelijkheid om deze woning op maat te laten bouwen!

3

1

-

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

182 m²

308 m²

3

1

-

€ 199.200

€ 319.000

Retie Boesdijkhofstraat 39

Rijkevorsel Oostmalsesteenweg 70

Residentie Boeshof - laatste appartement van 80 m² op de eerste verdieping met ruim terras van 24 m² met oa leefruimte, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging en groot terras. E-peil: 50 of minder Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Ruime woning met 3 slaapkamers en verwarmd buitenzwembad op 600m².

2

pagina 24 | INHUIS | gemeenten van a tot z

1

-

EPC: 356 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

160 m²

600 m²

3

1

ja


€ 285.000

Turnhout Antoine Coppenslaan 8 Residentie Kanaalzicht is een stijlvol nieuwbouwproject gelegen aan de jachthaven. App 1.2 op de 1e verd. met o.a. 2 slaapkamers en een groot terras van 20 m². E-peil: 45 Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Uw eigendom in het volgende magazine?

GRATIS SCHATTING

014 41 42 42 of info@vansweevelt.be

106 m²

-

2

175 m²

4

€ 239.000

Turnhout Begijnendreef 7

Turnhout Brugstraat 8

Charmante te renoveren hoekwoning nabij het Begijnhof en de Warande. Indeling met woonkamer, keuken, bureau, vier slaapkamers, kelder, tuin/terras en garage.

Recent gerenoveerde rijwoning met 2 slaapkamers, koer en garage. Rustig gelegen, nabij de Nieuwe Kaai te Turnhout. Conforme elektriciteit! EPC: 500 kWh/m² (voor renovatie!) Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

1

-

150 m²

110 m²

2

80 m²

120 m²

-

140 m²

-

2

1

2

1

-

€ 159.000

€ 129.000

Turnhout de Merodelei 167/3

Turnhout Druivenstraat 3/6

Goed onderhouden appartement (97 m²) op de 2e verdieping met 2 slaapkamers en 2 terrassen, gelegen nabij het centrum van Turnhout.

Verzorgd appartement in het centrum van Turnhout met 1 slaapkamer en achteraan een terras. Gemeenschappelijke fietsenberging is aanwezig. Conforme elektriciteit. EPC: 167 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 201 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

97 m²

-

€ 220.000

EPC: 458 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

185 m²

1

1

-

42 m²

-

1

1

-

€ 185.000

€ 289.000

Turnhout Eigenaarsstraat 15

Turnhout Graatakker 64

Duplexappartement met onderliggend en achterliggend magazijn/garage met koer. Indeling appartement met woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, terras. Vernieuwd dak. EPC: 462 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Verzorgde stadswoning in het centrum met oa woonkamer, nieuwe keuken, 3/4 slaapkamers. Achtereen tuin met aansluitende autostaanplaats.

1

-

EPC: 225 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

170 m²

143 m²

3/4

1

-

€ 210.000

€ 199.000

Turnhout Graatakker 137/1

Turnhout Graatakker 140/8

Ruim gelijkvloers appartement in het centrum van Turnhout met grote woonkamer, veranda, twee slaapkamers en kelderberging. Garagebox achteraan is inbegrepen. EPC: 342 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Zeer ruim appartement (143 m²) met 3 slaapkamers. Gelegen binnen de ring van Turnhout, op wandelafstand van scholen, winkels, ziekenhuis, ...

1

-

EPC: 180 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

143 m²

-

3

1

gemeenten van a tot z | INHUIS | pagina 25

-


# BOUWGRONDEN o n s a a n b o d v a n b o u w g r o n d e n i n d e r e g i o Ke m p e n

Met deze kaart krijgt u meteen een goed overzicht van de gronden die te koop staan. Alle details over de bouwgronden vindt u terug op www.vansweevelt.be De gronden zijn alfabetisch gerangschikt op gemeente.

Baarle-Herto Hoogstraten

1 Balen | Schoorheide 4

1.830 m² | € 145.000 | Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv

2 Balen | Schoorheide 6

Merksplas Rijkevorsel

1.095 m² | € 145.000 | Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv

Turnhout

Turnhout

3 Balen | Schoorheide 22

Beerse

1.068 m² | € 133.000 | Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv

Malle

4 Geel | Mastbos 19

20

24 25

Vosselaar

752 m² | € 225.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

5. Geel | Winkelomseheide 71 lot2

422 m² | € 128.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Zoersel

Lille

Ka

6. Geel | Winkelomseheide 71 lot 3

7. Herselt | Goorbaan

Vorselaar

540 m² | € 139.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Zandhoven Herentals

458 m² | € 110.000 | Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv

Grobbendonk

8. Kasterlee | Dijkstraat Lot 14

722 m² | € 190.000 | Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Vv

580 m² | € 175.000 | Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Vv

10. Kasterlee | Dijkstraat Lot 97 A

536 m² | € 170.000 | Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Vv

11. Kasterlee | Dijkstraat Lot 99

822 m² | € 199.000 | Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Vv

12. Laakdal | Borgtstraat 4 bus A

910 m² | € 139.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

pagina 26 | INHUIS | bouwgronden

Herentals

Olen

Nijlen

9. Kasterlee | Dijkstraat Lot 15

18

Herenthout 28

Berlaar

27

Heist-op-den-Berg

Westerlo

Hulshout

7

Herselt


U W BOUWGR OND IN ONS VOLGENDE INHUIS MAGAZINE? Contacteer vrijblijvend één van onze kantoren:

Turnhout

Turnhout, Graatakker 91 014 41 42 42

Geel, Pas 151 014 58 05 05 Herentals

og

t Oud-Turnhout Arendonk

asterlee

16. Mol | Sint-Jozefslaan 9 perceel 3

867 m² | € 135.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

871 m² | € 135.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

18. Olen | Meikeverstraat-Krekelstraat 1.274 m² | € 149.000 | Gvg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv

19. Oud-Turnhout | Zwanevenstraat

319 m² | € 122.500 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

20. Turnhout | Oude Dijk Lot 3

14 15 4

461 m² | € 132.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Mol

16 17

Balen Meerhout

397 m² | € 132.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

476 m² | € 142.800 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

24. Vosselaar | Dokter Bynenslaan 5

1 2 3

Geel

458 m² | € 132.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

23. Turnhout | Oude Dijk Lot 9

Mol

Geel

Dessel

Laakdal

2.519 m² | € 1.850.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

22. Turnhout | Oude Dijk Lot 8

Retie

12

1.227 m² | € 198.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

21. Turnhout | Oude Dijk Lot 5 13

5 6

19

8 111111

Mol

Mol, Rondplein 14/2 014 41 00 14

0 21 22 23

14. Mol | Langendijk 24

17. Mol | Sint-Jozefslaan 9 perceel 5

Herentals, Belgiëlaan 4 014 21 06 09 Ravels

1.400 m² | € 148.000 | Gvg, Bg, Gmo, Gvkr, Vv

15. Mol | Langendijk (grenzend aan Miramar)

Geel

26

13. Mol | Eerselseweg 31

1.225 m² | € 321.000 | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

25. Vosselaar | Ketschehoef 6

2.520 m² | € 325.000 | Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

26. Weelde | Moleneinde (naast 10)

1.160 m² | € 165.000 | Nvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv

27. Westerlo | Kathovestraat LOT 6

459 m² | € 120.000 | Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

28. Westerlo | Pastorijstraat 57

1.485 m² | € 225.000 | Gvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Vv

bouwgronden | INHUIS | pagina 27


€ 119.000

Turnhout Grimstedestraat 25/1 In het centrum gelegen studio met woonkamer/keuken/slaapkamer en aparte badkamer met douche en toilet.

33 m²

49 m²

162 m²

130 m²

90 m²

-

-

372 m²

-

-

1

1

Uw eigendom in het volgende magazine?

GRATIS SCHATTING

EPC: 201 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

-

014 41 42 42 of info@vansweevelt.be

€ 130.000

€ 294.000

Turnhout Grimstedestraat 25/4

Turnhout Guldensporenlei 69

In het centrum gelegen studio met woonkamer/keuken/slaapkamer en aparte badkamer met douche en toilet.

Uitstekend gerenoveerd herenhuis met 4 slaapkamers, op enkele stappen van de jachthaven Nieuwe Kaai. Conforme elektriciteit.

EPC: 310 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 188 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

1

1

-

230 m²

106 m²

4

1

-

€ 295.000

€ 162.500

Turnhout Hammelburgstraat 16

Turnhout Herentalsstraat 15/4

Verrassend ruime woning met 4, mogelijk 5, slaapkamers, garage en gezellige tuin. Gelegen op een zeer rustige, autoluwe locatie binnen de Turnhoutse ring.

Recent gerenoveerd één-slaapkamerappartement in het centrum van Turnhout, op wandelafstand van de Grote Markt. Conforme elektriciteit.

EPC: 186 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

EPC: 116 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

4

1

-

65 m²

-

1

1

-

€ 219.000

€ 210.000

Turnhout Herentalsstraat 8/4

Turnhout Koningin Elisabethlei 1/7

Volledig gerenoveerd (2017) dakappartement/loft in het centrum van +/- 130m², met 2 slaapkamers, terras en kelderberging. Conforme elektriciteit. EPC: 164 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Vrijwel nieuw (bouwjaar 2016) appartement op de 2e verd. met woonkamer, slaapkamer, grote badkamer en groot zonneterras. Private kelderberging en autostaanplaats. EPC: 105 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

2

1

-

50 m²

-

1

1

-

€ 160.000

€ 170.000

Turnhout Lokerenstraat 112/6

Turnhout Mermansstraat 6/8

Instapklaar appartement met twee slaapkamers en terras achteraan. Optioneel kan een garagebox worden aangekocht. Prima ligging aan de rand van het centrum. EPC: 246 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Verzorgd appartement in het centrum van Turnhout met aparte inkomhal, 1 slaapkamer en achteraan een tuin. Ideaal voor starters of investeerders!

2

pagina 28 | INHUIS | gemeenten van a tot z

1

-

EPC: 278 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

90 m²

-

1

1

-


99m²

55 m²

140 m²

71 m²

161 m²

-

-

-

-

794 m²

1

1

3

2

3

€ 176.000

€ 900.000

Turnhout Molenstraat 58/3

Turnhout Molenbergstraat 62

Goed onderhouden één-slaapkamer-appartement, op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw, gunstig gelegen binnen de ring van Turnhout. Conforme elektriciteit! EPC: 324 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

INVESTERINGSOBJECT: appartementsgebouw met 6 appartementen van +/ 100 m² met 2 slaapkamers en garages (6 garages in totaal). Alles is momenteel verhuurd. EPC: 119 tot 330 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

1

-

+/- 100m²

-

2

1

-

€ 95.000

€ 108.000

Turnhout Onze-Lieve-Vrouwstr. 12/4

Turnhout Onze-Lieve-Vrouwstr. 12/1

Te renoveren één-slaapkamerappartement op de 1e verdieping, rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en horeca.

Te renoveren appartement op de 1e verdieping met 1 à 2 slaapkamers, rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en horeca.

EPC: 330 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 246 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

1

-

65 m²

-

2

1

-

€ 239.000

€ 395.000

Turnhout Otterstraat 196/2

Turnhout Patersstraat 37

Zeer ruim en licht appartement (140m²) met 3 slaapkamers, zuidgericht terras en garage, gelegen nabij het centrum van Turnhout. Conforme electriciteit EPC: 124 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Gelijkvloers handelspand (± 153m² + 50m² magazijn) en bovenliggende duplex-woning met 4 slaapkamers en (op te frissen) buitenzwembad, op commerciële ligging in het centrum. EPC: 310 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

1

-

389 m²

381 m²

4

1

ja

€ 142.000

€ 285.000

Turnhout Patriottenstraat 155/5

Turnhout Professor Devochtstraat 26

Ruim, goed onderhouden tweeslaapkamerappartement op de 1e verd. nabij het centrum van Turnhout.

Ruime, goed onderhouden, bel-etage woning met 3 a 4 slaapkamers, nabij het centrum van Turnhout. Conforme elektriciteit!

