Page 1

26 november 2013

Een uitgave van:

COMBINEER OP ZATERDAG UW BEZOEK AAN DE VISION MET DE WINTERMARKT OUDDORP!


Standhouders Deltawind Autorijschool Monique Forever de 2 High-Techlijnen C1000 Sperling DesirĂŠe van Halewijn Fotografie Van Dam Stellendam Beveiliging Praktijk Arda Joppe Tanis Goeree Jaap Boone witgoed Sunstore Flakkee Portas ZieZaZo-Mode Kraamcentrum Dat Careyn Hameeteman Woninginrichting John. P. de Wit Installatiebedrijf Meuleman Grinwis Deuren en Kasten Goetzee DELA Slagerij Floresteijn Akershoek Fietsen Country Floor Het Kadootje

Colofon

Foto Hameeteman Auto Koese

Deze speciale Visionbijlage is een uitgave van Uitgeverij Eilanden-Nieuws BV en wordt huis aan huis op

verspreid in een oplage van 23.000 exemplaren. Ook in onze beursstand zijn er bijlages te verkrijgen.

Langeweg 13 3245 KE Sommelsdijk

Redactie Beursdeelnemers Kees van Rixoort Advertentieverkoop Koen Maljaars Martha Koppelaar

Bladmanager Gert Verweij Druk Janssen Pers

2Nexus Emaus Tuinaanleg Rabobank G.O. Hameeteman Makelaardij

Vormgeving Dirk van der Welle Manon Thijssen Tel. 0187-471020 Fax 0187-485736

Alpaca Wol

Eilanden-Nieuws Albert Heijn Ouddorp

info@eilandennieuws.nl www.eilandennieuws.nl

Van Nimwegen Reclame


Visionbeurs: Middelpunt van veel activiteiten OUDDORP – Vrijdag en zaterdag wordt de Visionbeurs weer gehouden. Deze negende consumentenbeurs in het Ouddorpse zalencomplex Dorpstienden zal dit jaar anders zijn dan voorgaande edities. De bezoekers zullen zeker weer genieten van het gevarieerde beursaanbod en het uitgebreide assortiment dat regionale ondernemers ook dit jaar presenteren.

Vrijdag 29 en zaterdag 30 november zal het jaarlijkse tweedaagse evenement weer worden gehouden in m.f.g. Dorpstienden te Ouddorp. Deze keer een andere formule dan voorheen, want de hele dorpskern zal verweven zijn tot één groot bezoekersevenement, met niet alleen de Visionbeurs in de grote zaal van Dorpstienden, maar in een zaal ernaast ook de jaarlijkse show van de Ouddorpse vogelvereniging De Putter, en op zaterdag in de dorpskern van Ouddorp de jaarlijkse winterfair rond de kerkring en vóór de Dorpstienden een crashtender van Kenbri Fire Fighting te Stellendam. Een zeer veelzijdig aanbod dus, waarbij het hele dorpscentrum een trekpleister voor jong en oud is. De beurszaal van Vision 2014 kent een heel andere uitstraling dan anders: gezellig en warm. Dit wordt bereikt door de paden en de stands niet in rechte, maar in diagonale lijnen door de zaal op te stellen. Bovendien komt aan het plafond van de zaal, over de stands heen, een soort tentconstructie te hangen, waardoor een knus en besloten geheel ontstaat. Streven naar gezelligheid op de beurs is voor het bestuur van Vision altijd al belangrijk geweest. Daarom wordt de beurs bewust kleinschalig gehouden, met een opbouw waarbij zowel consumenten als standhouders alle gelegenheid hebben om contacten te leggen, informatie uit te wisselen of te netwerken. Een concept dat breed gewaardeerd wordt, zo heeft de ervaring inmiddels geleerd.

Met iets meer dan veertig standhouders is ook tijdens de komende Vision het aanbod weer heel breed, met exposanten uit allerlei branches. Fietsen, auto’s, autoschade, autorijschool, windenergie, zorg, supermarkt, bakkerij, slagerij, woningbeveiliging, woninginrichting, vloeren, makelaardij, assurantiën, technisch installatiebedrijf, reclamebedrijf, zonwering, witgoed, beeld en geluid, cadeauartikelen, fotografie, computers, mode, het is er allemaal. Daarnaast is er ook dit jaar ruimte voor een aantal goede doelen, die belangeloos een start kunnen gebruiken. Het zijn de plaatselijke EHBO-afdeling, Stichting Adullam en de vereniging Natuur en Landschap Goeree-Overflakkee. Verder zijn er enkele exposanten die in hun stand de schilderkunst zullen promoten en de mandenmaker zal er zijn oude ambacht demonstreren. Consumentbeurs Vision 2014 zal vrijdagmiddag 29 november om 14.00 uur officieel worden geopend door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman, waarna het publiek meteen welkom is, tot ‘s avonds 21.30 uur. Op zaterdag 30 november zijn de deuren geopend van 10.0016.30 uur. De beursorganisatie hoopt, zeker nu Ouddorp deze dagen zo’n gecombineerd aanbod van andere evenementen kent, zo’n drieduizend bezoekers te mogen ontvangen. Iedereen is hartelijk welkom, de toegang is gratis.


“Energie, dat maken we zelf Coöperatie Deltawind is al bijna 25 jaar het lokale burgerinitiatief voor opwekking van hernieuwbare energie. Iedere inwoner kan lid worden en wordt daarmee mede-eigenaar van onze windparken en zonnepark Ouddorp aan Zee. Lid worden kan voor éénmalig € 50,-. Ieder lid kan de coöperatie geld lenen voor realisatie van projecten en ontvangt op deze lening een aantrekkelijke rente. De noodzaak voor hernieuwbare energie neemt wereldwijd toe, en dat wordt ook op het eiland voelbaar met de komst van nieuwe windparken. Onze stelling: als die er dan toch gaan komen, laat ze dan zo veel mogelijk eigendom zijn van mensen op ons eiland. Heeft u vragen, kom dan naar onze actieve leden die op de beurs in Ouddorp staan. Ook op onze website vindt u de nodige informatie en kunt u zich rechtstreeks aanmelden als lid.

