Page 1

1 Ljubavni erotski romani i BD


2 Ljubavni erotski romani i BD

Tesa Bailey Osuđen na rizik

Drugi deo serijala Prevod i obrada: Ljubavni erotski romani & BalkanDowload


3 Ljubavni erotski romani i BD

Prvo poglavlje Isto sranje, drugi grad. Iz najmračnijeg kuta Quincy bara, Troy Bennett uzeo je veliki gutljaj svog točenog piva i promatrao muškarce i ţene, koji su se počeli muvati po svojim vlastitim mračnim uglovima. Sneţna oluja zadrţala je ljude unutra. Glasna muzika zračila je iz nevidljivih zvučnika dok su svi oko njega vikali da se nadglasaju ili su plesali. U pozadini, grupa muškaraca igrala je biljar pod dnevnim svetlom, a njihove devojke su ih promatrale. Razmišljao je da im se pridruţi, ali sat pre, kad je stigao, video je kako krišom razmenjuju novac. Nije to bilo ništa novo u baru, ali ilegalno kockanje bilo je nešto što je, kao policajac, pokušao zaobići. Otpio je još jedan gutljaj svojeg piva i pokušao se usredotočiti na raspravu, koja se odvijala tik ispred njega. Prvi radni tjedan u policiji bio je dug i zamoran. Daniel i Brent, dva časnika koji su mu bili dodeljeni kao učitelji sa zadatkom da mu pokaţu posao i opremu, odvukli su ga do šanka kako bi proslavili njegov sedmodnevni opstanak. „Dakle, dopusti mi da razjasnim Danny. Nikad nisi plakao pred devojkom?“ Daniel je izdahnuo, pogleda uperenog u strop i dodao: „Ne, Brent. Zašto bih plakao ako imam devojku?“. „Kako bi joj pokazao koliko si emotivno zreo, recimo.“ Brent kucne prstom po slepoočnici te nastavi: „Ţene doslovno lude za tim emocionalnim sranjima.“ Daniel se lenjo nasmeši u znak odgovora, ali mu je pozornost oduzela slatka konobarica koja je prošla pored njega. „Kad sam s devojkom, malo sam prezauzet da se brinem o tome kako će ona proceniti moju emocionalnu zrelost.“ U nedelju dana, otkako je Troy dobio premeštaj iz Chicaga, promatrao je Daniela, po struci pregovarača, kako pokušava osvojiti najmanje tri ţene. Brent se s druge strane, činio kao da više voli rasplamsati vatru. Bili su odlični u svojim poslovima, ali i Troy je o sebi mislio da je sretan što ga je bivši nadređeni u Chicagu premestio u hitne postrojbe New Yorka. Prisetivši se svoje bivše kuće i pozicije na poslu, Troy iskapi pivo i dade znak šankeru da mu natoči još jedno. Nije trebao piti da bi zaboravio pravi razlog zašto je napustio Chicago, ali mu je alkohol, sam po sebi postao navika u zadnje


4 Ljubavni erotski romani i BD vreme. Jedna navika, koja mu je trebala da se kontrolira što je pre moguće. Ali večeras nije mogao. „Presudi o ovome Troy. Da li ţene ţele muškarce koji su, poput mene, bez dna i duboki kao okean?“ Brent potom pokaza, mašući čašom piva, prema Dannyu. „Ili dečaka poput njega, koji ih, pogodi, iskoristi i zaboravi?“ Troy izbegne trenutnu reakciju, leţerno ispijajući pivo. Imao je osećaj da bi njegov odgovor pokrenuo novu raspravu, a nije ţeleo da usledi razgovor, koji bi se ticao njegovog pristupa ţenama i njegovih veza, posebno ne s Danielom i Brentom, koje je poznavao manje od sedmicu dana. Znao je što su uvideli prvi put kad su ga pogledali. Tih, prijateljski tip. Strastven u svom poslu. Istu stvar, videle su i ţene. U početku... Ali princ na belom konju, nestao bi čim bi prešao prag njihove sobe. Pokušao je jednom ili dva puta u prošlosti da bude čovek koji će šaputati slatke stvari u ţenske uši, ali nije mu uspevalo ostati u liku celo vreme. Radije im je objašnjavao, na vrlo eksplicitan način, kako i gde ih namerava odvesti i što će tamo doţiveti. Bio je to deo koji ni sam nije mogao objasniti, ali je naučio ţiveti s tim. Pronalaţenje ţena, koje bi ţivele s tim, bio je teţi deo. Prećutati odgovor, bila je najisplatnija opcija pa se nasmešio: „Da sam znao što ţene ţele, ne bih sad sedeo tu s vama dvojicom?!“ Obojica su se nasmejala, a Brent je promenio temu. Na neki način. „Na vaţnije teme dečki. Plavuše ili brinete?“ Daniel namignu konobarici. „Izostavio si crvenokose.“ Brent frkne u svoje pivo. „Mislim da je Danny osvojio svoj jackpot večeras.“, te pogleda na sat. „Dugo ti je trebalo. Već smo sat vremena ovde.“ Troj skrenu paţnju na tračak svetlosti koja je prešla preko Danielova lica, ali je nestala jednako brzo kao što je on smislio šalu na njegov račun. „Što je s tobom Troy? Imaš li ti kakvih prednosti?“ Podigao je svoje pivo i prislonio ga usnama. Nije da ne ceni njihove pokušaje opuštanja, ali u raspoloţenju u kojem je bio, boja kose je bila najmanje bitna stvar. Danny i Brent znali su razlog zbog kojeg je prebačen iz Chicaga, ali srećom, nisu to nijednom spomenuli. No, bliţio se deo večeri kad će se spomenuti toga jer znao je vrlo dobro da alkoholizirani policajci ne beţe od osetljivih tema. Nije imao ţelju da razgovaraju o transferu na način, od srca srcu.


5 Ljubavni erotski romani i BD Prelazeći pogledom po baru, uvideo je da obojica zure u njega, čekajući odgovor. Što je uopšte bilo pitanje? Oh, da. Plavuše ili brinete. Spustio je pivo, spreman da isporuči neki polu magareći odgovor kad je ušla. Njegov, oba, odgovor momentalno je izdahnuo na njegovim usnama, a u istom tom momentu, rodio se novi: „Ona. Najradije ona.“ Neka jeza prođe mu ramenima dok se probijala kroz bar, pokazujući svu raskoš, promatrajući sve, ali ne opaţajući ništa. Nosila je čvrsto opasani kaput i traperice s ostacima sneţne oluje na sebi. Kaput nije činio baš ništa da sakrije vitko telo ispod i straţnjicu, savršeno oblikovanu za muški dlan. Njegov dlan. Duga, crna, valovita kosa prekrila je deo lica, ali prebacila ju je preko ramena kad ga je opazila, usmeravajući egzotične zelene oči u Troyevom smeru, kao da je osetila njegov pogled da ju sledi po baru. Taj jedan pogled pogodio ga je kao aperkat u čeljust. Brent se naslonio da uhvati njegovo vidno polje, proizvodeći tihi zviţduk kad mu je ušla u vidokrug. Čak se i Daniel okrenuo da baci zainteresirani pogled preko ramena. Blago ispravljanje njezinih usta bio je znak da ih je čula, ali prošla je, ne osvrćući se na njihove komentare, u zadnji deo bara. Nakon minute, shvatio je da su Danny i Brent zakovali svoje poglede za njega. „Mislim da imamo odgovor. Troy bira dugonoge, crnokose ljubiteljice joge.“ Troy ih obojicu ignorirao, okrećući se za njom. Iznenađeno je gledao kako zaobilazi skupinu igrača biljara s uljudnim smeškom, a onda upisuje svoje ime kredom na ploču, dajući im do znanja da je sledeća u igri. Ruby. Paţnja im je već svima bila prikovana na novu igračicu, a smeh se prosuo barom kad su uvideli da joj je namera da se uključi u igru. Nabrala je nos i nasmejala se njihovom vicu, čiji je predmet sama bila, te se okrenula natrag prema baru da sačeka svoj red. Spusti se na stolicu pored Troya i obrati se crvenokosoj, drţeći neke novčanice u ruci: „Hej, mogu li dobiti neku kratku, molim te?“ Kad se konobar okrenuo da joj razmeni ostatak, obratila se Troyu bez da ga je pogledala izravno u oči: „Dakle, plavooki, zašto ne prestaneš buljiti i ne kupiš mi piće? Ne ţelim dehidrirati prije nego skreneš s uma.“ Drţeći svoje iznenađenje dobro skriveno, krenuo ju je proučavati. Nije hteo priznati koliko ga je direktni pristup uzdrmao, ali jeste. Loše. Koliko god ga je iznenadio, toliko ga je učinio radoznalim. Nije hteo pokazati


6 Ljubavni erotski romani i BD interesovanje ili brigu. Ne još. Sad je traţio opuštanje. Nešto ili nekoga u kome se moţe izgubiti za noć. Ne zahteva ništa o čemu će misliti, ali način na koji se kretala i zvučala, činio je da misli o tome. Njezina je ruka počivala na rubu šanka, a ţenstveni su se prsti savijali i ispravljali u dlan kao da je nečiji dodir čini nemirnom. Razmišljao je kako se ta ruka spušta do njegovih traperica, dok joj je sisao donju usnicu. Ispustila bi vrući dah u njegova usta neposredno prije bi ti prsti dotakli zatvarač. Odjednom, ideja da ju odvede doma postade neodoljiva. Hitno. Onesposobljen da si pomogne, nagne se bliţe. Preblizu. „Zamolite lepo, a ja ću moţda razmisliti o tome.“ Mirovala je, a sva nedodirljivost nestade s lica. Troy je praktički mogao videti kako se točkići u njezinoj glavi počinju okretati. Šokirao ju je. To je dobro. „A gde je tu zabava?“ „Nisam posebno raspoloţen za zabavu.“ „Prava šteta.“ Prihvati šaku kovanica od šankerice s odobravanjem. „Ja sam zabavljačica.“ Troy odmahnu glavom preko njezina ramena u smeru biljarskog stola: „Ako ste u potrazi za zabavom, nećete ju pronaći ni tamo. Mislim da ste se precenili.“ „Misliš?“ Zanimljiv osmeh pojavi joj se na licu. „Pobrini se onda da bude zabavno.“ „Da se kladim na tebe?“ Troy odmahnu glavom. „Ne kockam.“ Ruby prekriţi ruke na prsima i nasloni se na stolicu, promatrajući ga. „Ne kockaš i nisi raspoloţen za zabavu. Moţda sam izabrala pogrešnog da mi plati piće. Trebam li pitati jednog od vaših prijatelja za to?“ Samo preko njega mrtvog. Nemaju joj se pravo pribliţavati. „Ne bih Vam takvo što savetovao.“ „Onda ja savetujem tebi da budeš malo ugodniji.“ „A gde je zabava u tome?“ Primajući svoje reči nazad u lice, Ruby zabaci glavu nazad i nasmeje se. Toplina obuzme Troya pri pogledu na njezin dugi, elegantni vrat, koji je izloţen mekom barskom svetlu. Usne joj se rastave kako bi izustile spori, ozbiljan zvuk, koji je odmah poţelio čuti.


7 Ljubavni erotski romani i BD „Reći ću ti gde...“ Podigne uređenu obrvu. „Troy Bennett.“ „Troy Bennett.“ Ona ponovi njegovo ime, a mišići u trbuhu mu se stegnu. Na um mu odmah pade slika nje kako se kreće ispod njega u mraku. Zatvorenih očiju, glave zabačene unatrag, vrisnula je njegovo ime. „Ja sam na redu. Ako pobedim, častiš me pićem. Je li to u redu?“ Naslonivši se natrag na stolicu, on klimnu. „A što ako izgubite?“ Nije odgovorila. Samo mu je poslala mig i odšetala prema biljarskom stolu. Nakon što je razmenila par reči s protivnikom, koji ju gledao kao vic, skinu kaput i prebaci ga preko stolice. Troy je zaprepašteno gledao dok se naginjala na stol pokušavajući zadati udarac. Nakon što je povezala dve kugle zajedno okrenula se i poslala mu poljubac.


8 Ljubavni erotski romani i BD

Drugo poglavlje Ruby se naslonila na zid, oštreći vrh štapa, čekajući seronju s poderanim trapericama da završi. Osećajući pogled na sebi, podigla je svoj i susrela Troya, koji je sedio sa svojim prijateljima za šankom. Nije se okrenuo prema njima nijednom, otkad je otišla da se oporavi od njihovog čudnog susreta i nije izgledao nimalo zabrinuto. Umesto toga, sedeo je i promatrao ju, sav mračan i intenzivan, kao da ju nikada neće pustiti iz vida. To ju je potreslo. Svidelo joj se. Kao doţivotni kockar, stavila bi lovu na to da je novi u gradu. Nema vešto razvijenu pristojnost, što svi Njujorčani obično imaju. Tamno smeđa kosa, nije dugo odrezana, a odeća je bila previše obična za petak večer. Malo grubo, Troy se isticao. I odbio ju je počastiti pićem. Prvi put u ţivotu. Mentalno je slegnula ramenima, oterala ga iz glave i fokusirala se na igru. Iako se seronja poderanih traperica šokirao njezinom ponudom da igra za novac, pristao je na kraju. Dvadeset dolara po lopti. Nije loše, s obzirom kakva je noć. Konačno, on se nagne ka zelenoj i promaši. Ruby se nasmeši kad se šarene lopte rašire po svim poloţajima, a nijedna ne pronađe dţep. Poče kruţiti oko stola. U redu, vreme je. Mama treba nove cipele. Biram prugaste. Uterati tu jedanaesku ispred rupe i koristiti prolaz da zakucam devetku, koja će pomeriti šesticu. To će ostaviti otvorene dvanaest, četrnaest i petnaest. Jednom kad ubacim petnaest, koristiću malo engleskog da ih prenesem do drugog kraja stola, potom ću devetku i trinaestku pospremiti u isti kut stola, neţno potisnuti osmicu da kasnije ne bi zapela uz kraj. Pobrinuti se za desetku da bi bila otvorena da se ovo završi. Ja ću biti za 160 dolara bogatija, a on i dalje usranko u poderanim trapericama. Ruby se nagne preko stola. Pokušala je da šapat devojaka iza nje ne poremete njezinu koncentraciju i da provede svoj plan, sustavno i precizno. Uvek su joj bile Ahilova peta. Vršnjakinje bi tračale o njoj. Obraćale bi paţnju na njezinu odeću. Pitale bi se, kakva bi se to devojka sama pojavila u baru, petak kasno navečer, i pravila budalu od njezina dečka tu na biljarskom stolu. Ovakva devojka. Jedna od onih koja ne poznaje drugi način da se prehrani. Kad je krenula pospremiti desetku, pogleda prema Troyu i oseti da joj je koncentracija opala. Nije imao ni tračak zabave na licu, kao što su imali


9 Ljubavni erotski romani i BD njegovi prijatelji. Više od svega izgledao je fascinirano, kao da je zagonetka koju ţeli rešiti. Nije trebala razumeti. „Otiđi i naruči mi viski s ledom. Tu sam za sekundu.“ doviknu mu i izazva u sebi ludo zadovoljstvo pri pogledu na njegova usta koja se razvlače u zamišljenu crtu. Boţe, zar čovek mrtav ladan, moţe biti tako neodoljivo sexy. Ona je upala u Quincy's bezveze. Nikad prije tu nije naišla na konkurenciju, ali sada, neizmerno je usrećuje što ju je pronašla. Ako se Troy pokaţe upola zanimljivim, kao što se čini, mogla bi mu čak dozvoliti da ju poljubi prije nego uskoči na povrati vlak za Brooklyn. Kad se Troy okrenuo da pozove konobaricu, nagnula se preko stola i završila partiju. Nakon što je pobedila, njezin protivnik je stajao pored svoje devojke i izgledao sve, samo ne dobro. I nije bio nimalo sretan zbog toga. Ruby oseti bljesak strepnje kad je odgurnuo svoju devojku i okrenu se prema njoj. „Nećeš dobiti ni dolara.“ reče ljutito. „Ne plaćam varalicama.“ Ruby se okrenu na peti i ugodno mu se nasmeši. „Nisam znala da je pobeda jednaka varanju. Nije ničija, nego tvoja greška što si umislio da ne mogu igrati jer imam sise.“ Njegov se obraz trzao u upozorenju. „Znaš što ti je potrebno? Dobro...“ „Piće?“ Troy progovori iza Ruby, pruţajući joj viski s ledom preko ramena. „To je ono što si hteo reći? Zar ne?“ Reči su mu bile dobroćudne, ali se čelik u njegovu glasu mogao osetiti, dok se obraćao ljutitom, poderanom tipu. Seronja se učinio kao da se ţeli nastaviti raspravljati, ali kad je Troy stao iza nje, odustao je. Prekidajući pogled između Ruby i Troya, izvadio je smot novčanica i bacio ih na stol te napustio bar. Ruby ih je brzo stavila u dţep, ne obraćajući paţnju na Troya. Otvori ruksak i ubaci novčanice unutra te zauzme jedan stol u blizini šanka. Troy se nasloni na visoki okrugli stol, dovoljno blizu da njezina kolena dodiruju njegov stomak. Pređe ju pogledom. „Vraška predstava. Koliko ste zaradili?“ Ruby je pijuckala svoje piće, odlučujući zanemariti odmerenost u njegovu glasu. Zasad. „Dovoljno da kupim namirnice za tjedan dana. Da platim telefonski račun.“ „Što se događa kada naiđete na nekoga tko ne zna primiti poraz i niko vam ne odluči biti podrška?“


10 Ljubavni erotski romani i BD Ona odloţi svoje piće. „Cenim tvoju brigu, ali znam se brinuti sama za sebe.“ „Stvarno? Tako je i izgledalo.“ reče ironično pa nastavi: „Tko vas je naučio tome?“ Ona napući usne. „Znaš, ovo postaje previše za prvi spoj.“ „Ovo nazivaš spojem?“ Nešto što joj je otac uvek govorio, stvorilo joj se na pameti. Bog mrzi kukavice Ruby. Prebaci kosu preko ramena i primeti da ju promatra. „Budući da si me častio pićem, a ja te planiram poljubiti, onda da. Ovo mogu nazvati spojem.“ Obori pogled na njezina usta, a ona se ne uspe sprečiti da zagrize donju usnicu. Da muzika nije bila tako glasna, znala je da bi čula jecaj. „Ţao mi je. Ne mogu te poljubiti.“ Vrućina joj obuzme glavu. Ruby odgurne stolicu i ustade. „Nema ljubljenja, nema zabave, nema kockanja. Zaboravih zašto si mi se uopće učinio zanimljivim.“ Prije nego je uspela trepnuti, preselio se iza nje i obje ruke naslonio na stol, blokirajući joj prolaz. Kad je progovorio, osjetila je svaku njegovu reč na svom vratu. „Upravo sam te gledao kako se naginješ preko tog biljarskog stola u ovim nenormalno uskim trapericama. Misliš da bi mogao stati na ljubljenju?“ Drhtaj joj prođe kraljeţnicom. „Što još imaš na umu?“ „Ţeliš li doista znati? Prvo dobro razmisli pa odluči.“ Ona s mukom proguta slinu. Oko ovog čoveka sve je bilo zanimljivo. „Reci mi.“ On se pribliţi i nasloni prsa na njezina leđa. Dovoljno da je izazove, tek toliko da se i ona pribliţi, ţeleći reći, imaš sljedeći potez. Usta mu se pribliţe na centimetar od njezina uha kad je progovorio. „Nakon što sam upravo pogledao tu predstavu, koju si priredila, mnogo toga imam na umu.“ Jedna ruka spusti se sa stola na njezin bok. Ruby nije mogla zaustaviti sama sebe da se ne pomakne nazad, prislanjajući svoje telo ravno na njegovo. Troy je pevušio kao da je zadovoljan svojom smelošću. „Sledeći put kad se nagneš preko stola, omotaću tvoju kosu oko svoje šake i povući tu lepu glavu unazad. Ţelim gledati te oči kako sjaje kad te budem dovodio do vrhunca.“


11 Ljubavni erotski romani i BD Vrućina prođe njezinim celim telom i zadrţa se između njezinih bedara. Mogla je čuti vlastito, ubrzano i kratko disanje i ludi rad srca. Zrak koji je uvukla u pluća, postade gust. Takvo što joj se nikada nije dogodilo. Njezina paţljivo konstruisana rezervisanost nikad ju nije napuštala, osobito s muškarcima. Ali kad je Troyeva ruka skliznula s boka na trbuh, ona je zadrhtala pod tim kontaktom. „Nisam rekla da me moţeš dodirnuti.“ Ruby prisili reči da izađu van. „Ţeliš li da prestanem?“ Jedan prst pratio je pojas traperica. Polako. Proračunato. Ona zadrhti. „Ne.“ „Dobro. Pođi sa mnom kući. Pusti me da štujem to lepo telo. Celu prokletu noć.“ Ona posegnu za jednim delom svoje pribranosti. Što to, do vraga, radi? Zaustavila se tu da pokupi brzu lovu. Umesto toga, dopustila je strancu da povlači svoje ruke po njoj. Razgovara s njom na način, zbog kojeg bi se trebala osećati loše, a nije. Uopće. Ona se osećala grešno, ali dobro. Ipak, nije navikla odlaziti kući s muškarcima koje je tek upoznala. Ili se upuštati u usputni sex. Bilo joj je potrebno da se udalji da moţe jasno razmišljati. Ruby odgurne stol i odmaknu se od njega, već ţaleći gubitak kontakta. „Ne idem kući s tobom.“ Pogledala je preko njegova ramena prema Troyevim prijateljima koji su i dalje sedeli za šankom, jedan u pokušaju da koketira s plavušom, a drugi naslonjen na stolicu, raširenih nogu, kako bi mu crvenokosa šankerica mogla biti što bliţe. „Zašto ne slediš njihovo vodstvo? Imao bi bolje šanse da dobiješ nekoga.“ Zatresao je glavom. „Nisam zainteresiran ni za koga drugog.“ Namrštena, proučavala mu je crte lica i nije pronašla ništa osim iskrenosti. Odakle, do vraga, ovaj tip dolazi? Kako neko, koga je tek upoznala, moţe učiniti da prekrši vlastita pravila? Ţeli otići kući s njim, shvatila je iznenađeno. Videti, što to tačno njezino telo privlači. Nikad se nije našla u takvom iskušenju. To ju je prestrašilo. „To je loše. Moram uhvatiti vlak za Brooklyn.“ Troy se iznenadi. „Nećeš u podzemnu ovako kasno. Skoro je jedan posle ponoći.“ „Oprosti?“


12 Ljubavni erotski romani i BD Nasmejala se u neverici. „U vlaku sam otkad znam hodati.“ On razmotri situaciju u trenutku, a onda slegnu ramenima. „Dobro. Idemo.“ Oklevala je. „Kako to misliš idemo?“ „Ja ću vas voziti da se uverim da vaš neprijatelj kojega ste upravo pobedili neće pratiti do kuće da bi vam uzeo novac. Otpratiću vas do vrata i otići.“ Nema šanse. Nije mogla dopustiti da se to dogodi. Nije htela da vidi gde ţivi. Nije da se stidi svog mikroskopskog stana iznad restorana brze kineske hrane. „Tvoja briga je dirljiva, ali ne trebam pratnju.“ Pogledao ju je s nerazumevanjem. „Dobro, uzet ću taxi.“ „Nećete dobiti taxi po ovom vremenu.“ „Poznaješ grad prilično dobro, iako si novi tu.“ On ju je znatiţeljno promatrao. „Kako znaš da sam novi tu? Nisam ti to rekao.“ „Srećni pogodak.“ Troy je šutio, razmišljajući. „Postoji jednostavno rešenje. Ti ostani u mom krevetu, ja ću uzeti kauč. Ujutro, kad ispari alkohol, vozim te doma.“ Mogla je pobeći da je htela. Trka kroz prepuni bar, dobro zatvoriti vrata, prečac niz sporednu ulicu i otišla bi i pre nego bi uspeo uzeti kaput. To je ono šta bi učinila u većini slučajeva. Drugi je deo nje, pak, ţeleo smiriti znatiţelju. Da vidi gde ţivi, sazna što ga pokreće. Nije htela reći laku noć, ne još. I na kraju dana, uvek je volela dobro kockati. „Da vidim tvoj novčanik.“ Glava mu se trgnula nazad. „Što?“ „Pusti me da ti pregledam novčanik,“ ponovila je „Onda ću odlučiti mogu li ti verovati dovoljno da ostanem s tobom večeras.“ Troy se glasno nasmeja. „Upravo sam gledao kako si prešla onog seronju za malo novca i sad da ti dobrovoljno predam svoj novčanik?“ „Kako ti mogu verovati, ako ti meni ne moţeš?“


13 Ljubavni erotski romani i BD Još su oboje bili u momentu, promatrajući jedno drugo u sredini divljeg bara. Na kraju, s izrazom lica koji govori da ne moţe verovati što čini, posegnuo je u straţnji dţep i bacio novčanik na stol. Zagledala se šokirano u crni koţni novčanik sa zakačenom značkom njujorške policije. „Ti si policajac?“ „Detektiv, da.“ „Sad znam da ti ne mogu verovati.“ „Objasni mi, molim te, tu svoju logiku.“ Ona pokaţe rukom prema biljarskom stolu gde je upravo počinjala druga igra. „Gledao si me kako pljačkam čoveka, što si i sam rekao, i nisi ništa učinio da me zaustaviš.“ „Nisam na duţnosti.“ Rubyne oči se suze. Do vraga, obično ima sposobnost da drţi policiju daleko od sebe. Kako je uspeo izbeći njezin radar, nije mogla dokučiti. Sagnula se i dohvatila novčanik, vagajući da za trenutak u rukama, pre nego ga je otvorila. Prva stvar koja joj je zapela za oko bila je slika starijeg para, verovatno roditelja. Tačka u njegovu korist. Izgledali su srećno, stariji muškarac delio je Troyev dobar izgled, a mnogo niţa ţena, veselo se obesila oko njegova vrata. Gurnula je u stranu trenutak melanholije i krenula dalje. Teretana, kreditne kartice, kondom. Uputila mu je pogled. Slegnuo je ramenima. Nema slike dece ili ţene koja izgleda kao supruga. Kupon za salon za masaţu. Nema papirića s podsetnikom da nekoga usitni ili pojede. Nagnuo se da proveri. Ruby se bliţila kraju inspekcije kad je još jedna fotografija zaokupila njezinu paţnju. Troy stoji pored čoveka, otprilike iste dobi i nose iste odore. Wrigley Field pisalo je iza njih. Iznenada, novčanik joj je otrgnut iz ruku. „Gotova?“ Ona ga pogleda radoznalo. „Tko je to?“ Uz grčevit pokret, pokupi kaput sa stolice i obuče ga. Ruby učini isto, promatrajući ga. Nešto u toj slici ga je dotaknulo. Za nekoliko sekundi, njegovo ponašanje je iz zadirkivanja preraslo u ozbiljnost, krutu ozbiljnost. „Moj bivši partner, Grant.“ objasnio je. „Jesam li prošao proveru? Moţemo li sada ići?“ Ona je uvek bila previše znatiţeljna za svoje dobro. „Zašto bivši? Što se dogodilo?“


14 Ljubavni erotski romani i BD Kako su reči napustile usta, tako je poţelela da nije postavila to pitanje. Troy uzdahnu, obuhvaćajući je pogledom. „Mrtav je. Ranjen tokom racije, ranije ove godine.“ „Ţao mi je.“ Prošaptala je prije nego je dovršio objašnjenje. Ţeludac joj se okrenuo. Htela je prošli trenutak i da krene ispočetka, da ga opet nasmeje. Čudna reakcija da ţeliš takvo nešto za nekoga koga si tek upoznao. Prokletstvo i ta radoznalost. Uz nesiguran stav, podigla je ruku i uzela njegovu. „Idemo.“ Uz kratko klimanje glavom prema prijateljima, napustili su bar.


