__MAIN_TEXT__

Page 1

UITGAVE VAN

FAMILIEDAG

Wedstrijden

Special acts

Pulling Party

ZATERDAG 20 MEI

2017

TrekkerTrek

Vrouwenplein & mannenplein


2 VOORWOORD

INHOUD UITJE VOOR DE HELE FAMILIE

Wat is TrekkerTrek? Veel te beleven in het Kinderdorp Voor mannen en vrouwen

Natuurlijk zijn er op de TrekkerTrek Familiedag volop ronkende motoren, zwarte rookpluimen en steigerende tractoren. Maar er is nog veel meer, waardoor het evenement een leuk uitstapje is voor het hele gezin. Er zijn een heleboel gave kinderactiviteiten, bijvoorbeeld op een echte quad scheuren, dieren aaien in de kinderboerderij, springen op een springkussen en nog veel meer. Mannen kunnen zichzelf bewijzen op de rodeostier en op de Kop van Jut meppen met een reusachtige hamer. Vrouwen kunnen volop genieten op het Vrouwenplein. Wat denkt u van een yogaworkshop, kraampjes met leuke producten, modeshows en bloemstukken maken? ‘s Avonds is de Pulling Party in de feesttent, met optredens van de Hottub Heroes en DJ Littel.

Spetterde acts

De hele dag door zijn er toffe acts op het terrein. Boeven worden in de boeien geslagen met behulp van politiehonden. Een bijzondere spiegel zorgt voor te gekke foto’s, die je gelijk mee kunt nemen en op de modelbaan rijden vrachtwagens, tractoren en shovels af en aan. Bertje Doperwtje maakt het terrein onveilig met zijn zelfgeschreven liedjes. Dat en nog veel meer maken van de TrekkerTrek Familiedag een uitje dat je niet mag missen.

Landbouwbedrijf De Wit aan de Philipshoofjesweg in Dirksland is voor de vijfde keer de locatie van de TrekkerTrek Familiedag op 20 mei. Het agrarische bedrijf van Jan de Wit is bovendien een van de hoofdsponsors. “Het is belangrijk dat zo’n evenement behouden blijft voor Goeree-Overflakkee.”

Koop vooraf je toegangskaarten op www.trekkertrekflakkee.nl. Dan kun je gelijk naar binnen om te genieten van het evenement. En vergeet niet om ‘TrekkerTrek Familiedag’ te liken op Facebook, dan blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Tot zaterdag 20 mei!

Pulling Party Dagprogramma Goed doel: Surf Project Vrijwilligers Sponsors

3 4-5 6-7 8-9 10-11 12 13 14 15

VOOR JAN DE WIT HOORT

De Wit teelt aardappelen, uien, tarwe en suikerbieten en verhuurt ook land voor het verbouwen van sprui-

ten en tulpen. Maar voor 6,5 hectare van zijn grond heeft hij een speciale bestemming: de TrekkerTrek Familiedag. Het stuk land is ingezaaid met gras. Tot voor kort liepen er schapen op. Na het evenement wordt het terrein, dat ook dienst doet als parkeerterrein, omgeploegd en klaargemaakt voor de spruitenteelt. Jan de Wit zat in het bestuur van de TrekkerTrek Familiedag toen er een andere locatie nodig was. Hij stelde die graag beschikbaar, ook al kan hij er dan geen vroege


