Page 1

2^1-kap Cornelissen en vrijstaande woningen Jorisz Stad, water en groen binnen handbereik


inhoudsopgave pagina 4

De Buitenplaats Van Ruytenburch. Boeiende plek, toen en nu!

pagina 6

Wonen tussen stadsparken en water

pagina 9 Winkels, horeca en culturele voorzieningen op wandelafstand pagina 10 Een gevarieerde mix van hoge kwaliteit pagina 12 Voor elk wat wils: 2^1-kap en vrijstaande woning pagina 16 Plattegronden, Gevels en doorsneden type Cornelissen & Jorisz pagina 54 Waarom nieuwbouw pagina 56 Keuken, badkamer en binnendeuren pagina 58 Heijmans Slim Wonen pagina 60 Aankoopproces / Technische omschrijving pagina 66 Ons team: even voorstellen

Deze uitgave geeft u een indruk van project De Buitenplaats Van Ruytenburch. Deze brochure betreft geen contractstuk en aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde maten zijn circamaten. Š 2016 Heijmans Vastgoed


De Buitenplaats Van Ruytenburch. Boeiende plek, toen en nu! De Buitenplaats Van Ruytenburch is al eeuwen één van de mooiste locaties van Vlaardingen. Door ’t Hof-Oranjepark en de nabijheid van het centrum kun je comfortabel wonen van alle gemakken voorzien. De ring rondom het centrum is in Nederlandse steden vaak een parkachtige rand waarin eind negentiende eeuw uitbreidingen van de stad werden gebouwd voor mensen die royaal wilden wonen nabij de stad. De zeer herkenbare architectuur die daar bij hoort zie je ook in Vlaardingen op diverse plekken terug en zijn inmiddels zeer

gewaardeerde woonlocaties. Wij willen op de “De buitenplaats Van Ruytenburch” een herkenbare woonwijk maken die past op deze plek. Na uitgebreide sessies met toekomstige bewoners is er gekozen om de 19e eeuwe stijl “fin de siècle” of “art-nouveau” stijl leidend te maken in deze wijk. Zo zal een parkachtige groene sfeervolle wijk ontstaan die opgaat in het naastgelegen ’t Hof-oranjepark.

3000 VC

1018 AD

1273 AD

1639 AD

1813 AD

1914 AD

2015 AD

Ten tijde van de late steentijd woonden er al mensen in het gebied rondom Vlaardingen.

Vanaf 985 ontstaat een strategische nederzetting aan de Maasmonding, die meerdere malen inzet werd van een oorlog.

Vlaardingen floreert tot aan de Tachtigjarige Oorlog, maar wordt aan de Spanjaarden opgeofferd om de val van andere Hollandse steden te voorkomen.

Willem van Ruytenburg, een rijke stedeling en de man in het geel op de Nachtwacht, creëerde een groene oase aan tuinen om zich terug te trekken en te genieten van het leven.

Met dank aan de concurrenten Schiedam en Rotterdam, die zich nu meer richten op de jenever en de handel. De oude vismarkt herinnert aan die tijd.

De vloot kan niet meer uitvaren, reders en ambachten vertrekken. In de Oude Haven proeft u weer een beetje de glorie van weleer.

De Buitenplaats van Ruytenburch, voorheen al symbool voor het goede leven, wordt opnieuw een fijne plek met mooie woningen, tuinen en gewasteelt.

Oudst bewoonde gebied van Holland

Eerste Slag om Vlaardingen

Vlaardingen verkrijgt stadsrechten

Rembrandt schildert Willem in de Nachtwacht

Belangrijkste haven voor de haringvisserij

De gevolgen van de onderzeebootoorlog

De Buitenplaats in ere hersteld als fijne woonomgeving

Wist je dat er op Ruytenburch stadslandbouw plaatsvindt? Kijk eens op de facebook pagina ‘Stadslandbouw Van Ruytenburch’

oude molen

‘t Hof

oude brandweerkazerne

DE WATERTOREN en voormalige BRANDWEERKAZERNE zijn vandaag de dag iconen van de Buitenplaats. Zij komen weer tot leven met nieuwe functies.

oranjepark

2^1-kap woningen Cornelissen

Vrijstaande woningen Jorisz

4

5 watertoren


Wonen tussen stadsparken en water

Omgeven door historische stadsparken en op steenworp afstand van de binnenstad van Vlaardingen. Voor wie rondloopt met een woondroom is de ligging van de woningen met recht een buitenkans te noemen.

6

Het aangrenzende Oranjepark, ‘t Hof en monumentale panden bepalen de sfeer: vol karakter, allure en rust.

Het Oranjepark heeft strak vormgegeven, gebogen waterpartijen, slingerende verharde paden en ruime gazons. En dat aan de overkant van de straat!

Park ’t Hof en het Oranjepark vormen een groene oase in het centrum van de stad. Park ’t Hof valt op door zijn romantisch en historisch karakter.

7


wat is rode kringeltje? A20 EG

3

DSEW

TLAN

A4

IJK

WES

TED

1

KOR

2^1-kap & Vrijstaande woningen fase 7 G

1

2

TE VE EN WE

6 W

ES

DS EW

EG

4

LIE

SV E

2

LD V

3

AN

8

HOF

DE LFS

LAA N

TL

IAD

UC

T

7

5

SCHIEDAMSEWEG

9

1

Winkels, horeca en culturele voorzieningen op wandelafstand Ontwikkeling De Buitenplaats Van Ruytenburch De woningen liggen op enkele minuten wandelen van het stadshart met haar winkels, horeca en culturele voorzieningen. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, vlakbij de uitvalswegen van Vlaardingen en opstappunten voor openbaar vervoer.

Het aanbod van restaurants is ruim in Vlaardingen. Langs de historische havens van het centrum zijn er vele lunchrooms, eetcafĂŠs, brasseries en luxe restaurants te vinden. In de zomer vult de stad zich met terrassen, waar u kunt genieten van de stad, iets lekkers en de gezellige sfeer.

In het stadshart van Vlaardingen is het eigentijds winkelen in een historische omgeving. Kleine en grote winkels, van dagelijkse boodschappen tot speciale cadeaus. De Hoogstraat in het centrum is de oudste winkelstraat van de stad en loopt van kerk tot kerk. In deze straat zijn ambachtelijke en aparte winkeltjes te vinden. Op en rondom het Veerplein en Liesveld zit u goed voor een dagje winkelen.

6 7

4

5

8 9

A4

1 Ontwikkeling De Buitenplaats Van Ruytenburch 2 W

ES

TL

3

AN

DS EW

EG

4 5 6 7 8 9

8

9


Een gevarieerde mix van hoge kwaliteit

DE BUITENPLAATS WORDT EEN AUTHENTIEKE TOEVOEGING OP ARCHITECTUURSTIJLEN VAN VLAARDINGEN. Als historische inspiratiebron is gezamenlijk gekozen voor één van de fin de siècle stijlen uit het eind van de 19de eeuw: de Art Nouveau. De Oostwijk, gelegen aan de andere kant van het Oranjepark, is ook een organisch gegroeide wijk uit het fin de siecle en is een mooie referentie van een rijke, gevarieerde wijk. Van notariswoning tot arbeiderswoning; allen ademen ze een sfeer van ambachtelijkheid en verfijning in de ornamentiek. Het idee voor de Buitenplaats is dat elke architect zijn eigen beeldentaal ontwerpt geïnspireerd op de Art Nouveau/Art Deco. Hiermee ontstaat een uniek en gevarieerd beeld voor de Buitenplaats. Dit heeft bij onze twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen geresulteerd in voorname woningen. Ze hebben een steile kap, zodat de zolderverdieping erg ruim is. Ook de dwarskappen zorgen voor extra veel ruimte en geven de woningen hun voorname uiterlijk. De goot heeft een mooi overstek, die er ook voor zorgt dat het metselwerk schoon blijft. De scherpe belijning van de goot wordt ondersteund door sierlijke stalen beugels en geven een verfijnd ritme. Onder de goot komt een hoge rollaag van afwisselend wit en grijs metselwerk in een patroon. Hiermee krijgt de woning een echte kroonlijst. Deze rollagen komen ook boven de kozijnen voor. Dat zorgt voor een mooi contrast

10

met het rood, gesinterd metselwerk. Een aantal kozijnen krijgen luiken met een fraai abstract patroon van een peperplant. Dit was immers een van de specerijen waarmee de familie Van Ruytenburch zijn rijkdom heeft vergaard. Deze luiken zijn overigens wel gemaakt van aluminium, zodat ze onderhoudsvrij zijn en altijd mooi blijven. De kleuren voor de kozijnen en de voordeuren zijn gekozen uit de historische Vlaardingse kleurenwaaier. Verder complementeren erkers en vele opties, zoals veranda’s, het rijke en gevarieerde beeld voor deze woningen.

bewoners is er gekozen om de 19e eeuwe stijl “chalet stijl” of “art-nouveau” stijl leidend te maken in deze wijk. Zo zal een parkachtige groene sfeervolle wijk ontstaan die opgaat in het naastgelegen ’t Hof-Oranjepark.

ZÉLF VORM GEVEN AAN HET GOEDE LEVEN De 2^1-kap en vrijstaande woningen Van Ruytenburch zijn door co-creatie tot stand gekomen. Tijdens woonworkshops gingen geïnteresseerden, ontwikkelaar en architect met elkaar in gesprek over o.a. de indeling, de architectuur en de afwerking van van de woningen.

Anoul Bouwman Architect Visser en Bouwman

Carmen Dirkx en Renate Trouwborst By Carmen

WORDT NIEUW LEVEN GEBLAZEN IN DE BUITENPLAATS VAN RUYTENBURCH. DIT IS GEDAAN OP EEN MANIER DIE RECHT DOET AAN DE PRACHTIGE OMGEVING VAN HET PLANGEBIED.

DE BUITENPLAATS VAN RUYTENBURCH IS AL EEUWEN ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN VLAARDINGEN. Door ’t Hof-Oranjepark en de nabijheid van het centrum kun je comfortabel wonen van alle gemakken voorzien. De ring rondom het centrum is in Nederlandse steden vaak een parkachtige rand waarin eind negentiende eeuw uitbreidingen van de stad werden gebouwd voor mensen die royaal wilden wonen nabij de stad. De zeer herkenbare architectuur die daar bij hoort zie je ook in Vlaardingen op diverse plekken terug en zijn inmiddels zeer gewaardeerde woonlocaties. Wij willen op de “De buitenplaats Van Ruytenburch” een herkenbare woonwijk maken die past op deze plek. Na uitgebreide sessies met toekomstige

Er is optimaal aandacht besteed aan de wijze waarop deze woonwijk is vormgegeven, door met verschillende architecten en de toekomstige bewoners samen te werken. Het resultaat is een wijk met veel variatie, maar met één gezicht; één stijl, de fin de siècle, die eind 19de eeuw voorkwam. Deze architectuurstijl heeft een chique uitstraling met veel oog voor het detail. Deze verfijning is terug te zien in het ontwerp van de woningen: de verdeling van de kozijnen, de betonbanden in de gevel, de uitgetimmerde goten en de detaillering met geglazuurde stenen. Deze elementen geven de woningen hun bijzondere uitstraling. Op deze manier wordt op deze mooie locatie een prachtige woonwijk gecreëerd, met naar wij hopen veel gelukkige en tevreden bewoners. Eefje van Gerven Architect Groosman

11


Type Cornelissen & Jorisz 2^1-KAPWONINGEN Deze karakteristieke 2^1-kapwoningen zijn gelegen op eigen grond en gesitueerd direct aan de bomenrijke laan met het mooiste uitzicht op park ‘t Hof en de Watertoren. De ruimte voor de auto op de oprit op eigen terrein. De ruime achtertuinen liggen rustig en kunnen genieten van de middag en vroege of late avondzon. Voortuin met oprit voor de auto, entree/ hal aan de voorzijde of zijkant met luifel, meterkast, garderoberuimte, sommige types hebben karakteristieke luiken aan de ramen. Tuingerichte woonkamer met open keuken circa 50 m², zijramen, openslaande deur naar de achtertuin, met optie de woonkamer met 1,20 of 2,40 meter uit te bouwen, de optie de garage bij de woonkamer te betrekken,

Luxe open keuken met zicht op het park, inclusief diverse inbouwapparatuur welke nog verder geheel naar eigen smaak in te delen naar opstelling, kleur en afwerking.

Luxe badkamer welke al bijzonder compleet wordt uitgevoerd en u, geheel naar eigen maak kan aanpassen, met tevens de optie tot badkamer in het midden van de woning en andere kamerindeling. 2e Verdieping, open zolder ruimte met zadeldak met grote of kleine dwars kap voor of een samengesteld dak,, cv-ketel, wasmachine en drogeropstelling, mechanische afzuiging.

Deze karakteristieke vrijstaande woning is gelegen op eigen grond en gesitueerd direct aan de bomenrijke laan met allen het mooiste uitzicht op park ‘t Hof. De ruimte voor de eigen auto op eigen terrein. De ruime tuin ligt rustig en kan genieten van de middag en vroege of late avondzon. Vanuit de keuken aan de zijgevel heeft u een bijzonder uitzicht over park ‘t Hof.

Optie nog in te delen naar overloop zijdakkapel, met 2 slaapkamers en/of badkamer en berging en optie tot dakkapellen.

Voortuin met ruime oprit, ruime zij ingang, entree/hal, meterkast, garderoberuimte, met deels karakteristieke luiken aan de ramen.

Riante zonnige achtertuin met achterom. Aangebouwde garage van circa 18 m² met kanteldeur voor en loopdeur achter, de optie de garage bij de woning te betrekken door in te delen in tussenhal met extra slaapkamer (circa 13 m²) met badkamer (circa 5 m²), of als speelkamer (circa 18 m²). 1e Verdieping, overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 19 m², 15 m² en 11 m², waarbij 2 van de slaapkamers ook een zijraam hebben en met optie bij de uitbouw tot een balkon met openslaande deuren achter.

VRIJSTAANDE WONING

Tuingerichte woonkamer met open keuken circa 45 m², met zij erker en zijramen, openslaande deuren naar de achtertuin, met optie de woonkamer met 1,20 of 2,40 meter uit te bouwen en optie de garage bij de woonkamer te betrekken. Woonkeuken inclusief nog nader te bepalen inrichting, geheel naar eigen smaak in te delen naar opstelling, kleur en afwerking, met erker zijgevel voor zicht op park ‘t Hof. Achtertuin met optie tot uitbouw van 1,20 of 2,40 meter.

12

Aangebouwde garage van circa 18 m² met kanteldeur voor met optionele loop deur voor en/of achter, de optie de garage bij de woning te betrekken door in te delen in extra slaapkamer (circa 14 m²) met badkamer (circa 67 m²), of als speelkamer (circa 18 m²). 1e Verdieping, overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 16 m², 13 m² en 9 m², waarbij alle slaapkamers ook een zijraam hebben, met optie tot frans balkon in de slaapkamer aan de zijgevel, met optie bij de uitbouw tot een balkon met openslaande deuren achter. Luxe badkamer welke al bijzonder compleet wordt uitgevoerd en u, geheel naar eigen maak kan aanpassen, met optie tot badkamer in het midden van de woning, met optie tot andere kamerindeling. 2e Verdieping, open zolder ruimte met tentdak, grote en kleine dwars kap, cv-ketel, wasmachine en drogeropstelling, mechanische afzuiging, optie nog in te delen naar overloop met 2 slaapkamers en/of badkamer en optie tot dakkapellen.

Duurzaamheid 2^1-kapwoningen & Vrijstaande woningen Deze karakteristieke huizen worden gebouwd met natuurlijke materialen die een lange levensduur hebben. De robuuste bakstenen gevels en keramische dakpannen gaan zeer lang mee en verouderen mooi. De kozijnen bestaan uit uitsluitend duurzaam geproduceerd hout en gaan, mits goed onderhouden, een woningleven lang mee. Omdat duurzaamheid verder gaat dan een lange levensduur zijn de huizen ook energiezuinig. De gevels en het dak zijn geïsoleerd met minerale wol. De woningen worden voorzien van ventilatiesysteem gebaseerd op een natuurlijke toevoer en een CO2 gestuurde mechanische afvoer. De keuken, het toilet, de badkamer, de inpandige berging/kast (niet zijnde een trapkast) met de opstelplaats van de wasmachine en droger worden mechanisch afgezogen. In de woonkamer en slaapkamers wordt buitenlucht via ventilatieroosters aangevoerd. Alle woningen zijn voorzien van een centrale verwarmingsinstallatie middels een HR ketel Intergas (CW5) met vloerverwarming in alle ruimtes, met in de badkamer een elektrische handdoekradiator.

13


Bu

ize

kave

l1

36

kave

laan

35

l2

14

kave

13

12

11

Buizengat

10 8

7

37

l4

38

18 1 7

16 1 5 14 13 1 2 11

park

10

9

8 7

eren

39

6 5 4 3

6

5

4

3

2

1

2 1

40 34

32

wela

22

21

Na

ch

92

91

rst raa

30

43

eren

20 1 9

28

29 3 0 31 32

45

ee tsh

27

93

62

94

63 64 65

95 67

68

52

Lu

3

at

87

82

85

84

83

61

53

10

tra

86

66

48

88

hts

60

46

47

89

ac

ch

park

29 22 2 1

Am ba

28 2 7 26 25 2 4 23

44

90

tw

ite

10

na

49

10

1

50

58 57 56

55

99

54

53 52 51

nts

2

81

59

98 97

tra

at

78

96

75 74 Sp

ec

10

59

9

woningentree stalen siertuinhek; 100 cm hoog

jen

str

37

38 39

108

pa

40

rke ren

34 35 36

41

72

aa

t

42 43 44

45 46 47

71

48

70

49 50

69

61

type Cornelissen type Jorisz

73

eri

33

60

106

76

0

4

107

77

58

10

10

5

80

57

0

10

56

79

11

51

55

t

23

31

nt

t

24

20

aa

25

19

str

26

42

Lou

18

erg

41

17

nb

Het

33

Are

16

Va n

15

ren

l5

rke

kave

pa

l6

at

Hof

9

kave

ng

68

62

Oranjepark Kle

ine

67

63

66 65

Bu

ite

nw

64

eid

e

gemetselde tuinmuur 60 cm + stalen sierhek 120 cm hoog + liguster 150 -180 cm hoog parkeren op eigen terrein

14

inrichting openbare ruimte ( parkeren, bomen, vuilcontainers, etc..) is indicatief

15


2^1-kap woningen Dwarsdoorsnede bouwnummer 100

Dwarsdoorsnede bouwnummer 101

+5920

+5920

2e verdieping

2e verdieping

+2960

+2960

1e verdieping

1e verdieping

+0

+0

begane grond

bouwnr. 101

bouwnr. 100

VOORGEVEL

bouwnr. 101

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL bouwnr. 100

bouwnr. 101

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL

bouwnr. 101

begane grond

DOORSNEDE

DOORSNEDE

bouwnr. 100

RENVOOI lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

RENVOOI

isolatie

enkelpolige schakelaar

binnenwand

serieschakelaar

betonwand

70

wisselschakelaar

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

onbedrade leiding

buitenkraan

aansluitpunt bedraad

binnenwand betonwand

70

wisselschakelaar

maatvoering ruimte in cm

3 standen schakelaar

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

onbedrade leiding

buitenkraan

aansluitpunt bedraad

vloertegelwerk

schel beldrukker

WD

WM

thermostaat

keuken volgens keukentekening leverancier

rm

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger K

WD

WM

thermostaat

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

K

isolatie

serieschakelaar

beldrukker

rm

kalkzandsteen

enkelpolige schakelaar

vloertegelwerk

schel

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

maatvoering ruimte in cm

3 standen schakelaar

lichtpunt (aansluitpunt)

rookmelder (aangeloten op lichtnet) keuken volgens keukentekening leverancier

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

300

286

Dwarsdoorsnede bouwnummer 102

Dwarsdoorsnede bouwnummer 103

.

+10481 P

+10481 P 110 109

306

254

CAI

berging

PTT x1

417

153

134

110

WD

WM CV

overloop

104

249 208

MV

134

FASE 7

berging

2e verdieping

106 311

NOORD

TH

bouwnr. 103

101 105

bouwnr. bouwnr. 102103

bouwnr. bouwnr. 103102

1e verdieping

104

FASE 7

+0

NOORD

begane grond

bouwnr. 103

bouwnr. 102

149

rm

rm PTT

106

105

+0 begane grond

noklijn

636

zolder

ZIJGEVEL

ACHTERGEVEL

+2960

103

1e verdieping

MV

636

326

K ACHTERGEVEL 306VOORGEVEL 149

107

102

+2960

SITUATIE 1:1000

rm

986

210

184

keuken badkamer x3 x2

noklijn

108

100

2600+vl

overloop

rm

trapkast

+5920

2e verdieping

CV

326

160

berging

slaapkamer 2

109

+5920

kk

trapkast

x3 x2 TH

DOORSNEDE zolder ZIJGEVEL

DOORSNEDE SITUATIE 1:1000

306

2600+vl

toilet

1500+vl

slaapkamer 1 badkamer

entree "scene"

PTT

570

522

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 100

CAI

baksteen

lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

spatwaterdicht570 wandlichtpunt (aansluitpunt)

"scene"

1E VERDIEPING BEGANE GROND

2E VERDIEPING

maatvoering tot 1500+lijn

286

E GROND

1E VERDIEPING

binnenwand

serieschakelaar

betonwand

70

maatvoering ruimte in cm

wisselschakelaar

3 standen schakelaar

converctor

3 standen schakelaar

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

onbedrade leiding

buitenkraan

onbedrade leiding

buitenkraan

A1-formaat: beldrukkerA3-formaat: plattegronden: schaal 1:50 thermostaatschaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 rm

enkelpolige schakelaar

betonwand

70

aansluitpunt bedraad

vloertegelwerk

schel

300

isolatie

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 101

1500+vl binnenwand

enkelpolige schakelaar

aansluitpunt bedraad

232

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

serieschakelaar

329

RENVOOI

lichtpunt (aansluitpunt)

wisselschakelaar

232

329 139

16

CAI

slaapkamer 1

302

93

302

rm

392

entree

eetkamer 422

93

570

128

502

rm

2600+vl

RENVOOI

toilet 123

412

K

123

129 447

en

110

x3

249

slaapkamer2600+vl 3

272

154

311

209

slaapkamer 3

110

107

103 1500+vl

454

slaapkamer 2

x3

416

1500+vl

380

380

454

380

woonkamer

108

100 101

zonnepanelen

102

331 338

woonkamer

zonnepanelen 306

254

WM

570

WD

x1

CAI x2

338

x2

380

570

617

x1

K keuken volgens keukentekening leverancier 2E VERDIEPING

17

vloertegelwerk

schel beldrukker

WM

WD

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

maatvoering tot 1500+ lijn

maatvoering ruimte in cm

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

A1-formaat: A3-formaat: thermostaat plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 rm rookmelder (aangeloten op lichtnet) gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 K

keuken volgens keukentekening leverancier

WM

WD

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger


plattegronden en gevels Bouwnummer 100 Voorgevel

Achtergevel

Zijgevel

+5920 2e verdieping

+2960 1e verdieping

+5920

+5920

+5920

2e verdieping

2e verdieping

2e verdieping

+0 +2960

+2960 1e verdieping

VOORGEVEL

bouwnr. 100

VOORGEVEL VOORGEVEL

bouwnr. 101

ACHTERGEVEL

bouwnr. 101 bouwnr. 101 bouwnr. 101

bouwnr. 100 bouwnr. 100

bouwnr. 100

DOORSNEDE ZIJGEVEL ZIJGEVEL

bouwnr. 100 bouwnr. 100

+0

+0

VOORGEVEL

bouwnr. 100

bouwnr. 100

bouwnr. 101

VOORGEVEL

bouwnr. 101

bouwnr. 100 bouwnr. 101

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL bouwnr. 101

bouwnr. 101

bouwnr. 100

bouwnr. 100

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

bouwnr. 101

bouwnr. 100

DOORSNEDE

ZIJGEVEL DOORSNEDE

+0

begane grond

begane grond

VOORGEVEL

1e verdieping

ZIJGEVEL ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL

bouwnr. 101 bouwnr. 101

begane grond

+2960

1e verdieping

begane grond

RENVOOI

DOORSNEDE

lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) RENVOOI

RENVOOI lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

Begane grond

1e verdieping

rm

286

K

286

.

.

.

70

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

onbedrade leiding

buitenkraan

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

onbedrade leiding

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

aansluitpunt bedraad

onbedrade leiding

buitenkraan

onbedrade leiding

buitenkraan

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

rm

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger K

vloertegelwerk

beldrukker WM

thermostaat

beldrukker WD

WM

thermostaat rookmelder (aangeloten op lichtnet)

WD

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

rm

K

keuken volgens keukentekening leverancier

maatvoering ruimte in cm

schel

vloertegelwerk

keuken volgens keukentekening leverancier

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

CV

570

306

1500+vl

570

570

BEGANE GROND

93

K

entree

1E VERDIEPING

K

entree

210

109

109

328

"scene"

"scene"

zolder

306

149

328

WD

WM

WM

105

MV

MV

CV

CV

SITUATIE 1:1000

636

636

noklijn

zolder

rm

149

zolder rm

rm

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 100 2600+vl

2600+vl

123

570

maatvoering tot 1500+lijn PTT

570

1500+vl

slaapkamerslaapkamer 1 1

A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat: plattegronden: schaal 1:50 plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal 1:100 2E VERDIEPING schaal 1:200 2E VERDIEPING

570

7

106

PTT

93 slaapkamer 93 1

entree

104

249

berging FASE

NOORD

CV

noklijn

rm

maatvoering tot 1500+lijn

CAI

328

109

129

1E VERDIEPING 2E VERDIEPING

"scene"

BEGANE GROND

rm

570

toilet

302

rm

BEGANE GROND 1E VERDIEPING

210

129

keuken

toilet 123

keuken

CAI

412

PTT

570

302

K

PTT

447 412

210

CAI

302

412

447

109

210

570

129

328

keuken

toilet

447

CAI

328

109

"scene"

123

"scene"

2600+vl

SITUATIE 1:1000

rm

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 100

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 100 1500+vl

entree

306

134

MV

326

badkamer badkamer 149

1500+vl

slaapkamer 1

rm

noklijn

326

badkamer

rm 2600+vl

134

110

249

overloop overloop

rm

636

160

2600+vl

2600+vl

210

149

trapkast

zolder

110

311

berging 2600+vl

SITUATIE 1:1000

SITUATIE 1:1000

rm

overloop

210

rm

trapkast

x3 x2 TH

134 zolder

zolder

306

x3 x2 TH

110

636

154

636

326

154

noklijn

311

103

209

slaapkamerslaapkamer 3 3

2600+vl

x3

105

NOORD

249

berging noklijn

FASE 7

105

MV

311

107

102

106 1500+vl

209

NOORD

104 1500+vl

WD

105

WM

209

FASE 7

108

100 101

106

380

104

338

338

NOORD

zonnepanelen zonnepanelen

107

102 103

380 WD

WD

FASE 7

slaapkamerslaapkamer 2 2

CV

107

102

249 106

berging

109

101

103

WM

104

110 108

100

254101

zonnepanelen

107

109 108

100

254

1500+vl

454

454

380

108

306

103

209

338

209

380

380

WD

380

WD

WM

454 badkamer

210

986

slaapkamer 1

302

WM

338

380

416

110 109

209

BK

326

noklijn

302

K

entree

416

123

93

CV

x3

rm

slaapkamer 1

302

K

entree

129 412

93

93

toilet

slaapkamer 3

101

311

2600+vl

134

rm

149

986

160 123

rm

306

149

447

412

123

rm

328

109

maatvoering ruimte in cm

schel

WD

WM

2600+vl

BEGANE GROND

70

aansluitpunt bedraad

vloertegelwerk

overloop

trapkast

x3 x2 TH

keuken

badkamer

berging

MV

MV

326

306

toilet

129 447

412

447

keuken

"scene"

210

buitenkraan

converctor

2e verdieping

betonwand

110

102

1500+vl

249

2600+vl

110

slaapkamer 2

rm

sectionaldeur sectionaldeur

311

249 slaapkamer 3

berging

134

306

CAI x2 1500+vl

slaapkamer 2

160

x3 x2 TH

154

CAI x2

570

overloop

274

210

badkamer

210

986

toilet 129

274 x3 trapkast

326

416

x3 x2 TH

x3 x2 TH

K

aardpunt

3 standen schakelaar

K keuken volgens keukentekening leverancier opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

zonnepanelen 100

254

woonkamer311 woonkamer 2600+vl

110

rm

986

sectionaldeur

570

slaapkamer 3

134

306

x1

1500+vl

x3

154

160

160 986

160 986

trapkast

PTT x1

636

110

416

overloop

trapkast

slaapkamer 2

slaapkamer 3

380

154

sectionaldeur

PTT x1

x1

454

454 380

454

slaapkamer 2

x3

416

154

berging

x2

woonkamer

274

keuken

berging

331

woonkamer

zonnepanelen

zonnepanelen

210

CAI

570

331 sectionaldeur

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

wisselschakelaar

109

254

CAI

x2

274 x3

416

sectionaldeur

254

x1

PTT x1

380 274

274

x1

570

331

PTT x1

380

woonkamer

CAI x2

380

331

woonkamer

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

converctor

beldrukker

keuken volgens keukentekening leverancier

3 standen schakelaar

3 standen schakelaar

thermostaat WD

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

binnenwand

serieschakelaar

schel

rm

wisselschakelaar

maatvoering ruimte in cm

70

aansluitpunt bedraad

WM

betonwand

70

isolatie

betonwand

serieschakelaar

vloertegelwerk

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) enkelpolige schakelaar

wisselschakelaar 3 standen schakelaar

isolatie

binnenwand

serieschakelaar

binnenwand

110 306

254

617

x2

berging

617

570

306

338

CAI

306

331

617

x1

PTT x1

berging 331

BK

BK

617

617

x1 berging 570

PTT x1

kalkzandsteen

BK

BK

BK

617

berging

wandlichtpunt (aansluitpunt)

.