15 Ljubavni erotski romani i BD

Treće poglavlje Troy je gledao Ruby kako se kreće oko njegove, napola zapakirane, kuhinje, kako svaku površinu obasipa ispitivačkim pogledom, uzimajući u obzir i najsitnije detalje. Njegove prospekte i viski. Sumnjao je da joj ništa nije promaklo. Ona bi bila pakleni istraţitelj, pomislio je ironično. Svaki put kad bi progovorio, mogao je tačno videti da vaga njegove reči u potrazi za skrivenom namerom ili drugačijim tonom. Ulična pamet verovatno je nuţna za nekoga tko je svoj ţivot gradio ostavljajući druge ljude bez novca. Pomisao ga je namrštila. Skinula je kaput i obesila ga na stolicu, otkrivajući ponovno duge noge u zategnutom traperu i kratki crni dţemper. Zamalo se srušio malopre, gledajući zavoje na tim trapericama. Video je glatku koţu njezinih leđa ispod kratkog dţempera. Um mu je podivljao s fantazijom o otkopčavanju tih traperica, skidanju preko njezine guze pa navlačenje iste na njegovu erekciju. Bila je to najslađa vrsta mučenja, sedeti napaljen u prepunom baru, u nadi da će dobiti uvid u njezin dekolte, dok se u isto vreme borio s nagonom da vrati pojas natrag u kaput tako da niko drugi nema privilegiju videti njezine ukusno zaobljene grudi. Način na koji je ona tako leţerno i učinkovito opelješila dečka malopre, začara mu um. Oh, činila je ona to i prije. Mnogo, mnogo puta. Troy je uvideo da je njezin protivnik progresivno ljut kako je igra odmicala i sva sreća da je bio tu da uskoči. Sigurno da nije uvek te sreće. Teško je mogao verovati da muškarac jednostavno preda lovu nakon što shvati da ga je isprašila ţena. Pomislio je na mesta na kojima je bila u potrazi za igrom. Devojka poput nje, izazove buru samo što hoda ulicom, a ne da dominira biljarskim stolovima. Ono što je učinila ne moţe se smatrati regularnim, ma kako razvijalo maštu. Rekla je da se brine o sebi. Do određene mere, verovao joj je. Ali neko ju je uveo u svet kockanja, a on je hteo znati tko. Nije bio potreban iskusni detektiv da vidi da je inteligentna i da moţe učiniti što poţeli sa svojim ţivotom. Ipak, netko ju je morao potaknuti da postane profesionalni laţljivac umesto toga. Onaj tko, koliko je njemu bilo poznato, radi sam u opasnom gradu bez ikoga da uskoči ako stvari krenu nizbro. Nije mu bilo ugodno ni razmišljati o tome. U svom poslu, znao je kako se stvari mogu pretvoriti u sranje.


16 Ljubavni erotski romani i BD Recimo Grant. Kao i uvek, misao na njegovog bivšeg partnera poslao je osećaj nelagode u prsa. Bio je potresen prevelikom dozom prisećanja večeras. Prvo, gledajući Dannya i Brenta, način na koji su komunicirali s njim, podsetio ga na Grantove budalaštine. Onda Ruby, kad je pronašla sliku u novčaniku. Ali nije još mogao misliti o tome. Bol od te kobne noći, mesec pre, i dalje je bila sveţa, kao da se dogodilo jučer. Podigao je pogled i uvideo da ga Ruby pozorno promatra kao da moţe pročitati svaku misao u njegovoj glavi. Začudo, to ga uteši, znajući da ne mora reći reči naglas. „Jesi gladna?“ Ruby podiţe tamnu obrvu na iznenadno pitanje. „Kuvaćeš mi u jedan ujutro?“ „Sedi.“ usmeri je. Nakon trenutka oklevanja, tokom kojeg je Troy sumnjao da se bori s njegovim naređenjem, izvukla je stolicu i sela, gledajući ga s iščekivanjem. „Omlet, moţe?“ „Da vidimo što imaš Chicago boy.“ odgovori, a usne joj se razvukoše u osmeh. Troy baci ogorčeni pogled na nju dok je hodao ka hladnjaku da uzme sastojke. „Što me odalo? Naglasak?“ Njezin se smeh zatamni malo i on se seti. Na slici je videla njega i Granta u uniformama. Wrigley Field je bio u pozadini. Srećom, promenila je temu. „Iz kojeg si dela grada?“ „Oak Park. Predgrađe zapadno od Chicaga. Znaš li?“ „Prolazila sam kroz Chicago par puta, jednom ili dva.“ kazala je. „Stvarno?“ Izvukao je plastičnu posudu iz friza i stavio je pored kartona od jaja. „Zašto imam osećaj da si bila tamo kako bi kockala?“ Nije se obazirala na njegovo pitanje. „Jesu li to sušene paprike u toj posudi?“ Troy razbije jaje u činiju. „Da.“ „Neću spavati s tobom.“ „Isuse.“ trgne se on, „Kako smo sa sušenih paprika došli na ovo?“ Ruby gurne stolicu i ustane pretvarajući se u izrazito nervozno dete.


17 Ljubavni erotski romani i BD „Moraš kuhati poprilično dugo devojkama da uvrstiš suhe papričice u svoje namirnice, to je sve šta hoću reći. Dakle, ako ovde za prilog imamo kolekciju devojaka, ja to neću jesti. Nebitno koliko dobro bilo, odgovor je ne.“ „Zapravo, paprike su za mene.“ On mahne kašikom u zraku. „Mama mi je kuharica u Chicagu. To uvek čuva u hladnjaku, a ja sam se na to naviknuo.“ „Aha.“ Ponovo sedne i nastavi ga gledati kako sprema omlet. Tek što je završio, prebaci ga na tanjur i stavi ispred nje, a potom izvuče još jednu stolicu i sede. „Tko te naučio igrati?“ Vilica joj zastade na pola puta do usta. „Shvatam. Ti kuhaš za mene pa sam duţna odgovarati na pitanja.“ Kad Troy nije reagirao na to, nego je čekao, uzdahnula je, mrmljajući nešto o policajcima, a tek onda odgovorila. „Otac.“ „A on odobrava da ideš na onakva mesta sama? Da koristiš veštinu da uzimaš ljudima novac?“ „Odobrava?“ Brzo je progutala. „Potiče to.“ Troy stavi ruku na stol kao da ga je ta vest uzrujala. „Super. Svesno te šalje u opasnost. Zvuči kao briţan otac.“ Ruby trznu na njegove reči, a on poţeli da ih povuče. Ruka joj se spusti opušteno pored tanjura kao da je izgubila apetit. Kad je progovorila, glas joj je zvučao drugačije. Manje sigurno. I to ga povredi. „Moţda imaš pravo. Ali ja ne mislim da on to gleda tako.“ Odloţi vilicu i prekriţi ruke na stomaku. „Čuo si poslovicu. Nauči čoveka da peca i prehranio si ga za celi ţivot? Naučiti me igrati bilo je njegovo pecanje. On nije, ne zna, nikakav drugi način.“ Troy se nagne napred. „Slušaj, nisam mislio reći da tvoj otac ne brine o tebi. Ţao mi je ako je tako zvučalo. Samo, smatram da kockanje i igranje nije najsigurniji način zarade.“ Njezina se brada nasmeši, ispunivši ga olakšanjem. „Nisam došla po lekciju. Tek smo se upoznali. Ne sudeluješ u mojim odlukama.“ „Po što si onda došla? Razmišljala si o begu iz bara. Traţila najbliţi izlazi. Zašto me nisi jednostavno odbila?“


18 Ljubavni erotski romani i BD Nasmešila se. „Ti si jedan od pametnih, zar ne?“ „Da, taj sam.“ Troy uze njezin tanjur i spusti ga u sudoper, a zatim se okrenu prema spavaćoj sobi. „Ići ću uzeti nešto za spavanje i smestiti se na kauč.“ Mogao je osetiti teţinu njezina sumnjivog pogleda na leđima dok se spuštao niz hodnik.


19 Ljubavni erotski romani i BD

Četvrto poglavlje Što do vraga radim ovde? Ruby navuče plavu Troyevu policijsku majicu preko glave i zagleda se u svoj odraz u zrcalu. Niko ju ne moţe optuţiti što je devica, ali ona ne ide kući sa strancima koje zna manje od sat vremena. Nikad. Pogotovo ne s policajcem, za ime Boga. Što bi njezin otac, koji ju je učio kako prepoznati, izbeći i pobeći policiji, mislio o njoj dok stoji u kupaonici jednog dok nosi njegovu majicu? Nikad se ne bi oporavio od šoka. Kao celoţivotni kockar, koji je svoje jedino dete uveo u taj način ţivota, Jim Elliott nikad o policajcima nije osećao ništa osim prezira. Odrasla je verujući da su oni ti koji uzimaju novce iz njihovih ruku i hranu s njihova stola. Zašto je onda stajala tamo, u nadi da će otvoriti vrata? Nadajući se da će Troy ući i poljubiti je. Gledati ravno u njezine oči i odvesti je u krevet kao što je htela. Nije razumela. Nemilosrdan grč zahvati joj trbuh. Osetila je poriv da sedne u njegovo krilo i vrti bokovima, da ga zavede da ju dodiruje. Bila joj je nejasna slika njih dvoje otkako su napustili bar. On je prvu usadio u njezinu glavu. Nagnuta nad stol za biljar, kosom u njegovoj ruci. Odatle su počeli goreti. Kako to da okleva da se u to upusti onda? Znala je zašto. Nije ju procenio kao materijal za jednu noć. Za razliku od nje, dolazi iz dobre obitelji. Sušene papričice, vrsta. Oči su mu sadrţavale trag tuge, sumnjala je da je zbog partnera. Čak i kad se nasmeje, vreba u dubini tih očiju, podsetnik na tu bol. Ne bi trebala brinuti. Ili biti tako znatiţeljna. Trebala bi što prije pobeći. Sama pomisao na to, ohladi ju. I prokletstvo, ako ode bez pozdrava, nije sigurna da će biti lako zaboraviti odbijanje pića, kuhanje i njega samog. Gurnula je zabrinjavajuće misli u stranu i fokusirala se na sada. Od kad je to činila nešto osim ţivela u trenutku? Kasnije. Brinuće kasnije o glupim osećajima. Verojatno će nestati čim izbaci Troya iz organizma. Bog mrzi kukavice, Ruby. Uz smirivanje disanja, posegnula je za rub majice i strgnula je sa sebe, bacivši je na vrh košare za prljavu odeću. Pogledala se u ogledalo. Bila je gola, osim svilenkastog plavog donjeg rublja i otvorila vrata. Troy je stajao u kuhinji, leđima okrenut prema njoj, perući tavu u kojoj je kuhao. Na trenutak ga je promatrala kako obavlja sitan posao, uţivajući u pogledu na mišićavo telo. Divila se kako je isklesan. Troyeva se ramena ukoče, kao da je osetio da ga gleda. Kao da je znao što će ugledati kad se


20 Ljubavni erotski romani i BD okrene. Zadrhtala je od straha, odupirući se porivu da pobegne nazad u kupaonicu i zaključa vrata. Troy je bacio tavu na pult i okrenuo se. Kada je njegov vrući pogled sletio na, uglavnom, golo telo, duboko je udahnuo. Prisilila se da mirno stoji, ruka spuštenih na telo da ne prekrije grudi. Neka promatra do sitosti. Konačno, kad je pomislila da bi se mogao zapaliti od tog pogleda, krenuo je prema njoj. Troy se pribliţavao terajući ju da se nasloni na zid. Ruke su mu se odmarale s obe strane njezine glave, a pogled je lutao od golih grudi, sve do poda i nazad. Koţa joj je gorela. Bradavice su se napele kao da ţele privući pozornost. Trnci joj prođoše telom. Nije mogla više izdrţati. „Hoćeš li provesti celu noć gledajući? Ili ćeš učiniti nešto po tom pitanju?“ Pomaknuo se još jedan korak prema njoj, drţeći im tela u ravnini. Videla je transformaciju na njemu. Nestao je zabrinuti čovek koji kuha omlet. Bio je zamenjen nekim sirovim i upornim. Promena bi ju trebala strašiti, ali obuzimala ju je navala uzbuđenja. Predviđanje. „Moţeš se izvući s tim pametnim ustima kod drugih ljudi. No ona te neće daleko dovesti ovde. Ako me nastaviš izazivati svakom reči koju izgovoriš, jebaću te konstantno dok se ne naučiš lepo ponašati.“ Deo nje vrištao je za samoobranu, a drugi ga je molio da to napravi. U tom trenutku, s tisuće senzacija koje su prošle kroz nju, onaj drugi deo hteo je ruke dolje. „Onda je vreme da kreneš.“ „Mogla bi poţaliti.“ Usta su mu se spustila, teško i kaţnjavajuće, na njezina. Njezin očajnički jauk sudario se s njegovim dok je prisiljavao da drţi lajava usta otvorenim, liţući ih iznutra. Ruby oseti vrtoglavicu, a potom da ju ravnoteţa napušta. Uhvati rub njegove košulje kako bi se odrţala na nogama, a potom se vrati poljupcu, ali jezik joj je dominirao njezinim ustima, pretio joj. Borila se, povlačenjem da mu moţe sisati jezik ili ugristi usnu. On je zario ruke u njezinu kosu, povlačeći je tek toliko da zna koliko blizu ruba ga je gurnula. Konačno, odmaknuo se, došao do daha, a poljubac je bio prošlost. Kad je progovorio, glas mu je zvučao sirovo. „Zašto si se predomislila?“ „Je li bitno?“ „Bitno je.“ Nagnuo se i uhvatio njezinu donju čeljust. „I to prokleto bitno.“


21 Ljubavni erotski romani i BD Vrućina joj se uvuče među bedra, kradući čak i njezin dah. Nije se mogla setiti ničega osim istine. „Moţda sam samo odlučila ţiveti u trenutku.“ Troy se povuče da analizira njezin izraz lica. Glad mu pomuti razum, te odmahnu glavom. „Ne.“ „Kako to misliš ne?“ Koristeći svoje zube, zapara koţu sa strane njezina vrata. „Mislim, kad stavim svoj alat, između tih ludih bedara, moram znati da nećeš ţaliti posle.“ On je dodirnu grubo kroz gaćice. „Trebam te ovde, sa mnom, da voliš svaku sekundu koju provedem na tebi. Da znaš da ću to činiti opet i opet celu noć.“ Ona se povuče malo nazad, sve dok ne oseti pritisak tamo gde je potrebno. „Oborićeš me s nogu? Ne osećam kao da hoćeš.“ „Nisam te sposoban oboriti s nogu,“ rekao je na bolan smeh, pogledom proţdirući njezine grudi. „Odvešću te u svoj krevet i s uţitkom te jebati. Ali gaćice ostaju. To se ne menja.“ Celi joj se organizam pobuni na te reči. Kako ju je mogao dotaknuti, poljubiti i odbiti u isto vreme? To nije imalo smisla. Muškarci nemaju takvu snagu volje, zar ne? „Š-što? Je li prekasno da promenim odgovor zašto sam se predomislila?“ „Da draga, ali ne brini.“ Prije nego što je mogla registrirati njegovu nameru, uzeo ju je u naručje. „Čak i s gaćicama, ovo će biti najbolji sex u tvom ţivotu.“ Poloţio ju je na krevet mračne spavaće sobe u kojoj se ponegde nazirao tračak svetlosti iz kuhinje. Njegovo se telo spustilo na njezino, pritiskajući madrac kako bi im se usta srela i razmenjivala jezike i odgovarajuće jecaje. U očajničkom pokušaju da oseti njegova prsa, sputila je ruke do ruba košulje i povlačila ih prema gore, između njih. Troy ju je ljubio dovoljno dugo da je uspela svući košulju preko glave. Čak i na slabom svetlu, videla je mišiće ruku i trbuha kako se napinju dok se drţi na njoj. Imala je iznenadni poriv da poliţe svaki od njih. Misli su joj se morale ocrtati na licu jer je Troy proizveo buku: „Sviđa ti se što vidiš? Dobro. Videćeš i puno više.“


22 Ljubavni erotski romani i BD Kretao se niţe na njezinu telu dok ustima nije pronašao dojku. Kad je primio njezinu bradavicu usnama, stresao se, kao da je drogiran njezinim okusom. Ruby zacvili, čvrsto drţeći njegovu kosu da ga potakne na još. On ju je sisao, sve dok s ruţičasti vrh ne ukoči, a onda se povukao i dodirivao vrhom jezika, gledajući njezino lice. „Svaki te čovek večeras gledao sa ţeljom da ima ove sise u svojim ustima.“ Preselio se preko prsa da bi mogao dati isti tretman i drugoj bradavici. „Ali one su u mojim. Mojim ustima. Zar ne?“ „Da.“ Njezin odgovor je završio stenjanjem kad je krenuo opet sisati. Mogla je osetiti svaki pokret usta u svom trbuhu i niţe. Postajala je sve vlaţnija, svakim dodirom njegova jezika i nije mogla sprečiti da raširi noge, puštajući ga da uđe među njezine butine. Osećaj traperica kako struţu po mekanoj koţi unutrašnjosti njezinih butina, bio je neverovatno erotičan i poţelela je osetiti ga posvuda. Uvijala je telo ispod njega, potiho traţeći još. „Reci mi što ţeliš.“ „Znaš što ţelim.“ Odgovorila je nervozno. „Nemoj da molim za to.“ Nasmejao se. „Oh, to je baš ono što ţelim.“ Ispuštajući je, Troy se spustio niţe dok se nije ugnezdio između butina. Snaţne ruke stiskale su njezina kolena. „Pokaţi mi koliko ih moţeš širiti.“ Ona se podigla na laktove. „Što?“ „Neću dva puta pitati.“ Izraz lica bio mu je pun izazova. U kratkom vremenu što ju je poznavao, već ju je ukrotio, zar ne? Nikad nije beţala od izazova. Rubyne noge padale su, otvarajući se, sve dok nije dodirnula madrac s obe strane. Osetila je navalu zahvalnosti kad mu je pogled pao na nju, još uvek skrivajući sreću, a dah postao hrapav. Iskrivljujući lagano usne, vukao je prste po svilenim gaćicama, gore i dolje, pomičući materijal po njoj, čineći je osetljivom. Leđa joj se iskrive na madracu, a onda zacvili. „Uskoro, tu neće biti nikakvih prepreka Ruby. Samo koţa, na koţu. Bit će slatko, a večeras kaţem ne.“ „Ko je rekao ne?“ Jednom je odmahnula glavom. „Ja nisam.“ Smeh mu zagrmi u grudima. „Rekla si da bez obzira kako dobrog je okusa omlet, ti kaţeš ne.“ Pritisnu jedno koljeno, čvrsto masirajući klitoris.


23 Ljubavni erotski romani i BD „Sledeći put, moţda kaţeš da.“ Zatim se sagnuo i spustio jezik do centra gaćica, ostavljajući vlaţan trag na svili. Ruby je zarila prste u jorgan, obrušavajući zube na donju usnicu. Troy se polako povuče natrag i ispusti jedan vruć dah nad mokrom tkaninom, što izazva zadovoljstvo kod njega, kad odgovori drhtajem. Kad joj glava pade još jednom prema dolje, Ruby je prestala misliti te je samo osećala poljubac kroz svilu, jezikom i usnama. Uvijala se u krevetu, bokovi su se izvijali traţeći uţitak. „Je li to poljubac kakav si htela?“ Kako je mogao osetiti njezin uţitak i bez izravnog kontakta, ona nije znala. Nije ni brinula. Ali bilo je očito da on još nije ni počeo. Nakon što je propisno natopila gaćice, ukočio je gaćice i počeo joj mučiti klitoris, malim koncentriranim krugovima. Ruby je uzviknula nešto nerazumljivo u strop, ali nije prestao s mučenjem. Ruke je spustila na kolena te ih gurnula još i šire, kao da otvara svoja gladna usta. To je učinilo kao da je vlaţna svila nestala, ostavljajući je otkrivenu za njegov jezik protiv njezine koţe iako je znala da je barijera još uvek tu. Svaki od njezinih ţivčanih završetaka je vrištao, a bedra tresla od krevet. Pokušala ih je omotati oko njegove glave, ali on to nije dozvolio, drţeći ih širom otvorenim, čvrstim rukama dok ju je ustima još uvek obrađivao. Rubyn orgazam prosu se poput vrućeg vala, paleći za sobom svu svest. Svesna misao pobeţe, ostavljajući joj samo da oseća. „Troy.“ glas joj je zadrhtao. „Oh, moj Boţe.“ On zareţi u njezin pupak. „Sranje Ruby. Nisam nimalo sretan što nisam mogao kušati prvi orgazam koji sam dobio od tebe. Znaš li što to znači?“ „Što?“ Spustio je ruku na gumb traperica i one se otvore s trzajem. Sledio je zatvarač. „To znači da ja nisam gotov. To znači da bi ti trebalo biti još više ţao.“ Jedna ruka nestala je u trapericama. Dah mu je siktao kroz zube, a on oslobodi svoju masovnu erekciju. Rubyne se usne rastaše na izdisaju pri pogledu na njega, a ruka stisnu u šaku. Telo joj odmah odgovori, izvijajući se na krevetu. Samo nekoliko trenutaka prije, u potpunosti se osećala ispunjeno, ali sada oseti snaţnu potrebu da ga oseti u sebi. Njezin jezik pređe mokrim usnama. Spustila je ruke i zavukla prste u gaćice, nastojeći ih skinuti. Pre nego je mogla napraviti bilo što, zaustavio je njezinu ruku, tresući glavom. „One ostaju.“


24 Ljubavni erotski romani i BD „Nisi ozbiljan.“ plakala je. „Ţelim te. Molim, u redu? Je li to ono što si hteo?“ Ugurao je svoje veliko telo između njezinih bedara, a ona uzdahnu kad je osetila tvrdoću na natopljenom središtu. „Da. Moli me da te jebem.“ Ruby uze zrak, a potom ga glasno ispusti van. Stisnula je noge oko njegova struka i pognula leđa pokušavajući stari trik. „Jebi me Troy, molim te, jebi me.“ Troy spusti svoje tlo na njezino dodirujući joj bokove. Obruši se dolje da proguta njezino jaukanje u svojim ustima, pokrene kukove, kaţnjavajućim tempom. „Što si spremna učiniti za to?“ „Sada?“ upita zadihano, „Bilo što, bilo što.“ „Bi li se nagnula iznad biljara za to?“ „Da!“ Troy promeni kut, pa je svaki put kad bi se pomaknu napred dodirnuo njezine mokre, svilenkase gaćice, uzrokujući još veće trenje. Sagnuo se i strugao zubima po koţi, već rumenog vrata. „Hoćeš klečati za to? Uzeti me u ta pametna usta?“ Još zaslepljujući orgazam bio je na dohvat ruke. Okrenula je bokovima mahnito nabijajući vruću točku na njegovu veličinu. „Da. Ja bi. Hoću.“ Bez da prekida razarajući ritam, odmahnuo je glavom. „Ne.“ Frustrirani glas prelomi se preko usana. „Zašto mi ovo radiš?“ „Što ti to radim dušo?“ Zahvati rukama njezina koljena i gurnu ih prema ramenima, otvarajući je za novi napad. „Stiţe li?“ Uz konačan pritisak bokova, Ruby preplavi drugi orgazam, a noge i trbuh vibrirali su kao pokošeni. Troy spusti glavu da bi gricnuo njezina bedra, produţujući joj orgazam, što je mislila da je nemoguće. Pokušavajući pronaći način, potpuno je zarila prste u njegovu kosu i povukla ga prema svojim ustima, nudeći mu dugi, vrući poljubac. On uzvrati poljubac gladno, sisajući njezin jezik. Bez da prekida poljubac, Troy zgrabi njezinu ruku i odvede je dolje između svojih bedara. Ona je omotala prste ko njegove alatke i poče ju cediti u njegovu ritmu, koliko god je to mogla.


25 Ljubavni erotski romani i BD „Obradi me. Sad Ruby. Čvrsto i brzo. I zapamti koliko to volim, da znaš za idući put.“ Nije mislila. Jednostavno je poslušala. Njezina ruka radila je ono što je ono ţeleo, milujući ga ujedno dok se nije začuo hrapavi jauk u jastuk. Znajući da je sve to uzrokovao samo pogled na njezino telo, dodirivao ju je, očajnički je poţelio ispuniti sve njezine potrebe. Osećaj baršunašte koţe u njezinoj ruci, odagnao je suzdrţanost i poslao svu navalu snage u šaku. Osećala je potrebu da mu vrati isto zadovoljstvo. On svrši po njezinoj ruci. Kukove mahnito zabi još jače. „Doći će vreme i na te gaćice. Sledeći put kad ih vidim, poderaću ih svojim jebenim zubima. Je li ti to jasno?“ Njezin odgovor bio je izgubljen u stenjanju zbog zadovoljstva što se oslobodio u njezinoj šaci. Mogla je osetiti toplinu tekućine koja se oslobodila po delu koji je još uvek bio oslobođen plavom svilom te zatvori oči uţivajući u njegovu zadovoljstvu. Učinila je to za njega. Dovela ga do ovog momenta. Koliko god da nije htela priznati, činjenica da se kontrolirao celo vreme, zagreja ju još više. Taj čovek nije bio tipičan, u svakom smislu te reči. Moţda je imao pravo što nije hteo ići tako daleko. Jer sutra, neizbeţno, ona bi se mogla osvrnuti na večeras i ţaliti što mu je dopustila da ode do kraja, do tačke do koje ga je molila da ide. Ali sada, osećala se iscrpljeno. Strani osećaj zadovoljstva ju je uznemirio, ali nije pronašla snagu da se bori s njim. Osećala se, osvojeno. Da je pre sat vremena mislila da će uţivati u dominaciji u krevetu, rebra bi joj popucala od smeha. Sada? Da poseduje malu belu zastavicu, njome bi mahala po zraku u znak predaje. Troy je ustao iz kreveta i otišao do komode. Izvukao je par crnih Boxer gaća iz gornje ladice i pruţio joj, očekujući paţljivo neku reakciju na ono što su upravo učinili, pre nego okrene leđa. Ona skinu svoje donje gaćice i navuče njegove, osećajući mekanu toplinu, koju su pruţale. Nakon minute, popeo se na krevet i povukao je prema svojim prsima, utiskujući poljubac u njezino rame. Ruby se automatski ukoči pod tom gestom. Nasmejao se ispod glasa. „Sad si srameţljiva? Što se dogodilo s devojkom koja je iz moje kupaonice izašla gola?“ Kad Ruby nije odgovorila, Troy je uzdahnuo. „Spavaj sada mala. Moţeš se vrati u svoj teški lik ujutro. Dopustiću ti čak da pričaš i više nego što trebaš. Celi dan. Ali kada dođe vreme za krevet, začepićeš ta usta. Moţeš li ţiveti s tim?“ „Reći ću ti ujutro.“, prošaptala je, zahvalna Bogu što je mrak. „Dobro, laku noć Ruby.“


26 Ljubavni erotski romani i BD „Noć.“


27 Ljubavni erotski romani i BD

Peto poglavlje Troy povuče ovratnik da blokira hladni nalet vetra kad je stigao u policijsku stanicu, psujući ispod daha. Boţe pomozi svakome tko se nađe na njegovu putu danas. Raspoloţenje mu se moţe opisati samo kao crno, a ostalo je nedorečenost. Probudio se tog jutra u praznom krevetu. Ni traga Ruby. Ni traga njihovoj vreloj noći. Ni beleške, ništa. Kao profesionalnom detektivu s lakim snom, činjenica da se uspela iskrasti, po škripavom podu njegovog iritantnog stana, još ga je više unervozila. Bio je beskrajno iziritiran zbog toga, ponajviše zbog činjenice da ga je u celosti ostavila. Nije potrebno ohrabrenje da shvati da su zapalili plahte. Imali su vatru. A on je bio i više nego spreman ponoviti izvedbu, ujutro, ali bez gaćica, na svoj način. Ali ona je otišla davno jer njezina strana kreveta bila je potpuno hladna. Jedna briga posebno ga je izjedala i pravila rupu u grudima. Moţda je preterao sa uţitkom i gurnuo je predaleko? Moţda je bio previše agresivan? Njegovo uobičajeno je da preuzme kontrolu u krevetu nije bilo u skladu s njezinim stavom. Njezina sklonost da se stavlja u opasnost, pojačao je potrebu da joj diktira poteze na jedini način koji je znao. Svojim telom. Nije bio u mogućnosti da si pomogne. Traţenje u njezinu neobuzdanu odgovoru na njegov dodir, cendravi glasovi koji dolaze iz njezina grla, a on, izgubljen. Preuzeo je svu moguću kontrolu i disciplinu da ne gurne u stranu one svilene gaćice i zabije se duboko u nju, dovoljno duboko da se izgubi. Zaboravi svu bol i odgovornost. Fokusirati se samo na nju nije bilo tako jednostavno. Drugi razlog što je izdrţao. Da je bila drugačija ţena, koju je iz bara doveo kući, one koja ne bi izazvala iste osećaje u njemu, nikakav komadić svile ne bi mu stao na put. Ali, kući je doveo skeptičnu Ruby. Nepoverljivu Ruby. Naterala ga je da zaradi poverenje, veţbajući njegovu samodisciplinu i dokazala da je vredna toga. Njegova odmerenost bila je nagrđena njezinim činom nestajanja, čineći da se pita što joj je zasmetalo. Srećom, Ruby nije bila jedina koja je ljudima gledala u novčanik. Kad je otišla da se presvuče, pogledao je njezin novčanik i otkrio studentsku iskaznicu Baruch College na Manhattanu, što ga je iznenadilo. Kao što je i sumnjao, bila je previše sexy za jednog običnog igrača biljara. Nameravao je saznati koliko previše. Ne bi otišla od njega tek tako.


