Page 1

Temporada gener – juny 2020


MILLORES EN ACCESSIBILITAT (Instal·lació de Beepcons) El Teatre Joventut disposa d’un sistema d’orientació per a persones amb discapacitats visuals. Es tracta dels Beepcons, uns petits aparells que, a través del bluetooth, es comuniquen amb el telèfon de l’usuari que hi tingui instal·lada l’aplicació corresponent. L’usuari rep al seu mòbil un llistat amb la informació de tots els punts Beepcon de l’equipament. Cadascun d’aquest punts avisa a la persona quan s’hi aproxima mitjançant un so o vibració, i l’informa sobre què hi ha a la zona on es troba i a quina distància. Aquest sistema permet que persones amb tot tipus de discapacitats visuals puguin orientar-se i moure’s autònomament per l’equipament.


GENER

MARÇ

ABRIL

Dansa

Teatre

Música

Dissabte 18

Diumenge 1

Divendres 3

BARRIS EN DANSA

SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS

PACO IBÁÑEZ

Teatre

Dissabte 25

SEÑOR RUISEÑOR, Els Joglars Música

Divendres 31

ANNA ROIG & ÀLEX CASSANYES BIG BAND

FEBRER Teatre

Dissabte 1

LA NETA DEL SR. LINH, Lluís Homar Teatre

Diumenge 2

PALABRA DE CARRETERO

Teatre Música

Divendres 6

GIULIA VALLE; HOMENATGE A CARLOS CANO Teatre

Dissabte 7 i diumenge 8

Teatre

Diumenge 15

CANÇÓ PER TORNAR A CASA, T de teatre Teatre

Dissabte 22

LA RAMBLA DE LES FLORISTES, TCN Flamenc

Dissabte 29

MEMORIAL ANTONIO MAIRENA

PAU ALABAJOS

YO SOBREVIVÍ A LA EGB, Jordi Merca

Dissabte 7

AULA BRECHT, Cia. El Globus Dansa

Del 13 al 29

Quinzena metropolitana

Diumenge 26

MAIG Teatre

Dissabte 9

VIEJO AMIGO CICERÓN Dansa

Dansa

MANUEL LIÑÁN

GAZOLINE, La Joven Compañía

Dissabte 18

Teatre (Sala B)

Divendres 7

Diumenge 9

Música

Teatre / humor

Dissabte 14

Teatre

EL REY LEAR, Atalaya TNT

FAIRFLY, La Calòrica

Música

JABIER MUGURUZA & BERNARDO ATXAGA

Divendres 17

Música

Diumenge 15

RECITAL GUILLERMINA MOTTA Dansa / teatre

Diumenge 22

MARÚNICA, Cia. Roberto G. Alonso Dansa

Divendres 27

AROUND THE WORLD, Brodas Bros Música

Dissabte 28

MARIA FARANTOÚRI Teatre

Diumenge 29

CINCO HORAS CON MARIO, Lola Herrera

Dissabte 16 i diumenge 17

GISELLE, Centre de dansa de Catalunya

JUNY Teatre

Del 12 al 21

L’H FA TEATRE


18 de gener DISSABTE 20 h / 6 €

BARRIS EN DANSA Barris en Dansa és un projecte comunitari de dansa social liderat per Álvaro de la Peña, de la companyia de dansa Iliacán. El coreògraf i soci fundador de La Caldera va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa per aquest treball coreogràfic professional, pedagògic i social. El projecte posa en escena participants de totes les edats i condicions de diversos indrets.

“Barris en Dansa és una experiència humana a través de l’art. L’art no resideix només en els professionals que, en certa manera, ens l’hem apropiat. Amb les palanques del nostre saber i experiència, podem donar a les persones l’oportunitat de realitzar i construir fets artístics de gran qualitat i d’important cohesió social i experiència humana.” Álvaro de la Peña


25 de gener DISSABTE 20h / 22 €

Señor ruiseñor Els Joglars Direcció: Ramon Fontserè Dramatúrgia: Ramon Fontserè, amb la col·laboració de Dolors Tuneu y Albert CastrilloFerrer Intèrprets: Ramon Fontserè, Pilar Sáenz, Dolors Toneu, Xevi Vilà, Juan Pablo Mazorra, Rubén Romero

Santiago Rusiñol (1861-1931), nascut en el si de la burgesia catalana, simbolitza una personalitat intensa i complexa, amb una visió melancòlica, amarga i desencantada de la vida. El seu caràcter enginyós i cosmopolita fa d’ell un referent d’allò que els espanyols consideren la Catalunya cívica. Un jardiner de Parcs i Jardins ha de deixar el treball per culpa del reuma, i el reubiquen al Museu Rusiñol, on farà de Rusiñol presentant les visites teatralitzades. Però al cap d’un temps, quan ell s’ha enamorat del pintor, decideixen transformar el Museu Rusiñol en el Museu de la Identitat. A partir d’aquí es crea un conflicte entre dos mons: el de Rusiñol i el d’aquells que defensen la identitat, i als quals anomenen bàrbars. L’obra és una reivindicació de l’art com a pàtria universal, a partir de Rusiñol, contra les pàtries identitàries.