EPC: 106 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 214 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

1

-

209 m²

196 m²

4

1

ja

€ 269.000

€ 195.000

Turnhout Schorvoortberg 26

Turnhout Stwg op Gierle 183/5

Te renoveren halfopen bebouwing te Schorvoort, op een diep perceel van 794 m². Indeling met woonkamer, eetkamer, veranda en 3 slaapkamers. Diepe tuin met garage, tuinhuis en serre. EPC: 615 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

Recent 2-slaapkamer appartement op de 2e verdieping, met autostaanplaats, gelegen binnen de ring van Turnhout. Conforme elektriciteit.

1

-

EPC: 143 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

70 m²

-

2

1

gemeenten van a tot z | INHUIS | pagina 29

-


82 m²

72 m²

144 m²

423 m²

-

-

188 m²

575 m²

€ 275.000

€ 189.000

Turnhout Stwg op Gierle 193/2

Turnhout Stwg op Oosthoven 225

Ruim, modern, 2-slaapkamer appartement op de eerste verdieping (met lift), met groot terras en autostaanplaats, gelegen binnen de ring van Turnhout. Conforme elektriciteit! EPC: 104 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Verzorgde rijwoning in het centrum op 275 m² met woonkamer, veranda, grote keuken, twee slaapkamers. Achteraan een diepe tuin met achteraan een garagebox. EPC: 278 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

2

1

-

120 m²

275 m²

2

1

€ 169.500

€ 205.000

Turnhout Tijl en Nelestraat 58/2

Turnhout Xaverianenplantsoen 17

Instapklaar appartement met 1 slaapkamer (2 mogelijk), garagebox en terras achteraan. Prima ligging aan de rand van het centrum.

Gezellige rijwoning met 3 slaapkamers, op een rustige locatie vlakbij het hart van Turnhout.

EPC: 184 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

EPC: 430 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

2

1

-

124 m²

130 m²

3

1 € 349.000

Vorselaar Boulevard 3

Vosselaar Bolk 12

Luxueus glv appartement met o.a. zeer ruime woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer, carport, terras met tuinhuis, berging, Afgewerkt met luxe materialen. EPC: 204 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Erg ruim (triplex) appartement, perfect onderhouden, pal in het centrum met 3/4 slaapkamers, grote woonkamer, halfopen keuken en een terras van 70 m². Autostaanplaats achteraan. EPC: 226 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

2

1

-

220 m²

-

4

1

-

€ 349.000

€ 419.000

Vosselaar Heieinde 94

Vosselaar Hoberg 6

Unieke polyvalente woning (Architect K. Raeymaekers) met o.a. 3 slaapkamers, atelier/ praktijk/kantoorruimte en garage op een perceel van 575 m².

Te renoveren woning op 3.370 m², rustig en bosrijk gelegen. Indeling met oa woonkamer, keuken met eetkamer, 3/4 slaapkamers, grote zuidgerichte tuin.

EPC: 184 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

EPC: 662 kWh/m² sted. inl. in aanvraag

3

2

-

228 m²

3.370 m²

3/4

1

Vosselaar Hoortverten 30 Woning met 3 slaapkamers, hobbyruimte , 2 garages, zonnepanelen op 2.553 m², rustig gelegen nabij het centrum. Diverse opslagmogelijkheden achteraan met aparte toegangsweg. EPC: 440 kWh/m² Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

2.553 m²

-

€ 369.000

€ 299.000

292m²

-

3

pagina 30 | INHUIS | gemeente van a tot z

1

-

Uw eigendom in het volgende magazine?

GRATIS SCHATTING

014 41 42 42 of info@vansweevelt.be

-


INFO-AVOND Den Eyck Kasterlee

dinsdag 12 mei 19u tot 21.30u

INVESTEREN IN VASTGOED

Alles wat u moet weten om succesvol te investeren in vastgoed

Als investeerder weet u dat vastgoed een stabiele belegging is met uitstekende ROI. Maar diverse vragen steken dan meteen de kop op: - zijn nieuwbouwprojecten werkelijk de droom van elke belegger? - zijn bakstenen een goed alternatief voor een spaarboekje? - hoe realiseert u een optimaal rendement op een fiscaal gunstige wijze? Diverse (gast)sprekers zullen u als investeerder meer duidelijkheid verschaffen in deze materie. Deze info-avond is gratis, maar schrijf u tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan via info@vansweevelt.be of via 014 41 42 42 investeringsavond | INHUIS | pagina 31


An Laeremans

# “WINNEN IS PLEZANT, MAAR SPELEN IS HET LEUKST “Een familiale club waar iedereen zich thuisvoelt.” Zo noemt An Laeremans (19) haar volleybalclub OLVOC in Olen. “We zijn dus ook heel blij dat een sponsor als Vansweevelt Makelaars ons steunt.” Amper vier jaar was An Laeremans toen ze bij de Pruttelpot begon, de bewegingsschool van OLVOC voor beginnende volleyballertjes tussen 4 en 8 jaar. “Mijn mama speelde al bij OLVOC, ik kreeg het volleybal met de paplepel mee”, lacht An. Intussen speelt ze in de eerste ploeg. “Dat betekent twee keer trainen in de week én in het weekend een match spelen”, vertelt ze. “Daarnaast train ik ook een ploeg je met jonge spelertjes, óók twee keer per week mét een match in het weekend.” Zes keer per week trekt An dus naar de sporthal. Volleybal moet wel érg leuk zijn. “Het is veel meer dan een sport”, vindt An. “Het is ontspanning, en samenspelen. Want volleybal is een ploegsport. Je houdt voortdurend rekening met de andere spelers. Alleen als je goed samenspeelt, kom je tot iets”, zegt ze. “Winnen is heel plezant, maar het spelen is het leukst.”

(Bijna) allemaal dames OLVOC staat voor ‘Olense Volleybalclub’ en telt zestien teams met 131 enthousiaste spelers en dertien trainers. Allemaal dames, behalve bij de Flinstones: dat is de recreatieve herenploeg. Ook in de Pruttelpot zijn jongetjes welkom. “We kennen elkaar allemaal”, zegt An. “Sommigen gaan al met me mee van in de Pruttelpot, maar er zijn ook speelsters die pas veel later met volleybal zijn begonnen. pagina 32 | INHUIS | volleybal Olen

In mijn team speel ik nu met mijn trainster van vroeger. Al die verschillende generaties bij elkaar, da’s heel plezant. We blijven ook vaak ‘plakken’ om iets te drinken, en in de zomer houden we wel eens een barbecue samen. Dat er zo’n goeie sfeer is in de club, hebben we te danken aan ons bestuur en de toffe trainers.”