INTERVIEW

TrekkerTrek Familiedag | 2017

3

WAT IS TREKKERTREK? Ronkende motoren en grote, zwarte rookpluimen! TrekkerTrek is een krachtmeting tussen verschillende tractoren. Dit is van oorsprong ontstaan doordat boeren opschepten dat hun trekker sterker was dan die van de buurman. Maar hoe kwamen ze er nou achter wie de sterkste trekker had? Een wedstrijdje tegen elkaar natuurlijk! Op deze manier is de TrekkerTrek ontstaan. Door middel van een sleepwagen en een stuk grond, waarbij de condities hetzelfde zijn, kan men zien wie nu echt de sterkste trekker heeft. Voor sommige boeren

viel het toen opeens even tegen: Hun trekker was toch niet sterker dan die van de buurman. Sommige boeren wilden natuurlijk niet het risico lopen om te verliezen. Daarom werden er allerlei technieken bedacht om beter te worden en uiteindelijk te winnen! Denk bijvoorbeeld aan water in de banden, de banden een beetje leeg laten lopen, het bijhangen van extra gewichten en de trekker motorisch versterken. Tegenwoordig zorgt de TrekkerTrek nog steeds voor een gezonde, onderlinge concurrentiestrijd. Het verschil is wel dat de wedstrijd inmiddels een uitje voor het hele gezin is geworden. Vandaar de naam TrekkerTrek Familiedag.

DE TREKKERTREK ER HELEMAAL BIJ gewassen op verbouwen. “Ik doe dit omdat er anders niet veel overblijft op Flakkee, vooral niet voor gezinnen. De TrekkerTrek is een uitstapje voor het hele gezin en dat moeten we behouden. Het hoort er gewoon bij. Bovendien is het evenement goed georganiseerd en hebben we hier een prima locatie met een brede weg en veel mogelijkheden om te parkeren. Eén keer per jaar, in september, organiseren we hier ook altijd een schuurfeest.” Volgens Jan de Wit staat zijn landbouwbedrijf veer-

tus zou ik dit niet moeten doen”, lacht De Wit. “Wat ook scheelt, is dat het één keer in de twee jaar is.”

tien dagen op z’n kop rond de TrekkerTrek Familiedag. “Een week opbouwen

en een week afbreken. Gelukkig is het in een relatief rustige periode. In augus-

De agrariër, die geen bestuurstaken meer heeft maar zich nog wel met de werving van sponsors bezighoudt, ziet de TrekkerTrek Familiedag als een gezellige dag en als een promotie voor de agrarische sector. Een aansprekend evenement, waaraan hij graag bijdraagt. Ook door met zijn speciale trekker op de baan te verschijnen.


4 KINDERDORP

SUPER VEEL TE BELEVEN

IN HET KINDERDORP! Deze nieuwe editie TrekkerTrek familiedag 2017 komen de kinderen volop aan hun trekken in het maar liefst 1500m2 grote Kinderdorp! Er is heel veel te beleven; zowel jong als oud kan zich hier vermaken! De grote variëteit aan attracties spreekt alle leeftijden aan. Je hoeft je hier geen moment te vervelen. We nemen je alvast mee op reis!

Zandspeelplaats Zo is er voor de allerkleinsten een reuzegrote zandspeelplaats, waar de kinderen naar hartenlust kunnen graven, scheppen, kastelen bouwen en zandtaarten bakken.

Springkussens En wat dacht je van lekker springen op één van onze springkussens? De supervette 18 meter lange TrekkerTrek hindernisbaan, met zijn vele obstakels, zal deze dag ook zeker niet ontbreken.

Modeltruck Of stap op bij de halte en maak een ritje over het evenementterrein in een echte modeltruck! De hobbyisten van modeltruck.nl zouden het leuk vinden om jou rond te rijden over het terrein in één van hun modeltrucks op schaal 1:4.

Schminken De dames van het Smiley Schminkteam zijn met de kwasten in de weer. Zij staan voor jou klaar en Schminken de mooiste creaties op je gezicht!

Schommelschip Wie durft in het spectaculaire schommelschip? Voor kinderen van 4 tot 12 jaar staat hier een prachtig schip klaa r! De adrenaline giert door je lijf tijdens een rit in dit schip! Er is plaats voo r maar liefst 12 kinderen… dus stap in met al je vrienden en vriendinnen, riemen vast…1, 2, 3,... daar gaan jullie!!!


