Page 1

Srajca, ki vam jo bodo zavidali ...


Blagovna znamka INVIDIAUOMO Podjetje INVIDIAUOMO je del skupine, ki je predvsem v proizvodnji srajc že več kot 35 let prisotna v modnem svetu. Skupina vsako leto proizvede več kot 400.000 srajc, ki se prodajajo v trgovinah podjetja po vsem svetu. Danes predstavlja dopolnjevanje tradicije, izkušenj in inovacij, ravno kombinacija omenjenega pa je ključna za zagotavljanje vrhunske kakovosti izdelkov INVIDIAUOMO. Blagovna znamka INVIDIAUOMO je z otvoritvijo trgovine v Ljubljani (Nakupovalna galerija, Kristalna palača, BTC City) vstopila tudi na slovenski trg.

Kolekcije in oblačila INVIDIAUOMO Osrednji izdelek INVIDIAUOMO je srajca v svojih številnih oblikah: klasična, moderna, za drzne in tiste, ki želijo izstopati. Srajca pa se odlično dopolnjuje in povezuje z ostalimi oblačili linije INVIDIAUOMO – to so hlače, jakne, pletenine, polo majice, šali, kravate, pasovi in drugi modni dodatki. Moška linija INVIDIAUOMO obsega srajce (od klasičnih, SLIM do regular), pletenine, hlače, polo majice, jakne, kravate, pasove, šale … Ženska linija INVIDIA DONNA pa obsega srajce (od klasičnih, do bodi srajc in SLIM srajc), pletenine, polo majice, jakne …

Oblačila INVIDIAUOMO vas bodo prepričala s skrbno izbranimi detajli, z izbiro materialov in tehnik, ki zagotavljajo najboljše prileganje telesu.


Komu so oblačila INVIDIAUOMO namenjena? Tistim, ki spremljajo modo, cenijo kakovost in dober okus. INVIDIAUOMO želi odgovoriti na potrebe sodobnega moškega in ženske, ki se želita razvajati z lepimi stvarmi okoli sebe in na sebi. V kolekcijah INVIDIAUOMO boste našli vrhunska modna oblačila za vse, ki želijo več: več izbire, več kakovostnejših materialov, več trendovskih pa tudi več klasičnih kosov … INVIDIAUOMO je moderen italijanski izdelek v kombinaciji s kreativnostjo in raziskovanjem najbolj klasičnih tradicij šiviljstva. Skrivnost stila INVIDIAUOMO je v detajlih, ki nikakor ne smejo biti prepuščeni naključju.

Kaj obsega prodajni program? Moška linija: • srajce • kravate • pletenine • polo majice • hlače • jakne • modni dodatki: pasovi, šali …

Ženska linija: • srajce • pletenine • polo majice • jakne


Trgovina INVIDIAUOMO Ljubljana Ob bogati in raznovrstni izbiri vam bo vedno pri roki prijazno in strokovno osebje. Še posebej pa lahko izkoristite modne četrtke! Želite še dodatno utrditi svoj stil? Bi radi s strokovno pomočjo ali z oblačili izpostavili svojo osebnost? Ste negotovi pri izbiri? Za vse vas je vsak četrtek med 16. in 19. uro v prodajalni INVIDIAUOMO profesionalni stilist, ki vam bo brezplačno pomagal pri izbiri.

Razvajali vas bomo! Vaš obisk v trgovini INVIDIAUOMO bo svojevrstno presenečenje. Ob nakupu smo namreč za vas pripravili vrsto ugodnosti: kartico zvestobe, bone ugodnosti (čiščenje in likanje srajce, moško striženje, ženska manikura, darilni boni …) ali drobna darila pozornosti. Ob obisku zato le povprašajte za aktualne ugodnosti.

Nakupovalna galerija Kristalna palača Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC City Ljubljana kupcem omogoča popolno nakupovalno doživetje. Je dom prestižnim trgovinam in blagovnim znamkam: Babadu, Björn Borg, Cristobal, Čisto belo, DE LUXE fashion store, Espresso, Forma F+, Galerija, Garmin, Glam, Home sweet home, Jones, Kristalna manikura, Rolf Benz, Steklarna Rogaška, Venera Shop Erotic Boutique, Vita Mea, Yves Rocher. Obisk trgovine INVIDIAUOMO tako lahko spremenite v pravo nakupovalno doživetje!

Trgovina INVIDIAUOMO BTC - Kristalna palača, Nakupovalna galerija (1. nadstropje) Ameriška ulica 8, Ljubljana Delovni čas: od ponedeljka do sobote: 9:00 - 20:00 Tel.: 01 810 90 60 www.invidiauomo.si

Akcija Invidiauomo Classic Srajce iz prodajnega programa INVIDIAUOMO nudijo kar najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Cene moških srajc se gibljejo med 40 in 80 EUR, pripravili pa smo tudi posebno akcijo srajc serije Classic - tri vrhunske poslovne srajce za samo 89.90 EUR.

Srajca, ki vam jo bodo zavidali  

INVIDIAUOMO je blagovna znamka visoko kakovostnih modnih oblačil s 30-letno proizvodno tradicijo, danes pa predstavlja dopolnjevanje med tra...