Page 1

GIMCANA PEL CASC ANTIC Dins de cada número de prova incloem: Lloc on ha de ser realitzada (i on els alumnes trobaran el sobre) Codi QR que haurem de fotocopiar i posar dins del sobre. Text que els alumnes trobaran en llegir el codi QR. Material extra que haurem de deixar juntament amb el sobre s'escau.

Prova 1.

Porta de l'església.

“Esbrineu a quin Sant està consagrada l'església, a quin segle es va construir i a quin estil arquitectònic pertany. Si cal, podeu preguntar a un veí. Després d'omplir la graella, aneu al Carrer dels Filadors”

Prova 2.

Carrers dels Filadors.


“Recordeu què eren els gremis? Expliqueu-ho amb una frase a la graella. Després feu-vos una foto davant del número 3 del carrer on sou. En la foto heu de representar la professió que ha donat nom al carrer. Aneu al Carrer del Lloro”

Prova 3.

Carrer del Lloro.

“Pregunteu a un veí a què es degut el nom d'aquest carrer. Aneu al Carrer Ample”


Prova 4.

Carrer Ample. “Digueu el nom de tres botigues i l'activitat de desenvolupen. Aneu a l'Ajuntament�

Prova 5.

Porta de l'Ajuntament.


“Pregunteu el nombre exacte d'habitants de Blanes. Pregunteu també si saben quants habitants hi ha a l'estiu. Aneu a la Plaça de l'Antic Hospital de Sant Jaume”

Prova 6.

Plaça de l'Antic Hospital de Sant Jaume. “Utilitzeu els complements que trobareu per disfressar-vos i gravar amb la càmera un anunci -en anglès- per publicitar la Vila de Blanes. Aneu al Carrer de la Muralla.” Material: Complements divertits per disfressar-se; ulleres, perruques, bolsos, collarets, barrets...

Prova 7.

Carrer de la Muralla


“Escriviu en quin any es va fundar Blanes i expliqueu molt breument perquè calia que els pobles tinguessin muralles. Aneu a la Plaça dels dies feiners”

Prova 8.

Plaça dels dies feiners.

“Roberto Bolaño, que és era un escriptor xilè molt important va viure a Blanes durant uns anys. Un dels seus llibres es diu El pregón de Blanes. Podrieu escriure 10 línies de pregó i dir-lo davant de la gent que passi? Cal que en feu fotos. Aneu a la Porta de l'Església (si no hi heu anat abans)”


.GIMCANA PEL CASC ANTIC DE BLANES. Consagrada a... Prova 1. Edificada el segle... Estil arquitectònic... Un gremi era… Prova 2. Prova 3. Prova 4.

Prova 5. Prova 6. Prova 7.

Es deu a... Botiga 1: Botiga 2: Botiga 3: Habitants hivern... Habitants estiu... Anunci Es va fundar... Servia per...

Prova 8. Fer pregó.


Annex gimcana  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you