TrekkerTrek Familiedag | 2017

5

Mini quads Ook grotere kinderen leven zich uit in het kinderdorp: Wegens groot succes van de vorige editie verschijnt dit jaar opnieuw het opblaasbaar circuit met de echte 50 cc mini quads. Heb jij altijd al een race-coureur willen worden? Stap op, geef gas en begin je race in deze gave quadbaan! De veiligheid staat natuurlijk voorop; alle kinderen zijn verplicht een helm te dragen en krijgen vooraf persoonlijk een instructie van één van de begeleiders. Alle kinderattracties zijn veilig en betrouwbaar!

De clowns ‘Mikkies’ Dan hebben we ook nog de mooie Pipokar van de Mikkies, deze kun je in het Kinderdorp zeker niet missen. Twee clowns zullen rondlopen en hun goocheltrucs vertonen, ballonnen modelleren, dansjes doen met de kinderen, steltlopen en spelen op hun muziekinstrumenten. Dans jij met ze mee?

Traptrekker wedstrijd Wat nu toch echt wel een traditie begint te worden is de traptrekkerwedstrijd op de echte baan! Neem je traptrekker of skelter gerust mee, want; hoe meer deelnemers, hoe leuker en gezelliger de ‘wedstrijd’! Ben jij al klaar voor de start?

Kinderboerderij Wat een gezellige kinderboerderij zien we daar! Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Kom kijken bij een lama, alpaca, ezel, pony, kalfje, biggetje, schaapjes, geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijnen en 2 duiven op de til. Iedereen mag tussen de dieren lopen en aaien en onder begeleiding mogen ze ook gevoerd worden. In het huisje kun je ook nog konijntjes, cavia's en kippen bewonderen.

Klimtoren Tjee wat is 'ie hoog… de Mobiele klimtoren! Klim jij naar de top op maar liefst 8 meter hoogte? De gecertificeerde instructeurs helpen jou naar de top!

Broodjes bakken Heb je van al dat spelen trek gekregen? Kom lekker broodjes bakken boven ons kampvuur! Met een lekker knakworstje erin wordt dat zeker weten smullen!

Ballonnen Wauw, wat zijn het er veel...! Daar gaan maar liefst 400 ballonnen de lucht in, is dat geen mooi gezicht?! Bij de stand van Adviesgroep de Vogel schrijf jij je kaartje voor aan een ballon en wie weet vliegt jouw ballon wel het verst?!

Waterspelen Lekker spetteren, spelen en spuiten met water bij de stand van KENBRI fire fighting. Wil jij ook eens in de huid kruipen van een echte brandweerman of vrouw? Maar liefst 50.000 liter water gaat er door de spuit op 20 mei! Als dat geen spektakel wordt...?!


6 VOOR MANNEN EN VROUWEN

GENIETEN OP HET VROUWENPLEIN Van 14.00 tot 19.00 uur draait het in de grote tent op de Trekkertrek Familiedag allemaal om dames. Er is van alles te zien, doen en beleven op het gebied van Beauty, Fashion & Lifestyle. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de tweede editie van Het Vrouwenplein!

Shop! Kom shoppen bij de kraampjes. Flakkeese ondernemers hebben hun kraampjes gevuld met leuke producten, waaronder kleding, lekkernijen, woonaccessoires, sieraden, beauty en healthy lifestyle. Uiteraard staan ze voor u klaar om persoonlijk advies te geven.

Geniet & relax! De tent is lekker verwarmd, dus

geniet en relax op de loungesets, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee (of een glaasje wijn). Bekijk in tussentijd de nieuwste trends tijdens de modeshows!

Leef je uit bij de workshops! Nieuw dit jaar zijn de workshops. Ben jij lenig genoeg? Doe dan vrijblijvend mee aan een workshop yoga. Ook is er een dansworkshop,

dus schudt de heupjes maar lekker los! Als laatste workshop kunnen bezoekers zich creatief uitleven op een mooi bloemstuk. Daarnaast zal Dansschool Petra een demonstratie laten zien en geeft kapsalon Marvellous diverse demonstraties op het gebied van leuke kapsels.