28 Ljubavni erotski romani i BD Troy skrene uglom koji vodi do njegovog stola, kimajući kratko kolegi kojeg je upoznao prošle sedmice. Mudro, čovek nije pokušao da ga uključi u razgovor. Otvorio je vrata glavnog zapovednog ureda, u kojem se nalazilo više stolova. Inače bučna soba, bila je tiša nego inače. Normalno, glasni telefonski razgovor zauzeo je mesto, a spomen je bio o povredama i ozbiljnim ozledama rebara. Kako su hitne sluţbe okupirale taj deo stanice, bio je iznenađen da vidi detektive i policajce iz drugih odela kako su se okupili oko stolova i brzo govorili. Brent se pojavi s njegove desne strane, drţeći šalicu kave. Njegov, obično, široki osmeh, zamenio je mrk izraz lica. „Šta se događa?“ „Jedan od naših pronađen je sinoć pretučen. Adam Tenney. Nisam siguran da si ga upoznao.“ Troy je odmahnuo glavom. „U jebenoj je komi. Ima ţenu, decu. Pokušavamo odgonetnuti što s dogodilo.“ Brentove reči pogode Troya toliko da povrediše njegovu udobnost. „Isuse.“ „Da.“ Pročisti svoje iznenada suho grlo, pokušavajući zadrţati fokus. „Je li ostavio neko ime pre nego se ovo dogodilo? Nekoga koga je ranije istraţivao?“ Brent je slegnuo ramenima. „Upravo smo čuli vesti. Svi još uvek pokušavaju doći sebi. Siguran sam da će nas poslati u različitim smerovima svake minute, budi spreman.“ „Spreman sam.“ Brent je otišao, ostavljajući Troya u tišini. Nije poznavao ozleđenog detektiva, ali to nije bilo bitno. Situacija je bila previše poznata. Nenamjerne slike Grantove ţene i dece kako plaču na pokopu, mesec ranije, prolazile su mu kroz glavu. Osetio je bol u prsima. Od mračnih misli spasio ga je poziv poručnika Rhodesa s druge strane ureda, da dođe. Gurajući u stranu maglovita sećanja, Troy je ušao u poručnikov ured i seo. Rhodes nije okolišao sećajući ga na bivšeg poručnika Tylera iz Chicaga. „Slušajte Bennett. Došli ste uz najbolje preporuke iz Chicaga. Rekli su da ne preţete pred prljanjem ruku.“ „Tačno.“ U najmanju ruku, nije ih isprljao jednom. Njegovih prvih nekoliko godina stekao je reputaciju neustrašivog policajca bez da je ţrtvovao pomno planiranje izvršenje. Nakon što je pronašao saučesnika u svom partneru,


29 Ljubavni erotski romani i BD Grantu, stekao je poštovanje svojih kolega i selio se ka samom vrhu i smestio u elitni detektivski odred, čiji je posao bio reguliranje bandi iz najgorih kvartova Chicaga. Uvek bi se bacao na glavu, nikad beţao od opasne situacije. Troy je uvek imao plan koji bi sadrţavao i Granta, koliko god je mogao. Savršeno su si odgovarali. Sve dok ih jedna noć nije potpuno uništila. „Dobro.“ Poručnik je izdahnuo. „Imam trag. Primio sam anonimnu dojavu da je Tenney upao u finansijske probleme i vrlo verovatno uzeo kredit od čoveka po imenu Lenny Driscol. Da ste tu malo duţe, već bi ste čuli za njega. Pravi svime se bavi tip. Kamatarenje, klađenje, razumeš? Mislio sam da Tenney to zna malo bolje.“ Troy provari informaciju. „Ţelite da ga ispitam? Mislite li da je on odgovoran za napad?“ „Ne ţelim misliti, verujte mi. Ali, pronašli su Tenneyevo telo u Brooklyn Navy Yards rano jutros, na samom rubu Driscolova poseda. To ne moţe biti slučajnost.“ Pokazao je prema spisu na stolu. „Pretpostavljam da Driscol nije shvatio da je Tenney u policiji. Zadrţao je svoj identitet skriven.“ „To povećava mogućnost da Driscol ima veze s tim.“ Troy ustade. „Gde ga mogu pronaći?“ *** Ruby pokupi svoju beleţnicu i olovke kad je profesor završio predavanje. Oko nje, kolega studenti sledili su profesora, svi u ţelji da pobegnu iz prostorije bez prozora, nakon dvosatnog sedenja. Čak i ona, koja je inače upijala svaku reč i uzimala detaljne beleške, osećala se nemirno i nervozno. Baš kao i zadnja dva dana, otkad je napustila Troya i ostavila ga da spava u krevetu. Probudila se oko 4 ujutro, na trenutak zaboravljajući zašto spava tu, a ne u svom krevetu. Pitala se čije su ruke bilo čvrsto omotane oko nje. Sećanja su je počela bombardirati, sva odjednom, šaljući valunge duţ celog tela. Njegova usta, obećanja i naredbe, stvari koje su je učinile da moli. Dok je leţala, čekala je da osećaj srama dođe. Ali nije. Došla je jedino ţelja za još. Kad se pojavila, znala je da mora otići. Nije prepoznavala sama sebe, pored njega. Otići kući sa strancem, policajcem, bilo je nemoguće za nju. Vratilo se sećanje na način kako je izašla iz kupaonice gola i sramotno prosjačenje za još


30 Ljubavni erotski romani i BD uţitka i to od nekoga koga je jedva poznavala. Ruby Elliott nije preklinjala. Zašto je onda misao da sve to napravi ponovno, ostavlja bez daha? Tokom vikenda, čekala je da Troy počne blediti, ali svakim danom, ţelja za njim je rasla. Nije htela više. Čim napusti razred, otići će i pronaći ga. Nije mu ostavila način da on dođe do nje, pa je to, hoće li se ikad više videti zavisilo samo od nje. S Troyem, sve je bilo kako je ţelela. Predala mu je previše kontrole u petak, a ostavljajući ga, nadala se da će malo dobiti natrag. Proveriće Quincy's prvo, moţda ugrabiti kakvu lovu dok čeka. Ako se ne pojavi, otići će do njegova stana. Pretvarati se da joj je nešto ostalo. Zašto misliš da je još uvek zainteresiran? Rubyn mozak dao joj je palac gore. On je potencirao da dođe više od jednom, zar ne? Zašto joj onda ţivci uzimaju najbolje od svega? Proklet bio što mora nagađati. Nikad to nije činila. Odluka da je najgori mogući ishod odbijanje, s kojim je mogla ţiveti, Ruby ustane i izađe iz učionice, izbegavajući kontakt i razgovor s drugim kolegama koji su stajali po hodnicima dogovarajući susrete. S dvadeset i pet, bila je samo nekoliko godina starija od njih, ali razdor je bio i dublji. Nakon srednje škole, fakultet je završavala na ulici. Tek nedavno počela je nadoknađivati izgubljeno vreme. Trenutak kad je iskoračila iz učionice, netko je stavio ruku na njezino rame i povukao je prema sebi. Refleksno, zabila mu je lakat u ţeludac, slušajući bolne jauke. „Boţe. Koji kurac Ruby?“ Okrenula se. „Bowen?“ Spustio je ruke na koljena i pokušavao povratiti dah, a njegova tamno plava kosa padala je ispod bejzbol kape. „Baš tu.“ Pogledavši oko sebe, upitala je. „Što radiš tu?“ „Oh, mislio sam uzeti neke sate keramike, malo, znaš, da proširim horizonte.“ Rubi sumnjičavo nagne glavu, a on se uspravi. „Što misliš da radim? Došao sam te videti.“ „Zašto?“ „Prokletstvo, ohladi malo ledena princezo.“ Uzdahnula je kroz smešak uprkos svojoj razdraţenosti tog jutra. Bowen, njezin prijatelji iz detinjstva, zvezda vodilja, spreman da je oraspoloţi u svakom trenutku.


31 Ljubavni erotski romani i BD „Ţao mi je. Samo, zadnjih nekoliko puta kad si me došao videti, bilo je da bi me uverio da se vratim raditi za tvog oca. I kao što sam već rekla. Nisam zainteresirana.“ Načinio je znak potvrde, okrećući glavu za dve plavokose studentice. Kad su ga pogledale, namignuo je, a one pale u trans. Imao je takav učinak na suprotni spol. „Znam, znam. Ti si sada ispravna. Nekad si znala biti zabavna rubikova kocko (eng. Rubik's Cube).“ „Moţemo li se rešiti tih nadimaka?“ „Rubeola, Righteous Ruby. Barney Rube-el.“ „Ne pretvaraj mi ime u bolest, a taj zadnji nikad nije imao smisla.“ šmrknula je. „O Righteous Ruby (pravedna Ruby) moţemo razgovarati.“ Koračajući prema izlazu iz zgrade, nije dala Bowenu drugi izbor, osim da je prati. „Kakva je ponuda ovaj put? Daj da pogodim, vodi me u Jersey na igru? Zašto on nije došao da me vidi, kao i obično?“ Bowen se učini neobično nelagodno. „Odmara u ovom trenutku. Imao je nekih problema, koji trebaju proći.“ Ona podiţe prst na usne. „Ne ţelim znati. Nisam zainteresirana za probleme, a ni za bilo kakve igre koje ţeli organizirati da bi uzeo deo od mojih pobeda.“ Ruby pomno promotri njegov izraz lica. „Samo mi reci da ti nisi imao ništa s tim.“ „Nisam.“ Bowen odgovori s velikom dozom ozbiljnosti, ali senka pređe preko njegovih smeđih očiju. „Ne ovaj put.“ Sa zadovoljnim kimanjem, Ruby se okrene i nastavi šetnju, s obzirom da je njihov razgovor završen. „Gle, znamo da i dalje radiš po gradu. Čak sam čuo da si imala malo problema neku noć.“ poviče za njom. „Koja je razlika kako i gde igraš? Ovako bih ja pazio na tebe.“ Rubi se naglo zaustavila. „Odakle ti to da sam imala problema?“ Bowen slegne ramenima. „Ljudi mi vole govoriti stvari.“ Opsovala je.


32 Ljubavni erotski romani i BD „Onda prestani slušati. Radim sama za sebe. Ne odgovaram ni ocu više. Ni sebi, što se toga tiče.“ „Jesi se čula s njim?“ „Ne.“ Skrenula je pogled. „Zadnje što sam čula je da radio u Miamiu.“ Bowen podiţe ruku i poloţi je na njezin obraz. „Znaš mogli bi smo zaraditi nešto i odmarati na plaţi za nekoliko sedmica. Raditi noću. Bilo bi kao u dobra stara vremena. Ti bi zarađivala, a ja bih te čuvao. Ne moţeš priznati da nije primamljivo.“ Sklonila je glavu, a ruka mu je pala na njezino rame. „Zašto ne moţeš prihvatiti ono što radim Bowen? Neću kockati zauvek. Idem u školu da se ne bavim više time.“ „Uskratila bi ţenama Miamia priliku da me upoznaju i zaljube se u mene?“ Uzdahnuo je kad se nije nasmejala na njegovu šalu. „Hajde Ruben sendvič. To nisi ti. Što je pobeda ovde? Dosadni kancelarijski posao gde odgovaraš nekom šefu? Kako je to drugačije od posla za nas? Čak je gore od toga.“ „Znaš da sam bolja od toga.“ Ruby nije imala nameru raditi na satnice ili nositi poslovna odela. To se nikad neće dogoditi. Njeni su planovi bili drugačiji. Stavila je ruku na njegovu. „Znaš, samo zato što tvoj otac ne misli da imaš izlaza. Sposoban si za više od toga da budeš njegov potrčko.“ Adamova jabučica na njegovom vratu zaigrala je s emocijom. Kako je on krenuo odgovarati, čovek iza nje, pročistio je grlo. Poznati glas prostrujao je njezinim telom. Znala je koga će naći ako se okrene. Bowen ju je pogledao preko ramena, a njegov saosećajni pogled pretvarao se u ratoborni. „Mogu li ti pomoći prijatelju?“ „Sumnjam.“ odgovorio je. „Tu sam da nju vidim.“ Ruby se okrenula i pronašla plave oči kako promatraju Bowenovu ruku na njezinu ramenu. Baš kao što ga je pamtila, trebao je šišanje, njegova tamno smeđa kosa bila je malo ispucala oko ušiju i vrata. Na sebi je imao odelo i kravatu, kao da je došao ravno s posla. Protiv svoje volje, podigla je pogled na njegova usta, prateći vrat. Htela je spustiti lice tamo, udahnuti njegov miris, znajući da će mirisati jestivo baš kao što je izgledao. Osećala je da je


33 Ljubavni erotski romani i BD Bowen promenio ton na Troyevo ponašanje. Bowen se voleo boriti. Videla ga je u bezbroj svađa, povremeno zbog nje, ali sama se udaljila od toga i nije htela ništa od toga ponovno. Imala je osećaj da će Troy uručiti Bowenu prvi poraz. „Tko si do vraga ti?“ upita Bowen. Troy napravi korak napred, a onda se jedva odupre potrebi da ga odgurne. Iznenada, dva dana su se činila previše. Sad kad je stajao pred njom, ţelela ga je dodirivati, ţelela je da ju dodiruje. Došao je po nju. Našao vremena da je traţi i pronađe. Nešto strano, nešto nalik radosti pojavilo se u grudima. „Ja sam onaj s kojim je provela petak navečer. A i onaj s kojim će noćas provesti noć. Tako da mislim da je bolje pitanje, tko si ti?“ Pošto se nagnuo preko njezina ramena, da mu bude što bliţe, jakna se pomakla i otkrila značku. Bowen iskolači oči na taj detalj te se nasmeja u neverici. „Je li se ti jebeno šališ Ruby? Policajac? Molim te reci da to nije istina.“ Podigla je bradu, odbijajući svaki osećaj stida. U jednom trenutku, mogla se nazvati rasprodajom. Više ne. Moţda ju je naučio razmišljati kao kriminalac, ali odrasla je i počela razmišljati sama za sebe. Moţda je provela kratko vreme s Troyem, ali on nije bio lenji, sebični policajac, kakvim ih je smatrala. Obrušila se na Bowena, snizujući ton tako da je samo on moţe čuti. „Moţda me ne poznaješ više. Ako si me poznavao, ponašaj se kao prijatelj koji me podrţava. Prestani me vući na dno sa sobom.“ Bol mu je bljesnula u očima, a ona je odmah zaţalila. „Bowen...“ „Ne!“ odgovorio je, podiţući ruke i povlačeći se unatrag. „Nazovi me kad izvučeš glavu iz guzice.“ Troy krenu napred, ali Ruby zgrabi njegova ramena da ga zaustavi. „Ne pogoršavaj. Pusti ga.“ „Tko ti je on?“ „Prijatelj.“ Bacila je konačni pogled preko ramena. „Moj najbolji prijatelj.“ Tvrde oči promotre njezino lice, traţeći znak prevare. „Diraju li svi tvoji prijatelji to lice i pribliţavaju li mu se toliko blizu da poljube te usne?“ Ona slegne ramenima, pokušavajući ignorirati puls koji je pojačavao zbog njegove blizine. „Nemam mnogo prijatelja, pa ne znam. I ne znam je li trebam zahvaliti što si došao ovamo i naganjao mog zadnjeg?“


34 Ljubavni erotski romani i BD „Nemaš prijatelje? Ali tako si komunikativna i pristupačna.“ dodao je. Usne su joj se trznule zbog blage iritacije. „Kako si me pronašao?“ Troy protrlja zatiljak. „Mislim da ne ţeliš znati.“ „A tako?“ Ruby je htela znati više, ali je odlučivala sačekati. Za sada. Mislila je da radi non-stop, a on je stajao tu, spreman da je odvede kući. Jednostavno. Ţeleo ju je, a ona ga je htela nazad. Ne sme uprskati ovo. Povukla je njegovu jaknu da bi joj bio bliţe. „Pa, sad kad si me pronašao, što nameravaš učiniti sa mnom?“ Oči mu odlutaju na njezina usta na što je zastenjao nisko u grlu. „Vodim te kući i učiniću da poţališ što si pobegla.“ Ona je odmahnula glavom. „Nisam pobegla.“ „Kako tvoja lajava usta zovu iskradanje iz kreveta pre nego sunce izađe?“ „Poslom.“ odlučila je. „Imala sam stvari za obaviti.“ „Mi smo imali stvari za obaviti.“ Toplina se preselila nisko u trbuh. „Zar jesmo? Ne sećam se.“ „Samo nastavi lajati draga.“ rekao je hrapavo u njezino uho, a ona zadrhti. „Postao sam nestrpljiv da te jebem. Ako nastaviš s tim sarkastičnim tonom, neću imati izbora nego da pomislim da ţeliš da bude što grublje i što prljavije. I mala?“ Dodirnu joj uho. „Video sam kako su ti se leđa izvila, a bedra stisnula kad si čula moj glas iza sebe. Znam da to ţeliš.“ Dah joj se otme iz grla, a svaki delić tela počne reagirati na njegovu dominaciju. Ne ţeleći pokazati potpunu zainteresovanost, odluči ga vratiti na tlo. Ona mu stavi ruku oko struka, dodirujući nategnute mišiće. „Pa, prvo plati večeru.“


35 Ljubavni erotski romani i BD

Šesto poglavlje Troy i Ruby su krčili svoj put kroz pločnik ispunjen pešacima prema kampusu. Ponudio se izvesti je na lep obrok, ali insistirala je da on proba „najbolju pizzu u gradiću Menhetna”, dok nije na kraju popustio. Iako je osećao hitnu potrebu da je odvede kući, Troy je bio zahvalan prilici da se obuzda. Kada se pojavio na njenom času, njegova namera je bila da razgovara s njom, da je pita zašto je otišla. Taj plan je bio u vazduhu visoko kada je video njene velike zelene oči fokusirane na nekoga ko se ponašao više kao dečko. U tom trenutku, prevladala je potreba da je odvuče od tog kopileta i odvede je kući. Uzme ono što se nekako opirao da uzme u petak uveče. Sećanjem na nju ispod njega i najveće misli ne sexa u ţivotu, drţalo ga je sklupčano danima. Sada kada je stajala pravo pred njim, mogao je misliti samo o tome, da je uzme s leđa ispod njega. Ovaj put bez prokletih gaćica. Osmehnula mu se kada je zakoračio u stranu da propusti jednu stariju ţenu da prođe, ali je nestalo kad je videla njegov izraz. Jasno, nije radio dobar posao da skrije ono što je ţeleo tako jako. Osim ako ne povrati kontrolu i napor, ona će ga otpisati kao nekog ko je zainteresiran samo za njeno telo. Pratio bi je za više od seksa. Troy ju je proučavao kako se graciozno kretala ulicom, vodila ga kroz gomilu ljudi i saobraćajnh signala, kao da bi mogla i slepa to raditi. Skupila je ruke i podigla ih na usta puhala topao zrak, a zatim protrljala ih energično da odbrani od hladnoće. Postupajući po impulsu, posegnuo je preko i uzeo joj ruke. Donio ih je do usta i duvao topao zrak na prste, a zatim pritisnuo ih ravno između njegovih većih dlanova da ih zagreje. Ruby je promatrala njegov postupak oprezno. „Samo još jedan blok.” On je klimnuo glavom. „Pa, reci mi. Šta je to sa Njujorčanima i njihovom zadovoljnom superiornosti o pizzi?” „Hmm... Osim činjenice da je potpuno opravdano?” Zeleno svetlo se upalilo, i ona ga brzo povuče za ruku da pređu ulicu. „Osim toga, niste li vi Chicagovčani jednako narcisoidni o svojoj deepdish pizzi?” „Mi volimo izraz izgovoreno povereno.” izjavio je.


36 Ljubavni erotski romani i BD „A šta to nije dobro kod Deep Dish? To su samo dobre stvari.” „Nema suptilnosti. Trebalo bi ih uvek ostaviti da ţele više.” „Ne mogu se osloniti na to.” rekao je suvo, kosim pogledom u njenom pravcu. Sagnula je glavu i nasmejala se. „Mislim da si rekao da ti je majka kuharica. Izgleda kao da moţe napraviti dobar sos. Da li ti je ikada napravila pizzu?” Trebala mu je sekunda da se seti kako mu je videla sliku roditelja, dok je prolazila kroz njegov novčanik u Quincy-u. „Kako neko izgleda kao da moţe napraviti dobar sos?” „Znaš ...” Ruby slegnuo ramenima. „Sisat.” „Sisat?” Napravila je buku slagajući se. „Ţene koje prave dobar sos su gotovo uvek velikodušne gore. To je kao pravilo ili nešto. Pitaj bilo koga.” „Misliš da je dobra ideja pričati o grudi moje majke prije nego što jedemo?” Došli su do picerije, i ona je čekala dok joj je on otvorio vrata. „U pravu sam , zar ne? Kakav je njen sos?” Odgovorio je bez oklevanja. „Najbolji u Chicagu.” Ona skliznula pored njega u radnju, čak se ne trudeći da sakrije trijumfalni osmeh. Troy pogledao okolo na malom utvrđenju s staklom koji je sadrţao nekoliko vrsta pita. Iza, nekolicina radnika vadili su pizze iz ogromne pećnice nerđajućeg čelika. Niţe prema natrag, desetak naranče, plastični štandova su bili pola okupirani sa raznim ljudima. Poslovni ljudi u odelima, srednjoškolci, čak i svećenik. Od nevidljivog zvučnika, marijači glazba se prolomila, stapajući buku zajedno. „Govoreći o mojoj sisatoj majci, dala bi mi pakao da zna kako sam doveo devojku na komad pizze na prvom sastanku.” „Ah, ali ovo je naš drugi sastanak” ispravila ga je. Nagnuo se pored nje na uho da udahne njen miris. „Ne. Petak uveče će biti kao četvrti spoj. Na neki način preskočili smo prva tri i došli pravo na najbolji deo, zar ne? “ „Moglo bi se reći da.” Ona se nagnu ka njegovim ustima, i jedva se izborio da joj ne uhvati ušnu školjku između zuba i povuče. „Da li to znači da ćemo čekati tri spoja prije nego što se vratimo na


37 Ljubavni erotski romani i BD najbolji deo?” „Ne, dušo. To ne“ promrmljao je, zadovoljan kada je Ruby zadrhtala na odgovor. Kada su stigli ispred linije, Ruby je naručila komad pice od sira, čoveku u kecelji iza pulta, a onda pogledao u Troya s iščekivanjem njegove narudţbe, a povećanom svesnosti njega o njenom izrazu. „Ti biraš. Kada ti kaţem da ima ukus kao obična stara pizza, neću te slušati da se ţališ kao mora da sam odabrao pogrešan komad.” „On je samo osetljiv jer smo pričali o grudima njegove majke“ rekla je sa zavereničkim migom čoveku u kecelji. „I on će komad pizze od sira, molim te. A zatim parče kolača.” „Dok god je deepdish.” „Tiho. Uvredićeš pizzu bogova.” Troy se isceri. Dok je plaćao za njihov obrok, zapravo je shvatio da je uţivao. A koliko je prošlo od kako je to zaista mogao reći? *** Ruby gledala preko stola kad je Troy uzeo prvi zalogaj pizze. Nekako je uspeo da napravi svakodnevni izgled senzualan, utapajući zubima zalogaj, trgajući ga, i ţvakajući polako dok su mišići u grlu i vilici radili. Njena kriška stajala je zaboravljena na masnom papiru ispred nje, hladeći se. Obrisala je vlaţne dlanove uz bedra farmerki i nagnula se napred za gutljaj Sprita bez da je skinula pogled s njega. „Pa? Šta ti misliš?” On se zavali na škripavom štandu i razmotri je. „U redu, pobedila si. Ovo je Sveti Gral pizze. Sos...” Ruby nagnu glavu i nasmeši se. „Da li je bolji nego od tvoje majke?” Troy pokazao na nju sa salvetom. “Nikada me nećeš dobiti da kaţem to naglas.” Obrve je podigla, i pogledala po radnji. „Kako bi znala?” „Nemam pojma, ali bi. Veruj mi. Bilo bi kao pizza u obliku šišmiša koja signalirala na kući mojih roditelja.” „Bolje budi miran onda“ rekla je sa smijućom ozbiljnosti. „Kakav signal bi treptao da je znala da si sa ţenom koju si upoznao muljanjem u baru?” Slegnuvši ramenima, uzeo je gutljaj pića, a Ruby se stomak stisnu od te


38 Ljubavni erotski romani i BD intimnosti. „Iskreno?! Verojatno bi samo ţelela da zna da li si Italijanka.” Ona štipne prste. „Malo. Dovoljno da cenim njen sos. “ Spolja zgrčila se na impulsivan komentar. „O Boţe. Nisam mislila da će zvučati tako čudno. Ne planiram da kušam od tvoje majke umak ili nešto.” Dramatično uzdahnuvši, stisnula je zatvorene oči. „Kad otvorim oči, ako te nema, neću drţati protiv.” Kada je provirila na oko, sedio je namršten na nju s druge strane stola. Nakon sekunde, nagnuo se napred i uzeo je za ruku. Palcem, on je masirao male krugove u njenom dlanu, i Ruby je mogla osetiti malene pokrete svuda na svom telu. „Da je moja majka tu, rekla bi da si previše mršava da ostaviš taj cijeli komad pizze da stoji na stolu.” Ona proguta teško. „Moţda nisam gladna više.” „Moraš da jedeš.” Njegov pogled pao je na usta. „Moţda ne dobiješ drugu priliku za neko vreme, tako da iskoristi sada.” Ruby oseti vatru, njeno telo praktički se rastopilo na čvrstom, plastičnom sedalu. Ispod stola, zadirkivala mu je nogavicu s nogom. „Iskoristiti pizzu sada, tako da moţeš iskoristiti mene kasnije?” Njegove usne se trgnu. „Da li se igraš footsie sa mnom?” Pored njih, svećenik pročisti glasno grlo prije nego je izašao iz štanda i bacio svoje smeće i frknuo u njihovom pravcu. Oboje sagnu glavu i nasmejaše se. Grizući usnu, Ruby krenu stopalom na više, trljajući unutrašnjost njegova koljena. „Zar Footsie više nije cool? Nisam dobila dopis. “ „Oh, osećaj je prilično cool upravo sada.” Njegov izraz je zagrijan. „Ima li načina da te uverim da uzmeš pizzu i poneseš?” Svaki puls u njenom telu tukao je brzo i glasno . „Tako, nestrpljiv.” „Upozorio sam te.” Glas mu je pao, gruba kvaliteta milovala joj koţu. Odjednom, pokajala se što je išla tako daleko od njegova automobila da dobije pizzu. Htela je da


39 Ljubavni erotski romani i BD bude sama s njim sada, na privatnom mestu gde joj je mogao dati ono što joj je bilo potrebno. U petak uveče, odveo ju je van osećaja razuma, zahtevao neverovatan odgovor iz njenog tela, napravio da kaţe stvari zbog kojih od tad crveni. Sada, ţelela je ponovo. Da je Troy odvede kući... i uzme. „Ti nisi jedini koji je nestrpljiv.” Gleţnjem je prešla preko njegova patenta. Preko puta nje, on se nape, potpuno spreman da joj povuče telo preko stola. „Vodi me kući brzo, Troy. Prije nego što napravimo scenu.“