Bronvermelding: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat / Joop van Houdt

Coöperatie DeltawinD u.a. is werkzaam op Goeree-overflakkee en al 25 jaar bekenD vanweGe haar inzet voor winDenerGie. afGelopen jaar realiseerDe zij in ouDDorp het op één na Grootste GronDGebonDen zonnepark van neDerlanD. DeltawinD DraaGt hierDoor bij aan een sChoner milieu en een Duurzame samenlevinG. COÖPERATIE DELTAWIND zORgT vOOR: • proDuCtie van Duurzame enerGie uit zon en winD • enerGiebesparinG • Duurzame ontwikkelinG van Goeree-overflakkee • winstDelinG met haar leDen WILT u mEER INfORmATIE OvER DELTAWIND EN mIssChIEN WEL LID WORDEN? kom Dan naar “vision” in ouDDorp of neem ContaCt met ons op via onDerstaanDe GeGevens: info@DeltawinD.nl | postbus 311, 3240 ah miDDelharnis

WWW.DELTAWIND.NL


Huid-haarverzorging en dranken op basis van zuivere Aloë-Vera en Honing-bij producten voor natuurlijke gezondheid en schoonheid. Al duizenden jaren worden Aloë-Vera en Honing gebruikt vanwege de weldadige werking. Beiden zijn rijk aan voedingsstoffen voor zowel de inwendige als de uitwendige huid. De oudste leermeester onder de artsen, Hippocrates stelde: “Laat voeding Uw medicijn zijn”. Ruim 70% van alle chronische klachten en ziektebeelden zijn te beïnvloeden met de juiste voeding. Veel mensen weten dat de darmen je weerstand voor een groot deel bepalen. En niet alleen je weerstand maar ze regelen ook je stemming, gewicht en of je onstekings-gevoelig bent. Het drinken van Aloë-Vera brengt een langzame, natuurlijke ontslakking op gang waardoor het zelfgenezende vermogen van het lichaaam wordt geactiveerd, het immuunsysteem ondersteund en de balans hersteld kan worden. Zodanig, dat het lichaam zichzelf kan repareren.

Het ene Aloë-Vera en Honing product is het andere niet... Ontdek de kwaliteit van Forever www.discoverforever.com. Forever is wereldmarktleider in deze hoogwaardige productlijnen uit de natuur en is inmiddels werkzaam in 155 landen. Medio mei dit jaar, is er een groot Distributie-centrum van 17.000 m2 geopend bij Roosendaal om Europa te voorzien. Wij staan op Vision klaar om U te informeren en demonstreren hier een selectie van de meest populaire producten. Tot ziens op vrijdag en zaterdag 29 en 30 november!

Team de Bizzy- Beezz. De 2 High-Techlijnen uit de natuur -Studio | Oudelandseweg 90, Ouddorp | tel. 0187-687109, 0624715986 www.simonevanosch.nl | simonevanosch@gmail.com

BEOORDEEL TIJDENS UW BEZOEK DE STANDS OP DE VISION

U KIEST DE MOOISTE STAND VAN DE BEURS! Aeg T75370 Warmtepomp wasdroger € 699,00

www.eilandennieuws.n l

Philips HD787460 € 99,95 (zolang de voorraad strekt)

rantvango twitter.com/dek s /eilanden.nieuw facebook.com

Vraag naar onze aanbieding op de Visionbeurs 2014

v DAM HET ADRES VOOR: ▪ Instructie B (auto) en binnenkort ook EB (aanhanger)

Dieklaan 18 3241 SB Middelharnis tel. 06 24 109 554 info@auto-rijschoolmonique.nl www.auto-rijschoolmonique.nl

▪ RIS -Rijopleiding in Stappen

STELLENDAM 0187 491961

BOUWKUNDIGE INBRAAKBEVEILIGING MONTAGE EN ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Preventie Adviseur Politie Keurmerk

▪ ROSO - anti sliptraining in ieder Lespakket ▪ Faalangst - instructie

E-mail j.v.dam@hetnet.nl www.vandaminbraakbeveiliging.nl

BEVEILIGING IS GOEDKOPER DAN EEN INBRAAK!


Praktijk voor Voeding en Massage

Arda Joppe

Gezonde leefstijl? Even V-checken! De combinatie van bewegen, gezonde voeding en ontspanning geeft optimale vitaliteit. Vitaliteit is een toestand van fysieke, mentale en emotionele balans. Zoekt u naar een compleet, maar bovenal praktisch en haalbaar programma dat 100% is afgestemd op uw lichamelijke en psychische mogelijkheden? Welkom bij V-check!

Bezoek onze stand tijdens

de Vision beurs, boek 1 van onze activiteiten en ontvang

10% BEURSKORTING!

Wij zien u graag! Langeweg 51 | 3251 LH Stellendam Mobiel 06 23061710 | Email info@praktijkardajoppe.nl

Het Kadootje staat al weer voor de 3e keer op de Visionbeurs. Vorig jaar heeft het Kadootje zelfs de wedstrijd gewonnen wie de leukste stand had op de beurs. Afgelopen 2 jaar werd de nieuwste kerstcollectie getoond, veel windlichten, kerstballen, kerstpoppen en heel veel leuke kerstartikelen van de merken Riverdale, Countryfield, Long island living en nog vele andere merken. Dit jaar treft u in de stand naast de Kerstcollectie, heel veel leuke kadootjes voor de decembermaand tegen scherpe aanbiedingen voor iedere beurs. En uiteraard van vele merken zoals o.a. Riverdale. Ook zullen er complete kadopakketten voor u klaar staan zoals Riverdale koffiedozen, schorten, theedoeken, washandjes, geursets, kaarsenplateaus etc. etc. tegen speciale beursprijzen. Dit jaar ontvangt u bij aankoop in de stand van het Kadootje een lot die u de stand in een mand kunt deponeren waar op zaterdag om 16.00 uur een prijswinnaar uit getrokken wordt die een kadobon van € 50.00 ontvangt te besteden bij het Kadootje, Weststraat 4 in Ouddorp.

Met V-check meten we binnen een kwartier uw algehele gezondheid en vitaliteit en krijgt u een persoonlijk advies met praktische aanbevelingen voor een gezonde leefstijl. Het streven is een optimale gezondheid en vitaliteit. Met de praktische aanbevelingen kunt u zelfstandig aan de slag om uw vitaliteit te verbeteren. Wilt u toch liever begeleid worden, dan gaan we er samen aan werken. Alles kan, de keuze is aan u!