Espectacle en castellà Durada: 90 minuts


ANNA ROIG & ÀLEX CASSANYES BIG BAND PROJECT

31 de gener DIVENDRES 20.30 h / 20 €

La Tendresse Hommage aux belles chansons

Catorze músics, un director-arranjador i una intèrpret sobre l’escenari.

Veu: Anna Roig

La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes.

Direcció musical: Àlex Cassanyes

Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, en descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia anat guardant en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de la que sovint sembla que estigui mancada el món. Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor, com la tendresa. Plens de matisos, com la tendresa. Perfectes per gaudir encara més d’aquestes cançons amb una nova sonoritat que els ret un grat homenatge, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació.

Saxo alt i soprano: Roger Martínez Saxo alt, flauta i clarinet: Xavi López Saxo tenor i harmònica: Sergi Raya Saxo baríton i clarinet: David Miret Trompeta i flugelhorn: Gabri Prieto, Joan Miquel Giro i Alberto Redondo Trombó: Joan Cuscó, Joan Granados i Pere Montserrat Guitarra i pedal steel guitar: Guillem Callejón Carles Sanz - piano i teclats Contrabaix i baix elèctric: Xavi Carbó Bateria: Ricard Parera


1 de febrer DISSABTE 20 h / 22 €

La neta del sr Linh Lluís Homar A partir de la novel·la de Philippe Claudel Direcció: Guy Cassiers Intèrpret: Lluís Homar

Sol sobre l’escenari, Homar interpreta tots els papers del muntatge -el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark- i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions... tot portant a escena una història sobre la soledat i sobre l’anhel de comunicar-se amb els altres.

La neta del señor Linh és un espectacle sobre la força de la imaginació i la representació, amb un color i una atmosfera únics.

Amb el muntatge, Cassiers segueix abordant diverses temàtiques europees. Després de treballar temes com el colonialisme o l’ascens del nazisme i de la Shoah, ara el director belga se centra en el tema dels refugiats, un dels grans reptes als quals s’enfronta Europa en aquest moment. A més, en canviar el repartiment a cada ciutat on es representa l’espectacle, el tema adquireix noves perspectives. La temàtica dels desplaçats a la força té un impacte diferent en cada país segons les sensibilitats polítiques i històriques de la zona, i evoluciona cada vegada que canvia de llengua i d’actors, creant diversos relats europeus que dialoguen entre ells. Espectacle en català Durada: 75 minuts


2 de febrer DIUMENGE 18 h / 8 €

Palabra de carretero Cia. Cincoflamenco

Palabra de Carretero és una oda a la vida del carretero, a una manera de viure humil i senzilla, una tradició centenària què passa d’avis a nets que somnien portar la carreta del Sinpecado de la virgen del Rocío.

Intèrprets: Makarines, Luís y Dani Franco, Juan Luís Vela

Un passeig a través del flamenc, la narració i el teatre, pels passatges de la Romeria del Rocío explicat des del punt de vista del carretero. Una obra sincera i íntima, plena d’emocions, que transportarà l’espectador a l’entorn de Doñana i a l’aldea del Rocío.

Espectacle en castellà


7 de febrer DIVENDRES 20.30 h / 20 €

JABIER MUGURUZA & BERNANRDO ATXAGA Geltokiak izarretara (Estacions cap a les estels)

Veu: Jabier Muguruza Piano: Miquel Azpiroz Guitarra elèctrica: Jean-Marie Ecay Bateria: David Gómez Baix elèctric: Mikel Artieda

Amb motiu del 25 aniversari del Festival BarnaSants-cançó d’autor, el director, Pere Camps, encarrega un projecte especial al cantautor basc Jabier Muguruza. L’encàrrec consisteix a fer un recorregut per la cançó basca de temps anteriors, des de la mirada del Jabier. Una mirada retrospectiva, sense nostàlgia, però amb amor i reivindicació d’aquesta part del llegat deixat per aquests autors durant anys. La opció conceptual de Jabier Muguruza ha estat la de fer les versions de 15 temes publicats en el passat per cantants en llengua basca; temes que tenen un lloc privilegiat en la geografia afectiva-musical de l’artista. Jabier Muguruza estarà acompanyat per l’escriptor Bernardo Atxaga recitant el seus textos.


9 de febrer DIUMENGE 19 h / 18 €

Gazzoline

La Joven Compañía Cinc col·legues d’una banlieu de París es troben una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Des de fa uns dies, diversos incendis han estat provocats a diferents llocs, destruint vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara se senten aliens a ell. Europa no els ofereix aquells valors que coronen la seva bandera. I els carrers i els diaris s’omplen d’un ambient que podria ser de revolució o de guerra, d’esperança o de desesperació.

Autor: Jordi Casanovas Direcció: José Luis Arellano Garcia Intèrprets: Mard B. Ase, Jean Cruz, María Elaidi, Prince Ezeanyim, Delia Seriche

Un ambient que pot destruir il·lusions i amistats. Els cinc joves lluitaran per trobar el seu lloc en aquest món que no acaben de reconèixer.