Leve de sponsors Een club is altijd op zoek naar geld, dat is bij OLVOC niet anders. “We hebben best wat onkosten”, weet An. “Zo moeten we de sporthal huren van de gemeente, en onze spelers krijgen van ons ook allemaal een sportzak mét een sporttenue.” Om geld in te zamelen, organiseert OLVOC elk jaar een wafelverkoop, een kerstfeest, en een ‘eetdag’ in april. “Maar vooral onze sponsors zijn belangrijk”, zegt An. “Zonder hen zou het niet lukken. Het is fantastisch om sponsors als Vansweevelt Makelaars te hebben die ons steunen en in ons geloven.”

Fantastische jeugdwerking Want van OLVOC gaan ze nog horen, gelooft An. “We hebben een fantastische jeugdwerking, al zeg ik het zelf. Misschien wel de beste in de streek. We behalen regelmatig finaleplaatsen bij de Beker van Antwerpen, de Beker van Herentals en zelfs de Beker van België. Die jonge spelertjes gaan het nog maken, let maar op!”


Acht (van de zestien) topteams Alle zestien ploegen van OLVOC voorstellen, zou ons té ver leiden. Dit zijn er acht, met hun enthousiaste kapiteins!

Team: U9 - kapitein: Elle De Herdt (8)

Ik zit in: het tweede leerjaar Behalve van volleybal, hou ik ook nog van: tennis. Rol in het team: wij spelen 2 tegen 2 en zijn dit jaar pas begonnen. Wij spelen volleybal omdat: het superleuk is! We zijn allemaal goede vriendinnen van elkaar. Dit is typisch onze ploeg: we zijn een giechelteam!

Dit is typisch onze ploeg: we vertellen veel flauwe mopjes! En er hangt een geweldige sfeer in onze ploeg.

Team: U17 - kapitein: Bente Nuyts (16)

Ik zit in het: vierde middelbaar. Behalve van volleybal, hou ik ook van: de muziekschool. Rol in het team: wij spelen 6 tegen 6. Ik speel meestal opposite. Wij spelen volleybal: voor het plezier en de ploegsfeer. Dit is typisch onze ploeg: wij zijn een hele groep vriendinnen en er heerst een leuke sfeer.

Bente Elle

Wies

Team: U11 - kapitein: Wies Schoonis (10)

Ik zit in: het vijfde leerjaar. Behalve van volleybal, hou ik ook van: Chiro. Rol in het team: wij spelen allemaal 3 tegen 3. Wij spelen volleybal omdat: het een bal- en een teamsport is en omdat je samen als een grote groep vriendinnen kan spelen! Maar op het volleybal leer je ook makkelijk nieuwe vrienden kennen. Je bent er nooit alleen! Dit is typisch onze ploeg: we kunnen goed volleyballen, maar snel douchen na een training of een wedstrijd, kunnen we niét! We babbelen graag lang en veel, en lachen nog meer. Eigenlijk zijn we een beetje gek.

Team: U13 - kapitein: Mette Cornelis (12)

Ik zit in: het zesde leerjaar. Behalve van volleybal, hou ik ook van: Chiro. Rol in het team: wij spelen 4 tegen 4. Wij spelen volleybal omdat: het leuk is om tegen andere meisjes te spelen. Dit is typisch onze ploeg: we verzinnen altijd grappige dansjes.

Lisa

Team: Dames C - kapitein: Lisa De Prins (20)

Ik studeer: orthopedagogie. Behalve van volleybal, hou ik ook van: tennis en chiro. Rol in het team: middenman Wij spelen volleybal omdat: we graag in een team spelen. Dit is typisch onze ploeg: ver achter komen in een set en toch nog winnen!

Team: Dames B - kapitein: Caro Van Roy (26)

Mijn beroep: boekhouder. Behalve van volleybal, hou ik ook van: lopen en fietsen in een wielerclub tijdens de zomerstop. Rol in het team: hoofdaanvaller. Wij spelen volleybal om: onze calorietjes te verbranden! Maar vooral voor de vriendschap. Dit is typisch onze ploeg: we zijn een jeugdige ploeg die graag gibbert, elkaar oppept en Bellini drinkt.

Caro

Lien

Team: Dames A - kapitein: Lien De Busser (27)

Mette

Lies

Team: U15 - kapitein: Lies Laeremans (13)

Ik zit in het: eerste middelbaar. Behalve van volleybal, hou ik ook van: knutselen. Rol in het team: wij spelen 6 tegen 6. Wij spelen volleybal omdat: het een leuke ploegsport is.

Mijn beroep: leerkracht Wiskunde en Nederlands in het secundair onderwijs. Behalve van volleybal, hou ik ook van: hobo en piano spelen bij de Harmonie van Larum. Rol in het team: receptie-hoekaanvaller. Wij spelen volleybal omdat: het knokken is om de bal aan de overkant op de grond te krijgen. En omdat een fijne groepsgeest de basis is voor overwinningen. Dit is typisch onze ploeg: we spelen graag volleybal, maar houden ook van de hapjes en drankjes na de match! redactie: de Schrijffirma

fotografie: Noémie Boone

volleybal Olen | INHUIS | pagina 33


# NIEUWBOUW-PROJECTEN alle projecten vindt u op www.vansweevelt.be/nieuwbouw-projecten

W U E NI

Vosselaar, Nijverheidsstraat Nieuwe Nijver is een kindvriendelijk woonerf van 20 moderne woningen in een centraal gelegen, maar toch groene buurt te Vosselaar. Alle woningen beschikken over een ruime leefruimte, drie slaapkamers en een eigen tuin. • 20 woningen (open en halfopen) • bewoonbare oppervlakte van 124 tot 178 m² • perceeloppervlakte van 242 tot 358 m² • met 3 slaapkamers (meerdere mogelijk bij vaste trap naar 2e verdieping) • EPB-norm van E40 • sommige huizen hebben een carport en tuinberging • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne • vanaf € 274.612 (exclusief aankoopkosten) • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

pagina 34 | INHUIS | nieuwbouw


RESIDENTIE

PA S T O R I J Veerle Laakdal, Kapellestraat 56 Residentie De Pastorij is gunsting gelegen in de dorpskern van Veerle Laakdal en bestaat uit 10 kwalitatief gebouwde en energiezuinige appartementen.