40 Ljubavni erotski romani i BD

Sedmo poglavlje Troy se jedva sećao hodanja do kola ili voţnje kući iz picerije. Jedva se fokusirao na išta drugo nego na devojku na sedištu pored njega. Zapetljavajući i otpetljavajući noge. Vlaţeći usne. Gledajući ga pod velikim crnim trepavicama s neskrivenom potrebom na licu,osećao je toplinu. Nije mogao poreći osećaj trijumfa. Nije je našao tako lako kao što je mislio da će biti. Kada on je nazvao ured u Baruch sekretara, dali su mu kopiju njenog rasporeda časova, ali bio je primoran da čeka ponedeljak i njen prvi čas u tjednu. Njegovo nezadovoljstvo zbog čekanja na tri dana ga je nerviralo. Nemiran. Ţeljan. Pa ipak, neki prvobitni deo njega uţivao je u poteri. Cijenila, čak. Ona je pobegla. On ju je terao, našao, a sad je vodi svojem domu da uzme svoju nagradu. Adrenalin, pomešan sa oštrim uzbuđenjem skakao je kroz njega, od ludosti da je dodirne. Vidi golu. Načini da jauče. Kakav bi prvi mokri ulaz bio u njoj? Da li bi raširila noge ili omotala ih oko njega čvrsto? Koliko puta bi je mogao naterati da vrišti njegovo ime? Rukama čvrsto na volanu, pokušao je da odbaci vatru, samo dovoljno dugo da bi izašao iz automobila, uz lift, i unutra njegovog stana. Nije upalilo. Zbog upornog kuckanja u pantalonama stisnuo je zube. Čak i kroz izmaglicu poţude, prepoznao je i bilo je neobično za njega da oseti ovu vrstu hitnosti. Imao je zdrav seksualni apetit u koji se upustio kad mu je rad dozvolio. Ono što nije mogao shvatiti je njegov apetit za Ruby. Samo Ruby. Da je bilo koja druga devojka otišla od njega kao što je ona u subotu ujutro, zaboravio bi na to do vremena kad je otišao pod tuš. Uz nju, osetio je konstantnu, fizičku ţudnju. Trebalo bi to biti alarm njega, ali nije mogao videti dalje od potrebe dovoljno da se brani ili dodatno ispita. Zaustavio se ispred njegove zgrade, parkirao u prvo neobeleţeno mesto koje je mogao naći, oko dva bloka dalje. Jedna stvar koju je naučio o Manhattan od kako se preselio oko tjedan dana? Parking je kučka. Pogotovo kad devojka hoda s vaše strane duţ trotoara i izgledala kao da je ţelela da se penje na tebe kao na drvo. Troy otvori vrata koja su vodila u predvorje zgrade i povuče je za ruku unutra. Pritisnu dugme za lift i ispusti napetosti dah kad su se vrata zatvorila


41 Ljubavni erotski romani i BD odmah. Čim su se vrata zatvorila prešla je dlanovima ispod njegovog sakoa i ogrebala ga noktima prema dole, preko bradavice i pupka. Njegov penis naraste toliko velik preteći da će probiti kroz zatvarač njegovih pantalona. Grubo, uze joj ruku i stavi je na erekciju, oblikujući i steţući joj čvrsto stisak oko njega. Njeni kapci blago spadoše, i ona se ugrize za usnu. „Spreman je za tebe od subote ujutro. Trebaće mi sati da jebem to čvrsto malo telo da ga zadovoljim. Nadam se da znaš u šta si ušla.” Pogledala ga je, hrabro i odlučno. „Ovde sam, zar ne?” On je zareţao, jednako uzbuđeno na način na koji je ona insistirala da ga gurane nazad. „Staviću te na koljena, Ruby. Mrzećeš to koliko ćeš voleti.” Vrata lifta se otvore, i on je povede. Kada su ušli u njegov stan, on ju je povukao prema spavaćoj sobi, odlučan da je u njegovu krevetu, gde je leţao budan, mentalno je zadovoljavajući bezbroj sati tokom vikenda. Pratila ga je iza jednako brzo. Onda je iznenada svoju ruku istrgne iz njegove, i zastala. Zbunjen, okrenuo se i ugleda da je zurila na otvorenu radnu datoteku na kuhinjskom stolu, sjajni osam do deset fotografija je leţalo na vrhu papirnih dokumenata. Čitao je to prije nego što je otišao da je nađe u školi i zaboravio da ih skloni. Nešto u njenom izrazu dok je zurila u fotografiju posla strah kroz njega. „Šta je?” Kada je odgovorila, glas joj je zvučao zadavljeno. „Zašto imaš sliku ovog čoveka ovde?” Krenuo je napred i pokupio datoteku. „To je slučaj na kojem radim.” „Je li to zašto sam ja ovde?” Ona se nasmeja bez trunke humora. „O, moj Boţe, koristiš me.” Njene reči poslaše alarmna zvona u njegovoj glavi. „Ruby, šta pričaš?” „Sad znam zašto si radio tako teško da me nađeš. Mora da sam bila kao poklon koji ti je pao u krilo kad sam ušla u Quincy-s.” Glas joj je drhtao dok se okrenula prema vratima. „Boţe, postoji li i jedna osoba u ovom gradu, koji me ne treba da radim njihov prljav posao?” Troy je uhvatim i prije nego što je prstima dodirnula kvaku. Rukama joj je zaokruţio nadlaktice, drţeći je na njegovim grudima. Izgledala je previše zapanjeno nad laţnim shvatanjem da se bori. Ponor mu se formirala u stomaku. Nije znao šta te reči znače, ali je hteo da zna odmah. Da joj makne


42 Ljubavni erotski romani i BD taj pogled izdaje s lica. „Slušaj me” rekao je na vrhu glave joj. „Doveo sam te ovde jer sam stvarno jako ţeleo da budem sa tobom, ni zbog čega drugog. Reci mi šta to pričaš.“ „Ne verujem ti. Ne mogu verovati da sam pala na ovo. Da li znaš u kakvo si me sranje upravo uvalio?” Njegova briga progovori. „Pala na šta, prokletstvo? Objasni mi.” Ona se okrenu i pokaza na datoteku. „Taj čovek. Lenny Driscol. Nemoj mi reći da ne znaš o njegovoj vezi sa mnom. Da li ćeš me poslati s ţicom ili nečim? Nikad to neću učiniti.” Troy pade natrag jedan korak kad su njene reči sletile na njega kao tona cigli. Nigde u bazi podataka ili u bilo kojem od slučajeva dok je radio nije otkrio vezu sa Ruby. Lenny Driscol je imao ruku u podzemnom kockarskom svetu, i kupci su bili bivši osuđenici, lokalne mafije. Nikad nije pomislio da Ruby-na sklonost za bilijarno ţivotarenje smeštaju je bilo gde u njegovoj blizini. „Isuse. Nisam znao.“ Rukama na bokovima, koračao je dalje, i vraćao se. Ona je i dalje izgledala oko dve sekunde da će izreći se, a on joj nije ţeleo dati šansu da pobjegne. „Imaš li pojma koliko je to opasan čovek? Misliš da bih rizikovao da te šaljem blizu njega sa ţicom? Ruby, ja čak i ne volim činjenicu da on zna tvoje ime.” Nešto drugo što je rekla odjeknulo mu je kroz mozak. „Kako to misliš da sam te uvalio u sranje?” „Kao da ne znaš“ rugala se ona. „Moram ti priznati, detektive. Bio si vrlo uverljiv, čak i ako spavaš sa mogućim doušnikom moţe biti smatrano nemoralnim od strane policijski standarda. Daješ novo značenje izrazu za „prljavi policajac.” Bilo mu je dosta. Stavi ruke na obe strane vrata, i nagnuo se ka njenoj neposrednoj blizini. „Kakvo sranje? Neću ponavljati.” Bila mu je pravo u lice. „Dečko koji je bio sa mnom kad si me pokupio iz škole, Bowen, je sin tog čoveka. Bowen Driscol. Naši očevi odrasli su zajedno, isto sad i mi. Lenny je organizirao novčane igre za mene i mog oca. Radila sam za njega.“ Nervoza snaţno i brzo, naseli se preko Troy. Sa psovkom, on je gurnuo


43 Ljubavni erotski romani i BD vrata, daleko od nje. Ona je suzila oči kao da ju je njegova reakcija iznenadila, ali Troy je jedva obradio. Posledice onoga što je uradio izbuše mu se lobanju. Ona još ne zna, ali je bila u daleko goroj opasnosti nego je shvatila. I on ju je nesvesno stavio tamo. Bez upozorenja, scena iz noći kad je Grant umro igrala mu je kroz um, podsećajući ga da je drugi put stavio nekog vaţnog u opasnost. Zakleo se da se nikad neće ponoviti, ali mesec kasnije bio je ovde uz sigurnost druge osobe na glavi. Njegov poručnik mu je dao zadatak da stavi Driscola iza rešetaka, i danas, ispred sina tog čoveka, vezao je sebe s Ruby. „Imao je kapu. Zato nisam prepoznao sina iz Driscolova dosijea.” Teško je seo na stolicu za blagovanje, slepo, u uši čuju samo pucnjeve. „Potrebno je da ostaneš negde na sigurnom, dok se ovo ne završi.” „Ti si van pameti.” ona se nasmeja. „Niko mi ne govori gde da idem.” Troje je odmahnuo glavom. „Ne razumeš. Tokom vikenda, obilazio sam mu naselje, ispitivao njegove saradnike o njegovoj lokaciji. Svi oni znaju kako izgledam. Sada me je njegov sin video s tobom. Oni će sastaviti dva i dva zajedno i pomisliti da radiš sa mnom. On pogleda u nju. Oči su joj se zamaglile dok je apsorbirala tu informaciju. „Ti si u opasnosti, i ja ću te zaštititi htela ti to ili ne.” Nakon nekoliko trenutaka, u kojem ga je tako pomno ogoljeno ocenjivala, rekla je: „Stvarno nisi imao pojma.” „Boţe, ne.” ustao je, mrzeći sebe, situaciju, i ono što je hteo da kaţe. „A ako već nisi uverena poslaću te od mene što je dalje moguće.” *** Ruby je gledala kako Troy prelistava kontakte na svom telefonu, verovatno u potrazi za nekim tko će doći i sakriti je dalje za njenu sigurnost. Nikad ne bi ni za milion godina dopustila mu da napravi poziv koji će ugroziti njenu slobodu, ali je na trenutak proučavala ga prije nego je stavila tačku na to. Lice mu je bilo bledo, i drţao je mobilni telefon u stisku bijedih pesnica. Ako je glumio, DeNira, imate novog oskarovca među vama. Da li je moguće da je njegov angaţman s njom bio slučajnost? Nikada ranije nije verovala u njih, ali njegova reakcija negirala je njene logike. Prokletstvo ali stvarno je ţelela da mu veruje. Za jedno, samo da se umiri i da se nije izgubila svoj rub, dopuštajući policajcu da povuče brzo na nju. Dva, jer je velika privlaćnost koju je osetila prema njemu nije prigušena čak ni za sekundu kada je mislila da ju je iskoristio.


44 Ljubavni erotski romani i BD Smatrala je da su ti osećaji dvostruko opasniji nego šta bi joj Lenny učinio. Za nekoliko minuta tamo, gledala je njegovo lice kako se transformiše sa strahom, i bila je povređena. Duboka, uvrnuta vrsta boli koju nije prepoznala. I bilo je sranje. On je mislio da je u opasnosti. Je li ona u opasnosti? Sećanja koja je pokopala duboko, stvari koje je čula plutala su na površini. Bowen kako se penjanje kroz njen prozor kasno u noć i spava na njenom podu nakon što ga je njegov otac izbatinao. Komšije i poznanici nestajali su s glasinama da duguju Lenny-u novac. Jedno sećanje posebno se isticalo između ostalog. Noj je bila trinaesta godina, sedila je u stanu svoga oca u noći pre Uskrsa, čekajući ga da se vrati kući kako bi farbali jaja. Sati su prošli dok ju je konačno nešto natera da otvori vrata. Našla ga je tu bez svesti, noge savijene u neprirodan kut. Nakon kratkog trenutka panike, nazvala je hitnu pomoć i odveli su ga u bolnicu, ali nikad joj ni jednom nije poverio što se dogodilo. Nije ni trebao. Meseci su prošli prije nego što je ponovo video Lenny-a, pa čak i tada, odnos im je bio napet, koncentrisan na posao. Tad je znala ko je to učinio njenom ocu. Otresla je uznemirujuće sećanje, fokusirala se na sadašnjost. Trenutno je jedini slobodan kraj bio je Bowen. Hoće li je Bowen izdati kod svog oca? Ne, prošli su previše zajedno, a ona ga je znala bolje od bilo koga. On moţda nije spreman da prihvati istinu, ali on je izrastao iz tog načina ţivota, kao što je i ona. Njegov otac je moţda Lenny Driscol, ali Ruby je verovala celim svojim srcem da je Bowen ostao s njim iz straha, a ne lojalnosti. Bila je sigurna u to, čak i ako nikada ne bi uverila Troya u to, poslije svedočenja od ranijeg ponašanja Bowena. Jel ona bila u opasnosti? Ne, i radila je teško da se distancira od tog sveta. Neće se kriti. Nije imala ništa da sakrije. Troy stavio telefon na uho, ali Ruby je skoči napred i uze ga iz ruku, pritisne na dugme za kraj. „Ne. Ja ne idem nikuda. Zaboravi. “ On stisnute zube. „Da ,ideš. Zajebao sam , i sad ću to popraviti.“ „Misliš da ću biti sigurnija okruţena policajcima? Ako zapravo i naslute vezu između nas, to će samo potvrditi laţnu teoriju da radim za tebe. Sigurnija sam sama.“ „To je naivno, Ruby.“ On baci frustriran uzdah. „Gledaj, zadnja stvar koju ţelim učiniti jeste poslati te daleko. Veruj mi. Boli me da budem ovako blizu i da te ne diram. Ali ne mogu biti odgovoran više za ikog da bude povređen. Ne opet.“ Ona se namršti. „Opet?”


45 Ljubavni erotski romani i BD Troy nije odgovorio. Tada je znala od kud mu je anksioznost došla. Sumnjala je i pre toga da nešto sloţenije postoji od toga iza tuge. Njegove reči su samo potvrdile. „Tvoj partner. Misliš da si odgovoran za njegovu smrt?“ „Da!“ Pukne on. „Odgovoran sam. Trebalo je da mu čuvam leđa. Mrtav je zbog mene. Ţeliš li biti sljedeća?“ Njegova bol, surovost priznanja, prostrelila ju je kao laserom kroz grudi. Trebalo je da se povuče. Ostaviti ga da se bavi bolom na svoju ruku. To je ono što bi ona htela da neko uradi za nju. Ali nije mogla. Da sve to podnosi sam. Moţda mu nije u potpunosti verovala pre toga da su se sreli čisto iz slučajnosti, ali Troyova bol, njegovo insistiranje da prekine sve veze s njim, uverile su je. „Što se dogodilo?” U agoniji njegove oči sretnu njene. Nakon trenutak oklevanja, rekao je. „Dogodilo se tokom racije. Dobili smo dojavu da dve rivalske bande imaju sastanak u skladištu, verovatno da nastave rat koji su vodili jedni protiv drugih nedeljama. Grant i ja ušli smo u prizemlju, bliţe nego bilo ko drugi u timu. Bili su ispred nas, s druge strane zida. Grant, impulsivan kao i uvek, ţeleo je da se odvoji, da dođemo na njih s obje strane.“ Odmahnuo je glavom. „Uvek je ţeleo rizikovati. Ja sam bio taj koji ga je drţao smirenog. Uvek. Osim ovaj put. Jednom se broji.“ Nešto je stisne u grudima. „Ne moţeš biti odgovoran za akcije Granta. Naučila sam odavno, ne moţeš biti odgovoran za bilo koga osim sebe.“ „To ne ide tako daleko u tešenju njegove supruge i dece.“ odgovorio je oštro. „To ne ide tako ni za mene. Ne mogu isključiti tu potrebu da te zaštitim.“ Već godinama, poslana je od ljudi koji su trebali da se brinu o njoj u upitne situacije i sumnjive objekte da prevari ljude dvostruko starije i veće od nje za njihov novac. Sada ovaj čovek, koji joj je poznat samo nekoliko dana, ovaj lepi oštećeni čovek, ţeli da je zaštiti. Čak i po cenu fizičkog odnosa između njih. Ruby bi sebe lagala , da nije uticalo na nju. Da se oseća negovanom prvi put u svom ţivotu. Odlučna, Ruby priđe napred dok nije mogla gledati ga u lice. Usisao je dah, posumnjala je zbog njene neočekivane blizine. Skinula mu je jaknu s ramenima pre nego što je počela s dugmadi njegove košulje. Njegov mučen pogled pratio je napredak ruku. „Nećeš me se otarasiti. Ja sam jedina koja odlučuje gde ću ostati. Upravo sada, biram ovde. Sa tobom.”


46 Ljubavni erotski romani i BD „Ne, Ruby. Mi ne moţemo više“ rekao je osorno. „Sad je sve drugačije. Bez obzira da li ćeš priznati ili ne, ja sam odgovoran za tebe. To spada pod iskorištavanje.“ Njegova košulja pade na pod i zasta ocenjivati nadimanje njegovih grudi, grebući prema stomaku. „Onda pusti me da te iskoristim.” Njene zavodljivi reči izazvaše reţanje s njegovih usana, a Ruby oseti odgovaranje topline između nogu. „Što se dogodilo s detektivom sa prljavim ustima koji je ţeleo da sam na koljenima?” Okretnim prstima ukloni novčanik iz prednjeg dţepa i predao joj kondom. Njegov pogled izoštri se na licu dok je tumačio njenu misao. Preselila se na metalnu sponu kaiša dok nije naišla na koţu. Njegova erekcija uporno pritisnuta od njegov šlic, oticala je sa svakim dahom koji je uzeo. Ona je skliznu ruku u njegove hlače i zgrabi njegovu debelu duţinu, prisiljavajući ga da postavi ruke iza njega na stol u trpezariji za podršku. Ruby kleknuo na zemlju ispred njega. „Ne idem na kolena za bilo koga, Troy. Imaj to na umu.“ „Isuse. Molim te nemoj.“ Ne obazirući njegov neodlučan protest, ona ga stavi u usta i proba, kušajući njegovu teksturu. Kovitlala je jezikom oko punačke glave, oponašajući način na koju joj je okusio bradavice dve noći ranije. On stavi jednu ruku u njenu kosu sa grlenim stenjanje, bokovima pokretao se napred u njena usta. „Prokletstvo, ti mali zafrkante. Prestani sa lizanjem i primi ga duboko. Pokaţi mi koliko sam ti nedostajao.“ Sada poznata transformacija u njegovom drţanju - iz zabrinutog tip dečka u dominantnog seks boga u samo sekundi - poslao joj u stomak pucketanje, noge joj postale ko ţele. Vruća i nemirna, nestrpljiv da iskusi više, ona ga uhvatio u podnoţju njegovu erekciju i učini kako je traţio, blokira svaku misao iz njenog uma, osim njega da ga vozi na isti bezumni način kao on nju u njegovom krevetu. Istegla je usne da primi njegovu veličinu, uzela ga je duboko koliko je mogla, zatim isisala na putu natrag, povlačeći ga ustima. Dozvolio joj je da ponovi dva puta prije nego što je uhvatio i povukao je u stojeći poloţaj. Videla je samo kratak uvid u njegovom odlučnom lica prije nego što ju je okrenuo i savio preko kuhinjskog stola. „Ne moţeš ići na kolena za svakoga.” Troy joj usisa vrat dovoljno jako da ostavi trag i dostigne rukama oko nje da joj otkopča farmerke. „Osim mene. Bićeš na koljenima i koristiti ta pametna usta samo na mene. Zar ne? “


47 Ljubavni erotski romani i BD „Tako je.“ Ona se strese, gurnu guzu u njegovo krilo. Njeno telo odmahnu u očekivanju da konačno bude u njoj. Ugrizla se za usnu de ne vrišti na njega da poţuri, znajući da će naći način zaţali što je traţila. „Tako je. Hoćeš. Kad god ţelim.“ „Da da. Da.“ On spusti farmerke niz njene noge, pored kolena, i ona izađe iz njih. Kada se ništa nije dogodilo za trenutaka kasnije, ona se okrenu da pogleda u Troya upitno, i videla mu oči prikovane na ono što je otkrio. Onda se seti. Jutros, obukla je svilenkastu donje rublje koje joj je dao u petak uveče. „Nosiš moje donje rublje.” Osetila je crvenilo do vrata, ali brzo slomi sramotu. „Pa šta?” On je skliznuo rukom niz stomak da nestane unutar gaćica mukotrpno sporo, kao da je hteo da uţiva u svakom dodiru njene koţe. Dugim prstima pomerio se bliţe, gde je potrebno da bude, uzimajući previše vremena da stigne. Obuhvatio ju je na dlan, a onda gurnuo napred sa njegovim telo da je bila zaglavljena čvrsto između ruku i stola. Njegov glas vibrirao je senzualno blizu njena uho. „Imaš li pojma koliko me to pali, znajući da nešto moje drţiš na svoj slatkoj maci ceo dan?” Bez upozorenja, on je gurnuo dva debela prsta u nju sa dovoljnom snagom da povikne. On ih nije povukao, samo ih je odrţao tamo, visoko i čvrsto u njoj. Ruby glava pade napred a jecaj koji je bio jednak dijelu frustracije i olakšanja. Konačno je ispunjena. Ali trebala je mnogo više od njega, a on je izgledao odlučan u vremenu. „Hodala si okolo sa svojom nestašnom tajnom cijeli dan, zar ne? Da li si mislila na mene dok si sedela na času i nosila moje donje rublje? Da li pomisao na mene čini te mokrom, dušo?“ Njegovi prsti gurnu dublje. „Odgovori mi ili nećeš dobiti više.” „Da! Jako mokrom.“ On nagradi iskren odgovor milovanjem klitorisa palcem. „Jebi moje prste dok sam zadovoljan sa tvojim odgovorima. Šta se dalje dešava zavisi od toga koliko me sretnim učiniš. “ Rukom i dalje zarobljenom između nje i stola, počela je pumpati kukovima od čvrsti pritisaka prstiju, cvileći kad je njegov palac nastavio nepopustljiv napad. „Šta misliš na času , Ruby?” Ona ispusti nestrpljivi zvuk. „Odgovori mi, ili ću ukloniti palac.”


48 Ljubavni erotski romani i BD „Ne. Molim te, nemoj.“ Ona usisa drhtav dah, pokušavajući da podeli njen fokus između razgovora i njegova uporna mučenja njena vlaţna mesa. „Razmišljala sam š… šta, bi se dogodilo da sam ostala cijelu noć.” disala je, njene reči radile zajedno. „Razmišljala sam kad se probudim ... što bi učinio.” „Da li da ti pokaţem?” Zareţao je. „Da.” U tren oka, smaknuo je ruku između nogu i okrenuo je prema sebi da ga pogleda. Njena zadnjica pogodila je površinu stola, i on je nogom otvori na silu. Troy spretno stavi kondom, i gurnuo se u nju jednim snaţnim prodorom. Ruby vrisak se mešala sa s psovkom. Prije nego što je u potpunosti osetila da je potpuno ispunjava, počeo je da se pokreće. On zavrti kukovima dole pod uglom, njegova otečene duţina bila je u kontakt s njenim klitorisom sa svakim mahnitim guranjem u nju. Kada joj je glava pala natrag na ramena, Troy potonuo prstima u njenu kosu i nakrivi glavu da ga pogleda u oči. „Dokle god si sa mnom, ne ţelim da neka bitanga razmišlja da on ima pravo da dodiruje tvoje divno lice. Ako ţeliš da se diraš, reci mi gde, i ja ću se pobrinuti za to. Ja sam jedini koji te sada dira, Ruby. Ja. Ruby je pokušala da misli, razumom kroz zadovoljstvo, ali um joj nije dozvolio. Mogla se koncentrirati samo na Troya . Vodio joj je telo dole dok joj leđa nisu bila izvijana na površini stola, a onda se ponovo ispravio. „Ostani tu. Ţelim da vidim svaki centimetar tvog tela kada dođe. To će se dogoditi uskoro, dušo. Mogu već osetiti kako se tvoja maca zateţe oko mene.“ Njegove oči su gotovo u potpunosti bile skrivene ispod kapaka, zadovoljstvo koje prekriva njegova senzualna karakteristika dok je nastavio da ulazi u nju sa divljim tempom. Još jednom, umočio je palac između nogu i masirao to savršeno mesto, stalo je da juri prema puštanju na slobodu. „O Boţe, Troy. Oh, Boţe!“ Dok je koprcala na stolu, Troy je zgrabi za kolena i gurnuo ih šire da ga primi. Naginjanjem dolje nad nju, on je pokopao svoje lice u njen vrat, povećao njihov intenzitet sve dok nije mogao osetiti sto kako struţe na zemlji ispod njih. On je narastao veći u njoj, njegovo stenjanje od zadovoljstva sve glasnije i grleno sa svakim nasilnim kretanjem njegovog velikog tela. Kada je konačno stigao kraju, njeno ime je bilo reţanje uz njen vrata prije nego što je potonuo zubima u rame. Ona je vrisnula, zahvalna za šok boli jer ju je vratio na Zemlju. Gde je Troy leţao na njoj, borio se da povrati dah, njihova tela zaključana zajedno kao dve slagalice. On se povukao da je


49 Ljubavni erotski romani i BD pogleda. „Jesi li još uvek tu sa mnom?” Klimajući, uspravila se i obuhvatila njegov obraz. „Ovde sam.” Olakšanje mu prođe licem prije nego što ju je pokupio i odneo u spavaću sobu. Kada ju je polegao na krevet, ona jurnuo ispod pokrivača. Troy se popeo pored nje i povuče je gore uz njegove gole grudi, uzdišući kad su im glave pogodile jastuke. Ruby je čekala, znajući da je njihov razgovor od ranije daleko od kraja. Ne ţeli da razmišlja o posljedicama njihove međusobne veze sa Lenny Driscol ili da je Troy pokuša poslati dalje. Jednostavno je ţelela da leţi u njegovim rukama i pokupi razbacane misli. Iza nje, međutim, nije mogla osetiti kako se napetost polako gradi u njegovom čvrstom okviru i znala je šta će na kraju razbiti njihov trenutni mir. Tako da je ona prva razbila. „Za šta ţeliš Lenny-a? Troy je uzdahnuo. „Znaš da ne mogu da ti kaţem.” Skoči joj srce. „Zato što se bojiš da ću traţiti?” „Ne, prokletstvo. Što manje znaš, sigurnija ćeš biti.“ Nakon duge šutnje, Troy nastavi. „U najmanju ruku, moram imati nadzor na tebi. Za svoju zaštitu. Neću se moći koncentrirati na neki drugi način, znajući da si tamo. Ranjiva.“ Okrenula se prema njemu. „Ne. Ţao mi je, ali ne. Cenim što ţeliš da me zaštiti, ali znam te ljude. Ako oni ţele da me nađu, nikakva neobileţena vozila ih neće zaustaviti. Uočili bi ih na kilometar, baš kao i ja. To će samo pogoršati stvari za mene na kraju. “ „Imaš neverovatno usranu sliku o policajcima.“ Ona mu makne kosu s čela. „Moţda nekada.” Troy okrenu glavu da joj poljubi ruku. „Ne mogu popusti ovo. Moramo da se nađemo na pola puta. Moja prednost bi bila da te zaključam u sigurnu kuću.“ Kraj usta mu se nakrivi od njenog pogleda uţasa, ali brzo ih spljošti. „Čak te ni ja ne mogu zaštiti, jer ne mogu biti viđen s tobom.” Mogla je osetiti da se predaje. Iznenadilo ju je koliko je ova koncesiju košta. Normalno, boriće se da bude po njenom, ali ako je to jedna stvar da ga dekoncentriše na poslu, pomogao mu koncentrirati, mogla bi pati kroz to. „U redu, policajče. Dogovorimo se. Ako uočim tvog nadzornog momka, izgubiću ga. Ako oni se dobro skriju, ostaće. “


50 Ljubavni erotski romani i BD Osmeh olakšanja transformisa mu lice, trostručeći joj osećanja krivice. Jer u pozadini uma, znala da neće biti u stanju da se izvuče iz ovoga. Od sutra, on će joj pomoći sviđalo joj se to ili ne. Troy uze obe njene ruke u njegove i prevrnu je. Otvorio kutiju na noćnom ormariću i izvadio kondom, onda stavi ga na otečenu erekciju. Sa jednim pritiskom kukovima, bio je duboko u njoj, izazivajući jecaj iz Ruby-na grla. „Vidiš kako je to bilo lako, Hustler?” Onda se nagnuo dolje i poljubio je, gutao njene povike s usta kada je počeo da se kreće.