Espectacle en castellÀ Durada: 80 minuts


16 de febrer DIUMENGE 19 h / 22 €

Cançó per tornar a casa T de Teatre Autora i directora: Denise Despeyroux Intèrprets: Mamen Duch, Marta Pérez , Carme Pla , Àgata Roca , Jordi Rico.

Què passa quan es retroben tres ex-actrius unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama. Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure al vell casalot heretat de la seva mare en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan. Ara no són res, però el destí vol que, mentre es produeix aquest retrobament, coin­ci­ deixin dos fets més. D’una banda, el dramaturg cèlebre, que ha estat sempre un llop estepari que fuig de la societat, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure, amb la seva ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici. Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncerlo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit.

Espectacle en català Durada: 90 minuts

Per la seva banda, Jonás, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.


22 de febrer Dissabte 20 h / 22 €

La rambla de les floristes

Teatre Nacional de Catalunya A la Rambla de les Flors s’hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina.

Autor: Josep Maria de Sagarra

Testimoni d’excepció́ de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer.

Direcció: Jordi Prat i Coll

I avui, vuit dècades després que en Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat. Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. D’una banda, l’estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l’Estat Català.

Intèrprets: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres

D’altra banda, l’obra està ambientada poc abans de la revolució de la Gloriosa de 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d’Isabel II.

Espectacle en català Durada: 110 minuts


29 de febrer DISSABTE 20 h

37è MEMORIAL ANTONIO MAIRENA Festival de flamenc Ciutat de L’Hospitalet

El Memorial Antonio Mairena s’ha consolidat com a un important festival de flamenc a Catalunya, que intenta apropar la música popular i tradicional a tota la ciutadania. La Peña Flamenca Antonio Mairena, entitat organitzadora del festival, ha treballat com a difusora de la cultura andalusa a la ciutat de L’Hospitalet i ha contribuït a enriquir la diversitat cultural de la nostra ciutat. En aquesta edició es podrà gaudir d’una nit de cante “jondo”, ball i guitarra, en què diferents artistes del món flamenc interpretaran diferents palos tradicionals i moderns del flamenc. Les entrades es poden adquirir, de dilluns a diumenge, de 10 a 15 h i de 19 a 22 h, al local de l’entitat (c. de Collserola, 68, baixos). També trucant als telèfons 93 449 48 23 i 661 910 466.


1 de març Diumenge 19 h / 22 €

SEÑORA DE ROJO SOBRE FONDO GRIS José Sacristán

“Hay que escuchar a Sacristán en la cumbre de su arte, interpretando a un hombre umbrío por la pena / casi bruno”. Marcos Ordoñez, El Pais “Sacristán respira sobre el escenario y lo colma de humanidad sin necesidad de recurrir a artificios”. El diario de Córdoba Nicolás, un pintor amb molts anys d’ofici, porta molt temps sumit en una crisi creativa i personal. Des de que va morir de manera sobtada la seva dona, no ha pogut tornar a pintar.

De Miguel Delibes Adaptació teatral: José Sámano, José Sacristán, Inés Camiña Direcció: José Sámano Intèrpret: José Sacristán

Sobreviu en aquest estat i la seva memòria, i potser també la seva imaginació, recorden i recreen aquells mesos de l’estiu i tardor de 1975, quan la seva filla gran estava a la presó per les seves activitats polítiques mentre que, al mateix temps, a l’Ana, la seva dona, què ho era tot per a ell, li diagnostiquen una malaltia què la du a una mort sobtada als 48 anys. Tota aquesta evocació, també dels dies d’alegries, és una apassionada història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort. Ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, ens parla de la felicitat i la seva pèrdua, i arriba a la intimitat de cadascú pel camí recte i simple de la veritat.

“Yo escribia para ella. Y cuando faltó su juicio, me falló la referencia. Dejé de escribir y esta situación duró años. En este tiempo pensé, a veces, que todo se habia terminado”. Miguel Delibes

Espectacle en castellÀ Durada: 90 minuts


6 de març DIVENDRES 20.30 h / 20 €

CARLOS CANO; en clau de jazz Giulia Valle

Aquest any 2020 es commemoren vint anys de la mort del cantautor granadí Carlos Cano. Carlos Cano és un referent a l’hora d’estudiar l’evolució de la cançó d’autor dels darrers anys a l’estat Espanyol, i també a l’hora d’aprofundir en els moviments socials d’Andalusia i del món en general en les darreres dècades.

Reivindicador i dignificador de les músiques populars, el seu compromís i les seves reivindicacions s’adapten perfectament al context en què el món està avui immers. Carlos Cano és migració, crisi, atur, rebeldia i lluita per les conquestes socials; però també és tolerància, mestissatge, drets humans... i sobretot, esperança i vida. Quan es compleixen 20 anys de la seva mort, el festival BarnaSants, juntament amb Carlos Cano Producciones SL i el Taller de Músics, reivindiquen la seva veu com un llegat necessari i imprescindible amb la creació d’aquest espectacle dirigit per Giulia Valle, que recrea amb amor i audàcia algunes de les grans cançons del cantautor de Granada.