#AGENDA

INFO-MOMENT

WOE 11 MAART van 16-18u (ter plaatse)

• 10 kwalitatief gebouwde en energiezuinige appartementen • nog 4 appartementen met 2 slaapkamers te koop • oppervlaktes van 93 tot 115 m² • zongerichte terrassen (+tuin voor gelijkvloers) • ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen • gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne (met 100% voltooiingswaarborg) • vanaf € 194.000 (exclusief aankoopkosten) • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

www.pastorij-veerle.be

Tongerlo, Kerkplein - Geelsestraat Residentie Hannah bestaat uit 11 appartementen en 2 handelsruimtes op een topligging in het centrum van Tongerlo. • 2 casco handelsruimtes (combineerbaar) • 11 nieuwe appartementen van 70 tot 149 m² • met 1, 2 of 3 slaapkamers • zongerichte terrassen (+ stadstuin voor het gelijkvloers) • BEN norm (energiezuinig): warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie type D, … • ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen • ondergrondse en bovengrondse fietsenstalling • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne (met 100% voltooiingswaarborg) • vanaf € 181.000 (exclusief aankoopkosten) • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

#AGENDA

INFO-MOMENT

ZA 11 APRIL van 10-12u (ter plaatse)

www.residentiehannah.be nieuwbouw | INHUIS | pagina 35


45 % ve r

ko c

ht

RESIDENTIE D’IMPERIA Mol, Turnhoutsebaan 299 • kleinschalig en kwalitatief hoogstaand nieuwbouwproject • 2 handelsruimtes van 189 m² en 240m² • nog 2 appartementen van 89 m² en 92 m² • ruime terrassen • inspraak in afwerking • ondergrondse autstaanplaatsen en bergingen (via lift) • extra autostaanplaatsen voor en achter het gebouw • prijzen vanaf € 185.407 exclusief aankoopkosten • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

www.dimperia.be

RESIDENTIE MILO Mol, Milostraat 5-7 • stijlvol nieuwbouwproject in het centrum van Mol-Millegem • 2 fases van 8 appartementen • appartementen van 64.5 m² tot 86 m² te koop • met terras/tuin • inspraak in afwerking • garageboxen achter het gebouw

Verkoop 2e fase is gestart.

• verkoop onder Wet Breyne • prijzen vanaf € 145.125 exclusief aankoopkosten. • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

ve r

ko c

ht

85 %

www.residentiemilo.be

RESIDENTIE KEIHEUVELHOF Mol, Keiheuvelstraat-Langestraat • 12 modern ingerichte en energiezuinige appartementen • ruime terrassen (en privatieve tuinen voor gelijkvloers). • oppervlakten van 78 m² tot 132 m² • ondergrondse afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen en bergingen • prijzen vanaf € 157.165 exclusief aankoopkosten • Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

pagina 36 | INHUIS | nieuwbouw


#AGENDA

INFO-MOMENT WOE 1 APRIL van 16-18u

RESIDENTIE IGNIS Mol, Edmond van Hoofstraat - Schansstraat

• 1 of 2 slaapkamers en ruime (dak)terrassen

ht

• 26 modern ingerichte en energiezuinige appartementen

ve rk oc

• modern nieuwbouwproject in het centrum van Mol

70 %

Residentie Ignis is uitermate gunstig gelegen vlakbij het Rondplein in het centrum van Mol. Ignis zal bestaan uit 26 kwalitatief gebouwde en energiezuinige appartementen en 2 handelsruimtes.

en/of privatieve tuinen • oppervlakten van 83 m² tot 118 m² • afwerking van de appartementen is hoofdzakelijk uw eigen keuze • ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen

De werken zijn gestart.

• alle verkopen onder de garanties van de Wet Breyne • prijzen vanaf € 264.125 excl. aankoopkosten. • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

www.ignis-mol.be meer info: 014 58 05 05 of tom@vansweevelt.be

nieuwbouw | INHUIS | pagina 37


fotografie: Noémie Boone

# ONTWIKKEL UW GROND Komt mijn perceel in aanmerking voor een bouwproject?

Komt mijn perceel in aanmerking voor een bouwproject? Een terechte vraag als u over een grond of een (verouderd) gebouw in woonzone beschikt. In het algemeen kan redelijk snel achterhaald worden of uw grond daarvoor geschikt is. Maar dat zegt nog maar weinig over de waarde. En het is net dié waarde waar u eigenlijk naar op zoek bent. Daarom is het beter om de vraag te formuleren als volgt: Hoe krijg ik de beste prijs voor mijn grond? Om op die vraag te kunnen antwoorden dient het ontwikkelingspotentieel van uw bouwgrond te worden onderzocht. Dat kost tijd, vergt veel ontwikkelingservaring en een flinke dosis marktkennis. Als u zich die tijd kunt permitteren, leveren wij de rest.

Een delicate opdracht. Om de waarde van een ontwikkelde projectgrond te optimaliseren, is het van belang dat het project marktconform is. Enkel een doordacht project zal de hoogst mogelijke meerwaarde genereren voor alle betrokken partijen, terwijl het tegelijkertijd vlot verkoopbaar blijft. Een verkeerde benadering van uw vastgoedontwikkeling door bijvoorbeeld een gebrek aan marktkennis,

pagina 38 | INHUIS | projectgrond

kan al snel resulteren in een teleurstelling. Om dit te voorkomen is het als grondeigenaar uiterst belangrijk om uzelf te laten begeleiden door een partij met de nodige ervaring en kennis, maar die vooral ook onpartijdig is. Vansweevelt Makelaars ontwikkelt al jaren volgens deze filosofie met succes in opdracht van particuliere grondeigenaren kleine en grote bouwprojecten door heel de Kempen.

