Page 1

PROJECTE: “LES

SIRENES”

NOM:___________________________


QUÈ SABEM DE LES SIRENES? - QUE NO MENGEN (ALBA) - NADEN PER L’AIGUA (VALÉRIA) - SÓN PEIXOS (DANIEL) - FAN “BURBUJES” (VANESSA) - QUE NO TENEN PEUS I TENEN UNA CUA DE PEIX (VERA) - QUAN ES CREMA UNA COSA VAN ELS BOMBERS AMB LES SIRENES (MARC) - QUE CANTEN (ALEJANDRO) - QUE PARLEN (CANDELA) - QUE DESCANSEN FORA DE L’AIGUA A UNA PEDRA (ALEJANDRO) - TENEN PETXINES A LA CUA (POL) - PORTEN “SUJETADOR” (LUCIA) I ÉS DE PETXINES (ALBA) - TENEN EL MONYO LLARG (AINARA) I CURTET (POL) - QUE ES MENGEN PEIX MORT (MARC) - SÓN AMIGUES DELS PEIXOS (VALÉRIA) - SON XIQUES (SERGI) - EL REI DEL MAR ÉS UN SIRENO (POL)


QUÈ VOLEM SABER DE LES SIRENES? - QUÈ MENGEN? (MOLTS) - SI NADEN RÀPID O ESPLAIET. (BLANCA) - COM PODEN SER LES SIRENES (JÚLIA V.) - TOTES LES SIRENES SÓN GUAPES? (VALÉRIA)

- PODEN CAMINAR? (ALBA) - HI HA XICS? (AINARA) – SÓN SIRENOS? (JÚLIA V.)


QUÈ SÓN? LA __ __ __ __ __ __ ÉS UN ÉSSER MITOLÒGIC QUE TÉ COS DE __ __ __ __ I CUA DE __ __ __ __.


LA SIRENA ÉS UN DELS SÍMBOLS DE LA CIUTAT DE VARSÒVIA I TAMBÉ DE DINAMARCA PEL CONTE DE HANS CHRISTIAN ANDERSEN ”LA __ __ __ __ __ __ __ __.”

“LA SIRENETA DE COPENHAGEN”


AQUEST CONTE HA INSPIRAT NOMBROSES ADAPTACIONS, ENTRE LES QUE DESTACA LA VERSIÓ DE DIBUIXOS ANIMATS DE __ __ __ __ __ __.


UNA MICA D’HISTÒRIA… EN LA GRÈCIA ANTIGA, LES __ __ __ __ __ __ __ TENIEN CARA DE DONA PERÒ EL SEU COS TENIA FORMA D’__ __ __ __ __. LES SIRENES NO PODIEN __ __ __ __ __ __ PERÒ CANTAVEN MOLT BÉ. AQUESTES SIRENES SÓN LES QUE APAREIXIEN EN L’__ __ __ __ __ __ __.


ELS __ __ __ __ __ __ __ __ S’HAVIEN DE TAPAR ELS OITS PER NO SENTIR EL __ __ __ __ DE LES SIRENES.


QUÈ MENGEN LES SIRENES? ES CREU QUE MENGEN __ __ __ __ __ __ MARINES I PEIXETS XICOTETS.


ALTRES TIPUS DE SIRENES: __ __ __ __ __ __ __

__ __ __ __ __ __ __

__ __ __ __ __ __ __ __ __ __


BUSCA LES 5 DIFERÈNCIES


http://www.editorialsusaeta.com/ventalibros/sirenas-p-55058.html http://www.editorialsusaeta.com/ventalibros/colorea-sirenas-p-55137.html http://www.editorialsusaeta.com/ventalibros/sirenas-magicas-escenas-imanes-p-1114.html http://www.libreriadenautica.com/items/sirenes-ballarines-LSB-6.html http://www.youtube.com/watch?v=my-W_CYFTk0


projecte_les_sirenes  

algunes de les fitxes treballades a l'aula amb els alumnes de 4 anys