51 Ljubavni erotski romani i BD

Osmo poglavlje Troy je pogledao kad je Daniel ušao u policijsku stanicu s Brentom i Mattom. Po prvi put od kako su primili vest o sluţbeniku Tenneyu pronađenim i pretučenim na pola do smrti u Brooklynu, izgledali su kao da imaju dobre vesti. Troyu su svakako trebale. Ostavio je Ruby pretvarajući se da spava u njegovom krevetu jutros. Znajući da trebaju razgovarati, ali i vrlo svestan činjenice da je provela noć s njim je bilo ustupak , nije ţeleo gurati svoju sreću. Ako je pritisne previše jako, i prisili na obećanje da neće ugroziti nepotrebno šanse s njenom sigurnosti, mogla bi slomiti svoj teško stečeni sporazum o nadzoru. Znajući da je automobil prati, bila je jedina stvar da ne izgubi razum dok je sedeo za stolom, suţavajući Lennya Driscola moguće lokacije. Mislila je da bi zadrţala namere i sakrila noć prije, ali on ih je video u njezinim očima. Mora naći način da reši ovaj slučaj prije nego što se ona umeša. Noć kad ju je upoznao, prepoznao je njezinu radoznalu prirodu, i ne bi bila sretna sa sedalom pozadi za dugo. Ona ne bi samo ugrozila slučaj, već i njenu sigurnost u procesu. Da ne spominjem, dao je neki fancy rad nogu u njegovo ime i uverio poručnika Rhodes da joj dodeli zaštitu a da ne dovede Ruby na ispitivanje. Troy nije imao za dugo, međutim, prije nego što čovekovo strpljenje postalo tanko i počeo ići za informacijama gde god je mogao naći ih. Nije mogao dopustiti da Ruby bude iskorištena kao mogući izvor, nešto što bi moglo ugroziti njezinu dobrobit, ali je potrebno da radi brzo ili će biti neizbeţno. Jedno je sigurno znao. Ako nije prestao razmišljati o svim mogućnostima što se moţe dogoditi s njom, on nikad ne bi dobio šta je postigao. Usredsređenost. Njegova tiha naredba pomogla je svima u dve sekunde. Prizori iz noći prije igrala je njegovom glavom. Ruby kleči pred njim, Ruby ispod njega, Ruby tamna kosa raširena po jastuku dok je spavala pored njega. Probudio se na pola siguran da neće biti tamo. Ali bila je. Dala mu je svoje poverenje, nešto što on sumnja da nije tako lako davala. Sada ga treba zaraditi. Kad devojka poput Ruby da svoje poverenje, srce će ga slediti. Morao je da zaradi i to. Daniel se nasloni bokom na stol, razbije mu ciklus misli. „Dobro jutro, Bennett. Ţeliš dobru vest ili lošu vest prvo?“ „Dobru“ Brent je odgovorio umjesto njega. „Uvek uzmi dobru prvo.“


52 Ljubavni erotski romani i BD Odmahujući glavom na Brenta, Matt izvuče stolicu i sjede. „Tenney se probudio iz kome jutros. Upravo smo se vratili iz bolnice. Nema trajnog oštećenja.“ Val olakšanja prođe preko Troja. „Odlično. To je odlično. Koje su loše vesti?“ Brent je još uvek tu, Daniel je bio bezizraţajan. Smešno, šupak, Brent se vratio, izgled nepromenjen. „Loša vest je da obaveštenje koji smo primili o Tenney da je uključen s Driscol dokazalo se tačno. Tenney nam je rekao iz bolničke postelje da ga je jedan od Driscol dečki izigrao. Troy je klimnuo, ne iznenađen. Već je bio uveren da je Driscol bio odgovoran, s činjenicom da se skriva i naglim odgovorima koje je dobio kada je ispitivao njegove suradnike. „To nam daje ono što nam je potrebno da ga privedemo.“ „Tako je. Trebaće nam dan da sastavimo tim zajedno. Kao prvo, potrebna nam je njegova lokacija. Troy gurnu svoje beleške preko stola prema ljudima. „Suzio sam je na dva mesta. Oba u Brooklynu. Sada kada znamo da je Driscol naš čovek, poručnik će staviti više ljudi u ovo. Mi bi lako trebali imati njegovu lokaciju do sutra. Brent pokupio svoje beleške i pregleda ih brzo. „Čujem da si stavio nadzor na mogućeg svedoka? Poručnik nije baš susretljiv u detaljima.“ Troy se pomaknuo nelagodno, znajući da mora izaći čist. Njegova savest mu neće dopustiti da napusti svoje kolege, nesvesni da je moguća divlja karta u igri. „Sećate se devojke koja je igrala bilijar iz Quincy-a prošle noći? Dugih nogu lepotica sa crnom kosom? Danielov osmeh proširi se šire. „Naravno, sećam se.“ Troy je zurio u njega, a onda je na brzinu objasnio vezu između Ruby i Driscol. Brent podiţe obrve prema gore. „Zezaš li me? Ona nas moţe odvesti pravo do njega.“ „To se neće dogoditi“ Troy izgovori. „Nećemo je staviti u opasnosti. Ona nije jedna od njih više, a ako se otkrije njena veza sa mnom, uradićemo upravo to. Naćićemo Driscol sami.“ Okrenuo se i video da ga Matt tiho promatra. „Izgleda da se puno toga dogodilo između petka i ovog jutra.“ „Moglo bi se reći.“ Brentu je pala glava prema napred. „Molim te, nemoj mi reći da si pao na ovu devojku. Ona vara ljude za novca da bi preţivela.“ Troy nije odgovorio, samo je podigao obrvu. Nije imao interesa da


53 Ljubavni erotski romani i BD raspravlja o svom odnosu s Ruby. Ne kad je sekira još kuckala nad njihovim glavama, čekajući da padne. „Hvala Hristu ova emocionalna sranja nikad se neće meni dogoditi.“ Brent nastavi. „Ako ikad vidim da dolazi, vući ću guzicu u suprotnom smeru kao da me deset punica jure s iglama u rukama.“ Matt se nekarakteristično nasmejao. „Tvoje vreme će doći, Brent. Najveći i najteţe padaju.“ Daniel dometne glavom. „Jebi to. Ako ja padnem, vodim vas sve sa mnom.“ Daniel je uzdahnuo. „Pretpostavljam da bi me uzeo i za savet o zadovoljavanju ţena? Vidiš, postoji ta stvar koja se zove Cl...... „Jeste li lepe ţene gotove?“ Troy provali nestrpljivo. „Imamo dve lokacije za izviđanja, a nemamo puno vremena.“ *** Ruby je hodala ţustro niz ulicu, bacajući povremeno pogled preko ramena. Večer je pala, a hladan vetar dirao joj koţu po obrazima. Namestila je yoge mat više na rame, zarila je ruke u dţepove da ih ugreje. Uočila je neoznačen policijski automobil prije pet minuta, i morala je priznati da rade dobar posao ostati neprimećeni. Da ih nije potraţila, njihova prisutnost bila bi ne registrirana. Šteta i onako će ih izgubiti u svakom slučaju. Hodala je dobrih pola sata do biljarne dvorane u odjeljku East Flatbush Brooklyn u kojoj nije bila više od godinu dana. Okolno susjedstvo krenulo je na bolje, deca na koledţ pohađaju školu u grada koristeći jeftiniji najam u Brooklynu, za razliku od Manhattana. Nove trgovine i kafići su otvoreni ubrzo da iskoristiti nove krvi. Njezino odredište je međutim, ostalo verno sebi, ističući se među novim zbivanjima poput upale oka na kraju niza praznih skladišta. Slomljen trn u oku, Hildebrand biljar nadamo se još uvek uz istu grubu guţvu koju je uvek imao, osim novoj mlađoj publici u komšiluku. U stvari, Ruby je računala na to. Ako je mogla učiniti nešto da bi izbegla Troya borbu s Lennyjem Driscol, morala je to učiniti. Ovo je bio njezin tamni, uvrnut svet. Imala vrstu pristupa koju on nikad neće imati. I za razliku od svakog drugog muškarca u njenom ţivotu, on je nije pokušao koristiti u svoju korist. On je doista ţeleo je skrivenu. Sigurnu od zla. Znala je za šta je Lenny Driscol bio sposoban. Njen otac, koji nikada nije bio uplašen od drugih osobe ili opasne situacije u svom ţivotu, ţivio je s zdravim strahom od Lennyja. On ju je upozorio u više navrata da drţi usta zatvorena o čemu je videla ili čula a da se odnosi na tog čoveka. Čak je


54 Ljubavni erotski romani i BD ukazivao na mogućnost da je Lenny mogao imati prijatelje u policiji ili u političkom uredu koji ga čuva od nevolja. Nije mogla sediti i gledati da se ista sudbina zadesiti Troy kao mnogima prije njega. Njezinu ocu, čak. Ne kada je mogla uraditi nešto po tome. Otišla je u joga studio kojeg je našla na internetu danas poslepodne nakon povratka iz Troyeva stana. Čovjek u bijelom ogrtaču stojao je iza pulta podigao pogled s očekivanjem i dobrodošlim osmehom na licu. „Dobrodošli. Jeste li ovde za sedam sati čas?“ Ruby je ignorirala pitanje. „Imate zadnji izlaz na ovom mestu?“ Izgledao je zbunjeno, ali očito protumačio hitnost iza izraza, pokazao je prema slabo osvetljenom studiju prema pozadi. „Odlično. Hvala.“ Krenula je u smeru koji je pokazao, ali je stala je na kratko, okrene se i podigne brošuru s pulta. Moţda bi mogla i doći nekada i videti i oprobati se u jogi. Trenutak kasnije, iskliznula je na straţnja vrata i na uličicu koja prolazi iza studiju. Znajući da je ima oko sat vremena prije nego što nadzorna ekipa shvati da zapravo ne uzima časove yoge, poţurila je prema ulazu u straţnji deo Hildebrand's. Udaranje bilijarskih loptica i bas-teškog klasičnog rocka pozdravilo je kad je ušla unutra, primjeti da je njezin omiljeni stol stajao prazan u kutu. Ona zaobiđe skupinu studenata u kamiondţijskim šeširima pijući Pabst Blue Ribbon i napravi svoj put do bara, zahvalna kad je prepoznala jakog čovjeka iza njega. Izvlačenjem pola litre s jedne strane, Gerard se širom nasmešio u znak pozdrava. „Pa, sranje. Nije li to Ruby Elliott. Gde si bila, devojko?“ „Okolo“ rekla je s tajanstvenom migom. Krajičkom oka, ona skenira bar za čovekom kojeg je došla pronaći, ali ga nije videla. „Imaš li protiv ako srušim nekoliko lopti u blizini?“ „Samo napred. Tvoj stol čeka.“ Gerard se nagnu napred na šanku i spusti glas. „Samo uradi sebi uslugu i nemoj uzimati novac od mojih novih hipster klijentela. Oni će napisati pregled na Yelp brţe nego što trepneš, a to nije dobro za nikoga.“ „Bez brige, Gerard. Njihov novac je siguran večeras. Ja sam ovde samo u praksi.“ Uspravio se, još jednom sumnja zategne mu usta, ali nije komentirao. Svako tko je poznavao Ruby prije godinu dana ne bi poverovao da će gubiti vreme na ovakvom mestu, osim ako je čeka hrpa novca do kraja noći. Pre nego što se predomislio pa je dalje ispitivao, zgrabila je pladanj s bilijarskim


55 Ljubavni erotski romani i BD lopticama s pulta i krenuo prema njezinu stolu. Četrdeset i pet minuta je prošlo bez ikakvog znaka od muškarca. Ruby je pokušala biti nezainteresirani o dolascima i odlascima kupaca u Hildebrand , ali je osjetila da je počela dobivati nervozu. Trebalo joj je da izađe pred yoga studio u roku od petnaest minuta ili neobeleţeni automobil će izvestiti Troya da ih je ostavila na cedilu, što bi dovelo do niza pitanja koje ne ţeli odgovoriti. Baš kad je htela odustati, videla je kad je Tim Keith ušao kroz prednji ulaz i seo na najudaljeniji kraj šanka. Gerard automatski počeo praviti pintu Guinnessa za Tima, Hildebrandova redovna i komšiji osuđeniku na doţivotnu robiju. Ako su informacije postojale o Lenny Driscol boravku ili što je učinio da navuče policajce na njegov trag, Tim Keith bi sigurno znao detalje. Sada mora naći način da ide polako bez previše truda. Ruby ponovno namesti loptice, ostavi štap natrag u smotan yoga mat, i krenuo prema baru. Kliznu u sedište pored Tima, uputi osmeh u Gerardovu smeru. „Ginger Ale, molim vas?“ „Tako je, dušo.“ Ruby se okrenuo i vide da je Tim gleda pomno, tako da se ona leţerno nasmejala natrag. „Hej, Tim. Dugo se nismo videli.“ Kuckanjem nezapaljene cigare po baru, on je kimnuo. „Nisam te video u ovoj četvrti već neko vreme. Što te dovodi nazad? „Samo mi je nedostajalo, valjda.“ „Ha.“ Gerard postaviti piće dolje ispred nje, a ona otpije gutljaj, grlo joj je odjednom postalo suho. Tim nikad nije bio neprijateljski raspoloţen prema njoj, ali sad je bio blago sumnjiv. Trebala je ustati, smanjiti gubitke, izađe upravo sada, ali je ostala prikovana za svoje mesto. Ţelela je pomoći Troy, bila joj je potrebna informacija. A osim toga Bowen, kojem definitivno nije mogla ići u ovom slučaju, nije imala nikakav drugi načina da se ponovno vrati. Ruby se nasloni u stolcu, nastojeći da se bude opuštena, i čekala da govori. „Nisam video tvog oca već neko vreme. Je li on još uvek radi s Lennyjem, ili je sledio tvoje vodstvo i okrenuo novi list?“ Ignorirala je Timovo pitanje o ocu, znajući da pita samo da je podbode. „Zapravo, ovaj novi list koji sam okrenula nije sav puknut. Razmišljam da traţim od Lennyja moj stari posao nazad. Ne mogu dobiti istu vrstu akcije radeći solo.“


56 Ljubavni erotski romani i BD Njezin mobilni zvonio je u dţepu, i ignorisala ga je, znajući da je to Troy. Njeno vreme je isteklo. „Ne mogu ga čini se pronaći ga. Znaš li gde on vodi posao sada?“ Timove oštre oči susrele su njene, zaronile duboko za bilo kakvu prevaru. Njezin prijateljski, otvoren izraţaj nije popuštao. Činilo se da je poverovao i telo mu se opustilo u stolici. Konačno, izvukao je olovku iz dţepna kaputa i zapisao adresu na salvetu prije nego je kliznuo preko bara u njenom smeru. Kad je posegnula za njom, drţao je za kraj. „Ovo mesto je samo slutnja. Nestao je iz vidokruga prije tjedan dana, i niko ne zna kamo je otišao.“ Spustio je glas. „Prebio je jednog s značkom prošlog tjedna zbog neplaćenog duga. Stavio je mušićava tipa u komu. Sad ima još jedan policajac koji njuška okolo, tako da je više nego malo paranoičan.“ Tim je odmahnuo glavom. „Čuo sam da je označio ovog novog policajaca kao sljedećeg na njegovoj listi. Počinje da gubi dodir za suptilnosti. Kad je Ruby otišla natrag u uličicu trenutak kasnije, Timove reči odzvanjale su joj u glavi, tako da je zaboravila da ode natrag kroz yoga studio da bi je rep mogao pratiti kući. Čuo sam da je već označio ovog novog policajac kao sljedećeg na njegovoj listi. Morala je brzo raditi.


57 Ljubavni erotski romani i BD

Deveto poglavlje Sedeći u mračnom stepeništu Rubyeve zgrade, Troy se pokušao boriti s panikom. Dobio je poziv od strane sluţbenika za nadzor u osam sati, rekao mu je kako je Ruby otišla u studio za yoga i nije izašla. Njegov čovek je čuvao komšiluk bez sreće. Ona je odavno otišla. Troy, je ţeleći ići traţiti je lično, ali bio je prisiljen sediti i čekati, svestan da pokazati svoje lice pred Ruby bila bi loša ideja. Biti u njenoj zgradi, čak i skriven unutra, nije baš najbolja ideja koju je imao, ali ţelja da je vidi maglilo mu je prosuđivanje. Sat vremena nakon poziva, ona još uvek nije došla kući i nije htela odgovoriti na prokleti telefon. Strah pomešan s iritacijom i bespomoćnošću. Nepodnošljiva kombinacija u trenutnom stanju misli. Troy skočio na noge i opsova, s namerom da je ide traţiti kad je čuo zvuk ključeva u bravi. Srce mu bilo spremno da iskoči iz prsa dok je čekao da vidi ko će ući. Metalna teška vrata otvoriše se i pokazaše Ruby, pogleda napola smrznuta s prokletom yoga mat prebačenom preko ramena. Bila je lepa, kosa joj plutala oko ramena dok je vetar duvao kroz vrata. U jednoj ruci, drţala je napola pojedenu čokoladnu krafnu. Ona se zapravo zaustavila za čokoladnu krafnu dok je on sedio i strahovao za njen ţivot? Uz to, njegov je bes dosegao točku ključanja. „Gde si do vraga bila?“ Ruby celim telom skoči s prekinutim vriskom, a krafna joj pala na pod kraj njezinih nogu. Ona se podupre uz zid, traţeći divlje po mraku, i sekundu kasnije primetila je Troy. Kad ga je ugledala kako stoji nekoliko koraka daleko, ona se opustila s neskrivenim olakšanjem, jednom rukom pritisnutom preko srca. „O moj Boţe,“ prošaptala je. „Jesi li poludeo? Gotovo da me srce izdalo.“ Ţaljenje preseli mu se u grudi. Pokušao je da umanji ljutnju, ali ne svu. Ni blizu „Ne. Nisam lud. Ludi izbacuje stručnu zaštitu da bi išli kupiti jebenu krafnu.“ Ljutito je bacila palu krafnu na njega, jedva za malo da ga pogodila u paradne cipele. „Krafnu koju sam samo dva puta zagrizla!“ „Ne pokušavaj biti slatka,“ upozorio je, odmahujući glavom. „Ja sam


58 Ljubavni erotski romani i BD ljut kao ris, Ruby. Imali smo dogovor“ Rekla je uz sleganje ramenima, s mišlju da izgleda blago i pokunjeno. „Primjetila sam tvog čovjeka, pa sam se razdvojila. Sljedeći put, pošalji nekoga s pola mozga.“ „On je najbolje što sam mogao naći, osim sebe. On je bivši vojnik.“ „A ipak ...“ Ona je nabrala nos, glavu nagnula u stranu. „On me je izgubio.“ Troy se nasmejao mračno. „Oh, nemaš pojma o kojoj vrsti vatre igraš se baby.“ Nadraţeno i uvređenog daha, pokušala ga je zaobići na stepenicama. „Zašto ne odeš ohladiti se? Moje je dupe u nevolji, pa neka ja brinem o tome.“ „Ne, do vraga.“ Zaustavio je da prođe mimo njega s čvrstom rukom na njezinu laktu. „Verovala ili ne, ja brinem o tome što ti se događa. Posljednji sat je bio čisti pakao, Ruby. Misliš da je smešno uplašit i govno u meni?“ Njezin ratoboran izraz je nestao, a ona je pogleda u stranu. „Ne. Ne mislim da je smešno. Nisam to učinila da te uplašim.“ „Zašto onda?“ Pitao je. „Ja...“ počela je oklevajući, a onda otpuhnu. „Trebala sam ići zaraditi novac. Ne mogu raditi ono što ja hoću s policajcem koji gleda svaki moj potez.“ Troy je odmahnuo glavom. „Ne misliš da bi ih izvestio o tvojim uobičajenim aktivnostima? Oni se ne mešaju osim ako si bila u nevolji.“ Pustio je njezinu ruku. „Bi li bilo previše traţiti od tebe da mi daš malo poverenja?“ Usledila je duga stanka dok su se oboje regrupirali od argumenta. Kad je Ruby progovorila, glas joj je bio jedva čujan, govoreći koliko je isprika košta. „Ţao mi je.“ Klimnuo je u znak potvrde, ali nije rekao ništa. Prošla je ispred njega, pokušavajući susresti njegov pogled, ali još uvek ljut, zurio je odlučno u zid. Dok nije stala na prste da mu poljubi donju čeljust, i sada poznata toplina naselila se nisko u stomaku. „Znaš zašto danas nosim kosu spuštenu?“ Još jedan poljubac, ovaj put zastao na vratu. „Sinoć si označio moj vrat s tim tvojim prljavim ustima. I znaš što još?“ Troy je osetio kako mu odbrana klizi. Protiv volje, pogledao je dolje i odmah se izgubio u njenim zelenim očima. „Sviđa mi se. Imati tvoje tragove na meni.“


59 Ljubavni erotski romani i BD Njegov penis popeo se na prednjem delu pantalona, moleći za dodir njezine ruke. Rubyn miris, usne prateći stupac njegova vrata, telo koje je zapamtio skrivalo se ispod kaputa, zapretilo da će srušiti njegov bes, ali sećanje na strah je ostalo sveţe. Morao je da povrati kontrolu koju je oduzela od njega. Trebao je obećanje koje je znao da nebih dobio. Zgrabio je zglob koji je išao niz prsa prema trbuhu. „Prvo reci mi istinu. Jesu li išla samo ţivotariti večeras? Istinu, Ruby.“ Oklevajući za sekundu, nasmešila se. „Bi li ti lagala?“ Prekasno. Uhvatio ju je u oklevanju a sada je imao svoj odgovor. Nije se mogla zaustavi od uplitanja. Umirila je svoju bezgraničnu znatiţelju. Znajući je, nevino postavljeno pitanje bilo bi najbliţe što bi dobio od istine večeras. Čini se da, kako bi zadrţao svoj razum, moraće vratiti svoju izgubljenu kontrolu na neki drugi način. Nije mogao dopustiti da zna da je na njoj. Još. Troy je prineo njenu ruku do usta i poljubio unutar njezina zapešća. „Sećaš li se što sam ti rekao prvu noć kad sam te doveo kući?“ Ona ga pogleda na trenutak, zbog njegove nagle promene smera, ali je glatko odgovorila. „Rekao si dosta te noći. Suzi malo za mene.“ On ju je privukao bliţe. Jedna ruka sklizila joj niz leđa kaputa stisnula joj čvrstu guzu, zadovoljan kad joj se dah uhvatio u grlu. „Rekao sam ti da ću tolerisati tvoja pametna usta, tvoje prokleto izbegavanje, tokom dana. Ali, kada dođe vreme da te odvedem u krevet, to je kad stavim kraj tome. Neću dopustiti da se drţi ičega kad te jebem.“ Zubima je malo ugrizao njezinu ušnu resicu i ona zacvili. „Sada, sećaš li se?“ Oprezno, ona je klimnula. „Da.“ „Dobro.” On je pritisnu uza svoje telo, prisloni svoje bokove između njezinih bedara. „Samo da budemo jasni, dušo, to je ono što ja radim. Omogućujem ti da skreneš moju pozornost na primamljivo telo, tako da ne moraš odgovoriti na moja pitanja ili objasniti gde si išla večeras. Svestan sam toga. Ja sam taj koji ti je dopustio da se izvučeš s tim.“ On se jednom protrlja o nju, dopuštajući da oseti njegovu ţelju. Zatvorila je oči, usta rastavila i stenjala. „I nećeš se tako lako izvući za drugo. Ne osećam se blagonaklono prema tebi ovom trenutku.“ *** Troy ju je podigao s jednom snaţnom rukom, i noge je automatski omotala oko struka kao da je napravljena za njega. Kao da su radili ovaj ples tisuću puta, iako se osećala sad uzbudljivo, i uzbuđeno. Njegov korak


60 Ljubavni erotski romani i BD siguran i uveren, uspeo se stubama prema njenom stanu. Ruby se pokušala usredotočiti na njega, ljubeći mu vrat i udišući njegov miris, umiriti svoje ubrzano srce, ali bez uspeha. Nikad nije upoznala nikoga ko bi mogao videti kroz nju tako lako. Učinilo je da mu veruje. Nikad mu neće reći još jednu laţ. Znao je samo da je pitanje dana, a ipak, znajući njenu pozadinu da je radila za kriminalca kojeg je pratio, imao je pouzdanja dovoljno da je ostavi u svom stanu tog jutra. Pronašao je način da joj dopustiti da zadrţi svoju slobodu, iako je imala podatke koje je mogao da iskoristiti protiv nje. Ruby je osetila očajničku potrebu da vrati poverenje. Troy misli da je vredna više od novca kojeg je mogla zaraditi u jednoj noći. Vreme je da to dokaţe. Nikad nije dovela nikoga u svoj stan. Od kad je otišla od oca da se osamostali, konačno je pronašla svoj prostor. Za razliku od bezličnih hotelskih soba koje je često posećivala, ovo je bio njezin dom. Deljenje s nekim drugim je bio veliki korak, ali osećala se dobro. Ţelela je sećanje na njega u svom krevetu, njegov miris na njenom jastuku. Deliti deo sebe koji je drţala skrivenim tako dugo, sa njim. Troy se zaustavio na vratima i ona klize niz njegovo telo. Osećala se iznenada ogoljeno, skrenu pogled i potraţi ključeve iz dţepa. „Hej,“ rekao je, podiţući joj bradu prema gore, mršteći se kad joj je osmeh zadrhtao. „Mislim da je ovo prvi put da sam te ikad video nervoznu. Sleganjem, pokušala je biti opuštena od njegova promatranja ali nije uspela. „Nikad nisam prije dovela nikoga ovde. Ili što već.“ Nešto primitivno bljesnu mu preko lica dok se kretao bliţe. „Osim mene.“ „Osim tebe“ šapnula je trenutak prije nego što su mu se usta zaključala s njezinima, isušivala svaki delić napetosti izazvana, nakon beskrajno dugog dana bez njezina tela. Do tog trenutka, nije bila svesna koliko joj je trebalo da je ljubi. Posljednji sat bio je napet, podsetnici na njen prošli ţivot, čineći da se oseća izloţenom, kao prevarant. Povukla je snagu iz kontakta njegovih gladnih usana. Osećala se cijela na način koji nije imao smisla. Trebalo ju je uznemiriti kako su jednostavno njegova usta naređivala njenom raspoloţenju, ali osećala je nešto drugo, nije bilo mesta za brigu. Odmaknuo se, pogled mu zaključan na usta kao da nije mogao obuzdati potrebu za više. „Idemo unutra prije nego što ti strgnem te traperice i uzmem te jako uz ova vrata.“ Zagrizla je usnu da se suzdrţi da ga ne zamoli upravo za to. Ruby se okrenuo i gurnu vrata. Odlučnim izrazom lica, šapnula mu je. „Samo spusti glas. Ne ţelim probuditi muţa.“


61 Ljubavni erotski romani i BD Iza nje, Troy se nape. „Bolje da se šališ.“ Ruby mu namignem preko ramena i uključi svetlo. Okrenula se Troju kako bi se ocenila njegovu reakciju. Pregledao je sobu, sletio na sve u roku sekunde, podigne obrvu iznenađeno. Pokušala je videti stan kroz njegove oči, i videla nedovršen bilijarski štap, specijalnih listova zabodena na sva četiri zida i bušilice, ljepila i alati pohranjeni uredno na svakoj raspoloţivoj površini. Cijeli straţnji zid bio je obloţen gotovim bilijarskim replikama iz različitih veličina. Troy paţljivo izvuče mig iz drţača. On joj ga preda u ruku, a zatim bacio zaprepašteni pogled prema njoj. „Ti praviš to?“ Ona proguta. „Da.“ „Ti ih praviš ovde? U stanu?“ Odmahnuo je glavom u neverici. „Neverovatna si. S olakšanjem na nešto tehničko da se usredotoči , ona je brzo rekla. „Nešto kao što je pakiranje i lakiranje, radim ovde. Unajmim za drvo tokarski stroj u lokalnoj trgovini za rezbarenje drveta od javora.“ Pomaknula se nelagodno. „Štedi za moj tokarski stroj. Oni su skupi, tako...“ Zatvorio je udaljenost između njih. „Znači, ţivotariš.“ Ruby ozbiljno kimnu. „Već sam dobila poslovni model razrađen. Čim dobijem moju diplomu, otvaram posao za sebe. Ţelim učiniti ovo kako treba.“ Susrela je njegov pogled. „Ne idem na guranje zauvek.“ „Naravno da ne.” Napola se nasmešio, na način koji je njezin otkucaja srca ubrzao. „Boţe, zar ne znaš kako si neverovatna? Moţeš učiniti sve što ţeliš.“ Snaţan osećaj proširi joj se kroz prsa, jedan za koji nije znala. On je verovao u nju. I u tom trenutku, nije joj bilo potrebno ništa drugo. Samo ovaj čovek ispred nje, gledajući je kao da nije verovao u sreću što ju je upoznao. To ponizi Ruby. Natera je da poţeli biti neverovatna kao što je Troy verovao da je sposobna da bude. Ona mu je otkrila svoj san koji nikad nije delila ni s kim, a on ju je prihvatio, i pohvalio. Nije joj rekao da se drţi onog što je znala, ili prestati pokušavati teţiti nerealnim snovima. Nikada u ţivotu nije doţivela takvu bezuvetnu potporu. Ţelela je otkriti sve o sebi, da iznese sve dobro i loše pred noge, da je pokupi iz ruševina. „Hvala ti“ rekla je, ne iznenađena što joj glas zvučao nesigurno. Okrenuvši glavu, poljubi mu dlan. „Jesi li za još jednu avanturu večeras?“


