Page 1

Valerie Thomas i Korky Paul


Dibuixos de les guardes de Rebecca Wilson, de deu anys i mig. Gràcies al col·legi St. Michael’s C.E. Aided Primary School per l’ajut que ens han prestat amb les guardes. K.P. A Katya Wright K.P. A la meva estimada germana, Moya, i al seu encantador marit, Basil V.T.

Títol original:

Winnie’s New Computer Traducció: Lluïsa Moreno Llort Coordinació de la edició en català: Cristina Rodríguez Fischer

Primera edició en català 2006 © 2006 Art Blume, S.L. Av. Mare de Déu de Lorda, 20 - 08034 Barcelona Tel. 93 205 40 00 Fax 93 205 14 41 E-mail: info@blume.net © 2003 de les il·lustracions Korky Paul © 2003 del text Valerie Thomas © 2003 Oxford University Press, Oxford I.S.B.N.: 84-9801-099-3 Imprès a Xina Tots els drets reservats. Queda prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta obra, ja sigui per mitjans mecànics o electrònics, sense la deguda autorizació per escrit de l’editor.

CONSULTEU EL CATÀLEG DE PUBLICACIONS ON-LINE, INTERNET: HTTP://WWW.BLUME.NET


Valerie Thomas i Korky Paul

La bruixa

Brunilda

i el seu ordinador


La bruixa Brunilda tenia un ordinador nou. Estava molt emocionada. El seu gat, en Bru, tambÊ estava emocionat. Creia que podia passar alguna cosa interessant, i no s’ho volia perdre.


La Brunilda va connectar l’ordinador, el va engegar i va fer clic amb el ratolí. —Au, vinga, ratolinet —va dir. —«Això és un ratolí?», es va preguntar en Bru. «No s’hi assembla gens.»


La Brunilda es va asseure davant de l’ordinador i va fer clic amb el ratolí. En Bru tornava a ser negre.


—Molt bé! —va dir la Brunilda—. Encara funciona. Però crec que conservaré el llibre d’encanteris i la vareta màgica. Potser algun dia encara els necessitaré.


La bruixa

Brunilda

i el seu ordinador

A la bruixa Brunilda li encanta el seu ordinador nou! Tots els encanteris són possibles amb un clic de ratolí, així que decideix desfer-se del seu llibre d’encanteris i de la seva vareta. Però en Bru salta sobre el ratolí... i les coses comencen a sortir malament! Una miqueta de màgia li aniria molt bé... però com aconseguir-la?

ISBN 84-9801-099-3

9

788498 010992

La bruixa Brunilda i el seu ordinador  

FALTA DESCRIPCIO

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you