Meer weten? Kom naar onze stand;

ik vertel u er graag meer over.

voor al uw kerstkado’s groot en klein moet u bij HET KADOOTJE zijn GRATIS EEN RIVERDALE GEURHART OF STER Aroma Diffusers BIJ AANKOOP VAN € 25.00 Normaal € 85,Tijdens de beurs € 39,95!

voor al uw kerstkado’s groot en klein moet u bij HET KADOOTJE zijn GRATIS EEN RIVERDALE GEURHART OF STER BIJ AANKOOP VAN € 25.00


Primeurs bij Sunstore Flakkee Sunstore Flakkee is al 25 jaar dealer van zonneschermen, markiezen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, insectenhorren en binnenzonwering (waaronder horizontale jaloezieĂŤn, plissĂŠs, duettes, rolgordijnen, vouwgordijnen en shutters). Het bedrijf uit Middelharnis is op de consumentenbeurs Vision present met onder andere een aantal interessante primeurs. Zoals de stormvaste knikarm, die tot windkracht 8 geen krimp geeft. Sunstore Flakkee toont op de beurs ook de mogelijkheden die het bedrijf in huis heeft om zonnepanelen te leveren en te plaatsen. Een prachtig innovatief product is het draadloze alarmsysteem van Somfy. Dit systeem biedt zekerheid: woningen zijn goed beschermd tegen ongewenst bezoek. Op elk moment van de dag en vanaf elke plaats is er controle. Wie bijvoorbeeld op vakantie gaat, kan vanaf zijn vakantieadres het alarm-

systeem heel gemakkelijk bedienen via een smartphone. Van elke opdracht of detectie volgt een melding. Het draadloze systeem is voorzien van de meest recente technologie, inclusief GSM-overdracht en bewakingscamera. Dat geeft een veilig gevoel. Het unieke van het alarmsysteem van Somfy is dat het te verbinden is aan bijvoorbeeld de verlichting of de rolluiken. Is er ongewone activiteit in de tuin? Gaat het alarm af? Dan gaat de verlichting in huis aan en/of krijgen de rolluiken het commando om te sluiten. Allemaal automatisch. Dat is nog eens preventie. Sunstore Flakkee levert en monteert deze alarmsystemen op maat. Kopers kunnen modulair producten toevoegen. Het zonweringsbedrijf heeft op de consumentenbeurs Vision naast deze mooie primeurs ook een interessante aanbieding voor kopers: 10 procent korting op alle aankopen.

Bezoek onze stand op de Vision Beurs in Ouddorp op 29 en 30 november! Wij kunnen u, in samenwerking met SunEnergie4All BV, een compleet zonne-energiesysteem leveren, inclusief montage. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen en rolluiken. Behalve op de beurs kunt u terecht in onze showroom voor onze uitgebreide collectie zonwering.


C1000 Sperling

Proeven bij de wijnspecialist!

C1000 Sperling is een supermarkt die zich op verschillende terreinen onderscheidt. Een van die terreinen is de wijnafdeling. Veel liefhebbers weten al dat de Ouddorpse supermarkt wijnen aanbiedt waarvan de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde is. Op de consumentenbeurs Vision komen ongetwijfeld meer mensen erachter. Want C1000 Sperling presenteert en verkoopt er mooie wijnen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien kan de bezoeker profiteren van interessante aanbiedingen. Dat C1000 Sperling zich onderscheidt op het gebied van wijn is niet vreemd. “Ik ben zelf een wijnliefhebber”, zegt ondernemer Coen Sperling. “Wij willen de klant graag verrassen met een goed en scherp geprijsd aanbod. Ook met duurdere kwaliteitswijnen voor bijzondere gelegenheden, die je alleen bij de slijter verwacht.” Niet voor niets is de wijnafdeling flink uitgebreid. De klant treft een heel breed assortiment, van de klassieke Bordeaux tot een stevige Chileense wijn. Coen Sperling: “Graag adviseer ik u in het maken van uw wijnkeuze. Immers bij lekker eten hoort een goed glas wijn. En wanneer u niet zo vaak wijn drinkt en u krijgt visite dan wil ik u graag verder op weg helpen. In het houten rek vindt u regelmatig scherpe acties of partijwijnen die zeer de moeite waard zijn!” Exclusief voor de consumentenbeurs – niet in de winkel – heeft Sperling verschillende wijnen kunnen aankopen bij een gerenommeerd wijnkoper. Zoals een Spaanse rioja van 8,99 euro, die per drietal voor 18 euro over de toonbank gaat. “Een fantastisch goede wijn”, is het oordeel van Coen Sperling. Exclusief voor beursbezoekers is er in de stand ook een mooie Amarone-aanbieding. Deze Italiaanse wijn, die bij de slijter 20 euro kost, verkoopt Sperling voor 50 euro per drie flessen. Het bijzondere van deze wijn is dat de druiven in de zon gedroogd zijn. Daardoor ontstaan rozijnen, waarvan er veel meer nodig zijn om wijn te maken. Dat verklaart de hogere prijs. Op de consumentenbeurs zijn de wijnen te proeven. Wie flessen koopt, kan ze laten bezorgen of ophalen in de supermarkt. Aardig is dat actieprijzen al gelden bij drie flessen, terwijl er doorgaans alleen korting wordt gegeven op doosjes van zes. Coen Sperling ziet de consumentenbeurs Vision als een goede mogelijkheid om het publiek kennis te laten maken met zijn wijnen. “Bij onze stand kun je de fles zien en de wijn proeven. Op internet is dat niet mogelijk. Ook daarom is het een goede zaak dat de consumentenbeurs wordt gehouden. Zo kun je als ondernemers laten zien dat er wat gebeurt op Ouddorp. Een goede ontwikkeling is ook dat bedrijven niet meer door elkaar staan, maar geclusterd. Wij staan naast de slagerij, en zo zijn er ook clusters met kleding, wonen, enzovoorts.” Er staat nogal wat op het programma voor C1000 Sperling. De supermarkt is vanaf begin maart 2014 een Jumbo-supermarkt. Er zal heel wat veranderen. Wat in ieder geval niet verandert is de aandacht voor wijn. Coen Sperling kan nog niet te veel zeggen over hoe de wijnafdeling er straks uit zal komen te zien. “Het wordt geen standaard-afdeling. Reken maar op iets compleets”, licht hij vast een klein tipje van de sluier op.