62 Ljubavni erotski romani i BD

Deseto poglavlje Ruby pogleda dolje na ruku, progutanu u Troyevoj velikoj dok su hodali kroz uličicu iza njene zgrade. Nije otkrila odredište, ali opet, verovao joj dovoljno da krene za njom natrag niz stube i napolje u noć. Oko njih, magla razvijala se od mettoa na otvorenom betonu, televizija je treperila kroz prozore ljudi, a vetar je šibao pokraj njih u naletima. Sve joj poznato to. Dom. Primećujući kako pregleda svaki tamni kutak uličice sumnjivo, traţio je bilo kakav znak opasnosti, ona ga gurnu u rebra, smešeći se. „Izgledaš potpuno spreman za vanzemaljski napad.“ Povukao ju je u svoju stranu zaštitnički. „Molim te, za ljubav Boţju, nemoj mi reći da hodaš ovuda sama noću. Ili tokom dana, što se toga tiče.“ „U redu, neću ti to reći.“ Ona se naceri njegovom pogledu upozorenja. „Iako, to nas čini jednakim jer si me uplašio na smrt ranije.“ „Ti si to zasluţila“ gunđao je. „Kunem se daćeš mi čir. Premlad sam za čir na ţelucu, Ruby. „Nije puno daleko“ rekla je. „Uskoro ćemo biti na sigurnom, gde me moţeš grditi za moju neopreznost i maltretirati me obećanju da ću biti bolja. „Samo sam blago ljut.“ „Hmm. Moţemo učiniti bolje od toga.“ Kad ju je pokušao podići s tla u naručje, ona se izmigoljio i potrčao prema vratima s katancem koja se nalazila uz zid uličice. „Ovde je.“ Ona izvuče tanki, metalni predmet iz dţepa i gurnuo ga u bravu. „Ne gledaj sada, ali evo ga taj čir.“ Uz nekoliko uvrtaja svojim zglobom, brava se otvorila. Ona je ukloniti iz metalne petlje i otvori vrata, pokazujući mu da je prati kad je išla unutra. „Isuse“, zastenjao je, povlačeći ruku niz lice. „Malo upozorenje bi bilo lepo prije nego što me uključiš u kazneno delo.“ „I pokvarim iznenađenje?“ Okrenula je prekidač na zidu. Nad njihovim glavama, desetak svetla se upališe, osvetljavajući napuštenu konobu. „Oh, dobro, nisu isključili struju još.“ Troy pogleda preko sobe, drveni pod škripio je pod nogama. Nameštaj uredno raspoređen u sekcije i portreti poznati irskih pisaca obloţio zidove. Osećalo se trenutaka prije, da su pune ljudi. Zaustavio se kod pune veličine bilijarskog stola koji se nalazi u sredini prostora. „U redu, kakvo je ovo mesto u koje smo ušli na silu bez dopuštenja?“


63 Ljubavni erotski romani i BD Ruby izvuče nekoliko kvartala iz dţepa jakne prije nego je obesila na visokom stolcu. „Kormilarnica Konoba. Zatvoreno je prije oko mesec dana. To je još uvek čisto jer su pokazivali je potencijalnim kupcima.“ Poslala mu je velik osmeh i protrljala ruke. „Izgleda da su ostavili i grejanje, također.“ Sagnula se i stavi kovanice u otvor stola. Kugle jurnuše dole, sletiše uz tresak, a ona je počela da ih udari. „Fancy igra?“ „A do vraga.“ On slegne skine jaknu s teškim uzdahom. „Već sam saučesnik. Moţda se i isplati.“ „To je duh.“ Ruby ustane i protrese svoj yoga mat, ispadnu dve polovine štapa iznutra. Brzo, ona stavi krajeve zajedno i prođe oko biljarskog stola stade pred njim, pruţi mu ga. „Ti udaraš.“ Promatrajući je sumnjivo krajičkom oka, uze štap. Zgrabio kockicu plavom kredom, brzo namaza vrh, a zatim se sagnuo da postroji svoju metu. „Ovo nije štap koji si koristila prvi put. Onaj je imao tamnocrvenu foliju.“ Iza njega, podigla je obrve prema gore. „Sećaš se toga?“ „Da“ rekao je Troy tihim glasom, i posla kuglu niz sto i razbi metu. Dve su otišle u dve rupe, i on se uspravi. „Sećam se svega o tebi te večeri.“ Uz dobro skriven šok, promatrala ga je oko stola, ubacio je još tri lopte, njegov stil, igranje su znak da nije početnik. Ona nije mogla pomoći osmehu koji se protezao na usnama. „Zašto mi nisi rekao da znaš igrati?“ Slegnuo je ramenima i naneo kredu na vrh. „Nisi pitala. Osim toga, postoji mnogo toga što još uvek ne znamo jedno o drugom, zar ne?“ Ruby dobro raspoloţenje nesta. Očigledno, uprkos blagom poboljšanju u stavu prema njoj, on još uvek nije prebolio ljutnju od ranije. Duboko je udahnula, osećajući da otkriva više o sebi nego što je već. Na neki način, osećala je da mu duguje iskrenost. „Što ţeliš znati?“ „U kojem svojstvu si radila za Lenny Driscol?“ „Wow. Ravno u centar. Zar barem ne ţeliš znati moje omiljene boje?“ „Već znam, zelena je.“ On ubaci drugu loptu. „Gledaj, ne moraš odgovoriti ako ne ţeliš. Niko te ne prisiljava.“ Eto ga. Izazov. Mrzila je što igra tu neodoljivu kartu čak i kad je poštuje. Prekriţivši ruke na sredini, ona se pripremi za njegovu reakciju. „Mislim da bi trebao početi od početka.“ Troy pogleda gore, iznenađenje mu pređe preko lice. Nije očekivao da će govori, Ruby pomisli. „Moja majka me ostavila kad sam bila vrlo mlada. Koliko mlada ne mogu se


64 Ljubavni erotski romani i BD setiti.“ Teško je uzdahnula. „Moj otac, Jim, zarađivao je igrajući bilijar. Kad je otišla, nije mogao priuštiti vrtić ili dadilju, pa me je vodio sa sobom. Odrasla sam u bilijarskoj dvorani. Čak i nakon što sam krenula u školu, one su bile, te gde sam provela svoje noći i vikende.“ Troy je ćutao, slušao s druge strane stola, drţeći bilijarski štap u ruci. „Otišli smo na put za vreme letnih praznika. Ostali u gradu dovoljno dugo da bi zaradili nešto novca, a zatim se preselili. Na kraju, postalo je previše. Previše divlji karti kada dođeš u nepoznato mesto.“ Videla je kako Troy rukom stegnu štap i odluči ne mariti za to. „Došli smo natrag u Brooklynu, i otac se spetljao natrag s Lennyjem. Neko vreme, sve je bilo super. Lenny je nalazio igre za pare, pošalje mene i mog oca unutra, a mi mu damo deo od dobitka. Onda odjednom, Lenny je prevario mog oca u kusuru. Svađali su se... Bilo je ruţno.“ Ona slegne ramenima, pokušavajući sakriti bol zbog napuštenosti. „Moj otac se vratio na cestu, a ja sam ostala ovde.“ „On te ostavio“ , ljutito je izjavio. „Ipak, ti si nastavila raditi za Driscol?“ Ruby je klimnula. „Prilično ista procedura, samo Bowen je počeo dolaziti sa mnom. Ušao bi kad su stvari izmakle kontroli.“ „Koliko često se to dogodilo?“ Troy glas je pukao kao bičem, i Ruby ustuknu. Drţala je malo zahvalnost za njegovu izrazu lica. Ne osuđujuće tačno, ali nešto nalik neverici u njezinu donošenju odluka. Imala je poriv da mu kaţe koliko tačno je bilo loše. Da vidi koliku istinu moţe podneti prije nego ode. Nije imala ţaljenja o bilo čemu u svojoj prošlosti, a bilo je i vreme da on to zna. Hoće li ili ne prihvatiti to će biti do njega. „Često“ , napokon je odgovorila, i podignu bradu gore. „Finale koje sam ikad igrala za Lennyja završilo je u tučnjavi. Bowen je bio borac cijeli ţivot, ali čak ni on nije mogao pobediti osam muškaraca koji su hteli osvetu za to što ih je cura napravila da izgledaju kao velike seronje u njihovom terenu. Jedva sam na vreme pobegla na zadnja vrata. Provela sam noć skrivena u Denis parkiralištu.“ Troy baci štap na stol, gledala je kako se kotrlja i zaustavlja prema tračnici. Obišao je stol u njenom smeru, bes je pokrivao njegov izraz lica. „Jeste li mi upravo rekla tu malu priču samo da bi me razljutila?“ Ruby izravnala kraljeţnicu, oseti uzbuđenje koje je teklo kroz nju preko njegovih namera. Što će učiniti kad stigne do nje. „Da. Moţda i jesam.“ Povukao je njezino telo uz njegovo. „Pa, jebeno je upalilo.“ Usta su mu se ţigosala na njenima, iznenadile je u iznenadnom


65 Ljubavni erotski romani i BD izdisaju. Ruby nije mogla odoleti uzdahu kad su mu ruke utonule u njezinu kosu, vukle glavu u stranu kako bi mogao nagnut usta više preko njezini. Kad ju je povukao malo jače nego što je trebao, ona mu ugrize donju usnicu da ga ukori, ali to samo produbi poljubac, jezik mu lizao usta s posvojnim reţanjem. „Znaš li zašto si htela da me naljutiš?“ Rekao je direktno uz rastavite zadihane usne. „Zato što znaš da me to čini tvrdim. Znaš da me tera da te jebem.“ Nagnuo je bokove i gurnuo uz nju, pokazujući učinak njezinih reči. „To znači da si vruća da budeš jebena.“ Dobro. Šteta dobila bi mnogo više od cenkanja za štrebera. „Okreni se.“ Oklevala je. Ne zato što se nije htela okrenuti, ali nije se htela predati tako lako u njegovoj naredbi. S nestrpljivom bukom, Troy je uhvati oko struka i naglo ju okrenuo od njega. Dah joj je drhtao, unutra van, zvučeći glasno u praznoj prostoriji, odajući potrebu za njim. On je radio na dugmetu njezinih traperica, a zatim skliznuo velikom rukom dolje unutar gaćica. Ruby ţeludac i bedra se stisnuše kao u naredbi. Zaječala kad je stavio dva prsta u nju, a zatim vlaţnost se širila u bolno sporim krugovima oko klitorisa. „Moţda bi ovo lakše bilo za tebe ako se sloţiš. Nema više nestajanja. Nema više opasni situacija. Ništa od toga. Slaţi se s tim, Ruby. Odmah.“ Grizući usnu, ona je odmahnula glavom. „Ne mogu.“ Gurnuo je svoje duge prste u nju, duga i uska, prisiljavajući njen srednji presek od bilijarski stol. Mislila je da zove njegovo ime, ali nije bila siguran. „Ja štitim ono što je moje. Negiraš li da si moja, Ruby? Ozbiljno bi savetovao protiv.“ „N-ne, ne ţelim poricati“ drhtala je, bila je nagrađena masaţom u kojoj je očajnički traţila njegov dodir. Glava joj pade napred, njeni dlanovi podupirali njezinu teţinu. Odjednom, slatki pritisak je nestao, a ona oseti kako su joj traperice i donje rublje naglo svučene niz njezine noge. Jecala je u iščekivanju onoga što će doći, pritisne leđa uz njega i kruţila golom zadnjicom u krilu mu. „Molim te, Troy. Ja ţelim.“ Sagnuo se i rekao oštro kraj njezina uha. „Ne još. Ni blizu. Čestitam, gurnula si me preko mog limita danas. Kad odlučim da si to zasluţila, dobit ćeš ga brzo i grubo. Ne sekundu prije.“ Zbunjenost pomešana s ţeljom da vidi što je planirao. Šta je značilo to da zaradi? Bez razmišljanja, nagnula se napred i stavi gornji deo tela na sto, stavljajući joj straţnjicu na izlog ispred njega. Nagradio ju je s neravnim


66 Ljubavni erotski romani i BD disanjem, milujući joj dupe sa ţuljevitim rukama, gnječio telo sa ne blagim prstima. „Da li se ovo osećaj dovoljno dobar za tebe, ili bi radije da boli? Ruby glava pade napred na površinu stola s cviljenjem. Odgovor je izašao iz usta prije nego što je mogla analizirati ili se predomisli. „Neka bude bolno.“ S njegove desne strane, Troy pokupi bilijarski štap sa stola. Iza nje, mogla je čuti kako odvija manji, tanji gornji deo štapa. Ne znajući njegove namere samo je pojačalo iščekivanje. Njegov hrapavi dah, njegovo očito uzbuđenje, poslalo je toplinu kroz nju. Trenutak kasnije Ruby osetio gornju polovinu štapa niz obline do dna. Hladano, glatko drvo kretalo se i osećalo strano preko njezine koţe. Zatim, pokret koji nije predvidela, Troy odmaknu tanko drvo u jednom jakom zamahu na njenu guzu. Ona je usisala dah i pustiti ga sa strepnjom. Ţivci su udarali, pulsirali, bubnjali kao ludi u ušima, sve što je mogla misliti bio je još. „Još.“ „Uvek ima još, dušo.“ On je ponovio radnju tačno deset puta više, donosio drvenu osovinu do njena osetljiva tela sve dok nije mogla odlučiti gde je bol završila a zadovoljstvo počelo. Postala je jedini fokus cijelog bića. Svaki udar izazvao je stenjanje u grlu, oblikom njegova imena. Baš kad je postalo previše, kad je mislila da će se zapaliti od tornada koji se odvijao u njoj, prestao je. Tada je glatko, sjajno drva skliznulo između njenih bedara, jedan kraj bio na stolu, a drugi u ruci. „Shvatila si koji su moji limiti danas, zar ne?“ Stavio joj je svoju slobodnu ruku na leđa, a onda se na naslonio na bok. „Sad ćemo tvoj limit testirati.“ Vrlo polako, Troy je išao napred i natrag, klizio središnjem drvene osovine uz njezino vlaţno meso sa savršenom tačnošću, krećući se tek toliko da pravi pritisak gde je potrebno. Ruby su noge pretile da će popustiti pod njom, svaki deo nje sada usmeren je na glatko trenje koje prolazi između nogu. Nagnula je glavu i zatvorila oči, zamišljajući erotsku slika koju su stvorili, Troy koristeći biliarski štap za uţitak na njenom telu. Njegov dodir, oštre reči izgovorene iz usta, izopačene malo po malo, ali ih je volela. Kao da je podmitljivo uništavao za svakoga, bilo čiji dodir osim svog. Ţeleo je saznati koliko je mogla podneti. A on je koristio bilijarski štap, stvar koju je volela najviše, da je nauči lekciju.


67 Ljubavni erotski romani i BD „Sviđa ti se, zar ne?” Troy je glas zvučao sirovo, senzualan. „Mogu reći po načinu kako radiš s tim jebi me bokovima. Radićeš to s njima za mene kasnije.“ „Da“ , rekla je uzburkanim glasom. „Hoću.“ S cviljenjem, uvijala je bokovima, a telo joj jurilo prema puštanju. Dahtala je u kratkim prekidima, bedra se tresla, bradavice izoštrile bolno i Trojov pokret gurnu je bliţe rubu. Tada je sav pokret prestao, pritisak otišao. Ruby povika u znak protesta, a glava joj je pade prema napred. „Ţeliš li još?“ „Da. Molim te.“ Skliskom pritisak se vrati, i on opet iskoristi štap, trljao joj oko tačke razuma, i zaustavi se prije nego što je došla do orgazma. Ponovio je isto mučenja još tri puta, Ruby se pokušala okrenuti, da se istrese na njega šakama, ali on je samo pritisnu na stranu stola i bacio štap u stranu. U jednom brzom pokretu, on je bio duboko u nju, gotovo je srušio sa stola. Ruby je vrisnula od neočekivanog punjenja tela. Njeni mišići stisnuše se čvrsto oko njega, dršćući što je napokon došao. „Ne mogu ući u tu tvoju prokletu glavu“, Troy zareţi uz vrat. „Ti si tako prokleto odlučna da me drţiš podalje. No, tvoje telo zna kome odgovoriti. Odgovara mi, zar ne?“ Ruby je samo počela da se oporavi kad se Troy gotovo potpuno izvukao iz njenog tela, a zatim zabode još jednom, pritom dovoljno duboko koliko bi ušao i prstima. „Troy. Troy.“ Ponovila je njegovo ime više i više, nesvesna onoga što je htela reći ili koliko puta je rekla. „Pusti me, Ruby”, naredio je, i kliznu duboko još jednom. On joj uvio kosu s šakom i povukao je uspravno. Poljubio joj je vrat slatko. „Pusti me unutra.“ Uz jecaj, Ruby glava pade natrag na njegova široka ramena. „Pustila sam te više nego što sam ikada učinila prije. Ni s kim.“ „To nije dovoljno. Ţelim sve. Trebam sve što imaš.“ Oslobodi joj kosu, zahvati joj bokove u ruke i poče je voziti u njoj tempom koji joj je ukrao dah. Vrtoglavi tlak prolazio je kroz nju kako joj telo odgovorilo na sve veće njegove zahteve. Iza nje, Troy je stenjao dok se pribliţio svom vrhuncu, njegova duljina otekla je čak i deblja unutar nje, rastezalo je da ga primi. „Daj mi se. Samo predaj sve, dušo.“ Njegova hrapava naredba, u kombinaciji s kaţnjavanjem prstima, kopanjem u njezinu telu, poslalo je da leti. Telo joj se treslo, muzlo


68 Ljubavni erotski romani i BD njegovo kad se oslobodio unutar nje s konačnim jecajem njezina imena. Spustio je čelo na centar leđa, kupao je u surovim iscrpljenosti njegova daha. Ruby cijelo telo mokro, potpuno napunjeno, da joj sto nije bio za podupiranje, već bi bila kao hrpa na podu. Odjednom, Troyeve strastvene reči se vratiše na nju, donesoše joj suze na oči. Pusti me unutra. Želim sve. Nije bila ni sposobna da mu odgovoriti. On ju je molio da se otvori prema njemu emocionalno i a ona je ćutala, uskraćivala im nešto posebno, priznajući tu neverovatnu povezanost između njih. Godine provedene protiv pobune, označile su je sada kao kukavicu, činile se glupo i besmisleno. Bila je jedna večeras. Nešto je izbi unutar nje. Uspela je sprečiti suze , ali mali zvuk prošlosti skliznulo joj niz usne. Usta joj se trgnuše. „Ruby?“ Troy je povuče neţno za ramena i okrenuo prema njemu. Gledao joj je lice, plave oči svetle, podignu joj toplu ruku na obraz kao da bi se mogla slomiti. „Isuse.“ On dahnu. „Jesi I- li povređena?“ Odmahnuvši glavom, poţurila je da ga umiri. „Ne, nisi me povredio.“ On ispuhane u olakšanju. „A što je onda?“ Reči su joj umrle u grlu. Htela je obećati mu, reci da neće više rizikovati sa svojim ţivotom. Ali, to ne bi bilo istina. Još je imala jednu stvar za napraviti. Ako pokuša objasniti svoje razlog Troyu, što je planirala učiniti za njega, ne bi razumeo. Uzeo bi to kao udarac na ego, ili još gore, pronašao bi način da je pritvori. Bila je odgojena da veruje u dela, a ne reči, da dokaţe svoje vrednosti za nekoga drugoga. Moţda je logika koju ne moţe primeniti ovde, između njih. Ali, to će uvek biti apsolutna istina u njenom svetu. Ona je brinula za njega duboko u tako kratkom vremenskom razdoblju. Ţivot mu je sada bio u opasnosti. Mogla bi sprečiti da više njegovih kolega da budu povređeni. Sprečite ga ide kroz gubitak i bol Granta sve iznova. Sve je bilo crno-bijelo s njom, ali u Troyu da će to biti ogromna zbrka sivog. Moţe li ga nekako naterati da shvati bez da se oda? „Ruby?“ „Ako me stvarno ţeliš, moraš biti strpljiv. Ne mogu se promeniti preko noći.“ Duboko je udahnuo. „Znam da sam ogromna bol u guzici, ali pokušaj da ne odustaješ od mene.“ Drţao je njezino lice u rukama, obećanjem i dozom humora u svom izrazu. „Hej. Ti si moja kolosalna trn u oku. A ja ne idem nigde.“ Nasmejala se „U redu, Troy Bennett. Onda ću ti dopustiti da prenoćiš. Ali trebaš znati, sveţa sam kao paprika.“


69 Ljubavni erotski romani i BD Kutovi njegovih usta razvuku se u osmeh. „Ne brini. Mogu biti kreativan.“ Ruby pogleda u zaboravljen bilijarski štap. „Pričaj mi o tome.“


70 Ljubavni erotski romani i BD

Jedanaesto poglavlje Troy je bio fokusiran na mapu Brooklyn Navy Yards raširenu na konferencijskom stolu ispred njega, s pojedinostima područja oko skladišta, gde će, nadaju se biti uhapšen Lenny Driscol u roku od sat vremena. Nakon što su danima okolo pripremali zasede i radili sa različitim doušnicima. Njegov poručnik i većina oficira bili su 100 posto sigurni da se Driscol skrivao u podrumu zatvorene tvornice odeće. Troy nije delio njihovo uverenje. Nešto u tome nije bilo u redu. Smestili su oficire u apartman preko puta ulice da prate skladište u posljednja dva dana. Tokom tog vremena, oni su videli desetke ljudi kako dolaze i odlaze, praktički skakući okolo i mašući crvenom zastavom da se Driscol skriva unutra. Bilo je previše lako. Driscol nije mogao preţiveti ovako dugo a biti tako glup. Dve ulice dalje bilo je još jedno prazno skladište, druga lokacija uzeta je u obzir za moguće skrovište. Niti jedna osoba nije ušla kroz ulazna vrata danima, tako da su oni to skladište isključili. Ipak, nelagoda u njemu je ostala. On je ţeleo više da to bude gotovo. Ne samo zato što je Driscol zasluţio da ga se uhapsi za odmeravanje njegove vlastite brand pravde i stavljanjem jednog od njegovih u komu, nego zato što nije voleo da Ruby bude tako blizu situacije. Dokle god Driscol ostane na ulici, Ruby će biti u opasnosti od strane udruţenja. Opasnost od Driscol. Opasnost od sebe. Uzmi svoj pick. Ona nešto krije od njega. Troy je znao u svojim kostima. Što prije oni uhapse kurvinog sina, on će moći lakše disati. Nekako, on je sam sebe zapetljao u velike neprilike koje su suočene s Grantom. On je formirao privitak, iako vrlo različite vrste, za nekoga ko je igrao brzo i labavo sa svojom vlastitom sigurnosti. Grant nije znao značenje reči oprez, a nije ni Ruby. On je napustio Chicago kako bi izbegao stalne podsetnike na svog partnera, kako nije uspeo da mu sačuva leđa, kad je to bilo najpotrebnije. Nije mogao uspeti s Ruby. Jednostavno, ako bude bio sa Ruby, staviće je u opasnost. Ona bi bila pokrenuta sa gomilom koja je ne bi uzela ljubazno, da njihove tajne deli s policijom. On ju je pretvorio u pretnju opasnih ljudi. Mogući izvor. Znao je da ju je trebao ostaviti na miru. Zaštititi je tako da se udalji. Ipak, nije mogao. I nakon njihovih noći i jutra zajedno, on nije mislio da će biti u stanju udaljiti se, čak i ako je to ţeleo. Šarena karta ispred njega se zamagli, kada se podsetio buđenja u Rubynom apartmanu. On je ustao rano, s namerom napuštanja prije izlaska


71 Ljubavni erotski romani i BD sunca, tako da ne bi bilo šanse da bude uočen u njenoj zgradi. Ali ovaj put, drugi put otkada su se zajedno probudili u istom krevetu, ona se nije pretvarala da spava. Ona ga je gurnula dolje na leđa i vozila ga tako jako da je bio izbezumljen sa potrebom da dođe natrag do trenutka kada je ona završila, tresući se i stenjući na njemu kao iz njegove najveće erotske fantazije. Prošao je još jedan sat pre nego što se uspeo odvući, pa čak i tada, on je hteo da se vrati po još. Ali k vragu, Ruby gola i sexi, glas joj promukao od sna, očajan da ga ugura ponovo u nju? Ona bi ga napravila da gori kao lud. U stvari, bilo mu je potrebno da prestane razmišljati o tome upravo sada, u sobi punoj oficira koji bi svakako primetili, ako bi postao tvrd, na izgled iz proučavanja karte. „On je tamo. Znam to.” - rekao je njegov poručnik preko stola. „Imali smo non-stop nadzor na zgradi od ponedeljka. Oni moţda nisu bili oprezni, ali opet, Driscol nema ni jednu opreznu kost u njegovom telu. Teško je verovati da je čak ostao izvan vidokruga tako dugo. On mora znati da je na kraju upropastio stvar. “ Pored njega, Daniel izvuče lice. „Ta fraza mora biti u penziji, kao i jučer.” Brent je slegnuo ramenima. „Nekako mi se sviđa.” Podigao je kaţiprst. „Čekaj, što si rekao pseto.“ Poručnik je ispustio uzdah. „Moţete li vas dvojica magaraca biti ozbiljni jednu minutu?” Oni klimnu. „Dobro. Moramo ovo očistiti. Matt i Daniel, vi idete kroz juţni ulaz. Brent, ti si s Bennett.“ Troy je masirao vrat, gde je razvio osećaj upozorenja. „Poručniče, nešto u ovome je netačno. Nismo posmatrali zadnje ulaze na drugoj lokaciji, jer nismo hteli skrenuti paţnju na nas, ali je moguće da oni ulaze na drugi ulaz. Ako ćemo ići napred i pretraţiti krivo skladište i oni pobjegnu, Driscol će ići tako daleko u podzemlje da ga nikad nećemo pronaći.” Brent ga je posmatrao trenutak prije nego sto se okrenuo poručniku. „Moţda je u pravu, gospodine. Čini se previše lako. Moţda bismo trebali odgoditi dok ne budemo sigurni da moţemo isključiti druge lokacije.“ Troyu je telefon počeo vibrirati u dţepu, ometajući mu koncentraciju. Pokušao je ignorirati neprestano zujanje, jer su bili u sredini ključne rasprave


72 Ljubavni erotski romani i BD koja je pokrenuta, ali kada se nije zaustavio nakon dva ne odgovorena poziva, on je izvadio svoj telefon da proveri ekran. Kada je video ime pozivatelja, njegova brzina srce se udvostručila. Policajac kojeg je on stavio da pazi na Ruby zvao je tri puta. „Poručnice, moram uzeti ovo.” On pritisne gumb za odgovor. „Bennett. Što se događa?” „Pratio sam je koliko sam mogao bez izlaska iz automobila i jureći je. Ulica koja vodi do skladište je blokirana zbog popravka ulice” policajac je rekao prodornim glasom, prošaranim sa frustracijom. Usta su mu se osušila. „Što do vraga, govoriš?” “Ona je iskočila iz autobusa noseći drugačiju jaknu nego kad je napustila stan. Mora da ju je promenila kad se vozila. Ona je skrenula prema skladištu prije nego što sam znao da je to ona.“ Troy stegnu vrh nosa, pokušavajući da misli jasno preko rike u glavi. Ruby je u opasnosti. „Drţi se. O kom skladištu pričaš? Onaj koji smo hteli da presretnemo jutros da nema ovog popravka ulica.” „Znam. To je onaj drugi.“ On frkne. „Ona kao da je plesala valcer ulazeći tamo. Čudno, mislio sam da ste dečki isključili ovu lokaciju.” „Mi smo isključili.” Svaki oficir u sobi ga je gledao, znajući je nešto pošlo po zlu. Troy se osećao, kao da ga netko zadavio. Stajao je u sobi punoj naoruţanih ljudi, nosio neprobojni prsluk, raspravljao najsigurniju strategiju za uhićenje opasnog kriminalca, a ona je ušla tamo potpuno bespomoćna. Troy je provukao ruku niz lice. „Prokletstvo, Ruby.” Spustio je slušalicu i okrenuo se prema svojim kolegama policajcima, teskoba je prţila svaki deo njegova tela. „Moramo krenuti. Sada.” *** Ruby je skliznula kroz vrata skladišta koja su bila malo odškrinuta i tamo je bio ćelav, čovek kamena lica s naušnicom koji joj je izgledao nekako poznato. Naravno, ova vrsta zaštite nije značila ništa. Ona namignu da ga izbaci malo. U situacijama poput ovih, kada se svaki potez što napraviš tretira pod sumnjom, ponašaj se kao da poseduješ ovo prokleto mesto. Ta vrsta ponašanja će odvratiti ljude dovoljno dugo da bi dobili ono što vam je potrebno. Ili ometati ih dajući vam ono što vam je potrebno samo da vas se