7 de març, DISSABTE 20 h / 18 € 8 de març, Diumenge 19 h /18 €

Fairfly

La Calòrica Aquesta àcida comèdia de Joan Yago sobre el fals mite dels emprenedors s’ha convertit en un fenòmen de públic i crítica.

Dramatúrgia: Joan Yago

Premi de la Crítica de Catalunya (petit format)

Direcció: Israel Solà

Dos premis Butaca (Petit format i text) i dos premis Max (Revelació i text revelació). Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO.

Intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor GalisteoRocher, Vanessa Segura

La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere? Fairfly, és una comèdia sobre la bombolla de les startup i la cultura emprenedora. De què parlem quan parlem de canviar el món? Volem un canvi real o només estem intentant canviar la nostra posició al món?

Aquest espectacle es representarà amb el públic a quatre bandes damunt l’escenari. L’aforament està limitat a 100 localitats no numerades

Espectacle en català Durada: 80 minuts


7 de març DISSABTE 20.30 h / 16 €

Aula Brecht Cia. El Globus Direcció i dramatúrgia: Carles Grau Textos: Bertolt Brecht Traducció de l’alemany al català: Feliu Formosa Actor: Oscar Intente

“L’espectacle és una meravella. És fascinant, és hipnòtic. Aquest espectacle d’una horeta justa de llargada és tan bo que tinc ganes de recomanar-lo a tothom. Per la magia de l’escena. Oscar Intente ho fa tot natural, estableix una complicitat immediata amb el public. La direcció correspon a Carles Grau. Un altre bravo.” Patricia Gabancho, Nuvol “Convertir el espacio en un aula magnifica su función didáctica, algo que no puede ser mas alegórico de la intención de Bertolt Brecht y su teatro. La idea es, en si misma, genial. El resultado obtenido es de matrícula de honor. Cum laude”. Fernando Solla, En Platea “Es un pequeño espectaculo que merece larga vida” Maria Jose Rague, El Mundo Òscar Intente projecta l’esperit de rebel·lió de Brecht amb poesia i humor. Una quinzena de poemes i textos del dramaturg i poeta alemany, amb la intenció que l’espectador mantingui una actitud crítica que li permeti comprendre les realitats ocultes i que l’impulsi a prendre decisions cap a un món més just. L’acció transcorre en la reproducció escènica d’una aula.

Espectacle en català Durada: 60 min


Del 13 al 29 de març

Dansa. Quinzena metropolitana Programa a L’Hospitalet

Els Ajuntaments de Barcelona, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Esplugues, Cornellà, Viladecans, Sant Cugat del Vallès i el Prat de Llobregat, organitzen aquesta “Quinzena de dansa”. Un temps fort per a la dansa amb l’objectiu de donar el màxim protagonisme a aquesta disciplina artística en totes les seves modalitats.

Dissabte 14 març 20 h. Manuel Liñán. BAILE DE AUTOR. Teatre Joventut. Diumenge 22 de març 19 h. Cia. Roberto G.Alonso. MARÚNICA. Teatre Joventut. Divendres 27 de març 20.30 h. Brodas Bros. AROUND THE WORLD. A partir de les 19.30 h Brodas VR180, al vestíbul. Teatre Joventut. Dissabte 14 de març 19 h. Cia. José M. Álvarez. MOVIMIENTO COLATERAL. Durada: 50 minuts. Centre Cultural Bellvitge-Gornal.


Diumenge 15 de març 11 h. Exhibició L’H BAILA “Salsa i bachata”. Glorieta del mercat de Bellvitge. Dijous 19 de març 18 h. Kukai dantza i Brodas Bros. TOPA. Durada: 30 minuts. Av. de la Primavera / Església Mare de Déu de la Llum (la Florida) 12 h i 18 h. EUFORIA. Cia Sacule. Durada: 25 minuts. Rambla de la Marina Divendres 20 de març 9.30 h, 11 h i 12.30 h. Conferència / espectacle TRANSMISIONS, Javi Casado i Guille Vidal. Durada: 60 minuts. Centre Cultural de Santa Eulàlia 18 h. Kukai dantza i Brodas Bros. TOPA. Durada: 30 minuts. Pl. de Pius XII (Santa Eulàlia) . 19 h. La Intrusa. NIÀGARA. Durada: 17 minuts. Plaça de la Carpa (Can Serra). 19.30 h. Conferència / espectacle TRANSMISIONS, Javi Casado i Guille Vidal. Durada: 60 minuts. Centre Cultural Bellvitge-Gornal. Dissabte 21 de març 12.30 h. Cia. CreaMoviment. UN MÓN DE CARTRÓ. Espectacle familiar participatiu. Durada: 90 minuts. Centre Cultural Bellvitge-Gornal. Dilluns 23 de març 19 h. Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal. EXPLICA DANSA & TRANSMISIONS. Durada: 60 minuts. Centre Cultural La Bòbila. Dimarts 24 de març Tarda. Conferència / espectacle TRANSMISIONS, Javi Casado i Guille Vidal. Durada: 60 minuts. Centre Cultural Sanfeliu. Dimecres, 25 de març.