Coen Sperling


KOM LANGS IN DE STAND EN PROFITEER VAN DEZE GEWELDIGE ACTIES

Wijnplein

WIJ PRESENTEREN OP DE VISION BEURS DE VOLGENDE WIJNEN ZONIN WIJNEN BASISLIJN: C H A R D O N N AY, P I N O T G R I G I O , C H I A N T I , BARDOLINO, MERLOT OF PROSECCO

Per fles € 5.19-€ 5.49 nu 3 flessen voor € 12.00 I TA L I Ë

CHILI

LOS PINGUINOS

ZUIDAFRIKA

S PA N J E

Merlot of Chardonnay

SEÑORIO DE ARIZAGA R I O J A R E S E R VA 2 0 0 5

LE CAP MARITIME Sauvignon blanc 2011 en shiraz 2010

Per fles € 4.99 nu 3 flessen voor € 10.00

Per fles € 8.99 nu 3 flessen voor € 18.00

Per fles € 8.99 nu 3 flessen voor € 18.00

I TA L I Ë

Z O N I N R I PA S S O 2 0 1 1

Per fles € 9.49 nu 3 flessen voor € 22.50

FRANKRIJK

LA DENTELLE DES LOGES P O U I L LY F U M É 2 0 1 2

Per fles € 9.99 nu 3 flessen voor € 22.50

I TA L I Ë

ZONIN AMARONE 2010

Per fles € 19.99 nu 3 flessen voor € 50.00

Alleen contante betaling mogelijk!

De wijn kunt u afhalen van 2-7 december bij de C1000. Boven € 35.00 wordt de bestelling gratis thuisbezorgd!


Altijd in de buurt

Altijd in in de de buurt Altijd buurt

Iedereen verdient een bank in de buurt. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden. Gewoon, een kantoor om de hoek met een bekend gezicht. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, via internet of app. RegioBank is altijd dichtbij.

Iedereen verdient een bank in de buurt. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs in dorpen verdient bank de buurt. en kleine steden.Iedereen Gewoon, een kantooreen om de hoekin met Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs in dorpen een bekend gezicht. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, via internet of app. RegioBank is altijd dichtbij. en kleine steden. Gewoon, een kantoor om de hoek met

een bekend gezicht. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. Op kantoor, via internet of app. RegioBank is altijd dichtbij.

Nu € 50 cadeau bij een !* betaalrekening

Nu € 50 cadeau bij een !* betaalrekening

Nu € 50 cadeau bij een !* betaalrekening

Breng met een Zilvervlootrekening uw spaargeld op koers!

Wij zijn uw bank.

John P. de Wit • 3251 LH Stellendam • t 0187-491755 • e info@johnpdewit.nl • i www.johnpdewit.nl

John P. de Wit Assurantiën

Wij zijn uw bank. John P. De Wit...

Langeweg 63 3251LH STELLENDAM T (0187) 49 17 55 E verzekeringen@johnpdewit.nl I www.johnpdewit.nl

U kent natuurlijk als financieel adviseur bij u in de buurt. Weet u dat wij ook Zelfstandig Adviseur John P. de Wit ons Assurantiën

Langewegvan 63 RegioBank zijn? 3251LH STELLENDAM T (0187) 49 17 55 RegioBank is een bank zoals mensen en bedrijven het graag zien. Solide en dichtbij, met persoonlijk E verzekeringen@johnpdewit.nl I www.johnpdewit.nl advies en goede producten. Zonder poespas en gedoe met heldere producten en gunstige tarieven.

Wij zijn uw bank.

Of het nu gaat om sparen, hypotheken, betalen of andere financiële wensen, RegioBank heeft oog voor de wensen van de klant. Voor uw wensen dus. Wij kennen u en u kent ons. Zo waarborgen we het onderling vertrouwen. En dat is essentieel om een goede bank te kunnen zijn.

John P. de Wit Assurantiën

Ook al63 kunt u tegenwoordig bijna alles via internet regelen, persoonlijk contact is voor veel klanten Langeweg tochSTELLENDAM een stuk prettiger. Het persoonlijk contact bij RegioBank maakt nou net het verschil met andere 3251LH T (0187) 49 17 55 kiest RegioBank er bewust voor om een bank te zijn in de regio. Waar u altijd binnen banken. Daarom E verzekeringen@johnpdewit.nl kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel advies. I www.johnpdewit.nl Met uw eigen Adviseur, die betrokken is en bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn. Iemand dichtbij bij wie u nog echt klant bent. Bij ons regelt u uw bankzaken zoals ú dat wilt! Graag heten wij u welkom in onze stand!

Breng met een Zilvervlootrekening uw spaarg t 0187-491755 • www.johnpdewit.nl

John P. de Wit • 3251 LE Stellendam • t 0187-491755 • e info@johnpdewit.nl • i www.johnpdewit.n


Emaus Tuinaanleg Passie voor tuinen

De natuur verandert iedere dag. Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken.

BEURS AANBIEDING Gebakken steen wiener voor slechts

De groene vingers van Emaus Tuinaanleg Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden, dat is het dagelijks werk van Emaus Tuinaanleg in Ouddorp. Het hoveniersbedrijf is als geen ander thuis in de groene ruimte. “Met frisse ideeën, gezonde mentaliteit en met ontzettend veel plezier doen we ons dagelijkse werk. Ontdek waar wij het verschil mee maken”, zegt Paul Emaus.

€ 22,40

Tegels antraciet met deklaag 60x60

€ 13,50

Lei linde voor maar

€ 49,50 Prijzen excl. btw

Emaus Tuinaanleg • Bokweg 9 • 3253 AB OUDDORP info@emaustuinaanleg.nl • T 0187 - 68 43 97 • M 06 - 23 39 28 37

Emaus ontwerpt tuinen. Het begint op de tekentafel. Daarna volgt de aanleg. Het uiteindelijke resultaat is een droomtuin, die uiteraard onderhoud nodig heeft. Ook op dat gebied heeft het hoveniersbedrijf jarenlange ervaring. Renovatie, ook zoiets. Er komt een moment dat grondige vernieuwing van de tuin noodzakelijk is. Emaus zorgt voor nieuwe groei en bloei. Paul Emaus: “In de tuinen die door mijn ‘groene vingers’ zijn aangelegd, genieten mensen dagelijks van het allerbeste wat de natuur ons biedt. De natuur verandert iedere dag. Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken.”

