Page 1

Effekt


Størst synlighed – mest effekt Det er meget enkelt. Jo oftere de rigtige mennesker ser din bolig, des større er chancen for, at den bliver solgt. Derfor var EDC først til at bruge intelligent markedsføring på nettet, og vi har i dag markedets mest effektive digitale markedsføring. Kun hos EDC bestemmer du selv Når du sætter din bolig til salg hos EDC, får du ikke kun markedets mest effektive markedsføring, men også muligheden for selv at styre markedsføringen af din bolig. Bestil f.eks. en kampagne på Facebook, fremhæv din bolig på de vigtigste boligportaler eller øg markedsføringstrykket, når vi sammen har planlagt åbent hus. Du kan stadig overlade det hele til os Vi har sammensat en række effektive markedsføringspakker, som sikrer, at din bolig bliver set af flest potentielle købere. Du kan vælge mellem Basis, Favorit og Max alt efter behov. Det vigtigste for os er, at markedsføringen af din bolig er effektiv og gennemskuelig, og at du har den indflydelse, du ønsker. Glæd dig til at opleve effekten – vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.


Få adgang til 9 ud af 10 danske internetbrugere EDC anvender markedets mest avancerede digitale værktøjer, der gør det muligt at finde de kunder, der er de mest sandsynlige købere til din bolig. Vi samler data om deres onlineadfærd og finder både de potentielle og aktivt boligsøgende. Teknologien samler internetbrugernes data og segmenterer dem, så vi præcist rammer de interesserede købere til din bolig – ikke kun når de besøger edc.dk, men også når de besøger andre hjemmesider. Vi benytter over 1.000 hjemmesider – heriblandt de 20 største i Danmark, der besøges af næsten alle danskere. Herudover anvender vi både Facebook og Google samt en lang række lokale medier over hele landet. Det sikrer dig den størst mulige synlighed, så du kan få et hurtigere salg til den bedste pris.


Sådan når vi din køber Aktivt boligsøgende

Din bolig genvises for købere, der tidligere har vist interesse for din bolig. Derudover vises den også for købere, der har set på boliger, der matcher din i forhold til geografisk område, ejendomstype og prisinterval.

Interesserede boligsøgende

Din bolig vises for købere, der har udvist interesse for boliger, der matcher din i forhold til geografisk område, ejendomstype og/eller prisinterval.

Potentielle boligsøgende

Boligen vises for personer, der har boligsøgende adfærd på nettet og matcher profiler, vi allerede har i vores database. Annoncerne vises i et geografisk afgrænset område.


Særligt til dig, der vælger at sætte til salg hos EDC Edc.dk er Danmarks største boligsite med helt op til 4 mio. besøgende hver måned. Det er din garanti for, at din bolig bliver set af flest relevante købere. Vi har udviklet nogle helt unikke muligheder på edc.dk – kun til dig, der sætter din bolig til salg gennem EDC.


Skil dig ud fra mængden Fremhævet bolig Få din bolig vist øverst på edc.dk og på sagsvisninger, når en køber har søgt en bolig, der matcher eller ligner din. På Mit EDC kan du følge med i, hvor mange gange din bolig bliver fremhævet med en topplacering på edc.dk.

Gør din køber nysgerrig Attraktivmarkering Skab ekstra opmærksomhed og skil dig ud med en markering på din bolig på edc.dk. Attraktivmarkeringen viser, hvor mange gange boligen er blevet set den seneste måned. Markeringen bliver vist på din bolig alle steder på edc.dk og viser, hvor populær din bolig er.

Kom helt ud på forsiden Forsidebolig Som sælger hos EDC har du en unik mulighed for at få vist din bolig på forsiden af edc.dk, som har over 370.000 visninger om måneden.


Vi leder efter din køber på over 1.000 hjemmesider Med EDC’s avancerede digitale annonceringsværktøj sikrer vi, at din bolig præsenteres for de mest sandsynlige købere på nogle af Danmarks største hjemmesider som bl.a. Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, BT, DMI og TV2 samt en lang række lokale sider over hele landet.


Kom effektivt ud til dine købere Rotationsbanner Med et rotationsbanner kan du effektivt få din bolig eksponeret for tusindvis af købere på nogle af de største mediesites i Danmark. Du deler banneret med op til 7 andre sælgere, og I deler på den måde udgiften til annoncepladsen. Det er en god måde at få øget synligheden af din bolig på. Banneret har ca. 10.000 visninger pr. uge og vises primært for købere, der har søgt efter boliger på edc.dk.

Få al opmærksomheden Eksklusivbanner Få dit helt eget online banner med flere billeder af din bolig. Det er en eksklusiv måde at vise din bolig frem for interesserede købere på. Banneret har ca. 15.000 visninger om ugen og når købere, der allerede har vist interesse for din eller lignende boliger på edc.dk samt personer med boligsøgende adfærd.

Giv din bolig, hvad den fortjener Liebhaverbanner Få dit helt eget ekstra store banner på nogle af Danmarks største mediesites. Med dette eksklusive megabanner opnår du den største synlighed og skiller dig ud fra mængden med op til 15.000 visninger på store hjemmesider som bl.a. Politiken, Berlingske, Børsen og BT. Banneret vises for potentielle købere, der har vist interesse for din eller lignende boliger samt personer med boligsøgende adfærd.