17.30 h. QUINZENA DAURADA. Centre Cultural Collblanc-la Torrassa. Dijous 26 de març 17.30 h. Cia. Ertza. MEETING POINT. Durada: 15 minuts i Cia. La Intrusa NIÁGARA. Durada: 17 min. Parc de la Marquesa (Collblanc-la Torrassa). 18 h. Cia.Del Revés. FINALE. Espectacle de dansa vertical. Durada: 17 min. Centre Cultural La Bòbila. Divendres, 27 de març 15 h i 16 h. MOVENT EMOCIONS. Els nens i nenes també ballen. Parc de Can Buxeres. Tarda. Cia. CreaMoviment. UN MÓN DE CARTRÓ. Espectacle familiar participatiu. Durada: 90 minuts. Centre Cultural Sanfeliu. Dissabte, 28 de març Durant tot el dia Plaça del Poliesportiu Municipal del Centre i voltants TERRITORI DANSA Un dia sencer dedicat a la dansa

4H ESCOLA DE DANSA Dansa per a tothom

TOTHOM BALLA

CLAIRE DUCREUX & TONI MIRA Avec le temps

CA LA VIDALA Les Faules (Les Feres) ACA.MARISMAS DEL GUADALQUIVIR Rumbeando CIA. SOL PICÓ Halab CIA. MAR GÓMEZ Slapstick ALAFIA AFRO CLUB MARINA MIGUEL (KERNEL DANCE THEATRE) Cávea

CIA. AINA LANAS Mawu THE JOKERZ COMPANY A risas LAURA MESTRES Maricarmen reviewed CIA. MAR GÓMEZ Swing It CIA. DEL REVES Finale


14 de març Dissabte 20.15 h / 20 €

Manuel LiñÁn Baile de autor Ball: Manuel Liñán

Baile de autor és la unió entre coreògraf i intèrpret de Manuel Liñán.

Cante: David Carpio

Després d’haver coreografiat per a altres companyies i intèrprets com el Ballet Nacional d’Espanya, Rafaela Carrasco, o Belen Maya, i haver-se consolidat com a bailaor solista, Liñán ens proposa aquestes dues facetes de la seva carrera que el caracteritzen representades per ell mateix.

Guitarra: Manuel Valencia

Manuel ens presenta un espai on el director i autor va creant les diferents escenes d’aquesta peça, donant vida en aquest mateix moment a cada element: la llum, el so, el cante, la guitarra, la música, el ball, etc... fent realitat tot allò que en aquells instants passa pel seu cap: el que pensa, el que imagina... Una fantasia que genera la unió en el propi artista, com a coreògraf i com a bailaor. Un director que somia, un bailaor que balla. Un somni que només ell imagina, però que tots podem veure. Un despertatri el no res.

Baile de autor ens deixa veure la part creativa de la construcció d’un espectacle, posant a la vista de tots els elements que el conformen.

Durada: 75 minuts


RECITAL GUILLERMINA MOTTA

15 de març Diumenge 19 h / 20 €

Una bruixa entre nosaltres Sílvia Comes, Ester Formosa, Anna Roig, Laura Simó i Mone Teruel.

Guillermina Motta. Una visió polièdrica de la cançó. Ha musicat poetes, ha adaptat als grans de la “chanson”, ha cantat tangos, ha composat cançons i ha proclamat cuplets en front del nerviosisme benpensant de casa nostra.

Sílvia Comes, Ester Formosa, Anna Roig, Laura Simó i Mone Teruel.

I ho ha fet d’una manera diferent. Potser la manera de fer d’algú que creu que sense alliberament personal no pot haver alliberament col·lectiu. D’algú que reivindica la necessària heterodòxia de la resposta.

Direcció escènica: Sílvia Comes

Una manera única de di, cantar i recitar, unes lletres . Quatre grans dones, cinc grans artistes, Sílvia Comes, Ester Formosa, Anna Roig, Laura Simó i Mone Teruel, han conspirat per reivindicar el treball cultural, les cançons imprescindibles d’aquesta artista referent indiscutible. La Guillermina Motta, samarreta número vuit de l’equip dels setze jutges. Pere Camps Concert especial Barnasants.


22 de març Diumenge 19 h / 10 € Espectacle familiar

Marúnica

Cia. Roberto G. Alonso Direcció i coreografia: Roberto G. Alonso

Marúnica és un espectacle familiar de dansa inspirat en la vida i obra de l’artista Maruja Mallo.

Escenografia: Roberto G. Alonso y Tony Murchland

Ana Maria Gómez González, més coneguda pel seu pseudònim Maruja Mallo (Viveiro 1902-Madrid 1995) fou una pintora surrealista gallega considerada una musa de la generació del 27.

