Page 1

Nieuwsbrief Bodyspice januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar! Happy New Year! ¡Prospero Ano Novo!

Genomineerd voor de Beauty Award 2012! We zijn er trots op dat we als enige salon in Amsterdam en als 1 van de 5 beste salons in Nederland genomineerd zijn voor de Beauty Award. Op 16 januari a.s. volgt nog een interview met een vakjury en onlangs hoorde ik dat daar een filmcrew bij aanwezig is. Dat was schrikken! Bodyspice promoten is leuk, maar mezelf promoten is toch een ander verhaal. Dus alle tips & tricks uit de kast gehaald en alle koekjes gaan voorlopig in de kast, want we moet er dan op z’n mooist uitzien. Dat begrijp je.

Beauty Award Arrangement Gelukkig hebben we nog 3 weken vanaf het moment dat ik hoorde van de filmcrew en is er nog genoeg tijd om een serie behandelingen te ondergaan die me in 3 weken filmproof maken. Dit speciale Bodyspice arrangement kun jij ook boeken! Het staat in het teken van geavanceerde huidverbeterende anti-age therapieën, waaronder de diepwerkende Rimpel Reductie Therapie van hannah en de ontspannende collageenlamp die de opbouw van collageen en elastine in de huid bevordert. Gelukkig is mijn huid al voorbereid door een dagelijkse goede verzorging thuis. Hierdoor zullen de behandelingen een optimaal resultaat hebben. Behandeling 1: grondige basisreiniging, enzymatische peeling, warme doekjes, fruitzuurpeeling, collageenlamp Behandeling 2 en 3 met 3 dagen ertussen: grondige basisreiniging, enzymatische peeling, Rimpel Reductie Therapie, collageenlamp Behandeling 4 komt 4 dagen later: grondige basisreiniging, enzymatische peeling, warme doekjes, fruitzuurpeeling, Rimpel Reductie Therapie, collageenlamp Behandeling 5 en 6 met 3 dagen tussen iedere behandeling: grondige basisreiniging, enzymatische peeling, Rimpel Reductie Therapie, collageenlamp.

Wil jij ook er ook stralend uitzien? Boek dan nu het Beauty Award Arrangement voor € 584,50 i.p.v. € 684,50


Beauty Award Treatment Niet zo veel tijd? Boek dan het speciale Beauty Award Treatment: hannah: Rimpel Reductie Therapie met collageenlamp € 107,50 Sothys: Collagene Hyaluronique € 101,50 Pascaud: Professional treatment met marmatrix masker € 100,00

Publieksprijs Beauty Award Vanaf 10 januari 2012 kun je stemmen op je favoriete salon en een VIP Arrangement winnen. Lees alles hier over op www.Beauty-Award.nl. Uiteraard ontvang je ter herinnering nog een email van ons op 10 januari.

Winter ’s Winters is je huid altijd droger door de verwarming en het gure weer, gebruik daarom een volle crème, bijvoorbeeld de Cell Recovery van hannah (€ 46,00), de Nutritive van Sothys (€62,00) of de Vernix Caseosa van Pascaud (€ 70,60). Heb je vragen over welke crème het beste bij jouw huidtype in de winter past? Vraag het gerust aan onze specialistes! En vergeet ook niet de luchtvochtigheid in je woning op peil te houden. Dat kan via een speciale luchtbevochtiger of, iets minder geavanceerd: waterbakjes die je aan de verwarming kunt hangen.

En dan nog... Selma begint deze maand met de opleiding Bindweefselmassage en gaat dus heerlijk op haar klanten oefenen (dat betekent dus extra lange massages, hoera). Romina wil in onze mooie hoofdstad komen wonen dus als je heel toevallig een woning weet....

Een dagje  dicht   Vanwege  kleine  renovatiewerkzaamheden  zijn  wij  gesloten  op  16  januari  2012.     Afspraken  kun  je  maken  via  email  (info@bodyspice.nl),  onze  website  (www.bodyspice.nl)   en  uiteraard  de  telefoon  (020  624  86  76).     Graag je afspraak minstens 24 uur van tevoren annuleren als je verhinderd bent, want dan kunnen wij je plekje weer aan iemand anders geven en hoeven we je de behandeling (50%) niet in rekening te brengen.  

Tot ziens bij Bodyspice! Els Kiljan Bodyspice Korte Leidsedwarsstraat 7 1017 PV Amsterdam www.bodyspice.nl Wanneer je toezending van deze nieuwsbrief niet meer op prijs stelt of mutaties wilt doorgeven: mail dan naar info@bodyspice.nl en we voeren de wijzigingen zo snel mogelijk door.

Bodyspice nieuwsbrief januari 2012  

beauty award nomination

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you