.

338

.

302

286

286

286

286

302

kalkzandsteen

wisselschakelaar maatvoering ruimte in cm

thermostaat

302

wandlichtpunt (aansluitpunt)

betonwand

beldrukker

302

baksteen

serieschakelaar

schel

302

lichtpunt (aansluitpunt)

enkelpolige schakelaar

binnenwand

aansluitpunt bedraad

302

baksteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

enkelpolige schakelaar

lichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

enkelpolige schakelaar

RENVOOI

A3-formaat: A1-formaat: schaal 1:100 plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:200 gevels en doorsneden: schaal 1:100

570

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 100

1500+vl

woningtype: woningtype: CorneliC bouwnummer: bouwnummer: 100 1

1500+vl

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

maatvoering tot 1500+lijn

CAI

CAI

570

570 7 oktober

2016

PTT

PTT

7 oktober 2016

7 oktober 2016

210

BEGANE BEGANE GRONDGROND 1E VERDIEPING

1E VERDIEPING 1E VERDIEPING

2E VERDIEPING

maatvoering tot 1500+lijn

A1-formaat: plattegronden: schaal 1:50 gevels en doorsneden: schaal 1:100 2E VERDIEPING 2E VERDIEPING

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

A1-f plattegronden: plattegronden: sch gevels en gevels doorsneden: en doorsnede sch

maatvoering maatvoering tot 1500+lijn tot 1500+lijn

7 oktober 2016

18

19


plattegronden en gevels Bouwnummer 101 Voorgevel

Achtergevel

Zijgevel

+5920 2e verdieping

+2960 1e verdieping

+5920

+5920

+5920

2e verdieping

+0

2e verdieping

2e verdieping

begane grond

VOORGEVEL bouwnr. 100

ACHTERGEVEL VOORGEVEL VOORGEVEL

bouwnr. 101

bouwnr. 101 bouwnr. bouwnr. 101 101

bouwnr. bouwnr.100 100

ZIJGEVEL

ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL

bouwnr. 100

bouwnr. bouwnr.101 101

DOORSNEDE

ZIJGEVEL ZIJGEVEL

+2960

bouwnr. bouwnr.100 100

+2960

+2960

1e verdieping

1e verdieping

1e verdieping

RENVOOI

+0

100 bouwnr.bouwnr. 101

bouwnr. 100

VOORGEVEL

bouwnr. 100VOORGEVEL bouwnr. 101

VOORGEVEL

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

bouwnr. 101

101 bouwnr.bouwnr. 100

bouwnr. 101

ACHTERGEVEL bouwnr. 101 bouwnr. 100

baksteen

begane grond

wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

DOORSNEDE enkelpolige schakelaar

DOORSNEDE

DOORSNEDE

binnenwand

serieschakelaar

betonwand

70

wisselschakelaar

maatvoering ruimte in cm

3 standen schakelaar

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) enkelpolige schakelaar serieschakelaar

70

wisselschakelaar 3 standen schakelaar

286 286

286

300 300

.

enkele wandcontactdoos (geaard)

enkele wandcontactdoos (geaard) radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

dubbele wandcontactdoos (geaard) aardpunt

onbedrade leiding

onbedrade leiding buitenkraan

aansluitpunt bedraad

aansluitpunt bedraad vloertegelwerk schel

schel

WM

thermostaat rm

berging

110

208

454 454

badkamer badkamer

rm

zolder slaapkamer slaapkamer11

noklijn

zolder

636 636

636

rm

FASE 7 NOORD

noklijn

570

105

FASE 7 NOORD

noklijn noklijn

107

SITUATIE 1:1000

104

106

108 105

NOORD

636 636

WD

WM

522 522 636

306

WD WD

WM WM

208 208

103

103 104

noklijn

302 302

slaapkamer 1

zolder

zolder zolder

106

104

106

FASE 7 105

2600+vl 2600+vl

NOORD

106

105

570 570

1500+vl

SITUATIE 1:1000

woningtype: Cornelissen SITUATIE 1:1000 SITUATIE 101 1:1000 bouwnummer:

1500+vl 1500+vl

woningtype: woningtype: Corneli Cornel bouwnummer: bouwnummer:101 101

392 392

149 306

rm

102

102 107 103

104 109

FASE 7

306 306

CV

522

badkamer

149

entree entree306

PTT

101 107

CV

326

PTT

PTT

392

149

entree

eetkamer eetkamer

100 108 101

100

101 102

2600+vl

2600+vl

MV

149 149

109

rm rm

zolder

PTT PTT

noklijn

2600+vl

302

93 93

rm

overloop

326

123 123

K

K

rm

rm rm

MV

MV

rm

128 128 422 422

x3 x2

93

502

x3 x2

rm

306

CV

overloop

toilet toilet

149

311

311 berging

2600+vl 2600+vl

110

110

CVCV

108

100

107

102 103

1500+vl

249

berging

311 311

berging berging

109

1500+vl

249

101

MV MV

208

berging

2600+vl

108

100

249 249

berging

WD

WM

WD

WM

454 PTT

311

WD

WM

338 338

380 380 454

134

110

502 502

TH

K

eetkamer

326

184 TH

rm

x3 x2

keuken

128 keuken

123

184

986

184 TH

134

110

overloop

trapkast toilet

trapkast keuken

454

986 986

184 184

454

KK

249

311

110

1500+vl

rm rm

slaapkamer 2

249

CV

overloop overloop

rm

slaapkamer 3 slaapkamer 2

x3 x3 x2 x2

kk

kk

trapkast

134

kk

986

417

986 422

153

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

617 617 380

338

overloop

slaapkamer 3 slaapkamer 2

417

417

keuken volgens keukentekening leverancier

1500+vl 1500+vl

MV

110 110

326 326

slaapkamer 3272

134 134

2600+vl

153

153

rookmelder (aangeloten op lichtnet) K

WD

WM WD

WM rookmelder (aangeloten op lichtnet)

zonnepanelen zonnepanelen

zonnepanelen

zonnepanelen

110

x3

x3

vloertegelwerk vloertegelwerk

thermostaat rm

K wasmachine keuken volgens keukentekening opstelplaats wasdroger leverancier opstelplaats

zonnepanelen

slaapkamer slaapkamer22

208

272

K

buitenkraan

beldrukker

1500+vl

slaapkamer slaapkamer33

208

x3 x2

306 306

zonnepanelen

134

keuken keuken

TH TH

TH

272

trapkast trapkast

986

184

keuken

254 254

slaapkamer 2 272 272 306

306

kkkk

338

kk

trapkast

x3

417 417

331

331

380

380

380

153 153

331

woonkamer

254

254

306

x3 x3

417

woonkamer

woonkamer

254

x1

153

WD

converctor opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger radiator

109

slaapkamer 3

272

380

570

keuken volgens keukentekening leverancier

betonwand WM maatvoering ruimte in cm

aardpunt

331 331

380 380 570 PTT

berging

berging

380

570

PTT x1

617

617

617

CAI x2

PTT x1 berging

rm

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

vloertegelwerk

binnenwand

buitenkraan

schel

WD

thermostaat

isolatie

aardpunt

onbedrade leiding

aardpunt

buitenkraan kalkzandsteen

110 woonkamer woonkamer

380 x1

CAI x2

x1

CAI x1 x2 x3

berging berging 306

PTT PTT x1 x1

338

. .

254

570 570

326

woonkamer

.

x1 x1

CAI CAI x2 x2

338

286

286

286

PTT x1

570

331

CAI x2

380

x1

617

300

300

K

300

radiator baksteen

radiator dubbele wandcontactdoos (geaard)

aansluitpunt bedraad

beldrukker

beldrukker

. .

RENVOOI

dubbele wandcontactdoos (geaard) lichtpunt (aansluitpunt) onbedrade leiding lichtpunt (aansluitpunt) baksteen baksteen wandlichtpunt (aansluitpunt) aansluitpunt bedraad wandlichtpunt (aansluitpunt) kalkzandsteen kalkzandsteen spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) schel spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) isolatie isolatie enkelpolige schakelaar beldrukker enkelpolige schakelaar binnenwand binnenwand serieschakelaar thermostaat serieschakelaar betonwand betonwand wisselschakelaar 70 rm rookmelder (aangeloten op lichtnet) wisselschakelaar maatvoering ruimte in cm maatvoering ruimte in cm 70 3 standen schakelaar K keuken volgensconverctor keukentekening leverancier 3 standen schakelaar converctor enkele wandcontactdoos (geaard)

lichtpunt (aansluitpunt)

300

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

RENVOOI

RENVOOI

+0 begane grond

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL

bouwnr. 100

+0

lichtpunt (aansluitpunt)

begane grond

2600+vl

20

232

232

BEGANE GROND

139

"scene"

139

139

"scene"

329 "scene"

522

329 329

522

139 139

BEGANE BEGANEGROND GROND 232

CAI

329

232

CAI

232

slaapkamer 1

302

302

badkamer

badkamer slaapkamer 1 392

392

329

232 232

2600+vl CAI CAI

1E VERDIEPING CAI 329

slaapkamer 1

2600+vl

329 329

570

570

392

302

502

badkamer

BEGANE GROND 329

"scene" "scene"

329

232 232

entree

entree

entree

422

139

123

93

502

93

232

93

rm

eetkamer

"scene"

502

rm

329

128

eetkamer rm

422

123

128

eetkamer

422

123

128

CAI

232

522

toilet

toilet

toilet

1500+vl

1E 1EVERDIEPING VERDIEPING

329

570

woningtype: Cornelissen woningtype: Cornelissenwoningtype: Cornelissen bouwnummer: 101 A1-formaat: bouwnummer: 101 bouwnummer: 101 1500+vl

1500+vl

2E VERDIEPING

maatvoering tot 1500+ lijn

plattegronden: schaal 1:50 gevels en doorsneden: schaal 1:100 2E 2EVERDIEPING VERDIEPING

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

maatvoering maatvoeringtot tot1500+ 1500+lijn lijn

A1-f A1plattegronden: plattegronden: sch sch gevels gevelsen endoorsneden: doorsneden: sch sch

7 oktober 2016

232

BEGANE GROND

BEGANE GROND

1E VERDIEPING

1E VERDIEPING

1E VERDIEPING

2E VERDIEPING

maatvoering tot 1500+ lijn

2E VERDIEPING

maatvoering tot 1500+ lijn

A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: plattegronden: schaal 1:50 plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100gevels en doorsneden: schaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal 1:200 gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 schaal 1:100 2E VERDIEPING

maatvoering tot 1500+ lijn

7 oktober 2016

21

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

7 oktober 2016

7 oktober 2016


plattegronden en gevels Bouwnummer 102

+10481 P

Voorgevel

Achtergevel

Zijgevel

+10481 P

+10481 P +5920

+10481 P

2e verdieping

+2960 1e verdieping

+5920

+5920

+5920

2e verdieping

2e verdieping

+0

2e verdieping

begane grond

VOORGEVEL bouwnr. 102

ACHTERGEVEL

VOORGEVEL VOORGEVEL

bouwnr. 103

bouwnr.bouwnr. 103 103 bouwnr. 103

bouwnr. 102 bouwnr. 102

ZIJGEVEL ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL

bouwnr. 102

bouwnr. 103 bouwnr. 103

ZIJGEVEL ZIJGEVEL DOORSNEDE +2960

bouwnr. 102 bouwnr. 102

RENVOOI

VOORGEVEL bouwnr. 102

VOORGEVEL

bouwnr. 103

bouwnr. 102

bouwnr. 102

ACHTERGEVEL

bouwnr. 103 bouwnr. 103

bouwnr. 103

bouwnr. 102

ACHTERGEVEL

bouwnr. 103

bouwnr. 103

bouwnr. 102

ZIJGEVEL

bouwnr. 102

wandlichtpunt (aansluitpunt)

DOORSNEDE

DOORSNEDE

1e verdieping

isolatie binnenwand

serieschakelaar

2e verdieping

RENVOOI

betonwand

70

lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

300

binnenwand

serieschakelaar

betonwand

70

.

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

aardpunt

onbedrade leiding

buitenkraan

PTT x1

570

PTT x1

x1

570

x1

306

CAI x2

306

254

CAI x2

149

22BEGANE GROND

328

210

412 "scene"

210

93

hal entree

210

93

slaapkamer 1

149

CAI

570

PTT CAI

zolder

rm

PTT

2600+vl CAI

CAI

570

570

1500+vl

1500+vl slaapkamer 1

WM

WM

WD

WD

WD

380

WM

209

2600+vl

rm

102

107

104

NOORD

rm

106

108

105

107

107

SITUATIE 1:1000

104

106

104

FASE 7

FASE 7

570 NOORD

570

105 NOORD

106

105

1500+vl

SITUATIE 1:1000 woningtype: Cornelissen SITUATIE 1:1000 bouwnummer: 102

woningtype: woningtype: CorneliC bouwnummer: bouwnummer: 102 1

PTT

570

1500+vl

PTT

Cornelissen

2E VERDIEPING 1E VERDIEPING 1E VERDIEPING bouwnummer: 102 maatvoering 1500+ lijn

PTT

woningtype: Cornelissen woningtype: bouwnummer: Cornelissen 102 A1-formaat: 2E VERDIEPING 2E VERDIEPING bouwnummer: 102 plattegronden: maatvoering maatvoering 1500+ lijn 1500+schaal lijn 1:50

gevels en doorsneden: schaal 1:100

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

210

BEGANE GROND BEGANE GROND

CV

FASE 7 100 108 101

103

2600+vl

105 1500+vl

rm

PTT

570

570

woningtype:

570

380

zolder 1500+vl zolder slaapkamer slaapkamer 1 1 rm

NOORD

106

MV

CV

109

zolder

103

FASE 7

570

100 101zolder 102

103 CV

2600+vl

570

noklijn

107

102

MV

noklijn

101 MV

104

636

noklijn

570

CAI

rm

SITUATIE 1:1000

BEGANE BEGANE GRONDGROND 1E VERDIEPING

"scene"

149

zolder berging

108

MV

110 109

CV

noklijn

210

slaapkamer 1

WD

WM

306

102

110

108

249 100

103

109 100

109

101 berging

2600+vl

110

209

326

326

berging

249

CV

249

249

311

berging

2600+vl

123

93

slaapkamer 1 149

311

134

134

rm

CV

2600+vl

328

WD

380

380

160

hal entree

636

412 326 447

123 326

986 328

"scene"

328

93

CAI

toilet

302

412 123

rm

hal entree

BEGANE GROND

"scene"

210

rm

"scene"

302

hal entree

328

210

447

129

129

302

93K

keuken

K

412

keuken

447

rm

toilet

rm

rm

306

rm

123

328 123

412

K

447

keuken

toilet

306 hal149 entree

306

"scene"

129

rm

134

311

2600+vl

overloop toilet noklijn

badkamer

badkamer

129

MV

302

hal 306 entree

K

447

K

toilet

311 badkamer badkamer 2600+vl

149

110

134

rm

302

93

keuken

210

210

badkamer

keuken

berging

306

overloop 129

noklijn

249

249

berging

2600+vl

overloop overloop

1500+vl

1500+vl

MV

1500+vl

rm

2600+vl

110

110

311 3 slaapkamer

2 badkamer slaapkamer 3

110

210

TH

TH

rm

TH

134

rm

326

K

x3 x2

TH

123

x3 x2

412

trapkast keuken

338

338 160 TH

overloop

toilet

trapkast 129

447 160

986

986

160

trapkast

160 986

slaapkamer 2

x3

x3

110

x3 x2

x3 slaapkamer x2

x3 x2

210

slaapkamer 3

454

380 986

slaapkamer 2

TH

x3

454

380

160

380

woonkamer

454

986 272

272

woonkamer

338

331 380

331

331

woonkamer

272

x3 x2

134

trapkast

1500+vl

zonnepanelen

zonnepanelen

overloop

1500+vl

trapkast

338

2600+vl

zonnepanelen 110

trapkast

454

254

x3

636 326

x3

254

338

380

454 306

306

210

254

209

338

380

380

x3

311 slaapkamerslaapkamer 3 3

slaapkamerslaapkamer 2 2

636

CAI 306x2

CAI x2

slaapkamer 3

302

570

x1

woonkamerwoonkamerslaapkamer 2

272

209

570

WD

WM rookmelder (aangeloten op lichtnet)

rm

WD

WM

thermostaat

thermostaat

110

454 PTT x1

CAI PTT x2 x1

272

x1

vloertegelwerk

331

331 380

woonkamer

272

converctor opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger radiator

rm rookmelder (aangeloten op lichtnet) K keuken volgens keukentekening leverancier opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger K keuken volgens keukentekening leverancier opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger zonnepanelen zonnepanelen

254 keuken volgens keukentekening leverancier K zonnepanelen

254

WD

beldrukker

beldrukker

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

rm

306

1500+vl

WM

berging

x1

570 berging

berging

WD

617

617

BK

BK

BK

.

PTT x1

berging

betonwand WM maatvoering ruimte in cm

buitenkraan

209

CAI x2

binnenwand

vloertegelwerk

schel

WM

x1

331

.

berging

BK

617

617

570

PTT x1

buitenkraan

aansluitpunt bedraad

buitenkraan vloertegelwerk

isolatie

aardpunt

aardpunt

onbedrade leiding aansluitpunt bedraad

WD

WM

thermostaat

kalkzandsteen

radiator dubbele wandcontactdoos (geaard)

dubbele wandcontactdoos (geaard) onbedrade leiding

schel

286

286

286

berging

.

BK

BK

300

enkele wandcontactdoos (geaard)

vloertegelwerk

schel

wisselschakelaar 3 standen schakelaar

beldrukker

300

617

300

serieschakelaar

3 standen schakelaar

aansluitpunt bedraad

enkelpolige schakelaar

maatvoering ruimte in cm

aardpunt

baksteen

209

.

radiator

beldrukker binnenwand serieschakelaar thermostaat betonwand wisselschakelaar 70 rm rookmelder (aangeloten op lichtnet) maatvoering ruimte in cm 70 3 standen schakelaar K keuken volgens keukentekening leverancier converctor enkele wandcontactdoos (geaard)

636

.

286

286

286

wisselschakelaar

636

300

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

dubbele wandcontactdoos (geaard) lichtpunt (aansluitpunt) onbedrade leiding lichtpunt (aansluitpunt) baksteen wandlichtpunt (aansluitpunt) aansluitpunt bedraad wandlichtpunt (aansluitpunt) kalkzandsteen spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) schel spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) isolatie enkelpolige schakelaar

isolatie

enkelpolige schakelaar

maatvoering ruimte in cm

3 standen schakelaar

RENVOOI

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

300

RENVOOI

+0 begane grond

kalkzandsteen

DOORSNEDE enkelpolige schakelaar wisselschakelaar

Begane grond

baksteen

begane grond

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL

+0

lichtpunt (aansluitpunt)

begane grond

ACHTERGEVEL

1e verdieping

1e verdieping

+0 VOORGEVEL

+2960

+2960

1e verdieping

A1-f plattegronden: plattegronden: sch gevels en gevels doorsneden: en doorsnede sch

7 oktober 2016

1E VERDIEPING

1E VERDIEPING

1E VERDIEPING

2E VERDIEPING maatvoering 1500+ lijn

2E VERDIEPING A1-formaat: 2E VERDIEPING maatvoering 1500+ lijn plattegronden: schaal 1:50 maatvoering 1500+ lijn gevels en doorsneden: schaal 1:100

A3-formaat: A1-formaat: plattegronden: schaalplattegronden: 1:100 1:50 gevelsschaal en doorsneden: schaalgevels 1:200 en doorsneden: schaal 1:100

7 oktober 2016

A1-formaat: A3-formaat: schaal 1:50 schaal 1:100 1:100 schaal schaal 1:200

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

7 oktober 2016 7 oktober 2016

23


Sfeerimpressie 2^1-kap woningen

Aan deze sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Begane grond

1e verdieping

24

2e verdieping

25


plattegronden en gevels Bouwnummer 103

+10481 P

Voorgevel

Achtergevel

Zijgevel

+10481 P

+10481 P

+10481 P

+5920 2e verdieping

+2960 1e verdieping

+5920

+5920

+5920

+0

2e verdieping

2e verdieping

2e verdieping

begane grond

VOORGEVEL

bouwnr. 102

bouwnr. 103

ACHTERGEVEL VOORGEVEL VOORGEVEL bouwnr. 103

bouwnr. bouwnr. 102 102

ZIJGEVEL

ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL

bouwnr. 102

bouwnr. bouwnr. 103 103

bouwnr. bouwnr. 103 103

DOORSNEDE +2960

ZIJGEVEL ZIJGEVEL +2960

bouwnr. bouwnr. 102 102

+2960 1e verdieping

1e verdieping

1e verdieping

RENVOOI

+0

+0

lichtpunt (aansluitpunt)

begane grond

baksteen

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

bouwnr. 102

1e verdieping

2e verdieping lichtpunt (aansluitpunt) baksteen

onbedrade leiding lichtpunt (aansluitpunt) baksteen

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

wandlichtpunt (aansluitpunt) kalkzandsteen

aansluitpunt bedraad wandlichtpunt (aansluitpunt) kalkzandsteen

kalkzandsteen

schel spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)spatwaterdicht wandlichtpunt isolatie(aansluitpunt) isolatie

BEGANE GROND

wisselschakelaar

rm rookmelder (aangeloten op lichtnet) wisselschakelaar maatvoering ruimte in cm maatvoering ruimte in cm wisselschakelaar 70 70

3 standen schakelaar

3 standen schakelaar converctor

keuken volgens keukentekening leverancier 3 standenKschakelaar converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

enkele wandcontactdoos radiator (geaard)

enkele wandcontactdoos radiator (geaard)

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

dubbele wandcontactdoos aardpunt (geaard)

dubbele wandcontactdoos (geaard) aardpunt

aardpunt

onbedrade leiding

onbedrade leiding buitenkraan

onbedrade leiding

buitenkraan

buitenkraan

aansluitpunt bedraad

aansluitpunt bedraad

vloertegelwerk

vloertegelwerk

schel

aansluitpunt bedraad vloertegelwerk schel

beldrukker

beldrukker

thermostaat

WM thermostaat

K keuken volgens keukentekening leverancier

110

1500+vl1500+vl

108

109

rm

261

926

MV

noklijn

405

405

WM

123 berging 1500+vl

104

437 437 FASE 105

7

NOORD

NOORD

105

NOORD

108

365

107

103

106

FASE 7

109 FASE 7

107 102

102

onbenoemde onbenoemde ruimteruimte

CV

106

101

103

104

WD

rm

926

107

103

104

108 100

101

102 2600+vl

noklijn noklijn

rm

108 100 zolderzolder

101

107

102 103

110

110 109

636

636

159

123 123

365

365

2600+vl2600+vl

noklijn

rm

101

WD

WM

SITUATIE 1:1000

2600+vl2600+vl

WD

WM

106

MV

MV

CV

CV

104

FASE 123 7 123 105 berging berging NOORD

106

105

1500+vl1500+vl

302

302

WD

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

570 570

365

365

926

365

636

405

636 159

636

zolder slaapkamer slaapkamer 1 1

opstelplaats converctor wasmachine opstelplaats wasdroger

K wasdroger keuken volgens keukentekening leverancier wasdroger opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger keuken volgens keukentekening leverancier opstelplaats wasmachine opstelplaats opstelplaats opstelplaats wasmachine

100

570

WD

maatvoering ruimte in cm

WM

WD

thermostaat WM

zonnepanelen zonnepanelen

110

159

636

338

159

338

397

159

159

WM betonwand

70

beldrukker WD

rookmelder (aangeloten op lichtnet) rm

rm

rookmelder (aangeloten op lichtnet)

binnenwand

thermostaat betonwand

397

397

397

326

326

331

331

serieschakelaar

2600+vl

noklijn 437

rm

zolder

vloerverwarming

1E VERDIEPING

vloerverwarming

1E VERDIEPING

261

woningtype: Cornelissen bouwnummer: 103 SITUATIE 1:1000 SITUATIE 1:1000 1500+vl

2600+vl 1500+vl

noklijn 2600+vl

1500+vl

vloerverwarming vloerverwarming

woningtype: woningtype: Cornelissen woningtype: Cornelissen 2E VERDIEPING 2E Cornelissen VERDIEPING A1-formaat: maatvoering maatvoering 1500+1500+ lijn lijn bouwnummer: 103 bouwnummer: 103 bouwnummer: 103 plattegronden: schaal 1:50

gevels en doorsneden: schaal 1:100

2E VERDIEPING

2E VERDIEPING

maatvoering 1500+ lijn

plattegronden: plattegronden gevels gevels en doorsne en doo

7 oktober 2016

1500+vl

2600+vl

noklijn

1500+vl 1500+vl

2600+vl

1500+vl

1500+vl

noklijn

2600+vl

vloerverwarming

maatvoering 1500+ lijn

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

235

235

vloerverwarming

woningtype: woningtype bouwnummer bouwnumm

235 235 1500+vl 2600+vl

1500+vl

WM

123 berging

1500+vl

261

2600+vl

noklijn

CV

maatvoering 1500+ lijn

2600+vl

292

MV

SITUATIE 1:1000

WD

2E VERDIEPING 1E VERDIEPING 1E VERDIEPING PTT

1500+vl

292

1500+vl

2600+vl PTT

vloerverwarming vloerverwarming vloerverwarming

2600+vl

570

926

417

1500+vl

noklijn

PTT

570

PTT

MV

CV onbenoemde ruimte 235 437 123 WM 292 292 berging

vloerverwarming

1E VERDIEPING BEGANE BEGANE GROND GROND CAI PTT

vloerverwarming

1E VERDIEPING

437 123 berging

WM

2600+vl

WD

CV

2600+vl

405

437

570 570

MV

WD

onbenoemde ruimte

onbenoemde ruimte

vloerverwarming vloerverwarming

2600+vl CAI

1500+vl

261

CAI

2600+vl

slaapkamer 1

417

926

926 PTT

417

417

417

570

302

slaapkamer 1

CAI

292

BEGANE GROND

noklijn

rm

235

vloerverwarming

570

zolder

123

292

405

BEGANE GROND

CAI

293

293

vloerverwarming

26

slaapkamer 1

vloerverwarming

302

302

302

302 293

rm

570

570 570 447 123

447 123

447

293 293

570

570

rm

447 447 onbenoemde ruimte

302 302

302

CAI

BEGANE GROND 570

159

159

338

slaapkamer 1

570

keuken

keuken

rm

serieschakelaar betonwand

1500+vl

2600+vl

123

overloop

enkelpolige schakelaar binnenwand

serieschakelaar

keuken keuken

toilet

293

keuken

570

373

447

badkamer

badkamer

badkamer

kk

enkelpolige schakelaar

schel

vloertegelwerk

isolatie

beldrukker enkelpolige schakelaar binnenwand

zolder

2600+vl

302

kk

kk

kk

rm

kk

373

373 373

buitenkraan

109

570

overloop overlooprm

aardpunt

lichtpunt (aansluitpunt)

100

1500+vl

badkamer badkamer

toilet toilet

overloop

123

123

123

rm

405

x3

617

617 x3

187 187

93

x3

zonnepanelen

1500+vl

overloop

93

x2

radiator

dubbele wandcontactdoos (geaard)

RENVOOI

slaapkamer slaapkamer 3 3

zonnepanelen

"scene" "scene" slaapkamer 3

302

keuken

toilet

x2

397

397 397

118

entreeentree

rm

converctor

enkele wandcontactdoos (geaard)

2600+vl

417

x3

rm

maatvoering ruimte in cm

3 standen schakelaar

1500+vl

slaapkamer slaapkamer 2 2

274 274

373

373 373

rm

338 TH

x2

93

x3

TH

toilet

93

x2

overloop

"scene"

"scene"

1101

TH

x2

entree

rm

BK

326

118

397

93

TH

187

338

rm

"scene"

240 240 zonnepanelen

240

240

badkamer slaapkamer 2 slaapkamer 3

187 373

338

entree

320 320

123 123 187

373 159

373

118 159

118

159

entree

93

118

1101

1101

TH

rm

kk

187

x1

berging berging

slaapkamer 3

123 187 373

x1

240

K

187

slaapkamer 2 3 slaapkamer

slaapkamer 2 274

toilet

x2 x3

187

PTT

zonnepanelen

1101

274

TH

320

187 187

1101

1101

274

x3

326

326 331

entree

397

118

397

397

373 rm

x3 320 240

berging 320

x1

x1

"scene"

x3

x3

x3

bergingPTT

PTT

woonkamer

187

PTT

slaapkamer 2

326

x1

570

woonkamer

woonkamer

berging

320

570 570

274

159

x3

570

x2

x1

woonkamer woonkamer

617

617 x2 x1

331

x1 CAI PTT

x2

x2

x1

397

BK

BK

CAI

331

570

CAI

331

.