Eérst ontwikkelen, pas daarna verkopen. Net doordat wij éérst voor u het optimale project voor uw grond uitwerken en pas daarna op zoek gaan naar de meest geschikte afnemer, mag u gerust zijn dat de totale grondwaarde én de ontwikkelingsmeerwaarde van uw grond bij u terecht komen. Zo haalt u als grondeigenaar het onderste uit de kan, en zijn wij zeker van een goed verkoopbaar, marktconform project. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na een kort vooronderzoek weten we al snel of uw grond ontwikkelingspotentieel heeft.

Vansweevelt Ontwikkelaardij

ontwikkelaardij@vansweevelt.be | 014 41 42 42


Uw eigendom verhuren zonder zorgen?

Vraag naar onze verhuurdiensten “Bemiddelaar” en “Rentmeester”! Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij in de zoektocht naar solvabele huurders die zorg dragen voor de woningen van onze klanten. Via het rentmeesterschap onderhouden wij ook na het afsluiten van de verhuring het contact met uw huurder, zodat u optimaal en zorgeloos kan genieten van uw investering. Contacteer ons voor meer info over de formule die het best bij u past!

info@vansweevelt.be | www.vansweevelt.be Turnhout 014 41 42 42 | Geel 014 58 05 05 | Herentals 014 21 06 09 | Mol 014 41 00 14


SPECIALE

NIEUWJAARSACTIE*

TOT EN MET 31 JANUARI.

OPENDEURDAG ZA 25 januari van 10 tot 12u

Bezoek het modelappartement en het project ter plaatse.

RESIDENTIE GROENVELD Mol, Ezaart 146 Residentie Groenveld is rustig en groen gelegen te Mol-Ezaart, op fietsafstand van het centrum van Mol. Het project bestaat uit 5 mini-residenties met in totaal 37 appartementen en een commerciële ruimte.

• 37 modern ingerichte en energiezuinige appartementen • 1, 2 of 3 slaapkamers • ruime (dak)terrassen en/of privatieve tuinen • oppervlakten van 71 m² tot 149 m² • de afwerking is hoofdzakelijk uw eigen keuze • 60 ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen • alle verkopen onder de garanties van de Wet Breyne, met 100% bankwaarborg • prijzen vanaf € 164.075 exclusief aankoopkosten. • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

*Actie onder voorwaarden.

www.residentiegroenveld.be pagina 40 | INHUIS | nieuwbouw

80

ko ch t

ve r

• 2 casco handelsruimtes (combineerbaar)

%

• modern nieuwbouwproject in een groene omgeving


% ht 80rkoc

ve

RESIDENTIE BOESHOF Retie, Boesdijkhofstraat 39 • kleinschalig project op wandelafstand van het centrum • laatste van 5 modern ingerichte en energiezuinige appartementen • voorzien van ruime terrassen (en privatieve tuinen voor glkvls) • oppervlakte van 80 m² • afgesloten garageboxen en extra parkeerplaatsen

voorzien oplevering: 2e kwartaal 2020

• ondergrondse kelderbergingen • inspraak in de afwerking • € 199.200 exclusief aankoopkosten

ve 20 rk % oc ht

• Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

RESIDENTIE MARIE MARIE

Turnhout, de Merodelei 140-142

• project met een tijdloze architectuur, op een centrale ligging, • vlakbij het openbaar vervoer • 15 nieuwe appartementen van 74 tot 111.7 m² • 2 of 3 slaapkamers • zuidgerichte terrassen voor de verdiepingen en terras+stadstuin voor het gelijkvloers • ondergrondse parkeerplaatsen met bergingen • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne (met 100% voltooiingswaarborg) • prijzen vanaf € 171.500 exclusief aankoopkosten • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

www.residentiemarie.be

ve

Turnhout, Herentalsstraat 63

% ht 35rkoc

RESIDENTIE MERCIER

• 14 nieuwe appartementen op 100 m van de Grote Markt • appartementen van 65 tot 95 m² met 1 of 2 slaapkamers • terras en/of tuin (gelijkvloers) • gelijkvloerse vuilnis- en fietsenberging • afgesloten bovengrondse autostaanplaatsen • inspraak in afwerking • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne (met 100% voltooiingswaarborg) • prijzen vanaf € 145.950 exclusief aankoopkosten • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv nieuwbouw | INHUIS | pagina 41


Wat uw projectgrond écht kan opleveren? We zorgen al 30 jaar voor deskundig advies en verkoop.

voor

na

na

voor

Wij ontwikkelen voor u een marktconform nieuwbouwproject terwijl u de eigenaar blijft en verkopen het project vergunningsklaar aan een betrouwbare bouwpromotor. Voordeel voor u als eigenaar: hogere verkoopprijs dan wanneer u rechtstreeks verkoopt. Voordeel voor de bouwpromotor: aanlevering van een kant en klaar project zodat snel met de bouw kan gestart worden. Zo creëren we meerwaarde voor alle partijen én dragen we bij aan een mooiere stadsomgeving.

Meer info op onze website: vansweevelt.be/ontwikkelaardij of via ontwikkelaardij@vansweevelt.be pagina 42 | INHUIS | nieuwbouw


nieuwbouw | INHUIS | pagina 43


%

ht

ve r

ko c

90

RESIDENTIE MONTIS Oud-Turnhout, Stwg op Sevendonk 76

#AGENDA

OPENDEURDAG ZA 7 MAART van 10-12u

Bezoek het modelappartement

Centraal gelegen nieuwbouwproject vlakbij het gezellige centrum van Oud-Turnhout. Residentie Montis bestaat uit 21 energiezuinige appartementen met telkens 2 of 3 slaapkamers en zongeoriënteerde terrassen. • nog 2 appartementen te koop • oppervlakten van 103 tot 115 m² • met 2 of 3 slaapkamers • zongerichte terrassen • E-peil van E45 (o.a. ventilatiesysteem D) • ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne (met 100% voltooiingswaarborg) • vanaf € 248.489 exclusief aankoopkosten • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Turnhout, Oude Dijk Residentie Azuur is rustig gelegen in een doodlopende straat, midden in het groen. Het gebouw telt 10 appartementen met elk 2 slaapkamers en een riant terras. Wooncomfort, architectuur en rust staan centraal in dit project. • kleinschalig en kwalitatief hoogstaand nieuwbouwproject in een groene omgeving • nog 5 appartementen van 99.4 m² tot 110 m² • 2 slaapkamers en terras/tuin • fietsenstalling en bergingen op gelijkvloers • ondergrondse parkeerplaatsen • verkoop onder Wet Breyne (met 100% voltooiingswaarborg) • prijzen vanaf € 247.000 exclusief aankoopkosten. • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

www.residentieazuur.be pagina 44 | INHUIS | nieuwbouw

v

azuur

RESIDENTIE AZUUR

% ht 50erkoc

residentie


•energiezuinig • kindvriendelijk •doodlopende straat •goede investering •moderne architectuur •vlakbij de Nieuwe Kaai