73 Ljubavni erotski romani i BD oslobode brţe. Nakon što je potvrđeno da se Lenny zaista skriva u skladištu, mogla je nazvati Troya s informacija. On bi bio uhapšen i bio bi siguran jer ne bi više bio na Lenny nišanu. Niti jedan od njegovih kolega ne bi bio u bilo kakvoj opasnosti, ili bio zabrinut od stalnog gubitka svog partnera. Ona mu je mogla dati adresu od skladišta sinoć, ali je brzo odustao. Mogla bi dobiti korisne informacije dolaskom ovde prva. Informacije koje će pomoći osigurati da Troy izađe na drugu stranu ţiv. Također je potrebno upozoriti Bowen. „Tko si ti?” „Ah, hajde. Ti me se ne sećaš?” Mr. Clean pokazao nula reakciju. „Ruby Elliott. Naša deca igraju nogomet zajedno!“ „Ja nemam decu.” „Da, ni ja.” Krenula je dalje prema prašnjavom skladištu, brzo promatrajući svaki mogući izlaz. „Slušaj, moţeš li reći Lennyja da sam ovde? Nemam puno vremena.“ On je zagunđao. „Zašto misliš da je Lenny ovde?” „Predosećaj.” ona napući usne. „A predosećaj kojim ste prilično potvrdili kad ste otvorili vrata. Zašto bi inače bili ovde u ovom napuštenom skladištu u sredini dana? Siguran sam da bi radije bili na aţuriranju eharmony profilu ili uzimanja joga časova. Usput, ja sam mislio na uzimanje za sebe jednu.” Priznanje mu je se videlo na licu i on uperi prst u nju. „Pričekaj minutu. Sećam te se. Pilence koje igra bilijar. Jimovo dijete.“ Ne obazirući se na probadanje u grudima kada je čula ime svoga oca, ona raširi širom ruku. „U telu.” Osmeh je izbio na njegovom licu, čineći ga gotovo zgodnim. Skoro. „Pa, hajde onda. On je pozadi.” „To je već bolje.“ - Ruby promrmljao ispod glasa, sledeći ga kroz ogromnu, osunčanu soba ispunjenu piljevinom i praznim sanducima. „Vi stvarno trebate otpustiti svoju čistačicu.” „Nemamo puno ljudi koji dolaze na ovaj način” nastavio je veselo, lišen svake sumnje. Koliko daleko je on bio zabrinut, bilo je kao da su oni bili izrezani od iste tkanine. Ta spoznaja napravila ju je da se osećala nelagodno. „Postoji ulaz kroz garaţu sa straţnje strane koji smo koristili.” Bacio je


74 Ljubavni erotski romani i BD mig preko ramena. “To je kao da nismo ni ovde.” „Nečujni.” - Ruby se pretvarala da delovi informacija ide u jedno uho i izlaze na drugo. „Dečki koji dostavljaju pizza mora da vas mrze.” Smijući se, on je prestao kad su stigli do drvenih vrata na straţnjoj strani skladišta i gurnuo ih da se otvore nogom. Ona polako prođe pored njega u tamni hodnik i nastavi prema drugim zatvorenim vrata sa svetlosti koja je prolazila ispod rubova. Puls joj je počeo da se ludi dok je prilazila bliţe, ali je ona odbila da razmotri mogućnost, da je napravila lošu odluku dolazeći ovde. Ona će ostati dovoljno dugo da potvrdi da je Lenny je ovde i dobiti što im treba, dobiti što više detalja moţe, da bi se mogla što prije vratiti natrag u Brooklynu. Njen pratilac pruţi ruku preko ramena i pogura vrata da se otvore. Ruby je pokušala ne pokazati bilo kakvu reakciju kada je videla Bowen i pola tuceta muškaraca kako sede za okruglim stolom, čitajući novine i pušeći cigareta. Svi naoruţani sportskim oruţjem. Kao i obično, Bowen se hvalisao modricom na oku i nekoliko posekotina na licu bolna izgleda. Brzo, ona izbroji sedam drugih ljudi kako sede oko sobe, zastavši u svom razgovoru gledajući je sa zanimanjem. Pogled njena prijatelja se raširi kada ju je video kako stoji na vratima, a onda baci pogled prema Mr. Clean, koji je otišao da im se pridruţi za stolom. Drugi muškarci bacali su poglede između nje i Bowen, čekajući njegovu reakciju. Samo nekoliko sekundi je prošlo kad mu stolica zastruţe natrag, i on je došao k njoj raširenih ruku. „Ruby Doo, što je bilo?” Za svakoga tko nije poznavao Bowen od detinjstva, on bi izgledao bezbriţan, presretan što je vidi, ali je videla brigu u njegovim očima. Bacio je ruke oko nje i šapnuo joj u uho. „Nisam im ništa rekao, ali ti ne bi trebala biti ovde.” „Ne bi trebao ni ti. Ţao mi je, Bowen“ rekla je šapatom. Način na koji se njegovo telo napelo, znala je da je razumeo njezin razlog za dolazak. Znao je da policajci dolaze i da je došla da ga upozori. Ruby je čvrsto drţala svoju veru, da on ne bi rekao Lenny. On će ovo videti kao svoj put za izlaz. Moţda je bio uvučen dublje u očev svet, ali on je još uvek bio isti dečak čije je ona rane zavijala u uličicama i motelskim kupaonicama. Njen najbolji prijatelj. I on nije pripadao ovde više nego što je ona. Bowen je uzdahnuo drhtavo uz njenu kosu, a onda se povukao, široko


75 Ljubavni erotski romani i BD se nasmejao još jednom, ali je mogla videti sukob u njegovim očima. Govorio je dovoljno glasno da svi čuju. „Lenny, znao sam da će se ona predomisliti. Ruby se vratila. Baš kao u stara vremena.“ Ona se nape kada je Lenny došetao iz susedne sobe. Sve samopouzdanje i šepurenje, on je ipak izgledao kao da je imao nekoliko besanih noći. Lenny je uvek bio neosporno upečatljiv čovek, ali njegova tamna plava kosa počela je sijediti na sljepoočnicama, njegove godine uzrokovale su koţu na njegovom licu da počne borati se. Nosio je crne široke hlače i bijelu košulju zavrnutu do laktova. Inteligentne oči skupile su se nad njom, zadrţavši se na licu. Nije se nasmejala, znajući da bi Lennyu bilo to sumnjivo. Oni nikada nisu imali ništa osim poslovnog odnosa. „Trebalo joj je dugo” - Lenny napokon reče, debeli Brooklyn naglasak odzvanjao je kroz sobu. On je stavio ruku na Bowenovo rame. Osim tračka razdraţenosti, njenog prijatelja izraz nije popuštao. „Ali, kao što sam ja uvek govorio Bowen, ti nikada ne odlaziš od lakog novca.” Jednostavno za koga? Ruby je htela pitati, ali mudro se suzdrţala. „Pretpostavljam da ste u pravu. Evo me. Imate li igru za mene ili ne?” Lenny je zabacio glavu i nasmejao se. „Sigurno se nisi promenila, mala. Da, dobro. Leopard. Mesta.“ Pokazao je glavom prema njoj. „Ova devojka je neustrašiva. Mislim, što si bio odvojen od nje da je to moţda razlog da si počeo biti mekan na mene.“ „Ja nisam mekan” - rekao je Bowen tiho. Lenny se nasmeja, očito zadovoljan što je stvorio neugodan trenutak, a onda je njegov osmeh nestao. „Jesi, ako ja tako kaţem, sine.” Pogled mu je uhvatio njen. „I tebi bi bilo pametno da naučiš neko poštovanje.” „Molim te, samo mi daj vreme i lokaciju” - rekla je Ruby, čime je fokus ponovo pao na nju. „Koliko god uţivam u tvojoj kompaniji, imam posla.“ Oči starijeg muškarca suzile su se na njoj. Zadrţala je dah, moleći se da nije gurnula predaleko. Zatim je posegnuo u svoj dţep od hlača i izvukao notes. Bez pitanja, jedan od muškaraca pruţi mu olovku, a on napisa adresu. Kad ga je iščupao i pruţio joj ga je, ona je hinila nezainteresovanost i gurnula papir u dţep. „Jesmo li završili?” „Zasad.”


76 Ljubavni erotski romani i BD Sa klimanjem glavom prema Bowen i Mr. Clean, okrenula se i krenula prema vratima. Odjednom, ona je ţelela da je Bowen s njom. Ona bi planirala da uradi svoj deo posla i verujući mu da bi on uspeo pronaći izlaz na svoju ruku, ali nelagodan osećaj ju je zahvatio oko mogućnosti što bi on mogao učiniti. Njeno rame zasvrbi, dok je hodala od jednog kraja mračnog hodnika u drugi, ali nije se okrenula zbog straha da bi videli teskobu na njenu licu. Minutu kasnije, Ruby je izašla na prednja vrata skladišta. Ona je usisala zrak duboko i fokusirala se na odrţavanje njenog tempa, čak i na pločniku u slučaju da je promatraju kako odlazi. Ona je skenirala susedne ulice, u potrazi za neobeleţenim automobil koji će bez sumnje čekati nju, ali nije ga videla nigde. Uz zbunjeno mrštenje, okrenula se na uglu. I zatrčala se ravno u Troy. Zgrabio ju je za lakat, i gurnuo prema njegovom crnom automobilu parkiranom na trotoaru. „Ulazi u prokleti automobil“ zareţao je. Ruby mu je istraţivala lice, koje je izgledalo isklesano od kamena, i odlučila ako bude prosvjedovala samo će pogoršati situaciju. „U redu, u redu” odgovorila je. „Sačuvaj gnjavaţu za kasnije.” Troy se odmaknuo od pločnika sekundu kasnije, deleći svoj fokus između ulica na navigaciji i retrovizoru. Vozeći se beskrajnim blokovima, on je bio previše ljut da govori, ali na kraju razbi tišinu. „Imaš li smrtnu ţelju, Ruby?” Nije se obazirala na njegovo pitanje. „Driscol je u tom skladištu, potvrdila sam.” On nije rekao ništa , samo je zurio ravno napred, čeljusti stisnute. Kada su se odvezli najmanje dvadeset blokova dalje, on je stao na praznom placu uporedo sa parkom za trčanje. Ipak, nije se okrenuo da je pogleda. „Ja znam da si ljut, ali pogledaj u mene, dobro sam.” Ona otkače sigurnosni pojas i pogleda ga. „Hoćeš li pozvati nekoga? Lenny je unutra. Upravo sam razgovarala s njim.“ „Zašto si ovo učinila?” - upita Troy. Njegov ton je bio kao alarm za Ruby. Zašto je ne pogleda? „Boţe, znao sam da nešto skrivaš, ali ovo...” Odmahnuo je glavom. „Ovo je ludo čak i po tvojim standardima.“ „Ludo?” Nasmejala se bez humora, šokirana sa njegovim oštrim rečima koje su curile kroz njene grudi. „Da li si znao da je tamo? Da li si znao da je dolazio i odlazio kroz


77 Ljubavni erotski romani i BD garaţu iza zgrade? Ili ovo, uključujući i Lennyja, postoji osam naoruţanih ljudi unutra?“ Njegov stisak na volanu se zategnu, a zglobovi pobeleše, ali on nije odgovorio. „Ne, ne mislim da jesi. Pokušavala sam da pomognem. I jesam.” Kad je napokon pogledao u nju, ona je prebledela na njegov ljutiti izraz. „Ja nisam pitao za pomoć. Nikada nisam traţio ili trebao tvoju pomoć.“ „Nisi morao pitati.” progutala je knedlu u grlu, prezrevši suze koje su joj se skupljale u očima. „To je stvar o meni. Kad odlučim da sam u tvom kutku, teško me se rešiti.” Nagnuo se prema njoj, naglašavajući svaku reč. „Ljudi u mom kutku umiru, Ruby. Oni umiru.” „To je sranje” rekla je uznemirena njegovom sablasnom reakcijom. „Ako baš insistiraš da okrivljuješ sebe za Grantovu smrti, ne mogu te zaustaviti. Ali, situacija se ne moţe usporediti. Ja sam ovo uradila kako bi izbegao da završiš kao Grant. Htela sam da budeš spreman.” “Idi napred i opravdaj samu sebe. To ne menja činjenicu da si mi lagala, ili da si namerno izabrala da staviš sebe u opasnost radije nego da meni verujes jednu prokletu minutu.“ vikao je ogorčeno. „To je kao da sam jebeni magnet za nesmotrene glavne slučajeve koji traţe da se njihove stene prekinu.” Bol joj procveta u grudima, i ona se nasmeja nesigurno. „Pa, ne moţeš reći da te nisam upozorila.” Njen komentar je ignorisao Troy, pa je pokušao ponovo. „Bio sam zabrinut. Znam za što je on sposoban, a ja te ne ţelim te izgubiti... ili da budeš povređena.” Stisnuo je volan. „Da li misliš da bi meni bilo nekako lakše da te izgubim, jer sam navikao na gubitke? U ovom trenutku, što je još jedna smrt na mojoj savesti, zar ne?“ Njegov glas je vibrirao od emocija. „Situacija je ista. Ne znam kako... Poznajemo jedno drugo manje od nedelju dana. Ali, da se danas nešto dogodilo, Ruby, to bi me zajebalo upravo onoliko koliko i Grantova smrt. Moţda više. Dakle, ako je prerano da se i ti osećas isto, to je loše. Ti si mi vaţna. A mogla si već svršiti svoje.” Rubyina grudi su se nadimale kada je apsorbirala njegove neočekivane reči. Nije znala kako da odgovori. Dela, a ne reči. To je sve što je znala. Ona ne bi prošla sa svojim planom danas, osim ako je ona osetila nešto značajno


78 Ljubavni erotski romani i BD za njega. Zašto to nije mogao videti? Nije znala kako da to izrazi na bilo koji drugi način. „Ti si meni vaţan, također.” prošaptala je, tiho moleći Troya da shvati što je mislio s njom, ali on je samo zurio u tišini kroz prozor automobila. Sedeli su u tišini dugih, mučnih minuta, ali nijedno od njih nije ponovno progovorilo. Bes, ljutnja, a nešto slično porazu zračilo je iz Troya. Ona je skočila kad je okrenuo ključ u bravi i upalio auto. „Kamo idemo?” upitala je promuklo dok su odlazili sa parkirališta. „Vodim te kući.” Panika se prošire kroz nju u konačnosti u glasu. „Ideš li sa mnom?” „Ne!” Odmahnuo je glavom. “ „Ne moţemo ovo činiti više, Ruby.” Srce joj je tuklo glasno u ušima, zaglušujući motor automobila. „Činiti što?” Troy nije odgovorio. „Pogledaj me!” Oči su mu se zatvorile na trenutak prije nego što ju je pogledao. Čak i tada, činilo se da gleda ravno kroz nju, gde je sedela na mestu suvozača. „Bila si u opasnosti samo na temelju suradnje sa mnom. Sada? Ja sam potpuno odgovoran za tebe.“ Grlo mu se steglo od emocija. „Da ne spominjem, da će neminovno biti još slučajeva kao što je ovaj koji uključuju ljude iz tvoje prošlosti. Ne mogu riskirati da radiš opet ovakve stvari. Ne mogu rizikovati sa svime.” Odmahnula je glavom, kao da se budi. „Ti me napuštaš da me sačuvaš. Je li to ono što si rekao? To je ludo.” „Ne znam kako drugačije da to učinim. Pitao sam za jednu jednostavnu stvar, da mi veruješ, da mi dozvoliš da te sačuvam, i to mi nisi mogla dati.” „Misliš da je poverenje lako za mene?” „Ne. Ne.“ On je ispravio jedno rame. „U stvari, moţda je to nemoguće.” Ruby je zurila kroz prednje staklo, automobili i drveća su bili zamućeni zajedno dok su prolazili. Na desnoj strani, njena zgrada je došla u pogledu sa kineskim restoranom ispred. Samo jutros, ona bi se probudila sa Troy u svom krevetu. Sreća je krišom ostvarila svoj put u nju, ali sada je zapretilo da će se to aktivirati kao tempirana bomba. Prsa su joj se stegnulo pri pomisli na njega da odlazi, ali u tom trenutku, nije mogla misliti ni na jednu stvar da ga


79 Ljubavni erotski romani i BD uveri da ostane. Kad je progovorio, glas mu je bio lišen emocija. „Moraš ostati kod kuće dok mi ne napravimo hapšenje. Traţio sam novog policajca za tebe, jer onaj drugi očito ne moţe raditi svoj posao. On je u auto iza mene. Ruby, ako napustiš kuću, on ima nalog da te uhapsi.” On nije reagirao na njenu nevericu. „Ako je to jedini način da se drţiš od ugroţavanja sebe, neka tako i bude. Ometala si istragu ovog popodneva. Izbor više nije moj.“ Ruby je upijala njegove bešćutne reči, a zatim čvrsto klimnula. Namerno skrivajući svoju bol, otkopčala je sigurnosni pojas, ispravila kraljeţnicu i stavila jednu ruku na kvaku. „Ako me ostaviš sada, to će biti zadnji put da smo zajedno. Nemoj se nikada vratiti. Neću ti dati priliku.” Oči su joj susrele njegov burni pogled. „To je obećanje. I nikad ne prekršim obećanje.” Dala mu je pet dugih, bolni sekundi da odgovori, ali osim mišića u njegovoj vilici i ubrzanog uspona i pada prsa, on nije pokazao nikakvu reakciju. Ruby je izašla iz automobila i zatvorila vrata za sobom. Odbila je da se okrene i pokaţe mu suze koje su tekle niz obraze. Nikada ne bi nikome dala to zadovoljstvo da je vidi kako plače. Ona se osećala kao da joj srce netko otkida sa kandţama iz grudi. Kad je stigla do vrata, s ključevima u ruci, videla je da su stajala odškrinuta. Oklevala je na trenutak sa rukom na kvaki, razmišljajući hoće li ili ne bi trebala ući. Povremeno, restoranski radnici su koristili stubište za dim, pogotovo u zimskim mesecima. Danas, međutim, osetila je malo nervozu. Zatim je čula tihi jecaj bola i prizvala ga odmah iz njenih sećanja. Bowen. Bez ijedne misli, osim na činjenicu da joj je prijatelj bio u boli, ona otvori vrata i uđe. Bowen je leţao u udaljenom kutu, izvijajući se na podu i drţeći se za rebra, lica prekrivenog krvlju. On ju je pogledao ispričavajući se sa svojim nadutim zatvorenim okom. „Ţao mi je, Ruby, pokušao sam ih zaustaviti.” Vrata su se zalupila, a dve ruke je zgrabiše s leđa.


80 Ljubavni erotski romani i BD

Dvanaesto poglavlje Troy je sedeo u svom automobilu u praznom hodu, gledajući Ruby kako hoda prema svojoj zgradi. Svaki korak koji je uzela u suprotnog smera od njega ispuni ga sve više i više panikom. Nemoj se nikada vratiti. Njegovi instinkti su traţili da on ode po nju, nosi je uz stepenice, i drţi dok je mučni strah prođe. Ako je ikada prođe. Ali količina vremena će izbrisati strah koji je osećao sa utrkom u Brooklynu, znajući kada dođe njegov tim da će pucati sa oruţjem, a Ruby ce biti u nemoćnoj unakrsnoj vatri. Kad su se oni zaustavili kako bi ona izašla, odahnuo je od olakšanje, ali emociju brzo je zamenio bes. Bes zbog Ruby da se stavlja u tako ranjiv poloţaj. Bes nad njenom tajnovitosti. Bes na sebe da ne vidi ono što je ona planirala. Bilo je tako neverovatno poznato. On je to iskusio, na delić sekunde straha u kojem je shvatio da će osoba umreti bez oklevanja i koja mu nije ni dala tu prokletu šansu. Samo ovaj put, delić sekunde je rastegnut na nepodnošljivih petnaest minuta, gde nije bio u mogućnosti videti ništa, osim Ruby usred mora vatrenog oruţja. Njegov najveći strah je realiziran. Mora da je ovo bila prava stvar za napraviti. Dalje od njega, sigurnije će biti. Moţda je uspela da se distancira od njene i prošlosti, ali u razmaku od jednog poslepodneva, ona bi govorila sa istom publikom. U njegovo ime. Da ga ona nikad nije upoznala, ovo danas se ne bi dogodilo. Njihov odnos lako je mogao biti odgovoran za njenu smrt danas. Otvorila je vrata svoje zgrade i nestala iz njegovog pogleda, Troy je osetio kao fizički udarac kada je zalupila vratima za sobom. Nije se osvrnula ni jednom. Njen miris se zadrţao u autu, podsećajući ga na njihov ţestoki uţitak i njen miris na njegovom jastuku. U svom krevetu. Isuse. Ovo izgleda kao greška. Njegov telefon je vibrirao u dţepu, dajući mu toliko potrebnu distrakciju. „Bennett” - odgovorio je glasom surovim. „Hej” - Danielov glas odjeknuo u uhu. „Sve je u redu?” „Jebiga, ne.” „Da, to ne zvuči kao to.” Troy stegnu vrh nosa. „Reci Rhodes da odgode napad. Mi smo bili u pravu. Tu je straţnji ulaz u lokaciji broj dva kroz garaţu. Driscol je unutra sa osam naoruţanih ljudi. “ Daniel se nasmejao u neverici. „To je razlog zašto je ona otišla tamo, zar ne? Da istrazi mesto. Isuse,


81 Ljubavni erotski romani i BD imaš pune ruke posla s njom. Rhodes će hteti razgovarati s njom.“ „Ne, sranje. Odlagaću ga koliko god mogu.” On je stavio auto u pogon. „Neka zna da sam stavio obezbeđenje za nju. Vraćam se natrag.“ Trebalo je Troy punu minutu da se zapravo povuče daleko od pločnika, njegov nagon da ide unutra sa Ruby tako je neverovatno jak da on ne misli da bi mogao voziti dalje. Zaustavio se na prvom crvenom svetlu na semaforu na kraju njenog bloka, auto u praznom hodu, noga čvrsto na kočnici. Upalilo se zeleno svetlo, a on se nije pomaknuo. Ona će biti sigurnija na ovaj način, podsetio se. Preţivela je neverovatne mogućnosti bez njega godinama. Onda je on ušao u njen ţivot, i u roku od tjedan dana, ona je doţivela po ţivot opasne rizike. On nije mogao dopustiti da se to ponovi. To popodne kada ju je doveo kući iz škole, i kad je ona otkrila svoju povezanost sa Driscol... On je trebalo da se udaljio tada. To je bila njegova kazna. Znajući kako je bilo spavati s njom u naručju i nositi se s tim da odustane od nje. Ipak, Troy nije mogao otići. On se fizički nije mogao odlučiti za voţnju dalje od nje. Sećanje na Ruby kako je ušla u svoju zgradu i zalupivši vratima za sobom igralo mu je u glavi, iznova i iznova sve dok nije osetio poznati osećaj strepnje koja je puzala niz njegovu kraljeţnicu. Pogođen iznenadnom misli, on je pogledao u retrovizor, natrag prema Ruby zgrade. Nešto ga je mučilo i uzdrmalo. Kad ga je konačno pogodilo, Troy skoči u akciju. Brzo je pritisnuo dugme za opasnost na svom policijskom radiju, širom otvorio vrata i počeo trčati. Nije koristila svoje ključeve. Prije nego što je ušla u zgradu, ona bi posegnula u dţep da izvadi ključeve, ali ih nije iskoristila... *** Ruby se pokušala okrenuti oko sebe da vidi ljude koji su je uhvatili, ali kada su je povukli uza stube, koljena su joj udarala bolno u svaku stepenicu. Njene traperice su se pocepale, a metal je strugao koljena sirovo. Otvorila je usta da vrisne, ali vlaţni dlan ju je ošamario preko usta. Lenny Driscol je stajao na vrhu stuba. Odjednom, osećala se je otupjelo. Muškarci vukući je nisu stvarali napor da je ne bi ozleđivali, ali to je upravo ono što je sledilo. Pustila je telo da ide opušteno, a emocionalna i fizička bol zamućivale su zajedno sve dok nije mogla osetiti ništa. Sve za ništa. Ona bi sve to učinila za ništa. Koliko puta u ţivotu su joj rekli otac ili ljudi koji su je gurali da će njena nemarna arogancija biti njena propast? Da će jednoga dana uzeti ogroman


82 Ljubavni erotski romani i BD zalogaj za svoje dupe? Ona se je smijala u lice, ali oni su bili u pravu. Danas je učinila istu stvar kao i uvek, stavila se u opasnost, bez razmišljanja o posljedicama, a sada ona će platiti. Dvaput. Na kraju krajeva, ona je izgubila čoveka svog ţivota, takođe. Čoveka na koga je ona pala. Sve za ništa. Stigli su do vrha stubišta. Prisilila se sama stati i šepati u stan, ali su joj noge otkazale, a ona je završila puzeći preko okvira vrata na svojim krvavim koljenima, pokraj nasmejanog Lenny. Poniţenje je spali iznutra, a zatim bes kad je videla svoja dva poručena bazena replike razbijena na pola. Zgrabila je naslon stolice i sama se uvukla u nju, s olakšanjem. Kada su se muškarci vratili niz stube, ona pogleda u Lennyja prkosno. „Osećajte+ se kao kod kuće.“ rekla je u inertnom sleganju. Lenny se nasmeja, ali je mogla osetiti njegovu temeljnu iritaciju. „Pitam se što bi bilo potrebno da se skineš sa svog visokog konja.“ Osmeh mu se raširi. „Ja ne bi trebao da se čudim toliko.” Dvojica muškaraca ponovo su se pojavila na njenim vratima, bacajući polu-onesveštenog Bowen na njene noge. Lenny ju je gledao pozorno, čekajući reakciju, ali je uspela zadrţati gađenje i uţas s njenog lica. Ako je to učinio svome sinu, što bi učinio s njom? Kada se Lenny okrenuo da zatvoriti vrata njenog stana, ugledala je pištolj na njegovim leđima. Nervozno gutajući, ona je riskirala i pogledala dolje na Bowen i nije mogla da zaustavi trzanje. Druga osoba koju je povredila sa svojim nepromišljenim ponašanjem. Moţda je zasluţila sve što je dobila. „Ti mora da misliš da sam prilično glup, Ruby” - rekao je Lenny, kruţeći oko njene stolice. “Odlučila si da odeš, istupila sa radara godinu dana, a onda se ponovo pojavila, u potrazi za igrom.” Zastao je ispred nje, sagnuo se blizu njena lica. „I ako me to nije obavestilo, da pokušavaš da me zajebeš, neoznačeni automobil koji te je iskrcao van, bi. U trenutku kada si napustila skladište, dobio sam pakao tamo, jer sam znao da racija dolazi. Bio sam u pravu.” On slegne ramenima. „Trebao bih zahvaliti tebi i mom sinu za tu prevaru. Jedva da si prošla kroz vrata prije nego što je nestao da te upozori da dolazim.“ „Do vraga, Bowie.” šapnula je drhtavo, a zatim je zurila besno u Lenny smeru. Poniţenje pomešano s tugom. Ona bi verovatno pokvarila hapšenje i Bowen bi bio ozleđen u tom procesu. Da je ostala izvan toga, ništa od ovoga se ne bi dogodilo. Umesto toga, ona je otišla i ugrozila Troy, Bowen i samu sebe. Grlo joj se stegnu.