.

BK

x1

x2

CAI

286

286

286

woonkamer

.

berging

x1

570

.

617

PTT

617

x2

CAI

BK

BK

x1

286

286

286

300 300

300

300

300 CAI

betonwand

70

RENVOOI

RENVOOI

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

300

.

binnenwand

wisselschakelaar

Begane grond

.

isolatie

enkelpolige schakelaar

DOORSNEDE serieschakelaar

DOORSNEDE

DOORSNEDE

261

bouwnr. 103 bouwnr. 102

bouwnr. 103102 bouwnr.

bouwnr. 103

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL

ZIJGEVEL

261

bouwnr. 103

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

noklijn 2600+vl

bouwnr. 102 bouwnr. 103

bouwnr. 102103 bouwnr.

bouwnr. 102

VOORGEVEL

VOORGEVEL

VOORGEVEL

+0

begane grond

begane grond

wandlichtpunt (aansluitpunt)

vloerverwarming

2E VERDIEPING

maatvoering 1500+ lijn

vloerverwarming

A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: schaal 1:50 plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 plattegronden: schaal 1:50 schaalplattegronden: 1:100 en1:100 doorsneden: schaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal schaal 1:200 gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaalgevels 1:200

7 oktober 2016

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

7 oktober 2016 7 oktober 2016

27


Vrijstaande woningen Dwarsdoorsnede nr 104 positie zonnepanelen bij bnr 104

+5920 P

+5920 P

+5920 P

+2960 P

+2960 P

2620

RECHTER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

2620

LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

DOORSNEDE

LINKER ZIJGEVEL DOORSNEDE

RENVOOI lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

enkelpolige schakelaar

isolatie

enkelpolige schakelaar

isolatie

enkelpolige schakelaar

ventilatierooster

serieschakelaar

ventilatierooster

serieschakelaar

serieschakelaar

vent.

wisselschakelaar

enkele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard)

enkele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard)

buitenkraan

onbedrade leiding

Dwarsdoorsnede nr 107

beldrukker

Dwarsdoorsnede nr 108 beldrukker

WM

WD

opstelplaats wasmachine

opstelplaats wasdroger

K

verdeler vloerverwarming

RM

keuken volgens tekening keukenleverancier

V.V.

lichtpunt (aansluitpunt) Slaapkamer 2

lichtpunt + armatuur Slaapkamer 3

l

102

220 373

RENVOOI n o

s

V.V.

t

hi

o

MV

218

552

MV

t CV

BEGANE GROND

j

240

wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt VERDIEPING -1-

b

lichtpunt (aansluitpunt)

q

MV

WM

baksteen

DR

i

h

2620

1000+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

481

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

q 2600+ lijn

RM

106

104

105

277

baksteen p

29

o

enkelpolige schakelaar

vent.

wisselschakelaar

zolder

binnenwand

VERDIEPING -2-

isolatie

maatvoering tot 1500+ lijn

ventilatierooster

100

Slaapkamer 2 maatvoeringo ruimte (cm)

SITUATIE (1:1000)

woningtype: Jorisz bouwnummer: 104, 109 en 110

vloertegelwerk

3-standenschakelaar enkele wandcontactdoos (geaard) Slaapkamer 3 p dubbele wandcontactdoos (geaard)

586

kalkzandsteen

(aansluitpunt)

404

404

RENVOOI

353 356

299

i

299

h

n

107

102 103

2600+ lijn

serieschakelaar

tech.ruimte

keuken

1000+ lijn

107

RM

lichtpunt (aansluitpunt) s

badkamer

slaapkamer 1

1500+ lijn

r q

NOORD

277 MK

afz F

kk ov

105

MV

125

MV

DOORSNEDE

overloop

108

100

258

a

RECHTER ZIJGEVEL

RM

j

29 september 2016

101

1000+ lijn

q

d

NOORD

r

WD

671

entreehal

d

a

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

110

1500+ lijn

m r

j

ACHTERGEVEL

th

352

keuken volgens tekening keukenleverancier

109

2600+ lijn

a a b "scene"

techniekkast

258

c k

h i

c

c

Badkamer

mn

kruipluik 800x600

toilet

p

LINKER ZIJGEVEL

V.V.

b

201

K

2600+ lijn

WM

352

k

404

zolder

WD

opstelplaats wasdroger

29 september 2016

WD

techniekkast

rookmelder (aangesloten op lichtnet) verdeler vloerverwarming

+2960 P Slaapkamer 1

105

301

RM

zolder

WM

opstelplaats wasmachine

RENVOOI

2600+ lijn

982

d VOORGEVEL

184

372 p q

b a

c toilet

s

ov

RM

"scene"

d th mv

28

a

toilet

r ov

thermostaat

WM

286

Slaapkamer 3

r

288

404 248

badkamer

Overloop

815

RM

126

entree

260

th

RM

l

RM

b 372 a ov

m

th

360

248 a

264

x3 x2 x3 f e

cai

x3

497

entreehal

x3 x2

k

403

m f e

n

radiator

A1-formaat: plattegronden: schaal 1:50 gevels en doorsneden: schaal 1:100

301

e

301

f

i

06 oktober 2016

301

286

woonkamer

binnenkozijnen zonder bovenlicht ok latei 'basis' 2359 +vlp

+5920 P

400

SITUATIE

2600+ lijn

tot 1500+ lijn A1-formaat: maatvoering A3-formaat: plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 481 gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200

WD

586

RM

371

woonkamer

220

+2600 630

slaapkamer 3 301

slaapkamer 2

keuken

kl

l

630

630 f

RM

417

417

417

e

+2300

s

MK woonkamer

aansluitpunt bedraad

centraal aardingspunt

RM

301

VERDIEPING -2-

VERDIEPING -2WM

MV

470

671

maatvoering tot 1500+ lijn A3-formaat: schaal 1:100 wasmachine / t opstelplaats schaal wasdroger 1:200

th

RM

m

1500+ lijn

V.V.

VERDIEPING -1-

thermostaat A1-formaat: rookmelder (aangesloten op lichtnet) plattegronden: schaal 1:50 mechanische ventilatie 1:100 gevels en doorsneden: schaal

x1

1000+ lijn

2600+ lijn

t

beldrukker

maatvoering tot 1500+ lijn

g x1

x2

1000+ lijn

hemelwaterafvoer + noodoverstort 1500+ lijn

2600+ lijn

+1500

VERDIEPING -2-

hwa + no

vloertegelwerk

Slaapkamer 1

buitenkraan

beldrukker

1500+ lijn

VERDIEPING -1-

schel

Slaapkamer 2

400

BEGANE GROND

VERDIEPING -1BEGANE GROND

609

630 BEGANE GROND

g

onbedrade leiding

schel

ventilatierooster DucoTop 50 'ZR' ventilatierooster DucoMax Corto 10 'ZR'

aansluitpunt bedraad

i

x2 ptt

359

g x1

maatvoering ruimte (cm)

100

dubbele wandcontactdoos (geaard)

vloerventilatie tbv kruipruimte

1000+ lijn

247 x1

671

enkele wandcontactdoos (geaard)

buitenkraan

vr.1 vr.2

1500+ lijn

2600+ lijn

elektrische radiator

onbedrade leiding

481

verdeler vloerverwarming

scene schakelaar, geschakelde wandcontactdozen, x1, x2, x3

563 dubbele wandcontactdoos (geaard) horizontaal

hwa

hwa

enkele wandcontactdoos (geaard)

beton

ventilatierooster vloertegelwerk

gibo hydro 100 mm

481

409

hwa

V.V.

isolatie

vent.

3-standenschakelaar

maatvoering ruimte (cm)

binnenwand

enkelpolige schakelaar

gibo 100 mm

2600+ lijn

481

100

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

wisselschakelaar

264

baksteen

woningtype: Jorisz bouwnummer: 105 en 106

wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

1500+ lijn

2600+ lijn

982

hwa

woningtype: Jorisz bouwnummer: 105 en 106

baksteen

SITUATIE (1:1000)

lichtpunt (aansluitpunt)

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

3-standenschakelaar

berging

SITUATIE (1:1000)

serieschakelaar

enkelpolige schakelaar

"scene"

RENVOOI

kalkzandsteen

wisselschakelaar

positie zonnepanelen bij bnr 104

s

DOORSNEDE

zolder

wandlichtpunt (aansluitpunt)

serieschakelaar

2600+ lijn

1000+ lijn

481

105

586 DOORSNEDE RECHTER ZIJGEVEL

Dwarsdoorsnede nr 110

359

264 1000+ lijn

359

1500+ lijn

630

359

1500+ lijn

264

LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

RENVOOI woningtype: Jorisz bouwnummer: 104, 109 en 110

404

404

Slaapkamer 3

105

SITUATIE (1:1000)

spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

g

2620

286

zolder

keuken

300

hwa

2620

371

586

DOORSNEDE

352

hwa + no

keuken 630

106

104

2600+ lijn

LINKER ZIJGEVEL

i

630

106

RM

bk fundering 410 -/-P

2600+ lijn

1000+ lijn

keuken

o

Slaapkamer 2

352

p

h

Slaapkamer 2

352

404

404

404

i

Slaapkamer 3

maaiveld

373

RECHTERGEVEL ACHTERGEVEL

586 zolder

hwa + no

overloop 105

RM

277 2600+ lijn

o

hwa + no

104

258

overloop

373

277 RECHTER ZIJGEVEL VOORGEVEL MK

p

hi

+2960 P

107

102 103

2600+ lijn

RM

620

277

ACHTERGEVEL

277

MK

106

104

2620

RM

2620

r q RM

277

LINKERGEVEL VOORGEVEL

277 MK

entreehal

RM

671

VOORGEVEL

101

107

102

108

100

WM

WD

begane grond P = 0

RM

j

2600+ lijn

+5920 P

109

108

q

404

373

NOORD

NOORD

103

671

overloop

+2960 P

1e verdieping 2.960 +P

107

258

j

keuken volgens tekening keukenleverancier

110

100

105

258

982

a

entreehal

RM

K

RENVOOI

techniekkast

101

103

2600+ lijn

982

RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet) verdeler vloerverwarming

109

WM

mn

q

V.V.

110

+5860 P

2e verdieping 5.920 +P

WD

102

d 982

entreehal

d

NOORD

108

100

620

105

m j

badkamer

101

toilet

toilet

a

301

301

301

301

301

286

Slaapkamer 1

r

WD

620

105

c

a a b "scene"

b

248

WM

WD

opstelplaats wasdroger

481

techniekkast

110

109

kl

c toilet

248

Slaapkamer 1 620

288

techniekkast

badkamer

Slaapkamer 1

x3 x2 x3 f e

s

woonkamer

n

k badkamer

371

l

301

301 286

woonkamer

e

371

301

woonkamer

f

WM

opstelplaats wasmachine

220

630

2620

400

220

RM

RENVOOI

481

400

thermostaat

positie zonnepanelen bijkeuken bnr 104volgens tekening keukenleverancier

K

+10074 P

301

400

rookmelder (aangesloten op lichtnet) +11435 P verdeler vloerverwarming

1000+ lijn

2600+ lijn

481 220

1500+ lijn

bk nok 10.220 +P

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

t

PV-panelen (aantal ntb.)

2600+ lijn

1000+ lijn

x1

g x1

x2

1500+ lijn

RENVOOI

s

beldrukker

1000+ lijn

rookmelder (aangesloten op lichtnet)

V.V.

WD

opstelplaats wasdroger

1500+ lijn

RM

WM

opstelplaats wasmachine

centraal aardingspunt

thermostaat

1000+ lijn

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110 t

radiator

schel

centraal aardingspunt

thermostaat

g

Dwarsdoorsnede nr 109 aansluitpunt bedraad

schel

centraal aardingspunt

buitenkraan

onbedrade leiding

2600+ lijn

schel

maatvoering ruimte (cm)

100

dubbele wandcontactdoos (geaard)

radiator

aansluitpunt bedraad

ventilatierooster vloertegelwerk

enkele wandcontactdoos (geaard)

buitenkraan

onbedrade leiding

radiator

aansluitpunt bedraad

isolatie

3-standenschakelaar

maatvoering ruimte (cm)

100

binnenwand

vent.

wisselschakelaar

vloertegelwerk

3-standenschakelaar

maatvoering ruimte (cm)

100

vent.

wisselschakelaar

vloertegelwerk

3-standenschakelaar

s

DOORSNEDE RENVOOI

RENVOOI

2600+ lijn

RECHTER ZIJGEVEL

2620

+2960 P

1500+ lijn

VOORGEVEL ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

LINKER ZIJGEVEL VOORGEVEL

2620

+11435 P

2620

VOORGEVEL

Dwarsdoorsnede nr 106

+11435 P

2620

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Dwarsdoorsnede nr 105


plattegronden en gevels Bouwnummer 104 Voorgevel

Linkerzijgevel positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Achtergevel

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Rechter zijgevel

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

+5920 P

+5920 P

2620

+5920 P

2620

2620

2620

+2960 P

VOORGEVEL

VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL

LINKER ZIJGEVEL

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

2620

2620

2620

+2960 P

2620

+2960 P

RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE RENVOOI

RENVOOI

aansluitpunt bedraad schel

beldrukker

beldrukker

centraal aardingspunt

centraal aardingspunt

BEGANE GROND

BEGANE GROND

VERDIEPING -1-

359

481

VERDIEPING -1-

VERDIEPING -1-

VERDIEPING -1-

2600+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

301

301

VERDIEPING -2-

maatvoering tot 1500+ lijn

104

258

105

105

671

671

671

2600+ lijn

SITUATIE (1:1000)

SITUATIE (1:1000)

woningtype: Jorisz bouwnummer: 104, 109SITUATIE en 110(1:1000)

SITUATIE (1:

woningtype: Jorisz woningtype: bouwnummer: 104, bouwnummer: 109 en 11 1000+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

481

VERDIEPING -2-

VERDIEPING -2-

10

106

104

586

105

586

481

maatvoering tot 1500+ lijn

102 107 103

258

258

RM

zolder

VERDIEPING -2-

maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat:

maatvoering tot 1500+ lijn BEGANE GROND VERDIEPING -1-

105

671

359 481

VERDIEPING -1-

103

481

1500+ lijn

264

2600+ lijn

2600+ lijn

woningtype: Joriszwoningtype: Jorisz bouwnummer: 104, 109 bouwnummer: en 110 104, 109 en 110

1000+ lijn

264

q 106

104

481

2600+ lijn

359

359

1000+ lijn lijn 1500+

359

105

100

101

1000+ lijn

o

1500+ lijn 1000+ lijn

264

r q

1500+ lijn

Slaapkamer 2 264

keuken 630 264

RM

2600+ lijn

2600+ lijn

Slaapkamer Slaapkamer 2 3 p o

2600+ lijn

Slaapkamer 3 359

352

p

106 102

104

2600+ lijn

SITUATIE (1:1000)

2600+ lijn

o

108

100

2600+ lijn

zolder

o

109

zolder 2600+ lijn

Slaapkamer 2

1500+ lijn

Slaapkamer 2 264

1000+ lijn

Slaapkamer 3 o

352

630 2 Slaapkamer p

r q

586

1000+ lijn

630

h

1500+ lijn

630

Slaapkamer 3

109

103

1500+ lijn

Slaapkamer 3

p

110

107

102

q

RM

110

101

107

102

258

r q

zolder

2600+ lijn

630

p

1000+ lijn

1500+ lijn

620 620

620

o

o

2600+ lijn

keuken

h

1000+ lijn

1500+ lijn

3011000+ lijn

2600+ lijn

1000+ lijn 1500+ lijn

1500+ lijn 1000+ lijn

2600+ lijn

301

mn

586

NOORD

108

q

2600+ lijn

o

100

2600+ lijn

Slaapkamer 2

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn 1500+ lijn

301

301

371 301

620

kl

mn

1000+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

286

1500+ lijn

1000+ lijn

286

301

286 371 620 kl

kl

kl 982

Slaapkamer 3

RENVOOI

101

zolder

277

zolder

1500+ lijn

keuken

BEGANE GROND

1500+ lijn

1000+ lijn

301

286

301

p

h

404

404

404

i

keuken

BEGANE GROND

p

108 103

100

106

104

586

o

1000+ lijn

30

RM

2600+ lijn

o

i

i

- Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 1,2 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 2,4 meter BEGANEvan GROND - Voor deze woning is een optie mogelijk voor het indelen de zolder - Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

277

586 p

q 2600+ lijn

r

WD

NOORD

2600+ lijn

r q p

RM

j

373

1000+ lijn

h

j

RM

277

keuken

404

404

404

h

RM

j

q

2600+ lijn

o

o

hi

h

630 i

373

p

keuken

i

277

q

m

107

1000+ lijn

i

277

j roverloop q

opstelpla opstelp

NOORD

101

103

2600+ lijn

hi

overloop

p

RM

j

q

RM

j

373

2600+ lijn

RM

r

WD

1000+ lijn

hi

j

hi

277

MK p

404

404

hi

373

277 MK

overloop MK

RM

j

q 277

m

277

WM

102

r q

WM

109

q

103

352

hi

277 MK

j

RM

m

r

WD

101

m

j

110

108

100

WM

q overloop

404

277

q

r

WD

258

overloop

d

Slaapkamer 1

NOORD

109

671

RM

a

d

a

WM

258

entreehal

d

j

RENVOOI

110

techniekkast

110

r

WD

mn

d

373

Slaapkamer 1 r

WD

opstelplaats wasmachine

thermostaat RM

techniekkast

481

techniekkast

Slaapkamer 1

105

mn

a

277

j

373

MK

286

m j

techniekkast

n

WM

badkamer

RENVOOI

opstelplaats wasdroger thermostaat RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet) rookmelder (aangesloten op lichtnet) keuken volgens tekening keukenleverancier K keuken volgens tekening keukenleverancie K keuk V.V. V.V. verdeler vloerverwarming verdeler vloerverwarming

RENVOOI

481

rookmelder (aangesloten

verdeler vloerverwarming

V.V.

109

671

RM

a

overloop

j

techniekkast

n

WM

centraal aardingspunt

481

RENVOOI

badkamer

m 105

q

481

beldrukker keuken volgens tekening keukenleverancier WD

centraal aardingspunt

400

k

RM

beldrukker K

opstelplaats opstelplaats wasdrogerwasmachine

rookmelder (aangesloten op lichtnet) K keuken volgens tekening keukenleverancierK verdeler vloerverwarming

V.V.

400

404

entreehal

MK

a

105

RM

techniekkast n

WM

d

t

352

b

c

a

l

verdeler vloerverwarming

V.V.

k

2600+ lijn

RM

a

d

a a b "scene"

entreehal

d

badkamer

1500+ lijn

entreehal

b

d

a

c

a a b "scene"

j

Slaapkamer 1 l

k

404

RM

d

a

288

105

400

RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet)

481

481 220

Slaapkamer 1

404

a

d

a

j

288

a a b "scene"

352

entreehal

j

s

b

dc toilet

Slaapkamer 1

x3 x2 x3 f e c

t

badkamer

n

t

220

220

288 105

badkamer

mn

b

c

a a b "scene"

RM

a

d

badkamer

t

n

400

k

l

982

c

a a b "scene"

s entreehal

105 j

c toilet

982

b

s

288

982

s

a a b "scene"

b

c toilet

n k x3 x2 x3 f e

e

kl

288

c toilet

l

c toilet

s x3 x2 x3 f e

x3 x2 x3 f e c

woonkamer

e k

982

c toilet

s

t 400

620

l

288

x3 x2 x3 f e

e l

400

kl

f

301

woonkamer

f

x3 x2 x3 f e

371

e

t

woonkamer 220

286

woonkamer

e

x1

630

301

f

630

t f

220 630

301

woonkamer

t

t

371

g x1

630 301

301

630

g x2 x1 e

s

301

f

s

x1

982

s

f

x1

g x1

t

220

371

g x1

x2

630 x2 x1 woonkamer

x1 301

g x1

x2 s

x2

g s

2600+ lijn

g

371

x1

g x1

352

x2

g s

mn

g

rookmelder (aangesloten op lichtnet) WM WD verdeler vloerverwarming

V.V.

opstelplaats wasmachine thermostaat

thermostaat RM

RM

WM

1500+ lijn

t

centraal aardingspunt radiator aansluitpunt bedraad aansluitpunt bedraad opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger thermostaat schel schel

radiator

thermostaat

2600+ lijn

t

centraal aardingspunt

radiator

301

dubbele wandcontactdoos (geaard)

baksteen

1000+ lijn

enkele wandcontactdoos (geaard)

g

spatwaterdicht wandlicht

isolatie lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt (aansluitpunt) ventilatierooster vent. wandlichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

schel

3-standenschakelaar

s

wandlichtpunt (aansluitp

binnenwand RENVOOI

aansluitpunt bedraad

wisselschakelaar

g

DOORSNEDE

onbedrade leiding

serieschakelaar

s

lichtpunt (aansluitpunt)

DOORSNEDE

enkelpolige schakelaar baksteen serieschakelaar serieschakelaar kalkzandsteen kalkzandsteen kalkzandsteen wandlichtpunt (aansluitpunt) wisselschakelaar wisselschakelaar binnenwand binnenwand binnenwand spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt vloertegelwerk (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) 3-standenschakelaar 3-standenschakelaar isolatie isolatie enkelpolige schakelaar isolatie enkelpolige schakelaar enkelpolige schakelaar enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos maatvoering ruimte (cm) serieschakelaar serieschakelaar ventilatierooster ventilatierooster serieschakelaar100 ventilatierooster vent. vent. vent. vent. dubbele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoo wisselschakelaar wisselschakelaar wisselschakelaar vloertegelwerk vloertegelwerk vloertegelwerk buitenkraan onbedrade leiding onbedrade leiding 3-standenschakelaar 3-standenschakelaar 3-standenschakelaar radiator aansluitpunt bedraad aansluitpunt bedraad enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) maatvoering ruimte (cm)schel maatvoering ruimte (cm) maatvoering 100 100 100 schel ruimte (cm) 100 dubbele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard) beldrukker beldrukker WM WD buitenkraan buitenkraan buitenkraan onbedrade leiding onbedrade leiding onbedrade leiding

enkelpolige schakelaar

s

enkelpolige schakelaar

lichtpunt (aansluitpunt) baksteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

s

kalkzandsteen

RENVOOI

2e verdieping

lichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

s

wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

RENVOOI

1000+ lijn

1e verdieping

s

baksteen

RECHTER ZIJGEVEL RECHTERDOORSNEDE ZIJGEVEL DOORSNEDE

1000+ lijn

Begane grond

RECHTER ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

1500+ lijn

RECHTER ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

1500+ lijn

LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

1500+ lijn

VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL

1500+ lijn

VOORGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

RENVOOI

lichtpunt (aansluitpunt)

VERDIEPING -2-

plattegronden: schaal 1:50 gevels en doorsneden: schaal 1:100

VERDIEPING -2-

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

A plattegronden: s gevels en doorsneden: s

31

maatvoering tot 1500+ maatvoering lijn A1-formaat: tot 1500+ lijn A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: plattegronden: schaal plattegronden: 1:50 schaal 1:100 schaal 1:50 schaalplattegronden: 1:100 plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:100 1:50 06 oktober gevels en doorsneden: schaal gevels1:100 en doorsneden: schaal 1:200 schaal 1:100 schaalgevels 1:200en doorsneden: gevels schaal en doorsneden: 1:100 schaal schaal1:200 1:100

06 oktober 2016

06 oktober 2016

A3-fo

scha 2016

scha


plattegronden en gevels Bouwnummer 105 Voorgevel

Rechter zijgevel

Achtergevel

Linker zijgevel +11435 P +11435 P

+11435 P

+11435 P

+11435 P

+5920 P +5920 P

+5920 P 2620

+5920 P

+5920 P

2620

+2960 P

+2960 P

+2960 P

LINKER ZIJGEVEL RENVOOI

RENVOOI

2620

2e verdieping

baksteen spatwaterdicht wandlichtpunt (a

wandlichtpunt (aansluitpunt)

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

kalkzandsteen enkelpolige schakelaar

wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

kalkzandsteen enkelpolige schakelaar

serieschakelaar

binnenwand

ventilatierooster vent. spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

enkelpolige schakelaar

enkelpolige schakelaar

enkelpolige schakelaar

isolatie

wisselschakelaar

serieschakelaar

serieschakelaar vent.

ventilatierooster

3-standenschakelaar ventilatierooster serieschakelaar vent.

wisselschakelaar

wisselschakelaar

3-standenschakelaar

3-standenschakelaar

vloertegelwerk

enkele wandcontactdoos (geaard) vloertegelwerk dubbele wandcontactdoos (geaard)

enkele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard)

onbedrade leiding enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) buitenkraan maatvoering ruimte (cm) maatvoering ruimte (cm) 100 100 aansluitpunt bedraad dubbele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard)radiator

onbedrade leiding

onbedrade leiding

buitenkraan

schel

buitenkraan

onbedrade leiding

aansluitpunt bedraad

aansluitpunt bedraad

radiator

beldrukker

radiator

aansluitpunt bedraad

schel

schel

beldrukker

beldrukker centraal aardingspunt thermostaat

32

- Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 1,2 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 2,4 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor het indelen van de zolder BEGANE GROND - Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden. BEGANE GROND

BEGANE GROND

BEGANE GROND

BEGANE GROND VERDIEPING -1-

VERDIEPING -1-

671

258

103 107

106

103

106

104

105

woningtype: Jorisz SITUATIE (1:1000) bouwnummer: 105 en 106 woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz bouwnummer: 105 bouwnummer: en 106 105 en 106 bouwnummer: 105 en 106 SITUATIE (1:1000)

Slaapkamer 2

VERDIEPINGBEGANE -2GROND VERDIEPING -2maatvoering tot 1500+ lijnmaatvoering tot 1500+ lijn

481

VERDIEPING -2-

1000+ lijn

481

Slaapkamer 3

481

2600+ lijn

481

105

373

SITUATIE (1:1000)

481

630

overloop

RM

586

352 264

keuken

VERDIEPING -1VERDIEPING -1-

105

SITUATIE (1:1000)

404

404 359

264

VERDIEPING -1-

101

105

RM

zolder

1000+ lijn

359

102

zolder

1500+ lijn

264

106

105

2600+ lijn

586

404

352 264

2600+ lijn

264

Slaapkamer 3

2600+ lijn

359

zolder

zolder

1500+ lijn

359

359

1000+ lijn

630

2600+ lijn

keuken

630

Slaapkamer 3

108

100

102 104

277

671

671 keuken

630

Slaapkamer 2

1000+ lijn

keuken

Slaapkamer 3

2600+ lijn

620 586

MK

Slaapkamer 2

1500+ lijn

630

404

Slaapkamer Slaapkamer 3 2

404

keuken

352

352

352

Slaapkamer 2

630

404

352 404 404

404 404

404

keuken

RM

2600+ lijn

586 zolder

Slaapkamer 3

10

107

102 103

104

109

404

277 MK

Slaapkamer 2

108

badkamer

100

WM

103

106

NOORD 110

101

671

2600+ lijn

277 MK

entreehal RM

RM

2600+ lijn

2600+ lijn

MK

RM

2600+ lijn

277

109

107

586

2600+ lijn

277

Slaapkamer 1

100

NOORD

371

301

301

301

overloop

373

1000+ lijn 1500+

277

258

RM

373

1000+ 1500+ lijn lijn

overloop

RM

373

2600+ lijn

277 MK

2600+ lijn

MK

overloop

RM

277 277

NOORD

101

104

671

entreehal

RM

2600+ lijn

1500+ lijn

RM

RENVOOI

108

1107 02 2600+ lijn

keuken volgens tekening keukenleverancier

373

1000+ lijn

entreehal

277

RM

1000+ lijn

RM

overloop

2600+ lijn

277

1500+ lijn

entreehal

982

982

982

RM

2600+ lijn

373

K

220

109

WM

WD

103

toilet

258

overloop

RM

277

258

entreehal

RM

982

entreehal

982

982

RM

RENVOOI

1000+ lijn

301

301

101

2600+ lijn

toilet

258

toilet

1500+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ 1000+ lijn

1000+ lijn 1500+

2600+ lijn

1000+ lijn

100

WM

WD

WD

RM

rookmelder (aangesloten op lich keuken volgens tekening keukenleverancier V.V. verdeler vloerverwarming opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger opstelplaats w thermostaat

110

102

toilet

opstelplaats thermostaat WMwasdroger

110

WD

248

105

centraal aardingspunt opstelplaats wasmachine WD

481

WM

105

105

buitenkraan schel beldrukker WD radiator

K

verdeler vloerverwarming opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

RENVOOI

109

620

371

110

108

onbedrade leiding maatvoering ruimte (cm) aansluitpunt bedraad

100

rookmelder (aangesloten op lichtnet) centraal aardingspunt

NOORD

techniekkast

WD

WM

beldrukker

WM WD

enkele wandcontactdoos (geaar vloertegelwerk dubbele wandcontactdoos (geaa

WM

400 techniekkast

371

301

techniekkast

Slaapkamer 1

WD

schel

thermostaat

3-standenschakelaar ventilatierooster

maatvoering ruimte (cm)

100

481

badkamer techniekkast

woonkamer

techniekkast

301

286

301

371

RENVOOI

2600+ lijn

toilet

481

centraal aardingspunt

RM

1500+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

V.V.

