Page 1

NR. 12

I NOV. 2013

www.eikfotball.no KJØP OG SALG AV JERN OG METALLER


Take a position on the Take a position on the future of oil and gas future of oil and gas Vi ser etter mennesker som tør å innta Vistilling. søker personer som tør å ta et hos standpunkt. en Ikke bare innta en stilling IkkeSolutions, bare om man en del til avde Aker Aker men skal ogsåbli ta stilling Solutions,utfordringene men også våge bli en del spennende denåglobale olje-avogde spennende globale utfordringene olje- og gassindustrien står overfor. Nå og i framtiden. gassbransjen står overfor. Nå og i fremtiden. Aker Solutions i Egersund har spesialisert Akerinnenfor Solutions i Egersund har spesialisert seg seg subsea, modifikasjonog innenfor subsea, modifikasjonog nybyggnybyggmarkedet. Vi trenger dyktige og markedet.medarbeidere Vi trenger dyktige motiverte motiverte somog kan ta på seg medarbeidere som kan ta på seg krevende og krevende og selvstendige arbeidsoppgaver. selvstendige arbeidsoppgaver. Stort bemanningsbehov AkerSolutions Solutionsereretkjent for utvikling av egne Aker selskap i sterk vekst, og medarbeidere, og i Egersund er majoriteten ansatte omlag 2 500 medarbeidere globalt i av ledere og nøkkelpersonell 2011, hvorav 1 100 i Norge. rekruttert Vi trengerog likeutviklet mange internt. Utfordrende oppgaver står i kø, og det gir nye medarbeidere i år. Aker Solutions i Egersund og karrieremessige erpersonlige godt posisjonert innenfor flereutviklingsmuligheter segmenter, og for de som vil og kan. har vunnet mange prestisjetunge kontrakter de siste årene. I Aker Solutions utvikler vi verdensledende teknologi, og i Egersund tar denne teknologien Fra 2012 til 2014 vil det være rekordhøy aktivitet fysisk form. Vi trenger flere dyktige medarbeidere ved bedriften, og bemanningsbehovet er stort. I med på laget, og er spesielt på utkikk etter erfarne dag jobber om lag 700 personer innenfor portene. personer som kan ta på seg lederoppgaver. Etter sommerferien vil antallet nærme seg 2 000. Mange vil være midlertidig innleide, men behovet for dyktige fagfolk i permanente stillinger er stort.

2

www.eikfotball.no

Aker Solutions er kjent for utvikling av egne Vi kan tilby: I Egersund er majoriteten medarbeidere. • av ledere Kjekke i en industri medog positive ogkollegaer nøkkelpersonell rekruttert framtidsutsikter utviklet internt. Utfordrende oppgaver står i • kø, og Et det miljø du oppmuntres til å utvikle dine girhvor personlige og karrieremessige ferdigheter og dele din kunnskap med dine utviklingsmuligheter for de som vil og kan. kollegaer • Vi erKonkurransedyktige og fokus på å på jakt etter personellbetingelser innen ledelse, finne en riktig balanse mellom jobb ingeniørtjenester, innkjøp, økonomistyringog fritid og kontrakt. I tillegg kommer personell Mer informasjon om stillingene finner du på innenfor HMS og kvalitet. Vi trenger også www.akersolutions.com/career, eller ved å flere dyktige fagarbeidere og lærlinger. Vi har kontakte Roy Hovland: en gruppe fagarbeidere som jobber deler av E-post: roy.hovland@akersolutions.com året på verftet, og deler av året offshore. Vi Telefon: 51 46 91 55 trenger flere i denne gruppen. Aker Solutions leverer produkter, systemer og tjenester til oljeindustrien globalt. Selskapets kompetanse og teknologier strekker seg fra reservoaret til produksjonsfasilitet gjennom et oljefelts levetid.

Høres Aker Solutions ut som en spennende

Aker Solutions kombinerer og tilbyr oljeindustrien både arbeidsplass? ingeniørtjenester og teknologier for boring, feltutbygginger og produksjon. syssel-setter rundt 25 000 ansatte i mer Ta kontakt Selskapet for mer informasjon. enn 30 land. Medarbeiderne bruker sin kunnskap og skaper og e-post: roy.hovland@akersolutions.com anvender teknologier som leverer løsningene som selskapets Telefon: 51behov 46 91for.55 kunder har

Full utlysningstekst for alle stillinger i Aker Solutions finnes på: www.akersolutions.com/career


Foto: Hugo Lütcherath

‘Opp te Husabø’ - et magasin fra EIK fotball Nr. 12

I

NOVEMBER 2013

Ansvarlig redaktør: Kenneth N. Andersen Layout: DesignStrek Trykk: Ålgård Offset AS Opplag: 5.700 Distribusjon: Posten, uadressert til husstander og bedrifter i Eigersund kommune. På forsiden: Gutter og jenter 11 EGERSUNDS IDRETTSKLUBB, FOTBALL Postboks 366, 4379 Egersund Leder: Per Trygve Årstad Telefon: 952 61 160 Daglig leder: Kenneth N. Andersen Telefon: 959 19 159 E-post: kenneth@eikfotball.no Nestleder: Espen Andersen Økonomiansvarlig: Anita Lindø Styremedlemer: Frode Skogen, Marianne Bakken og Bjørn Even Karlsen For mer info om klubben, se våre nettsider:

www.eikfotball.no

Tiger te eg dør !!! Det skal det i alle fall ikke være noen tvil om. Og slik som denne høstsesongen har vært, fikk jeg nesten ønsket oppfylt lenge før jeg hadde planlagt det. For et nervedrama. Fra å ha kjørt slukøret hjem fra Randaberg Arena med tap for Viking 2 i bagasjerommet, til lettelsen og gleden etter å ha tatt tre strake seiere mot henholdsvis Vindbjart, Arna Bjørnar og Brann 2. For en opptur. Tigrene klarte det da det gjaldt som mest. Med kniven på strupen så vant vi når vi måtte. Og endte faktisk opp på en høyst respektabel 7. plass til slutt. Klubbens beste plassering siden 1983. Det betyr at vi i 2014 kan ta fatt på vår tredje strake sesong i Norsk Toppfotball. Og det er vi veldig stolte av. Midt oppi alt dette dramaet har vi også fått tid til å gjøre de siste forberedelsene til dette nye EIKmagasinet. Denne gangen kan du lese om Øyvind Mong sitt tabelltips og se om han traff med sine spådommer foran sesongen. Vi har også begynt en ny artikkelserie, der vi har fått EIK personligheter til å sette opp tidenes beste EIK lag. Det er virkelig når en begynner å gå igjennom navn til slike lag at en ser hvor mange dyktige spillere som har gått sine grader i klubben. I denne omgang er det nok noen som vil føle seg forbigått, mens andre vil nikke på hodet og si seg enige. Dette er en serie som vi kommer til å kjøre i de neste magasinene så følg med. Vi får også en grundig oppsummering fra G-16 sin treningsleir til Valencia, oppsummering av Juniorlagets flotte sesong og mye mer. Så vi håper at du får en kjekk stund med vårt magasin. Vi håper også at du tar deg god tid når du leser våre sponsorer sine annonser. De er svært viktige for det arbeidet vi gjør i klubben. Støtt dem, de støtter oss.

Mange tror vi går inn i ferietid nå. Det gjør vi langt ifra. Nå skal sesongen 2014 planlegges. Og her ligger det mye arbeid bak. Alle kabaler fra A-lag til ballek skal legges, nye treningstider skal settes opp, vi skal ha avslutninger for alle spillere i klubben og så videre og så videre. Så vi får virkelig travle tider fremover. Mye av det arbeidet som gjøres nå kommer til å gjenspeile neste sesong. Og la oss håpe at klubben fortsetter å ta like store steg som den har gjort de siste årene. Medlemstallene bare vokser år etter år, og vi er pr i dag en av Rogalands største klubber. Med Kiwi banen på plass så begynner vi også å få et anlegg som er klar til å håndtere alle spillerne våre. Vi ligger i toppen i Rogaland også resultatsmessig i de aller fleste årsklasser. Vårt A-lag har kun Bryne, Sandnes og Viking over seg av lag på denne siden av Boknafjorden. Så her er det masse å bygge videre på. Det er da det er viktig at vi alle sammen står på og jobber knallhardt i tiden som kommer. Den posisjonen som vi har bygget opp nå, skal vi gjøre alt for å beholde. Fotball betyr enormt mye i Egersund, det har den siste tiden vist når A-laget har kjempet for å overleve i 2 divisjon. Jeg vil avslutningsvis får takke alle våre spillere i sesongen 2013, alle trenere, oppmenn og foreldrekontakter, alle våre fantastiske sponsorer og ikke minst vårt fantastiske publikum på A-lagskamper såvell som mini-kamper. Takk for den støtten som dere gir oss. Opp te Husabø Sportslig hilsen

Kenneth Andersen Daglig leder

3


Fotografen AS

Vi støtter tigrene som med vilje stål stormer opp te Husabø.

KJØP OG SALG AV JERN OG METALLER DRAMMEN - SOLA - EGERSUND Telefon: 32 24 46 50, 98 03 22 34 4

www.eikfotball.no

av


ARETS SPILLER 10 KENNETH GRANDE Supporterne elsker Kenneth Grande fordi: - spiller med hjertet utpå drakta - tørr å prøve på vanskelige ting - ikke redd for å skyte - lagspiller - gode, lune smil - beskjedenhet utenfor banen - han setter pris på supporterne Når Kenneth Grande gjør det godt på banen synges det, “Kenneth Kan Det”.

Foto: Foto:Hugo HugoLütcherath Lütcherath

Tigerflokken premierer årets spiller med et gavekort på 1.000 kroner. Gratulerer!

5


Årets viktigste bilnyhet

NYE Auris Hybrid I tråd med Toyotas filosofi “Always a better way”, jobber vi stadig med å forbedre oss. Vi lanserer nye Auris og Auris Hybrid - en favoritt i kompaktklassen som nå også representerer Toyotas nye formspråk. Elegante linjer og lavt tyngdepunkt kombineres med et dynamisk grilldesign og LED-kjørelys. Auris Hybrid byr på alt det som har gjort Toyotas hybridteknologi anerkjent og populær. Stillegående, lettkjørt og usedvanlig drivstofføkonomisk. Det er kanskje derfor våre hybridbil-eiere er våre mest fornøyde kunder. Auris Hybrid Active har utstyr som : • Automatgir • Automatisk klimaanlegg • Ryggekamera • Cruise Control • Fjernstyrt dørlås • Toyota Touch multimedia berøringsskjerm • El. justerbare vinduer • DAB + digitalradio • LED baklys og kjørelys • Aluminiumsfelger + mye, mye mer. Veil pris Auris Hybrid fra 261 900,- inkl. frakt, lev- og reg. omkostninger Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Auris Hybrid: fra 0,38 l/mil, fra 87 g/km, fra 5,7 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.

Lanseringstilbud

Nye Auris Active

Toyota Touch & Go Navigasjon uten tillegg i prisen

Verdi 6 400,-

6

www.eikfotball.no


Vi rydder - du kan gjøre et

BRUKTBIL

KUPP

VINN

Kjøp bruktbil* før 31. des 2013 og du er med i trekning av 5 reisegavekort VERDI 5.000,-

KAMPANJERENTE 3.95%.

ALLE BILER MINUS 5 - 40.000,År Modell 13

Toyota Yaris 1,5 Hybrid

*Gjelder bruktbiler over kr. 60.000,- solgt til privatkunder

Km

Pris

06

Toyota Rav4 2,2D 4WD

1.500

189.000

06

Toyota Avenisis 1,.6 4D Toyota Yaris 1,4D-4D

120.000

200

91.500

134.000

131.000

104.000

12

Toyota Avensis 2,0-4STW

21.000

299.000

06

12

Toyota Prius 1,8 Hybrid

30.500

269.000

09

BMW X3

68.000

349.000

Peugot 3008 Premium Pack

49.700

199.000

13.000

389.000

11

Toyota Rav4 2,2D-4D 4WD

38.500

349.000

10

11

Toyota Avensis 22DCAT Auto STW

38.000

299.000

10

Ssangyoung Rexton 270 Top Line

11

Toyota Auris 1,8 Hybrid

51.000

189.000

08

Mazda 6 Hyundai Terracan 4WD

98.200

189.000

178.000

149.000

10

Toyota Urban Cruiser AWD

34.500

199.000

06

10

Toyota Prius 1,8 Hybrid

38.000

214.000

08

Toyota Hiace 4WD

95.000

159.000

Toyota Auris 1,4D 4D

51.000

189.000

12

Toyota Prius+ Hybrid 7seter

12.000

339.000

10

09

Toyota Rav4 2,2DCAT Automat

46.500

359.000

11

Toyota Corolla 1,4 D-4D

21.000

209.000

96.500

139.000

10

Toyota Urban Cruiser AWD

23.000

219.000

6.000

129.000

10

Toyota Avensis Sedan 2,0 D-4D

66.000

229.000

10

Toyota IQ manuell

16.000

124.000

09

Toyota Yars 1,4 D-4D

09

Toyota IQ Automat

08

Toyota Corolla Verso 7seter

47.500

209.000

08

Toyota Prius 1,5 Hybrid

88.000

149.000

07

Toyota Avensis 2,0D-4D 4D

70.500

159.000

07

Toyota Prius 1,5 Hybrid

128.000

139.000

07

Toyota Auris 1,4D-4D

63.500

134.000

06

Toyota Land Cruiser Vare

183.000

270.000

06

Toyota Rav4 2,2DCAT 177HK

93.500

239.000

Og mange, mange fler - velkommen innom!

Fossveien 3 på Tengs, Egersund Telefon: 51 46 17 00 www.toyotaegersund.no 7


Tverrsnitt av designet polymer. Oppskummet for økt stivhet

Hymek leverandør av innovative produkter til offshore industrien Salgssjef Arild Stølen og daglig leder Stig Erlandsen

Firmaet ble etablert i 2004 av daglig leder Stig H. Erlandsen. I dag teller firmaet 18 ansatte som jobber med design, engineering, produksjon og testing av hymeks produkter. Nye lokaler I nye lokaler i Varbergveien 51 (Ryttervik) Egersund foregår hele prosessen - fra tegnebrett til ferdig testet produkt leveres kunden. Her sitter administrasjonen og veien til den store produksjonshallen er kort. Her har vi plass til å vokse oss enda større. Hovedprodukter Hovedproduktene er Bulk Loading Stations, Reels, Combi reels, sheaves, Hydraulic power units og subsea deployment baskets. Hymeks kompetansefelt er innen hydraulikk, mekanikk og rustfrie materialer. Vi har vårt fokus på kvalitet, smarte løsninger og lite vedlikehold - dette er viktig for kunden. Kjent teknologi i nytt design Våre produkter er basert på kjent og utprøvd teknologi i nytt design. Vi så at materialer som ble brukt offshore korroderte og mye tid og ressurser

www.hymek.no 8

www.eikfotball.no

ble brukt på vedlikehold. Derfor bruker Hymek rustfritt stål, kompositt og polymer i sine produkter. Bruk av polymer er unikt for Hymek. Det er et utprøvd materiale som blant annet brukes til å lage telefondeksel, hardplastbåter og lignende. Dette er et lett formbart materiale og gir våre produkter lavere vekt, lenger levetid og bedre økonomi over tid. Bulk Loading Station (BLS) Design og produksjon av enkle doble stasjoner etter kundens ønske. Enkelt forklart er dette et hjul hvor slangen koples på i riggenden og senkes ned til supplybåt. Herfra pumpes vann, diesel, olje og annen flytende veske til og fra supplybåt og rigg. Komponentene styres via radiokontroll. Det unike med våre BLS er materialene vi bruker gir lenger levetid, mindre vedlikehold og lavere vekt. Totalt bedre økonomi. Bruk av polymer som er et lett formbart material gir oss i tillegg mulighet til å gi innsidene av hjulet et unikt konveks design for mindre slitasje på slangene. Våre BLS er blant annet blitt installert på Scarabeo 5, Island Innovator og levert til kunder som OAS. Kuntsen, Aker MMO og ExxonMobil.

– we make the reel thing


R E T N I V

4 1 / 3 1

E T U N E D L U K G O E N N I N E G N I HOLD VARIM N D E L K E B G T K I R D ME

BERGANS TROLLTIND Herre S-XXL. Kr 2.999,-

BERGANS DOWN LADY PARKA Dame XS-XL. Kr 2.999,-

BERGANS TROLLTIND LADY Dame XS-XL. Kr 2.999,-

BERGANS FONNA DOWN Herre S-XXL. Kr 3.299,-

BERGANS FONNA DOWN LADY Dame XS-XL. Kr 3.299,-

NORRØNA LYNGEN LIGHTWEIGHT DOWN750 JACKET LADY Dame XS-L. Kr 2.999,-

NORRØNA LYNGEN LIGHTWEIGHT DOWN750 MEN Herre S-XL. Kr 2.999,-

DIDRIKSONS TAYLOR DAME Dame: 34 - 46. Kr 1.999,-

mikal@tengesdalsport.no www.tengesdalsport.no KARI TRAA ROSE PANT S-XL. Kr 699,-

KARI TRAA ROSE POLO S-XL. Kr 799,-

KARI TRAA ROUNDNECK S-XL. Kr 699,-

9


Bak fra venstre: Kine Øverland, Lone Hovland, Aina Marie Bjørnø, Celine Olsen, Grete Egeland, Sofie S. Ollestad, Stine Nuland, Elise S. Folland og Vilde Rasmussen Foran fra venstre: Hilde Sæstad Bakken, Ida A. Bjørnø, Silje Kvamsø, Eline S. Utheim, Cathrine Randen, Jorunn T. Stavnheim og Sara Skjelbred. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Kamilla Øvrevik og Ida Ø. Nilsen.