2Nexus, Vision beurs 2Nexus heet u van harte welkom in de stand om zelf te zien welke oplossingen wij hebben. Naast beveiliging en camerasystemen, willen we u vooral laten zien wat domotica voor u kan betekenen. Domotica is het slimmer maken van uw woning of bedrijf. Waar het vroeger bekend stond als ‘duur’, hebben wij voor u een zeer betaalbare oplossing. Zo kunt u er voor zorgen dat de verlichting alleen aanstaat als het nodig is en uw verbruik in huis van stroom, water en gas meten t.o.v. de opbrengst van uw zonnepanelen. U kunt de verlichting automatisch laten aanzetten bij een inbraak of brandalarm en een aanwezigheidssimulatie starten als u bijvoorbeeld op vakantie bent. U kunt ook verwarming, rolluiken, gordijnen, zonweringen, hekken of poorten en sproeiers in de tuin bedienen. En wat dacht u van het op afstand, via uw smartphone, bedienen van uw vakantiewoning of bedrijf? 2Nexus informeert u graag. www.2nexus.nl

Website: www.2nexus.nl Email: info@2nexus.nl Facebook: www.facebook.com/2nexus.nl


Gildeslager Floresteijn:

Vakspecialist in hart en nieren Bij de ambachtelijke slager is het altijd druk. Niet vreemd, klanten weten de kwaliteit van deze specialisten te waarderen. Een heel goed voorbeeld is Gildeslager Floresteijn: een vakspecialist in hart en nieren, die dagelijks zorg draagt voor vers, eerlijk en smaakvol vlees.

Floresteijn heeft een eigen worstmakerij, waar de slager de lekkerste vleeswaren en worstsoorten maakt. Ze bevatten minder zout. De rauwe ham is mager, zacht van smaak en gerookt. Pittiger gerookt is de plaatham met zijn droge gerijpte smaak. Probeer ook de licht gekruide Gilde bacon eens. Floresteijn doet regelmatig mee aan keuringen en wedstrijden, en komt altijd met goede resultaten uit de bus. De Gildeslager in Ouddorp is bovendien een specialist in lekker eten voor bijvoorbeeld lunches, party’s en barbecues. Op de consumentenbeurs Vision is Floresteijn aanwezig met onder meer rauwe ham en droge worst. Ook de folder voor de feestdagen is er.

Slagerij Floresteijn Raadhuisstraat 13 ouddorp 0187 681348 www.floresteijn.gildeslager.nl


Een ervaren team van lokale, deskundige medewerkers staat dag en nacht voor u klaar. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn voor ons vanzelfsprekend.

U kunt geheel vrijblijvend informatie bij ons aanvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Een persoonlijke uitvaart voor iedereen.

Boezemsingel 35 | 3034 EC Rotterdam t (010) 280 52 80 www.goetzeedela.nl

Ook als u niet verzekerd bent.

Sfeervol en gastvrij Welkom bij Goetzee DELA. Soms staat de wereld even stil. Het afscheid van een dierbare is zo’n moment. Bij Goetzee DELA kunnen nabestaanden in een fijne sfeer en omgeving afscheid nemen en herinneringen ophalen. Met lokale uitvaartverzorgers zijn wij er voor de nabestaanden en staan we hen met raad en daad bij. Over Goetzee DELA Marjolein Otte, uitvaartverzorgster uit Ouddorp: ‘Goetzee is al sinds 1902 een bekende naam in uitvaartverzorging. DELA is er als coöperatie al 75 jaar voor iedereen. Juist die gezamenlijke kracht maakt ons uniek. Wij hebben de kwaliteit en professionaliteit in huis die u mag verwachten van een gerenommeerde uitvaartverzorger, gecombineerd met lokaal op de eilanden woonachtige uitvaartverzorgers. Betrokken en dichtbij’. Adviseren en inspireren Hans de Graaff, uitvaartverzorger uit Rockanje: ‘Bij een overlijden regelen en verzorgen wij alles geheel naar de persoonlijke wensen. Door te adviseren en te inspireren, maar vooral door er voor de nabestaanden te zijn. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen. Ook als u niet verzekerd bent. Wij zijn er zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Een hele zorg minder’. Open en transparant Ed Verhulst, uitvaartverzorger uit Achthuizen: ‘De persoonlijke wensen staan

centraal bij het regelen van de uitvaart. Daarbij is alles bespreekbaar. Zo kunt u gebruik maken van onze eigen uitvaartcentra, maar ook van elke andere locatie die u wenst. Aan het einde van het regelgesprek ontvangt u een heldere kostenopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent.’ Raad en daad na de uitvaart Marjolein Otte: ‘Ook ná de uitvaart zijn we er voor de nabestaanden. Onze consulenten Nabestaandenzorg nemen contact op om te horen hoe het met ze gaat, hoe ze de uitvaart hebben ervaren en of we ze kunnen helpen met financiële, emotionele of praktische zaken. Als dat op prijs wordt gesteld bespreken we dat bij de nabestaanden thuis. Ook organiseren we voor nabestaanden speciale bijeenkomsten om herinneringen levend te houden. Op die manier helpen we hen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken.’ Persoonlijke hulp bij erven, schenken en voogdij DELA helpt bij vragen over voogdij, schenkingen, testamenten en het vastleggen van uitvaartwensen. Door deze belangrijke maar niet alledaagse kwesties bij leven goed te regelen, wordt achteraf veel gedoe voorkomen, zo leert onze ervaring. Op www.voorelkaardesk.nl geven we praktisch en helder antwoord op de meest gestelde vragen rondom erven, schenken en voogdij. Leden van DELA hebben daarnaast kosteloos toegang tot telefonisch advies. Wilt u meer informatie? Bel of mail met Goetzee DELA. Wij zijn iedere dag 24 uur bereikbaar en helpen u graag. Boezemsingel 35 te Rotterdam 010 280 52 80 of info@goetzeedela.nl


Country Floor

HOUTEN VLOEREN * PVC-VLOEREN * FLEXIBELE NATUURSTEEN * LAMINAAT * KEUKENS

Country Floor met een primeur in Nederland: Flexibele Natuursteen!

www.countryfloor.nl

Kom de sfeer

proeven in onze stand

VLOERDELEN • PARKET • KEUKENS • KACHELS Achterweg 22 3253 AA Ouddorp Tel. (0187) 684700

We zien u graag op onze vloer!

