Page 1

E T A E R C E W W HO WORKS. C I EP n a v n e r ë e r . c n t e e i h e r o r o g o v n s e l l l e i g w e r e i e d z n n O e k r e m r o o v werk l n . c i p e . www


Alles wat we bedenken, ontwikkelen en realiseren moet tot in de puntjes kloppen. Het zijn de kleine details die het grote verschil maken. Het verschil tussen een goed idee en een geweldig idee.

Maar een idee is ook pas het begin. Door juist in de uitwerking kritisch te blijven ontstaan campagnes, acties en middelen die niet alleen tot in de puntjes kloppen, maar ook doen waarvoor we ze bedenken: resultaat behalen.

Daar gaan we voor.

KLEINE GROTE DETAILS.


AHA! BLA


Brand activation, customers challengen en vooral veel through the line werk graag.

We begrijpen dat het soms nodig is om mooie woorden te gebruiken, maar niets zo vervelend als achteraf constateren dat iedereen andere verwachtingen had.

We zijn fan van duidelijke taal. Zeg ons wat je wilt bereiken, dan gaan we dat regelen. Of we dat nu doen door je brand te activeren, customers te challengen of through the line te zijn, so be it.

KEEP IT SIMPLE SILLY.


We geloven in merken die een verhaal willen vertellen.Â

Een oprecht, onderscheidend en aansprekend verhaal dat staat als een huis. Dat doelgroep(en) aanspreekt, prikkelt en enthousiast maakt. Dat vertelt waar je als merk voor staat en in gelooft, maar nog belangrijker: een verhaal dat je ook waar kunt maken.Â

Een verhaal vormt de basis van je merk en geeft daarmee richting aan alle marketing- en communicatieactiviteiten.

GOED VERHAAL.


Bedenk en maak werk waar je van houdt. Dat zorgt voor enthousiasme om concepten nóg beter te maken en geeft een boel energie. Energie dat werk op zijn beurt ook weer uitstraalt.

Dat betekent niét dat we van alleen maar mooie dingen houden. We worden vooral blij van effectief werk. Natuurlijk zijn we stiekem ook estheten, maar soms vraagt de situatie nu eenmaal om een minder gelikte of misschien zelfs platte oplossing.

Creatief én effectief werk om van te houden. Dat we naderhand kunnen zeggen: dat hebben we toch mooi even geflikt.

LOVE YOUR WORK.


We kijken altijd eerst naar wat je wilt bereiken en vervolgens pas naar de manieren waarop we dat kunnen doen. Op basis hiervan maken we een keuze voor definitieve vorm en middelen.

Dat betekent dat we vooraf nooit weten wat we precies nodig hebben. Daarom hebben we geen afdelingen met ontwerpers en webbouwers, maar werken we met ondernemende en gedreven mensen uit ons netwerk.

Van aanstormend talent tot gevestigde namen, de juiste persoon voor iedere opdracht. Zo krijg je precies wat je ĂŠcht nodig hebt.

DENK VRIJ.


Goed werk maken doe je niet alleen, maar door samen te werken. Dan is het wel zo fijn dat je dat zoveel mogelijk kunt doen met leuke mensen.

Leuke mensen werken niet alleen prettig samen, maar durven elkaar ook scherp te houden. Door kritisch te zijn op elkaars werk, maar ook door open te staan voor elkaars ideeĂŤn. Zo ontstaat uiteindelijk het beste werk.

Werk dat het verschil maakt. Waarin de kleine, grote details kloppen en een concept van goed naar geweldig wordt opgeschroefd.

LEUKE MENSEN.


Werken tussen 9 en 5 is wel heel erg 90’s. Iedereen wordt steeds mobieler, dus ook de werkplekken en manier van werken.

Goede ideeĂŤn ontstaan nu eenmaal ook buiten kantoortijden om en deadlines liggen ook weleens in het weekend.

We zijn en werken overal. Amsterdam als uitvalsbasis, maar we beginnen onze week net zo lief in Maastricht of Groningen. Bij onze klanten of op creatieve hotspots in de stad.

ALTIJD EN OVERAL.


Je zit nog niÊt op Twitter? Je hebt minimaal toch weleens een flashmob georganiseerd? Of zo’n viral hit gehad op YouTube?

Hypes komen en gaan. Er is niks mis mee om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, maar laat je er niet door leiden. Doe alleen de dingen die ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan wat je wilt bereiken.

Bekijk elke hype nuchter en ga pragmatisch aan de slag. Geen idee van de mogelijkheden? Geen nood, dat weten wij gelukkig wel. En ja, we proberen ook alles zelf uit.

HYPE EENS OP.


Koffie: de creatieve motor. Je kunt de dag ook beginnen met een dansje op de radio met Giel, maar goede koffie doet wonderen.

Waar we ook zijn, goede koffie is een must. Het kickstart de creatieve motor en de beste ideeën ontstaan tijdens koffie doen.

Een beetje melk, geen suiker.

BEETJE MELK GRAAG.


? G I R E GI

S W U E NI

. g a a r g e j n e t

e o m t n o e W . l e w j Wi l n . c i p e . w w w 1 w 4 3 7 9 7 7 0 t 02 ve@epic.nl o l e w e

EPIC || MANIFEST  

EPIC is een creatief bureau in Amsterdam dat gelooft in het feit dat creativiteit het verschil kan maken. Het verschil tussen d'r op of d'r...

Advertisement