10

www.eikfotball.no


JENTER 16 ELITE EIK J16 - SKREV FOTBALL HISTORIE: KM VINNER 2013

EIKs J16 Elite som består av jenter f 97/98 kan allerede før siste seriekamp er spilt smykke seg med tittelen kretsmestre 2013 i J16. Jentene har dermed nok en gang skrevet seg inn i historiebøkene for evig og alltid. Denne gjengen har nå vunnet KM tittelen tre sesonger på rad. HARDT ARBEID Suksess på fotballbanen kommer ikke av seg selv. Jentene har jobbet knallhardt og målbevisst gjennom denne sesongen som tidligere år. De har lagt ned utallige treningsmengder og tid på Husabø og KIWI Arena. I sesongoppkjøringen hadde de også ressurs/styrketrening i gymsalen på Lagård. Totalt har de hatt fire treninger i uken siden begynnelsen av januar sammen med Jr. dame og Damelaget. Ansvarlig for treningsopplegget har Lars A. Stavnheim hatt. Trenerteamet har forøvrig bestått av Odd Tore Olsen, Rune Skjelbred, Ottar Folland, Marianne S. Bakken, Margaret Smørholm, Jone B.Ørjansen og Sondre Bårnes. SERIE OG CUPKAMPER SESONGEN 2013 Første kamp ble spilt i midten av mars. Jentene skulle prøve å kvalifisere seg til NM, men med tap i første kamp var eventyret over før det hadde begynt. Da var det bare å sette fokus på seriespill. Målet før sesongen var å bli blant de seks beste. Det at de nok en gang skulle prøve å forsvare de to KM titlene de allerede hadde innkassert visste vi alle at kunne bli en vanskelig jobb. Jentene åpnet med seier i første kamp og til sommerferien hadde de kun avgitt to poeng og toppet dermed tabellen. Laget

deltok også på en eliteturnering i Bergen i juni. Noen av jentene har også debutert på dameSommerens største fotball eventyr var laget, disse er: Kamilla Øvrevik, Jorunn T. Stavnselvfølgelig Dana Cup hvor de spilte seg frem heim, Sofie S. Ollestad, Elise S. Folland, Lone til kvartfinalen i A-sluttspillet. I 1/16 finalen var Hovland, Grete Egeland og Silje Kvamsø. fjorårets tyske vinnere av Dana Cup motstandere. Denne kampen endte med 4-1 seier og må ET FOTBALLEVENTYR ER SLUTT nok være årsbeste av EIK jentene. I kvartfinalen Til slutt vil jeg få rette en STOR TAKK til alle som møtte de Molde, kampen endte med tap 2-1 og har vært med rundt laget og jentene de siste cupeventyret var over for denne gang. Jentene sesongene. Jeg er nødt for å trekke fram Lars ble dermed blant de 8 beste av totalt 70 lag, A. Stavnheim som har lagt ned utallige timer intet annet enn imponerende. Etter en velbåde på og utenfor banen. Må også få takke fortjent ferie så var «det på an igjen» i midten av for alle de utrolig engasjerte foreldrene og til august. Av erfaring fra tidligere høst sesonger, så regnet Jentene har dermed NOK EN GANG vi med at den ville bli knalltøff. Alle motSKREVET SEG INN I HISTORIEstandere vil prøve å slå EIK, så selv om BØKENE for evig og alltid. Denne jentene har erfaring gjengen har nå vunnet KM TITTELfra å være i forsvarsposisjon i kamp etter EN TRE SESONGER PÅ RAD. kamp og når laget også blir forfulgt av skadeproblemer. har det til tider vært tøffe tak. Fotball-messig i noen av kampene slutt ALLE JENTENE som har gjort dette til et denne høsten har jentene spilt under pari, fotballeventyr over mange år. Det er dere som men de har llikevel klart og gå seirende ut av har prestert ute på banen, det dere har gjort er kampene. Den eneste kampen laget har tapt til en kjempe stor bragd som det blir lenge til noen nå i serien er mot Voll, det laget som ble sett på lag vil klarer å kopiere. Dere er historiske i klubb som den argeste konkurrenten til KM tittelen. sammenheng! Jeg kan med hånden på hjerte Punktum for denne sesongen blir satt 31.10, da si fra oss alle i trener temaet at vi er stolte og spilles siste seriekamp hjemme på B&G banen glade for å ha fått lov til å være med på evennettopp mot Voll. Kampen har ingen betydning tyret om EIK`s J16 fotballjenter for noen av lagene. Men kjenner jeg jentene rett så vil de revansjere det sure tapet tidligere HEIA EIK På vegne av trenerteamet J16 i høst. Marianne Sæstad Bakken

11


sjekk ut vår nye nettside:

– Et tastetrykk til bedre helse! • Full oversikt over vårt treningstilbud • Alltid oppdatert timeplan • Oversikt over kurs og workshops www.pulsegersund.no Er du mEdl mEdlEm iP Emsr abat uls får • 20 % d t På mX-s u raba Port tt As • 15% På Eg i c s o g Cra p Er! sorti å ordinæ f t til e men r e n • To m tet i butikkprisen på h hver tid. e ele en. med dlemskv e ekstr a god lder per år e tilb ud.

- trening for alle 12

www.eikfotball.no


Foto: Fotografen as

Rehabilitering og vedlikehold av store og små oppdrag til privat- og bedriftsmarkedet. Vi ønsker å gi tilbake til lokalmiljøet - derfor sponser vi den lokale idretten og det postive sosiale miljøet som skapes av EIK på og utenfor fotballbanen. Seglem & Åse AS - Storevollsveien 11, 4372 Egersund Kontakt: Helge Åse 976 86 110. helge.ase@dabb.no

13


Klare for innsats!

Eiendomsmegler 1 Egersund har i flere å vært en støttespiller til EIK fotballavdeling. Vi gratulerer med med god innsats i 2013 og fortsatt spill i 2. divisjon.

Vi vokser i Dalane og ønsker Anita Skeide Skailand og Tone Christensen Figved velkommen på laget! Begge er autoriserte fi nansrådgivere med solid erfaring fra bank og finans og er allerede på plass på torget i Egersund. Ring oss på telefon 02002 for å sette opp en avtale i dag!

FOTO: Fotografen AS

Velkommen til oss!

14

www.eikfotball.no


Nytt og attraktivt boligfelt med flott sjøutsikt under opparbeidelse i Hestnesmarka. Feltet består av 32 tomter. Det vil være både prosjekterte boliger og tomter der hver enkelt kan være med å bestemme eget hus. Feltopparbeidelsen er igangsatt og det vil være byggeklare tomter til sommeren 2013. Tomtene ligger flott til med nærhet til barnehager i Hestnes, skolen på Rundevoll og flotte turområder. For mer informasjon kontakt Tor-Inge Larsen på telefon: 907 72 650 eller larsen@larsenogbjorkeland.no

HØRES DETTE SPENNENDE UT? TA KONTAKT Foto: Fotograf Hugo Lütcherath

Gamle Sokndalsvei 38, 4372 Egersund Telefon 51 49 65 00. larsen@larsenogbjorkeland.no

www.larsenogbjorkeland.no

15


NorDan NTech er markedets best isolerende vinduer. Den lave U-verdien* gjør det mulig å redusere energiforbruket og mengden byggematerialer i nybygg uten å måtte inngå kompromiss med de nye byggeforskriftene. Resultatet er lavere utgifter, lavere energiforbruk og et jevnere, sunnere inneklima. Du sparer penger i dag. Du sparer i morgen. Og du sparer miljøet for framtiden. Smart. Er det rart vi kaller det neste generasjon vinduer?

* U-verdi angir et vindus evne til å isolere, og måles i W/m2K. NorDan NTech Lavenergi med 2-lags glass har U-verdi på 1,2 og 3-lags glass en U-verdi på 1,0. NorDan NTech Passiv med 3-lags glass har markedets laveste U-verdi på 0,7.

16

www.eikfotball.no


R

PARTISALG TOPPSVING HVITMALT VINDU

(U-VERDI 1,2 OG SPILKA-BESLAG) 110X60cm 5029,90X120cm 6410,100X120cm 6771,-

NÅ 1990,NÅ 2390,NÅ 2490,-

110X120cm 7128,120X120cm 7490,130X120cm 7853,-

NÅ 2590,NÅ 2690,NÅ 2790,-

Jernbaneveien 30, 4370 EGERSUND egersund@byggvell.no. www.byggvell.no Åpningstider: Mandag - Fredag 07-16. Torsdag 07 - 18. Lørdag 09 - 14. BAJONETTSAG 18V 1.675,CR 18DSL (KUN MASKIN)

17


M&G Elektro i arbeid med banebelysning på Bakkebø.

M&G Elektro er et sertifisert elektrofirma som pr idag teller 18 ansatte. Bedriften er medlem i EL-PROFFEN, som er Norges største kjede av frittstående elektroentreprenører. Vi utfører alt av elektroarbeid, fra små serviceoppdrag og nybygg til større oppdrag i næring og industri. Vi har også en svakstrømsavdeling som fokuserer på FG-godkjente innbruddog brannalarmanlegg til privatboliger og hytter, næringsbygg og landbruket. I tillegg installerer og vedlikeholder vi alt innen telefon-, data-, og parabolanlegg.

M & G Elektro AS, Kvellurveien 1A, 4373 Egersund E-post: post@mgelektro.no, www.mgelektro.no Tlf.: 51 49 49 10 (24t vakttelefon), Faks: 51 49 49 11 Åpningstider butikk: Mandag - Fredag: 9 - 15, Lørdag: Stengt

18

www.eikfotball.no

I våre lokaler i Kvellure har vi en butikk hvor vi selger utstyr til gunstige priser. M&G Elektro består i dag av en hovedavdeling i Egersund, og en avdeling på Vikeså. Våre ansatte har bred erfaring og god kompetanse når det gjelder de fleste typer oppdrag. Lurer du på hvilke muligheter som finnes for ditt elektriske anlegg, ring eller kom innom våre lokaler i Kvellure. PS: Vi har 24timers vakttelefon


STYREPRESENTASJON Hvilket fokus er viktig for deg å jobbe for i en stor klubb som EIK? Mitt fokus i EIK er at vi skal være en klubb hvor alle er velkomne og alle trives uansett ferdighet og bakgrunn. Vi skal legge forholdene til rette slik vi forblir Sør-Rogalands beste klubb både på A-lags nivå, og utviklingsklubb for barn og unge. I tillegg er det viktig at vi trives sammen og bygger samhold. På den måten vil alle trekke i samme retning og vil gjennom dette skape en vinnermentalitet som er viktig for å lykkes som klubb. Jeg er i dag meget priviligert som har noen fantastiske ansatte, styremedlemmer, trenere og lagledere, komitee medlemmer (og alle andre som bidrar i EIK) rundt meg. Dette gjør jobben min stort sett veldig enkel.

PER TRYGVE ÅRSTAD ALDER 41 YRKE Statsautorisert revisor ROLLE I STYRET Leder

HVORFOR ER DU MED I EIK FOTBALL SITT STYRE Først og fremst for jeg elsker EIK og er lidenskaplig interessert i fotball. Videre liker jeg utfordringer og synes det er utrolig spennende å få være med på å skape et vinnerlag på Husabø. Gjennom deltakelse i styret får jeg muligheten til å påvirke beslutninger som forhåpentligvis vil gjøre at barn og unge i EIK og Egersund får en fantastisk utviklingsarena. Vår økende satsing rundt vårt A-lag, gjør det i tillegg ekstra motiverende å bidra i styret. FORTELL OM DIN EGEN FOTBALLKARRIERE Startet i EIK allerede som miniputt og gikk alle grader til A-lag. A-lag karrieren ble kort, men innholdsrik, ( ca 15-20 off kamper ) og avsluttet når jeg reiste i militæret som 19 åring. I barneårene var jeg en notorisk målscorer og kjempet ofte om toppscorer pokalen. Etterhvert som jeg ble eldre og tregere, uteble målene, og jeg endte opp som midtstopper på A-laget. Selv om A-lag’s karrieren ble kort fikk jeg oppleve å spille sammen med EIK storheter som blant annet Jan Kjell Skulstad, Arild Nærem, Hans J Skåtøy og ikke minst vår eminente trener Bengt Sæternes. DITT BESTE EIK MINNE Det må kanskje være mitt eneste a-lag’s mål på Jørpeland mot Staal. I tillegg skaper mine 3 fotballgutter, Aleksander, Oliver og Jakob nye fantastiske EIK minner for meg hver uke.

HVORDAN BØR EIK SE UT OM 5 ÅR? Jeg drømmer om at EIK kanskje er i Adecco ligaen da. De neste årene skal vi bruke til minst å bli et stabilt 2. div. lag, som deretter er klar for neste steg. I tillegg er min målsetning at vi forsetter å være en av de beste klubbene i Norge på utvikling av talenter og samtidig ivaretar våre gode satsning på breddefotball. HVORFOR SYNES DU DET ER VIKTIG AT FOLK BIDRAR I STYREVERV I LOKALE IDRETTSLAG? Hele idretten i Norge er bygget på dugnadsprinsippet. Det er jeg også overbevist om blir en viktig forutsetning i fremtiden skal idretten lykkes. Gjelder spesielt innenfor breddeidretten. Skal våre barn og barnebarn få samme gode muligheter som vi har fått gjennom idretten, er vi helt avhengig at folk bidrar med dugnad. Å ta ansvar gjennom styrearbeid er derfor meget viktig i lokale idrettslag. HVOR VIKTIG ER DET FOR DEG AT KLUBBEN HAR ET LAG I 2 DIVISJON OGSÅ I 2014? Ekstremt viktig. Vi har de siste årene aldri satset hardere på et A-lag enn nå. For å opprettholde denne satsingen, og dermed være med i Norsk Toppfotball, er dette et “must”. Synes også det er meget viktig for Dalane regionen at vi har et lag så høyt i systemet. Dette gjør det enklere og mer attraktivt for regionens talenter å bli værende i Egersund. BESKRIV EIK MED 3 ORD Engasjement - Idrettsglede - Klubbfølelse

ESPEN ANDERSEN

ALDER 31 YRKE Advokat ROLLE I STYRET Nestleder HVORFOR ER DU MED I EIK FOTBALL SITT STYRE EIK har alltid hatt en viktig plass i livet mitt, og jeg kan ikke ha vært mange dagene når jeg var på “Idrettsmarke” første gangen. Jeg er ærlig og oppriktig opptatt av klubbens ve og vel, og ønsker å bidra så godt jeg kan til at klubben drives på en fornuftig måte. Det er også et frivillig arbeid som gir mye tilbake til en selv av positive opplevelser og erfaringer. FORTELL OM DIN EGEN FOTBALLKARRIERE Jeg var vel på grensen til å være et keepertalent når det ble spilt på små mål, og da spesielt innendørs. Så sluttet jeg å strekke meg på lengde rundt konfirmasjonsalder, og da ble de store målene fryktelig store. Avsluttet derfor mens leken var god som guttespiller. Det er vel og erkjenne at 1982-årgangen som jeg tilhører aldri ble det helt store. DITT BESTE EIK MINNE Noen av de beste ferieminnene er når hele familien var på tur til Lillesand om sommeren for å se min bror Kenneth spille på Sørlandscupen. Det var et utrolig fellesskap blant alle egersundere som reiste ned dit. I den senere tid må det siste opprykket til 2. divisjon med A-laget nevnes, og det er i tillegg utrolig kjekt hver gang det er et yrende liv av fotballglade barn og unge på Husabø.

19


Foto: Hugo LĂźtcherath

Leie av container i ulike størrelser. Avfallshündtering for bedrift- og privatmarkedet

For bestilling ring 94 00 64 00

20

www.eikfotball.no


HVILKET FOKUS ER VIKTIG FOR DEG Å JOBBE FOR I EN STOR KLUBB SOM EIK? Alle skal bli sett, tatt på alvor, og bli gitt et tilbud som så langt det lar seg gjøre er tilpasset den enkeltes ferdigheter og behov. Det siste er en stor utfordring med så mange medlemmer. I tillegg skal det til enhver tid være en økonomisk sunn drift. HVORDAN BØR EIK SE UT OM 5 ÅR? Forhåpentligvis spiller A-laget for herrer fortsatt toppfotball, mens vi på damesiden har greid å bygge videre på det spennende A-laget som er her. Videre skal vi være blant regionens aller beste på talentutvikling, uten at dette har gått på bekostning av breddefotballen. Mottoet er fortsatt flest mulig - lengst mulig - best mulig. HVORFOR SYNES DU DET ER VIKTIG AT FOLK BIDRAR I STYREVERV I LOKALE IDRETTSLAG? Uten frivillige vil idrettsnorge stanse fullstendig opp. Det er viktig at folk ikke tar for gitt at det alltid er noen som stiller opp til disse viktige vervene. Om en ikke ser for seg å sitte i 10 år fremover, kan et år eller to være til god hjelp. Yt før du krever er et greit motto her. HVOR VIKTIG ER DET FOR DEG AT KLUBBEN HAR ET LAG I 2 DIVISJON OGSÅ I 2014? Det gjør noe med humøret, og gnisten. En klubb av EIKs størrelse skal være attraktiv, og da bør man være i 2.divisjon om det skal være tilfelle. BESKRIV EIK MED 3 ORD Engasjement – ildsjeler - bredde

viktige, gamle som unge. FORTELL OM DIN EGEN FOTBALLKARRIERE Jeg spilte for Snøgg på Notodden fram til jeg flytta til Egersund i 2002. Jeg var god i aldersbestemte klasser, men av ulike årsaker kan jeg ikke skryte av noen stor karriere på a- aget, selv om jeg debuterte med scoring som 16- åring. DITT BESTE EIK MINNE Det er vanskelig å trekke fram en enkelt episode. Jeg blir selvfølgelig vanvittig glad når a-laget vinner, men det er også gøy med 90 unger på Tigerlørdag. HVILKET FOKUS ER VIKTIG FOR DEG Å JOBBE FOR I EN STOR KLUBB SOM EIK? For meg er det viktig å ha et best mulig tilbud til alle. Vi skal gi noe til de som er med utelukkende av sosiale årsaker samtidig som vi skal gi noe ekstra til de med spesielt gode ferdigheter, holdninger og ønske om å bli gode. I tillegg er jeg opptatt av åpenhet og inkludering. Alle skal føle seg velkomne i EIK og vi bør strebe etter å få med oss flest mulig. Det sitter mange mennesker med hjertet i EIK som har kompetanse til å bidra for klubben på alle mulige nivå og arenaer. Til slutt er det viktig å ta konsekvensen av å være en av Egersunds største samfunnsaktører, ved tydelig å formidle sunne, positive og medmenneskelige verdier. Hvordan bør EIK se ut om 5 år? Det er nødvendig at vi har en sunn, god og fornuftig økonomi i tillegg til at vi har et av Rogalands ledende a-lag for herrer. Vi bør også være en minst like stor breddeklubb som vi er i dag, i tillegg til at vi er blant de beste på utvikling av spillere, både på jente- og guttesida slik at vi er i stand til å produsere egne spillere som er gode nok til å ta steget opp til seniornivå. En drøm er selvsagt at vi klarer å produsere spillere som tar steget videre fra EIK og ut i den store verden. HVORFOR SYNES DU DET ER VIKTIG AT FOLK BIDRAR I STYREVERV I LOKALE IDRETTSLAG? Det er viktig å engasjere seg uavhengig av om det er idrettslag, korps eller andre lag og foreninger. Uten innsats fra frivillige ville det vært svært vanskelig å drive aktivitet som trekker til seg barn og unge.