Música original: Jordi Cornudella Intèrprets: Borja Fernández, Laura Marsal, Laia Vancells (resta de repartiment en curs)

Va formar part del grup de les anomenades “sense barret”, joves intel·lectuals que van escandalitzar a la societat de l’època atrevint-se a sortir al carrer sense aquesta peça. Prenent com a punt de partida l’obra i la vida de la pintora Maruja Mallo, Marúnica vol ser un viatge iniciàtic, divertit i lúdic per endinsar-nos tant a petits com grans en el fascinant món surrealista de la creadora gallega. La Cia Roberto G.Alonso transforma en moviment la seva variada obra i la connecta amb l’imaginari dels nens i nenes en un espectacle amb un potent element visual, tant característic de la companyia.

Durada: 60 min Espectacle recomanat a partir de 5 anys


27 de març Divendres 20.30 h / 20 €

Brodas Bros Around the world

Around the world és el nou espectacle de la companyia de dansa urbana Brodas Bros.

Direcció: Lluc Fruitós

És una aposta arriscada on els Brodas Bros ens mostren el seu recorregut internacional a través de la tecnologia.

Escenografia: Brodas Bros

En la seva trajectòria, els Brodas Bros han tingut l’oportunitat de portar el seu hip hop mediterrani per tot el món.

Escenografia visual: Dsilence

A Around the world es plasmen les experiències viscudes en aquests viatges mirant cap el futur, on la tecnologia pren un gran protagonisme: llums, làsers, leds, mapping… Cada passatge de les seves vivències arreu del món vindrà representada per una tècnica diferent, que aportarà a l’espectador una experiència visual inoblidable.

BRODAS - VR180 A partir de les 19 h, al vestíbul del Teatre Joventut Abans d’assistir a l’espectacle Around the world, aquells que ho desitgeu podreu gaudir d’una experiència immersiva amb unes ulleres de realitat virtual a 180 graus. Una coreografia de dansa urbana on els ballarins es poden centrar en tu, l’única persona que els està veient en aquell precís instant. Endinsa’t en el món virtual de Brodas.

Ballarins Brodas Bros: Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Berta Pons, Clara Pons, Marc Carrizo


28 de març Dissabte 20 h / 22 €

MARIA FARANTOURI La Grècia de Theodorakis Veu: Maria Farantouri Piano: Hënning Schmiedt

Maria Farantouri (Atenes 1947) és quelcom més que la veu favorita de Mikis Theodorakis, o que aquella jove amb ulleres que, a les barricades del maig del 68 francès es deixava veure a París entre els líders de la revolta. És una veu cristal·lina que ha quedat inscrita en el quadre d’honor de la gran música folk europea. Maria Farantouri és quelcom semblant a una heroïna. Veu dels exiliats durant la dictadura dels Coronels entre 1967 i 1974, activista política després, i parlamentària entre els anys 1989 i 1993 com a representant del Moviment Socialista Panhel·lènic (PASOK). Permanent aliada del compositor Mikis Theodorakis, avui se la considera la “veu nacional” de Grècia.


29 de març Diumenge 19 h / 22 €

CINCO HORAS CON MARIO Lola Herrera

“Lola Herrera vulve a imponer su sabiduría interpretativa.” Diego Doncel, ABC. “Lola Herrera consigue el pequeño milagro , con su voz y su presencia, de que un texto dicho, bien dicho, pueda ser teatro.” Eduardo Haro Tecglen, El País. Març de 1966. Una dona de mitjana edat acaba de perdre el marit de forma inesperada. Sola, a casa, vetlla el seu cadàver durant una última nit.

Autor: Miguel Delibes Adaptació: Miguel Delibes, Josefina Molina y José Sámano Direcció: Josefina Molina Intèrpret: Lola Herrera

Sentiments, preocupacions, veritats no expressades obertament, conflictes i retrets seran els gran protagonistes d’aquest monòleg-diàleg que posa punt i final a la vida en comú del matrimoni i encetarà una nova etapa plena d’esperança i que mira amb il·lusió cap al futur.

Cinco horas con Mario és, entre moltes altres coses, un document viu d’aquells anys. De les preocupacions econòmiques, religioses, polítiques, sexuals i morals que imperaven llavors i que Delibes, a través del llenguatge de la seva protagonista, va deixar retratades amb nitidesa. Però, per sobre de tot, Cinco horas con Mario ens parla dels assumptes eterns de l’ésser humà: de la culpa, de la soledat, de la incomunicació, del sentit de la vida. D’aquelles realitats més profundes i complexes que condicionen la nostra vida.

Espectacle en castellà Durada: 80 min


3 d’abril Divendres 20.30 h / 22 €

PACO IBÁÑEZ

Paco Ibáñez a l’Olympia. 50 aniversari 50 anys després de l’icònic concert a l’Olympia de París, Paco Ibáñez, convertit en llegenda viva i punt de referència per a varies generacions, ens ofereix un viatge per les cançons d’aquell moment històric, juntament amb noves composicions. Un concert especial que ens portarà a un espai d’amos i llibertat, un espai de resistència davant la injustícia, la violència i l’horror. Un espai que reivindica l’humanisme enfront la barbàrie del segle XXI. La seva veu i les seves cançons van acompanyar a una generació, que les va convertir en himnes que, a través del temps, continuen sonant cada cop que apareix un clam per a la llibertat.