1000+ lijn

verdeler vloerverwarming

opstelplaats wasmachine

3-standenschakelaar

isolatiewisselschakelaar vent.

rookmelder (aangesloten op lichtnet) rookmelder (aangesloten op lichtnet) keukenleverancier K keuken volgens tekening keukenleverancier K keuken volgens tekening V.V. verdeler vloerverwarming verdeler vloerverwarming 1000+ lijn

RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet)

V.V.

wisselschakelaar

serieschakelaar binnenwand

vloertegelwerk

359

264

1000+ lijn

105

371

286

301

286

301 620

105

RM

1500+ lijn

toilet

badkamer

Slaapkamer 1

WM

1500+ lijn

248

Slaapkamer 1 badkamer

220

wandlichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

248

Slaapkamer 1 620

248

248 Slaapkamer 1 620

248

400

badkamer

620

301

badkamer

220

301

286

220

371

400

woonkamer

301

301 woonkamer

301

woonkamer 301

woonkamer

400

286

481 woonkamer

1500+ lijn

220

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

400

lichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

baksteen(aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt lichtpunt (aansluitpunt)

481 220

RENVOOI

wandlichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

thermostaat

V.V.

baksteen

lichtpunt (aansluitpunt)

centraal aardingspunt

RM

lichtpunt (aansluitpunt)

lichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

400

ACHTERGEVEL DOORSNEDERENVOOI

LINKERDOORSNEDE ZIJGEVEL RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE

1000+ lijn

1e verdieping

LINKER ZIJGEVEL DOORSNEDE RENVOOI

286

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL LINKER ZIJGEVEL VOORGEVEL LINKER ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

1500+ lijn

RECHTER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

1000+ lijn

Begane grond

RECHTER ZIJGEVEL

RECHTER ZIJGEVEL

1500+ lijn

VOORGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

301

VOORGEVEL

VOORGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

2620

2620

2620

+2960 P

2620

2620

+2960 P

VERDIEPING -2-

A3-formaat: schaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:100 1:50 schaal plattegronden: 1:100 schaal 1:50 gevels en doorsneden: gevels schaal en 1:100 doorsneden: schaal schaal 1:200 1:100 schaal gevels 1:200en doorsneden: schaal 1:100 maatvoering tot 1500+ lijn VERDIEPING -2-

maatvoeringA1-formaat: tot 1500+ lijn VERDIEPING plattegronden: schaal 1:50-1-

29 september 2016 29 september 2016

A1-f plattegronden: scha gevels en doorsneden: scha A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

33

29 september 2016

29 sep


Sfeerimpressie 105

Aan deze sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Begane grond

1e verdieping

34

2e verdieping

35


plattegronden en gevels Bouwnummer 106 Voorgevel

Rechter zijgevel

Achtergevel

Linker zijgevel +11435 P +11435 P

+11435 P

+11435 P

+11435 P

+5920 P +5920 P

+5920 P 2620

+5920 P

+5920 P

2620

+2960 P

+2960 P

+2960 P

LINKER ZIJGEVEL RENVOOI

RENVOOI

2620

2e verdieping

baksteen spatwaterdicht wandlichtpunt (a

wandlichtpunt (aansluitpunt)

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

kalkzandsteen enkelpolige schakelaar

wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

kalkzandsteen enkelpolige schakelaar

serieschakelaar

binnenwand

ventilatierooster vent. spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

enkelpolige schakelaar

enkelpolige schakelaar

enkelpolige schakelaar

isolatie

wisselschakelaar

serieschakelaar

serieschakelaar vent.

ventilatierooster

3-standenschakelaar ventilatierooster serieschakelaar vent.

wisselschakelaar

wisselschakelaar

3-standenschakelaar

3-standenschakelaar

vloertegelwerk

enkele wandcontactdoos (geaard) vloertegelwerk dubbele wandcontactdoos (geaard)

enkele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard)

onbedrade leiding enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) buitenkraan maatvoering ruimte (cm) maatvoering ruimte (cm) 100 100 aansluitpunt bedraad dubbele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard)radiator

onbedrade leiding

onbedrade leiding

buitenkraan

schel

buitenkraan

onbedrade leiding

aansluitpunt bedraad

aansluitpunt bedraad

radiator

beldrukker

radiator

aansluitpunt bedraad

schel

schel

beldrukker

beldrukker centraal aardingspunt thermostaat

36

- Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 1,2 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 2,4 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor het indelen van de zolder BEGANE GROND - Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden. BEGANE GROND

BEGANE GROND

BEGANE GROND

BEGANE GROND VERDIEPING -1-

VERDIEPING -1-

671

258

103 107

106

103

106

104

105

woningtype: Jorisz SITUATIE (1:1000) bouwnummer: 105 en 106 woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz bouwnummer: 105 bouwnummer: en 106 105 en 106 bouwnummer: 105 en 106 SITUATIE (1:1000)

Slaapkamer 2

VERDIEPINGBEGANE -2GROND VERDIEPING -2maatvoering tot 1500+ lijnmaatvoering tot 1500+ lijn

481

VERDIEPING -2-

1000+ lijn

481

Slaapkamer 3

481

2600+ lijn

481

105

373

SITUATIE (1:1000)

481

630

overloop

RM

586

352 264

keuken

VERDIEPING -1VERDIEPING -1-

105

SITUATIE (1:1000)

404

404 359

264

VERDIEPING -1-

101

105

RM

zolder

1000+ lijn

359

102

zolder

1500+ lijn

264

106

105

2600+ lijn

586

404

352 264

2600+ lijn

264

Slaapkamer 3

2600+ lijn

359

zolder

zolder

1500+ lijn

359

359

1000+ lijn

630

2600+ lijn

keuken

630

Slaapkamer 3

108

100

102 104

277

671

671 keuken

630

Slaapkamer 2

1000+ lijn

keuken

Slaapkamer 3

2600+ lijn

620 586

MK

Slaapkamer 2

1500+ lijn

630

404

Slaapkamer Slaapkamer 3 2

404

keuken

352

352

352

Slaapkamer 2

630

404

352 404 404

404 404

404

keuken

RM

2600+ lijn

586 zolder

Slaapkamer 3

10

107

102 103

104

109

404

277 MK

Slaapkamer 2

108

badkamer

100

WM

103

106

NOORD 110

101

671

2600+ lijn

277 MK

entreehal RM

RM

2600+ lijn

2600+ lijn

MK

RM

2600+ lijn

277

109

107

586

2600+ lijn

277

Slaapkamer 1

100

NOORD

371

301

301

301

overloop

373

1000+ lijn 1500+

277

258

RM

373

1000+ 1500+ lijn lijn

overloop

RM

373

2600+ lijn

277 MK

2600+ lijn

MK

overloop

RM

277 277

NOORD

101

104

671

entreehal

RM

2600+ lijn

1500+ lijn

RM

RENVOOI

108

1107 02 2600+ lijn

keuken volgens tekening keukenleverancier

373

1000+ lijn

entreehal

277

RM

1000+ lijn

RM

overloop

2600+ lijn

277

1500+ lijn

entreehal

982

982

982

RM

2600+ lijn

373

K

220

109

WM

WD

103

toilet

258

overloop

RM

277

258

entreehal

RM

982

entreehal

982

982

RM

RENVOOI

1000+ lijn

301

301

101

2600+ lijn

toilet

258

toilet

1500+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ 1000+ lijn

1000+ lijn 1500+

2600+ lijn

1000+ lijn

100

WM

WD

WD

RM

rookmelder (aangesloten op lich keuken volgens tekening keukenleverancier V.V. verdeler vloerverwarming opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger opstelplaats w thermostaat

110

102

toilet

opstelplaats thermostaat WMwasdroger

110

WD

248

105

centraal aardingspunt opstelplaats wasmachine WD

481

WM

105

105

buitenkraan schel beldrukker WD radiator

K

verdeler vloerverwarming opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger

RENVOOI

109

620

371

110

108

onbedrade leiding maatvoering ruimte (cm) aansluitpunt bedraad

100

rookmelder (aangesloten op lichtnet) centraal aardingspunt

NOORD

techniekkast

WD

WM

beldrukker

WM WD

enkele wandcontactdoos (geaar vloertegelwerk dubbele wandcontactdoos (geaa

WM

400 techniekkast

371

301

techniekkast

Slaapkamer 1

WD

schel

thermostaat

3-standenschakelaar ventilatierooster

maatvoering ruimte (cm)

100

481

badkamer techniekkast

woonkamer

techniekkast

301

286

301

371

RENVOOI

2600+ lijn

toilet

481

centraal aardingspunt

RM

1500+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

V.V.

1000+ lijn

verdeler vloerverwarming

opstelplaats wasmachine

3-standenschakelaar

isolatiewisselschakelaar vent.

rookmelder (aangesloten op lichtnet) rookmelder (aangesloten op lichtnet) keukenleverancier K keuken volgens tekening keukenleverancier K keuken volgens tekening V.V. verdeler vloerverwarming verdeler vloerverwarming 1000+ lijn

RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet)

V.V.

wisselschakelaar

serieschakelaar binnenwand

vloertegelwerk

359

264

1000+ lijn

105

371

286

301

286

301 620

105

RM

1500+ lijn

toilet

badkamer

Slaapkamer 1

WM

1500+ lijn

248

Slaapkamer 1 badkamer

220

wandlichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

248

Slaapkamer 1 620

248

248 Slaapkamer 1 620

248

400

badkamer

620

301

badkamer

220

301

286

220

371

400

woonkamer

301

301 woonkamer

301

woonkamer 301

woonkamer

400

286

481 woonkamer

1500+ lijn

220

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn

400

lichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

baksteen(aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt lichtpunt (aansluitpunt)

481 220

RENVOOI

wandlichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

thermostaat

V.V.

baksteen

lichtpunt (aansluitpunt)

centraal aardingspunt

RM

lichtpunt (aansluitpunt)

lichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

400

ACHTERGEVEL DOORSNEDERENVOOI

LINKERDOORSNEDE ZIJGEVEL RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE

1000+ lijn

1e verdieping

LINKER ZIJGEVEL DOORSNEDE RENVOOI

286

ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL LINKER ZIJGEVEL VOORGEVEL LINKER ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

1500+ lijn

RECHTER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

1000+ lijn

Begane grond

RECHTER ZIJGEVEL

RECHTER ZIJGEVEL

1500+ lijn

VOORGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

301

VOORGEVEL

VOORGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

2620

2620

2620

+2960 P

2620

2620

+2960 P

VERDIEPING -2-

A3-formaat: schaal 1:100 gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:100 1:50 schaal plattegronden: 1:100 schaal 1:50 gevels en doorsneden: gevels schaal en 1:100 doorsneden: schaal schaal 1:200 1:100 schaal gevels 1:200en doorsneden: schaal 1:100 maatvoering tot 1500+ lijn VERDIEPING -2-

maatvoeringA1-formaat: tot 1500+ lijn VERDIEPING plattegronden: schaal 1:50-1-

29 september 2016 29 september 2016

A1-f plattegronden: scha gevels en doorsneden: scha A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

37

29 september 2016

29 sep


plattegronden en gevels Bouwnummer 107 Voorgevel

Linker zijgevel

Achtergevel

Rechter zijgevel

bk nok 10.220 +P

bk nok 10.220 +P

bk nok 10.220 +P

PV-panelen (aantal ntb.)

PV-panelen (aantal ntb.)

PV-panelen (aantal ntb.) PV-panelen (aantal ntb.)

PV-panelen (aantal ntb.)

PV-panelen (aantal ntb.)

2e verdieping 5.920 +P

2e verdieping 5.920 +P

2e verdieping 5.920 +P

1e verdieping 2.960 +P

1e verdieping 2.960 +P

1e verdieping 2.960 +P

begane grond P = 0

begane grond P = 0

maaiveld

maaiveld begane grond P = 0

bk fundering 410 -/-P

bk fundering 410 -/-P maaiveld

VOORGEVEL

VOORGEVEL

VOORGEVEL VOORGEVEL ACHTERGEVELACHTERGEVEL ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL LINKERGEVEL LINKERGEVEL LINKERGEVEL LINKERGEVEL RECHTERGEVEL RECHTERGEVEL RECHTERGEVEL RECHTERGEVEL VOORGEVEL VOORGEVEL ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL LINKERGEVEL LINKERGEVEL RECHTERGEVEL DOORSNEDE DOORSNEDE RECHTERGEVEL DOORSNEDE DOORSNEDE DOORSNEDE

bk fundering 410 -/-P

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping RENVOOI

hwa + no

hwa + no

hwa + no hwa + no

hwa + no hwa + no

hwa + no

hwa + no

hwa + no hwa + no

hwa + no

hwa + no

lichtpunt (aansluitpunt)

hwa + no hwa + no

hwa + no

i

300

i i

300

300

enkelpolige schakelaar gibo hydro 100 mm

gibo hydro 100 gibo mm hydro 100 mm spatwaterdicht wandlichtpu

serieschakelaar

serieschakelaar

beton

beton

100 wisselschakelaar

enkelpolige schakelaar maatvoering ruimte (cm) 100 serieschakelaar

maatvoeringwisselschakelaar ruimte (cm) wisselschakelaar beton

wisselschakelaar

300

g

hwa

g

berging hwa

berging

hwa

g

berging berging

hwa

g

hwa hwa

berging hwa x1

g x1

x1

hwa

g

x1

i

x2 ptt

g x1

g x1

x1

x2 ptt

x1

hwa

hwa

hwa

hwa

hwa

hwa hwa

hwa hwa

hwa

g x1

th

+1500

609

630

m

m

m

+1500 470

+2300

417

m

m

m

360

m360

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

afz F

afz F

kk ov

afz F

kk ov

kk ov

afz F

kk ov

kk ov afz F

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

afz F

b

b

vw

251

vw

vw

b

b

vw

vw

10 r 7

107

107

hwa hwa

400

hwa hwa hwa

q n MV

400

MV

n

q

400

hwa

n

MV

251 251

hwa hwa

t CV

240

MV t

badkamer

240

tech.ruimte

o tech.ruimte

WM

WM

DR n

s

V.V. s t CV s

MV

MV

s V.V.

tech.ruimte WM

V.V.

t CV MV

MV

NOORD NOORD V.V.

t 240

t 240

DR

NOORD s t CV s t

240

NOORD

NOORD

s t CV s

DRWM

DR

DR

V.V.

t

tech.ruimte tech.ruimte WM

MV

240

tech.ruimte WM

DR

251

hwa hwa

n o

218

b

107

218

b

r

218

vw

497

zolder

218

251

sierhekwerksierhekwerk 1m 1m hoog hoog

BEGANE GROND BEGANE GROND BEGANE BEGANE GROND GROND BEGANE GROND

r

815

kk ov

SITUATIE SITUATIE

RM

815

hwa

zolder

r

353 356

hwa

sierhekwerk 1 m hoog sierhekwerk 1 m hoog

38

400

hwa

q

q

s s

299

hwa

815

o

353 356

hwa sierhekwerk 1 m hoog

400

630

hwa

n MV

MV

V.V.

t

o

353 356

hwa

i

zolder

NOORD t CV

slaapkamer 1

353 356

hwa

q

299

hwa hwa

n MV

r RM

r

n o

badkamerbadkamers

299

hwa

WD

binnenko th wasmachine thermostaat opstelplaats opstelplaats / wasmachine / bovenlic wasdroger wasdroger ok latei 'b RM rookmelder (aangesloten op binnenkozijnen zonder bovenlicht MV ok latei 'basis' 2359 +vlp mechanische ventilatie

107

s

badkamer slaapkamer slaapkamer 1 1 o badkamer

299

hwa

keuken

h

630

630

hwa

schel WM WD beldrukker

th

n o

353 356

630

q

r RM

r

218

o

slaapkamer 1

299

630

i

i

ov

184

n o n o

299 353 356

630

i 299

h

h

zolder r

RM

372

552

552

h

299

keuken

299

i

RM

815

MV

badkamer MV

r

r ov

218

slaapkamer 1

260

p q

552

h i

th

125

keuken 299

i

299

h

299

h

WM

c

552

slaapkamer 1 MV

MV

815

MV

th

p

c

k MV

248

372

p q

th

V.V. n o

372

372

ov

184

125

p

p q

RM

zolder

ov

RM

184

125

p

p q

RM

zolder

r ov ov

RM

r l

RM

th

th

m

815

k

toilet

k

r ov

248

184

k

248 r ov

"scene"

MV

keuken

SITUATIE

aansluitpunt bedraad

vloertegelwerk

thermostaat

497

r

360

497

260

o

keuken

+2600

th WD thermostaat

SITUATIE

497

l

260

ov

372

b pa

MV

keuken

MV

497

260

th

l

th

q

a

th

c

h i

MV

248

p entree

p

b

RM

372 RM

552

MV

V.V. k

552

h i

MV

a ov a

"scene" p q b b a a p th d V.V. toilet c MV toilet c MV th d mv c c

125 h i

l

th

MV

r ov ov 372

RM

102

102

h i MV

r ov 248

"scene"

c k

h i

a

RM

MV

m

m

th

toilet

th

V.V.

260

184

k

entree

102

MV

248 a 248

RM

entree

k

b a

360

th

"scene"

l

th

th mv

a

m

260

m

184

th mv

d

d

x3

b

l

126

entree d

c

125

360

th

RM RM

c

k

125

x3 x2

372 b

102

102

c

b a

toilet

th mv

102

MV

d V.V.

372

RMa

126

c d

k

RM

a ov a"scene"

d

k

toilet

372 a ov

a ov a

126

entree

RM

b a

th mv V.V.

k

248

b

248

a

f e

cai

248

b

126

d

RM

"scene"

d

th mv

d

a a

126

entree

RM

d

126

RM

372 a ov

RM

m

th

372

248 a ov a

360

th

248

x3

cai

x3

b

cai

x3

RM

+2300

schel beldrukker

vr.1 vr.2

i

cai

x3 x2

f e

cai

cai

x3

+1500

+2600

schel beldrukker

RM RM rookmelder (aangesloten rookmelder op(aangesloten lichtnet) lichtnet) binnenkozijnen zonder binnenkozijnen zonderop WM WD thermostaatbovenlicht opstelplaats wasmachine / bovenlicht MV MV wasdroger ok latei 'basis' 2359 +vlp ok latei 'basis' 2359 +vlp mechanische ventilatie mechanische ventilatie rookmelder (aangesloten op lichtnet) opstelplaats wasmachine / wasdroger 470ventilatie mechanische

slaapkamer 3

x3 x2 m

x3

MV

th

417

slaapkamer 2

WM beldrukker

SITUATIE

497

x3 x2 f e

417

f e

l

slaapkamer 3

470

WD

rookmelder (aangesloten op lichtnet) th opstelplaats wasmachine / mechanischewasdroger ventilatie

+2300

+2600

417

slaapkamer 2

l

470 mechanische ventilatie

+2300

slaapkamer slaapkamer 3 3 417

x3 x2

417

f e

schel WM

vr.1 vr.2

vr.1 vr.2

aansluitpunt bedraad

thermostaat

rookmelder (aangesloten op lichtnet) RM

+2600

470

th

+1500

RM

+2300

+2600

100

i woonkamer

m x3 x2

l l

i f e

417

417

417

f i

l

slaapkamer slaapkamer 3 slaapkamer 2 2

417

e

schel beldrukker

thermostaat

MV

+1500

+2300

+2600 m

slaapkamerslaapkamer 2 3

i

woonkamer

l

slaapkamer 2

woonkamer woonkamer

f i

f

417

e

f

417

e

417

woonkamer

e

417

f

417

woonkamer

417

f

417

417

e

+1500

470

m

m e

schel beldrukker

vr.1 vr.2

i

x2 ptt

beton beton enkelpolige schakelaar maatvoering 100 ruimte maatvoering (cm) ruimte (cm) serieschakelaar

gibo hydro 100 mm

V.V. 3-standenschakelaar

vr.1 vr.2

hwa hwa

i

i 609

630

i

x2 ptt

609

630

x2 ptt

609

630

g x1 609

630

i

x1

609

630

g x1 x2 ptt

hwa berging

hwa

g

serieschakelaarserieschakelaar

V.V. V.V. verdeler vloerverwarming verdeler vloerverwarming verdelerV.V.vloerverwarming verdeler vloerverwarming 3-standenschakelaar 3-standenschakelaar 100 maatvoering ruimte (cm) wisselschakelaar wisselschakelaar scene schakelaar, geschakelde scene schakelaar, scene geschakelde schakelaar, geschakelde "scene" "scene" elektrische radiator elektrische radiator elektrische radiator elektrische radiator wandcontactdozen, x1, x2, x3 wandcontactdozen, wandcontactdozen, x1, x2, x1, x2, x3 V.V. x3 verdeler vloerverwarming 3-standenschakelaar 3-standenschakelaar vloerventilatie tbv vloerventilatie tbv vlo buitenkraan enkele wandcontactdoos buitenkraan scene buitenkraan enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoosbuitenkraan (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) (geaard) scene schakelaar,kruipruimte geschakelde schakelaar, geschak "scene" "scene" kruipruimte kru elektrische radiator wandcontactdozen, x1, x2, x3 wandcontactdozen, x1, x2, ventilatierooster DucoTop ventilatierooster DucoTop ventilatieroosterventilatierooster DucoTop DucoTo (geaard) horizontaal dubbele wandcontactdoos dubbele (geaard) horizontaal (geaard) horizontaal hwa hemelwaterafvoer hwa wandcontactdoos hwa vloerventilatie tbv 50 'ZR' 50 'ZR'hwa 50 'ZR' + 50 'ZR' hwadubbele wandcontactdoos (geaard) horizontaaldubbele wandcontactdoos hwawandcontactdoos hemelwaterafvoer buitenkraan + enkele (geaard) enkele wandcontactdooshe (g kruipruimte ventilatierooster DucoMax + no noodoverstort ventilatierooster DucoMax + no noodoverstort ventilatieroosterventilatierooster DucoMax + no DucoMa no onbedrade leiding onbedrade leiding onbedrade leiding ventilatierooster DucoTop Corto 10 'ZR' Corto 10horizontaal 'ZR'onbedrade leiding Corto 10 'ZR'dubbele Corto wandcontactdoos 10 'ZR' dubbele wandcontactdoos (geaard) ( hwa hemelwaterafvoer 50 'ZR' hwa hwa + hwa aansluitpunt bedraad aansluitpunt bedraad aansluitpunt bedraad aansluitpunt bedraad ventilatierooster DucoMax + no noodoverstort vloertegelwerk onbedrade leiding vloertegelwerk vloertegelwerk vloertegelwerk onbedrade leiding Corto 10 'ZR'

3-standenschakelaar

hwa

gibo hydro 100 mm enkelpolige schakelaar enkelpolige schakelaar spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur gibo 100 mm

scene schakelaar, geschakelde "scene" wandcontactdozen, x1, x2, x3

"scene"

hwa

baksteen

enkelpolige schakelaar

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur

300

baksteen

lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt + armatuur lichtpunt + armatuur

kalkzandsteen kalkzandsteen lichtpunt (aansluitpunt) isolatie isolatie wandlichtpunt (aansluitpun gibo 100 mm gibo 100 mm spatwaterdicht wandlichtpu

i

300

RENVOOI

kalkzandsteen wandlichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt) baksteen lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt + armatuur spatwaterdicht wandlichtpunt spatwaterdicht spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt) isolatie(aansluitpunt) isolatie kalkzandsteen wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur wandlichtpunt +wandlichtpunt armatuur + armatuur gibo 100 mm gibo 100 mmspatwaterdicht spatwaterdicht spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) isolatie

hwa + no

i

RENVOOI RENVOOI

baksteen

kalkzandsteen wandlichtpunt (aansluitpunt)

wandlichtpunt hwa(aansluitpunt) + no

hwa + no i

RENVOOI

lichtpunt + armatuurlichtpunt (aansluitpunt) baksteen lichtpunt + armatuur

400

hwa

hwa hwa

251

hwa

hwa hwa hwa

woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz woningtype: woningtype: JoriszJorisz hwa hwa hwa bouwnummer: bouwnummer: bouwnummer: 107bouwnummer: 107 107 107 woningtype: Jorisz hwa hwa hwa bouwnummer: 107

woningtype: Jorisz bouwnummer: 107

sierhekwerk 1 m hoog

1e VERDIEPING1e VERDIEPING 1e VERDIEPING 1e VERDIEPING 2e VERDIEPING2e VERDIEPING 2e VERDIEPING 2e VERDIEPING BEGANE GROND 1e VERDIEPING 1e VERDIEPING 2e VERDIEPING

2e VERDIEPING

A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A3-formaat: plattegronden: plattegronden: plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:50 schaalschaal 1:100 1:50 schaal 1:100 schaal 1:50 schaal 1:100 schaal 1:100 A1-formaat: A3-formaat: A1 gevels en doorsneden: gevels doorsneden: gevels 1:200 en gevels doorsneden: en doorsneden: schaal en 1:100 schaalschaal 1:200 1:100 schaal schaal 1:100 schaal 1:100 schaal 1:200 schaal 1:200 plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 sch gevels en doorsneden: schaal 1:100 gevels en doorsneden: sch schaal 1:200

39

29 SEPTEMBER 2016 29 SEPTEMBER 2016 29 SEP 2 29 SEPTEMBER 2016


+11435 P +10074 P

plattegronden en gevels Bouwnummer 108

Achtergevel

Linker zijgevel

2620

+5860 P +11435 P

+10074 P

+10074 P

+5860 P

+5860 P

+2960 P

+2960 P

+2960 P

Rechter zijgevel

+10074 P

LINKER ZIJGEVEL

ACHTERGEVEL

DOORSNEDE

+5860 P

+5860 P

2620

+10074 P

2620

RECHTER ZIJGEVEL

+11435 P

2620

VOORGEVEL

+11435 P

2620

2620

Voorgevel

+11435 P

VOORGEVEL VOORGEVEL

RECHTERRECHTER ZIJGEVELZIJGEVEL

+2960 P

ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL

+2960 P

2620

2620

+11435 P +10074 P

LINKER ZIJGEVEL LINKER ZIJGEVEL

DOORSNEDE DOORSNEDE

563

+11435 P

+5860 P

1000+ lijn

1000+ lijn

1500+ lijn

Slaapkamer 1

301 DOORSNEDE DOORSNEDE

671

2600+ lijn

2600+ lijn

+2960 P

301

409

409

WD

563

563

400

Badkamer

352 zolder

RM

maatvoering tot 1500+ lijn 1000+ lijn

WD

kalkzandsteen

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt spatwaterdicht (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand

binnenwand

rookmelder (aangesloten op lichtnet) verdeler vloerverwarming

K

opstelplaats wasdroger

isolatie

isolatie

404 serieschakelaar serieschakelaar

keuken volgens tekening keukenleverancier

wisselschakelaarwisselschakelaar

vloertegelwerk

RENVOOI baksteen

baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt spatwaterdicht (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

binnenwand

binnenwand

enkelpolige schakelaar enkelpolige schakelaar

isolatie

isolatie

ventilatierooster vent.

ventilatierooster

serieschakelaar

serieschakelaar

wisselschakelaar

wisselschakelaar

vent.

vloertegelwerk

vloertegelwerk

- Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden. dubbele wandcontactdoos dubbele (geaard) wandcontactdoos (geaard) onbedrade leiding

onbedrade leiding

RENVOOI

schel

beldrukker

beldrukker

rookmelder (aangesloten rookmelder op lichtnet) (aangesloten op lichtnet) V.V. verdeler vloerverwarming verdeler vloerverwarming

RENVOOI RENVOOI

aansluitpunt bedraad aansluitpunt bedraad

radiator

radiator

schel

beldrukker

beldrukker

buitenkraan radiator

K

WM

V.V. verdeler vloerverwarming verdeler vloerverwarming

WM

WD

404

onbedrade leiding

2600+ lijn

2600+ lijn 2600+ lijn

586

359 100

K

101

100

103

102

400 10Badkamer 6

106

104

105

1500+ lijn

352

1000+ lijn

VERDIEPING -2-

BEGANE GROND

lichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

29 s

SITUATIESITUATIE (1:1000) (1:1000) 104

105

106

106

NOORD 110

105

VERDIEPING -1A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat:A3-formaat:

109

108

100

RENVOOI

A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A3-formaat:

maatvoering plattegronden: tot 1500+ plattegronden: lijn schaal 1:50 schaal 1:50 schaal 1:100 schaal 1:100

107

vloertegelwerk

buitenkraan

201

gevels engevels doorsneden: en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:100 schaal 1:200 schaal 1:200

107

103

104

zolder

2600+ lijn

Overloop

keuken volgens keuken volgens keukenleverancier tekening keukenleverancier K tekening

binnenwand

maatvoering ruimte (cm)

103

1000+ lijn

286

105

101

100

103

258

woningtype: woningtype: Jorisz Jorisz bouwnummer: bouwnummer: 108 108

29 september 2016

107

107

102

104

108

8

8

100

101

woningtype: woningtype: Jorisz Jorisz bouwnummer: bouwnummer: 108 108

404

109

108

1500+ lijn

1000+ lijn

101

102

586

400

220

220

VERDIEPING -1-

opstelplaats wasmachine opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger opstelplaats wasdroger

kalkzandsteen

3-standenschakelaar

352

110

baksteen

wisselschakelaar keuken volgens keuken keukenleverancier volgens tekening keukenleverancier Ktekening

dubbele wandcontactdoos (geaard)

toilet

RENVOOIRENVOOI WD

NOORDNOORD RM

102

109

301

2600+ lijn

110

1

NOORD NOORD Slaapkamer 3 WD

671 WM

VERDIEPING VERDIEPING -2-2A1-formaat: A3-formaat: 109 109 plattegronden: schaal 1:50 schaal 1:100 maatvoering maatvoering tot 1500+ lijntot 1500+301lijn gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 10 10

SITUATIE (1:1000)

110

techniekkast

maatvoering maatvoering tot 1500+ lijn tot 1500+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

10lijn 1500+

Badkamer

105

201

entreehal

isolatie enkelpolige schakelaar opstelplaats wasmachine opstelplaats wasmachine opstelplaats wasdroger opstelplaats wasdroger serieschakelaar ventilatierooster vent.

enkele wandcontactdoos (geaard)

keuken

VERDIEPING VERDIEPING -2-2-

WD

Slaapkamer 1

100

BEGANE GROND

thermostaat

RM

V.V.