FRODE SKOGEN

ALDER 35 YRKE Adjunkt ved Husabø skole ROLLE I STYRET styremedlem med ansvar for sport HVORFOR ER DU MED I EIK FOTBALL SITT STYRE Jeg er med for å gi alle EIK sine medlemmer et best mulig tilbud. Alle er like

HVOR VIKTIG ER DET FOR DEG AT KLUBBEN HAR ET LAG I 2 DIVISJON OGSÅ I 2014? EIK sitt a- lag er og blir vårt flaggskip. Det er viktig for patriotismen, engasjementet og interessen rundt klubben å ha et a- lag i Oddsenligaen. Det er også viktig for de som kommer fra aldrebestemte lag å ha noe å strekke seg etter. BESKRIV EIK MED 3 ORD Aktivitet, glede, engasjement

ANITA SKOGEN LINDØ

ALDER 49 YRKE Regnskapsmedarbeider ROLLE I STYRET Økonomi HVORFOR ER DU MED I EIK FOTBALL SITT STYRE Fordi jeg synes det er viktig å være med å bidra i en klubb som har gitt og gir meg mange gode fotballøyeblikk. FORTELL OM DIN EGEN FOTBALLKARRIERE Tja, den må vel sies å være på topp akkurat nå. Har aldri spilt fotball som barn/ungdom. Men hver søndag kveld i vel 18 år har jeg vært med å trene i gymsalen på Rundevold skole sammen med en “gøye” damegjengJ. Innsats og humør er hovedfokus. Teknikken er vel så som så. Er glad vi ikke har tilskuere. DITT BESTE EIK MINNE Mitt beste Eik minne/ minner er nok de mange turene til Danacup. Et fantastisk arrangement i et koselig land. Må nok nevne G 19 sin seier i Danacup i 2005. Har forresten sett at alle a-lags spillerne som var med om seieren i 2005 nevner dette som sitt største fotballøyeblikket. HVILKET FOKUS ER VIKTIG FOR DEG Å JOBBE FOR I EN STOR KLUBB SOM EIK? Det viktigste er å ha kontroll. Det er utrolig mange mennesker som er involvert. Så da er det viktig å ha holde kontroll over alle lag og støtteapparat. Og ikke minst er det viktig å holde kontroll med økonomien. Det er mange penger i omløp i en så stor klubb som Eik. Vi er som en vanlig bedrift med arbeidsgiveransvar, inntekter og utgifter. Skatt, arbeidsgiveravgift og moms skal registreres og betales. HVORDAN BØR EIK SE UT OM 5 ÅR? EIK er godt etablert med a-laget i 2.divisjon. Kanskje de snuser på Adeccoligaen. Damelaget består fremdeles. Juniorlagene for jenter og gutter er vel etablerte med godt støtteapparat rundt seg. Barnefotballen har fortsatt sin flotte utvikling. Ønske er å ha mange glade og ivrige unger som representerer Eik fotball.

21


Profesjonell innvendig og utvendig bilpleie og lakk forsegling Antirustbehandling og sandbl책sing Kontakt Bil-Tec p책 tlf: 51 49 44 88

22

www.eikfotball.no


HVORFOR SYNES DU DET ER VIKTIG AT FOLK BIDRAR I STYREVERV I LOKALE IDRETTSLAG? Alle klubber trenger frivillige. Det er en glede å være med å bidra. En får innsikt i hvor mye arbeid og engasjement som legges ned hver dag for å tilrettelegge for barn og unge for at de skal få holde på med det de liker best. Og ikke minst er det flott å bli kjent med mange utrolig hyggelige folk som en ellers aldri hadde hatt noen relasjoner med. HVOR VIKTIG ER DET FOR DEG AT KLUBBEN HAR ET LAG I 2 DIVISJON OGSÅ I 2014? Det er viktig fordi det skaper entusiasme i hele klubben. Det er viktig for at våre fantastiske sponsorer skal få profilert seg på høyest mulig nivå. Og det er ikke minst viktig for mange unge i klubben. Det er flott å ha spillere å se opp til. Fantastisk å se når ungene står i kø utenfor klubbhuset å vil ha autografer av våre spillere etter kamp.

HVORDAN BØR EIK SE UT OM 5 ÅR? Klubben bør fortsette med den jobben som er blir gjort til nå og at vi fortsatt er den største klubben i distriktet. En annen ting er å bevare dugnadsånden som er i klubben for tiden. HVORFOR SYNES DU DET ER VIKTIG AT FOLK BIDRAR I STYREVERV I LOKALE IDRETTSLAG? Fordi uten alle de frivillige vil vi ikke klare å drive klubben på det nivået vi er på nå. HVOR VIKTIG ER DET FOR DEG AT KLUBBEN HAR ET LAG I 2 DIVISJON OGSÅ I 2014? Det er viktig at regionen er representert på høyere nivå. BESKRIV EIK MED 3 ORD Entusiastisk - Inkluderende - Kultur

BESKRIV EIK MED 3 ORD Entusiasme, dugnadsvilje og seriøsitet.

BJØRN EVEN KARLSEN MARIANNE SÆSTAD BAKKEN

ALDER 48 YRKE Sekretær på Lagård ungdomsskole ROLLE I STYRET Sekretær HVORFOR ER DU MED I EIK FOTBALL SITT STYRE Det er en fin måte å ta del i klubbens indre virke og få være med å bestemme hvordan klubben skal drives.

ALDER 44 år YRKE Salgsjef i Metering AS ROLLE I STYRET Styremedlem

HVORFOR ER DU MED I EIK FOTBALL SITT STYRE Det er givende å være med å bidra for å tilrettelegge til aktivitet for så mangen barn, unge og trenere. Det er også interessant å se hvordan en klubb utvikler seg over tid. Så er det jo kjekt med fotball..

DITT BESTE EIK MINNE EIKs jentelaget f 97/98 (J16) suksess gjennom flere år.

FORTELL OM DIN EGEN FOTBALLKARRIERE Det er ikke mye å skryte av. Siden jeg er oppvokst i ei Volleyball bygd, spillte jeg aldersbestemt fotball fra 7 til 16 år. Kan vel også nevnes at jeg har et par A-kamper for Jelsa, for ikke å snakke om 17 sesonger med bedriftsfotball i 1.div. (Å nei, ingen skader)

HVILKET FOKUS ER VIKTIG FOR DEG Å JOBBE FOR I EN STOR KLUBB SOM EIK? Jeg ønsker å jobbe for jentefotballen samtidig å være med å bidra til at alle barn og unge har det gøy med fotball.

DITT BESTE EIK MINNE Vanskelig. Her må jeg nok gå til et aldersbestemt lag, som gjorde noe som har brent seg fast i minnet. Jeg så en kamp med G-99. De valgte å ta et tap i Plussbankcup for noen

FORTELL OM DIN EGEN FOTBALLKARRIERE Har spilt litt aldersbestemt fotball i EIK

år siden. De spillte ballen ut for å hjelpe en skadet motspiller, selv om de kunne scoret. Det er dette det handler om..... HVILKET FOKUS ER VIKTIG FOR DEG Å JOBBE FOR I EN STOR KLUBB SOM EIK? Siden jeg har vært leder av ungdomsavdelingen er det helt klart at det er bredden blandt de unge jeg brenner for. Det skal være plass til alle, men vi skal tørre å hjelpe frem de som har et potensiale, og er villige å satse det som trengs. Tilrettelegging med trenere, kursing av trenere, treningsforhold og utstyr, samt bli en veldrevet klubb med et godt rykte. HVORDAN BØR EIK SE UT OM 5 ÅR? Det er viktig at den jobben som legges ned nå er grundig. Vi må bygge en kultur, å ikke minst være ydmyke i forhold til den suksessen vi har hatt de siste årene. Klubben vokser, det er veldig positivt. Om 5 år må klubben være enda mer rasjonellt drevet, mer gjennomsiktig og ikke minst ha en sunn økonomisk plattform. Den skal være den foretrukkne klubben i regionen og et naturlig valg for spillere som ønsker å utvikle seg til høyere nivå. Det må selvfølgelig også tilrettelegges for å øke/ ivareta bredden, det er jo de som er ryggraden i en breddeklubb som EIK HVORFOR SYNES DU DET ER VIKTIG AT FOLK BIDRAR I STYREVERV I LOKALE IDRETTSLAG? Her er det mye å lære for alle. En trenger faktisk ikke vite noe om idrett for å bidra. Det trengs personer til mangen forskjellige roller som feks dugnader, økonomi, vedlikehold, barne og ungdomsarbeid etc.. Et lokalt engasjement smitter over på hele byen. HVOR VIKTIG ER DET FOR DEG AT KLUBBEN HAR ET LAG I 2 DIVISJON OGSÅ I 2014? Det er ingen tvil om at A-laget er lokomotivet i ein stor klubb som EIK, og 2.divisjonspill neste år betyr mye for regionen og byen. Det er helt sikkert at A-spillerene er forbilder for ungene på aldersbestemte lag, noe som bidrar til enorm positivitet rundt klubben. For oss som har vært engasjert i kamparrangementene denne sesongen er det mer stas på 2.div. Vi vil at det skal være annerledes å komme til Husabø enn til Lassa, Ålgård å andre arenaer. Med rundt 500 gjester i snitt på kampene vises dette også. Ved å ha et lag i 2.div viser vi at det ikke er tilfeldig at flere gode spillere har kommet fra EIK, og at vi trekker flere gode spillere til klubben. BESKRIV EIK MED 3 ORD Engasjerende, Inkluderende, Kameratskap

23


God service. Lang erfaring. Alltid til tjeneste - 24 timers kranbilservice.

EGERSUND 24

www.eikfotball.no


UNGDOMSAVDELINGEN

GUTTER 15

G 98 består av 20 treningsvillige spillere fra 14-15 år. De trener 3 ganger i uken og spiller i tillegg kamp. Kan og nevne at vi har 2 spillere fra Sokndal og en fra Tonstad som møter på alle treningene. Samholdet i gruppen er veldig god og alle stortrives. Noen av spillerne har i år fått prøvd seg på juniorlaget og noen har og spilt for 4 div. laget. Det er også 6 spillere som er med på Team Eik. Treneren for laget er Hans Olav Helvig og Thor Jostein Dyrnes. Oppmann har i år vært Monica Omlid. 3 spillere har vært på Team Rogaland samling hvor Jonas Skulstad kom videre, og nå skal representere Rogaland i kampene fremover. Etter 2 år blant topp 3 i eliteserien og spill om KM medaljer, valgte lederne for laget å melde på guttene i G16 – 1.div. De første kampene var nok et lite sjokk på guttene som møtte spillere som var opp mot 2 år eldre, fysisk sterke og mye raskere. Men etter hvert som de fikk brynt seg litt har de nå klart å klatre helt til topps på tabellen. I Dana cup kom vi videre til A sluttspillet uten å ha sluppet inn et eneste mål. I sluttspillet møtte vi Søgne, og tapte dessverre på straffer. I månedsskifte skal guttene til Gimletroll på turnering. Dette er en sosial turnering hvor alle spiller. Håper og tror at EIK i fremtiden kan få flere A- lags spillere ut av dette laget.

JENTER 13

Liggende i front: Karoline Roed Rasmussen 1. rekke fra venstre: Sanna Thorsen Stangeland, Emile Helseth Skjelbred, Nathalie Jacobsen, Elen Roaldsen Skadberg, Kaja Stapnes, Martine Østebrød Thu 2. rekke fra venstre: Dorthe Larsen, Emilie Skailand Helvig, Julie Margaret Kvassheim, Rebecca Støylen McClure, Karoline Kvåle, Kristine Mong, Celine Helseth Nilsen

25


Kvalitet og presisjon

Er du opptatt av kvalitet og presisjon, så er vi ganske enkelt de rette. Vi utfører jobben raskt, rimelig og til avtalt tid. Gode medarbeidere og en oppdatert maskinpark gjør at vi raskt kan bistå deg i både store og små oppdrag innen bl.a. riving, betongsaging, meisling og kjerneboring.

Tlf.: 911 06 046. daginge@svbs.no. www.svbs.no

Betongsaging

Kjerneboring

Innvendig riving

Utstyret er blitt lettere og mer håndterlig, og arbeidet enda mer effektivt. Våre håndsager, vegg- og gulvsager kommer til der det er behov, og våre medarbeidere yter alltid sitt ytterste for å levere nøyaktig arbeid.

Vi borer hull til bl.a. kabler, rør, ventilasjonskanaler m.m. Vi har lang og god erfaring i dette, og kan kjernebore i alle retninger ect; kjerneboring i tak, kjerneboring på skrått osv. Våre maskiner har kapasitet til å bore opptil ø 1300.

En god maskinpark med avansert og godt utstyr gjør rivingen kjapp, trygg og effektiv. Våre rivingsroboter kommer til de fleste plasser, gjør jobben lettere, og gir ikke fra seg avgasser.

- vår spisskompetanse

- mange muligheter

- det beste utstyret.

Blant de beste i landet

Vår maskinpark er blandt de beste i landet, og der skal vi være. Vi jobber hele tiden med å utvide og forbedre vårt utstyr, men vi har allerede et godt utvalg i rivingsroboter, bobcat’er, minikran, kjerneboringsutstyr, håndsager, gulv- og veggsager, fyldige arbeidsbiler m.m. MINIKRAN - GJØR JOBBEN ENKLERE Den bistår våre medarbeidere der det er behov for det, og gjør større prosjekter lettere og gjennomføre. Minikranen pakkes godt sammen, og kommer inn nesten over alt! Den flytter kjapt store betongdeler dit vi ønsker, og jobben utføres rensligere og ikke minst sikrere. Den har en rekkevidde på 15 m, og kan løfte opptil 4 tonn. RIVINGSROBOTER - MED FOKUS PÅ MILJØET Vårt utvalg i rivingsroboter varierer fra de minste til de største. Robotene er fjernstyrte og utstyrt med både meisel, skuffe og saks. Rivingssaksen klipper betong med tykkelse opptil 60 cm tilnærmet lydløst. Robotene er elektriske, noe som gjør arbeidsmiljøet meget HMS-vennlig. De egner seg også utmerket til graving innendørs.

26

www.eikfotball.no


UNGDOMSAVDELINGEN

JENTER 14

Laget består av en treningsvillig gjeng på 23 spillere. Vi trener 3 ganger i uka i tillegg til kamper. I serien i år har vi hatt 3 lag. Ett 11er – lag i 1.divisjon, og to 7er-lag på nivå 1. Vi stiller med med veldig få spillere på hver kamp, 1-2 innbyttere, for at alle skal få mest mulig spilletid. EIK 1 tok en flott andreplass i en sterk j14 1.divisjon. EIK 2 er klar for KM i 7er-fotball 2.november:). Vi har en KM-tittel fra i fjor å forsvare. På dette laget har alle 23 spillerne vært med, så om vi vinner KM, blir alle kretsmestre. EIK 3 tok 2.plassen i samme pulje. De 3 lagene har til sammen scoret 260 mål!! Vi har ingen keepere, så vi har vært nødt til å skifte på denne spilleplassen. Det kan nok ha en sammenheng med at jentene springer Nordlitesten i kuling og sludd uten å

mukke, de liker hard fysisk trening. De liker å utfordre sine egne rekorder. Vi avlyser aldri treninger pga dårlig vær, men finner i stedet på alternative treninger som jogging, sykling, trappehopping o.l. I fjor innførte vi vinnerkryss på treningene. De som er på laget som vinner treningens kamp, samler kryss. Da blir det fart i spillet! En fin premie venter til spilleren med flest kryss ved sesongslutt.

Trenere dette året har vært Kari Therese Apeland, Marit Irene og Trond-Arild Olsen. Julie Hatleskog og Hege Skårland har vært foreldrekontakter.

På Plussbankcup spilte vi i år som i fjor to finaler. Vi vant 7er-finalen over Arna Bjørnar, men tapte 1-0 mot Bryne på Sør-Arena i 11er-finalen. 3 av 4 mulige gulltrøyer har vi tatt med oss fra Vennesla på de to årene vi har vært der.

Bak fra venstre: Kerry Helvig, May Helen Hatleskog, Mina Stokdal, Charlotte Olsen, Liv Kristina Bjelland Johnsrud, Edita Khachatrjan Midten fra venstre. Tamila Bisultanova, Kamilla Lovise Karlsen, Bjørg Eirin karlsen, Suitha Thluanghnin, Helen Skårland, Fiona Traynor. Framme fra venstre: Regine Asbjørnsen, Celine Kjenner, Eirin Sørdal Johansen, Camilla Fardal, Ida Helvig Waldeland, Ingrid Olsen I front fra venstre: Emma Berg, Anna Elen Aakre

Vi håper at denne flotte jentegjengen vil trives sammen i mange år til.

Ikke tilstede da bilde ble tatt: Frida Helvig, Lise Amalie Henriksen Grure og Idil Yazin

27


Foto: Espen Gees/123rf.com

O JULEBORDCRUISE MED DIN GLEDE

2-DĂ˜ CRUIS GNS E T/R F

RA

Stavanger Aftenblad

499,*

per pe

rson

VG

STAVANGER | HIRTSHALS | LANGESUND *Pris for overfart Stavanger - Hirtshals - Langesund t/r, 2-sengs innvendig lugar, drivstofftillegg, skatter og avgifter. Tillegg for andre lugartyper/singellugar. Begrenset antall plasser. Forbehold om trykkfeil.

28

www.eikfotball.no


GUTTER14

Gutter 14 har vært en flott gjeng på rundt 18 spillere som startet oppkjøringen rundt januar. Gode resultater i vinterserien ble fulgt opp med en flott vårsesong der laget kun avga poeng mot topplagene Klepp og Varhaug. Selv om resultatene i høstsesongen har variert noe mer så endte laget allikevel som nummer 3 i sin pulje, noe som var målsettingen før høstsesongen. Hovedfokus for laget i år har vært å trene på pasningsspill, og i enkelte av kampene har de virkelig fått lønn for strevet. Spesielt i kampen mot Bryne i høst fikk vi se pasningsspill av ypperste kvalitet. I sommer deltok også laget på Plussbank cup. Med hovedvekt på det sosiale hadde alle guttene, foreldre og trenere en flott uke på det blide sørlandet. Om ikke resultatene ble de beste så var i alle fall det sosiale på topp. Trenere for laget har i år vært Håkon Lædre, Andre Tveida og Kenneth Andersen. 1. rekke fra venstre: Joakim Ellertsen, Kristoffer Mortensen, Odin Noreng, Tomas Mulugetha og Lars Bjelkarøy. 2. rekke fra venstre: Vegard Daland, Simen Andresen, Martin Nordvoll, Asle Andre Tveida, Håvard Myklebust og Bjørn S Stapnes. 3. rekke fra venstre: Sander O Andersen, John Tonning Hegelstad Buerskog, Kolbjørn Gjerde, Henrik Lædre og Jarle H Sæstad.