Tip! Houd de Facebookpagina ‘TrekkerTrek Familiedag’ in de gaten voor updates over het Vrouwenplein!


TrekkerTrek Familiedag | 2017

MASCOTTE Een aantal van jullie hebben hem misschien al ontmoet: onze mascotte! Deze vrolijke beer zal op 20 mei iedereen vermaken die op het terrein rondloopt. Ga gerust met hem op de foto, want hij is hartstikke fotogeniek en geen pose is te gek ;). Daarnaast houdt hij van knuffelen! Met zijn lekkere zachte vacht kun je dat vast niet weerstaan…

STOERE MANNEN OPGELET! Op het mannenplein kunnen de jonge, maar ook wat oudere mannen laten zien hoe sterk en stoer ze zijn. Met één hand in de lucht kunnen de mannen dit bewijzen op de rodeostier. Wie is het lenigst, sterkst en blijft het langst zitten? Bij het spijkerbroek hangen wordt gepeild wie de meeste spierkracht heeft om zichzelf van de grond te houden. Ook hebben we de kop van jut om te laten zien wie het hardst met een hamer kan slaan!

7


8 SPECIAL ACTS

SPETTERENDE

ACTS

Ook dit jaar zijn er een heleboel spetterende acts te zien zijn. Op en rond de baan is er volop vermaak voor jong en oud.

Bijna wereldbekend: Bertje Doperwtje! De ĂŠnige zanger voor wie geen noot niet te kraken is! Overdag zal Bertje het terrein van TrekkerTrek onveilig maken met zijn eigenste, zelfgeschreven liedjes. Liedjes met inhoud. Bertje is stylish verantwoord gekleed in een korte tuinbroek, groen T-shirt en loopt op groene klompen! Hij bespeelt zijn gitaar zoals alleen hij dat kan doen. Hij zet zijn stembanden op scherp en dan...

Op vrolijke, ludieke, soms wat overdreven wijze bemoeit hij zich met alles wat er in de wereld gaande is. Met misvattingen, misstanden, miss world, miscommunicatie en misschien wel met jou! Maar natuurlijk ook met de leuke dingen des levens als de liefde, het leven en geluk... www.bertjedoperwtje.nl

Modelbouw Rijden, graven, bouwen, heftrucks, grondverzet met bulldozers, kranen en shovels, vrachtauto’s, kiepwagens en kieptrailers... Modelbouwvereniging Wassenaar komt met een vrachtwagenbaan van 8.40 bij 14.40 meter. De baan is aangekleed met gebouwen, een benzinepomp, een distributiecentrum, verkeerslichten, transportbanden... Het is teveel om op te noemen! De kiepwagens en kieptrailers zorgen voor het transport over de baan, een gaaf gezicht. De modelbouw mag je zeker niet missen!


TrekkerTrek Familiedag | 2017

9

TIP!

Laat je verrasse n!

Mystery Act Tja... Wat zullen we daar eens over zeggen? Groots...! Spannend...! Spectaculair...! En blijft niet aan de grond...! Deze act is misschien wel de meest spectaculaire van de hele dag.

Nieuwsgierig wat het is? Kom dan kijken op 20 mei!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie is de mooiste van ons land? Van buiten lijkt het een normale spiegel, maar van binnen is de spiegel uitgerust met de nieuwste technieken. Raak de spiegel aan om te starten en de foto’s worden gemaakt. Je kunt allerlei attributen gebruiken, zoals brillen, boa’s en snorren. Geniet van de prachtige animaties. Klaar? Pak je printje en show it to the world! (Mede mogelijk gemaakt door AB Zuid-Holland.)