WOONERF MARKIEZINNENHOF Turnhout, Hertoginstraat

Woonerf Markiezinnenhof is een uniek project bestaande uit 20 moderne stadswoningen, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Bovendien wordt het gebouwd in een rustige, kindvriendelijke buurt met enkel plaatselijk verkeer, vlak bij de prachtige Nieuwe Kaai en verscheidene wandelroutes.

ko ch t

ve r

• met 2 of 3 slaapkamers

35 %

• 20 moderne stadswoningen

• bewoonbare oppervlakten van 104 tot 165 m² • carport en stadstuintjes van 24 tot 83 m² • inspraak in afwerking • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne • prijzen vanaf € 238.400 exclusief aankoopkosten • info: Vg, Wg, Gmo, Gvkr,Vv

www.markiezinnenhof.be nieuwbouw | INHUIS | pagina 45


#AGENDA

OPENDEUR ZA 15 februari van 10 tot 12u Bezoek de (model)appartementen

10 8

9

7 6 5

• MODERNE ARCHITECTUUR • NAAST HET WATER • GROEN

4

• AUTOLUW • VLAKBIJ WINKELS EN JACHTHAVEN

vast info-moment aan het project: elke 2e woensdag van de maand

Turnhout, Plamaten - Pitrus BATALO bestaat uit 7 residenties met telkens 14 appartementen en ondergrondse staanplaatsen en bergingen, is gelegen aan de groene kant van Turnhout tegenover de jachthaven. Wonen kan hier in alle rust met alle voordelen van de stad op wandelafstand.

www.batalo.be Investeren in Batalo geeft het eerste jaar TOT 90% MEER RENDEMENT! Meer info: Vansweevelt Makelaars Jasper Veulemans 014 41 42 42 | jasper@vansweevelt.be

pagina 46 | INHUIS | nieuwbouw


e

s

i

d

e

n

t

i

ve

r

% ht 90rkoc

RESIDENTIE STADSHOF Turnhout, Kwakkelstraat 132

e

STADSHOF

• een groene oase in de stad, in een park van meer dan 4.600 m² • 1 of 2 slaapkamers en terras/tuin • ondergrondse parkeerplaatsen met bergingen • een afval- en fietsenberging • oppervlakten van 68 m² tot 93 m² • verkopen onder de Wet Breyne met 100% voltooiingswaarborg • prijzen vanaf € 157.500 exclusief aankoopkosten • Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

ve 65 rk % oc ht

www.stadshof.be

TURNHOUT | GEMEENTESTRAAT 5

11 appartementen | 4 huizen | 1 kantoor atelier | zwembad | sauna | groene binnentuin.

RESIDENTIE KANAALZICHT Turnhout, Antoine Coppenslaan 10 • stijlvol nieuwbouwproject van 6 appartementen, gelegen aan de jachthaven • laatste ruim appartement (105,6 m²) op 1e verd. • 2 slaapkamers • terras van +/-20m² met uitzicht op de jachthaven • ondergrondse parkeergelegenheid met kelderberging • EPB-norm van 45 • verkopen onder de garanties van de Wet Breyne • € 285.000 exclusief aankoopkosten • Instapklaar (o.a. opgeschilderd door professioneel schilder) • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv nieuwbouw | INHUIS | pagina 47


Contacteer ons voor een mooie brochure van dit exclusieve project

residentie

mercuur

RESIDENTIE MERCUUR Turnhout, Waterjufferstraat

Mercuur is een exclusieve residentie bestaande uit 7 villa-appartementen en 2 penthouses, gesitueerd net buiten de ring. Elk appartement heeft een zuidgeoriënteerd terras met zicht op de aangelegde parktuin. Residentie Mercuur is nog méér genieten! De residentie is rustig gelegen, net buiten de ring, met een mooi uitzicht op de statige bomen. Residentie Mercuur en al haar troeven laat de bewoners méér genieten door méér te bieden. Dit resulteert in één van de meest exclusieve architecturale nieuwbouwresidenties van Turnhout. Elk van de negen villa-appartementen beschikt over een uitzonderlijk “living outdoor terras” met zicht op een prachtige landschapstuin. Ook qua afwerkingsgraad ligt de lat hoog. Bewoners kunnen genieten van een ruime inkomhal, hoge afwerkings-budgetten, grote garageboxen, een onder- en bovengrondse fietsenstalling en veel bergruimte. Dit alles maakt het comfortniveau hoog en zorgt voor méér genot. • prijzen vanaf € 379.000 excl. aankoopkosten. • Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

www.residentiemercuur.be pagina 48 | INHUIS | nieuwbouw


UW E I N

PROJECT NIEFHOUT Turnhout, Diksmuidestraat Het Pioniersgebouw is de tweede fase uit de stadsontwikkeling Niefhout, gelegen tussen de jachthaven, het cultureel centrum en het station van Turnhout. Na de succesvolle realisatie en uitverkoop van de eerste fase (140 woningen en appartementen), is Niefhout klaar voor deze nieuwe ontwikkeling. Dit gebouw zal het hart van het project worden en brengt mensen uit Niefhout en de ruimere omgeving samen. In het gebouw worden assistentiewoningen, 44 appartementen, handelsruimtes en publieke ruimtes ondergebracht. In totaal goed voor meer dan 17.500 m² bovengrondse vloeroppervlakte. Ten zuiden van het Pioniersgebouw zal een nieuw ontmoetingsplein, eens groene buffer in de stadsontwikkeling aangelegd worden. Dit nieuw stukje openbaar domein moet de groene trekpleister van Niefhout en de ruime omgeving worden.