GUTTER13

Følgende spillere har trent og spilt kamper for EIK G 13 år i 2013. Odin G. Noreng, Stian N. Østebrød, Emil H. Andresen, Carsten Blitzner, Torjei Helset, Sander Salvesen, Asbjørn Ø. Sæstad, Henrik Sleveland, Birk Elias Nybø, Krystian Peieszak, Nicolas Hovland, Aleksander N. Kjellmann, Eirik J. Sørdal, Vetle Elvestrøm, Frode Samuelsen, Mathias Gunnarsen, Otto F. Hein, Andre Ågesen, Jarl Andre Aaserud, Dennis Ruhlow, Tord S. Rasmussen, Emil Svendsen, Jørgen K. Tuen, Simen Svendsen, Elliott Teigen, Kristian Kulander, Ørjan Thorsen, Henrik Hagevold, Karl Erik Hegrestad og Jon-Oskar Johnsrud. Disse spillerne har vært fordelt på 2 lag i serie og på turnering. Trenere for begge lagene er Roger Noreng og Gry Salvesen. Oppmann er Arild Hovland, og Grete Netland Østebrød er foreldrekontakt. Gutter 13 år har deltatt i vinterserien og hovedserien. Her har man møtt lag fra Dalane, jæren, Sandnes og Stavanger. Det har blitt både seier og tap i disse kampene. Guttene har vist god innsats og lagmoral, uansett hvordan det har gått i kampene. De har deltatt på Plussbank cup på Vennesla i 2013. Der har de møtt lag som de ellers ikke møter i serien. Spillerne hadde det kjekt både på og utenfor banen disse dagene på Vennesla. De fleste spillerne på G 13 år var dommere på Bendit cup i år. Denne oppgaven klarte de bra. Nå er 2013 sesongen nesten over. Vi ser tilbake på en fin 2013 sesong, og gleder oss til mange kamper og mye moro i 2014 sesongen.

29


-30%

VI FEIRER AT EIK OGSÅ NESTE ÅR SPILLER I ODDSENLIGAEN

PÅ LAGERFØRTE KONTORSTOLER*

Finn din favoritt - kom å prøvesitt stolene i vårt showroom i Gartnerveien 1!

*Tilbudet gjelder veiledende priser ut 2013 for følgende modeller

Håg H05 5300 Håg Sofi 7310, 7320

KONTORMØBLER KONTORREKVISITA Håg H09 Inspiration 9220

Håg Capisco 8106

PROFILERING Gode løsninger, enklere hverdag.

Gartnerveien 1. 4374 Egersund Tlf. 469 89 990 - post@itkon.no -www.itkon.no

30

www.eikfotball.no

KOPI/PRINT


SELGE ELLER KJØPE BOLIG?

SJEKK GRATIS MED OSS HVA DU KAN FÅ FOR BOLIGEN DIN.

Vi i FAST EIENDOMSMEGLING AS har en stor markedsandel i omsetning av brukte boliger for Egersundsområdet. Vi har også betydelig andel av attraktive fritidseiendommer i distriktet. Ta kontakt for en gratis verdivurdering! Frank Wetteland: 936 60 001 Nytorget 6 Sentrumsgården, 4370 Egersund www.advokatene-egersund.no

31


Opplev baderomsserien ART designet av Jesper Ståhl for Vedum.

Red Dot Design Award 2013

Med forholdsvis enkle grep kan du oppgradere et litt slitent bad. Bytt blandebatteri på vasken. Nytt dusjhode og kanskje et nytt dusjhjørne. Nye knotter til å henge opp håndkler. Kanskje et par nye hyller eller skap på veggen? Noen nye planter, håndkler og en matte på gulvet gir med

32

www.eikfotball.no

enkle grep følelsen av et nytt bad. Velkommen til oss i Håndverkhuset, Gamle Sokndalsveien 38, 4372 Egersund. Tlf. 51 46 39 90. www.sig-halvorsen.no


Signer kontrakt innen 30. november Gjelder nybygg av hus og leilighet.

FÅ HVITEVARER VERDI 35.000 er 4 enebolig lass med båtb for salg på Hellvik . N! KUN 2 IGJE Eneboliger med utsikt over innseilingen til Hellvik havn. Priser fra 3.990.000. Malerarbeid og off.avg. kommer i tillegg. Planløsning, materialvalg og størrelse på bolig kan endres for å passe dine ønsker og behov. Kontakt oss for god veiledning og pristilbud.

2 hytter i Stapnes

2 hytter under oppføring i Stapnes. Priser fra 2.890.000.

ien

Jernbaneve

1 IGJEN!

4 store horisontaldelte leiligheter på Jernbanveien under bygging. Leveres nøkkelferdig. Bud ønskes.

Har du et lite oppdrag - for eksempel å sette inn en dør eller bytte en list? Vi har en egen servicebil til m  indre oppdrag som rykker ut innen 14 dager!

gen

Kongshau

KUN 2 IGJEN!

4 leiligheter i 2 stk 2-mannsboliger for salg i nytt boligfelt Kongshaugen, Nordre Eigerøy. Priser fra 1.990.000

TLF.: 415 99 959. aes@pad.no. www.pad.no

33


Distriktets største betongentreprenør

Vi gir totalentepriser og har egen prosjekleder / ingeniør. Vi utfører alt fra små murer og trapper,

hus og hyttegrunner til store industribygg Vi er svært opptatt av samspillet mellom

kunden og oss. Du får derfor en fast

Håndverkshuset Gamle Sokndalsv. 38, 4372 EGERSUND Tlf.: 51 49 50 73 Mob.: 90 11 47 35 post@espelandas.no www.espelandas.no

kontaktperson hos oss.

Håndverkshuset Gamle Sokndalsv. 38, 4372 EGERSUND Tlf.: 51 49 50 73 Mob.: 90 11 47 35 mt@espelandas.no www.espelandas.no

34

www.eikfotball.no

Muring, fliselegging, oppføring av ildsteder, piper og legging av skifer og naturstein.

Vi er svært opptatt av samspillet mellom kunden og oss. Du får derfor en fast kontaktperson hos oss.


www.ramirent.no www.ramirent.no www.ramirent.no

Utleie av Utleie Utleie avav maskiner maskiner maskiner og til og utstyr ogutstyr utstyr tiltil private og private og private og proff proff proff

Vi har et bredt utvalg av småmaskiner,

Vi har et samt bredtminigravere, utvalg av småmaskiner, tilhengermontert Vi har et bredt utvalg av småmaskiner, samt minigravere, tilhengermontert lifter, beltetrillebårer mm.... samt minigravere, tilhengermontert lifter, beltetrillebårer mm.... lifter, beltetrillebårer mm....

 51 49 06 04 - Kjellandsveien 44, Egersund

 51  5149 4906 0604 04--Kjellandsveien Kjellandsveien44, 44,Egersund Egersund

Vi har det meste innen mørtel, belegningsstein, steinpanel, skifer, kantstein, kompost-jord, bark, ferdigplen, naturstein og mye, mye mer til hus og hage. Kielland, Kjellandsveien 44, 4373 EGERSUND Tlf.: 51 49 06 04 post@espelandsenteret.no www.espelandsenteret.no

35


Da vi, Stig Jarle Sleveland og Stian Hunnestad, ble forespurt om å ta ansvaret for juniorlaget på våren 2013, var vi ikke tvil om at dette var noe vi ville delta i. Begge hadde signalisert at vi ønsket å trappe ned og da å få muligheten til å trene et juniorlag på høyt nivå, var det en sjanse vi ikke kunne si nei til. Likevel, å komme inn i gruppen litt før sesongstart gjorde at læringskurven ble bratt, både for spillere og trenere. Oppmannen fra i fjor, Sveinung Stapnes, var fortsatt ved roret, så det var en viss kontinuitet i apperatet. Allerede i første kamp var det duket for lokaloppgjør mellom EIK og Eiger. Selv om Eiger var fullt på høyde med EIK, skulle likevel tigrene går seirende ut av oppgjøret med 2-0 etter

36

www.eikfotball.no

to fantastiske scoringer av Teo Noreng Tollefsen. I de neste kampene skulle guttene tilby angrepsfotball av ypperste merke og laget scoret i bøtter og spann. I de neste fem kampene ble Vaulen, Hinna, Austrått, Lura og Hana slått med en målforskjell på 29-3! Like rundt hjørnet ventet det som skulle bli vår argeste konkurrent i hele år, nemlig Forus og Gausel. Kampen ble spilt på en av de varmeste dagene i løpet av året på den nye banen på Bakkebø. Selv om EIK tok tidlig kommandoen og ledet 3-1 og bare var et tverliggertreff fra Sondre Tveit til å øke til 4-1, så reduserte Forus like før pause. I andre omgang bølget spillet frem og tilbake, men det var Forus som skulle trekke det lengste strået og vant til slutt 3-5 etter en kollaps de siste ti minuttene. Uka etterpå skulle vi møte Madla 2 borte, et lag som var ubeseiret hjemme og som skulle vise

seg å ta flere skalper enn våres på hjemmebane i løpet av sesongen. Madla 2 tok ledelsen, og selv om EIK utlignet til 1-1, skulle Madla 2 stikke av med seieren etter et kontroversielt seiersmål. Nå var EIK iferd med å bli akterutseilt på toppen. Det betydde at kampen mot Ålgård, et av topplagene, måtte vinnes for å henge med. Etter to mindre gode kamper, startet oppladningen til Ålgård tidligere enn vanlig. Dette skyldtes at vi gikk gjennom taktiske grep, samtidig som vi ønsket å samtale om hvordan vi håndterer motgang i laget. For første gang i år hadde guttene opplevd motgang, og det var viktig at det håndtert og snakket om hvordan vi ønsket å fremstå når slikt skjer. Dette skulle Ålgård få merke. På en regntung måtte ble tigrene for sterke og vant hele 5-2 etter flotte scoringer av både Chris Sleveland og Elion Shatri.


Dette ga gruppeseier, og cupspill mot FC Horsens, et akademilag fra Danmark. Guttene bet godt fra seg, likevel skulle det danskene vise seg å bli for sterke og de vant 1-0 og dermed tidlig exit fra turneringen.

På en corner i første omgang headet Jørgen Lindø, vår kaptein, inn det avgjørende målet som skulle sørge for seier og play-off til juniorlaget.

For noen skulle Dana Cup/Eiger vise seg å være den siste kampen for deres del, med både Erik Skadberg og Vegard Stapnes som takket for seg på grunn av militæret og studier. Nye spillere som kom inn i treningsgruppa var Alexander Nygård(keeper), Jan Terje Søyland, Kjetil Bø Olsen(midtbane), Erik Nordvoll(midtbane), Jonas Skulstad(midtbane), Khalid Wiedswang(angrep), Truls Gyland(forsvar), Ole Østebrød(forsvar). Av disse spillerne var bare Jan Terje og Khalid rene juniorspiller, mens de andre enten kom fra enten G-16 eller G-15, noe som viser at det gror godt i spillerutviklingen i EIK. I andre halvdel av sesongen skulle juniorlaget starte på en ny seiersrekke med mot de tidligere nevnte lagene, denne gang med en målforskjell 29-2. I neste kamp ventet en antatt seriefinale mot Forus og Gausel. EIK hadde nå overtatt tabelltoppen med et to poengs forsprang til Forus. EIK tok en tidlig 2-0 ledelse, men nok en gang skulle Forus vise seg å være for sterke for EIK. De innhentet ledelsen og fjorten minutter før slutt avgjorde de kampen med sin 3-2 scoring. På tross av tapet var ikke alt håp ute ettersom Forus og Eiger skulle møtes i neste kamp.

Vårsesongen skulle avsluttes med nok et lokaloppgjør, denne gangen på «Øynå». Grunnet skader måtte det gjøres omrokeringer og Brian Thorsen startet på topp. Han takket for tilliten ved å banke inn 1-0 etter en flott individuell prestasjon. Selv om Eiger kom tilbake, vant EIK 3-2 etter en matchvinnerscoring av Simon Stapnes. Men, dagens store spiller var Erik Skadberg som holdt EIK inne i kampen med flere gode involveringer, deriblant en trippelredning som fikk publikum til å måpe. Det resulterte i andreplass på tabellen, like bak Forus når første halvdel av sesongen var ferdig. Deretter var det duket for avreise til Dana Cup hvor vi skulle møte blant annet et belgisk lag i tillegg til to norske. Carl David Blitzner vikarierte for en ferierende Erik Skadberg i mål, ellers var troppen intakt. I gruppespillet vant juniorlaget alle sine kamper med henholdsvis 9-1, 2-0 og 1-0.

Juniorlaget skulle nå få muligheten til å revansjere et surt tap for Madla 2 i neste kamp. På grunn av sykdom på Ørjan Vigrestad, var nå Thomas Leidland hentet inn og han skulle vise seg å bli en viktig bidragsyter de siste kampene for laget. Med ham og Chris Sleveland som to sentrale midtbanespillere fikk Madla kjørt seg ordentlig. Selv om det bare stod 2-1 til EIK til pause, skulle andre omgang bli et fyrverkeri av en omgang. I det som kanskje skulle være årets beste omgang for juniorlaget så scoret de ytterligere sju mål til, og dermed 9-1 over Madla 2. I samme uke møtte guttene mannsterke opp og støttet sine kamerater på Eiger som nedkjempet Forus og dermed vant 3-2. Det førte til at EIK fortsatt hadde serieledelsen før siste seriekamp mot Ålgård, også et lag som kunne nå play-off hvis resultatene gikk deres vei.

I et herlig høstvær, med masse vind og regn, skulle EIK møte Ålgård på Solås kunstgressbane. Dette var en kamp som var viktig for begge lag, og det kunne ses ved begge lags mannskap. Hos EIK var Thomas Leidland og Chris Sleveland med, spillere som er på A-laget, mens Ålgård hadde flere nye fjes fra forrige møte. Selv om Ålgård tok tidlig kommando og presset EIK bakover, så hadde tigrene god kontroll bakover. Det var en stillingskrig mellom to gode lag, noe som resulterte i få sjanser. Likevel skulle det komme en scoring i denne kampen og det skulle heldigvis komme til EIK. På en corner i første omgang headet Jørgen Lindø, vår kaptein, inn det avgjørende målet som skulle sørge for seier og play-off til juniorlaget. Det har vært en veldig underholdelsesrik sesong, med masse scoringer, noen få nedturer, men en helt fortjent gruppeseier til laget som endte opp med en målforskjell på 84-20 på 18 kamper. Laget vant 15 kamper og tapte 3. Nå venter to play-off kamper mot lag fra de andre puljene og vinneren av de kampene rykker opp til eliten neste år. Følgende spillere har blitt benyttet i år, enten i seriespill eller på Dana Cup: Erik Skadberg, Alexander Nygård,Even Myklebust, Ole Østebrød, Jørgen Lindø, Jan Terje Søyland, Vegard Stapnes,Truls Gyland, Simon Brunel, Thomas Leidland, Chris Sleveland, Simon Stapnes, Elion Shatri, Ørjan Vigrestad,Marius Koldal, Teo Noreng Tollefsen, Brian Thorsen, Sondre Tveit, Øyvind Havsø, Jonas Skulstad, Khalid Wiedswang, Kjetil Bø Olsen, Erik Nordvoll og ikke minst vår vikar på Dana Cup, Carl David Blitzner. For trenerne har det vært en fornøyelse å kunne trene en så talentfull gruppe som har spilt så underholdende fotball, samtidig er det godt å se at neste års juniorer er klare til å ta over stafettpinnen for de som blir for gamle til juniorlaget neste år. Det ser lovende ut for juniorfotballen i vår kjære klubb de neste årene!! Skrevet av trenerne: Stig Jarle Sleveland og Stian Stapnes Hunnestad.

37


Julegavene til hele familien! Stort utvalg i interiør og merkeklær til dame og herrer fra Humør, Solid, Gabba, Bølger, Minimum, Ichhi og Modstøm.

En mengde brettspill for hele familien.

DISNEY dukkene Arielle, Belle, Cinderella, Snow white og Sleeping beauty. MAX KJØKKEN SUSHISETT 2 stk tallerkener, 2 stk soyaskåler, 2 sett spisepinner, 2 stk pinnehvilere og 2 stk bordbrikker.

En mengde lekebiler

FENALÅR STATIV MED TRANSJERSETT

VERKTØYSETT Ulike verktøysett fra Kendo og MasterCraft. En rekke ulike størrelser og variert innhold.

38

www.eikfotball.no

TARA sittegruppe m/4 stoler og 2 puffer. Bord L115 x B115 x H74 Stol B55 x D55 x H68. Puff B47 x D47 x H36

Eger Stormarked, 2. etasje Lindøyveien 8, 4373 EGERSUND Tlf.: 51 49 20 20 E-post: post@espelandsenteret.no ÅPENTMan-fre: 10.00-19.00. Lørdag: 10.00-16.00


LOKOMOTIV MEDIA

Verdiskapning gjennom samarbeid

TOTALENTREPRENØR BETONG - TØMMER

IKM-gruppen, Sola

Klokkertunet, Varhaug

Vår visjon er å bli sett på som en pålitelig effektiv og kvalitetsbevisst bygg- og anleggsaktør som sammen med oppdragsgiver og samarbeidspartnere skaper verdier.

Entreprenørfirmaet Kvia A/S | Bjorhaugslettå 10 | Postboks 114 | 4367 Nærbø | 51 79 92 20 | www.kvia-as.no

39


Foto: Norwegian Seafood Export Council / Johan Wildhagen, Tom Haga og Synøve Dreyer

Fiskeri og havbruksprodukter fra Egersund Group

Egersund Group er aktiv innenfor hele verdikjeden når det gjelder å skape fremtidens teknologi for not og trål. Vi bidrar aktivt for å skape en miljøvennlig og bærekraftig vekstnæring som produserer sunn sjømat til et globalt marked.

Egersund Group produserer spesialiserte fiskeredskaper og utstyr til fiskeri- og havbruksnæringen. Konsernets hovedlokaler ligger i Svanavågen, Egersund, men er i de senere årene etablert med flere datterselskap, både langs norskekysten og utenlands. Konsernet Egersund Group, som blant annet består av Egersund Trål og Egersund Net, sysselsetter i dag over 450 medarbeidere.

Vi sysselsetter dyktige medarbeidere i alle ledd, innen en rekke ulike fagområder • Produksjon og service • Elektriker • Prosessteknikk • Mekanisk, plate og sveis • Lager • Logistikk • Ledelse • Administrasjon • Økonomi • Innkjøp • IT • Salg • Markedsføring • HMS • Produktutvikling • Teknisk tegning Egersund Group Svanavågen, 4374 Egersund Tlf.: 51 46 29 00 Faks: 51 46 29 01. post@egersundgroup.no

40

www.eikfotball.no

www.egersundgroup.no


Hver fredag og lørdag hos KIWI - helgemat til hverdagspriser

I KIWI finner du det du bruker mest av gjennom hele uken - alt til faste, lave priser. For å gjøre litt ekstra stas på helgen, vil du hver fredag og lørdag finne et spesielt Go’helg-produkt til en spesiell fast Go’helg-pris, enten det er fersk biff, lakse- eller kyllingfilet eller noe annet snadder.