Oog in oog met boeven en politiehonden De politiehonden van Kepa-kennels zorgen voor spanning en sensatie. Gevaarlijke boeven worden losgelaten op de baan, de honden zorgen ervoor de dat boeven worden gevangen. Kunnen ze dat ook als er wordt geschoten? En wat als de boeven er op de fiets vandoor gaan? Wat gebeurt er als de boef de hond slaat? Kom kijken naar de demonstratie om te zien hoe dat gaat. www.kepa-kennels.nl


10 FEEST IN DE TENT

PULLING PARTY De knallende afsluiting van de TrekkerTrek Familiedag is de Pulling Party. Coverband de Hottub Heroes en DJ Littel staan garant voor een daverend feest. Het thema is de jaren ‘90, dat betekent heel veel bekende hits om mee te zingen en lekker te dansen. De Pulling Party is van 21.00 tot 01.00 uur in de grote tent. Bestel nu je kaarten op www.trekkertrekflakkee.nl/tickets.

DE HOTTUB HEROES ZIJN READY TO ROCK De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock! Met een knallende, energieke show verleiden ze het publiek op de Pulling Party om lekker te dansen. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren de dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

niet alleen goede muziek, maar maken er een echte show van. We willen onze energie, plezier en enthousiasme delen met het publiek. Samen zorgen we voor een goede feestsfeer.

eigen thema. De band is ontstaan als studentenband, maar toen de band steeds professioneler werd moest er een nieuwe naam komen.

Tijdens het feest na de TrekkerTrek gaan we er een gezellige, energieke avond van maken. Dus kom gezellig een avondje feesten met je vrienden.” Bij de HOTTUB HEROES vliegen de hits je om de oren en gaan naadloos in elkaar over. Ben jij klaar om te feesten?

De HOTTUB HEROES bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. Tijdens de Pulling Party spelen ze gevarieerde nummers, van de jaren ‘90 tot de allerlaatste hits. Gitarist Martijn vertelt dat ze vooral medleys spelen met een

Toen we ergens backstage met de hele band in een jacuzzi zaten band borrelde spontaan de naam HOTTUB HEROES op. Het verschil met andere bands? “Wij maken

(Foto’s: Bart Heemskerk)


Foto: Verkijk

TrekkerTrek Familiedag | 2017

DJ LITTEL FLINK GAS GEVEN OP DE PULLING PARTY Overdag gaat Gerco Littel met zijn vrouw en kinderen naar de TrekkerTrek familiedag. ‘s Avonds treedt hij op als DJ Littel tijdens de Pulling Party. “Het wordt een ‘90’s feest. We gaan flink gas geven, het dak gaat eraf!” Voor DJ Littel is de Pulling Party een thuiswedstrijd, want hij woont in Dirksland. Maar hij draait door het hele land. “Van Groningen tot Den Bosch. Het is iedere avond weer een verrassing waar ik terecht kom. Maar zo’n thuiswedstrijd is ook erg gaaf, het is een feest van herkenning als je veel bekenden tegenkomt. Het is ook een extra uitdaging om ‘thuis’ te draaien, ik draai regelmatig op feesten op het eiland en iedere keer wil je de mensen toch graag weer verrassen.” De DJ legt uit dat hij tijdens de avond het publiek leest, je moet

aanvoelen wat wel en niet werkt. “Zelf ben ik niet iemand die op start drukt en vervolgens gaat staan springen en klappen. Ik heb mijn handen vol aan het werk achter de draaitafel. Ik maak wel veel gebruik van mijn microfoon om leuk te lullen. Je moet dicht bij jezelf blijven en deze manier van draaien past bij mij.” De eerste keer dat DJ Littel betaald ging draaien was in 1995, dus de

muziek uit de jaren negentig is hem op het lijf geschreven. “Het is ook voor mijzelf een verrassing wat voor nummer ik ga draaien, dat hangt af van het moment. Maar ik draai tijdens het feest sowieso nummers van Mental Theo en ook ‘L’amour toujours’ van Gigi d’Agostino doet het altijd lekker. Het wordt in ieder geval geen slappe hap, we gaan lekker knallen. Met zijn allen gaan we er een mooi feest van maken.”