WM WM WD spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

thermostaat RM

buitenkraan

rookmelder (aangesloten rookmelder op lichtnet) (aangesloten op lichtnet)

wandlichtpunt (aansluitpunt)

centraal aardingspuntcentraal aardingspunt thermostaat

buitenkraan

radiator lichtpunt (aansluitpunt)

aansluitpunt bedraadaansluitpunt bedraad schel

buitenkraan

thermostaat RM

maatvoering maatvoering ruimte (cm) 100 ruimte (cm)

100

zolder

2600+ lijn

Slaapkamer 3

VERDIEPING VERDIEPING -1-1404

RM

1500+ lijn

2600+ lijn

1000+ lijn RM

286

vloertegelwerk

onbedrade leidingonbedrade leiding

schel

woonkamer

maatvoering ruimte maatvoering (cm) ruimte (cm) 100

100

dubbele wandcontactdoos dubbele wandcontactdoos (geaard) (geaard)

centraal aardingspunt centraal aardingspunt

enkele wandcontactdoos enkele (geaard) wandcontactdoos (geaard)

258 563

Slaapkamer 2

101

enkele wandcontactdoos enkele wandcontactdoos (geaard) (geaard)

lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt (aansluitpunt)

MK

301

ventilatierooster ventilatierooster vent.toilet

vent.

3-standenschakelaar 3-standenschakelaar

3-standenschakelaar 3-standenschakelaar

V.V.

BEGANE GROND BEGANE GROND enkelpolige schakelaar enkelpolige schakelaar

258

1000+ lijn

220

WD

opstelplaats wasmachine

258

2600+ lijn

WM

centraal aardingspunt thermostaat

1000+ lijn

264

beldrukker

1500+ lijn

1000+ lijn

105

wandlichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

2600+ lijn

1500+ lijn

106

104 Overloop

2600+ lijn

1000+ lijn

220

baksteen

258

WM

1500+ lijn

107

105

baksteen

techniekkast

WD

1000+ lijn

301

403

entreehal

lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt (aansluitpunt)

1000+ lijn techniekkast

1500+ lijn

409

108

WM

301

247

RENVOOI RENVOOI

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

woningtype: Jorisz 108 VERDIEPING VERDIEPING -1-bouwnummer: -1-

352

RM

630

radiator

schel

RM

109

102

264

buitenkraan

aansluitpunt bedraad

40

Badkamer

103

630

onbedrade leiding

RENVOOI RENVOOI

352

100

maatvoering ruimte (cm)

100

dubbele wandcontactdoos (geaard)

V.V.

keuken

110

2600+ lijn

481

woonkamer

Badkamer

201

982

BEGANE GROND BEGANE GROND

RM

201

NOORD

101

enkele wandcontactdoos (geaard)

RM

toilet MK

301

404

1500+ lijn

WM

2600+ lijn

vloertegelwerk

3-standenschakelaar

toilet

301

Slaapkamer 3

2600+ lijn

403

wisselschakelaar

404

404

105

404 ventilatierooster

vent.

630

serieschakelaar

Slaapkamer 3

Overloop

2600+ lijn

671 Slaapkamer 1

WM

techniekka

2600+ lijn

RM

286

Slaapkamer 2 Overloop

105

isolatie

286

403

binnenwand

359

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) enkelpolige schakelaar

264

kalkzandsteen

entreehal 264

wandlichtpunt (aansluitpunt)

entreehal

630

baksteen

403

247

lichtpunt (aansluitpunt)

WD

220

VERDIEPING -2-

Badkamer 352 zolder

563

586

481

2600+ lijn

220 201

WD

2600+ lijn

403

403

2600+ lijn

Overloop

201

RM

2600+ lijn

301

LINKER 301 ZIJGEVEL

RM

zolder

286

1500+ lijn

RENVOOI

301

481

301

409

404

zolder 1500+ lijn

2600+ lijn

toilet

301

1000+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

286

Slaapkamer 3

404

RM

301

671

2600+ lijn

Overloop Slaapkamer 3

671

1000+ lijn

481

toilet

982

2600+ lijn

301

2600+ lijn

RM

301

+2960 P

671

481

VERDIEPING -1-

404

301

586

keuken

1500+ lijn

586

404

RM

481

keuken

1000+ lijn

2600+ lijn

105

264 RM

630

RM

woonkamer

630

630

630

MK BEGANE GRONDMK

woonkamer

400

Slaapkamer 1

1e verdieping

400

359

359

247

1000+ lijn

ACHTERGEVEL

Slaapkamer 1

671

2600+ lijn

1000+ lijn

563

1500+ lijn

entreehal

2600+ lijn

1500+ lijn

RM

Slaapkamer 2

2600+ lijn

258

RECHTER ZIJGEVEL Slaapkamer 2

+5860 P

DOORSNEDE

Slaapkamer 1

105

keuken

1500+ lijn

1000+ lijn

563

VOORGEVEL

entreehal

Slaapkamer 1

105 481

keuken

409

1000+ lijn

1500+ lijn

1500+ lijn

400

woonkamer

409

RM

2600+ lijn

Slaapkamer 2

352

264

RM

630

woonkamer

MK

Badkamer

201

630

630

630

MK

Slaapkamer 2

220

Slaapkamer 3

404

982

247

982

359

264

Overloop

301

toilet

1000+ lijn

LINKER ZIJGEVEL

286

359

entreehal

404

ACHTERGEVEL

403

RECHTER ZIJGEVEL

247

VOORGEVEL

247

WM

481

982

techniekkast

2600+ lijn

982

RM

zolder

481

RM

481

keuken

586

RM

woonkamer

481

2620

400

359

Slaapkamer 2

630

MK

630

LINKER ZIJGEVEL LINKER ZIJGEVEL

ACHTERGEVEL ACHTERGEVEL

Begane grond

+10074 P

1500+ lijn

2620

RECHTER ZIJGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

247

VOORGEVEL VOORGEVEL

586

409

2600+ lijn

982

2620

2620

2e verdieping

SITUATIE (1:1000) SITUATIE (1:1000) 102

103

107

woningtype: Jorisz plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:50 1:100 schaal 1:100 gevels en doorsneden: gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal schaal 1:100 1:200 schaal 1:200 bouwnummer: 108 29 september 29 september 2016 2016

41

VER

maa


plattegronden en gevels Bouwnummer 109 Voorgevel

Linker zijgevel positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Achtergevel

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Rechter zijgevel positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

+5920 P +5920 P

RECHTER ZIJGEVEL RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE lichtpunt (aansluitpunt) DOORSNEDE

serieschakelaar

kalkzandsteen

enkelpolige schakelaar

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) isolatie

wisselschakelaar

binnenwand

serieschakelaar

enkelpolige schakelaar vent.

3-standenschakelaar

isolatie

maatvoering ruimte (cm) 100 aansluitpunt bedraad enkele wandcontactdoos (geaard) 100 schel dubbele wandcontactdoos buitenkraan (geaard) onbedrade leiding aansluitpunt bedraad schel

beldrukker

beldrukker

centraal aardingspunt

BEGANE GROND

BEGANE GROND

VERDIEPING -1-

VERDIEPING -1-

2620

2600+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

301

301

301

301

105

100

106

100

101

q

103

110027

2600+ lijn

103

106

104

2600+ lijn

258

258

109

108

101

258

258

586

105

104

10

671

2600+ lijn

SITUATIE (1:1000) 671

671

103

2600+ lijn

zolder

VERDIEPING -2-

1000+ lijn

1000+ lijn

1500+ lijn

481

2600+ lijn

481

1500+ lijn

481 2600+ lijn

481

VERDIEPING -2-

A3-formaat: A schaal 1:50 schaal 1:100 plattegronden: s gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 gevels en doorsneden: s maatvoering tot 1500+ lijn VERDIEPING -2maatvoering tot 1500+ lijn maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3maatvoering tot 1500+ lijn plattegronden: A3-formaat: schaal 1:50 schaalA1-formaat: 1:100 plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:100 1:50 sch plattegronden: schaal gevels 1:100 en doorsneden: gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaalschaal 1:200 1:50 gevels schaal en doorsneden: 1:100 schaal 1:200 1:1002016sch 06schaal oktober gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 maatvoering tot 1500+ lijn

BEGANE GROND VERDIEPING -1-

104

q

RM

110 109

106

671

481

108

107

2600+ lijn

359

VERDIEPING -1-

352

359

359

481

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

258 671

o

NOORD 110

SITUATIE (1:1000)

1000+ lijn

264

o

RENVOOI

woningtype: Jorisz SITUATIE (1:1000) SITUATIE (1 bouwnummer: 104, 109 en 110 woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz woningtype: bouwnummer: 104,woningtype: 109 en 110 Jorisz bouwnummer: 104, bouwnummer 109 en 11 bouwnummer: 104, 109 en 110

1500+ lijn

264

VERDIEPING -1-

Slaapkamer 2

264

359

1500+ lijn

1500+ lijn

301 mn

258

Slaapkamer 2

RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet) K keuken volgens tekening keukenleverancie K keu verdeler vloerverwarming

NOORD

102

586

1000+ lijn

mn

404 Slaapkamer Slaapkamer 2 3 p o

359

r q

rookmelder (aangesloten

V.V. verdeler vloerverwarming opstelplaats wasmachine opstelp

RENVOOI

100

zolder

2600+ lijn

359

Slaapkamer 3

r q 1 05

1000+ lijn

p o

Slaapkamer 3

p

2600+ lijn

586

1500+ lijn

264

1000+ lijn 1000+ lijn

2600+ lijn

301

620 620

620

kl

620

Slaapkamer 2

1000+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn 1000+ lijn

1500+ lijn

286 371 301

301

286

301

2600+ lijn

2600+ lijn

1000+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

286 620

404 o Slaapkamer 3

o

2600+ lijn

1500+ lijn

264

Slaapkamer 2

106

SITUATIE (1:1000)

2600+ lijn

630

630 p

Slaapkamer 3

V.V.

thermostaat

101

107

102

zolder

zolder

o

r

WD

2600+ lijn

1000+ lijn

630

zolder

RENVOOI

RM

109

105

2600+ lijn

keuken

keuken 2 Slaapkamer h

264

- Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 1,2 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 2,4 meter BEGANEvan GROND - Voor deze woning is een optie mogelijk voor het indelen de zolder - Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden. BEGANE GROND

p

RM

586

2600+ lijn

opstelplaats wasdroger RM rookmelder (aangesloten op lichtnet)

RM

102

104

centraal aardingspunt opstelplaats wasdroger WM

beldrukker

thermostaat

103

zolder o

586

1500+ lijn

keuken

p

1000+ lijn

42

1500+ lijn

1000+ lijn

286 404

Slaapkamer 3

p

p

o

352

404

h

277

thermostaat

NOORD

108

q

beldrukker radiator

481

104

r q

RM

2600+ lijn

p

h

404

404

630

i

r q

277

q

opstelplaats wasmachine

107

2600+ lijn

schel buitenkraan

aansluitpunt bedraad WD schel

V.V. verdeler vloerverwarming keuken volgens tekening keukenleverancier

r

2600+ lijn 277

1000+ lijn 1000+ lijn

keuken

i

RM

2600+ lijn

RM

j

o

i 404

404

630

h

373

j

586

o

404

404 404

keuken h

q

j

373

o

hi

overloop

277

hi

h

keuken

BEGANE GROND

RM

j

j RM r overloop q

1000+ lijn

hi

i

630

373

p

hi

i

overloop

q

p

hi

i

j

277 MK p

MK

277

277

277

RM

352

MK

hi

RM

RM

100

103

2600+ lijn

277

373

j

mj

WD

onbedrade leiding

K

verdeler vloerverwarming opstelplaats wasdroger

WM

q

103

r q

WM

aansluitpunt bedraad

WD centraal aardingspunt centraal aardingspunt keuken volgens tekening keukenleverancier

101

1500+ lijn

277

MK

kl overloop MK

373

j

2600+ lijn

277

RM

j

overloop

q

1500+ lijn

373

j

1000+ lijn

overloop

q

1000+ lijn

RM

d

1500+ lijn

a

MK

a

d

a

m mn

j

d

q q m

buitenkraan onbedrade leiding enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) maatvoering ruimte (cm) 100 100 aansluitpunt bedraad dubbele wandcontactdoos (geaard)

rookmelder (aangesloten WM op lichtnet)

110

WM

102

m

671

entreehal

277

371 kl

kl

kl

RM

a

d

j

r

WD

101

enkele wandcontactdoos

vloertegelwerk dubbele wandcontactdoo

3-standenschakelaar

108

100

WM

r

WD

3-standenschakelaar

beldrukker

109

3-standenschakelaar ventilatierooster vent.

maatvoeringwisselschakelaar ruimte (cm)

thermostaat WD

K

wisselschakelaar isolatie

serieschakelaar vent.

schel

NOORD

109

Slaapkamer 1 WM

352

entreehal

j a

m

105 Slaapkamer 1 r

WD

radiator

RENVOOI

techniekkast

wandlichtpunt (aansluitpunt)

enkelpolige schakelaar vloertegelwerk

wisselschakelaar 100

110

r

WD

enkelpolige schakelaar

techniekkast

110

Slaapkamer 1

enkelpolige schakelaar kalkzandsteen

481

techniekkast

n techniekkast

WM

2600+ lijn

RM

a

a a b "scene"

b

q

d

RM

RENVOOI

481

techniekkast

n

badkamer

2600+ lijn

d

a a b "scene"

entreehal

d

badkamer

105 m

400 481

k

1500+ lijn

d

a

a

j a

techniekkast n

400

centraal aardingspunt

opstelplaats wasmachine

verdeler vloerverwarming

V.V.

isolatie

onbedrade leiding buitenkraan

K keuken volgens tekening keukenleverancier rookmelder (aangesloten op lichtnet)

RM

k

352

entreehal

b

j

105

t

400

WM

404

d

RM

Slaapkamer 1

badkamer

Slaapkamer 1

105

a a b "scene"

b

c

d

l

2600+ lijn

d

a

d

k

1500+ lijn

RM

j

a a b "scene"

entreehal

c toilet

s

j c a

l

n

352

a

c

c toilet

s

288

982

entreehal

b

a a b "scene"

b

105

288

badkamer

288 105

Slaapkamer 1

288 c

220

n

l

x3 x2 x3 f e

x3 x2 x3 f e

c toilet

982

a a b "scene"

c toilet

s

c

s

982

b

c toilet

982

s

x3 x2 x3 f e

c x3 x2 x3 f e 288 toilet c

s

t

kl

k

badkamer

288 x3 x2 x3 f e

n

k

220

371

l

badkamer

x3 x2 x3 f e

e

220

t

mn

e

woonkamer

e k

400

481

400

620

f l

286

f

woonkamer

f

e l

mn

woonkamer

371

301

e

301

630

woonkamer

630 286

630 301

301

630 f

t 400

woonkamer 220

f

982

e

301

220

982

f

g x1

630

s woonkamer

301

301

s

g x1x2

x2 630x1 s

220

x1

t

371

g x1

x2

301

g x1

x2

x1

t

t

481

s x1

s

x1

t

t

301

s

g x1

x2

371

x1

g x1

t

mn

x2

g

g

spatwaterdicht wandlicht baksteen

serieschakelaar

beldrukker

thermostaat

rookmelder (aangesloten op lichtnet) verdeler vloerverwarming

V.V.

g

V.V.

1500+ lijn

RM

g

1500+ lijn

t

1500+ lijn

t

RM

centraal aardingspunt opstelplaats wasmachine

thermostaat

1000+ lijn

g

WM

wandlichtpunt (aansluitp

binnenwand lichtpunt (aansluitpunt)

radiator dubbele wandcontactdoos (geaard) maatvoering ruimte (cm)

1500+ lijn

schel

g

radiator

DOORSNEDE

lichtpunt (aansluitpunt)

1000+ lijn

aansluitpunt bedraad

RENVOOI

serieschakelaar ventilatierooster vent. binnenwand spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

dubbele wandcontactdoos (geaard) vloertegelwerk onbedrade leiding

3-standenschakelaar

DOORSNEDE

kalkzandsteen RENVOOI

lichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

enkele wandcontactdoos (geaard) ventilatierooster vent.

vloertegelwerk

wisselschakelaar

onbedrade leiding

s

ventilatierooster

serieschakelaar

dubbele wandcontactdoos (geaard)

s

enkelpolige schakelaar baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt) binnenwand

enkele wandcontactdoos (geaard)

s

kalkzandsteen

lichtpunt (aansluitpunt)

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

3-standenschakelaar

s

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

wandlichtpunt (aansluitpunt)

wisselschakelaar

s

RENVOOI

wandlichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

1500+ lijn

RENVOOI

baksteen

1000+ lijn

2e verdieping

RENVOOI lichtpunt (aansluitpunt)

s

2620

RENVOOI

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

1e verdieping

RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE

1000+ lijn

RECHTER ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

2620

+2960 P

2620

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

1500+ lijn

LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL

VOORGEVEL

Begane grond

LINKER ZIJGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL

2620

2620

2620

+2960 P +2960 P

VOORGEVEL

2620

+5920 P

VERDIEPING -1- VERDIEPING -2-

VERDIEPING -2-

plattegronden: VERDIEPING -2-

maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat:

43

06 oktober 2016

06 oktober 2016


plattegronden en gevels Bouwnummer 110 Voorgevel

Linker zijgevel positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Achtergevel

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

positie zonnepanelen bij bnr 109 en 110

Rechter zijgevel positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

positie zonnepanelen bij bnr 104

+5920 P +5920 P

RECHTER ZIJGEVEL RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE lichtpunt (aansluitpunt) DOORSNEDE

serieschakelaar

kalkzandsteen

enkelpolige schakelaar

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) isolatie

wisselschakelaar

binnenwand

serieschakelaar

enkelpolige schakelaar vent.

3-standenschakelaar

isolatie

maatvoering ruimte (cm) 100 aansluitpunt bedraad enkele wandcontactdoos (geaard) 100 schel dubbele wandcontactdoos buitenkraan (geaard) onbedrade leiding aansluitpunt bedraad schel

beldrukker

beldrukker

centraal aardingspunt

BEGANE GROND

BEGANE GROND

VERDIEPING -1-

VERDIEPING -1-

2620

2600+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

301

301

301

301

105

100

106

100

101

q

103

110027

2600+ lijn

103

106

104

2600+ lijn

258

258

109

108

101

258

258

586

105

104

10

671

2600+ lijn

SITUATIE (1:1000) 671

671

103

2600+ lijn

zolder

VERDIEPING -2-

1000+ lijn

1000+ lijn

1500+ lijn

481

2600+ lijn

481

1500+ lijn

481 2600+ lijn

481

VERDIEPING -2-

A3-formaat: A schaal 1:50 schaal 1:100 plattegronden: s gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 gevels en doorsneden: s maatvoering tot 1500+ lijn VERDIEPING -2maatvoering tot 1500+ lijn maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3-formaat: A1-formaat: A3maatvoering tot 1500+ lijn plattegronden: A3-formaat: schaal 1:50 schaalA1-formaat: 1:100 plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:100 1:50 sch plattegronden: schaal gevels 1:100 en doorsneden: gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaalschaal 1:200 1:50 gevels schaal en doorsneden: 1:100 schaal 1:200 1:1002016sch 06schaal oktober gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200 maatvoering tot 1500+ lijn

BEGANE GROND VERDIEPING -1-

104

q

RM

110 109

106

671

481

108

107

2600+ lijn

359

VERDIEPING -1-

352

359

359

481

1500+ lijn

1000+ lijn

2600+ lijn

258 671

o

NOORD 110

SITUATIE (1:1000)

1000+ lijn

264

o

RENVOOI

woningtype: Jorisz SITUATIE (1:1000) SITUATIE (1 bouwnummer: 104, 109 en 110 woningtype: Jorisz woningtype: Jorisz woningtype: bouwnummer: 104,woningtype: 109 en 110 Jorisz bouwnummer: 104, bouwnummer 109 en 11 bouwnummer: 104, 109 en 110

1500+ lijn

264

VERDIEPING -1-

Slaapkamer 2

264

359

1500+ lijn

1500+ lijn

301 mn

258

Slaapkamer 2

RM

rookmelder (aangesloten op lichtnet) K keuken volgens tekening keukenleverancie K keu verdeler vloerverwarming

NOORD

102

586

1000+ lijn

mn

404 Slaapkamer Slaapkamer 2 3 p o

359

r q

rookmelder (aangesloten

V.V. verdeler vloerverwarming opstelplaats wasmachine opstelp

RENVOOI

100

zolder

2600+ lijn

359

Slaapkamer 3

r q 1 05

1000+ lijn

p o

Slaapkamer 3

p

2600+ lijn

586

1500+ lijn

264

1000+ lijn 1000+ lijn

2600+ lijn

301

620 620

620

kl

620

Slaapkamer 2

1000+ lijn

2600+ lijn

2600+ lijn

1500+ lijn

1000+ lijn 1000+ lijn

1500+ lijn

286 371 301

301

286

301

2600+ lijn

2600+ lijn

1000+ lijn

1500+ lijn

2600+ lijn

286 620

404 o Slaapkamer 3

o

2600+ lijn

1500+ lijn

264

Slaapkamer 2

106

SITUATIE (1:1000)

2600+ lijn

630

630 p

Slaapkamer 3

V.V.

thermostaat

101

107

102

zolder

zolder

o

r

WD

2600+ lijn

1000+ lijn

630

zolder

RENVOOI

RM

109

105

2600+ lijn

keuken

keuken 2 Slaapkamer h

264

- Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 1,2 meter - Voor deze woning is een optie mogelijk voor een uitbouw van 2,4 meter BEGANEvan GROND - Voor deze woning is een optie mogelijk voor het indelen de zolder - Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden. BEGANE GROND

p

RM

586

2600+ lijn

opstelplaats wasdroger RM rookmelder (aangesloten op lichtnet)

RM

102

104

centraal aardingspunt opstelplaats wasdroger WM

beldrukker

thermostaat

103

zolder o

586

1500+ lijn

keuken

p

1000+ lijn

44

1500+ lijn

1000+ lijn

286 404

Slaapkamer 3

p

p

o

352

404

h

277

thermostaat

NOORD

108

q

beldrukker radiator

481

104

r q

RM

2600+ lijn

p

h

404

404

630

i

r q

277

q

opstelplaats wasmachine

107

2600+ lijn

schel buitenkraan

aansluitpunt bedraad WD schel

V.V. verdeler vloerverwarming keuken volgens tekening keukenleverancier

r

2600+ lijn 277

1000+ lijn 1000+ lijn

keuken

i

RM

2600+ lijn

RM

j

o

i 404

404

630

h

373

j

586

o

404

404 404

keuken h

q

j

373

o

hi

overloop

277

hi

h

keuken

BEGANE GROND

RM

j

j RM r overloop q

1000+ lijn

hi

i

630

373

p

hi

i

overloop

q

p

hi

i

j

277 MK p

MK

277

277

277

RM

352

MK

hi

RM

RM

100

103

2600+ lijn

277

373

j

mj

WD

onbedrade leiding

K

verdeler vloerverwarming opstelplaats wasdroger

WM

q

103

r q

WM

aansluitpunt bedraad

WD centraal aardingspunt centraal aardingspunt keuken volgens tekening keukenleverancier

101

1500+ lijn

277

MK

kl overloop MK

373

j

2600+ lijn

277

RM

j

overloop

q

1500+ lijn

373

j

1000+ lijn

overloop

q

1000+ lijn

RM

d

1500+ lijn

a

MK

a

d

a

m mn

j

d

q q m

buitenkraan onbedrade leiding enkele wandcontactdoos (geaard) enkele wandcontactdoos (geaard) maatvoering ruimte (cm) 100 100 aansluitpunt bedraad dubbele wandcontactdoos (geaard)

rookmelder (aangesloten WM op lichtnet)

110

WM

102

m

671

entreehal

277

371 kl

kl

kl

RM

a

d

j

r

WD

101

enkele wandcontactdoos

vloertegelwerk dubbele wandcontactdoo

3-standenschakelaar

108

100

WM

r

WD

3-standenschakelaar

beldrukker

109

3-standenschakelaar ventilatierooster vent.

maatvoeringwisselschakelaar ruimte (cm)

thermostaat WD

K

wisselschakelaar isolatie

serieschakelaar vent.

schel

NOORD

109

Slaapkamer 1 WM

352

entreehal

j a

m

105 Slaapkamer 1 r

WD

radiator

RENVOOI

techniekkast

wandlichtpunt (aansluitpunt)

enkelpolige schakelaar vloertegelwerk

wisselschakelaar 100

110

r

WD

enkelpolige schakelaar

techniekkast

110

Slaapkamer 1

enkelpolige schakelaar kalkzandsteen

481

techniekkast

n techniekkast

WM

2600+ lijn

RM

a

a a b "scene"

b

q

d

RM

RENVOOI

481

techniekkast

n

badkamer

2600+ lijn

d

a a b "scene"

entreehal

d

badkamer

105 m

400 481

k

1500+ lijn

d

a

a

j a

techniekkast n

400

centraal aardingspunt

opstelplaats wasmachine

verdeler vloerverwarming

V.V.

isolatie

onbedrade leiding buitenkraan

K keuken volgens tekening keukenleverancier rookmelder (aangesloten op lichtnet)

RM

k

352

entreehal

b

j

105

t

400

WM

404

d

RM

Slaapkamer 1

badkamer

Slaapkamer 1

105

a a b "scene"

b

c

d

l

2600+ lijn

d

a

d

k

1500+ lijn

RM

j

a a b "scene"

entreehal

c toilet

s

j c a

l

n

352

a

c

c toilet

s

288

982

entreehal

b

a a b "scene"

b

105

288

badkamer

288 105

Slaapkamer 1

288 c

220

n

l

x3 x2 x3 f e

x3 x2 x3 f e

c toilet

982

a a b "scene"

c toilet

s

c

s

982

b

c toilet

982

s

x3 x2 x3 f e

c x3 x2 x3 f e 288 toilet c

s

t

kl

k

badkamer

288 x3 x2 x3 f e

n

k

220

371

l

badkamer

x3 x2 x3 f e

e

220

t

mn

e

woonkamer

e k

400

481

400

620

f l

286

f

woonkamer

f

e l

mn

woonkamer

371

301

e

301

630

woonkamer

630 286

630 301

301

630 f

t 400

woonkamer 220

f

982

e

301

220

982

f

g x1

630

s woonkamer

301

301

s

g x1x2

x2 630x1 s

220

x1

t

371

g x1

x2

301

g x1

x2

x1

t

t

481

s x1

s

x1

t

t

301

s

g x1

x2

371

x1

g x1

t

mn

x2

g

g

spatwaterdicht wandlicht baksteen

serieschakelaar

beldrukker

thermostaat

rookmelder (aangesloten op lichtnet) verdeler vloerverwarming

V.V.

g

V.V.