• Et nytt Go´helg-produkt hver fredag! • Gjelder så langt beholdningen rekker! • Kun til private husholdninger

KIWI Egersund Mandag - fredag

KIWI Egersund 230x285.indd 1

7-23

lørdag

7-22 41

24.09.13 10:04


2013

42

www.eikfotball.no


43

Foto: Fotografen as


Bedriftsveien 17, 4313 Sandnes (Vibemyr) Telefon: 51 63 31 11, faks: 51 63 31 12 post@jkk.no - www.jkk.no

Når kvalitet og leveringsdyktighet betyr noe LEVERANDØR AV:

Arbeidsklær • Vernesko • Personlig verneutstyr • Profilartikler

• • • • • • • • • • • •

RW Style 3282: 8-inch Speed Lace

ISOEN 345 S3 Puncture Resistant via a Composite Midsole RW Composite Toe Cap 33% Lighter and 44% more Volume 100% Water Proof – One Year Chemical Proof Oil & Gas Resistant upper and outsole Ballistic Nylon Cordura Upper Water-Proof Internal Bootie Construction with RW Dry Bootie Membran Boa / RW Designed Internal Speed Lace System Dual Density Vibram Outsole with Rubber Skin SD – Static Dissipative Anti-Microbial Treated Spacer Mesh Lining for Moisture Management a Bacterial Growth

SIZES: EU 36 – 46

www.redwingsafety.com

44

www.eikfotball.no


· ARKITEKT

· BYGGETEKNIKK · BRANNTEKNIKK

· BYGGELEDELSE

· PROSJEKTLEDELSE · BYGGESØKNAD

JOBB I EGERCONSULT? Er du bygningsingeniør eller under utdanning? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale vedrørende jobbmuligheter i Egerconsult. Se www.egerconsult.no for nærmere detaljer.

Vi har bred faglig erfaring i de fagområder vi tilbyr vår bistand på. Våre tjenester er, og skal være, preget av kvalitet, hurtighet og service. NY ADRESSE - Egerconsult AS Strandgaten 49, 4370 Egersund. Tlf.: 51 49 88 60. www.egerconsult.no

45


46

www.eikfotball.no


Foto: Hugo Lütcherath

KOM I JULESTEMNING PÅ GRAND HOTELL

Kvindesland & Skjæveland

Julebord og julerevyen i julebyen Egersund ‘‘De grønne glitrende to’’ Espen Hana og Roar Brekke

Premiere 15. nov. Oppsetning fredager og lørdager til og med 14. des. Kontakt Grand Hotell på telefon 51 49 60 60 eller julebord@grand-egersund.no. Julebord og revy kr 900 pr. person. Varm julebuffet uten revy kr 565 pr. pers. Julebuffet man. – tor. i uke 49 og 50. Julelunsj søndag 2., 9. og 16. des. kl. 13-17. Bestill gjerne bord under Julebyen. 90 rom og konferanselokaler for 2 - 150 personer. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for booking: booking@grand-egersund.no / Tlf: 51 49 60 60

MER M O K RSU E G E

Joh. Feyers gt. 3 4370 Egersund www.grand-egersund.no

GRAND HOTEL

15. og 16. mars kl 19:0 47


B&G TEAM FJELLSIKRING

Trygger folks hverdag og ferdsel langs rasutsatte veier.

• Sprengning og masseforflytning • Rensk og sikring i alle høyder • Transport og grunnarbeider i tunnel • Grøfter • Natursteinsmurer

Foto: Hugo Lütcherath

BERTELSEN & GARPESTAD jobber med en rekke spennende prosjekter lokalt og nasjonalt. Ordrereserven er rekordstor og vi trenger stadig flere medarbeidere. VIL DU VÆRE MED PÅ LAGET SOM FLYTTER FJELL?

BERTELSEN & GARPESTAD AS er et ledende maskinentreprenørfirma innen bygg og anlegg. Firmaet omsetter årlig for ca 300 millioner og har 95 ansatte. Typiske prosjekter for oss er veibygging, kraftanlegg, masseflytting, sprengningsarbeider, tomtearbeider og opparbeidelse av hyttefelt. Vi tar på oss oppdrag i hele Sør-Norge.

Vi får stadig nye, utfordrende og spennende oppdrag. Se våre nettsider for ledige stillinger. Bertelsen & Garpestad AS, Hovlandsveien 70, 4374 Egersund. E-post: post@bg.no. www.bg.no

48

www.eikfotball.no

Leverandør av Matjes


Nytt Aubo-kjøkken?

Velkommen innom for en kjøkkenprat. Mange nye og flotte modeller! Dansk design og kvalitet! Montér Egersund Sokndalsveien 140, 4370 Egersund Tlf. 47 65 20 00. Åpningstid 7-17 (tors 19) 8-14

49


FRA FAYANCEN OG JULEBYEN TIL

VALENCIA CF Øverst fra venstre: Øyvind Svanes, Geir Olav Østebrød, Gonzalo (Valencia), Owe Salvesen, Chris Sleveland, Stian Pedersen, Asbjørn Mong, Fredrik Netland, Øyvind Alexander Nygård, Truls Gyland, Erik Nordvoll, Leidulf Olsen, Magnus Gjerde, Sjur Berntsen, Antonio (Valencia CF), Terje Gyland. Foran fra venstre: Kjetil Bø Olsen, Steffen Salvesen, Petter Håland, KayEirik Litsheim, Fredrik Vold, Edvard Khachatrjan, Ole Magnus Østebrød, Jesper Aase, Marius Grimsrud, Adrian Nesse, Steffen Skinnarland.

EIK gutter 16 ( født 1997 ) var i høstferien på en 6 dagers treningscamp hos Valencia CF i Spania. Trenerapparatet har vært stabilt i alle år og spillerstallen har bestått av en stor hovedkjerne som har holdt sammen siden de første gang troppet opp på en fotballtrening i EIK. Gruppen av 16-åringer har i år vært på 25 stk . Gjennom de siste 5-6 årene har spillere, foreldre og trenere jobbet en del dugnader blant annet gjennom vakthold på MCtreffet 1.mai, parkeringsvakter i Julebyen, vakthold under kronprinsparets besøk, rydding hos Grand Hotell, rydding i Sparebank 1 sin kjeller, rydding hos SISU, rydding hos Egersund Terracotta ved salg, Dalane Folkemuseum osv osv. Det har aldri vært noe stort problem å finne folk til å bidra og ved hjelp av humor og godt arbeidsmiljø har timene vært en god arena for team-building . Hovedmålet har vært å ha med flest mulig lengst mulig. Vi har alltid stilt med 2 lag i seriesystemet for ellever-fotball og alle har fått godt med spilletid. Resultatmessig har også guttene hevdet seg veldig godt, også i deltakelse på eliteturneringer opp igjennom årene.

Søndag 6.oktober sto 21 spillere og 4 ledere klar på Sola for avreise til et opphold hos Valencia CF. Etter møter med spillere og foreldre var regler for reisen satt, og i ettertid må man si de ble fulgt til punkt og prikke ! Reisen via Heathrow forløp uten problemer, selv om det kunne vært artig å sett en del av disse guttene på egenhånd uten kyndige ledere til å veilede. Ikke sikkert Spania hadde vært destinasjonen på alle da. Men sent om kvelden var vi fremme på hotellet og fikk innlosjert alle spillere på tremanns-rom. Det var mange «trøtte-i-trynet» - fjes og kanskje ikke de kuleste hårsveisene som dukket opp til frokost mandag morgen. Men etter god mat og en liten time på rommet for å klargjøre seg, ble vi hentet av bussen og kjørt til Valencia CF sitt treningsakademi i Paterna. Våre kjære verter fra Valencia, Laura og Oliver, fikk innlosjert oss i garderobene mens vi ventet på trenerne gjennom uken Antonio og Gonzalez. De hadde en rød tråd gjennom treningsarbeidet hele uken og våre spillere fikk mange nye impulser gjennom Valencia CF sin Model of Play. Der er essensen hardt arbeid

og fokus på overganger for og mot. Vi fikk oppleve gode, typiske spanske treninger der også vi trenere fikk mye påfyll. Herlige treningsforhold der en kunne velge mellom 13 baner og temperaturer opp i mot 35 grader var aldeles ikke å forakte i oktober måned. Første dag var det to økter på anlegget. Etter første økt spiste vi lunch på anlegget før vi fikk en omvisning på anlegget. A-lagsspillerne ankom fortløpende i sine kule biler og vi fikk se restitusjonstreningen deres etter at de hadde spilt seriekamp kvelden før. I ført vårt treningsantrekk ble vi filmet til stadighet og vi ble vist flere ganger på VCF-tv . Etter andre økt bar det hjem for bading i bassenget på hotell-taket og restitusjon før en gikk ut på byen for å innta middag.

Guttene i dugnadsarbeid hos Egersund Terracotta. Mange timer arbeid.

Mestalla stadion.

Innmarsj til kamp.

50

www.eikfotball.no

Tirsdag var det igjen henting på morgenen med buss og oppstart trening kl 1000 i Paterna. Igjen gode øvelser som bygget videre på mandagens økter. Etter obligatorisk vann og fruktinntak i garderoben bar det til restauranten i nærheten av hotellet hvor vi spiste lunsj. Etter lunsj var det et


par timer til «fri disp» i byen før vi ble hentet på hotellet og kjørt til gamle ærverdige Mestalla stadion. Her fikk vi guidet omvisning og høre litt om hvordan Valencia CF sin historie har vært gjennom tidene. Litt artig å høre hvor populær John Carew egentlig var her. Etter omvisningen ble det en god handel av supporter-effekter i Valencia CF sin supportershop før de mest reisevante guttene fikk trumfet gjennom et besøk på KFC ( Kentucky Fried Chicken ). Heldigvis kom bussen og hentet oss her for å bringe oss til kampen vi skulle se, eller så hadde vel Alex sittet der ennå og spist ☺. Kampen vi skulle se var i forbindelse med klubben Burjassot som hadde 100-årsjubileum. Valencia CF skulle spille med fullt mannskap på deres lokale stadion. Vi ankom «stadion» der det var satt opp politisperringer. Bussen vår ble sluppet gjennom og kjørte opp på siden av Valencia sin spillerbuss. Når våre gutter kom ut i like hettegensere fra Byggvell ble folk og ikke minst kamera-teamene veldig interressert i hvem dette var. En aldri så liten opplevelse av kjendis-faktoren ble erfart her. Kampen ble aldri spennende , men vi satt en meter fra banen og hadde rimelig god oversikt over situasjonen. Onsdag var det igjen morgentrening. I og med at det var kamper senere på dagen, ble intensitetsnivået holdt litt tilbake. Igjen var været strålende og masse drikke måtte til for å erstatte væsketapet selv med lavere intensitet. Gode øvelser som gikk fra små grupper, der hovedtemaet ble overført til større grupper og lag utover økten. Hele tiden med fokus på overgangen mellom defensivoffensiv og motsatt. Selv i avslutningsøktene ble momentet hele tiden praktisert. Og når selv Øyvind, Terje og Geir Olav fikk frem svetteperlene etter nitidig fotografering og henting av baller må en kunne si at treningene involverte alle på en god måte ☺. Etter økten var det tilbake til restauranten

for en god lunsj, bading og restitusjon på hotellet og klargjøring til kamp mot akademi-lag. Først ut var EIK 2 klokken 1700. Solen stekte og en ante at hvite nordboere fra EIK kanskje kunne få det tøft. Det gjorde de ikke. Hard og god kjemping fra første spark på ballen med masse gode gjenvinninger i tråd med det som ble praktisert på treningene gjorde at guttene kunne gå til pause med en velfortjent 1-0 ledelse. I andre omgang utliknet akademi-laget til 1-1, noe som også ble sluttresultatet. EIK hadde derimot flere store sjanser og hadde nok fortjent en seier her. I kampen lånte vi 3 spillere fra Next Generation Sports (kommer tilbake til det ) og de fant seg fort til rette i gjengen vår. Mot slutten måtte det gjøres hyppige bytter etter hvert som solen tappet våre gutter for krefter, men det var nok opp i mot årsbeste som ble prestert her. I kampen etter var det ny innmarsj for lagene til en mer skyet og kaldere arena. EIK 1 leverte i denne årsbeste og var i motsetning til sine spanske motstandere mye mer direkte med hurtig tempo i overgangene sine. Det stoppet på 5-2 seier etter at akademi-laget reduserte på siste sparket på ballen i kampen. Hvert av lagene brant i tillegg straffespark. Etter kampen ble det en lang og god prat med Toni og Next Generation som var mektig imponert av guttene i kamp. Det var mye bedre enn de hadde forventet og tre av spillerne ble notert på blokken for videre oppfølging. Torsdag ble treningsøkten startet med fotballtennis. Så ble det en 3-lagsøvelse før en avsluttet med smålagsturnering. På banen ved siden av trente A-laget til Valencia CF. Etter økten fikk vi overrakt EIK-vimpler til våre gode coacher gjennom uken før bussen tok oss til Next Generation Sports. Dette er en stor villa der 8 spillere som de har funnet på fotballskoler og camper rundt i verden. Deriblant to dansker. Laura hadde laget en stor

gryte med hjemmelaget paella som ble fortært etter et herlig bad i bassenget som lå i hagen. Her ble hver spiller fulgt opp av to trenere fra Valencia CF. En god og fruktbar samtale viste at samarbeidet med EIK var noe de ville følge opp fremover. Etter dette var det shopping og bybesøk som sto på dagsorden før en la seg tidlig i påvente av bussavgang fra hotellet kl 0430. Totalt sett var dette en kjempeopplevelse for både spillere og ledere. Vi har opplevd teambuilding, opplevelser, læring og knytting av nytt nettverk i løpet av hektiske dager. Også for klubben EIK kan dette bli en nyttig samarbeidspartner i fremtiden. Gjennom mange besøk på akademier rundt i Europa må Valencia CF belønnes for sin åpenhet og gjestfrihet. At en får tilgang til det aller meste, inkludert å være så nær A-laget er sjelden vare i den kommersielle fotballverden. Valencia er også en fantastisk by og anbefales på det sterkeste til en storby-weekend. Trenere og ledere vil takke spillerne for en fantastisk tur der oppførsel står til 20 i stil.

Beste lunsjen vi hadde hos Next *Generations.

51


NYHET

Stor utstilling med måltilpasset solskjerming fra Vista LAMELL • PLISSÉ • RULLEGARDIN • PERSIENNE

LAMELLGARDINER er vertikale tekstiler som kan åpnes og lukkes etter behov, eller skyves helt til side. Lamellgardiner leveres fra bredde 15cm - 600cm, og høyde fra 13cm 480cm. Lamellene leveres i bredde 89mm samt et mindre utvalg i 127mm. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater, til store skråvinduer og som romdeler. PLISSÉGARDINER er det mest fleksible produkt som passer til de aller fleste vinduer, både loddrette-, skrå og takvinduer. Det finnes en rekke modeller med forskjellige egenskaper. Tekstilutvalget er stort, fra lette transparente tekstiler til helt mørkleggende tekstiler, levert med enkle plisséfolder eller med doble folder, såkalt duette (se bilde og tekst over). Plisségardiner bygger svært lite når de er trukket helt opp, og gir et mykt og behagelig uttrykk når de henger ned i vinduet. Plisségardiner passer fint til små og mellomstore vinduer.

RULLEGARDINER brukes tradisjonelt i Norge mest på soverom for mørklegging, men det kan fint brukes til andre rom som stuer og spisestuer. Rullegardiner gir et stramt uttrykk med rette linjer. Alle Vista rullegardiner leveres med aluminium underlist uten tillegg i prisen. Rullegardin for mørklegging eller med insektscreen leveres i et eget konsept med kassett, sideskinner og børster. Kun for montering i nisje. PERSIENNER er et klassisk produkt som fortsatt er et av de beste produktene for regulering av sollyset. Alle persienner produseres etter kundens mål, slik at vindusåpningen blir dekket optimalt. Persienner kan leveres med bredde fra 23cm til 300cm, og høyde opptil 350 cm. Persienner passer fint til små og mellomstore vinduer.

La deg inspirere på vistanorge.no

Perrongen Interiør as Jernbaneveien 22, Egersund, Telefon: 51 46 18 50 Åpent: Man. - fre. 9 - 17, Tors. 9 - 18, Lør. 9 - 15. www.nordsjoidedesign.no

• Trender • Informasjon • Kunnskap • Følelser • Inspirasjon • Tips • Trender • Informasjon • Kunnskap • Følelser • Inspirasjon • Tips • Trender • Informasjon • Kunnskap • Følelser • Inspirasjon

52

www.eikfotball.no


HAR DU BEHOV FOR ARBEIDSKRAFT? UTLEIE AV FAGPERSONELL TIL ULIKE BRANSJER. TELEFON: 47 38 22 51 ELLER +370 616 51550 JPR@NORVETUVA.LT

53


Er du fremdeles nysgjerrig, kreativ og ambisiøs? Vi trenger flere lagspillere som skal være med å sikre vår fremtidige suksess!

Oceaneering i Norge inngår i Oceaneering International Inc, et internasjonalt oljeserviceselskap med ca. 11 100 ansatte fordelt på 25 land. Selskapet har i dag ca. 1 400 ansatte i Norge. Oceaneering utfører en rekke jobber for oljeindustrien på norsk sokkel, med hovedvekt på undervannsteknologi, inspeksjon og vedlikeholdstyringsoperasjoner. Ledige stillinger: • Graduate/Senior Engineer

• Elektroniker/Avioniker/Automatiker (Tooling/Elektro)

• Senior Innkjøper

• Operations Manager, Dredging & Decommissioning

• Operatør (NCA)

• Team Leader Oilfield Projects (NCA)

Mer informasjon om stillingene og hvordan du søker finner du på vår hjemmeside:

www.oceaneering.no

54

www.eikfotball.no


MALER’N TAKKER HAMMERGÅRDEN FOR ET SPENNENDE OPPDRAG! Våre 15 dyktige håndverkere fikser alt innen: Maling. Tapetsering. Gulvbelegg. Fliselegging. Epoxy - privat og industri. Sprøytemaling. Montering av ovn. Pussing og forblending av piper.

NYHET 3D fliser fra WallArt. Nå kan du enkelt lage en spesiell effekt hjemme eller på kontoret. Veggplater str 50X50 cm 20 forskjellige design Enkel montering med kontaktlim.

Vi forhandler fliser fra Høganes - velkommen innom for en titt på utstillingen med kvalitetsfliser.