Bekende eilander DJ Littel is geen onbekende op Goeree-Overflakkee. Hij draaide in februari bijvoorbeeld op OTC in Oude-Tonge, één van de grootste schuurfeesten op het eiland. Maar je kunt hem ook tegenkomen tijdens het eindfeest van de Champions League en natuurlijk op het jaren ‘90 feest dat hij samen met De Staver organiseert. De afgelopen jaren heeft hij ook in Oostenrijk de boel op stelten gezet tijdens de Après-ski. Momenteel reist hij door het hele land met een jaren ‘70 en ‘80 concept.

11


12 DAGPROGRAMMA PROEFTREK BAAN 1

BAAN 2 Start

Eind

3,5 ton

10:00

10:50

4 ton

10:50

11:30

4,7 ton

11:30

12:00

Start

Eind

Openingstrek

12:57

13:00

3,5 ton

13:00

14:14

4 ton

14:14

14:56

Traptrekkerrace

14:56

15:01

Special act

15:01

15:11

4 ton

15:11

15:25

4,7 ton

15:25

16:18

Bikini

16:18

16:28

Start

Eind

6 ton

10:00

11:00

7 ton

11:00

12:00

Start

Eind

6 ton

13:00

14:28

7 ton

14:28

14:56

7 ton

15:11

16:28

WEDSTRIJD

Pagina 8/9

Special act

16:30

16:40

Bikini

16:38

17:14

9 ton

16:38

18:23

Agrisport

17:14

19:44

13 ton

18:23

19:15

Boerensport

19:44

20:30

Vrije klasse

19:15

20:20


GOED DOEL

TrekkerTrek Familiedag | 2017

AFTELLEN TOT HET SURFPROJECT Sommige deelnemers strepen letterlijk de dagen af tot ze weer mogen. Het Surf Project is voor kinderen met Down, autisme of ADHD iets waar ze heel erg naar uitkijken. Samen met een begeleider gaan ze de branding in om te leren golfsurfen. Het Surf Project is het goede doel van de TrekkerTrek Familiedag. Ontwikkelingspsycholoog Suzanne van den Broek is de stuwende kracht achter het Surf Project. “Er waren al G-teams om te voetballen of hockeyen, maar waarom zou iemand met Down, autisme of ADHD niet kunnen surfen?” Het antwoord op die vraag is het Surf Project, waarbij op verschillende plaatsen langs de kust surfles wordt gegeven. Professionele vrijwilligers en surfinstructeurs werken samen om deze kinderen (8-18 jaar) te leren surfen. “Golfsurfen ziet er makkelijk uit, maar het is moeilijk om te leren,”

vertelt Suzanne. “Sommige jongens en meiden hebben talent, die leren het heel makkelijk, bij anderen blijft het bij liggend op de plank met de golven mee glijden. Maar dat maakt voor ons niet uit. Het gaat erom dat ze even alles vergeten en leren dat ze meer kunnen dan ze denken. Het geeft echt een boost aan het zelfvertrouwen.” In Ouddorp werkt het Surf Project samen met Surfkaravaan, de surfschool bij strandpaviljoen Iloon. De organisatie draait helemaal op vrijwilligers, het geld van de TrekkerTrek Familiedag wordt o.a. gebruikt om de surfboards en wetsuits te huren en om de gediplomeerde surfinstructeurs te betalen. Omdat het aantal deelnemers in korte tijd is gegroeid van acht naar tachtig kinderen, is er steeds meer geld nodig. Suzanne: “Het is daarom echt geweldig dat we zijn uitgekozen als het goede doel van de TrekkerTrek Familiedag. We