1500+ lijn

RM

g

1500+ lijn

t

1500+ lijn

t

RM

centraal aardingspunt opstelplaats wasmachine

thermostaat

1000+ lijn

g

WM

wandlichtpunt (aansluitp

binnenwand lichtpunt (aansluitpunt)

radiator dubbele wandcontactdoos (geaard) maatvoering ruimte (cm)

1500+ lijn

schel

g

radiator

DOORSNEDE

lichtpunt (aansluitpunt)

1000+ lijn

aansluitpunt bedraad

RENVOOI

serieschakelaar ventilatierooster vent. binnenwand spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

dubbele wandcontactdoos (geaard) vloertegelwerk onbedrade leiding

3-standenschakelaar

DOORSNEDE

kalkzandsteen RENVOOI

lichtpunt (aansluitpunt) wandlichtpunt (aansluitpunt)

enkele wandcontactdoos (geaard) ventilatierooster vent.

vloertegelwerk

wisselschakelaar

onbedrade leiding

s

ventilatierooster

serieschakelaar

dubbele wandcontactdoos (geaard)

s

enkelpolige schakelaar baksteen

wandlichtpunt (aansluitpunt) binnenwand

enkele wandcontactdoos (geaard)

s

kalkzandsteen

lichtpunt (aansluitpunt)

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

3-standenschakelaar

s

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

wandlichtpunt (aansluitpunt)

wisselschakelaar

s

RENVOOI

wandlichtpunt (aansluitpunt)

baksteen

1500+ lijn

RENVOOI

baksteen

1000+ lijn

2e verdieping

RENVOOI lichtpunt (aansluitpunt)

s

2620

RENVOOI

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

1e verdieping

RECHTER ZIJGEVEL DOORSNEDE

1000+ lijn

RECHTER ACHTERGEVEL ZIJGEVEL

2620

+2960 P

2620

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL

1500+ lijn

LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL LINKER ZIJGEVEL ACHTERGEVEL

ACHTERGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL

VOORGEVEL

Begane grond

LINKER ZIJGEVEL

2600+ lijn

VOORGEVEL

VOORGEVEL LINKER ZIJGEVEL

2620

2620

2620

+2960 P +2960 P

VOORGEVEL

2620

+5920 P

VERDIEPING -1- VERDIEPING -2-

VERDIEPING -2-

plattegronden: VERDIEPING -2-

maatvoering tot 1500+ lijn A1-formaat:

45

06 oktober 2016

06 oktober 2016


Sfeerimpressie vrijstaande woning

Aan deze sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Begane grond

1e verdieping

46

2e verdieping

47


302

302

302

302

302

328

328

166

CAI

.

.

slaapkamer

.

274

woonkamer

274

254

306

254

570

CAI

woonkamer

274

CAI

slaapkamer 3

454

380

CAI

338

570

454

CAI

380

338

BK

BK

570

316

110

PTT

overloop woonkamer 110

woonkamer

316

slaapkamer 3 134

380

PTT

190

380

woonkamer

woonkamer

274

slaapkamer 2

badkamer

badkamer

380

315

315

woonkamer

306 .

617

570

PTT

380

woonkamer

274

274

slaapkamer

slaapkamer 2

500

451

500

speelkamer PTT

speelkamer 620

berging 620

berging

berging 451

berging

617

617

BK

CAI

CAI

617

570

617

617

570

PTT

PTT

.

BK

.

190

.

417

.

417

302

CAI

417

570

417

570

PTT

302

PTT

BK

BK

166

302

BK

BK

Opties Bouwnummer 100 - 103

134

rm

416

154

154

154

306

416

416

154

rm

326

TH

trapkast

160

160 986

TH

trapkast

986

160

986

TH

149

149 TH

TH

.

.

badkamer

302

522

.

.

.

.

.

.

slaapkamer 1

slaapkamer 1

328

210

210

toilet

CAI

entree

328

rm

302

123

PTT

93 PTT

rm

240

93

entree 240

entree

320

328

210

320

129

412

93

129 447

447

CAI

rm

keuken 412

123

123

447

keuken

328

210

109

109

93

entree

328

210

109

entree

rm

129

412

93

109

328

447

rm

keuken 412

93

entree

entree

123

123

447

rm

keuken

badkamer toilet

toilet

toilet 129

109

toilet 129

412

93

210

109

210

keuken 412

rm

328

328

109

keuken

129

109

entree

123

123

93

412

412

rm

447

keuken

447

keuken

toilet

toilet 129

447

toilet 129

123

TH

306

trapkast

522

TH

trapkast

160

trapkast

160

160

trapkast

986 TH

416

326

154

416

1226

416

trapkast

160

trapkast

160

1106

1106

154

154

1226

416

416

overloop 154

210

OPTIENUMMER 158 badkamer aan voorgevel

OPTIENUMMEROPTIENUMMER 151 151

OPTIENUMMEROPTIENUMMER 152 152

begane grond uitbouw begane 1200mmgrond uitbouw 1200mm

OPTIENUMMEROPTIENUMMER 156 156

begane grond uitbouw begane 2400mmgrond uitbouw 2400mm

OPTIENUMMEROPTIENUMMER 157 157 garage wijzigen in slaapkamer garage wijzigen en badkamer in slaapkamer en badkamer OPTIENUMMER 158

garage bij woonkamer garage als speelkamer bij woonkamer als speelkamer

badkamer aan voorgevel

328

CAI

zonnepanelen zonnepanelen

zonnepanelen zonnepanelen .

1500+vl

1500+vl

CAI

311

zolder

249

zolder

techniek 2600+vl

249 WM

techniek

570 209

CAI

WM

2600+vl MV

MV

CV

CV

195

woonkamer

badkamer

noklijn

noklijn

zolder

badkamer

zolder

154

154

416

154

416

TH

TH

TH

123

TH

WD

zolder

zolder

570

570

127

195

2600+vl

195

trapkast

160

160 986

TH

trapkast

986

160

160

trapkast

986

986

160

160 TH

trapkast

1500+vl

noklijn

187

woningtype: woningtype: CruijsbergenCruijsbergen bouwnummer: bouwnummer: 2600+vl

trapkast

187

260

260

154

noklijn

261

416

416

123

2600+vl MV

2600+vl MV

WD CV

377

377

671

154

trapkast

zolder

2600+vl

195

Optie Tekeningen Optie Tekeningen

671

154

zolder

2600+vl

110

woonkamer

316

380

380

PTT

190

190

316

PTT

127

1226

416

zolder

261

woonkamer

badkamer

voorzien van plafond voorzien van plafond

416

570

zolder

110

woonkamer

274

badkamer

211

274

570

211

woonkamer

380

380

woonkamer

570

CAI

CAI

1500+vl

WD

315

315

570

209

570

PTT

209

311

speelkamerPTT

620

620

speelkamer

209

617

617

WD

245

1500+vl

BK

BK

417

.

BK

BK

slaapkamer 417

slaapkamer

.

417

.

417

CAI

302

570

302

570

328

245

302

302

WM

183 bergingWM 1500+vl

1500+vl

CV

183 berging 1500+vl

.

328

123

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

rm

zolder

235

235 2600+vl

1500+vl noklijn

2600+vl 2600+vl

1500+vl

17 november17 2014 november 2014

93

1500+vl

93

zolder

noklijn

123

108

entree

328

109

210

108

A1-formaat: A1-formaat: A3-formaat: plattegronden: plattegronden: schaal 1:50 schaal schaal 1:50 1:100 gevels en doorsneden: gevels en schaal doorsneden: 1:100 schaal schaal 1:100 1:200

toilet

129 412

447

412

123

123

447

rm

entree

entree

109

109

109

109

210

129

keuken

93

328

328

210

keuken

rm

93

entree

entree

328

210

412

93

rm

toilet

toilet

129

129

keuken

447

keuken

rm

93

entree

123

123

129

412

rm

412

412

447

129

keuken

447

n

toilet

toilet

447

toilet

108

1500+vl

108

2600+vl

.

.

.

.

.

Deze AI is een sfeerbeeld en gebruikt ten tijde van de planvorming Deze AI isen een geen sfeerbeeld weergave en van gebruikt uw woning, ten tijdederhalve van de planvorming kunnen er geen en geen rechten weergave aan worden van uw ontleend woning, derhalve kunnen er geen rechten aan worden ontleend

210

OPTIENUMMER OPTIENUMMER 159-a & 159-b 159-a & 159-b dakkapel

dakkapel

OPTIENUMMER OPTIENUMMER 170 170

OPTIENUMMER OPTIENUMMER 175 175 2 kamers op zolderverdieping 2 kamers op zolderverdieping

badkamer met 2badkamer kamers op met zolderverdieping 2 kamers op zolderverdieping

NUMMER OPTIENUMMER 152 152

ond uitbouw begane 2400mm grond uitbouw 2400mm

48

OPTIENUMMER OPTIENUMMER 156 156

garage bij woonkamer garage als bij speelkamer woonkamer als speelkamer

OPTIENUMMER OPTIENUMMER 157 157

garage wijzigen in garage slaapkamer wijzigen en badkamer in slaapkamer en badkamer

159-a = links 159-a = links 159-b = rechts 159-b = rechts

49


hwa + nohwa + no

hwa + nohwa + no i

300

i

300

i

g

300

hwa + no

300

i g x1

g

x2 ptt

g

hwa + nohwa + no x1

hwa + nohwa + no

300

hwa

hwa

g x1

x1

i

g

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

afz F

kruipluik afz 800x600 F

kk ov kruipluik b 800x600 afz F

b

afz F

toilet

c

ACH A

k

c

MV

125

b

c

EN UITBOUW UITBOUW AAN

MV

b

i

vw

kk ov

afz F

kruipluik 800x600

kruipluik afz 800x600 F b

b a

299

b

EN EVT. EN EV D UITBOU UIT

"scene"

299

vw

toilet c

vw

b

afz F

UITBOUW UITBOUW AAN

MV

b a

MV

102

vw

kk ov

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600 kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

afz F

kk ov kruipluik b 800x600 afz F

kk ov

kk ov

afz F

kk ov

afz F

299

kk ov

126

126

kk ov

126

126

126

299

630

MV

125

hwa

hwa

630

630

AC

hwa

vw

hwa

EN EVT. EN EV D

hwa

MV

vw

vw

vw

MV

hwa

hwa

MV

vw

i

630

b

i

h i

afz F vw

h i

b

h

afz F

h

vw

afz F vw

b

b

afz F

kk ov

kk ov

hwa

299

hwa

299

hwa

UITBOUW UITBO

hwa

i

hwa

hwa

hwa

630

EN EV EN

hwa

vw

vw

630

hwa

i

b

h

hwa

vw

h

hwa

b

b

vw

hwa

299

hwa

299

630

299

299

b

keuken keuken hwa

hwa

hwa

hwa

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 271271 UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VANVAN DE WONING DE WONING 240 240 CM DIEP CM DIEP

BWNR BWNR XX XX VANVAN UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE DE WONING DE WONING 120 120 CM DIEP CM DIEP

BWNR BWNR XX XX UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VANVAN DE WONING DE WONING 240 240 CM DIEP CM DIEP

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 270270 UITBOUW UITBOUW AAN AAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VAN VAN DE WONING DE WONING CM DIEP CM DIEP BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 270 270 120 120

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 271271 UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VANVAN DE WONING DE WONING 240 240 CM DIEP CM DIEP BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 271 271 hwa + nohwa + no

RENVOOI BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE 270270 BWNR BWNR XX XX OPTIE

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE 271271 BWNR BWNR XX XX OPTIE

hwa + nohwa + no UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VAN VAN DE WONING DE WONING 120 CM 120 DIEP CM DIEP baksteen lichtpunt (aansluitpunt) lichtpunt + armatuur BWNR BWNR XX XX ii

300

wandlichtpunt (aansluitpunt)

kalkzandsteen

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

isolatie

spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur

gibo 100 mm

BWNR BWNR XX XX g

ii

hwa + nohwa + no

g

k

125

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

b

b

kruipluik afz 800x600 F

MV a

MV

afz F

"scene"

"scene"

b a

toilet

b a

c

i

i

k

c

toilet MV c

125

c MV

b

MV

b

h

630

125

MV

V.V.

vw

b

630h

MV

MV

MV

V.V. k

keuken keuken MV

MV

c

c MV a

c

125

b

kk ov kruipluik b 800x600 afz F

kk ov

afz F

kk ov

MV

k

b a

c

vw

th mv

c

b

i

d h i

i

b "scene"

MV

afz F

th mv

a

299

vw

kk ov

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

afz F

i d h i d

toilet

MV

125

h

d

b

toilet

c

299

vw

i

ii

i ii

b a

toilet 125

c

c

RM

125

k

entree entree k

kk ov

b

kruipluik afz 800x600 F

kk ov kruipluik b 800x600 afz F

kk ov

afz F

RM a

kk ov

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

kruipluik 800x600

afz F

afz F

kk ov

kk ov

i b

609

i

609

kk ov

i

V.V.

"scene" cb a

b a

MV

toilet 372

372 a ov

a ov h i k

a

b "scene"

299

kk ov

609

609

a

102

125

MV

hwa

hwa

hwa

630

630

hwa

hwa

MV

vw

vw

vw

hwa

MV

vw

i

630

afz F vw

i 630

MV

hwa

hwa

hwa

hwa

i

b

i

b

b

hwa

h

299

hwa

h

299

i

b

keuken keuken i

299

h

h i

vw

h i

b

h

b

h

afz F

hwa

MV

kk ov

hwa

vw

afz F vw

hwa

kk ov

hwa

b

b

afz F

kk ov

kk ov

630

MV

299

MV

299

630

299

hwa

i i

i

i

126

h i

keuken keuken

keuken keuken hwa

i

ii

i ii

MV

126

RM

k V.V.

MV

417

248

RM

"scene" MV

126

248

MVx3

V.V.k

125

V.V.k

299

630

h

x3

k

c

a

102

d h i th mv

cai

d h i

102

hwa

i

b

a c

RM

entree toilet centree toilet MV

372 372 c a ov d a ov k k x3 x2f ethaRM x3 x2 RM entree entree mv k

d f etha mv

d

th mv

d

b

h

V.V.k aRM

102

c

k a

102

MV

d

x3woonkamer ax3 ov woonkamer

a

"scene" "scene" f b b 372 a a 126

d

372 a ov V.V.

126

RM

ax3

f

126

248

RM

RM

RM

417

248

RM

x3 entree entree

x3 x2

102

toilet MV

125

MV

hwa

609

ii

ed 248 th mv

cai

i

i 630

00

ii

i

417

i

e d 248 th mv

126

ii

d

aRM

x3 x2f e

cai

d

f e

126

i

b "scene"

299

h i

417

a ov a

"scene"

299

h i

FRA

ii

i ii

i

ii

keuken keuken 299

h

h

ii

i

x2 i ii ptt

ii

b 372

cai

RM

372 a ov

417

RM

b a c

i

299

hwa

f

cai

i

a

i b

248

keuken keuken hwa

x2 i ii ptt

x3 x2

102

MV a

b a

toilet

c

fx3

x3 x2f e

417

zonder bovenlicht ok latei 'basis' 2359 +vlp

248

MV

"scene"

i

630

x3

f e

102

299

MV

k

i

f

woonkamer woonkamer g x1 g x1

e

FRANS FRA

i

i

x3 x2 630

e

ii

609

ii

i

i

i ii

f

x3 x2f e

x1

AF i

ii

speelkamer speelkamer

ii

i ii

x2i ptt

i

x2 ptt

g

e

cai

125

126

126

k

x1

ii

i ii

x2 ptt

f

g

V.V.

MV

102

102

630

630

f

cai

MV

c MV a

MV

V.V. k

x2 ptt

g x1

630

cai

a

SITUATIE 630h

b

126

126

i MV

k

keuken keuken MV

h

126

417

125

299

th mv

g x1

woonkamer woonkamer

e

609

126

c

RM

d h i

102

th mv

125

V.V.k

entree entree k

i d h i d

MV

MV

a ov RM a

a

cai

a ov h i k

i i

b

b "scene"

c

126

a

keuken keuken

h

d

417

h

126

h i

hwa + no

cai

RM

102

248

RM

102

248

k

102

d h i th mv

630

hwa

ii i x2 binnenkozijnen ptt

b b 125 a a x2 x2 V.V. ptt ptt toilet c MVtoilet c "scene" "scene" MVx3 MV x3 cb c b a a k k 125 125 V.V.k MV V.V. MV b toilet 372 372 c toilet c cai

d h i

MV

372 372 c a ov a ov d k k x3 x2f ethaRM x3 x2 RM entree entree mv k

d f etha mv

d

th mv

d

d

cai

d

417

RM

RM

102

248

RM

RM

x2 x2 "scene" "scene" ptt f f ptt b b 372 372 a a x3woonkamer ax3 ov a ov woonkamer k a V.V.k aRM V.V. RM a entree toilet centree toilet c 102

248

ed 248 th mv

x3 x2

cai

d

ed 248 th mv

ii i x2 ptt

b

417

d

aRM

x3 x2f e

cai

frans balkon

f e

e

i

300

woonkamer woonkamer

wasmachine / RM x3 ax3 a wasdroger entree entree

a ov RM

ii

i i

WD

x3 x2

372 372 a ovopstelplaats

a

mechanische ventilatie RM

e

i

609

248 248lichtnet) rookmelder (aangesloten op

f

WM

417

fx3

x3 x2f e

g x1

x1

f e

x2 ptt

417

x3

f e

cai

630

cai

630

x1

hwa i

x2 ptt

i

speelkamer speelkamer i

417

woonkamer woonkamer g x1 g x1

woonkamer woonkamer

630

hemelwaterafvoer + i noodoverstort

f

x3 x2

e

e

thermostaat

g x1

x1

417

x3 x2f e

i

x2 ptt

g

g x1

ii

i

x2 ptt

g

417

417

f

x1

ii

i

g

vloertegelwerk

e

f e x1

hwa + noi

609

g

g x1

630

hwa

609

ventilatierooster DucoTop 50 'ZR' DucoMax Corto 10 'ZR'

g

e

hwa

fventilatierooster

woonkamer woonkamer

schel

630

609

630

g x1

hwa

FRANS FRA

ii

300

ii ii tbv vloerventilatie kruipruimte

buitenkraan

vr.1 vr.2f

hwax1

300

g x1

g x1

630

300

x1

ii

609

630

630

hwa hwa aansluitpunt bedraad

i

300

609

g x1

e

ii

AC

ii

hwa + nohwa + no speelkamer speelkamer

300

609

g

g x1 e

g

i

300

ii

g

ii

609

g

x1

onbedrade leiding

MV

hwa

ii

verdeler vloerverwarming elektrische radiator

x1

dubbele wandcontactdoos (geaard) horizontaal

RM

hwa

maatvoering ruimte (cm)

g V.V.

enkele wandcontactdoos (geaard)

beldrukker

BWNR BWNR XX XX

ii

300

609

x1

g x1

630

i

i

i

afz F

100 g x1 630

scene schakelaar, geschakelde wandcontactdozen, x1, x2, x3 hwa hwa

th

ii

speelkamer speelkamer 300

300

ii 300

hwa + nohwa + no ii

beton

wisselschakelaar x1 hwax1 hwa 3-standenschakelaar

x1

i

300

ii

ii

ii

"scene"

ii

300 ii

g

serieschakelaar

i

300

hwa + nohwa + no

gibo hydro 100 mm

enkelpolige schakelaar hwa hwa

hwa + nohwa + no UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VANVAN DE WONING DE WONING 240 CM 240 DIEP CM DIEP BWNR BWNR XX XX

ii

300

ii

NING 240 CM DIEP

609

537

537

b

hwa + nohwa + no

271

609

609

609

126

MV a

MV

125

b

MV

125

ACH A

MV

c

c

c MV a

c

MV

UITBOUW UITBOUW AANAAN DE ACHTERZIJDE DE ACHTERZIJDE VANVAN DE WONING DE WONING 120 120 CM DIEP CM DIEP

UITBOUW AAN DE ACHTERZIJDE VAN DE WONING 120 CM DIEP EN EVT. DAKTERRAS AAN ACHTERZIJDE OP UITBOUW

toilet

c

V.V.

i

k

hwa

MV

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 270270

ACHTERGEVEL OPTIE 270 + 272

102

630

toilet MV

MV

V.V. k

keuken keuken MV 630h

h

b a

toilet

"scene"

MV

i

i

630

hwa

126 cai

MV

630

h

h

hwa

MV

k

MV

keuken keuken hwa

126

th mv

cai

630

h i

th mv

125

125

102

hwa

cai

h i d

102

630

299

i

630

MV

hwa

125

b

b "scene"

b a

125

c

a

V.V.

k

c

RM

i

MV b "scene"

125

a

"scene" cb a

b a

MV

entree entree k

i d

c 299

k

RM a

V.V.k

"scene" MV

toilet 372

372 a ov

h d

125

b

a c

c a

k V.V.

MV

102

toilet

c

MVx3

V.V.k

102

RM

RM

d

MV

k

k

a ov h i h i a keuken keuken k

RM

372 c

cai

th mv

b

"scene" "scene" f b b 372 a a

k RM

x3

a

entree toilet centree toilet MV

entree entree

248

h

"scene"

c

i

102

b

372 a ov V.V.

V.V.k aRM

372 a ov d a ov k x3z x2f th eaRM x3 x2 mv

d h i

th mv

d

a x3

f k a

102

MV a

x3 x2

cai

126

d

cai

537

d h i

125

b

RM

keuken keuken i

h i

h i

299

h

i

372

x3 entree entree

x3woonkamer ax3ov woonkamer

d f e tha mv

z

RM

MV

MV

299

102

h

i

x3 x2

372 a ov

c

b a

toilet c

i

k

d

keuken keuken hwa

f

RM

d

248

b a

MV

102

630

125

x3z x2f e ed 248 th mv

V.V.

keuken keuken MV 630h

h

fx3

x3z x2f e

aRM

248

RM

b

f e

RM

248

MV

MV

MV

MV

i

b "scene"

toilet

c

c

c MV a

z ed 248 th mv

d

c

"scene"

V.V. k

d

b a

toilet

299

MV

k

i

b a

RM

b

V.V.

126

th mv

126

h i

th mv

126

125

299

h i d

c

RM

i

d

a

125

entree entree k

i

d

126

RM a

h d

102

372 a ov

MV b "scene"

toilet MV

f e

248

RM

125

a

k c

z 248

b

"scene" cb a

b a

MV

toilet 372

102

RM

V.V.k

"scene" MV

k V.V.

MV

V.V.k

102

RM

MVx3

102

k

a ov h i h i a keuken keuken k

609

x3

a ov

a c

c 125

a

126 cai

k

248

h

372 c

cai

248

RM

k RM

x3

th mv

609

e

a

b a

372

entree toilet centree toilet MV

entree entree

d h i

th mv

d

102

102

d h i d

V.V.k aRM

372 a ov d a ov k x3 x2f e thaRM x3 x2 mv

d f etha mv

RM

a

537

k a

RM

d

f

537

e

630

537

630

b i

"scene"

b a

372 a ov V.V.

cai

cai

RM

dakterras

x3 x2

x3woonkamer ax3ov woonkamer

248 d

a x3

"scene"

d 248 th mv

RM

248

RM

f

126

x3 x2f e

x3 entree entree

126

609

f e d 248 th mv

f

cai

RM

d

aRM

b i

372 cai

RM

d

x3 x2

372 a ov

a

f

woonkamer woonkamer

woonkamer woonkamer

x3 x2f e

a ov

e

e

i

x3 x2

cai

i

x3z x2f e

cai

i

609

f e 248

i

z

e

f e

woonkamer woonkamer 248

i

f

537

z

i 609

537

x3

f

630

z e i

537

x3

cai

cai

630

i

i

f

woonkamer woonkamer

630

630

woonkamer woonkamer

hwa

537

f

x3 x2

e

i

537

x3 x2f e

i

300

x2 ptt

630

537

hwa

537

f e

z 630

z

x2 ptt

i

x2 ptt

537

e

hwa

609

x2 ptt

f

i i

g x1

g x1

x1

e

f

i

e

hwa

i

x1

609

i

g x1

g x1

i

z 300

609

630

woonkamer woonkamer e

e

g

z

f

537

630

x1

hwa

hwa + nohwa + no

x2 ptt

630

g

630

f

x2 ptt

g 630

609

630

e

537

x1

hwa

g x1

i

300

300

300

i e

i

609

x2 ptt

x2 ptt

i

300

609

hwa hwa hwa + nohwa + no

x2 ptt

609

609

g x1

x2 ptt

z

hwa + nohwa + no hwa hwa

i

630 g x1

x1

hwa

x2 i ptt

i 630

00

x2 ptt

i

300

kk ov

hwa x1

g x1

hwa + nohwa + no

x2 ptt

g x1

kk ov

i

g g x1

x1

hwa + nohwa + no

i

300

300

g g x1

x1

z g x1

x2 ptt

g

hwa x1

hwa + nohwa + no

g

g

i

x2 ptt 300

g x1

kk ov

hwa + nox1 hwa + no hwa

hwa + nox1 hwa + no

kk ov

g x1

x1

hwa

g x1

x1

i

afz F

g

g

300

hwa + nohwa + no hwa + nohwa + no

g

hwa + nohwa + no

i

kk ov

Opties Bouwnummer 107

hwa + nohwa + no

hwa

hwa

hwa

630

hwa

hwa

hwa

hwa

hwa

630

vw

630

vw

630

vw

ACHTERGEVEL OPTIE 279A

vw

elkamer

hwa

hwa

FRANS BALKON AAN VOOR- EN/OF ACHTERZIJDE BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 281281

i 609

BERGING BERGING BIJ WONING BIJ WONING

50 i

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 281281 BERGING BERGING BIJ WONING BIJ WONING BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 281281 BERGING BERGING BIJ WONING BIJ WONING

107281 BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 281 BERGING BERGING BIJ WONING BIJ WONING

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 282282 BERGING BERGING WIJZIGEN WIJZIGEN IN SPEELKAMER IN SPEELKAMER

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 282282 BERGING BERGING WIJZIGEN WIJZIGEN INOPTIE SPEELKAMER IN SPEELKAMER BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE 282282 BERGING BERGING WIJZIGEN WIJZIGEN IN SPEELKAMER IN SPEELKAMER

BEGANE BEGANE GROND GROND OPTIE OPTIE 282282 BERGING BERGING WIJZIGEN WIJZIGEN IN SPEELKAMER IN SPEELKAMER

51


RDIEPING OPTIE 283A

2E VERDIEPING OPTIE 283B

2E VERDIEPING OPTIE 280A

2E VERDIEPING OPTIE 048

2E VERDIEPING OPTIE 290A

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) INCL. 2 DAKKAPELLEN

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BADKAMER INCL. 2 DAKKAPELLEN

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BERGING INCL. 2 DAKKAPELLEN

OPEN RUIMTE MET DAKRAAM

Opties Bouwnummer 107 hwa + no

hwa + no

hwa + no

RENVOOI

hwa + no

hwa + no

hwa + no lichtpunt (aansluitpunt)

hwa

hwa

kalkzandsteen

wandlichtpunt (aansluitpunt)

hwa

hwa

hwa

groot

hwa

isolatie

spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur

gibo 100 mm

enkelpolige schakelaar

gibo hydro 100 mm beton 100

wisselschakelaar

+1500

hwa

frans balkon

hwa

+1500

+1500 262

+2300

hwa

472

hwa

hwa

"scene"

+2300

+2300

MV

+2600

472

slaapkamer 4 u

351

200 u

107

u

u

210

v verlaagd plafond

351

binnenkozijnen zonder bovenlicht ok latei 'basis' 2359 +vlp

opstelplaats wasmachine / wasdroger

u mechanische ventilatie

th

v

MV

WD

351

w

+2600

+2600

270

rookmelder (aangesloten op lichtnet) MV

slaapkamer 3

+2300

455

+2300

149 WM

u thermostaat RM

th

th

+1500 472

MV

+2600

slaapkamer 4 th

l

u

slaapkamer 2

slaapkamer 3

+2300

vloertegelwerk

+1500

slaapkamer 4

262

v

verlaagd plafond 417

l

slaapkamer 2

388 417

u

v

417

w

th

417

417

l

+2600

+1500

schel

badkamer 2 w

badkamer 2 slaapkamer 3

+2300

+2600

hemelwaterafvoer + noodoverstort

beldrukker

slaapkamer 4 m

m

hwa + no

342

u

210

351

351

u

verlaagd plafond

351

270 v

aansluitpunt bedraad

ventilatierooster DucoTop 50 'ZR' ventilatierooster DucoMax Corto 10 'ZR'

472

+2300

vloerventilatie tbv kruipruimte

buitenkraan

onbedrade leiding 200

hwa

hwa

+1500

elektrische radiator

vr.1 vr.2

149

360

hwa

hwa

+1500

verdeler vloerverwarming

472

dubbele wandcontactdoos (geaard) horizontaal MV

hwa

hwa

hwa

hwa

maatvoering ruimte (cm) V.V.

enkele wandcontactdoos (geaard)

+2600

+2600

slaapkamer 4

3-standenschakelaar 472 scene schakelaar, geschakelde wandcontactdozen, x1, x2, x3

hwa

hwa

spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

serieschakelaar

klein

SITUATIE

baksteen

lichtpunt + armatuur

slaapkamer 4

slaapkamer 4

r

v

RM

u

badkamer 2 r

u

zolder

260

230

230

l

r RM

RM

r

RM

r

th

t CV

tech. ruimte

WM

s t CV

n o

DR

WM

s

n on o

DR

WM

qn

hwa

o

WM

hwa

hwa

woningtype: Jorisz bouwnummer: 107

353 356

MV

hwa

hwa

n

299

299

q

slaapkamer 1

hwa

353 356

299

353 356

299

MV

hwa

n

hwa 400

251

hwa

251

630

400

hwa

hwa

hwa

tech. ruimte 240

222

240

222

DR

V.V.

MV t

DR

WM

DR

hwa

218

hwa

n

WM

t CV s

tech. ruimte

tech. ruimte

o

s

240

V.V. 222

WM

240

o

MV

V.V.

t

DR

OPTIETEKENINGEN

badkamer

slaapkamer 1

t CV s WM

MV

218

552

552

badkamer

slaapkamer 1

o

r

t

tech. ruimte s

t

DR 222

badkamer

t CV s

472

V.V.

MV

s

V.V.

t

berging en tech. ruimte

240

MV

n o

MV

s

222

240

s

218

tech. ruimte

222

V.V.