Velkommen til oss i Årstaddalen for inspirasjon eller en fagprat. Du finner oss like ved Rema1000

Malermester Jan skårland

jan@malernegersund.no

www.vakrehjem.no

MALER’N EGERSUND Gamle Sokndalsveien 53, 4372 Egersund Telefon 51 49 71 01. Åpnigstider: Man. - fre. 9-16 Tors. 9-18 og lør 9-14

MALER’N VIKESÅ Store Svela, 4389 Vikeså Telefon: 51 45 24 40 Åpnigstider: Man. - fre. 9 - 16.30 Tors. 9 - 17.30 og lør. 9 - 12

55


Det finnes ingen snarvei til seier - eller god smak. Helt siden 1895 har vi i Berentsens satset på våre stjernespillere som er friske, naturlige råvarer av ypperste kvalitet. Det finnes ingen snarvei til seier. Sett deg delmål for å nå fotballdrømmen. Premier deg selv etter de små hverdagslige seierne med forfriskende ekte smak - en smak du aldri blir lei av.

Oppskrift til rask energi

Berentsens AXA versjon Ufiltrert - Ca 2 dl AXA Bjørn Havregryn Lettkokte. - En liten neve rosiner. - Et dryss med kanel. - Fyll opp med ca 1,5 dl Berentsens Ufiltrert Eplemost.

Vinneroppskrift!

www.berentsens.no 56

www.eikfotball.no


Foto: Hugo Lütcherath ®

Vi kler deg opp til hverdag og fest

De myke gavene som varmer finner du hos oss

desigual.com A1_OI13.indd 1

05/08/13 12:30

HERRE

LEVIS WESC SOLID BLEND GABBA DIESEL ICEMAN OUTFITTERS NATION BJÖRN BORG LJUNG BJÖRKVIN VANNUCCHI BØLGER FQ 1924 DAHLIN DAME LEE LEVIS FLOYD SORBET INWEAR B-YOUNG OUTFITTERS NATION WEARHOUSE FREEQUENT DESIGUAL MARIN ALPIN MARC LAUGE Vanskelig å finne riktig julegave? - vi har gavekort.

Elvegaten 7, Egersund, Telefon 51 49 25 57

57


ØYVIND MONG KOMMENTERER TABELLPLASSERING OG SINE SPÅDOMMER FØR SESONGSTART 1. Nest Sotra (tippet på 4. plass) Mange forventet at Nest Sotra skulle være med i toppen, men ingen hadde trodd at de skulle være så suverene som de ble. Kontinuitet i laget ispedd få, men klare, forstrekninger var vinneroppskriften for Nest.

5. Arendal (tippet på 11. plass) Hvem hadde trodd det etter at de lå sist fram til sommeren? 6. Brann 2 (tippet på 10. plass) Veldig gode hjemme i Bergen, og slipper foten på pedalen mot slutten av sesongen når plassen var sikker.

10. Åsane (tippet på 7. plass) En forrykende serieåpning forhindret at de havnet i nedrykksstriden. Tapte 10 av 13 kamper i høstsesongen. 11. Vidar (tippet på 6. plass) Reddet plassen i siste serierunde. Det må regnes som en underprestasjon basert på det mannskapet de disponerte.

2. Vindbjart (tippet på 3. plass) Falt sammen som et korthus på høsten etter at de lenge knivet med Nest i toppen. Høyt maksnivå, men alt for ujevne.

7. EIK (tippet på 5. plass) En sesong preget av skader på sentrale spillere, og svært ujevne prestasjoner. Fire strake seiere i slutten av sesongen redder en hederlig plassering, i en ellers skuffende sesong.

12. Fløy (tippet på 12. plass) Til tross for en god innspurt klarte de aldri å komme over streken. Artig lag som vi får håpe kommer fort tilbake.

3. Notodden (tippet på 1. plass) Aviser, eksperter og bookmakers store favoritt. Masse ressurser, men en skuffende tredjeplass for telemarkingene.

8. Fana (tippet på 8. plass) Ungguttene overrasket mange med lekent spill, gode resultateter, og en plass som var sikret lenge før det var slutt.

13. Viking 2 (tippet på 13. plass) Ikke nok kvalitet hos Viking-rekruttene til å berge plassen, men blir fort store favoritter i neste års tredjedivisjon der aldersreglementet er slakkere.

4. Fyllingsdalen (tippet på 2. plass) Til tross for seier i junior-nm og fjerdeplass i serien, fikk trener Knutsen sparket etter sesongen. Det sier sitt – men potensialet er absolutt tilstede.

9. Ålgård (tippet på 9. plass) Holdt på å rote det til for seg, men sikret plassen med en solid seier mot Åsane i siste kamp.

14. Arna Bjørnar (tippet på 14. plass) Et lag med små ressurser som ikke klarte å forsterke laget nevneverdig før sesongen. Til tross for en god start, viste det seg å bli for tynt for bergenserne.

58

www.eikfotball.no


Før sesongstart ga Øyvind Mong sine tabelltips. Han Fikk alle nedrykkslagene riktig. Pluss alle de som endte i topp 4 ble blant topp 4. Det er sterkt!

SLIK BLE TABELLEN

2013

Optimist, jeg vet det går bra til sist. Jahn Teigen sine velvalgte ord har runget ut av høytalerne på husabø denne sesongen også. EIKs smått overtroiske speaker Espen Andersen har hele tiden hatt tro på at det skulle gå bra til sist. Han hadde ikke trengt å bekymre seg i det hele tatt. Han kunne bare tatt en titt i sist EIK magasin der vår eminente spåmann Øyvind Mong allerede før sesongen kunne fastslå at det skulle gå bra til sist. Øyvind sine tabelltips viste seg og stemme veldig bra. Faktisk så bra at han traff helt korrekt med alle plasseringene i bunnen. Flekkerøy, Viking 2 og Arna Bjørnar endte på de tre siste plassene akkurat som Mong forutsa. Mange ristet nok på hodet av nedrykkstipset til Mong. Spesielt de troende på Flekkerøy. Så mye tvilte de at de var raske med å linke hans tips på sin egen nettside før sesongstart. Dessverre for de blide sørlendingene så skulle det vise seg at Øyvinds analyse var helt rett. Etter at sponsorgruppen Club21 skrudde igjen pengekranen så forsvant også poengene. Fløy hadde imidlertid sjansen til å avgjøre alt selv i siste serierunde hjemme mot Vidar. Med de rødkledde fra Stavanger fikk poenget de kom for, og dermed rykker Fløy ned. Vi kommer definitivt til å savne stemningen på Flekkerøy neste sesong, men håper på en snarlig retur. Viking 2 fikk det også som ventet tøft. Da assistent trener Kåre Ingebrigtsen gikk ut 6 serierunder før slutt og sa at nedrykk ikke var noen katastrofe, forsto man at det var den veien det bar. Arna Bjørnar på sin side hadde en sesong som minnet om EIKs sesong i fjor. Masse entusiasme og poeng på våren som nyopprykket lag, havrelefse og striesekk på høsten med lite poeng og stang ut. Det endte med nedrykk for klubben med et fantastisk stadionanlegg og lite tilskuere. Også i toppen har Mong truffet godt. Riktignok bommet han på rekkefølgen i topp 4, men han fikk alle lagene riktig. Nest Sotra kan se tilbake på en imponerende sesong. Laget endte hele 14 poeng

foran nr 2 Vindbjart. David Nilsens mannskap gjorde hjemmebanen sin til et skikkelig fort, og avga kun 2 poeng hjemme hele sesongen, og slapp kun inn 6 mål på 13 kamper. Et fortjent opprykk med andre ord. Så gjenstår det å se hvordan hverdagen i Adecco ligaen blir for dem. For mange så var det overraskende at Notodden med divisjonens desidert største budsjett ikke endte på toppen. Det overrasket også Mong. Han hadde laget som en klar favoritt, men en trøblete sesongstart for Notodden, der manglende motivasjon etter nedrykket så ut til å prege laget de første serierundene. EIKs trener Bengt Sæternes var imidlertid klar på at Notodden var det desidert beste laget som gjestet Idrettsparken denne sesongen. Vindbjart, som holdt på å rykke ned i fjor, fikk virkelig føle på den berømte flytsonen i vårsesongen. En klar tabelledelse i perioder ble spist opp, og etter en liten minikollaps fra Steinar Skeies menn gjorde at laget måtte se langt etter opprykk denne gangen. Også FK Fyllingsdalen sviktet i opprykkskampen. Faktisk følte de at de sviktet så mye at treneren nå har fått beskjed om at han ikke får fortsette neste sesong. Fotballyrke er nådeløst. FK Vidar var det tabelltipset som stemte minst i år. Laget ble tippet oppe på 6 plass, men reddet først plassen i siste runden. Et knallsterkt mannskap på papiret klarte ikke å opptre som et lag. Det er sjelden bra i fotball. Det er lett å kåre Vidar til det mest sutrete laget som gjestet Idrettsparken i år. Uro i spillertroppen og et styre som hadde fokus på sin ”30 year plan” med Europa Liga spill gjorde ikke saken enklere. Med enkeltspillere de fleste lag i divisjonen bare kan drømme om så fremsto Vidar som årets skuffelse. Nedturene blir så mye større når planene er grandiose. Med tabelltipsene på Fana og Ålgård ble det helklaff. Lagene inntok som Mong forutsa 8 og 9 plass på tabellen. Ålgård lå lenge utsatt til, men kan feire neste års flytting til nytt stadion med fornyet kontrakt i Oddsenligaen.

TABELLTIPS RESULTAT 2013 Notodden Nest Sotra Fyllingsdalen Vindbjart Vindbjart Notodden Nest Sotra Fyllingsdalen Egersund Arendal Vidar Brann2 Åsane Egersund Fana Fana Ålgård Ålgård Brann2 Åsane Arendal Vidar Flekkerøy Flekkerøy Viking 2 Viking 2 Arna Bjørnar Arna Bjørnar

På Ålgård er de eksperter på overlevelse, noe deres årelange posisjon i 2 divisjon beviser. Det er sjeldent spektakulært det som kommer fra våre nærmeste naboer, men de leverer det som er nødvendig for å ta de poengene som trengs. EIK nådde ikke helt opp der Øyvind tippet. Om han tippet med hjertet eller med hodet skal ikke sies, men alt i alt må tigrene si seg svært fornøyde med tabellplasseringen i det minste. En 7 plass er klubbens beste plassering på 30 år. Vi ble også beste lag i fra Rogaland, og kan faktisk skilte med at vi er den 4 beste klubben i Rogaland på denne siden av Boknafjorden. Kun Viking, Sandnes og Bryne ligger over oss i divisjonssystemet. Det er rett og slett smått imponerende. Selv om tabellplasseringen er bedre enn poengfangsten og nedrykksspøkelse levde i beste velgående på EIKs nettside en søndags morgen gikk det som både Teigen og Mong sa, bra til sist. Mange hadde nok litt urealistisk høye forventninger før årets sesong, som tross alt var den vanskelige andresesongen. Nå kan vi gå på med friskt mot, og både trener og spillere har fått ett år til med erfaring. På slutten av sesongen så vi hva som bor i laget, og det skal bli spennende å se hva vi kan greie neste år med noen små justeringer. Noe av det viktigste blir å ta mer poeng på hjemmebane. I motsetning til Nest Sotra, har Idrettsparken ikke vært noe fort i år. Selv om det er en opplevelse å komme til Egersund for de aller fleste lag, må vi sørge for at så få som mulig reiser herfra med poeng i kofferten. Kun 8 poeng skilte fra 4 plass til 13 plass, noe som vitner om en rekordjevn pulje. Både Viking, Arna Bjørnar og Fløy sitter nok og river seg i håret nå over skuddene som gikk stang ut i løpet av sesongen. Alt kunne fort ha endt annerledes. Men slik er fotballen, og det er det som gjør det så spennende, sesong etter sesong.

59


Vi ER MEd På å løFtE Eik

OPP OG FREM!

Hovland. NO4370 Egersund Tlf.: +47 51 49 31 00 E-post: post@z-marine.no • www.z-marine.no

60

www.eikfotball.no


Bestilling 51 49 00 00 Maksitaxi 99 59 50 50

NYHET

Bestill taxi enkelt og greit på vår nye app TaxiFix Tilgjengelig både i App Store og Google play 15. des. Last ned gratis til din smarttelefon. Nå kan du enkelt og greit bestille eller forhåndsbestille taxi med få klikk på din smarttelefon Når du åpner TaxiFix finner den din posisjon og foreslår en avhentingsadresse. Du kan også velge en adresse fra din egen favorittliste, eller fra en liste over de siste benyttede adresser. Når du bestiller taxi mottar du et referansenummer for bestillingen, og får deretter en melding når taxien har takket ja til turen i sitt taksameter. Som vanlig oppgis taxiens løyvenummer i meldingen. Lukker du TaxiFix før du har mottatt løyvenummeret, får du en melding på telefonen, når taxien er på vei. Første gang du tar i bruk TaxiFix må du registrere deg. Dette for at vi skal vite at det er deg vi kommuniserer med, og at ikke mobilnummeret ditt blir misbrukt. Du vil motta en SMS som inneholder din autorisasjonskode. God tur

Du kan også registrere deg på www.123taxi.no og bestille dine reiser der. Eller gjør som du alltid har gjort - ring oss på 51 49 00 00

61


Bestill din neste turbuss hos oss! Skoleturer, firmaturer, blüturer etc. Vi tilbyr busser fra 4 – 79 passasjerer. Bestilling hos tur@boreal.no Telefon 51 47 07 72 eller 51 59 90 60

62

www.eikfotball.no


BENDITCUP

Søndag 22. september var det igjen klart for et nytt fotballeventyr på Husabø, nemlig Bendit Fotball Cup. For sjette gang kunne Egersunds IK ønske velkommen lag fra Stavanger i nord til Flekkefjord i sør til det som har blitt en av Rogalands beste turneringer.

Planleggingen starter allerede i januar måned med Bendit Kick off på Ullevåll stadion hvor alle 56 klubber som arrangerer Bendit Fotball Cup må stille. Her blir planer og kriterier for årets turnering gjennomgått, og årets nye premier vist frem.

Bendit komiteen til Egersunds IK starter sin planlegging i februar, hvor det blir gjennomgang av alt og for å justere det som måtte trenges.

Til årets turnering ble det igjen satt ny deltakerrekord med 277 påmeldte lag. Dette er den største dagsturneringen i hele Rogaland, og 19 baner ble tatt i bruk for å gjennomføre dette store arrangementet. Hele 415 kamper ble gjennomført fra klokken 08.30 til 19.30 denne søndagen. Klubben bruker kun egne klubbdommere til å dømme alle disse kampene, så 93 spillere fra

13-16 år (gutter og jenter) hjalp til med dømminga. Selv om været ikke var på vår side den første delen av dagen, tok alle spillerne dette med stor ro. Stor innsats og pågangsmot ble lagt ned i hver eneste kamp. Bendit Cup komiteen vil igjen takke hver og en som nok en gang stilt opp til dugnad i en eller annen form, slik at årets turnering ble en ny suksess. TUSEN TAKK SKAL DERE HA!

63


INNOVATIVE OFFSHORE SOLUTION BULK LOADING STATIONS COMBI REELS SUBSEA DEPLOYMENT BASKET SHEAVES HYDRAULIC PRESSURE UNITS

www.hymek.no

– we make the reel thing

Signer kontrakt innen 30. november FÅ hvitevarer verdi 35.000

NYEVEIEN 45, EGERSUND 2 enheter i 2 etasjer med mulighet for utleie

Gjelder nybygg av hus og leilighet.

Estimert leieinntekt på 8-10.000 pr md.

Boligene ligger i flotte omgivelser på Nyeveien i Egersund og grenser til den lakseførende elven. Kort avstand til Egersund sentrum med butikker, caféer og andre fasiliteter. Kort avstand til rekreasjonsområdet Elverhøy og flotte opparbeide turstier i Vannbassengene. Pris fra: 3 990 000,Se www.pad.no eller FINN-kode: 44829039

TLF.: 415 99 959. aes@pad.no. www.pad.no

64

www.eikfotball.no


Besøksadresse Storgaten 39, Egersund Telefon 51 46 35 00 E-post post@advokat-stokkeland.no. www.advokat-stokkeland.no

ADVOKAT OG MEGLERHUSET I STORGATEN Asbjørn Stokkeland

Ove Sørensen

Brian N. Skjefrås

Advokat Fast forsvarer ved Dalane tingrett. NAF-advokat SørRogaland. Kontrakts- og entrepriseforhold – bygg og anlegg. Faste eiendommers rettsforhold. Styrearbeid.

Advokat Faglig leder av Axept Eiendom AS. Avhendingsrett og kjøpsrett. Arverett. Faste eiendommers rettsforhold. Forvaltningsrett.

Advokat Selskapsrett. Styrearbeid. Lov og rett i landbruket. Familie, barn og barnevern. Gjeldsforhandling og konkurs.

Merete Bjørkelund

Lars Martin Ramsland

Espen Andersen

Advokat Fast bistandsadvokat ved Dalane tingrett. Erstatningsrett (personskade). Trygderett. Familie, barn og barnevern.

Advokat Arbeidsrett. Avtalerett. Arv, skifte og dødsbo. Familie, barn og barnevern. Kjøpsrett.

Advokat Forbruker og kjøpsrett. Arv, skifte og dødsbo. Familie, barn og barnevern. Strafferett. Opphavsrett.

Solfrid Helvik

Hilde Ramsland

Wenche Svela

Advokatassistent / Megler Fast eiendom og oppgjør. Arv, skifte og dødsbo. Økonomi og administrasjonsarbeid.

Advokatassistent / Megler Fast eiendom og oppgjør. Arv, skifte og dødsbo. Økonomi og administrasjonsarbeid.

Advokatsekretær / Megler Fast eiendom og oppgjør. Inkasso. Sentralbord og sekretær.

Alf Hansen Megler Daglig leder av Axept Eiendom AS. Salg av fast eiendom. Tlf.: 952 21 701

Trenger du juridisk bistand? Advokatene i Storgaten har i over 30 år drevet allmenn advokatpraksis. Vi har god kompetanse innen en rekke ulike fagområder.

Meglerhuset i Storgaten Telefon 51 46 35 10. alf@axepteiendom.no

65


VI HAR FOLKENE OG UTSTYRET DU TRENGER TIL EN HVER JOBB - LITEN ELLER STOR!

BESTILL I DAG: Telefon 51 79 11 90 www.westco.no 66

www.eikfotball.no


TIDENES

EIK11er GJENGEN PÅ LUNDEÅNE

en rett og slett og lure på om dagens fotballspillere er litt kjedelige i forhold til gamle helter.

