Page 1


Hexagone, Uw olympische leverancier!

4 pijlers onder ons succes: Optimaal bedieningsgemak Zorgeloos gebruik Innovatie Scherpe prijs


Over Hexagone Made in France 25 jaar actief in de professionele zwembaden Specialist op het gebied van reiniging en innovatieve assortimenten Marktleider in 2012 bij professionele bodemzuigers in Europa Actief over de hele wereld met referenties in vrijwel alle grote steden Sinds kort ook intensief actief op de Nederlandse markt


Hexagone, Kampioen in de volgende assortimenten

4

Hexagone ´Chrono´ bodemzuigers, de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hexagone “Hexabikes’, de lichtste op de markt.

Hexagone ‘Quick Vac’, de accubodemzuiger voor baden vanaf 15cm diepte.

Hexagone ‘Hexarun’ loopbanden, uniek in uw zwembad.

Hexagone ‘Numatic’ schrobzuigers, 5 jaar garantie.

Hexagone ‘Spartel’, uniek veiligheidssysteem voor saunacabine en turks stoombad.

Hexagone ‘Uni-Kart’ gehandicaptenlift, altijd gebruiksklaar en aan ieder bad.

Hexagone ‘Celsius’, laser temperatuurmeter.


Bodemzuiger ‘Quick-Vac’ op accu

Bodemzuiger ‘Chrono’

Ideaal als aanvulling op uw normale bodemzuiger voor ondiepe baden vanaf 15cm, de kleine baden (duikuilen, uitzwembaden en plonsbakken glijbanen), recreatiebaden met veel verschillende vormen.

De beste prijs-kwaliteit verhouding voor professionele bodemzuigers van de marktleider in Europa in 2012.

Waarom Quick-Vac? De snelste: op accu direkt gebruiksklaar zonder gezeul met slangen en verlengkabels. Altijd inzetbaar: door 12V ook als mensen in het water zijn. De breedste: tot 1m breed, dus ook voor grote baden. De voorbewerker: even het grof vuil uit het buitenbad en daarna de bodemzuiger erin.

Waarom Chrono bodemzuigers? De lichte: al onze modellen vallen binnen de Arbo norm van 25kg. De snelle: door combinatie van breedte (tot 73cm) en snelheid (tot 20m per minuut). De makkelijke: kabel in het water, bodemzuiger in het water op iedere gewenste plaats, knop indrukken en gaan. De bergbeklimmer: hoogteverschillen en duikkuilen geen probleem. Beklimt zelfs de zijwand De spraakzame: de status wordt gemeld via een computerstem. De precieze: turboboost knop voor intensieve reiniging op 1 plaats.

- De beste service: of ter plaatse reparatie door onze NL servicedienst of direct een leentoestel. - De beste prijzen: vraag een demo metofferte aan en overtuig uzelf.

5


De TTB3450S is voorzien van een 30 liter vuilwatertank die is uitgerust met een aftapslang. Er ging veel denkwerk vooraf aan het construeren van deze machine, die makkelijk in gebruik is, makkelijk te vullen en te legen, eenvoudig te besturen, makkelijk op te laden, eenvoudig te vervoeren en makkelijk onderhouden kan Gebruiksvriendelijke bediening

worden. Al dit gemak zorgt voor uitstekende en kostenbesparende resultaten. De machine heeft diverse unieke kenmerken. Met het nieuwe borsteldruksysteem kunt u eenvoudig de borsteldruk aanpassen aan verschillende omstandigheden en behoeften.

Eenvoudig te vullen

Borstel in transport modus

Tijdens het ontwerpen is niets vergeten; een volledig roestvrij stalen frame, tanks van Polyform, een borstelhuis van structofoam en dit alles op stevige Polyurethane wielen die geen strepen achterlaten.

Borsteldruk in te stellen d.m.v. batterij-pakket

Model

Borstelmotor

Zuigmotor

Voltage

Tijd

Toeren

Deck

Capaciteit

Gewicht

Afmeting

TTB3450S

400W

400W

2x 12V (24V) 100Ahr

2,25 hrs

120 tpm

450mm

30L

122 kg

1150 x 1030 x 740mm

Hexagone ‘numatic’ Schrobzuigers 21

De betrouwbare werkpaarden voor zorgeloos schoonmaken. Waarom Hexagone schrobzuigers?

- 5 jaar garantie - Optimale balans tussen kracht, snelheid en bedieningsgemak. - Variabel borsteldruksysteem bij Twintec modellen voor aanpassing verschillende omstandigheden. - Unieke pads voor antisliptegels en speciale longlife pads.

6


hexagone ‘uni-kart’ liften voor minder validen De meest flexibele lift voor al uw bassins. Waarom Uni-Kart? De flexibele: aan elk bad op elke gewenste locatie te plaatsen zonder verankering of hydraulica en zonder de daarmee samenhangende investeringen. De snel beschikbare: direct aan de gang zonder hydraulica en batterijen. De makkelijk bestuurbare: geen motoren en batterijen dus licht en eenvoudig bestuurbaar.