Het gaat om Cerati flexible stone, een gemakkelijk te verwerken product, dat is opgebouwd uit verschillende dunne lagen. De toplaag is 100% natuursteen van leisteen of kwartssteen. Deze laag is verlijmd op fiberglas waardoor het flexibel blijft. Daaronder is een laag aangebracht die ervoor zorgt dat de tegel gemakkelijk te bevestigen is op vrijwel iedere ondergrond. Door de flexibiliteit en de geringe dikte van het product, kan vrijwel ieder oppervlak er mee bekleed worden: Vloeren, muren, sanitair, open haard, kastdeuren, plafond. Het kan ook goed buiten worden gebruikt, bijvoorbeeld voor de gevel. Natuurlijk is Country Floor ook nog steeds uw specialist voor houten vloeren, pvc-vloeren, laminaat, keukens en keukenapparatuur. Wij zien u graag op de beurs of op een ander tijdstip in onze winkel!

  Voor de meeste mensen is hun huis hun kostbaarste bezit. Natuurlijk wilt u dat graag zo goed mogelijk onderhouden.

Wij zijn  o.a.  leverancier  voor:   Wij van Grinwis houden van ons vak, omdat het vraagt om zorg en toewijding. Met de nodige vakmanschap vervangen we Ø Garagedeuren   kozijnen en (garage)deuren. Ook plaatsen we kasten, carports en Ø Carports   terrasoverkappingen. Ø Binnendeuren   Buitendeuren   WijØzijn o.a. uw leverancier voor: Ø Kantoormeubilair   • Garagedeuren CNC  Houtbewerking   • ØCarports Deurbeslag   • ØBinnendeuren • ØBuitendeuren Kasten  op  maat  met  schuif,-­‐  vouw-­‐  en  draaideuren   • ØKantoormeubilair Kozijnen  in  hout  en  kunststof   • ØCNC Houtbewerking Terrasoverkappingen   • ØDeurbeslag Opslagruimte  verhuur   • ØKasten op maat met schuif-, vouw- en draaideuren Minimalistiche  deursystemen   • Kozijnen in hout en kunststof Ø Maatwerk  meubelen,-­‐  plaatmateriaal  en  massief  hout   •

Terrasoverkappingen

• Opslagruimte verhuur Openingstijden  Showroom    

Maandag: Gesloten   Dinsdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur   Woensdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur   Donderdag:     10:00  uur  tot  17:00  uur   Vrijdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur   18:00  uur  tot  20:30  uur   Zaterdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur     Grinwis  Deuren  &  Kasten          3252LR  Goedereede      F  0187-­‐492622   Provincialeweg  10a                    T  0187-­‐492800                E  info@grinwisdeurenenkasten.nl  

Bezoek onze stand op de Vision beurs!

Wij  zijn  o.a.  leverancier  voor:   Ø Garagedeuren   Ø Carports   Ø Binnendeuren   Ø Buitendeuren   Ø Kantoormeubilair   Ø CNC  Houtbewerking   Ø Deurbeslag   Ø Kasten  op  maat  met  schuif,-­‐  vouw-­‐  en  draaideuren   Ø Kozijnen  in  hout  en  kunststof   Ø Terrasoverkappingen   Ø Opslagruimte  verhuur   Ø Minimalistiche  deursystemen   Ø Maatwerk  meubelen,-­‐  plaatmateriaal  en  massief  hout     Openingstijden  Showroom    

Maandag: Gesloten   Dinsdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur   Woensdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur   Donderdag:     10:00  uur  tot  17:00  uur   Vrijdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur   18:00  uur  tot  20:30  uur   Zaterdag:   10:00  uur  tot  17:00  uur     Grinwis  Deuren  &  Kasten          3252LR  Goedereede      F  0187-­‐492622   Provincialeweg  10a                    T  0187-­‐492800                E  info@grinwisdeurenenkasten.nl  


BEURS AANBIEDING:

Op 29 en 30 november 2013:

20% KORTING

ZieZaZo-Mode is circa 8 jaar geleden begonnen door de huidige eigenaar Nelly Koese-Breen, die de zaak runt met de 2 medewerkers Aat en Maja. Er worden vlotte dames- en heren-kleding (waaronder jeans) verkocht. De winkel staat bekend om zijn gevarieerd kledingaanbod, zijn goede pasvormen en onder meer grotere maten. De dames staan bekend om hun vriendelijkheid, persoonlijke benadering, hulp en service bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast heeft men accessoires en een ruime baby- en peuterkledingafdeling. De winkel is dichtbij het centrum aan de Hofdijksweg 8A te Ouddorp.

op de GEHELE collectie

(m.u.v. accessoires en andere acties).

Hofdijksweg 8A 3253 KB OUDDORP T: 0187 - 684348

ZieZaZo-Mode houdt per jaar verschillende modeshows, een of meer modedagen en is sinds het begin deelnemer aan de Visionbeurs.

WWW.ZIEZAZO-MODE.NL

Deuren · Keukens · Trappen · Plafonds Bel: 0181 - 514 415 253 of bezoek ons

PORTAS-Renovatie Advies Centrum® Innovatie Service `t Woud 9 3232 LN BRIELLE

Wij renoveren, moderniseren en bouwen nieuw op maat! Meer dan 30 jaar beproefd!

Nu ook: Kastsystemen op maat gemaakt

De renovatiespecialist Nr. 1 in Europa

De renovatiespecialist nr. 1 in Europa

PORTAS renoveert en moderniseert al sinds 1974 deuren, keukens, trappen en plafonds. Onze produkten en dienstverlening hebben al ruim 35 jaar ervaring. Deuren ’s morgens gehaald - ’s avonds als nieuw gebracht. Uw deuren worden geheel naar wens aangepast aan uw woonomgeving. Van iedere keuken maakt PORTAS een droomkeuken modern en klassiek met nieuwe op maat gemaakte kwaliteitsfronten. Doordat kasten die nog goed zijn, hergebruikt kunnen worden, spaart U niet alleen het milieu maar zeker ook uw portemonnee. Werkbladen en apparatuur worden ook door ons vervangen. Bij het PORTAS-trappenrenovatiesysteem, worden op uw treden nieuwe exact op maat gemaakte treden en stootborden van hout of laminaat

www.portas.nl

gemonteerd. Het PORTAS “trede-op-trede-systeem” is geschikt voor de renovatie van alle soorten trappen, recht, gedraaid, gesloten of open en van elk soort materiaal. Uw trap wordt weer veilig, duurzaam en mooi. Met het PORTAS-plafondrenovatiesysteem wordt slechts in één dag uw woonkamer of badkamer etc. snel en schoon voorzien van een nieuw plafond, passend in elke interieurstijl. Deze is gemaakt van een flexibel en scheurvast hoogwaardig materiaal en wordt direct onder het bestaande plafond gemonteerd. Tevens kan passende verlichting worden ingebouwd. Alle werkzaamheden worden door de vakmensen van PORTAS ter plaatse uitgevoerd: zonder hak-, breek- of sloopwerk. De gehele renovatie wordt geheel door PORTAS verzorgd: U heeft geen onvoorziene bijkomende kosten of werkzaamheden. PORTAS vakbedrijf Brielle | www.brielle.portas.nl


www.careyn.nl

DE TOEKOMST !