MV t

218

240

t CV s

218

tech. ruimte

s

V.V. 372

MV t

218

222

250

ov

RM

t CV

spp q

q p

th

overloop s

V.V.

372

t

184

p

MV

184

184

t CV

p s q

ov

RM

overloop s

372

r ov

230

248

230

ov

RM

erloop

r ov

248

zolder

zolder 230

r ov

r zolder

134

r p

u

r

NOORD

m m

th

360

verlaagd plafond th

r

zolder 230

260

th

l

w

r

RM

u

v

zolder th

m

230 th

360

th

260

th

l

w

th

m m

zolder

r

r zolder

r m

badkamer 2

v

RM

RM

w

RM

r

th

r

DR

hwa

hwa

hwa

hwa

h

251

hwa

hwa

frans balkon

2E VERDIEPING OPTIE 283A

2E VERDIEPING OPTIE 283B

2E VERDIEPING OPTIE 280A

1E VERDIEPING OPTIE 279A

1E VERDIEPING OPTIE 278a en 278b

FRANS BALKON AAN VOOR- EN/OF ACHTERZIJDE

VERPLAATSEN BADKAMER

DIEPING OPTIE 272/273

CHTERZIJDE OP UITBOUW BEGANE GROND

2E VERDIEPING OPTIE 048

2E VERDIEPING OPTIE 290A

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) INCL. 2 DAKKAPELLEN

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BADKAMER INCL. 2 DAKKAPELLEN

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BERGING VERDIEPING OPTIE 283A INCL. 2 DAKKAPELLEN

2E

RUIMTE MET DAKRAAM 2E VERDIEPING OPEN OPTIE 283B

2E VERDIEPING OPTIE 2

INDELING ZOLDER SLAAPKAME INCL. 2 DAKKAPELLEN

INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BADKAMER A1-formaat: A3-formaat: plattegronden: schaal 1:50INCL. 2 schaal 1:100 DAKKAPELLEN gevels en doorsneden: schaal 1:100 schaal 1:200

29 SEPTEMBER 2016 hwa + no

hwa + no

hwa + no

RENVOOI

hwa + no

hwa + no

hwa + no

hwa + no

lichtpunt (aansluitpunt)

hwa +kalkzandsteen no

wandlichtpunt (aansluitpunt) spatwaterdicht wandlichtpunt (aansluitpunt)

dakterras groot

hwa + no

gibo 100 mm gibo hydro 100 mm

enkelpolige schakelaar serieschakelaar

dakterras klein hwa

hwa

hwa

frans balkon

hwa hwa hwa

hwa

hwa

hwa

hwa

hwa

hwa

hwa

3-standenschakelaar

hwa + no

hwa

hwa hwa

hwa

beton 100

wisselschakelaar

dakterras groot

maatvoering ruimte (cm) V.V.

scene schakelaar, geschakelde wandcontactdozen, x1, x2, x3

"scene"

verdeler vloerverwarming elektrische radiator

hwa

hwa

buitenkraan

enkele wandcontactdoos (geaard) dubbele wandcontactdoos (geaard) horizontaal

dakterras klein

onbedrade leiding

hwa

hwa

ventilatierooster DucoTop 50 'ZR' ventilatierooster DucoMax Corto 10 'ZR'

vr.1 vr.2

aansluitpunt bedraad

360

hwa + no hwa + no

isolatie

spatwaterdicht wandlichtpunt + armatuur

hwa + no

hwa + no

SITUATIE

baksteen

lichtpunt + armatuur

hwa

vloerventilatie tbv hwa

hemelwaterafvoer + noodoverstort

hwa

frans balkon

h

hwa

kruipruimte

hwa + no

hwa

hwa

hwa

vloertegelwerk

schel

+1500

00

+1500

m

472

472

+2300

+2300

slaapkamer slaapkamer 4 2

149

+2600

slaapkamer 2

+2600

MV

slaapkamer 3

mechanische ventilatie

opstelplaats wasmachine / wasdroger

472 472

+2300

binnenkozijnen zonder bovenlicht ok latei 'basis' 2359 +vlp

360+2300

107

+2600

+2600

slaapkamer 4

m

m

v

w

m

r

u

m

th

th

l

slaapkamer 3

slaapkamer 2

r

m m

u

r ov

372 pp q

q 250

p

l

260

r

184

badkamer o

DR

slaapkamer 1 qn

n o

353 356

299

MV

WM

299

n

218

552

q

n on o

240

222

slaapkamer 1

o

DR

353 356

MV

V.V.

MV t

tech. ruimte

badkamer

472

WM

t CV s

woningtype: Jorisz bouwnummer: 107 299

n

s

n o

slaapkamer 1

o

th

MV

218

badkamer

DR

250

V.V.

t

ov

RM

134

MV

berging en tech. ruimte 552

q

p

t CV

s

r ov

372

OPTIETEKENINGEN s

overloop pp q

q

th

V.V.

353 356

251

372

218

WM

299

hwa

slaapkamer 1

DR

hwa hwa

240

222

552

hwa

630

m

zolder

248 ov

RM

overloop

n o

tech. ruimte

240

o

MV t

o

353 356

frans balkon

n

t CV s

tech. ruimte

WM

400

hwa hwa

222 qn

DR

360

p

p q p

s

218

hwa

WM

251

hwa hwa

240

222

DR

260

r ov

248

th

V.V.

MV t

slaapkamer 1 299

400

s

218

hwa

n

WM

t CV

t

299

251

hwa

hwa

472 MV

DR

slaapkamer 1

ov

RM

372

p

badkamer

s

V.V.

MV

tech. ruimte

353 356

q WM

o

berging en tech. ruimte

240

DR

t

t CV s

218

400

hwa

240

s

V.V.

MV

s

tech. ruimte

222

badkamer t CV

299

WM

s

V.V.

slaapkamer 1

t

353 356

299

n MV

MV

l

184

o

218

218

222 q

DR

t CV s

r

RM

184

t

tech. ruimte

240

WM

s

V.V.

MV

m r

overloop 134

t CV

t

tech. ruimte

badkamer

s

360

230

230

s

slaapkamer 1

260

p q

n on o

552

V.V.

l

r ov

248

n o

552

s

MV

552

t CV

r

zolder

th

230

230

230

230

s

RM

r zolder

MV

n o

m

r 230

th

zolder

RM

m

th

360

ov

RM

r

zolder

th

zolder

184

p

th

r

184

p q

overloop

RM

r

372

zolder

r

RM

r

184

p

ov

RM

overloop

RM

r

th

RM

r zolder

th

ov

RM

372 p q

r ov th

overloop

r

248

th

RM

r

zolder

r ov

248 r

th

RM

248

slaapkamer 3

NOORD

u

260 th

th

th

w

slaapkamer 2

417

l

455

slaapkamer 3

388 417

m

p

417

417

360 verlaagd plafond

w u

417

260

u

342

351

l

417

m

l

u

th

u

v

m th

360

badkamer 2 w

l

slaapkamer 4

slaapkamer 2

v

badkamer 2

th

260

u

th

l

th

m

th

360

verlaagd plafond

u

th

u th

w

m m

slaapkamer 4

v

455

u

verlaagd plafond

210

m

351

slaapkamer 4

u

200

342

v

351

m

badkamer 2

v

+1500

WD

m

270

351

210

351

slaapkamer 4

th

l

rookmelder (aangesloten op lichtnet)

MV

200

u

WM

thermostaat RM

+2600

slaapkamer 3 slaapkamer 4

MV

u

th

+2300 417

slaapkamer 3

l

+2600

+1500

472

+2300 388 417

slaapkamer 2

+2600

417

l

beldrukker

472

+2300

472

+2300

MV

+1500

+1500

m

472

417

+2600

417

417

+2600

+2300

+1500

m

262

+1500

hwa hwa

hwa

hwa

hwa

hwa 400

hwa

251

hwa

hwa 400

hwa

hwa

251

400

hwa

hwa

630

251

hwa

frans balkon

A1-formaat:

283A 2E VERDIEPING OPTIE 2E 283B 2E VERDIEPING OPTIE 280A VERDIEPING OPTIE 048 2E VERDIEPING OPTIE 280A 2E VERDIEPING OPTIE 2E VERDIEPING OPTIE 290A INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BADKAMER INDELING ZOLDER INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BERGING 1E VERDIEPING OPTIE 278a en 278b 1E VERDIEPING OPTIESLAAPKAMER(S) 272/273 1E VERDIEPING OPTIE 279A OPEN RUIMTE MET DAKRAAM

E VERDIEPING OPTIE 283B

KAMER

2 DAKKAPELLEN INCL. 2INCL. DAKKAPELLEN FRANS BALKON AAN VOOR- EN/OF ACHTERZIJDE

INCL. 2 DAKKAPELLEN DAKTERRAS AAN ACHTERZIJDE OP UITBOUW BEGANE GROND

plattegronden: schaal 290A 1:50 2E VERDIEPING OPTIE

gevels en doorsneden: schaal 1:100 INDELING ZOLDER SLAAPKAMER(S) EN BERGING INCL. 2 DAKKAPELLEN

INCL. 2 DAKKAPELLEN

VERPLAATSEN BADKAMER

1E VERDIEPING OPTIE 272/273

1E VERDIEPING OPTIE 279A

DAKTERRAS AAN ACHTERZIJDE OP UITBOUW BEGANE GROND

52 hwa + no hwa + no

hwa + no

RENVOOI

hwa + no

hwa + no

hwa + no

hwa + no lichtpunt (aansluitpunt)

lichtpunt + armatuur

baksteen

hwa + no

SITUATIE

hwa + no

A3-formaat: schaal 1:100 schaal 1:200

FRANS BALKON AAN VOOR- EN/OF ACHTERZIJDE

RENVOOI

hwa + no hwa + no lichtpunt (aansluitpunt)

lichtpunt + armatuur

baksteen

2E VERDIEPING OPT

OPEN RUIMTE MET DAKRAAM

1E VERDIEPING 29 SEPTEMBER 2016 OPTIE 27

VERPLAATSEN BADKAM

53

SITUATIE


Waarom Nieuwbouw?

DE VOORDELEN VAN NIEUWBOUW Als u op zoek bent naar een nieuw huis, raakt u soms op slag verliefd: Hoe het eruit ziet, de mooie ligging….Maar uiteindelijk wilt u wel een verstandige keuze maken. Een nieuwbouwhuis in De buitenplaats Van Ruytenburch heeft een aantal duidelijk voordelen. Nieuwbouw is nu eenmaal veiliger en comfortabeler gebouwd met betere technieken en materialen. Een nieuw huis is bovendien veel duurzamer, gezonder en ook beter voor uw portemonnee. EEN VEILIGE THUISHAVEN Een heerlijk gevoel, zo’n compleet nieuw eigen huis. Des te fijner als u weet dat u zich ook helemaal veilig kan voelen. Dankzij de inbraak werende deuren en kozijnen en het veilige hang- & sluitwerk. De woningen voldoen aan de meest recente veiligheidseisen, een prettige gedachte! BEWUST DUURZAAM Heijmans besteed veel aandacht aan duurzaamheid. De woning is zo ontworpen dat u als bewoner, verantwoord kunt genieten van uw nieuwe huis en zo ook meehelpt onze planeet zo min mogelijk te belasten. ALTIJD BEHAAGLIJK IN HUIS De woningen van De buitenplaats Van Ruytenburchzijn uitstekend geïsoleerd en voorzien van moderne energiebesparende technieken. Zo is het altijd lekker behaaglijk thuis. Door de vloerverwarming is het overal heerlijk warm, dat is pas luxe!

54

Nog een pluspunt: door de geïntegreerde vloerverwarming staan er ook geen radiatoren in de weg. Dat is niet alleen veel moderner, de kamers worden er ook ruimer door. HET GEMAK VAN ONDERHOUDSARM WONEN In een nieuwbouwhuis van De buitenplaats Van Ruytenburch is alles sprankelend nieuw. De komende jaren heeft u even geen omkijken naar onderhoud of vervelende klusjes. Wel zo makkelijk! JARENLANG ZEKERHEID Moderne materialen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos geniet van uw nieuwe huis, zonder veel te hoeven nadenken over onderhoud. Dat scheelt u aanzienlijk in tijd en kosten. En mocht er onverhoopt iets tegenvallen, dan is het fijn te weten dat u SWK-garantie op uw nieuwe huis heeft. NU KOPEN IS SLIMMER DAN HUREN Het prijsniveau van koopwoningen is de laatste jaren gedaald, u krijgt veel waar voor uw geld. Niet alleen staat de hypotheekrente nu historisch laag, de huurprijzen zullen waarschijnlijk alleen maar stijgen. En, last but not least, met de nieuwe hypotheekregels bouwt u automatisch een serieus vermogen op.

Moderne keuken met inbouw apparatuur Voor de 2^1-kap en vrijstaande woningen Cornelissen & Jorisz heeft Heijmans voor u een keuken­leverancier geselecteerd. Bij de projectleverancier kunt u vele details zelf kiezen en de keuken naar eigen wens samenstellen. Het is zelfs mogelijk om in de showroom een complete keuken naar eigen wens te laten ontwerpen. Dankzij het grote assortiment heeft u keuze uit de meest uiteenlopende keukenmerken en apparatuur voor ieder budget en alles onder één dak.

55


56

Comfortabel sanitair en luxe tegelwerk

De betere binnendeuren

EEN MOOI HUIS, EEN MOOIE BADKAMER Snel wakker worden onder een verfrissende douche, of ‘s avonds fijn ontspannen na een intensieve dag. Een mooie badkamer draagt bij aan uw woongenot. Voor de 2^1-kap en vrijstaande woningen Cornelissen & Jorisz hebben wij een badkamer voor u samengesteld met comfortabel sanitiair en luxe tegelwerk van Villeroy en Boch. Na de koop van uw woning kunt u bij de showroom van Van Munster het sanitair en tegelwerk via Raab Karcher aanpassen naar uw eigen smaak en wensen.

KIES DE DEUR DIE BIJ U PAST Binnendeuren zijn – misschien ongemerkt – heel bepalend voor de sfeer in je huis. Daarom biedt Heijmans u de keuze voor luxe binnendeuren en deurbeslag van Svedex. In drie verschillende pakketten, Casual, Style of Elegance plus biedt Heijmans mooie kwalitatieve lijndeuren aan tegen aantrekkelijke prijzen. Ongeacht welk pakket u kiest, heeft u altijd de keuze uit drie dichte deurmodellen en een glasdeur. Juist de mate van afwerking verschilt per pakket. Zo bepaald u zelf de uitstraling van uw woning. Vindt u uw keuze niet in de pakketten, dan biedt Svedex nog genoeg andere alternatieven.

57


Heijmans SlimWonen brengt het huis van de toekomst binnen handbereik.

Slim huis, lekker wonen Heijmans loopt voorop met huisbesturing. SlimWonen vergroot je woongenot door meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing en veiligheid te bieden. Dankzij intelligente oplossingen voor elektra, licht, zonwering, verwarming en deurcommunicatie. Je kunt het eenvoudig aansturen via smartphone of tablet – zelfs op afstand – of gewoon met schakelaars.

Wat maakt SlimWonen nu zo bijzonder? Enkele voorbeelden ter inspiratie.

Slimme oplossingen voor:

Meer comfort & gemak Word ’s ochtends heerlijk relaxt wakker met de verwarming die je huis al lekker warm

Licht

gemaakt heeft, de zonwering dat rustig steeds meer zonlicht binnen laat en het pruttelen van het koffiezetapparaat, die uit zichzelf is aangesprongen.

Meer sfeer

Verwarming

Lekker samen dineren. Met één simpele beweging gaan alle lichten in sfeervolle ambiance.

Deuren

Meer energie besparen

Stopcontacten

Bewust leven. Door inzicht krijg je grip op je energieverbruik.

Meer veiligheid

Zonwering

Langer van huis? Simuleer alsof je thuis bent door verschillende en afwisselende programma’s uit te voeren.

58

De gebruiksvriendelijke app maakt van je smartphone of tablet een afstandsbediening voor je huis.

Powered by

59


Aankoopproces INFORMATIE VOORAF Verkoopdocumentatie en illustraties De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrekt door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Heijmans Vastgoed is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen zullen geen recht geven tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de in de documentatie opgenomen artist impressions van de verschillende woningen. Ten tijde van de ontwikkeling van het plan zijn artist impressions gemaakt. Deze dienen dus enkel ter illustratie: om u een idee te geven van de sfeer en het uiterlijk van woningen en openbare ruimte die in het plan voorkomen. De op de tekeningen aangeven maten zijn “circa maten”. Indien deze maatvoering tussen wanden is aangegeven, is daarbij nog geen rekening gehouden met enige wandafwerking. Algemene kopersinformatie U kunt ervan overtuigd zijn dat wij, indien u besluit een woning van ons te kopen, alles in het werk stellen om het vertrouwen dat u ons geeft waar te maken. De woningen zullen worden (af) gebouwd conform de deze technische omschrijving en tekeningen naar de eis van goed en deugdelijk werk, met inachtneming van de voorschriften van overheid en nutsbedrijven. Onderstaand geven wij u een overzicht van de gang van zaken volgend op het tekenen van de koop- / aannemingsovereenkomst.

60

Koop- / aannemingsovereenkomst (KAO) Bij deze akte gaan koper (verkrijger) en verkoper (ondernemer) een overeenkomst aan, waarbij de verkrijger zich onder meer verplicht tot betaling van de koop- / aanneemsom en de ondernemer zich verplicht tot de bouw van de woning en de uitgifte van de daarbij behorende grond met de daarbij behorende rechten en plichten. Nadat u deze KAO heeft getekend, ontvangt u binnen enkele dagen bericht dat de akte door de ondernemer mede is ondertekend. De originele KAO (dus het door beide partijen ondertekende exemplaar) wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële akte kan voorbereiden. De notaris nodigt u uit voor het tekenen van de akte, nadat (indien van toepassing) uw hypotheekstukken

door uw geldgever in zijn bezit zijn gesteld en aan de voorwaarden gesteld in de koop- / aannemingsovereenkomst is voldaan. Vrij op naam (V.O.N.) De woning wordt ”Vrij op naam” aan u verkocht. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met het kopen de woning in de koop-/aanneemsom zijn opgenomen. • De notariskosten inzake levering -/ eigendomsakte; • BTW (thans 21%, eventuele wijzigingen worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend); • De kosten van de kadastrale inmeting; Tevens zijn in de koop -/ aanneemsom de volgende kosten opgenomen: • de grondkosten; • de bouwkosten; • het architectenhonorarium; • de verkoopkosten; • de gemeentelijke leges; • de aanlegkosten t.b.v. NUTS zoals elektra, gas, water, riolering ; • kosten t.b.v. het garantiecertificaat (SWK). De met de financiering van uw woning verband houdende kosten zijn niet in de koop -/ aanneemsom begrepen. Deze eenmalige kosten kunnen zijn: • de kosten verbonden aan het sluiten van een hypothecaire lening (afsluitkosten, taxatiekosten, etc.); • rente over de grondkosten en eventueel reeds vervallen termijnen van de aanneemsom • notariskosten voor de hypotheekakte; • (eventuele éénmalige) aansluitkosten of abonnementskosten voor de levering van gas, water, elektra, telefoon en CAI/glasvezel. Garantie- en waarborgregeling Op de woningen in dit bouwplan is de SWK Garantie- en waarborgregeling van toepassing. Het project zal op basis van de definitieve verkoopdocumentatie worden aangemeld bij SWK. Wat betekent dit voor de koper? Dat kan als volgt worden samengevat. In het geval de ondernemer tijdens de aanbouwperiode van de woning in financiële moeilijkheden komt, wordt de woning zonder meerkosten voor de koper afgebouwd. SWK regelt dit voor de koper in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij. Deze waarborg heet de insolventiewaarborg. Daarnaast wordt door de ondernemer vanaf drie maanden na de oplevering een zekere bouwkundige kwaliteit van de woning gegarandeerd. Doen zich binnen de garantietermijn bepaalde bouwkundige gebreken voor, dan is de

ondernemer verplicht deze te herstellen. Deze garantie geldt in beginsel voor zes jaar. In zeer ernstige gevallen geldt er zelfs een garantietermijn van tien jaar. Dit is de SWK garantie. Voor bepaalde, in de garantieregeling genoemde specifieke onderdelen, geldt een kortere termijn dan zes jaar. Zo is het verfwerk bijvoorbeeld gegarandeerd voor één jaar. Schade, die het gevolg is van onvoldoende onderhoud, valt vanzelfsprekend niet onder de garantie. Als de ondernemer zijn verplichtingen uit hoofde van deze bouwkundige garantie niet nakomt, kan een koper in de volgende twee gevallen een beroep op de zogenaamde gebrekenwaarborg bij SWK doen: 1. b ij faillissement van de ondernemer na het ingaan van de garantietermijn; 2. indien de ondernemer verzuimt om (tijdig) een arbitraal vonnis, waarin hij is veroordeeld om een garantiegebrek te herstellen, na te komen. SWK zorgt er dan in samenspraak met de betrokken verzekeringsmaatschappij voor dat het gebrek kosteloos wordt hersteld. Er geldt wel een maximumdekking per woning Tevens geldt dat ingeval van geschillen SWK kan bemiddelen tussen koper en ondernemer en daarnaast biedt de Garantie- en waarborgregeling een laagdrempelige geschillenregeling. Bij verkoop van de woning wordt gebruik gemaakt van een modelcontract. Dit biedt de zekerheid, dat de afspraken tussen de koper en de ondernemer evenwichtig zijn vastgelegd. Kortom: het kopen van een woning met toepassing van een garantie- en waarborgregeling biedt de koper meer zekerheid! SWK SWK, voluit Stichting Waarborgfonds Koopwoningen, is in 1978 opgericht op initiatief van de Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen (Neprom) en de Vereniging Grootbedrijf Bouwnijverheid (VGBouw). Bij SWK zijn de grootste en meest bekende aanbieders van koopwoningen aangesloten. SWK is opgericht om tijdig in te kunnen spelen op de ontwikkelingen op het gebied van consumentenbescher¬ming en in het bijzonder in die gevallen, waarbij de koper van een woning het financiële risico loopt wanneer de ondernemer failliet zou gaan. De bij SWK aangesloten ondernemingen (deelnemers) onderscheiden zich in de koopwoningenmarkt door het hebben van een eigen kwaliteitsdienst. De deelnemers worden jaarlijks

op hun financiële positie onderzocht door een extern accountantskantoor, terwijl een extern ingenieursbureau periodiek de kwaliteit van de organisatie toetst en steekproefsgewijs de kwaliteit van de woningen controleert. Tevens houdt SWK zelf nauwgezet de kwaliteitsont¬wikkeling in de gaten aan de hand van een geautomati¬seerd klachtensysteem. Let op! Aan de informatie in deze Technische Omschrijving kunnen voor wat betreft de inhoud van de SWK regeling geen rechten worden ontleend. Alleen de tekst van de officiële SWK Garantie- en waarborgregeling is bindend.   WEGWIJZER Levering- / Eigendomsakte De levering- / eigendomsakte van de te bouwen woningen geschiedt door middel van een zogenaamde “Akte van levering” (akte van overdracht) bij de notaris. In de koop- / aannemingsovereenkomst wordt aangegeven op welke termijn de eigendomsoverdracht in principe kan plaatsvinden. U dient hiermee rekening te houden met de geldigheidsduur van de hypotheekofferte.

•d  e afsluitprovisie voor de geldgever (indien van toepassing); • e ventueel de vooruit verschuldigde premie levensverzekering.

een opstalverzekering. Gezien de eventuele werkzaamheden die u in uw woning wenst te gaan uitvoeren direct na oplevering, is het verstandig tevens een inboedelverzekering af te sluiten.

Aanvraag hypotheek De makelaar kan u desgewenst behulpzaam zijn bij uw aanvraag voor een hypothecaire geldlening.

Gevolgen van liberalisering elektriciteitsmarkt Wat is er veranderd? Per 1 juli 2004 is de markt voor de levering van elektriciteit geliberaliseerd. In de vrije markt is er door de overheid onderscheid gemaakt tussen het transporteren van energie en het leveren ervan. Wat betreft de levering van elektriciteit in uw nieuwe woning, neemt u het contract met de huidige leverancier van de oude woning mee. Het netwerk waarover elektriciteit wordt getransporteerd blijft bij die partij die het netwerk heeft aangelegd en beheert (hierin heeft u dus geen keuzevrijheid). Indien u nog geen leveringscontract heeft, omdat u bijvoorbeeld uit een huurwoning vertrekt waarbij de huurprijs inclusief elektriciteit is, dient u zelf een contract af te sluiten met een leverancier naar keuze.

Uw huidige woning Bij verkoop van uw huidige woning adviseren wij u in de koopakte een clausule op te nemen, waarin de datum van leegkomen variabel wordt gesteld. Ook terzake van de opzegtermijn van uw huurwoning raden wij aan de grootst mogelijke voorzichtigheid te betrachten. Gedurende de bouw van uw woning wordt u geïnformeerd omtrent de prognose van oplevering. Wacht u, voor het maken van definitieve afspraken onze brief af waarin de exacte datum van oplevering wordt vermeld. Deze brief ontvangt u circa 4 weken voor de definitieve oplevering. Natuurlijk streven wij ernaar de prognose voor de oplevering zo nauwkeurig mogelijk te maken. Tal van onvoorziene omstandigheden (zoals vorst en regen) kunnen echter de bouwwerkzaamheden vertragen. Strikt juridisch gezien is de koop- / aannemingsovereenkomst slechts een leidraad ten aanzien van het oplevertijdstip.

Termijnen en betalingen De termijn grondkosten bent u verschuldigd bij het sluiten van de overeenkomst (peildatum). De termijnen van de aanneemsom “vervallen” al naar gelang de bouw vordert. De ondernemer zendt u facturen. U heeft echter recht op uitstel van betaling tot de eigendomsoverdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden. Dit geldt zowel voor de termijn van de grondkosten als voor de termijnen van de aanneemsom. U hoeft dus geen betalingen te doen voordat de eigendom aan u is overgedragen. U dient wel rekening te houden met zogenaamde uitstelrente. Voor de termijnen die vervallen na de datum van notariële overdracht, moet u er zelf op toezien dat uw eventuele geldgever er voor zorg draagt dat het factuurbedrag binnen 14 dagen na factuurdatum op onze bankrekening is bijgeschreven. Wij adviseren u erop toe te zien dat deze periode niet overschreden wordt. Zo voorkomt u, dat wij rente in rekening brengen.

Opleveringsprognose Op het moment van verkoop wordt een globale opleveringsprognose gegeven, gerekend vanaf start bouw. Wij moeten daarbij de nodige reserve in acht nemen, omdat het bouwen van woningen veel ambachtelijk werk met zich meebrengt. Als het hard vriest, kan er bijvoorbeeld niet worden gemetseld, als het regent kan er niet worden geschilderd, etc. U zult begrijpen dat wij een slag om de arm moeten houden bij het noemen van een opleveringsdatum. In een later stadium zullen die prognoses natuurlijk steeds gedetailleerder en beter worden.

Op de transportdatum worden in de meeste gevallen twee akten getekend, te weten: 1. de akte van eigendomsoverdracht van de grond en de woning van de ondernemer aan de verkrijger; 2. de hypotheekakte met betrekking tot de lening die u van de geldgever ontvangt (indien van toepassing).

Een bouwkundig opzichter zal aan u de woning opleveren c.q. de sleutels overdragen en tegelijk inspecteren. Eventuele zichtbare onvolkomenheden worden op een “Proces Verbaal van Oplevering” genoteerd. Het Proces Verbaal van Oplevering wordt zowel door de ondernemer als de verkrijger ondertekend. De op het Proces Verbaal genoteerde onvolkomenheden dienen binnen de daarvoor gestelde termijn te worden opgelost.

Bijkomende kosten kunnen zijn: (eerder genoemd onder het hoofdstuk Vrij Op Naam) •d  e rente tot de transportdatum over de vervallen, maar niet betaalde termijnen; •d  e notariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte;

Oplevering, sleuteloverdracht en betalingen. Bij de uitnodiging voor de oplevering van uw woning ontvangt u tevens de eindafrekening, Als u aan al uw financiële verplichtingen heeft voldaan en de betalingen uiterlijk een dag voor de oplevering op onze bankrekening zijn bijgeschreven, ontvangt u direct na oplevering de sleutel van uw woning.