Christian Salvesen Kjell Iversen

Magnus Salvesen

Johan Bjørdal

Hans Helvig

Hans Johnny Skåtøy

Valon Berisha

Johannes Dubland

Egil Jacobsen

Bengt Sæternes

Jan Kjell Skulstad

I forbindelse med vår nye artikkelserie om tidenes EIK 11er så tok Opp te husabø sine utsendte turen til Lundeåne der flere EIK pensjonister møtes hver dag kl 11. Her går fotballpraten i ett sett, og til vanlig snakkesalige Salvesen og Andersen hadde faktisk sitt svare strev med å komme til ordet. Pensjonistgjengen er fremdeles godt oppdatert på hva som skjer på Husabø, og et av dagens store samtale emner var om keeper Jonas Høidahl kom til å forlenge kontrakten sin med EIK. Historiene om gamle dager sitter også løst. Av og til så begynte

Vi prøvde å pense inn på temaet som vi var kommet for, nemlig hvordan ville tidens EIK lag sett ut. En ting var de fleste enige. Magnus Salvesen var selvskrevet. – den beste EIK spilleren gjennom tidene, kom det kontant. Flere navn ble slengt ut i luften. –Han e ikkje goe nok ! –Han va goe, men ikkje goe nok te detta lage, var kommentaren om en annen spiller som ble nevnt. Og vips så var vi sporet av igjen. Plutselig dreide hele praten seg om en keeper fra Bryne som jobbet på togstasjonen på jæren. Fantastisk moro for oss yngre og bare sitte å høre på hvordan praten går. Mange av disse virker til å huske hvert resultat og hvert spark på ballen. -Vi mangler en forsvarsspiller, prøver Owe seg med i et håp om å få diskusjonen inn på rett kjøl igjen. Vi fikk aldri noe svar. Dermed ble det 3 mann bak, og 5 på midten. Hans Helvig fikk den plassen. –Alle fra jæren sa at han var den beste EIK spilleren. Og da ble det slik. For mange yngre er det nok noen ukjente navn her. Men ut fra hvordan vi har hørt dem beskrevet virker det som en uhyggelig sterk 11er som vi til slutt fikk satt opp. Noen ble helt sikkert også glemt i farten. Innbytterne: Kolly (Kristian Carlsen) Gunnar Storm Nielsen og Åge Storm Nielsen

KÅRE SKOGEN Henry Skogen Kjell Iversen

Svein Seglem

Per Arne Berge

Bjørn Larsen.

Arve Sandve Hans Johnny Skåtøy

Gunnar S. Nilsen Svein Harald Vigrestad

Jan Kjell Skulstad

Bengt Sæternes

Da jeg, Kåre Skogen, fikk en hendvendelse i fra Kenneth Andersen om jeg hadde lyst til å sette opp tidenes EIK 11er, tenkte jeg at det burde vel gå greit. Men etter å lagt hodet i bløt og studert EIK boka for navn, så var det kjempevanskelig. Mange gode spillere. Jeg har lagt vekt på spillere som har spilt fra slutten av 60 tallet og fram og fram til i dag. Mange vil nok savne noen “store navn” som blant annet,Johan l. Bjørdal,brødrene Berisha,Jørgen Tengesdal,Kai O. Stokkeland,men di forsvant fra klubben i ung alder ,og hadde veldig få

67


pwc.no/karriere

Regnskapskonsulent i PwC Accounting? “PwC Accounting er markedets mest spennende regnskapsbyrå for både kunder og medarbeidere.” Per Trygve Årstad PwC Accounting

Vil du være med å gjøre regnskapsføring mer effektivt, oversiktlig og brukervennlig? PwC Accounting i Egersund har stadig økende oppdragsmengde. Derfor har vi startet jakten etter flere dyktige regnskapskonsulenter. En jobb hos oss gir deg de beste forutsetningene for å skape den karrieren du ønsker. Les mer om stillingene og søk på pwc.no/karriere

© 2013 PwC. Med enerett. I denne sammenheng refererer “PwC” seg til PricewaterhouseCoopers AS, Advokatfirmaet PricewaterhouseCoopers AS, PricewaterhouseCoopers Accounting AS og PricewaterhouseCoopers Skatterådgivere AS som alle er separate juridiske enheter og uavhengige medlemsfirmaer i PricewaterhouseCoopers International Limited.

68

www.eikfotball.no


kamper. Må nok innrømme at mesteparten kommer fra den tiden jeg spilte selv. Her er mine 11 utvalgte i et 4-4-2 system. Keeper: Henry Skogen. Keeperplassen var ganske så vanskelige,hadde 3-4 jevngoe alternativer. At valget falt på Henry har nok høyden en del å si. Han hadde store rekkevidde,noe som gjorde at han var meget god i feltet. At han hadde goe reaksjon gjorde han også god på streken. At han i tillegg er bror min er enda et godt argument. Høyreback: Kjell Iversen. Kjell var en solid spiller med masse rutine,både for EIK,Bryne og masse Landskamper for Norge på forskjellige årsklasser. Kjell var en meget dyktig pasningsspiller,flink til å lese spillet,tacklingssterk og en lagspiller. Midtstopper: Svein Seglem Som liten EIK gutt var Svein et av mine idoler. Han hadde det meste en god fotballspiller ønsker seg. Tacklingssterk,god hodespiller,duellsterk og en slepen tekniker. Midtstopper: Per Arne Berge. Per Arne var en allsidig spiller. Kunne brukes på midtbanen og i angrep også. Men jeg syntes at han var klart best som stopper. Han var hurtig,hodesterk,at han var råsterk i kroppen gjorde han til en god duellspiller. Venstre Back: Bjørn Larsen. Bjørn var en offensiv back. Teknisk god,tacklingssterk, god fotballforståelse og med en følsom god venstrefot. Var også innvoldvert i offensive dødballer. Høyre Midtbane: Hans Johnny Skåtøy. Hans Johnny er for meg et av EIK`S største talenter. han hadde det meste.Hurtig,driblesterk,god hodespiller,stor spilleforståelse. Han kunne nok spilt på et høyere nivå en EIK,om bare motivasjonen hadde vært en rette. Venstre Midtbane: Gunnar Storm Nilsen Gunnar var en klassespiller. En liten driblefant,en goalgetter,god på hodet,å ikke minst en skuddfot som har skremt mang en keeper. Sentral Midtbane (Defensive): Arve Sandve En god lagspiller,ballvinner,masse spilleforståelse og ikke minst en god leder/kaptein`s type. Sentral Midtbane (Offensive): Svein Harald Vigrestad. Svein Harald hadde kallenavnet “ Krig “, å det taler for seg. En liten terrier som alltid ga 100%. Hadde sine styrker i pasningsspillet,spillefor ståelse og en god skuddfot. Angrep: Jan Kjell Skulstad og Bengt Sæternes. Har valgt å slå di sammen. Di hadde stort sett di samme egenskapene. 2 råsterke spisser som ikke var gode å skubbe seg på. Gode på hodet,bra skyttere,dyktige til å finne di “rette” posisjoner i motstanderens 16m. Å det viktigste av alt,2 store målscorere. For et angrep. For et sterkt lag. HEIA EIK. OPP T HUSABØ!!

KJELL ÅVENDAL Jonas Høidahl Kjell Iversen

Kaj Huuhka

Per Arne Berge

Bjørn Larsen

Kenneth Grande

Kim Robert Nyborg

Jarle Mong

Arve Sandve

Zlatko Tripic

Jan Kjell Skulstad

Kim Robert Nyborg Har spilt mest midtstopper siden han kom til EIK for et år siden, men har vist at han behersker de fleste posisjoner på banen. En veldig solid spiller. Jarle Mong En spiller jeg kjenner er litt “min”, og derfor måtte ha med på laget. Teknikk og innsats i massevis, men manglet litt på steget. Feiringene av scoringer var av Champions League klasse! Arve Sandve Motoren i laget som rykket opp i 1981. Alltid innsatsfull, og en god ballspiller. Kaptein på mitt lag. Kenneth Grande Alltid elegant og kreativ. En nytelse å se ham i tigerdrakta. Veldig glad for at han har skrevet ny kontrakt med EIK. Zlatko Tripic Spilte bare en halv sesong for EIK, men supporternes hjerter begynte å slå hardt hver gang han var nær ballen. Har også i etterkant vist at han har et hjerte for klubben okka. Jan Kjell Skulstad Sterk spiss som har scoret suverent flest mål for EIK selv om han spilte fire år i Bryne. Litt humørsyk, men veldig god på sitt beste. Innbyttere: Geir Henning Risholm, Arild Nærem, Reidar Stokkeland, Egil Eriksen, Hans Johnny Skåtøy, Gunnar Storm-Nielsen, David Gordon

Jeg, Kjell Åvendal, har valgt å bare ta med spillere fra den tiden jeg har fulgt EIK selv, det vil si fra 1976 og framover mot i dag. Jeg har også valgt å bare ta med spillere ut fra hvordan de markerte seg i EIKs drakt, og ikke hvor gode de eventuelt ble i andre klubber etter at de forlot EIK. Noen av spillerne på mitt lag har ikke så veldig mange kamper i EIK-drakta, men de har gjort stort inntrykk på meg. Jeg velger en offensiv 4-5-1 formasjon, med kreative midtbanespillere. Jonas Høidahl Vi har hatt mange gode keepere opp gjennom årene, og noen forferdelig dårlige. Men jeg føler at i Jonas har vi endelig fått en keeper som kan avgjøre kamper.

STIAN S. HUNNESTAD Asle Sirevåg Kjell Iversen

Arnt Ove Ivesdal

Per Arne Berge

Oddvar Olsen

Kai Ove Stokkeland

Bjørn Larsen

Valon Berisha

Kjell Iversen Hadde sine beste fotballår i Bryne, men bidro i flere sesonger for EIK også etter at han kom tilbake til klubben. Ikke så rask, men en veldig god fotballhjerne. Kaj Huuhka Finne med temperament og innsats til fingerspissene. Viktig spiller på EIKs store lag som nesten rykket opp til gamle andre divisjon i 83 og 84. Per Arne Berge Veldig god og anvendelig spiller som dessverre kom til EIK da storlaget fra begynnelsen av 1980-tallet hadde gått i oppløsning. Var et lyspunkt i noen ellers tunge år. Bjørn Larsen En kreativ sideback, som også hadde fart og innsats. Dessuten hadde han Rogalands flotteste hockeysveis første halvdel av 1980-tallet. Hvem skulle tro det!

Johnny Skåtøy

Jan Kjell Skulstad

Bengt Sæternes

Her er min 11er. Her har jeg stort sett lagt vekt på spillere jeg har spilt med selv + et par godbiter. Keeper: Asle Sirevåg: Utenom et uforståelig opphold i Eiger så er Asle den keeperen jeg har hatt i ryggen under min tid som a-lag spiller i EIK. En meget stabil keeper med gode allround egenska-

69


BOLIGALARM Pakken inneholder 1 stk. sentral med betjeningspanel 1 stk. IR sensor 1 stk. magnetkontakt til dør 1 stk. fjernkontroll 1 stk. 230V el-installasjon Anlegget kan utbygges etter behov med flere sensorer eller branndetektor etc. Sentral/betjeningspanel På alarmens betjeningspanel kan alarmen tilkobles med et enkelt tastetrykk. Frakobling og påkobling skjer med en firesifret kode. Ved alarm aktiveres en kraftig innebygget sirene. Fjernkontroll Med fjernkontroll kan alarmen til- og frakobles med et enkelt trykk. Alarmen kan også tilkobles mens man er i huset. Med fjernkontrollen kan du også aktivere overfallsalarmen. IR-sensor Den trådløse IR-sensoren reagerer på bevegelser i lokalet. Har du husdyr bør du velge IR som er beregnet for husdyr. Da kan dyret bevege seg fritt hvis det veier inntil 35 kg. Magnetkontakt Magnetkontakten aktiveres når noen åpner dør/vindu. Branndetektor De trådløse branndetektorer er innkoplet døgnet rundt. Branndetektorene er seriekoblet, derfor vil alle varsle ved alarm. Uansett om alarmen er innkoblet vil melding bli sendt til alarmstasjon.

Fabrikkplassen 2 - 4370 Egersund Tlt: 51 46 11 90 (døgnvakt) E-post: post@nvc.no www.nvc.no

70

www.eikfotball.no

Sentralen kan utbygges med flere trådløse soner. Pris Pris inkl. montering ........................................ kr. kr. 3.990,Månedsavgift for tilknytning vaktsentral ....... kr. 237,205,Fri vekterutrykning med egne vektere. Alle priser er inkl. moms.


per og en fargeklatt. Hvem glemmer vel strafferedningen borte mot Kopervik som gjorde det mulig for oss å rykke opp til 2 div i 2004. Høyre back: Kjell Iversen: Har dessverre ikke fått sett Kjell så mye selv(ikke som jeg husker i hvert fall) men har forstått at han var en meget god spiller. Flink til å lese spillet og i det hele tatt en meget taktisk klok spiller, spilte knapt nok en dårlig kamp. Han hadde i tillegg 1 kamp eller 2 for Norges a-landslag. Kom ikke utenom Kjell. Midtstopper: Per Arne Berge: Tidenes signering, kom fra Ørje etter at EIK hadde annonsert i diverse aviser at de var ute etter nye spillere. Kompromissløs stopper og utrolig hodesterk spiller. Spilte knapt nok en dårlig kamp i sin tid i EIK. Ble tidvis også brukt som spiss og laget også en del mål i løpet av sine sesonger i EIK. Midtstopper: Oddvar Olsen: Var i begynnelsen av karrieren en veldig rask og målfarlig spiss/kant . Ble senere omskolert til midtstopper. Oddvar var en plasseringssikker og taktisk klok spiller, dirigerte forsvaret på en formidabel måte og hadde en egen evne til å gjøre spillerne rundt seg gode. Oddy var en spillende midtstopper som på tross av sin meget beskjedne høyde i tillegg var en god hodespiller, scoret en del dødballmål på hodet. Venstre back: Bjørn Larsen: Jeg fikk bare spilt et par b-kamper sammen med Bjørn etter at han hadde lagt skoene på hylla. Men Bjørn var en meget slepen spiller med glimrende teknikk og en særdeles presis venstrefot. Bankers på venstrebacken i tidenes EIK 11 er. Arnt Ove Ivesdal: Hadde gleden av å spille sammen med Arnt Ove i mange år etter at han kom til EIK fra Bjerkreim. Fotballklok spiller som alltid ga alt for laget, spilte med hjertet utenpå skjorta. Hadde mange fine opplevelser på banen sammen med Ante. Ledertype som blir det defensive ankeret på laget mitt. Kai Ove Stokkeland: Jeg var så heldig å få spille med Kai Ove før han forsvant fra EIK og i tillegg i en liten periode i Bryne. Utrolig god spiller og en garantist for at man mer eller mindre alltid vant midtbanen hver eneste kamp han spilte. Stabilt alltid god! Fantastisk bra teknikk, pasningsfot og ikke minst blikk for spillet. I tillegg til å være en ballbegavelse så kunne han virkelig tråkke til når det trengtes og har naturlig nok samlet noen «oransje» kort i løpet av karrieren. Var nok litt for lojal mot Bryne og burde etter min mening hatt enda flere sesonger i Eliteserien dersom han hadde byttet klubb. Kjekt og

se Kai tilbake i klubben der alt startet. Valon Berisha: Fikk selvsagt ikke så mange kampene på a-laget før han ble hentet av Viking. Jeg fikk heldigvis gleden av å spille med Valon den siste tiden han var i EIK og han er nok det største talentet jeg har opplevd. Han spilte alle sine barneår i EIK og nær sagt bodde på treningsbanen, utrolig seriøs og treningsvillig spiller. Når man mikser seriøsitet, treningsvilje og et eksepsjonelt talent så må det jo bare bli bra. Sky is the limit for Valon og det blir spennende å følge hans videre utvikling og karriere som fotballspiller. Hans Johnny Skåtøy: Blir en av tre spisser på laget mitt. Fenomen av en spiller, fikk alt til å se så lett ut. Ikke typen som drev så mye med egentrening men Hans Johnnny dukket som regel bare opp på trening og kamp og var rett å slett best. Kort oppsummert et naturtalent, kunne spille forsvar, midtbane, spiss. Uansett posisjon spilte han like godt. Jan Kjell Skulstad: Legende i EIK, stor, sterk og målfarlig spiss. Var også innom Bryne i deres storhetstid på tidlig 80 tall og var en fryktet spiss også i toppserien. Heldigvis gjorde lojaliteten til EIK at han kom tilbake og fortsatte å bøtte inn med mål for klubben. Klubbens mestscorende spiller gjennom alle tider forteller mye om hvilken viktig spiller Jan Kjell har vært for EIK. Bengt Sæternes: Klubbens mest meritterte spiller gjennom tidene. Hadde det meste fra naturens side i form av fysikk og ekstrem fart. Har «bøttet» inn mål i hele sin karriere og mitt beste minne fra Bengt som spiller i EIK var da han allerede som 16 åring scoret hat-trick i lokaloppgjøret mot Eiger. Videre spill i norsk toppserie for Viking, Brann, Bodø Glimt, VIF og utenlandsopphold i Belgiske Brugge forteller det mest. Som Kai så e det kjekt å se Bengt tilbake i moderklubben.

TROND TENGESDAL. DAGLIG LEDER, ROGALAND FOTBALLKRETS Henry Skogen Kjell Iversen

Per Arne Terje Berge Steinskog

Bjørn Larsen

Kåre Skogen Leif Nygaard

Valon Berisha Kai Ove Stokkeland

Hans J. Skåtøy

Jan Kjell Skulstad

Gunnar S. Nielsen

Keeper: Henry Skogen. Forsvar: Kjell Iversen, Per Arne Larsen Berge, Terje Steinskog og Bjørn Larsen. Midtbane: Leif Nygaard, Kai O Stokkeland, Kåre Skogen og Valon Berisha. Angrep: Hans J Skåtøy, Jan Kjell Skulstad og Gunnar Storm Nielsen - det er umulig å skille mellom disse to begge må med. Uansett er dette et kanonlag !!!!

Innbyttere: Olaf Hovland: Husker ikke så mye fra tiden når Olav sto i mål men har blitt fortalt at han var en solid keeper med mange matchvinnende redninger, Arne Magnar Sleveland: Duellsterk og kompromissløs midtstopper, Jan Erik Wetteland: Kjapp sterk midtstopper som det var umulig og komme forbi 1 mot 1., Lars Arne Stavnheim: Duellsterk og spillende midtstopper/def midtbane. Ledertype. Arve Sandve: Har hørt mye bra om Arve og på c.lags treningene får han vist at han fortsatt har en imponerende fysikk. Jørgen Tengesdal: Sterk og rask spiss som dunket inn mål før han ble snappet opp av Viking.

71


Norwegian Seafood Council / Tom Haga

Wrap med matjes fra Sir Fish Dette trenger du til 4 porsjoner: 8 fileter matjessild 4 tortilla wraps

1 avokado i tynne båter 2 kokte egg i skiver 1 rød løk i tynne skiver 2 tomater i skiver 4 ss lettrømme Salat og pickles etter ønske

Slik gjør du: Skjær matjessilden i strimler. Fordel ingrediensene sammen med pickles og salat på tortilla wraps. Drypp over litt rømme og rull sammen. Del i passende biter.