K0PEN EN/OF INVESTEREN? WEES ER ALS EERSTE BIJ!

014 41 42 42 | nieuwbouw@vansweevelt.be nieuwbouw | INHUIS | pagina 49


de warmste pagina

# KASTEL CULINAIR de beste koks van Kasterlee op het menu

De beste koks van Kasterlee en omstreken, op één plaats, op één avond. Dat is het menu van ‘Kastel Culinair’ op 30 mei in het Ontmoetingscentrum in Kasterlee. De opbrengst van de avond gaat volledig naar de goede doelen van Lions Club Taxandria.

“Wist je dat Kasterlee de gemeente in Vlaanderen is met de meeste restaurants per inwoner?”, vraagt Tom Smet, voorzitter van Lions Club Taxandria. “En allemaal zijn ze van hoog niveau!” Dáár moesten ze wat mee, vonden de clubleden toen ze een nieuwe formule zochten voor hun jaarlijks topevenement. De voorbije negen jaar organiseerden ze met veel succes het ‘Lentelam’, een barbecue voor wel vijfhonderd genodigden. Maar nu is het tijd voor wat anders.

Culinaire wandeling “We schakelen een culinaire versnelling hoger”, vertelt Koen Smet, voorzitter van de commissie ‘Kastel Culinair’. “In het ontmoetingscentrum in Kasterlee brengen we een walkingdinner, een culinaire wandeling van topniveau.” Daarvoor kon Lions Club Taxandria verschillende restaurants uit de streek overtuigen om deel te nemen. “Aan aparte buffettafels maakt elk restaurant een eigen gerecht”, zegt Koen. “De chef staat zelf achter de tafel en bedient mee de gasten. De culinaire wandeling gaat van buffet naar buffet en dus van restaurant naar restaurant. En natuurlijk serveren we overal een gepast wijntje bij.” Het diner, inclusief glaasje champagne én dessert, kost 65 euro.

Belgium’s got talent Tijdens het diner zorgt de Herentalse a-cappellagroep D-Base voor de stemmige noot. “Je weet wel, die uit ‘Belgium’s got talent’,” zegt Koen. “Eerst brengt de groep rustige achtergrondmuziek. Maar aan het einde van het diner gaat het in crescendo”, belooft hij. En dáárna, dán kan Kasterlee pas écht uit de bol gaan. “Dan treedt Gary Gielen op, een geweldige muzikant uit Mol die medley’s en covers brengt en altijd voor veel sfeer zorgt.”

pagina 50 | INHUIS | de warmste pagina

Voor het goede doel Met de avond hoopt Lions Club Taxandria een flink bedrag in te zamelen voor het goede doel. Want daar is het Lions Club om te doen. “Lions Club Taxandria is een onderdeel van Lions Club International, een ngo die wereldwijd 1,7 miljoen leden telt, verspreid over 47.000 clubs”, legt Tom Smet uit. “We zijn een vriendenclub die zich inzet voor mensen die het minder goed hebben. ‘We serve’, wij dienen, is ons motto.” Lions Club Taxandria heeft niet één goed doel, maar een hele lijst (zie kader). Om er een succesvolle avond van te maken, zoekt Lions Club Taxandria bedrijven die willen sponsoren. Die krijgen dan de kans om gasten of klanten uit te nodigen aan een tafel die speciaal voor hen is gereserveerd. “Maar natuurlijk is iederéén welkom”, zegt Koen Smet. “Iedereen die houdt van lekker eten, een gloed glas wijn én een avond vol ambiance.”


Koen Smet en Tom Smet aan het ontmoetingscentrum te kasterlee

Lions Club Taxandria sponsort: Ispahan

een vzw voor palliatieve thuiszorg

t Antwoord

een vereniging voor mensen in armoede

Tejo

psychotherapeutische begeleiding van jongeren

Talander

opvang en begeleiding van volwassen mensen met een beperking

Vibo

onderwijs voor kinderen met een leerstoornis of beperking

ZATERDAG 30 MEI VANAF 18U30

Route 11

een psychosociaal revalidatiecentrum

t Locomotiefje

een vereniging voor gezinnen in armoede

ONTMOETINGSCENTRUM BINNENPAD 2, KASTERLEE Kaarten via www.kastelculinair.be

LIONS TAXANDRIA KASTERLEE VZW

De Merode

een centrum voor integrale gezinszorg voor kwetsbare jongeren

Daarnaast zorgt Lions Club Taxandria voor

een sinterklaasfeest voor kinderen in kansarme gezinnen en een dagelijkse soepmaaltijd in plaatselijke scholen voor kinderen die geen brooddoos meebrengen.

redactie: de Schrijffirma fotografie: NoĂŠmie Boone

de warmste pagina | INHUIS | pagina 51


We openen 2 nieuwe kantoren in 2020.

Baarle-Hertog

kantoor Vosselaar zomer 2020

Hoogstraten

Ravels Merksplas

Rijkevorsel Turnhout Oud-Turnhout Arendonk Beerse Malle

Vosselaar Retie

Zoersel

Lille

Kasterlee

Dessel

Vorselaar

Mol

Zandhoven Grobbendonk

Herentals

Olen

Geel

Balen

Nijlen Herenthout Berlaar Heist-op-den-Berg

Meerhout Westerlo

Laakdal

kantoor Mol januari 2020

Hulshout Herselt

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, breiden we ons netwerk van kantoren uit in de kempen. Contacteer ons voor vrijblijvend advies of een gratis schatting.

info@vansweevelt.be | www.vansweevelt.be kantoor Turnhout 014 41 42 42 | kantoor Geel 014 58 05 05 | kantoor Herentals 014 21 06 09 | kantoor Mol 014 41 00 14

Profile for Vansweevelt Makelaars

INHUIS Editie Voorjaar 2020  

INHUIS Editie Voorjaar 2020  

Advertisement