Page 1

Nieuwsbrief Bodyspice mei 2012

MEIMAAND, KUURMAAND BIJ BODYSPICE In mei leggen alle vogels een ei... Kortom: mei is een maand vol nieuw begin. En hét moment om een beautykuur te volgen, zodat je dadelijk stralend de zomer ingaat. En natuurlijk is het ook de maand van Moederdag. Bodyspice heeft een paar mooie cadeaus in de aanbieding! Omdat deze nieuwsbrief een beetje laat op de website komt zijn al onze moederdag aanbiedingen geldig tot 13 juni! Hanakasumi Wellness Treatment Niet alleen de hals en decolleté zijn gebaat bij een goede verzorging, ook de rest van het lijf schreeuwt na de barre winter om extra aandacht. Speciaal daarvoor is er Hanakasumi, geïnspireerd op Japanse lichaamsrituelen. Deze verfijnde en voedende behandeling van Sothys dompelt je onder in het land van de rijzende zon! Een behandeling in 5 etappes voor 1 uur en 10 minuten ontspanning en genieten! 1. Awakening prelude 2. Aanbrengen van de Gommage fleur de Cerisier met kersenbloesem en rijstpoeder (een peeling crème met een fluweelachtige en luchtige textuur) 3. Een voetzoolmodelage geïnspireerd op de reflexologie. De massagebewegingen hebben als doel vitale energiestromen en de circulatie weer tot leven te brengen en de ontspanning te bevorderen. 4. Een fase van exfoliëren en reinigen, geïnspireerd op het Japanse badritueel met zachte exfoliërende doekjes. 5. massage met Karitéboter met Aziatische geuren. Het Hanakusumi wellness treatment bij Bodyspice kost normaal € 80,00 maar speciaal voor de moeders van onze vaste klanten deze maand slechts € 60,00.

Hannah Xperience Gaat je moeder liever voor echte huidverbetering dan kun je haar niet meer verwennen dan met de hannah Xperience behandeling. Alle ingrediënten van de hannah behandelingen zitten in deze behandeling die we uiteraard aanpassen aan het huidtype. We beginnen met een huidmeting, zodat we precies weten wat de huid van je moeder nodig heeft. Dan volgt de reiniging, vervolgens de enzymatische peeling, Cell Active, verrukkelijke warme doekjes, bindweefselmassage en tot slot de collageen lamp: onze populaire Omnilux Revive lamp. Uiteraard wordt de gehele behandeling aangepast aan de behoeftes van de huid. De hannah Xperience behandeling bij Bodyspice kost normaal € 107,50 maar speciaal voor de moeders van onze vaste klanten kost deze topper deze maand slechts € 87,50. Verder kun je je moeder (en jezelf) blij maken met de nieuwe, award winnende hannah Touch of Silk, een multifunctionele teintverbeteraar (€ 68,00) of het Anti-Age Duo van Sothys Of natuurlijk onze cadeaubon, zodat je moeder zelf kan kiezen van welke behandeling bij Bodyspice ze wil genieten.


Meimaand kuurmaand Als je deze maand een kuur boekt van 8 behandelingen krijg je er 2 cadeau! Dit geldt voor de bindweefselmassage (normaal 10 x € 70,00 = € 700,00 - nu dus slechts € 560,00) en rimpelreductie therapie (normaal 10 x € 80,00 = € 800,00 - nu dus € 640,00) van hannah en voor de Hydradvance (normaal 10 x € 80,00 = € 800,00 - nu € 640,00) en Collagene Hyaluronique (normaal 10 x € 80,00 = € 800,00 - nu € 640,00) van Sothys. Je kunt deze kuur optimaal gebruiken door je 1 of 2 keer per week bij Bodyspice te laten behandelen. Kun je je voorstellen hoe prachtig je huid er dan uitziet? Dit is zeker bij de behandelingen van hannah aan te raden. Natuurlijk mag je ze ook over het hele jaar uitspreiden en 1x per maand komen.

Detox Smoothie: fris & fruitig de zomer in 1 Frisse groene appel, met schil. 1 Avocado zonder pit ½ glas vers wortelsap Klein stukje verse gember (naar smaak) Theelepel gebroken lijnzaad (supermarkt of natuurvoedingswinkel) Water om te verdunnen. In de blender of met een staafmixer pureren tot een drinkbaar geheel. Gezond en lekker!

Blinck mascara: de ideale mascara Heb je wel eens onze Blinck mascara uitgeprobeerd? Dit is werkelijk de ideale mascara: hij is waterproof, maar gaat er makkelijk met warm water af en hij loopt absoluut niet uit! Samen met de primer vormt hij een perfect duo voor een mooie oogopslag. De mascara kost € 22,50 en de primer € 14,50.

Bodyspice webshop Onze webshop is geopend! Vraag bij ons de inloggegevens aan en ontvang voortaan je favoriete spullen thuis (bodyspice.nl/webshop). Via onze nieuwe site kun je bovendien direct je afspraken bij ons plannen. In het nieuwe systeem, wat beter werkt, is helaas de keuze voor de medewerkster komen te vervallen. Dit kun je aangeven bij ‘Opmerking’. We zijn deze maand gesloten op 17 mei (Hemelvaartsdag) en 27 en 28 mei (Pinksteren). Afspraken kun je maken via email (info@bodyspice.nl), onze website (www.bodyspice.nl) en uiteraard de telefoon (020 624 86 76). Graag je afspraak minstens 24 uur van tevoren annuleren als je verhinderd bent, want dan kunnen wij je plekje weer aan iemand anders geven en hoeven we je de behandeling (50%) niet in rekening te brengen. Tot ziens bij Bodyspice! Els Kiljan Bodyspice Korte Leidsedwarsstraat 7 1017 PV Amsterdam

www.bodyspice.nl

Wanneer je toezending van deze nieuwsbrief niet meer op prijs stelt of mutaties wilt doorgeven: mail dan naar info@bodyspice.nl en we voeren de wijzigingen zo snel mogelijk door.

nieuwsbrief mei  

meimaand kuurmaand

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you