Sealing Solutions & Machining for the oil and gas industry Norwegian Seals continuously search for the optimal solution. In close co-operation with our customers, and by using the latest innovations in materials and technology, we can handle most challenges. The high standards we set for ourselves are stated in our main business objective: «Norwegian Seals aims to be the most competitive distributor, producer and supplier of quality, high performance seals technology and machined parts, for the industry.» Experience and innovation Our sealing products have our unique combination of experience and innovation built right in, and we are able to supply them quickly and cost effectively to fit virtually and any application you can think of. Sealing Environment: • Aggressive chemicals, including H2S (sour gas and sour oil), hydrocarbon concentrated bases, amines, formats and polar solvents. • High pressures to 345 MPa (50,000psi) • Elastomer temperatures to 320 Celsius (608 F) • Metal seal temperatures to 1090 Celsius (2000 F)

72

www.eikfotball.no

Continuous exposure to sea water, steam, steam/ oil mixes, petroleum oils, drilling mud, waves, wind, shock, vibration,abrasion,rapid decompression, and rotary cycling. Production and drilling risers and valves, blowout preventors, wellhead equipment, mud pumps, tricone drilling bit seals, compressors and controls.

Insight & support Norwegian Seals has a well trained and experienced staff, with a deep and detailed knowledge about their field of profession. Due to years of experience and excellent service from our vendors, we can provide our customers with individual and comprehensive support. Norwegian Seals is the sole distributor in Norway for Parker Seal Group, CDI Seals, Sub-drill and Flexitallic.

Kjøpmannsbrotet 7, 4352 Klepp Tlf: 51 78 60 30. Faks: 51 78 60 31 firmapost@norwegianseals.no www.norwegianseals.no


Kontakt ditt nærmeste bankkontor eller søk om lån direkte på dnb.no

Kontakt ditt nærmeste bankkontor eller søk om lån direkte på dnb.no

Priseksempel Boliglån Ung (BLU): Eff. rente 3,72 %, 2 mill., o/25 år. Totalt: 3 052 750. Gjelder helkunder under 34 år med lån i DNB Boligkreditt. Prisen er per 08.03.13 og kan bli endret.

Priseksempel Boliglån Ung (BLU): Eff. rente 3,72 %, 2 mill., o/25 år. Totalt: 3 052 750. Gjelder helkunder under 34 år med lån i DNB Boligkreditt. Prisen er per 08.03.13 og kan bli endret.

hVeRDAGeR hAR Vi åpent

heeelt til

kl 20 27 bUtiKKeR UnDeR tAK! åpent 10-20 (18) Amfi eiKUnDA SENTERET I SENTRUM

Amfi-eiKUnDA.no

73


mollerbil.no mollerbil.no

mollerbil.no

Årets bil 2013 Årets bil 2013 Årets bil 2013 tsNYe bil 2013 GOlF NYe GOlF Årets bil 201 NYe GOlF NYe GOlF Ye GOlF mollerbil.no

Den nye Volkswagen Golf er nærmest en komplett bil. En samlet motorpresse har tatt frem de store superlative Den nye Volkswagen Golf er nærmest en komplett bil. En samlet mo Grunnene til det er mange. Avanserte sikkerhetssystemer,Grunnene multimediasystem med stor touchscreen, denmultimed er still til det er mange. Avanserte sikkerhetssystemer, lavt forbruk, og stort både diesel kvalitetsb og bensin. D har lavt forbruk, og stort modellutvalg med både diesel oghar bensin. Det er rett modellutvalg og slett en med gjennomført Den nye Volkswagen Golf er nærmest en komplett bil. En samlet motorpressedet har tatt frem det vanlige. Da er det 2013. heller ikke så rart atdeg Golfvelkommen er kåret til åretstil bilpr iv vanlige. Da erde detstore hellersuperlativene. ikke så rart at Golf er kåret til årets bil i verden Vi ønsker hos oss, vi kan garantere deg en kjøreopplevelse utenom det vanlige Grunnene til det er mange. Avanserte sikkerhetssystemer, multimediasystemhos med touchscreen, den stillegående,utenom det oss,stor vi kan garantere deg en er kjøreopplevelse vanlige.

Nye Volkswagen Golf fra 240.700,-* har lavt forbruk, og stort modellutvalg med både diesel og bensin. Det er rett og slett en gjennomført kvalitetsbil utenom Nye Volkswagen fra 240.700,-* * Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk fra 0,38 - 0,52 l/mil. CO2-utslipp fra CO2 99-122 g/km Den nye Volkswagen Golf så er rart nærmest enerkomplett bil. En motorpresse har tatt deGolf storetil superlativene. det vanlige. Da er det heller ikke at Golf kåret til årets bilsamlet i verden 2013. Vi ønsker degfrem velkommen prøvekjøring n Golf er nærmest en komplett bil. En samlet motorpresse har tatt frem de store superlativene. Grunnene til det erdeg mange. Avanserte sikkerhetssystemer, multimediasystem med stor touchscreen, den er stillegående, hos oss, vi kan garantere en kjøreopplevelse utenom det vanlige. * Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk fra 0,38 - 0,52 l/mil. CO2-utslipp fra CO2 99-122 g/km. mange. Avanserte sikkerhetssystemer, multimediasystem med stor touchscreen, den er stillegående, har lavt forbruk, og stort modellutvalg med både diesel og bensin. Det er rett og slett en gjennomført kvalitetsbil utenom stort modellutvalg med både diesel og bensin. Det er rett og slett en gjennomført kvalitetsbil utenom Fossveien 4 Nye det Volkswagen Golf 240.700,-* vanlige. Da er det heller fra ikke så rart at Golf er kåret til årets bil i verden 2013. Vi ønsker deg velkommen til prøvekjøring et heller ikke så rart at Golf er kåret til årets bil i verden 2013. Vi ønsker deg velkommen til prøvekjøring hos oss, vi kan garantere deg en kjøreopplevelse utenom det vanlige. Fossveien 4, 4370 Egersund. Tlf. 51 46 14 00 ntere deg *en kjøreopplevelse detfravanlige. Årsavgift kommer i tillegg. utenom Drivstofforbruk 0,38 - 0,52 l/mil. CO2-utslipp fra CO2 99-122 g/km.

Nye Volkswagen Golf fra 240.700,-* agen Golf fra 240.700,-*

* Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk fra 0,38 - 0,52 l/mil. CO2-utslipp fra CO2 99-122 g/km. Fossveien 4, 4370 Drivstofforbruk fra 0,38 - 0,52 l/mil. CO2-utslipp fra CO2 99-122 g/km.

Egersund. Tlf. 51 46 14 00

Fossveien 4, 4370 Egersund. Tlf. 51 46 14 00 Fossveien 4, 4370 Egersund. Tlf. 51 46 14 00

På EIKs tanker

Fyll drivstoff hos YX og 10 øre pr. liter går til EIK fotball. Spar opp bonus på 30 øre pr. liter hver gang du fyller bensin eller diesel på en av våre betjente YX-stasjoner eller Uno-X automatstasjoner. Registrer ditt bonuskort med avtalenummer 11404 på www.yx.no eller kom innom oss på Eie og EIK fotball får 10 øre pr. liter i tillegg til at du får bonusen din.

Vi har distriktets beste vaskeanlegg TORSDAGSVASK KR 129,-

Vaske bilen selv? God plass og riktig utstyr. Spør gjerne betjeningen om hjelp.

www.leiehengeren.no Vi har båthenger, biltralle, skaphenger og grindhenger.

Vi har overtidsmat! - Ring for bestilling; Tlf 51 49 08 00. Se vår meny på facebook • YX Eie, Jernbaneveien 39, 4370 Egersund • Følg oss på facebook

74

www.eikfotball.no


EGERSUNDS IDRETTSKLUBB Organisasjonsnummer: 970531645

32774970531645

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i EGERSUNDS IDRETTSKLUBB! Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter: 1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. 2. SMS: GRASROTANDELEN 970531645 til 2020 (tjenesten er gratis). 3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no. 4. Norsk Tipping Mobilspill. Mer info på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne. Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen! Hilsen EIK håndball, friidrett og fotball avdeling.

- Sandblåsing - Tørrisblåsing - Metallisering - Maling

Dalane Sandblåsing AS Tengsareidveien 6, 4373 Egersund Telefon: 951 27 997

75


R

N

M OX A

40 år D

I

EG E R SU N

Velkommen til O.C. Roxman. Vi feirer i år vårt jubileum og har i 40 år servert våre rykende ferske fristelser i Storgaten i Egersund.

Ren idrett Ren energi

76

www.eikfotball.no


Statsautoriserte revisorer Autorisert regnskapsførerselskap

Din lokale revisor

Vårt firma har 13 erfarne medarbeidere, hvorav 3 statsautoriserte og 8 registrerte revisorer. Vi betjener i dag over 350 faste næringslivskunder. Oppdragene fordeler seg mellom revisjonsoppdrag og regnskapsføreroppdrag. Har din bedrift behov for regnskapstjenester, revisjon eller rådgivning - ta kontakt for en uforpliktende prat.

Din lokale regnskapsfører

Johan Feyers gate 2, 4370 Egersund. Telefon: 51 46 32 60 www.iversen-revisjon.no

Vinduer og dører Rekkverk i glass og stål Trapper i alle design

ALLTID best på pris! Velkommen til vårt showroom på Hovland.

Hovlandsveien 66 4374 EGERSUND Tlf.: 52 90 92 30

77


Istockphoto

VI GIR DEG DET YPPERSTE! Kvalitet er en varig verdi. Du ser og opplever den, kjenner den igjen når det er skikkelig gjort. Våre holdninger, vårt arbeid og måten du blir fulgt opp på, skal være en sikker preferanse på at du har valgt kvalitet.

Lindøyveien 6 EGERSUND • Industriveien 2 HAUGE I DALANE Tlf 51 47 22 00 • www.vb.no Man.-fre. 9 - 16 og lør. 9 - 13. VARME & BAD - NORGES ENESTE LANDSDEKKENDE RØRLEGGERKJEDE FOR PRIVAT- OG BEDRIFTSMARKEDET

Maling, sparkel, flis, snekkerarbeid, betongarbeid, oppussing, renovering og hagearbeid.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud Gamle Eigerøyveien 33. Tlf.: 51 49 46 17

EINESTÅANDE BUKOMFORT Slankare, energisparande og like berekraftig som tradisjonelle vegger. Med Neopor®-teknologien har Vartdal Plast skapt framtidas veggsystem.

Comfort Egersund er en del av Comfort-kjeden. Rørleggerfirma startet opp i 2007 etter Comfort konseptet. Butikken der en finner det meste til badet, ligger i underetasjen i Perrongen-bygget. Vi er et team med lang erfaring der dere som kunder vil dra nytte av oss. COMFORT EGERSUND Tollefsen & Egebakken A/S Jernbaneveien 22, 4370 Egersund. Tlf. 400 01 831 www.comfort.no

78

www.eikfotball.no

Ta kontakt med din lokale byggjevareleverandør for meir informasjon om Vartdal Veggsystem eller sjå vartdalplast.no/veggsystem


Vi tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester innen ventilasjon, tak og fasade til entreprenører, byggfirma og privatpersoner.

Velkommen inn til oss i underetasjen i Håndverkshuset

www.partnerblikk.no - post@partnerblikk.no Telefon: 51 49 19 59

Varbergveien 1, 4371 Egersund 51 46 49 49 egersund@tess.no - www.tess.no

Din proffleverandør av verktøy og industrirekvisita Vi er ikke størst, men prøv oss først! Kunde, service og kunnskap i fokus Langholmen, 4373 Egersund Tlf.: 51 46 58 00 Faks: 51 46 59 00 E-post: butikk@voias.no Telefon: 38 32 76 00 flekkefjord@arkkso.no • www.arkkso.no

79


EGER

BYGG a.s

Bøckmans gate 18, 4370 Egersund. Telefon 51 46 12 80

www.egerbygg.no

Time is money… The Simrad AP70 Autopilot is like having a skilled crew member ready to steer at any given time. The AP70 is smart, we’re back to port much sooner… there are countless advantages that Simrad’s new autopilot has brought to the boat - efficiency is one of them.

Global Professional Service

Global professional service for the Simrad AP70/AP80 series is provided by a network of qualified Master Distributors and Certified Partners. Dedicated support engineers are located in key ports in over 50 countries worldwide ready to provide spare parts and on-board service to ensure prompt and efficient service.

Alltid på plass T Stangeland Maskin AS er landets største og mest moderne maskinentreprenør, med hovedvirksomhet innen grunnarbeid. Vi disponerer ca. 500 maskinenheter, hvorav bl.a 100 gravemaskiner, 65 dumpere/lastebiler, 20 hydrauliske borerigger og 30 dozere/ hjullastere. Vårt utstyr er topp moderne og blir hele tiden oppdatert og fornyet. Vårt mål er å sikre kvalitet gjennom gode medarbeidere og systemer, og det mest oppdaterte utstyret.

tlf.: 51 44 41 00, nordiccranegroup.com 80

www.eikfotball.no


Bygge nytt, bygge om eller bygge på? Ta kontakt for en hyggelig husprat!

VÅRE SKILTSPONSORER

Byggservice Egersund AS Adr: Fabrikkplassen 5, 4370 Egersund Tlf: 924 42 293 E-post: ole@byggservice-egersund.no Web: www.byggservice-egersund.no

TELEFON 51 49 02 54 ARENESET 5 4370 EGERSUND

Marine Technologies Hovlandsveien 44 Egersund www.mtllc.us

PIZZA & KEBAB HOUSE Storgaten 24. Egersund Tlf.: 51 49 40 30

81


Tlf.: 51 49 07 78 Storgaten 33 4370 Egersund

BYGG

AS

Åpent alle årets dager!

www.leoslekeland.no

Fardal Bil AS Eie, 4373 EGERSUND Telefon 51 46 10 00 www.fardalbil.no

Oasen Flora-Dekor Hauen/Torget, 4370 Egersund Tlf 51 49 09 04

Gamle Sokndalsvei 38, 4372 Egersund, Tlf: 51 49 60 00

Hovlandsveien 70, 4374 Egersund Telefon: 51 49 00 28

Telefon: 51 49 32 09 Storgaten 17, 4370 Egersund Telefon: 51 49 09 67

Sandakergaten 1, 4370 Egersund Telefon: 51 46 18 20

Hovlandsveien 52, 4374 Egersund Telefon: 51 46 47 00

Elvegaten 5, 4370 Egersund Telefon: 51 46 77 11

- på lag med naturen! Tlf: 51 79 17 80 post@sjt-miljo.no www.sjt-miljo.no

Regnskap, skatt og økonomisk rådgivning okonomihuset.dalane@consis.no

ÅPNINGSTIDER 10-20 (18) MATÅPENT 10-22 (20)

Svanedalsgården, Egersund

Årstaddalen Tlf.: 51 49 29 80 Åpningstider: Man-fre: 0800 - 2200 Lørdag: 0900 - 2000 www.rema.no

Nyeveien 70, 4370 Egersund Telefon: 51 49 35 60

www.sfp.no

Gamle Eigerøyveien 33, 4373 Egersund Telefon 51 46 33 00

Kjellandsveien 23, 4373 Egersund Telefon: 906 59 493

SKADBERG HANSEN Telefon: 909 50 448

Nytorget 2, 4370 Egersund. Telefon 51 49 03 94


4387 Bjerkreim. Tlf: 51 45 96 00. Faks: 51 45 96 01.

www.covent.no

ISOTEK Teknisk isolering Overflatebehandling Plate og Sveis

www.isotek.no

Sandakergt. 5, Egersund. Telefon 51 46 19 10

www.viatravel.no www.viatours.no

Kvellurveien 1B, 4373 Egersund Tlf.: 51 49 38 06 Åpningstider: Man-fre: 0800 - 2200 Lørdag: 0900 - 2000 www.rema.no Vikeså T: 51 45 40 50 Avd. Hauge (byggevareutsalg)

51 47 65 20

www.vikingsupply.com

www.blink-hus.no

Telefon: 99 16 90 40

www.multiblokk.no

Gamle Eigerøyvei 87, 4373 Egersund Telefon: 47 47 30 00

www.etman.no

Telefon: 982 46 975 hans.hadland@dabb.no

Kaupanesveien 50, 4374 Egersund. post@ervikship.no www.ervikship.no

Økonor Dalane - Lund Regnskapskontor AS Avd. Egersund Sokndalsveien 15, 4372 Egersund Tlf: 51 40 94 20 Avd. Helleland Landbrukssenteret på Helleland. Tlf: 51 40 94 15 Hovedkontor på Moi Tlf: 51 40 94 00. E-post: dalane@okonor.no


Eigerøy, Egersund www.seksarvik.no

Orkesterplass til havet Nå kan du få hytte med båtplass 12 kilometer utenfor Egersund. I dette fantastiske landskapet setter Hellvik Hus opp 11 nye hytter. Her kan du lene deg tilbake og nyte naturen. Noen ganger handler det om å bare være til.

Vi gir h viteva pakke til de 5 refø som kj øper! V rste erdi kr

24 000 Seksarvik Hyttefelt – i fyrvokterens rike

* Bosc h hv induks itevarer. Ovn jonsto med pp, int oppva egrert skmas kin og kombis kap.

,-*

Seksarvik er virkelig en perle i verdenshavet. Her spiller naturen førstefiolin, og du velger selv om du vil være tilbakelent tilskuer eller ivrig deltaker. Omtrent en time fra Stavanger og Sandnes og bare 10 minutter fra Egersund, kan du nå få oppfylt drømmen om hytte ved sjøen.

Tett på naturen I Idylliske Seksarvik får du orkesterplass til naturen og det omkringliggende havet. Her kan du nyte dagene til fulle med fisking og badeliv i helt fantastiske omgivelser. Hyttene har åpne løsninger, stor takhøyde og mye vindusglass, som gir en god romfølelse. Det er åpnet opp mot lyset, solen og sjøen, slik at hyttelivet kan nytes til fulle. Badeplasser, turløyper og gode fiskeplasser med garantert fiskelykke finnes like ved. Turen er dessuten kort inn til Egersund og alt det som byen har å tilby.

Hytte med egen båtplass Aldri har drømmen om hytte ved sjøen og egen båtplass vært nærmere. Hører du lyden av bølgeskvulp? Hyttene leveres med egen båtplass i felles flytebrygge.

Priser fra 2.990.000,- til 3.190.000,- + omkostninger Se mer på www.seksarvik.no

Interessert? Velkommen til en hyggelig prat Sverre C. Bertelsen, Eiendomsmegler MNEF tlf 917 39 421, sverre.bertelsen@em1.no

Eik  

EIKmagasinet Opp te Husabø nr 12 - et magasin fra EIK fotball. Utformet av DesignStrek.

Eik  

EIKmagasinet Opp te Husabø nr 12 - et magasin fra EIK fotball. Utformet av DesignStrek.