VAN TV

DAT MOET U ZIEN! Samsung

UHD TV Ultra High Definition 4K

4x

SCHERPER BEELD ALS FULL-HD TV F-9000 serie

KOESE

een veil ig g evo e l ! Auto Koese Sommelsdijk Sperwer 2a, 3245 DK Sommelsdijk Tel. 0187 - 611 662

Ook demonstreren wij de overige Samsung LED TV’S Vanaf: 199,00

Let op speciale show acties!!

Auto Koese Tholen Slabbecoornweg 50, 4691 RZ Tholen Tel. 0166 - 600 500

&

Horen

Auto Koese Sint-Annaland Veilingweg 15, 4697 RB Sint-Annaland Tel. 0166 - 653 625

Zien... www.fotohameeteman.nl

OUDDORP-

www.renaultkoese.nl

U HOUDT HET WARM...

TURN ON TOMORROW

KOM OOK LANGS BIJ MEULEMAN !

Periodiek onderhoud aan uw CV ketel verlengt de levensduur aanzienlijk. Neem vandaag nog contact met ons op!

ONDERHOUD

t uw ok ui

fort o

?

kraan

s en beur n o i s Vi ctie ! op de ‘water’ a s n o ze ek Bezo er van on e t i r en f o pr arde h t n o r er wate l uw terfilt Beste g gratis: mose wa n s ontva keerde o eder tline o ge p m s o a e sof w p t y a t j a v bi - Sun t zoutvat o e o r g wij d teren n e s ’! e raan ns pr Teve d water k n ‘koke

Com

ALTIJD IN DE BUURT! 0187 - 68 21 01 VERVANGING

Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar!

...MET MEULEMAN ! de INTERGAS specialist op Goeree-Overflakkee en omstreken.

Dorpsweg 7a 3253 AG OUDDORP info@wmeuleman.nl www.wmeuleman.nl 0187 - 682101


Hameeteman Makelaardij met visie op een ‘double dip’ oftewel een herhaling van de economische teruggang. De conclusie was toen dat de woningmarkt zeker niet de makkelijkste periode tegemoet zou gaan. Deze achteraf gezien juiste conclusie zorgde ervoor dat ons kantoor moest opereren met een visie. Een marktvisie, verkoopvisie en bovenal een toekomstvisie! En dat heeft Hameeteman Makelaardij gemaakt tot wat het nu is. Een makelaar die zich met succes hard maakt voor de verkoop en/of verhuur van uw onroerend goed. Dit jaar tijdens de Consumentenbeurs Vision 2014 bestaat Hameeteman Makelaardij precies vier jaar. En daar ben ik trots op! Vier jaar ondernemen in een economisch bijzondere en ook moeilijke tijd. Maar daar tegenover staan vier jaren waarin gewerkt is aan het huidige vertrouwde makelaarskantoor in de dorpskern van Ouddorp met een vast en gevarieerd aanbod onroerend goed in de regio Goeree-Overflakkee. Vier jaren met mooie deals en klanten die we blij hebben kunnen maken. En daar doen we het uiteindelijk voor! Toekomstvisie Bij de openingsspeech van ons kantoor in november 2009 werd de nadruk al eens gelegd

Perfecte mix Ook de periode die nu voor ons ligt vraagt om een benadering en behandeling van de markt met een visie. En dat betekent dat we constant zoeken naar de perfecte mix van traditioneel makelen en de beste moderne middelen om het woningaanbod opvallend onder de aandacht te brengen. Bezoek onze stand op de Consumentenbeurs Vision in Ouddorp en ik vertel u graag meer over de mix van onze vernieuwende en traditionele verkooptools, de marktvisie van Hameeteman Makelaardij en uiteraard ben ik u graag van dienst aangaande de verkoop en/of verhuur van uw onroerende zaak.

Verkopen met een visie • Woningmatch App: Bent u op zoek naar een woning? Doorloop dan ons persoonlijke huisvesting dossier stappenplan welke bestaat uit drie stappen. Hierin kunt u al uw woonwensen aangeven. Hameeteman Makelaardij gaat dan op zoek en geeft een seintje als uw droomhuis gevonden is. • Touch screen etalage: Zoek in de etalage van het kantoor van Hameeteman Makelaardij in Ouddorp door middel van een touchscreen naar jouw droomhuis en laat een berichtje achter voor de makelaar.

Graag tot ziens! Groeten,

Jeroen Hameeteman Makelaar

VERKOCHT O.V.

VERKOCHT O.V.

VERKOCHT

OUDDORP SPREEUWENSTEIN 6

OUDDORP WESTEINDE 17

OUDDORP KELDERWEG 55

NU IN PRIJS VERLAAGD!

STELLENDAM

€ 169.000,-

K.K. PRINSES MARIJKESTRAAT 16F

Appartement; Open keuken; 2 slaapkamers.

TEL: 0187.68.44.07

OUDDORP

€ 229.000,-

OUDDORP K.K.

DIEPENDORST 7

Ca. 189 m2 perceel; Royale hoekwoning;

4 slaapkamers; Tuin op het zuiden.

€ 169.500,-

K.K. OUDE NIEUWLANDSEWEG 43-133

Ca. 665 m2 perceel; Vrijstaande recreatiebungalow;

4 slaapkamers; Privé gelegen met eigen parkeerruimte.

WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL


de af. Verder woon met goed gevolg bij en nd avo fen oe hij altijd trouw de usiasme en inzet tho en n zij or do en e collega’s op sleep nam hij veel jonger an of -vrouw erm we nd bra de touw om n nu zijn. Voor he te worden die ze aak agb vra als jls wi fungeerde hij dik

eidswoorden ook warme afsch André.

voor

en... Leren door te do was je een steun “Door je ervaring de bevelvoerders or vo en toeverlaat

paraat staa club mensen die te helpen ten hun medemens Tijdens je van calamiteiten. een groot je b he e ièr arr weerc t waarb ak ma ege me uitrukken

a a j 0 2 t a a t s e b Brêêveertien Tijdens de jaarSTELLENDAM van het brandd on sav lijkse korp ereede, afgeloweerkorps Goed staurant Expo Re in ag pen vrijd ndam, werd lle Ste Haringvliet te van brandn me no ge afscheid n Houten. de n va é weerman Andr ee id kr g hij een Bij die gelegenhe rscheiding uitde on Koninklijke n burgemeester gereikt, waar va te van de gemeen lde > De mogelijkheid om levensgroot Ve Ger van de de ren ho be bij de Goedereede hem . speldde erselen opdoe mee en win! versistaan,

BIJ ONS IN DE STAND: in onze krant te

ns Villerius Geschreven door Ha

> Een voordelige actie voor een proefabonnement trouw de oefenavo ndigin 2001 altijd

lijke omsta Vanwege persoon van den Houten dré An n ko heden el uitmaken van de ger lan (38) niet an hij van 1992 ara wa de blusgroep, en is geweest. Op tot 2012 verbond 92 trad hij er als 19 g sda aar Nieuwj ger in dienst en illi rijw brandweerv r arna steeds verde da h bekwaamde zic hij e ald ha be 94 19 In in dit vakgebied. t dwacht, in 2000 he het diploma Bran

op onze vrijdagkrant.

asme acht le klas, diploma Brandw door zijn enthousi nner gevaarlijke ga’s rke lle Ve co e t ger caa tifi jon l cer het a Hoofd- hij vee lom dip an t he erm 02 we 20 nd stoffen, in om de bra rig jaar het certize nu zijn. V die n rde brandwacht en vo wo Zo tewater redder. jls als ficaat Oppervlak geerde hij dikwi geboden mogede llega’s n co ne re bin de ou hij heeft - ook de ximale aan opleidin s bij hem aan. eef erg lijkheden het ma tev aal ot deze ook allem gen gedaan en slo Van de Velde. Verder woonde hij af. olg gev ed go t me

> De mooiste beursstandactie.

l .n s w u ie n n e d n a il www.e

rantvango twitter.com/dek s /eilanden.nieuw facebook.com

Win een volle kar boodschappen op Vision! Onder het AH Huismerk vindt u bijna 7500 producten, zowel verse artikelen, houdbare boodschappen als non-foodartikelen. Het AH Huismerk staat op alle verse artikelen in onze winkel. U vindt het op groenten, fruit, veel vis- en vleessoorten, brood, op heel wat kazen, verse maaltijden en op nog veel meer lekkere verse boodschappen. We hebben voor u het beste vers voor een scherpe prijs. De houdbare producten van het AH Huismerk zijn door de hele winkel te vinden. Het zijn er zoveel dat u voor bijna elk product kunt kiezen voor het AH Huismerk. Albert Heijn is onlangs gestart met een nieuw eigen merk: AH BASIC. Hiermee bieden we de vertrouwde AH-kwaliteit voor de laagste prijs. Er bestaat geen betere kwaliteit die u voor deze prijs kan kopen. Bepaal de prijs van een winkelwagen vol op de Vision beurs. Doe mee en win! Met deze actie heeft u altijd prijs!

Elke bezoeker van de Vision ontvangt een waardebon voor een

GRATIS AH BASIC

product, af te halen bij Albert Heijn Ouddorp. Tevens maakt u kans op een winkelwagen vol boodschappen! Doe mee en win! Albert Heijn de Berg, Molenblok 6-8, 3253 AL Ouddorp Tel. 0187-681944 - www.ah-ouddorp.nl

Het grote voordeel van Albert Heijn


komt met iets revolutionairs... Woninginrichting Hameeteman komt op de consumentenbeurs Vision met iets revolutionairs. Het is een nieuw slaapsysteem, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. De Slaapdriehoek, die vanaf nu beschikbaar is, maakt die keuze een stuk gemakkelijker. Ventilatie, drukverdeling en ondersteuning: dit samen in één matras is echt uniek. Andere systemen scoren hooguit op twee van deze criteria. Dankzij de ongeëvenaarde elasticiteit ondersteunt de matras het lichaam optimaal. De technologie van de Slaapdriehoek is gepatenteerd.

LER BUITENGEWOON WOLMATRAS

Het slaapsysteem is ontwikkeld door Ubica en Lattoflex. De matrassen zijn voorzien van GELTEX inside, een innovatieve gepatenteerde mix van hoogelastische gel en luchtdoorlatend materiaal. Wie dit revolutionaire slaapsysteem wel eens wil zien, moet zaterdag zeker naar de stand van Woninginrichting Hameeteman komen. Er is een slaapspecialist van Ubica en Lattoflex aanwezig om bezoekers goede adviezen te geven.

Hameeteman Woninginrichting | Dorpsweg 1 | 3253 AG Ouddorp | T: 0187-681288 F: 0187-681237 | E: info@hameetemanwonen.nl | I: www.hameetemanwonen.nl


Zoals elk jaar staat woninginrichting Hameeteman ook weer op de visionbeurs. Dit jaar hebben wij iets revolutionairs, namelijk de nieuwe Ubica matrassen met gepatenteerde Geltex-inside technologie. Op zaterdag is er een slaapvoorlichter van Ubica zelf aanwezig.

Of je nu klein, groot, dik of dun bent, op je zij of op je rug slaapt... een gezonde slaap begint bij de juiste matras. GELTEX® inside is een innovatieve, gepatenteerde mix van hoog-elastische gel en luchtdoorlatend materiaal. Matrassen met GELTEX® inside verdelen de druk optimaal, bieden de juiste ergonomische ondersteuning en ventileren uitstekend.

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig is er de Slaapdriehoek® om u hierbij te helpen. De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Die elementen samen vormen de Slaapdriehoek®. GELTEX® inside scoort hier uitstekend op.

De revolutionaire opencelstructuur zorgt voor een maximale ventilatie.

De unieke samenstelling garandeert een perfecte drukverdeling.

De gepatenteerde technologie ondersteunt het lichaam optimaal dankzij de ongeëvenaarde elasticiteit.

Vision Beurs, november 2013  

Vision Beurs

Vision Beurs, november 2013  

Vision Beurs

Advertisement