staan op 20 mei ook met een stand op het festival, iedereen die meer wil weten over het Surf Project is van harte welkom.” Suzanne vertelt over een meisje met Down dat het altijd heel spannend vond om dingen in een groep te doen. “Ze durfde bijvoorbeeld geen traktatie uit te delen op haar verjaardag. Tijdens het Surf Project zagen we haar zelfvertrouwen groeien en ontdekten we dat ze in een groep vooral bang is voor onverwachte geluiden. Daar hielden de andere kinderen in de surfgroep heel goed rekening mee, op haar verjaardag zongen ze fluisterend ‘Happy birthday’. Terwijl ze eerst niet durfde te trakteren, gaat ze nu zelfs voor het eerst haar spreekbeurt op school houden over het Surf Project.” Het Surf Project heeft een positief effect op haar zelfvertrouwen.

www.surfproject.nl

13


14 VRIJWILLIGERS DE TREKKERTREK FAMILIEDAG

KAN NIET ZONDER VRIJWILLIGERS Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om een evenement te organiseren, dit geldt zeker ook voor de TrekkerTrek Familiedag! Wij zijn als bestuur enorm trots dat er zoveel mensen zich inzetten voor deze geweldige dag. Ook het enthousiasme van de vrijwilligers geeft het bestuur van de TrekkerTrek Familiedag enorm veel vertrouwen en

enthousiasme om het evenement (nog) succesvoller te maken! Niet alleen op de dag zelf, maar ook voor en na het evenement kunnen we niet zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom geven we alle vrijwilligers graag een groot compliment. Met zijn allen organiseren we een fantastisch uitje voor het hele gezin!

Helpt u mee? Wilt u ons ook helpen? Jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom! Het opbouwen gebeurt vanaf maandag 15 mei, iedere avond vanaf 19.00 uur. De dag na het evenement start het afbreken. Iedereen die mee wil helpen kan naar het terrein komen en de handen uit de mouwen steken. Wil je meehelpen op de dag zelf? Stuur dan even een berichtje naar Jeffry van Noord: 06-82737672, of Rowan Bakker: 06-16374201. Die geven graag meer informatie over de mogelijkheden.

OP = OP KAARTVERKOOP

Geen zin om te wachten bij de kassa? Koop dan NU alvast uw kaarten op www.trekkertrekflakkee.nl!

TICKET

prijs

Dagkaart Volwassenen

€ 10,00

Dagkaart Kinderen ( 6 t/m 18 jaar )

€ 5,00

Pulling Party

€ 15,00

Combikaart Volwassenen

€ 25,00

Combikaart Junioren ( 16 t/m 18 jaar)

€ 20,00

* Prijzen zijn exclusief servicekosten. Eventuele betaalkosten worden getoond op de overzichtspagina.


SPONSORS

TrekkerTrek Familiedag | 2017

De TrekkerTrek Familiedag bedankt al haar sponsoren, die dit evenement tot een groot succes maken!

SMULLEN Op de TrekkerTrek Familiedag kun je natuurlijk allerlei lekkere dingen kopen. Nieuw deze editie is het broodje Unox. Dat wordt smullen!

COLOFON MET DANK AAN: FOTOGRAAF: Wilko van Dam Andere fotografen REDACTIE: Organisatie TrekkerTrek Familiedag Kees van Rixoort Martijn de Bonte VORMGEVING EN OPMAAK: Eilanden-Nieuws, Manon de Vos-Thijssen en Klazina Tanis BLADMANEGER: Gert Verweij

DRUK: BDUprint, Barneveld

Hoofdsponsoren

VOOR MEER INFORMATIE: trekkertrek@pjflakkee.nl www.trekkertrekflakkee.nl Plattelands Jongeren Euro-Delta afdeling Goeree-Overflakkee Postbus 304, 3240 AH Middelharnis

15


TOT ZIENS OP DE TREKKERTREK FAMILIEDAG!

WWW.TREKKERTREKFLAKKEE.NL

Profile for Eilanden-Nieuws

Trekkertrek - Editie mei 2017  

Trekkertrek - Editie mei 2017  

Advertisement