De onderhoudsvriendelijke: vrijwel geen onderhoud op de mechanische delen. De geleidelijke: de klant wordt met beleid te water gelaten om te wennen aan de temperatuur. De unieke: gepatenteerd systeem. Goedgekeurd door het Franse instituut Apave.

Eenvoudige tewaterlating op ieder gewenste plaats langs het zwembad Geen stroomvoorziening nodig Geen accu's Geen ankerpunten nodig

Geen hydraulisch systeem

Altijd klaar voor gebruik

HEXAGONE,

Oplossingen

Geachte mevrouw, meneer,  Na het vestigen van een uitstekende Europese reputatie op het gebied van stofzuigrobots voor professionele zwembaden komt Hexagone weer met een innovatie en wel een assortiment hulpmiddelen voor de tewaterlating van minder validen. De UniKart is een afdeling van Hexagone en er is atent op aangevraagd. Gecertianse bureau APAVE is dit het de liftsysteem voor tewaterlavan minder validen waar geen ydraulische systemen, geen zware lieren die moeilijk te en vrijwel geen ankerpunten UniKart is altijd gen op iedere gewenste punt d geplaatst worden. De kennis het gebied van prijs ng maakt de prijsstelling van dit etitief. Ons doel is om alle toegankelijk te maken voor n verminderde mobiliteit ouderen) en dit binnen een redem ons aanbod:

tsysteem voor de tewaterlating n, ontwikkeld en gefabriceerd in verbazingwekkend eenvouor U!

die

U

helpen

Uni-Kart past zich aan al uw wensen aan ...

Onderhoudsvrij 1 contractueel veiligheidsbezoek per jaar

Mogelijkheid contragewichten naar behoefte aan te passen

Systeem met dubbel automatische geremde lieren. Internationaal patent Hexagone

Uni-Kart Mechanisch liftsysteem voor de tewaterlating van personen met een verminderde mobiliteit

HEXAGONE Benelux cv- Tel +31 (0)162-460107 Fax +31 (0)162-463142 - e-mail: mvd@myhexagone.com - Website: www.myhexagone.com

7


‘hEXARUN’ loopbanden voor in het water Unieke loopbanden als uitbreiding voor het aquafitness programma. Waarom Hexarun? De lichte: kunststof constructie. De kleurrijke: vrolijkheid in uw bad. De beste service: of ter plaatse reparatie door onze NL servicedienst of direct een leentoestel. De beste prijzen: vraag een demo met offerte aan en overtuig uzelf.

8


‘HEXABIKE’SPINNING BIKES VOOR IN HET WATER De unieke lichtgewicht fiets voor sport en recreatie. Waarom Hexabike? De lichte: met 16kg makkelijk in en uit het water te halen (zeker in combinatie met wieltjes). De veilige: de kunststof behuizing beschadigt het bad niet en voorkomt snijwonden gebruikers. De kleurrijke: Tutti Frutti met 6 verschillende kleuren. De duurzame: de draaiende- en steundelen zijn uitgevoerd in RVS 316L. De intensieve: de speciale pedalen in combinatie met de variabele weerstand zorgen voor een optimale workout op ieder niveau. De comfortabele: een gelzadel voor meer zitcomfort. De beste service: of ter plaatse reparatie door onze NL servicedienst of direct een leenfiets. De beste prijzen: vraag een demo met offerte aan en overtuig uzelf.

9


hexagone ‘spartel’

10

hexagone ‘Celsius’

Aanvulling op uw portofoons.

in 1 Sec. de temperatuur van uw bad.

Waarom ´Spartel´?

Waarom ´Celsius´?

De veiligheid: brengt de veiligheid in uw zwembad van 95% naar 99% door nog betere communicatie tussen alle verschillende disciplines. De unieke: Eindelijk, een paniekknop in sauna’s en turkse stoombaden. De gepatenteerde: combinatie van probleemmelding en locatie kan alleen Hexagone u bieden.

De behulpzame: geeft u de mogelijkheid om aan klanten de temperatuur van het water te laten zien (Het is veel te koud..). De unieke: wordt nog niet aangeboden op de zwembadmarkt. De laser: meting met lasertechnologie.

Voor de trimzwemmers hebben we zelfs waterdichte MP3’s. Nu banen zwemmen met uw eigen muziek!


De m o- aa nv ra ag !

Vra ag nu uw vri jbl ijve nd e dem on str ati e aa n bij de on der sta an de we bsi te. U on tva ng t tot

15 %

ko rt in g als u na de de mo nst rat ie be slu it tot aa nsch af van on ze pro du cte n. Aa nb od gel dig tot ein d ma art 201 3. we b: ww w.h ex ag on e-b en elu x.n l

11


Hexagone Benelux De Wetering 51 4906 CT  Oosterhout    tel: +31 (0)162-460107 gsm: +31 (0)6-55766402 fax: +31 (0)162-463142 mail: mvd@myhexagone.com web: www.hexagone-benelux.nl

Hexagone Folder  

Folder voor potentiele klanten, heeft als bijlage bij het blad ‘zwembadbranche’ gezeten. effiecient heeft hiervoor alle vormgeving verzorgd.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you