83 Ljubavni erotski romani i BD „Pretpostavljam da se čudovišta rađaju, a ne stvaraju. Hvala Bogu Bowen ne liči na tebe.” Lenny oči su sjajile opasno. Odmaknuo se od nje, trljajući zatiljak sa grčevitim pokretom. Zatim je uzeo veliki korak napred i ošamario je po licu, dovoljno jako da je pala sa stolice. Pulsirajuća bol zračila je iz njenih obraza, a iznenađeni krik čuo se iz njenih usta. Bowen se podiţe sa poda pokraj nje, pokušavajući je zaštititi, ali je ona stavila ruku na njegov obraz i rekla mu da ostane dolje. Nije mogla izdrţati gledajući više, da ga kaţnjavaju za njene pogreške. Ruka je uhvati za vrat i povuče s poda. Ona je bila bačena natrag u stolicu, gušeći se i udišući duboke gutljaje zraka. Bespomoćno je promatrala kako je Lenny posegnuo u zadnji deo njegovih traperica za pištoljem. To je to. To je to, njen um ponavljao je kontinuirano sve dok nije počeo da govori glasno. Ruby je zatvorila oči, ne ţeleći da je njena zadnja slika koju će videti,bude Lennyevo lice. Njena vrata stana, srušila su se otvorena, a zatim nepogrešivo repetiranje pištolja i glas koji je poslao olakšanje kroz njeno telo. „Ne bih posegnuo za tim pištoljem, gospodine Driscol.” Troy glas je vibrirao intenzitetom. Oba Lenny-a čoveka posegnula su u svoje jakne. „Vas dvojica, isto. Moji pomoćnici upravo su stigli. Nećete uspeti izaći iz zgrade.“ Nekoliko drugih policajaca ušli su u stan iza Troya sa pištoljima. S brzom učinkovitošću, oni su oduzeli Lennyjevim ljudima oruţje, te ih vezali lisicama. Troy nije pomaknuo pištolj sa Lennyja dok se druge pretnje nisu uklonile, ali onda je zaplenio pištolj iz Lennyjeva pojasa i gurnuo ga prema dolje da mu stavi lisice. Po prvi put otkako je ušao u stan, Ruby je mogla videti Troya. Kada je stavio lisice na rezigniranog Lennyja, Troy je prešao pogledom preko nje zabrinuto, zubiju stisnutih kad je video njena izranjavana koljena. Dva policajaca je prepoznala iz Quincy, i oni su ušli da preuzmu Lennyja. Kajanje, isprika, ljutnja i potreba pojavili su mu se na licu dok ju je promatrao. Ali, tolika emocija udari u nju da ona nije mogla da podnese teţinu njegove. To ju je podsetilo na ono što je učinila. Kako je ona njega izloţila opasnosti. Rizikovala ono što su moţda imali zajedno. I mrzila da vidi njegovu griţnju savest, jer ona to nije zasluţila. „Reci mi da si dobro.” pitao je kad je sam došao pod kontrolu. Sa drhtavim klimanje glavom, Ruby pomaknu pogled s njega i fokusira se na nešto što je mogla učiniti da pomogne popraviti štetu. Ona je ostavila


84 Ljubavni erotski romani i BD stolicu na pod, ignorirajući bol na koljenima, i koristeći rub kaputa da obriše krv sa Bowenova lica. On se pomerio, polako sa poteškoćom u sedeći poloţaj. Ona pogleda po sobi i reče. „Moţe li netko molim vas nazvati hitnu pomoć?“ Osećala je Troy iza nje. „Oni su već na putu.” Kleknuo je pored nje, ali ona ga ignorira, nije mogla podneti da vidi simpatije u njegovim očima. Osjetila je kako ruke klize oko njena struka, i jedva se odupirala potrebi da se osloni na njegovu toplinu. „Sedni na stolicu, dušo. Koljena ... “ Pročistio je grlo. „Potrebna ti je hitna pomoć, isto.” „Ne. Dobro sam.” „Ti nisi u redu”, rekao je škripeći. „Niko od nas nije u redu.” Kao na znak, tri bolničari ušla su u stan i otišli ravno do Bowen, koji se napokon javio. „Ja sam dobro ovde, Rube” rekao je on, izraza zamišljenog dok je gledao u Troya. „Idi da te zakrpe.” Troy je stajao nad njom dok je bolničar rezao traperice do koljena kako bi mogao očistiti i zaviti njene rane. Ona je praktički mogla osetiti kako napetost talasa od Troya, ali njen mentalni napor lako je odgovarao njegovom. Više od svega, ona je ţelela da svi izađu iz njena stana kako bi ona mogla pokopati lice u jastuk i plakati. Ona nije plakala od kada ju je otac napustio i otišao na put godinu prije. Sada se činilo kako sićušne pukotine formiraju u njoj, spreman da pukne. Lenny i njegovi ljudi su sprovedeni niz stube i ostavljeni u odvojene patrolne automobile. Sva trojica su se ţalili nad grubim tretmanima i vikali za odvjetnicima. Bowenovim ozljedama je potrebno daljnje lečenje, iako je on protestovao ţestoko, napokon su ga uverili, ako mu ne urade nekoliko šavova, njegovo lice moţda neće ispravno zarasti. To ga je pokrenulo. Konačno, ona i Troy su ostali sami u stanu. Zatvorio je vrata iza posljednjeg policajca i okrenuo se prema njoj. Kada je počeo da govori, ona ga je prekinula. „Ja već znam što ćeš reći, pa molim te ... Spremi svoj dah.” „Nemaš pojma što ću reći.” Ruby je podigla glavu kako bi pronašla njegov pogled prikovan na nju. Ona je brzo pogledala u stranu. „Naravno, da znam. Stavila sam sebe i druge u opasnost, uključujući i tebe. Delovala sam ludo. Moram se drţati podalje od tebe za svoje dobro, kao


85 Ljubavni erotski romani i BD i tvoje.” Ona je zavrtela glavom. „Konačno, mi smo se sloţili u nečemu. Bio si u pravu da odeš. Trebalo bi da si što dalje od mene, ako je to moguće.“ Troy je bio vrlo miran, nelagoda se kretala po njegovu licu. „Ruby…” „Samo me ostavi. Molim te.” „Nemoj traţiti da to uradim.” rekao je, dolazeći prema njoj. „Oboje smo napravili greške danas, ali sada, u ovom trenutku, trebamo jedno drugo. Nemoj dozvoliti da ponos stane na put tome.” „Ne radi se o ponosu.” Mrzila je poraz u njenu glasu, ali obamrlost neće dopustiti da išta drugo prođe. Moţda se njeno odbijanje temelji na ponosu. U posljednjih sat vremena, njen je uzeo ogroman hit. Osećala se izloţenom, posramljeno... Sve za što je ikada stajala sada joj je bačeno u lice. Ali upravo sada, njoj nije stalo do toga, samo je htela, da je on ostavi na miru, tako da je mogla skupiti svoje razbijene delove. „Idi kući, Troy. Uhvatio si negativca i spasio nepromišljene glave od sigurne smrti. Gotovo je.” Troy je kleknuo ispred nje, a glas mu je vibrirao od emocija. „Ne, nije. Ali ništa što ja sada kaţem neće proći, zar ne?“ Nije odgovorila, samo je zurila u njega trudeći se da zadrţi prazan izraz. On joj je obuhvatio gleţnjeve i zavukao tople ruke polako ispod koljena i leđa, njegov dodir, tako bolno neţan da joj se cijelo telo treslo nekontrolirano. Nakon emocionalnog previranja u posljednjih sat vremena, njegov dodir osećala je kao ozdravljeni matičnjak, čak i kad je srušen. Troy se nagnuo napred i pritisnuo lagane poljupce na zavoje na koljenima, ispričavajući se između svakog poljupca. „Ţao mi je, Ruby. Tako mi je ţao.” Grlo joj se začepilo s jecajima koji su umirali da se oslobode. On je neće napustiti. Mogla je to videti na njegovom licu, i ţestine njegovog izraza. Ruke su je boljele da bi dosegnula do njegovog namrštenog čela. Osjetila je grebanje njegove brade uz njen obraz. Ali drugi, jednako moćan deo nje mogao je samo videti njene nedostatke kada je pogledala u njegovo lice upravo sada. Ona će morati učiniti nešto da je on napustiti. Njena staloţenost je počela da se provlači kroz tačke bez povratka. „Rekla sam ti, ako odeš, to će biti zadnji put da smo zajedno.“ prošaptala je i promatrala njegovo lice. „Nikada nisam prekršila obećanje, Troy. Izlazi.“ Prije nego što je otišao, on je zastao na vratima.


86 Ljubavni erotski romani i BD „Oni će te trebati da dođeš i daš izjavu. Ţeleo bih da te ja odvezem, ali ako bi radije nekoga drugoga.“ „Ja bih.” Jednom je klimnuo. Kada je izašao kroz vrata trenutak kasnije, jedan od policajaca kojeg je prepoznala ušao, i predstavio se kao Brent, i odvezao je u postaju. Videla je Troy kroz staklenu pregradu kad je stigla, ali ga je ignorirala dok su je odvodili do sobe za ispitivanje. Srećom, Brent je uzeo njenu izjavu. Nije je prisilio na razgovor o voţnji do Manhattan i nije je drţao tamo duţe nego je potrebno, što je ona cijenila. Kada je zapisao njene monotone odgovore u notes, njen detaljan izveštaj o događajima i njenim razlozima koji su zvučali zavedeno u vlastitim joj ušima, potonula je još dublje u crnu jama koju je iskopala. Brent joj je ponudio voţnju natrag u Brooklyn, ali je ona odbila, ţeleći očajnički pobeći od svega što ju je podsećalo na Troya ili događaje u popodnevnim satima. Kada je stigla kući pola sata kasnije, osećala je kako brana puca. Zalupila je vrata stana , šepajući do njenog kreveta, legla je, i nije ustala jako dugo vremena.


87 Ljubavni erotski romani i BD

Trinaesto poglavlje Troyev vid je bio zamagljen, dok je sipao svoju petu čašu viskija. Nije se mogao setiti koliko je vremena prošlo otkako je ušao kroz vrata i pao u trpezarijsku stolicu. To je moglo biti prije par sekundi, sati ili dana. Bilo je slika sprţenih u njegovom mozgu koje su ga uzdrmale. Njegov labav cilj je bio da pije dok ne izblijede iz sećanja, ali što je više alkohola konzumirao, više je mislio o Ruby, povređenu i krvavu, gledajući vlastitu smrt u lice. Da je kasnio jednu sekundu... samo jednu sekundu... Podigao je čašu usnama i otpio gutljaj, pozdravljajući vrućinu u grudima kada je tekućina prošla kroz njih. Sama slike bi bile dovoljne da mu noćne more ostanu ostatak njegovog ţivota, ali njen poraţen stav poslije, napravio je beskrajno gore. Nikad nije bila poraţen u svom ţivotu. On bi se kladio u to. On je to učinio za nju. Nema razloga da se bori. On ju je oterao, ostavljajući je da se bori sa ubilačkim kriminalcima sama. On nikada neće oprostiti sebi. Nikada. Troy odgurnu stolicu i ustade. Dok je koračao prema kuhinji, um se utrkivao sa jedne misli na drugu. Da li ona spava, bori li se sa noćnim morama? Da li je boli? Ta pomisao ga je bolila. Njene povrede boljele su kao njegove vlastite. On je očajnički trebao distrakciju ili će izgubiti i ono malo zdravog razuma što je preostalo. Danas je bio pakao za više od jednog razloga. Uzimajući mobilni sa stola, on je znao da ne moţe odgoditi poziv od kojeg je bio u strahu od jutros. Udahnuo je duboko i pritisnuo tipku za brzo biranje. Judith, Grantova udovica odgovorila je na treći poziv. „Halo?” Njen glas, uz duo dečjih glasova u pozadini. Zvučalo je tako poznato. „Halo?” „Judith, ovde Troy”. „Troy” pozdravila ga je toplo. „Imala sam osećaj da ćeš nazvati danas.” On je seo u stolicu. „Trebao sam nazvati ranije. Imao sam naporan dan.” Nasmejala se ispod glasa. „Sećam se toga vrlo dobro.” Naravno. „Kako si?”


88 Ljubavni erotski romani i BD „Oh, znaš... suočavanje. Grant bi imao trideset danas.” uzdahnula je. „Imao bi jednu vraški ţurku.” Troy se nasmešio. „Ako se dobro sećam, za svoj dvadeset-osmi rođendan, on je insistirao na postavljanju dečjeg klizališta na travnjaku. “ „Da. U 2:00 sati prije podne. Komšije su bile oduševljene.” Oboje su se nasmejali. „Pa kako je New York do sada?” Samo tako, njegove tvrdoglave misli su se vratile na Ruby. Krivnja ga je napala. Njegovog najboljeg prijatelja udovica je bila na drugoj liniji, a on nije mogao izbaciti Ruby iz glave. „Uh oh. Radio tišina nikada nije dobar znak. Kako se zove, klinac?“ „Judita, ja... Stvarno nemoj.” „Molim te” - rekla je s molbom i iznenada ozbiljno. „Uzmi moje misli i stvari nekoliko minuta Troy. Bila bih ti zahvalna. “ Troy je masirao čelo, gde je napravio dosadno lupanje. „Ruby. Njeno ime je Ruby. Ona je profesionalni bazen maher sa stavom veličine jebenog lIllinoisa. Ona je spektakularni bol u dupetu.“ Nagnuo se u stolici, oslobađajući spori dah. „Ona je lepa, hrabra i odana. I previše pametna za vlastito dobro. “ „Prokletstvo. Koji vrag gubiš svoje vreme u razgovoru s mnom?“ Judith se nasmeja. „Profesionalni bazen maher, zar ne? Kladim se da te to golica sigurno preko tvoga dosadnog izbora karijere. “ „Je li to očito?” „Ha.” Judith je ćutala trenutak. Troy je praktički mogao čuti njene vlastite zaključke. „Znaš, mi nikada nismo razgovarali o noći kada je Grant... znaš,” počela je oklevajući. „Ne mislim da sam sada još spremana. Ali, Troy? Oboje znamo da ništa što bi rekao ili učinio nije ga moglo sprečiti da izigrava junaka. Udala sam se kauboja. Znala sam od početka” rekla je tiho. „I volela sam ga zbog toga. Njene su reči odzvanjale poput sićušnih senzacija na Troya, rezale ravno kroz maglu izazvanog alkoholom koji je konzumirao. „Judith…” „Moram ići. Deca ... “ Judith je utihnula. Osetio je, da je razgovor bio previše za nju, tada je rekao zbogom i prekinuo, njene reči odzvanjale su mu u glavi. On nikada nije


89 Ljubavni erotski romani i BD očekivao, pa čak i hteo od nje da ga oslobodi od Grantove smrti, ali nije mogao poreći osećaj, osećaj mira, po prvi put u nekoliko meseci. Nije se osećao bolje, to će potrajati puno duţe, ali je bilo malo lakše nego prije… I volela sam ga zbog toga... Troy je ustao i pogledao kroz prozor prema Brooklynu. On je znao odmah kada je Ruby ušla u Quincy-a da nije bilo ništa sigurno o njoj. To ga nije zaustavilo, ipak otišao je za njom kao čovek opsednut, nesposoban za bilo kakav drugi izbor, nego onaj da je drţi u naručju. Ona ga je uzbuđivala, izazivala ga, napravila ga opet ljudskim, nakon što je proveo toliko vremena isključujući sve što se osećao. Troy-a glava pala je prema napred, mučna jama formirala se u stomaku sećajući se nje utučene kada je izašla iz njegova automobila. Nakon što joj je rekao da ne moţe biti s njom. Isuse, on je pao teško na tu devojku, a on je već dokazao da se ne razlikuje od bilo koga tko je učinio to isto u prošlosti. Tvrdoglava devojka koja je obećala da mu više nikad neće dati šansu. On je dobro i uistinu zabrljao ovaj put. Šteta što je mogao biti jednako tvrdoglav i odlučan kao Ruby kada je hteo nešto. Od sada, on je imao samo jednu prednost koja radi u njegovu korist. Ona će pasti za njim, takođe. Da nije on bio zaslepljen strahom od gubitka nje, shvatio bi da je rizični podvig danas bio Ruby-i jedinstveni način da mu kaţe. Sutra će morati da je podsetiti zašto. *** Ruby se probudila sljedećeg jutra s uzdahom nakon dvanaest četiri sati sna. Kao da joj je mozak bio isključen iz nuţde, ona je spavala u crnoj, bez snova praznini. Sada, međutim, događaji dana prije, poţurili su natrag u eksploziji jasnoće. Troy-e oproštajne reči lebdele su nad njom, sve iznova. Bio je na koljenima, ljubio je ispričavajući se. A, ona ga je izbacila. Da li je luda ili glupa? Dva puta u ţivotu osjetila je bol od napuštanja. Prvo, s ocem i jučer s Troye-m. Ona se otvorila sama za bogatstvo bola i bila je nagrađena za to. On je rekao da ju je ostavio za njeno dobro, ali on je slomio njeno srce u tom procesu, i po prvi put otkako se mogla setiti, ona se osećala opljačkano za svoju uobičajenu unutarnju snagu. Kada je sedela u stolici, čekajući da Lenny povuče pištolj, mali do nje je bio preumoran da se bori. Ta vrsta mentaliteta je bila opasna za nju. Ona je uvek preţivljavala, a za pet minuta, Troy ju je ostavio opljačkanu od toga. Nije mogla da mu oprosti za to, niti je mogla oprostiti sebi. Svaki otkucaj njenog srca odjekivao je u ušima, kao da je doslovno bio oštećen. Boljelo je disati ili pomicati se. Mogla bi popraviti to odlaskom kod njega, ispričavajući


90 Ljubavni erotski romani i BD se za ugroţavanje akcije, i oprostiti mu odlazak. On bi oduzeo svu bol. Do sljedećeg puta. Tu će uvek biti sljedeći put. Nakon testiranja koljena savila ih prema trbuhu, spustila je noge preko ruba kreveta i otišla se istuširati. Ne ţeleći nikakav podsetnik na jučer, ona je strgnula zavoje i bacila ih u smeće. Povukla je snagu iz vruće vode koja je jurila nad njenom ozleđenom koţom, ţalac je pomagao u borbi protiv obamrlosti. Ovo je neće ubiti. Imala je previše planova i predaleko je došla. Jučer, bila je slomljena, tako i danas, ona će sve to popraviti. Ustati iz pepelu i graditi na delovima nje koji su preţiveli. Ruby je imala puno iskustva blokirajući bolne misli. Boljelo je da misli o Troyu. Moţda upravo sada, kada je sve ostalo tako sveţe, podvig se pokazao nemogućim. Ali tokom vremena, ona će to učiniti. Ona neće zaboraviti čoveka koji je ušao u njen ţivot, naredio posed njenog tela, njenog srca. Uostalom, ona nije imala drugog izbora, zar ne? Znajući koliko je vaţno da ima u 9:00 ujutro čas, ona obuče traperice i koţne čizme. Njen bazen štap bio je u kutu, loveći njen pogled, ali nije ga zgrabila i bacila preko ramena kao sto je činila. Na dnu stuba, ona je otvorila vrata i došla do mrtve stanice. Troy se naslonio na automobil, prekriţenih ruku, čekao ju je. Izgledao je strašno, očiju crvenih, kosa, mu je stršila na sve strane. Kad je video njen izlaz, on se odgurnuo od automobila i koraknuo prema njoj. Bez razmišljanja, Ruby stade. Inače, ona bi se pokrenula i bacila mu se u ruke. Ona je zateturala pravo na rubu, a ako je on dotakne, ona će pasti, rukama mašući ka provaliji. „Šta ti radiš ovde?” Upitala je. „Rekla sam ti da je gotovo.” „Vraga je.” on je odmah odgovorio, s licem prepunim odlučnosti. „Oboje smo napravili greške jučer, ali ja ću biti proklet prije nego pustim da se udaljimo radi ovoga.” Pribliţavajući se, on je odmahnuo glavom. „Mi ne završavamo ovde. To znam jer neću dopustiti.” „Ti si onaj koji je otišao.” Čim je te reči izgovorila, htela je da ih vrati. Nije htela da zna koliko ju je povredio. Nije ţelela da boli toliko. Ako je ona govorila o tome, bol će se samo pogoršati. „Gledaj, ja nemam vremena za to. Imam čas. “ Počela je hodati prema ulazu u metro, ali njegove reči su je zaustavile. „Nisam se odvezao juče ni jedan prokleti blok, Ruby.” On je provukao ruku nestrpljivo kroz kosu. „Slušaj, oboje smo tvrdoglave usijane glave, a mi ćemo se boriti. Uvek i često. Ali ja neću nikada odvesti se jedan blok više, prije nego što se sam vratim. To je moje obećanje za tebe. I ja se drţim


91 Ljubavni erotski romani i BD obećanja. “ Ruku na bokovima, on je duboko udahnuo, kao da se pokušava smiriti. „Ako ja dozvolim da moj strah od gubljena tebe, zadrţi nas razdvojeno, dobivam isti prokleti rezultat. Jedini način da se mogu boriti protiv tog straha je, da se ti boriš sa mnom.” Njegova sirova iskrenost, srušila je moje obrane. „Nema nikakve borbe u meni upravo sada, Troy” promrmljala je prije nego što se predomisli. „Da, imaš.” Ispruţio je ruku i uhvatio joj obraze. „Imaš više borbe od bilo koga znam. Ţao mi je ako sam učinio da misliš drugačije, čak i za sekundu.“ Ruby se odmaknula, hodajući opet u smeru metroa. „Ţao mi je, previše. Ali ne mogu to učiniti.” „Ja ću se vratiti sutra”, povikao je za njom. „I dan nakon toga. Svaki dan, ja ću doći po tebe. Dokle god je potrebno, Ruby. Ja te ne dajem lako.” ...Istinite su bile njegove reči, Troy je dolazio nedelju dana svako jutro. Ruby se budila svako jutro i pogledala kroz prozor njenog dnevnog boravka i on je uvek bio tu naslonjen na automobil, prekriţenih ruku, čekajući nju na hladnoći. Nakon tog prvog jutra, nisu međusobno razgovarali. Nije bilo potrebno. Sve što joj je potrebno da zna, komunicirala je putem Troy-i očiju. Sa samo jednim pogledom, on joj je rekao da ne ide nigde. On će se vratiti, dan za danom, da je muči. Neka jutra, on ju je gledao nestrpljivo, kao da je ţeli baciti preko njegovih ramena i nositi je natrag gore. Te dane Ruby je jedva izdrţala. Njena potreba za njim jačala je iz dana u dan, a ona je osetila da je to on znao. Počeo je da ju poziva na telefon, budi je u krevetu. Jednom, kad je napokon odgovorila, on je rekao hrapavo, „Pusti me unutra, dušo. Sada.” Bila je prisiljena uzeti hladan tuš prije izlaska iz stana za čas tog dana. Kako je tjedan odmicao, njegova prisutnost je počela tešiti. Ona je prestala da vidi svoje pogreške, i naknadnu bol izazvanu svaki put kad ga pogleda. Umesto toga, ona se počela veseliti ujutru, kad je mogla upamtiti njegovu sliku i nositi je sa sobom cijeli dan. Počela je verovati u ono što je rekao, da je on neće dati lako. Da će dolaziti svaki dan sve dok ona ne shvati. U jedna stvar, ona je već bila sigurana. Njen plan da će ga zaboraviti umro je u najranijoj fazi. Dokle god se on stalno pokazuje, izgledajući seksi, i odlučno, njeni osećaji prema njemu će se samo nastaviti jačati. To je čovek koji ju je pronašao u školi i doneo je kući. Drţao ju čvrsto dok je ona spavala,


92 Ljubavni erotski romani i BD kao da bi mogla nestati. Nije ţelela da ga kaţnjava više. Njegovi razlozi što ju je napustio nisu bili sebični, ali to je upravo kako se ona ponašala. Sebično. Kaţnjavanjem i njega i sebe u tom procesu. Ne više, Ruby je odlučila ustajući iz kreveta i osećaj je bio više nego lep. Nakon što je obukla ogrtač, ona je krenula prema prozoru s osmehom na licu, nestrpljiva da ugleda Troya. On nije bio tamo. Ruby-n ţeludac se okrenuo. Povukla je prozor i nagnula se van, u potrazi za njegovim automobilom niz ulicu, ali ga nije bilo nigde na vidiku. Drhtavim rukama, zatvorila je prozor i stajala mirno u mirnom stanu. Prva misao joj je u glavu, bila je, O Bože. Čekala sam predugo. Njena druga misao? Zajebi to. Izvukla je mobilni iz punjača i nazvala Troy-v broj dok je koračala ispred prozor. On je odgovorio na prvo zvono. „Hej, Ja sam…” „Jedna nedelja? Jedna nedelja je bio limit? Rekao si koliko god je potrebno, pa gde si ti?” Ona proguta stezanje u grlu. „Rekao si, da sam tvoj bol u guzici. Pa, dovedi svoje dupe ovamo, tako da mogu biti bol u njemu. Moţda si odustao nakon nedelju dana, ali ja nisam. Nedostaješ mi, u redu? Nedostaješ mi i ti bi trebao biti vani.” „Ruby “, on je provalio. „Pogledaj kroz prozor.” Okrenula se na vreme da ga vidi kako se parkira uz ivičnjak i izlazi iz automobila, i dalje drţeći mobilni na uhetu. „Upravo sam imao malo zastoja u prometa.” „Oh”, rekla je neuverljivo. Prije nego što je mogla razmišljati – otišla je van po smrznutom vremena u tankog ogrtača i bez cipele, - spustila je slušalicu i širom otvorila vrata stana. Potrčala je niz stepenice i napole iz zgrade. Troy je stajao s druge strane vrata, kada ih je otvorila, proţdirući je očima kada mu je joj skočila u naručje. „Isuse, nedostajala si mi.” Njena usta su ga prekinula. Omotala je noge oko njegovog struka i poljubila ga, unoseći sve u njega. Uzvratio je poljubac s mučnim stenjanjem dok ju je povukao u zgradu hodnika i počeo penjati uz stepenice drţeći je uz sebe. Nisu došli do zraka dok nisu ušli u njen stan i Troy je nogom zatvorio vrata za sobom. „Moţda sam trebao zastati u prometu i ranije”, promrmljao je uz njena usta, na što se ona nasmeja. Očajna za osećaj njegove koţe, ona je skliznula uz njegovo telo i odmah je počela skidati mu odeću. Skinula mu je sako i košulju ne razdvajajući usta.


93 Ljubavni erotski romani i BD Njeni nestrpljivi prsti radili su na otkopčavanju njegovog pojasa, stenjući kada je osjetila njegovu debelu erekciju. Kada je zastala sa dlanom na glaviću, Troy-a glava je pala prema napred na vrata iznad ramena. „Boţe, molim te dotakni me. To tako boli” zareţao je, oslobađajući se hlača. „Ja sam bio ludi svako jutro, znajući da si ovde gola i meka. Moram te imati sada, dušo. Dopusti mi da te uzmem ili ću izgubiti svoj um. Ne mogu misliti. Ne mogu se setiti. Ruby.” Spustila je ogrtač na pod, a unutar sekunde, on ju je podignuo uz vrata i potisnuo duboko, njihovo stenjanje od olakšanja sudarilo se između njih. „Mislila sam da si odustao”, rekla je nesigurno, ljubeći ga po golom ramenu. Troy je bio miran, prisiljavajući je da ga pogleda u oči. Ono što je tamo videla učinilo je da joj srce lupa glasno u grudima. Poljubio joj usne tiho, a onda se okrenuo i odveo ih prema njenoj spavaćoj sobi. On ju je poloţio na zguţvane plahte i spustio se na nju, podupirući se na laktove. „Ja bih stajao tamo čekajući večno. Nemoj nikada sumnjati u to.“ On je gurnuo svoje kukove napred, a Ruby uzdahnula. „Ti ćeš mi dati besane noći, Ruby, a ja sam suglasan sa tim. Imaću više besanih noći bez tebe. “ Nagnuo se i poljubio joj vrat, i počeo se kretati. „Mi ćemo raspravljati, i onda ćemo nadoknaditi. I svaki put, mi ćemo biti jači za to.” Njegov intenzivan izraz se smekšao. „To je jednostavno. Ti si moja, Ruby. “ „Ja sam tvoja.“ stenjala je. Troy se nasmešio, uzeo je njene ruke i drţao ih iznad njene glave dok se njegov ritam povećavao. „Sada. Mi ćemo ostati u ovom krevetu, dok se ja ne umorim od slušanja kada kaţeš da si moja. To je jedina stvar dozvoljena iz tvojih usta u sljedećih nekoliko sati. Je li to jasno? “ Oči su joj lepršale zatvorene, kad je klimnula glavom. „Da.” On je ugrize za donju usnicu. „Sledi pravila.” „Ja sam tvoja, Troy. Tvoja sam. Tvoja.“

Kraj.

Tessa bailey 2 osuđen na rizik pdf  
Tessa bailey 2 osuđen na rizik pdf  
Advertisement