Page 1

Buletini Qershor 2012.

Mbrotja e mjedisit ! open in browser PRO version

social media

ecovolis channel

buletinet e mëparshëm

Megjithë reshjet e dendura, rrugët e bllokuara dhe trafikut të

Are you a developer? Try out the HTML to PDF API

pdfcrowd.com


Ecovolis nis stafetën e flamurit të gjelbër! lexo më shumë

ngjeshur, stafeta e gjelbër, organizuar nga programi Ecovolis, me pjesëmarrjen e Ambasadorit Amerikan Z.Arvizu, Ministrit të Mjedisit Z. Fatmir Mediu dhe përfaqësive të ambasadave Hollandeze, Ceke, Franceze, Spanjolle arriti të dorëzojë flamurin e saj në duart e Ministrit të Mjedisit dhe Ambasadorit Sequi. Disa përfaqësi të tjera, si ajo daneze dhe austriake përshëndetën këtë nisëm në Rr. Skënderbej, nga ku ajo kaloi, ambasadë pas ambasade për të përcjellë stafetën, deri sa ajo u përcoll prej rreth 30 përfaqësuesve dhe aktivistëve drejt Ministrisë së Mjedisit.

Bëj të dëgjohet zëri yt ! VEPRO Tani - Ecovolis në Panairin e Qytetarëve !

Vepro Tani! Transporti i gjelbër dhe riciklimi armët e Ecovolis!

Pedalimi në Ditën Ndërkombëtare të Dhurimit të Gjakut

Ecovolis bën të dëgjohet zëri i

‘Dhuruesit

open in browser PRO version

Are you a developer? Try out the HTML to PDF API

e

gjakut

Paralimpiket Shqiptare! Sfida e pishtarit olimpik në Tiranë dhe Durrës! janë

Ecovolis

shoqëron

flakën

pdfcrowd.com


pedaluesve! Për 3 orë radhazi hapësirat para galerisë se arteve u transformuan në një sallon të biçikletave dhe artit të riciklimit.

heronj’ ishte thirrja gjatë ditës ndërkombëtare të dhurimit të gjakut, më 14 Qershor, ku pedaluan me ecovolis-it e reja rreth 100 vullnetarë!

olimpike në duart e çiklistit paralimpik shqiptar, Haki Doku në të gjithë rrugët kryesore të Tiranës dhe në qytetin e Durrësit!

Festa e Fëmijëve! Ecovolis Junior vazhdon misionin!

Nis projekti që do të rikthejë biçikletat në Parkun e Liqenit!

Pushimet këtë verë? Në Jal Kamping ose Ecovolis al mare !

Më 1 Qershor, Ecovolis iu bashkua fëmijëve për t’iu dhuruar një aktivitet surprizë dhe një BMX si trofe për fituesin e garës! Një festë plot fëmijë, dhurata dhe surpriza!

Fillon puna për planifikimin dhe zbatimin e projektit të korsive të dedikuara për biçikletat në Parkun e Liqenit. Rrugët dytësore një mundësi e shkëlqyer!

Të kesh dhe plazhin dhe biçikletën Ecovolis nuk është e tepërt, tani është e mundur me Ecovolis al mare ti kesh të dyja! Jal Kamping dhe sivjet është plot surpriza!

open in browser PRO version

Are you a developer? Try out the HTML to PDF API

pdfcrowd.com


Kontakt

Të tjera rreth ecovolis

Rruga Dora Distria, Vila I 00355-042-4502-574 info@ecovolis.com

• Buletini mëparshëm • Ecovolis Channel • www.ecovolis.com

open in browser PRO version

Are you a developer? Try out the HTML to PDF API

Social Media Facebook Twitter

pdfcrowd.com

Ecovolis - Buletini Informativ Nr.12  
Ecovolis - Buletini Informativ Nr.12  

Në këtë buletin informativ Ecovolis 12 do te gjeni; • Mbrotja e mjedisit ! Ecovolis nis stafetën e flamurit të gjelbër! • Vepro Tani! Transp...

Advertisement