Verzekeringen Op de dag van oplevering van uw woning dient de woning voor uw rekening te worden verzekerd middels

Aangezien een nieuwbouwwoning uitsluitend opgeleverd kan worden indien de woning op dat moment is voorzien van verwarming, water en elektra, hebben wij met een Nutsbedrijf een tijdelijk contract afgesloten voor de levering van elektriciteit. Op deze manier zijn alle woningen tot en met de dag van de oplevering voorzien van elektriciteit. LET OP: deze levering is tijdelijk, u dient zelf onderstaande procedure te volgen. Wat betekent dit voor u? Minimaal 14 dagen (het liefst eerder) voordat u gaat verhuizen moet u dit doorgeven aan de leverancier van elektriciteit en gas van uw huidige woning. U neemt het contract met leverancier van uw huidige woning mee naar uw nieuwe woning. Pas op het moment dat uw contract met uw huidige elektriciteit leverancier afloopt, kunt u er voor kiezen om naar een andere leverancier over te stappen. Voor meer informatie hierover adviseren wij u contact op te nemen met uw huidige energieleverancier. Indien u nog geen leveringscontract heeft dient u zelf een contract af te sluiten met een leverancier naar keuze. Onderhoudsperiode met garantie / Garantie- en waarborgregeling Nadat u de sleutels van uw woning heeft ontvangen, gaat een onderhoudstermijn van drie maanden in. Tijdens deze periode hebt u de gelegenheid ons te berichten over nieuwe geconstateerde tekortkomingen, die niet het gevolg zijn van verkeerd gebruik of het ‘werken’ van materialen, die na de oplevering zijn ontstaan. Deze tekortkomingen dient u conform de SWK regeling schriftelijk te melden. Na de genoemde periode wordt de ondernemer geacht aan zijn verplichtingen te hebben voldaan en gaan de verplichtingen en garanties op nakoming, voortvloeiende uit de Garantie- en waarborgregeling, van de in de overeenkomst genoemde waarborgende instelling in.

61


Aankoopproces / Technische omschrijving Mogelijkheden woonwensen De kopers worden in de gelegenheid gesteld te kiezen uit wijzigingen, zoals vermeld op de nader uit te werken woonwensen lijst en de keuze voor sanitair en tegelwerk. U wordt hierin begeleid door ons team van koperbegeleiders. Alhoewel het onze intentie is om zoveel mogelijk met ieders individuele wensen rekening te houden, is het helaas niet altijd mogelijk alle verzoeken te honoreren, omdat de bouw van de woning deel uitmaakt van een seriematig bouwproces en de woning bij oplevering dient te voldoen aan onder andere het bouwbesluit, de installatie voorwaarden (NEN-normen), de eisen van de nutsbedrijven en de garantieregelingen van SWK. De in de woonwensenoffertes genoemde producten zijn afkomstig van derde leveranciers/ fabrikanten. Het kan voorkomen dat op het moment van ondertekening van de koop-/ aannemingsovereenkomst en/of de woonwensenopdracht een of meer producten niet meer of niet tijdig meer kunnen worden geleverd door de fabrikant of leverancier dan wel anderszins modificaties aan het product zijn aangebracht. De offertes voor de woonwensen worden derhalve gedaan met voorbehoud van zodanige (tussentijdse) wijzigingen en overigens met inachtneming van dezelfde voorbehouden die de derde leverancier/fabrikant jegens ons heeft gemaakt. Indien sprake is van een situatie als hiervoor genoemd zijn wij niet aansprakelijk voor eventueel daardoor ontstane kosten of schades. Sanitair en tegelwerk Ten aanzien van individuele verzoeken met betrekking tot wijzigingen van sanitair en tegelwerk kunt u zich in verbinding stellen met de nader te bepalen projectleveranciers alwaar men u graag van dienst is. Meer informatie aangaande woonwensen staat vermeld in de Procedure Woonwensen behorende bij de betreffende keuzelijsten.

62

Wet bescherming persoonsgegevens Heijmans Vastgoed respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Tenzij u ons meedeelt dat u daarop geen prijs stelt, zullen wij uw NAW-gegevens verwerken om u te kunnen informeren over producten en diensten van ons bedrijf. Daarnaast verstrekt Heijmans Vastgoed uw gegevens aan derden zoals de keukenleverancier, sanitair- en tegelleveranciers, etc, zodat zij in staat worden gesteld u te benaderen met en te interesseren voor producten die op uw persoonlijke situatie zijn toegesneden. U hebt het recht zich kosteloos te verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen ingeval de

gegevens bijvoorbeeld feitelijk onjuist zijn. U kunt zich wenden tot Heijmans Vastgoed.   1 Algemene bepalingen 1. Het Bouwbesluit en de Model-bouwverordening. 2. De bepalingen van Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK) 2014. 3. De voorschriften van de nutsbedrijven. 4. De gemeentelijke verordeningen en voorwaarden 5. Ongeacht hetgeen in deze technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de door SWK gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaardvoorwaar den. Ingeval enige bepaling in deze technische omschrijving daarmee onverenigbaar mocht zijn c.q. nadeliger mocht zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen van SWK 2014. 2 Algemeen 1. Het project “11 woningen fase VII van De Buitenplaats van Ruytenburch“ is gelegen in Vlaardingen tussen de Kleine Buitenweide en Luitenantstraat en is een onderdeel van een totale gebiedsontwikkeling ‘De Buitenplaats Van Ruytenburch. De verschillende woningtypes in de gebiedsontwikkeling betreffen grondgebon den 2^1 kap woningen, rijwoningen, vrijstaande woningen en patiowoningen, de uitgifte van vrije kavels en appartementen. 2. Het (buiten-)meubilair, de kasten, garderobes, auto’s, fietsen, de apparatuur en dergelijke, als Artist Impressions getoond worden niet geleverd, tenzij uitdrukkelijk vermeld in deze omschrijving. 3 Hoogteligging 1. Het peil (P), bovenkant afgewerkte begane grondvloer wordt door de gemeentelijke dienst nader vastgesteld. 5 Grondwerken 1. De bouwput wordt tot voldoende diepte ontgraven. 2. Grondwerken, voor zover niet noodzakelijk voor de realisatie van de woningen, vallen niet onder het gewaarborgde van de Garantie- en waarborgregeling 2014 van SWK. 6 Buitenriolering 1. De buitenriolering wordt tot aan het riool van de gemeente uitgevoerd, volgens voorschriften en aanwijzingen van de gemeente. 2. Het hemelwater van de woningen wordt afgevoerd en aangesloten op het gemeentelijk riool. 3. De leidingen worden t/m de aansluiting op het gemeentelijk riool voorzien van de noodzakelijke hulp-, ontstoppings-, verloop-, aansluit- en expansiestukken alsmede de noodzakelijke sifons en ontluchtingen.

4. De aansluitkosten voor de woningen zijn voor rekening van de Ontwikkelaar. 7 Terreininrichting 1. Huisvuil wordt verzameld middels ondergrondse vuilcontainers. De inrichting van het openbare gebied is vastgesteld in het definitief ontwerp van de openbare ruimte, deze tekening is op de site van de gemeente Vlaardingen terug te vinden en hierin is bijvoorbeeld aangegeven waar de ondergrondse vuilcontainers zijn gesitueerd. 2. De erfafscheidingen bestaan uit een stalen siertuinhekwerk van 1000 mm hoog of een gemetselde tuinmuur hoog 600 mm met daarbovenop een stalen siertuinhekwerk en daarachter een ligusterhaag van 1500-1800 mm hoog. Een en ander volgens de situatietekening. 3. De achtertuinen worden voorzien van een terras aansluitend aan de achterdeur conform de verkooptekening. In de voortuinen wordt een tegelpad afmeting 400 x 600mm aangelegd naar de entreedeur volgens tekening. De parkeerplaatsen zijn voorzien van rijstroken van betonnen tegels. Een en ander volgens de situatietekening. 4. De groenvoorzieningen en bestratingen vallen niet onder het gewaarborgde van de garantie- en waarborg regeling van SWK. De bestrating, verlichting, beplanting, hekwerken etc. worden uitgevoerd volgens de situatietekening. 8 Fundering 1 De funderingen van de woningen worden als gewapende betonfunderingen uitgevoerd, waar onder betonnen funderingspalen, één en ander volgens de door Bouwtoezicht goedgekeurde tekeningen van de constructeur. 9 Vloeren en vloerafwerking 1. De begane grondvloeren van de woningen worden uitgevoerd als een geïsoleerde betonvloer. Onder de begane grondvloer van de woning bevindt zich een kruipruimte. 2. De verdiepingsvloeren van de woningen worden in gewapend beton uitgevoerd. De dikte van de vloeren als ook de benodigde wapening is bepaald door de constructeur. 3. De vloer van de buitenberging wordt uitgevoerd in beton. De vloeren van de buitenbergingen worden niet afgewerkt. 4. De vloeren van de woningen worden afgewerkt met een anhydriet dekvloer. De vloer wordt niet nader geschuurd. Voor de afwerking van de vloer, na de oplevering, wordt geadviseerd contact op te nemen met uw vloerenleverancier om na te gaan welke eventuele nabehandeling benodigd is. Het toilet en de badkamer worden afgewerkt met een zandcementdekvloer. Er worden geen vloerplinten geleverd of aangebracht. 5. Vloertegels: Voor de te betegelen vloeren kan

een keuze worden gemaakt uit een zorgvuldig samengestelde collectie vloertegels. De specificatie per woning is terug te vinden in de tegelbrochures. Voor het tegelwerk geldt het afwerkingsniveau Elite

10 Plafondafwerking 1. De plafonds in alle woningen worden voorzien van wit spuitwerk m.u.v. het plafond in de meterkast en de garage. 11 Gevels 1. De gevels bestaan uit spouwmuren. Het gevelmet- selwerk van de woningen wordt in baksteen uitgevoerd in wildverband. Sierbanden (strepen) worden uitgevoerd in geglazuurd baksteen en prefab beton bij de bouwnummers 100 t/m 103, volgens tekening. 2. In het gevelmetselwerk worden de noodzakelijke dilataties aangebracht. Dit houdt in dat er ‘extra’ verticale voegen komen op plaatsen waar scheur- vorming verwacht wordt. Deze open voegen zijn enkele millimeters breed. De constructeur geeft in overleg met de leverancier van de stenen aan op welke plaatsen deze voegen moeten worden verwerkt. De dilatatievoegen staan daarom nog niet op de tekening aangegeven. 3. De gevels van de woningen zijn geïsoleerd. 4. De gevels van de garage zijn voorzien van een spouw en geïsoleerd. 5. De binnenspouwbladen van de woningen worden uitgevoerd als kalkzandsteenwanden. In de gevels worden kozijnen en ramen van hardhout opgenomen met thermisch isolerende beglazing. 6. Boven de kozijnen in de gevel worden indien noodzakelijk lateien aangebracht. 7. De noodzakelijke lood- en kunststofstroken worden aangebracht voor een goede water- en tochtdichte afwerking. 8. Onder de kozijnen worden de noodzakelijke waterslagen of raamdorpels aangebracht. 9. Aan de achtergevel worden keramische waterslagen aangebracht onder de kozijnen volgens tekening.. 10.De buitenkozijnen worden uitgevoerd in hardhout . De optionele erkers zijn geïsoleerd. In de erkers zijn door deze afwerking geen elektra aansluitingen mogelijk. 12 Wanden en wandafwerking 1. De woning scheidende dragende wanden worden uitgevoerd in ankerloze spouwmuren van kalk zandsteen. 2. Alle als zodanig in de woning aangegeven separatiewanden worden als lichte scheidingswan- den in gipsblokken uitgevoerd, behoudens de (dragende). Alle wanden in woningen worden “behangklaar” opgeleverd met uitzondering van de wanden van de meterkast en sanitaire ruimte. 3. De woning wordt tevens voorzien van een zogenoemde stabiliteitswand, deze is voor de stijfheid van de woning en wordt in beton of kalkzandsteen uitgevoerd. 4. Onder de ramen waar een borstwering aanwezig is,

worden steenachtige vensterbanken aangebracht. 5. Voor de te betegelen wanden kan een keuze worden gemaakt uit een zorgvuldig samengestelde collectie wandtegels. De specificatie per woning is terug te vinden in de tegelbrochures. Voor de woningen geldt voor het tegelwerk het afwerkingsniveau Elite 6. Wandgedeelten van te betegelen wanden, welke niet tot plafond worden betegeld, worden afgewerkt met spuitwerk tot aan het plafond. Het toilet wordt tot circa 1400mm betegeld. De badkamer wordt tot aan het plafond betegeld. 7. De inwendige hoeken van wanden van het toilet en de badkamer worden van kitvoegen voorzien. Uitwendige hoeken worden voorzien van een kunststof profiel 13 Daken 1 De kapconstructie is een houten dakconstructie. 2 De afwerking van de daken aan de binnenkant is een witte afgewerkte plaat voorzien kunststof strippen ter plaatse van de naden. De ruimte onder de kap blijft een onbenoemde ruimte en voldoet qua afwerking niet aan de eisen van een verblijfsruimte. 3 De schuine daken worden voorzien van keramische dakpannen. 4 De (optionele) dakkapellen worden geïsoleerd uitgevoerd en zijn voorzien van een bitumen dakafwerking 5 In de dakvlakken worden voorzieningen aangebracht voor de afvoer van ventilatielucht, beluchting van de riolering en eventueel de voorzieningen van installaties. 6 Het platte dak van de garage/berging is een geïsoleerde betonnen vloer voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het plafond in de garage is onafgewerkt. 14 Timmerwerken 1. Buitenkozijnen: a. De buitenkozijnen en ramen in de gevels worden uitgevoerd in hardhout. b.De toegangsdeur van de woning is een geïsoleerde, in kleur afgelakte, vlakke plaatdeur. Deze wordt als stompe houten deur uitgevoerd en is voorzien van een glasopening, brievensleuf en kunststof dorpel volgens tekening. c. D  e terrasdeur is een hardhouten deur met glas volgens tekening. 2 De binnendeuren zijn op de fabriek afgelakte dichte opdekdeuren (kleur wit), in metalen kozijnen zonder bovenlicht. Ter plaatse van de meterkast wordt een dicht paneel als bovenlicht toegepast. 3 De trap in de trapkast van de woningen van de begane grond naar de 1e verdieping is een dichte hardhouten trap met stootborden en houten leuningen. De trap naar de 2e verdieping is ‘open’ hardhouten trappen zonder stootborden. Langs de muurzijde van de trap wordt een houten leuning gemonteerd. 4 Ter plaatse van trapgaten wordt bij de open zijden van de trappen een houten spijlenhek gemonteerd. 5 De meterkast wordt voorzien van betimmering

conform de eisen van de Nutsbedrijven en regelgeving. 6 Vloerranden en trapgaten worden afgetimmerd. 15 Beglazing 1. De glasdikten worden bepaald volgens NEN 2608. 2. De glasopeningen van de kozijnen, ramen en deuren in de gevels van de woningen worden bezet met Hoog Rendement isolerende beglazing. Door de verschillende dikten van de beglazing kan onderlinge kleurverschil optreden. 16 Keuken inrichting 1.De woning is niet voorzien van een keuken. Wel zijn standaard aansluitpunten voorzien en kan in overleg met de kopersbegeleider en de projectleverancier een aanbieding worden gedaan voor het leveren en plaatsen van een keuken. De standaard aansluitpunten zijn op de “nultekening” aangegeven welke de kopersbegeleiding verstrekt. 17 Metaalwerken 1. Ter plaatse van raamopeningen worden waar nodig metalen doorvalleuningen aangebracht, zoals aangegeven in de geveltekeningen. 2. De balustrades en eventuele Franse balkons bestaan uit metalen hekwerken eea volgens tekening. 3. De luiken zoals op tekening aangeven worden uitgevoerd in metaal volgens tekening. 18 Schilderwerk 1. Gevelstenen worden voorzien van schilderwerk volgens tekening. 2. Alle buitenhoutwerk wordt voorzien van een alkydverflaag . Binnen timmerwerk, wordt zoveel mogelijk fabrieksmatig afgewerkt 3. De trappen worden fabrieksmatig transparant gelakt. De houten leuning langs de muurzijde van de trappen wordt fabrieksmatig transparant gelakt. 4. De volgende metalen onderdelen worden in kleur gecoat d.m.v. poedercoating: a. de in het zicht komende stalen gevellateien en kolommen. b. s talen hekwerken en sierroosters. c. aluminium waterslagen en dakrandprofielen. 5. Onbehandeld blijven de meterschotten en de leidingen in de meterkasten. 6. De overige leidingen in de woning en de in het zicht blijvende leidingen buiten de woning worden niet geschilderd. 19 Binnen riolering De goten en daken worden voorzien van zinken hemelwaterafvoeren, afhankelijk van de positie. De hemelwaterafvoer wordt aangesloten op het gemeenteriool. De garage wordt aan de buitenzijde voorzien van een kunststof hemelwaterafvoer welke wordt aangesloten op de terreinriolering of op het rioleringsstelsel van de woning. De binnenriolering is van gerecycled PVC van de woningen en omvat de volgende aansluitpunten, zoals aangeduid op tekening: a. het toilet;

63


Technische omschrijving b. het fonteintje; c. de spoelbak van de keuken; d. de wastafel; e. de douche; f. het bad (exclusief bouwnummer 100 t/m 103) g. een aansluiting voor een wasautomaat; h. een aansluiting voor een vaatwasmachine; 20 Waterinstallaties 1. De woningen hebben een wateraansluiting in de meterkast. Alle woningen krijgen een individuele watermeter. 2. De woningen worden van warmwater voorzien, middels HR ketel gasgestookt. Warm watertap- punten voor de spoelbak in de keuken, de wastafel en de douche in de badkamer volgens tekening. De aansluitkosten zijn voor rekening van de Ontwikkelaar 21 Binneninstallatie koudwaterleidingen 1. Vanaf de drinkwateraansluiting in de meterkast wordt de koudwaterleiding aangelegd naar op tekening aangegeven plaats van de tappunten. 23 Sanitair 1. Standaard wordt het hoogwaardige sanitair geleverd in de kleur wit volgens tekening. Het sanitair wordt met zorg samengesteld en is in de sanitairspecificatie nader beschreven. Voor alle bouwnummers geldt afwerkingsniveau Elite (een glazen douchescherm is optioneel), eea volgens de sanitair specificatie. 24 Centrale verwarming 1. Alle woningen zijn voorzien van een centrale verwarmingsinstallatie middels een HR ketel Intergas (CW5). Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming in alle ruimtes, met in de badkamer een elektrische handdoekradiator. Per huis wordt een volautomatische gasgestookte laagtemperatuur centrale verwarmingsinstallatie met warmwatervoorziening geïnstalleerd, voorzien van een kamerthermostaat in de woonkamer en een ruimte-thermostaat in de overige verblijfsruimten. De capaciteit van de installatie is berekend volgens de eisen van het SWK, waarbij de vertrektemperaturen zoals hieronder genoemd bereikt en behouden kunnen worden bij een gelijktijdige verwarming van alle vertrekken, bij gesloten ramen en deuren en een in werking zijnde mechanische ventilatie.

64

· Woonkamer · Keuken · Slaapkamers · Badkamer · Toilet · Hal · Overloop · Garage · Onbenoemde ruimte

20°C 20°C 20°C 22°C 15°C 15°C 15°C 15°C 15°C

25 Gasfitterswerk 1. De gasleiding wordt vanaf de plaats van de gasmeter gelegd naar de volgende aansluit punten: a: kooktoestel in de keuken b: cv-ketel /warmwaterapparaat 2. De aansluitkosten zijn voor rekening van de ontwikkelaar. 26 Ventilatievoorzieningen 1. De woningen worden voorzien van ventilatie- systeem gebaseerd op een natuurlijke toevoer en een CO2 gestuurde mechanische afvoer. De keuken, het toilet, de badkamer, de inpandige berging/kast (niet zijnde een trapkast) met de opstelplaats van de wasmachine en droger worden mechanisch afgezogen. Let op! Op de afzuigpunten in de keuken kan geen afzuigkap aangesloten worden. U kunt uitsluitend kiezen voor een zogenaamde recirculatiekap. In de woonkamer en slaapkamers wordt buitenlucht via ventilatieroosters aangevoerd. 2. De luchtkanalen voor de ventilatie zullen zoveel mogelijk in het plafond (vloer van de verdieping erboven) en de leidingschacht weggewerkt worden. Op de zolder zijn de leidingen in het zicht. 27 Elektrische installaties 1. De installatie voldoet aan de eisen gesteld in NEN 1010 en het Bouwbesluit, alsmede aan de eisen van het energiebedrijf, welke bij moment van bouwaanvraag gelden. De installatie wordt verdeeld over de benodigde groepen en voorzien van een aardlekschakelaar. De groepenverdeelkast wordt opgenomen in de meterkast. De leidingen worden weggewerkt in vloeren en wanden, met uitzondering van de leidingen in de meterkast, welke in het zicht blijven. 2. Alle woningen zijn voorzien van PV-panelen 3. Het is mogelijk dat bij een combinatie van verschillende volumeopties (uitbouwen, erkers etc.) er extra PV-panelen en/of andere energie maatregelen toegepast moeten worden om de benodigde EPC norm te kunnen handhaven. Extra kosten hiervoor worden als meerwerk verrekend. De woning zal na de keuze voor deze opties worden doorgerekend door de installateur voor de eventuele noodzaak hiervan. 4. Lichtpunten, wandcontactdozen, schakelaars, rookmelders en toebehoren worden aange bracht volgens geldende voorschriften. 5. Schakelaars en wandcontactdozen in de woning zijn inbouw (met uitzondering van die inde meterkast, buitenberging welke het type opbouw worden), kleur wit. Plaatsing schakelaars circa 105 cm boven de vloer. 6. Plaatsing wandcontactdozen in de keuken (boven aanrecht) circa 125 cm, in de badkamer en berging circa 105 cm en in de woonkamer en slaapkamers in de woningen circa 30 cm boven

de vloer. 7. De woning wordt ingericht voor een aansluiting op de centrale antenne inrichting (CAI). Voor de CAI-aansluiting wordt een aansluitpunt, welke niet is voorzien van bedrading, in de woonkamer aangebracht. De montagedoos wordt aange bracht op 300 mm boven de vloer. De aansluiting wordt verkregen door het sluiten van een abonnement bij het centraal antenne bedrijf en voldoen van entreekosten. Deze kosten zijn niet bij de koopsom inbegrepen. 8. De woning wordt ingericht voor een telefoon aansluiting. Voor de telefoonaansluiting wordt een aansluitpunt, welke niet is voorzien van bedrading, in de woonkamer aangebracht. De montagedoos wordt aangebracht op 300 mm boven de vloer. De aansluiting wordt verkregen door het sluiten van een abonnement op het telefoonnet en voldoen van entreekosten. Deze kosten zijn niet bij de koopsom inbegrepen. 9. De plaats en het aantal lichtpunten, schakelaars en wandcontactdozen in de woning volgens tekening. 10.De woningen worden voorzien van een belinstallatie bestaande uit drukker, beltrafo en schelinstallatie. 11. Bij de woningentree aan de voorgevel wordt een verlichtingsarmatuur aangebracht. De levering en aansluiting van armaturen binnen de woning is niet in de koopsom inbegrepen. 12.Alle woningen worden voorzien van rookmel- ders welke worden aangesloten op de elektra installatie en worden voorzien van een back-up batterij. 13. De lichtarmaturen en lampen vallen niet onder het gewaarborgde van de Garantie- en Waarborgregeling SKW. De aansluitkosten van elektra, inclusief CAI en telefoon zijn voor rekening van de Ontwikkelaar. 14.De woningen standaard voorzien van een zogenaamde 3 fase aansluiting (3 x 25 A) 15.Uitbreidingsopties kunnen van invloed zijn op aantal PV panelen om te voldoen aan de geldende energienormen. 16.Bij de vloerverwarming behoort een naregeling, temperatuurregeling per ruimte middels een thermostaat kan in overleg met de kopersbe- geleider worden aangeboden als meerwerk.

28 HUISBESTURING SLIMWONEN De woning wordt standaard voorzien van; Programmeerbare verlichting: Alle door Heijmans aangebrachte lichtpunten in de woning zijn apart te programmeren en op afstand te bedienen met een smartphone of tablet (alleen nog mogelijk met android en iPhone). Bij de voordeur wordt een centrale “woning verlaten”-schakelaar aangebracht. Schakelbare wandcontactdozen: In de woonkamer zijn 3 wandcontactdozen (helft van een dubbele wandcontactdoos) gekoppeld aan de installatie. Deze zijn apart te programmeren en op afstand te bedienen met een smartphone of tablet. Intelligente schakelaars: Alle schakelaars in de woning kunnen als ‘normale’ verlichtingsschakelaar worden gebruikt. Koppeling van de rookmelders: De in de woning aangebrachte rookmelders zijn gekoppeld met de verlichting. Bij activatie van de rookmelders wordt de verlichting in de woning ingeschakeld. Inzicht in uw energieverbruik: SlimWonen geeft u via een energiemonitor inzicht in uw elektriciteits- en gasverbruik. Koppeling met smartphone of tablet: Alle geleverde functies zijn op afstand te bedienen met uw smartphone of tablet. (alleen nog mogelijk met android en iPhone) 29 Hang- en sluitwerk Sloten van binnendeuren Woonkamer Loopslot Slaapkamer Loopslot Badkamer Vrij- en bezetslot Toilet Vrij- en bezetslot Inpandige berging/kast Kastslot Meterkast/stadsverwarming Kastslot Overige Loopslot

KLEURENSCHEMA (VOORLOPIG) Bouwnummers 100 t/m 103 Gevelmetselwerk standaard roodachtig Gevelband licht witachtig beton Gevelband donker donker geglazuurde steen Houten gevelkozijnen witachtig Ramen witachtig Entreedeur donker Overige deuren witachtig Dakkapel witachtig Dakpannen antraciet KLEURENSCHEMA (VOORLOPIG) Bouwnummers 104, 107, 109, 110 Gevelmetselwerk standaard roodachtig Gevelband licht witachtig Houten gevelkozijnen witachtig Frans balkonhek antraciet/zwart Ramen witachtig Entreedeur groenachtig Overige deuren witachtig Luiken witachtig Overige deuren witachtig Erker witachtig Dakkapel witachtig Dakpannen antraciet KLEURENSCHEMA (VOORLOPIG) Bouwnummers 105, 106, 108 Gevelmetselwerk standaard roodachtig Gevelmetselwerk licht licht gekeimd Gevelmetselwerk plint donker Prefab betonnen trap naturel beton Houten gevelkozijnen witachtig Ramen en deuren grijsachtig Erker witachtig Dakkapel witachtig Dakpannen antraciet

Sloten van buitendeuren Voordeur Cilinderslot, 3 puntssluiting Achterdeur Cilinderslot, 3 puntssluiting Garagedeur Cilinderslot, 3 puntssluiting De cilindersloten van de woningen worden gelijksluitend uitgevoerd.Scharnieren worden in gegalvaniseerde uitvoering uitgevoerd. De gevelelementen incl. het hang- en sluitwerk worden inbraakwerend uitgevoerd volgens de eisen van het Bouwbesluit (inbraakwerendheidsklasse 2).  

65


Ons team even voorstellen FERRY NEFKENS

De Witte Garantiemakelaars is al vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van De Buitenplaats Van Ruytenburch. Al jaren ontvangen wij de vraag van doorstromers naar luxe woningen vlakbij het gezellige oude centrum. Deze woningen sluiten goed aan bij de woonwens van de toekomstige bewoners!

CHAKIR AHALOUI

Binnen Heijmans ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van De Buitenplaats Van Ruytenburch. Samen met geïnteresseerden hebben wij gewerkt aan het ontwerp van de woningen en ik ben ontzettend trots op het eindresultaat. Deze nieuwe deelplannen sluiten perfect aan op de woningen welke nu worden gerealiseerd.

RAYMOND RAADTGEVER

Binnen Heijmans houd ik mij bezig met de ontwikkeling, marketing en verkoop van projecten. Veel geïnteresseerden van de woningen in De Buitenplaats Van Ruytenburch heb ik tijdens de woonworkshop en open dagen al ontmoet en ik hoop dat er na start verkoop nog vele nieuwe ontmoetingen bij gaan komen. Ik kijk er naar uit u te informeren en hoop van harte dat u uw droomwoning in dit prachtige project zal vinden

MARIA PIGMANS

Vanaf het punt dat u als geïnteresseerde bij ons binnenstapt ben ik uw aanspreekpunt bij Heijmans, voor al uw vragen tijdens de aankoopperiode. Graag begeleiden wij jullie met alle vragen die er zijn bij het kopen van een nieuwbouw huis.

MAKELAAR

COMMERCIEEL MANAGER

ONTWIKKELAAR

COMMERCIEEL MEDEWERKER

Kopersbegeleider Nadat u heeft gekocht zal er door de kopersbegeleider met u een afspraak worden gemaakt om het meer- en minderwerk traject te bespreken. Tijdens de gehele bouwperiode zal de kopersbegeleider uw aanspreekpunt zijn voor alle vragen die u heeft en u te begeleiden naar het moment van de sleuteloverdrachtvoor uw nieuwe woning

66

DISCLAIMER Deze brochure is met veel zorgvuldigheid samengesteld. De brochure maakt echter geen deel uit van de contractstukken en aan de beelden, teksten en overige informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Heijmans, oktober 2016.

67


Onze adviseur Ferry Nefkens helpt u graag verder De Witte Garantiemakelaars Korte Hoogstraat 4a 3131 BK Vlaardingen 010 - 434 38 44 ferry@dewittegarantiemakelaars.nl

Onze adviseurs Raymond Raadtgever en Maria Pigmans helpen u graag verder Heijmans Vastgoed Oostmaaslaan 71 Postbus 4422 3006 AK Rotterdam 010 - 266 28 00 vanruytenburch@heijmans.nl

www.vanruytenburch.nl www.facebook.com/vanruytenburch

Brochure fase7 vrijstaande woningen en 2^1 kapwoningen  

De Buitenplaats van Ruytenburch

Brochure fase7 vrijstaande woningen en 2^1 kapwoningen  

De Buitenplaats van Ruytenburch

Advertisement