Næsten alle danskere er på Facebook. Det skal din bolig også. Flertallet af danskere er på Facebook, og med et banner eller en boligfilm på Facebook får du ikke kun præsenteret din bolig for nogle af de mest relevante kunder, men også en mulighed for at komme langt bredere ud, når brugerne deler og ”synes godt om” din bolig – uden at det koster dig ekstra. EDC har udviklet et unikt værktøj til Facebook, som sikrer, at din bolig automatisk markedsføres over for den målgruppe, som passer til din bolig. Teknologien målretter din bolig mod potentielle købere, som har vist interesse for din eller lignende boliger samt for personer, der har en boligsøgende adfærd på nettet.


Nå din køber Rotationsbanner på Facebook Med et rotationsbanner kan du effektivt nå ud til interesserede købere. Du deler banneret med op til 7 andre sælgere, og på den måde deles I om annonceudgiften. Banneret har ca. 1.000 visninger pr. uge på Facebook, er aktivt i 1-4 uger og vises for købere, som søger bolig på edc.dk.

Sæt spot på din bolig Eksklusivbanner på Facebook Få din bolig fremhævet i dit helt eget banner på Facebook. Banneret har ca. 5.000 visninger om ugen på Facebook, er aktivt i 1-4 uger og bliver vist for købere, der har set din bolig på edc.dk, er interesserede i boliger som din, eller som har en boligsøgende adfærd på nettet.

Vis det unikke frem Boligfilm på Facebook Skab opmærksomhed med en boligfilm, som afspilles automatisk i ca. 5.000 boliginteresseredes Facebook-feed hver uge. I filmen præsenteres din bolig i flotte billeder med speak, og det er en unik mulighed for at få vist hele din bolig frem. Boligfilmen på Facebook vises i 1-4 uger for købere, der har søgt og set på boliger på edc.dk. Boligfilmen vises derudover også for andre med boligsøgende adfærd.


Få ekstra synlighed Bliv fremhævet på Boligsiden.dk Edc.dk og Boligsiden.dk er de to største boligsites i Danmark. At være ekstra synlig på tværs af de to boligsites sikrer, at flest mulige relevante købere ser din bolig. Her bliver din bolig fremhævet i minimum 4 uger blandt resultaterne på alle søgninger, din bolig indgår i, og din bolig er sikret den maksimale synlighed.

Giv din bolig det bedste EDC er Danmarks største lokale ejendomsmæglerkæde, og med over 230 butikker fordelt over hele landet er vi aldrig langt væk. Vi er selv en del af byens liv og ved, hvad der er attraktivt i lige netop dit område – også når det gælder markedsføringen af din bolig. Vi ved, hvad der virker i dit lokalområde og kan rådgive dig om den helt rette sammensætning af online og lokal markedsføring, så din bolig får de bedste forudsætninger for at blive solgt bedst muligt. Du er altid velkommen hos os til en snak om salg af din bolig.


Det får du i vores 4 effektive pakker Basis

Favorit

Max

Boost

4-12 uger

4-12 uger

4-12 uger

4 dage

Fremhævet bolig på edc.dk

Fremhævet bolig på edc.dk

Fremhævet bolig på edc.dk

Fremhævet bolig på edc.dk

Rotationsbanner

Attraktivmarkering på edc.dk

Attraktivmarkering på edc.dk

Attraktivmarkering på edc.dk

Eksklusivbanner

Forsidebolig på edc.dk

Forsidebolig på edc.dk

Liebhaverbanner

Eksklusivbanner

Boligfilm på Facebook

Eksklusivbanner på Facebook

Rotationsbanner på Facebook

Eksklusivbanner på Facebook

Med basispakken kommer du godt i gang og har fleksibiliteten til at tilkøbe produkter og selv sammensætte din annoncering.

Samler vores bedste produkter til dig, der vil have eksklusiv eksponering. Du får kunderne for dig selv og skal ikke dele opmærksomheden med andre.

Sikrer dig eksklusiv eksponering og maksimal synlighed og er til dig, der vil have maksimal effekt ud af annoncebudgettet.

Giver markedsføringen et ekstra tryk i 4 dage – perfekt til at skabe ekstra opmærksomhed f.eks. op til et åbent hus i weekenden.


Kort om EDC Effekt Når du sætter din bolig til salg hos EDC, sætter du til salg hos Danmarks bedst sælgende ejendomsmæglere. EDC sælger nemlig mere end hver 5. bolig i Danmark. Det skyldes ikke mindst vores dygtige ejendomsmæglere og en konstant udvikling af vores digitale værktøjer. Markedsføringsværktøjet EDC Effekt er vores seneste tilbud, som giver dig følgende fordele: • Markedets mest avancerede digitale markedsføringsværktøj med adgang til over 1.000 hjemmesider samt Facebook • Helt unikke muligheder for synlighed på Danmarks største boligsite edc.dk • Mulighed for at sammensætte markedsføringen af din bolig helt efter dine behov – hvor du vil, når du vil. Det betyder for dig, at du er sikret den optimale markedsføring, uanset om den er online eller i trykte medier. Din bolig skiller sig ud fra boliger, som er til salg hos andre ejendomsmæglere på Danmarks største boligportal, og du har mulighed for at sætte ekstra tryk på din markedsføring og følge med i udviklingen på Danmarks bedste salgsoverblik Mit EDC.

Profile for EDC Poul Erik Bech

EDC Effekt brochure  

Sælg din bolig med EDC Effekt

EDC Effekt brochure  

Sælg din bolig med EDC Effekt