17 d’abril Divendres 20.30 h / 22 €

El rey Lear Atalaya-TNT

El rey Lear ha estat l’espectacle més guardonat als premis de teatre andalús, amb un total de sis, entre ells al millor espectacle, actriu o actor i direcció.

A partir de l’obra homònima de W. Shakespeare

Així mateix, ha rebut 8 nominacions als premis Max 2019.

Direcció: Ricardo Iniesta

El rey Lear es basa en un conte popular que apareix incorporat a la història antiga d’Anglaterra des del segle XII. Diuen les cròniques que el vell Lear desitja conèixer el grau d’afecte de les seves tres filles per designar successora a aquella que més l’estimi. Dues es desfan amb lloances, i la més petita diu que l’estima com un pare i prou.

Intèrprets: Carmen Galardo, Sílvia Garzón, Lídia Mauduit, Elena Aliaga; María Sanz, Raúl Vera, Joaquín Galán, José Ángel Moreno, Javier Domínguez.

Li semblà massa poc al rei i la va castigar. El temps i les peripècies vindrien a demostrar més endavant què ella era l’única digna al tro i què per fi, desprès d’una guerra amb les germanes, l’aconsegueix. El resultat suposa una experiència extrema de dolor, bogeria i destrucció expressades cruament i sense reserves,

Espectacle en castellà Durada: 105 minuts


18 d’abril Dissabte 20 h / 20 €

PAU ALABAJOS

Concert de Cloenda del Barnasants Les hores mortes Presentació del seu darrer treball discogràfic, Les hores mortes .

Les hores mortes (RGB Suports, 2020), és el vuitè projecte discogràfic de Pau Alabajos, una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, que ha musicat en aquesta nova aventura discogràfica. No és l’única adaptació literària que apareix al nou àlbum: també hi ha una musicació del manifest en vers Vuit de març, de Maria Mercè Marçal (amb la col·laboració especial de les cantautores Gemma Humet, Meritxell Gené i Marta Rius, que hi posen la veu a l’enregistrament), i del poema No passareu, d’Apel·les Mestres, que Jordi Cuixart va recitar durant la seva declaració davant del Tribunal Suprem. Però hi ha vida més enllà de la literatura: el disc es completa amb un grapat de cançons d’amor i de guerra, temes inèdits escrits i compostos íntegrament per Pau Alabajos.


26 d’abril Diumenge 19 h / 18 €

yo sobreviví a la egb Jordi Merca

Yo sobreviví a la EGB és un show que rememora la dècada dels 80 i, en especial, les situacions més rocambolesques que vivíem a l’escola. L’època dels vuitanta va fer molt de mal a la infància de tots nosaltres. Aquesta època en la qual els nostres pares ens vestien de manera ridícula per enviar-nos al col·legi. Un espectacle de stand-up en què en Jordi Merca que et farà recordar d’una manera esbojarradament divertida aquell que vas ser i el que ara ets. Molt d’humor i música per desconnectar del món actual i connectar amb el bon rotllo. Si ets post-Naranjito però, sobretot, si ets pre-Cobi, sens dubte aquest és el teu show.

Espectacle en català i castellà Durada: 80 minuts


9 de maig Dissabte 20 h / 22 €

VIEJO AMIGO CICERÓN Josep María Pou Autor: Ernesto Caballero Direcció: Mario Gas Intérprets: Josep María Pou, Bernat Quintana, Miranda Gas

José María Pou despliega todas sus cualidades, como una oratoria impecable, y un control escénico innato.” Jon Carles Martí –Levante. “El texto de Ernesto Caballero está muy bien estructurado, ejemplifica el eterno conflicto entre la razón y el poder.” José Manuel Villafaina-El Periódico.

“Preterita mutare non possumus, sed futura providere debemus. No podemos cambiar el pasado, pero debemos prever el futuro.” Mirar el passat per entendre el present. Aquest és el punt de partida de Viejo amigo Cicerón, un text d’Ernesto Caballero que porta a escena la rellevància històrica i les contradiccions íntimes d’una de les figures fonamentals de la política i el pensament de l’antiga Roma: el cèlebre orador Ciceró, defensor dels valors democràtics, enfrontat fins a la mort a polítics corruptes i amb vocació dictatorial, a qui dona veu Josep Maria Pou, amb una posada en escena signada per Mario Gas. Espectacle en castellà Durada: 70 minuts


16 de maig Dissabte 17 de maig Diumenge 19 h / 10 €

Giselle

Centre de dansa de Catalunya Ballet en 2 actes estrenat a Paris el 1841. Obra mestra absoluta del ballet romàntic, està ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval.

Música: Adolphe Adam i Minkus

La història que narra està inspirada en l’obra De l’Allemagne que Heinrich Heine havia escrit en 1835.

Adaptació coreogràfica: Roser Muñoz i Joan Boix, segons original de Jules Perot, Jean Coralli i Petipa

Una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós.

Llibret de Théophile Gautier

En morir “donzella” es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi.

Intèrprets: Ballarins del curs de formació del Centre de Dansa de Catalunya

Una nit, quan el seu estimat Duc Albrecht és castigat per les Willis al bosc, Giselle, mostrant el seu amor etern, salvarà a l’enamorat protegint-lo de Myrtha, la Reina de les Willis.

Durada: 90 minuts (amb entreacte)


Del 12 al 21 de JUNY

L’H fa teatre

Mostra de teatre aficionat L’H fa Teatre, és una cita anual amb el teatre aficionat de L’Hospitalet, i que enguany arriba a la 24a edició. Durant dues setmanes, del 12 al 21 de juny, diversos grups de teatre aficionat de la ciutat presentaran els seus espectacles tant al Teatre Joventut com en d’altres equipaments, essent una mostra de la vitalitat teatral existent a L’Hospitalet. Drama, comèdia, intriga, experimentació, tragèdia... són alguns dels gèneres que, de ben segur, apareixeran en el programa d’aquesta 24a edició de L’H fa Teatre.


L’art emociona i mai ens deixa indiferents. Ajuda a desenvolupar la creativitat, potenciar l’autonomia personal i promoure l’esperit crític. Cada any, milers de persones en risc d’exclusió social gaudeixen de la cultura als teatres, auditoris i museus de Catalunya gràcies a Apropa Cultura. L’Hospitalet forma part d’aquest projecte social posant el Teatre Joventut i l’Auditori Barradas al servei d’aquests col·lectius i facilitant-los l’accés a la programació d’arts escèniques i música. Més informació: www.apropacultura.cat


PROGRAMA D’ESPECTACLES ADREÇATS ALS

CENTRES ESCOLARS


10 de FEBRER Dilluns / 9.30 i 12 h

Gazoline

La Joven Compañia París. Novembre de 2005. Massa joves per ser adults i massa grans per continuar essent nens. Cinc col·legues d’una banlieu de París es troben una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Ja fa deu dies que varis incendis han estat provocats a diversos llocs, fent malbé vehicles.

Espectacle en castellà Durada: 80 minuts més un col·loqui posterior

Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res al país encara es consideren aliens a ell. Europa no els ofereix aquells valors que coronen la seva bandera. El carrer i les noticies s’omplen d’un ambient que podria ser de revolució o de guerra. Aquest espectacle està especialment recomanat per a alumnat d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Graus (14-20 anys).

19 de FEBRER Dimecres / 9.30 i 11 h

La botigueta Tanaka teatre

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, pots de conserva, roba, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda del públic per descobrir el que cal saber per fer una compra responsable i quedar-ne satisfet. Aquest espectacle està especialment recomanat per a alumnat de cicle mitjà de Primaria (6-12 anys).

ESPECTACLE EN CATALÀ DURADA: 60 minuts


3 de MARÇ Dimarts / 9.30 i 11 h

Cosmix

Teatre Mòbil Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: fan música impossible, fan teatre “reciclàssic”, fan l’animal i, fins i tot, ens avancen el futur en viu i en directe!

Cosmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria Aquest espectacle està recomanat per a alumnat cicle mitjà i cicle superior de Primària (8-12 anys). ESPECTACLE EN CATALÀ. DURADA: 50 minuts

24 de MARÇ Dimarts / 10 i 11 h Auditori Barradas

Mans

Cia. Fes-t’ho com vulguis Tot per descobrir, tot per fer, tot a les teves mans.

Mans és un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música, que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai; la paraula, justa i afinada, per endreçar-ho tot. Aquest espectacle està recomanat per a alumnat d’Educació Infantil (2-6 anys). ESPECTACLE EN CATALÀ DURADA: 40 minuts


25 i 26 de NOVEMBRE Dimecres i dijous / 9.30 h i 11 h

CONCERTO A TEMPO D’UMORE

Orquestra de Cambra de l’Emporda & Jordi Purtí Un concert teatral adreçat a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants. Un espectacle participatiu que entreté i diverteix a auditoris de tots els gustos i totes les edats, recull aplaudiments unànimes i vesteix de gala qualsevol programació. Reserves: aquest espectacle està especialment recomanat per a tots els públics. Cicle mitjà i cicle superior de Primària, per a nois i noies d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Graus.

12 i 13 de DESEMBRE Dijous i divendres / 10 h

El Trencanous

Ballet en dos actes Centre de Dansa de Catalunya Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski, basat en un conte d’Alexandre Dumas, que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins. Espectacle recomanat per a totes les edats. Educació infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior de Primària i ESO (3-14 anys).

ESPECTACLE EN CATALÀ DURADA: 60 minuts


Els centres educatius interessats en assistir a les representacions s’han d’adreçar a teatre@plaudite.org o trucar al telèfon 635 227 236. Tots els espectacles estan inclosos al programa Intro.


SERVEI DE BAR/RESTAURANT Obert per a totes les funcions des d’una hora abans de l’inici de les representacions. El bar-cafeteria del Teatre Joventut ofereix un servei de sopars després de la funció (reserves al telèfon 629 166 335 i per correu electrònic a amatista.8@hotmail.com). www.cafeteriajoventut.com


TRIA ELS TEUS ESPECTACLES I GAUDEIX DELS MILLORS PREUS ABONAMENTS A LA CARTA • De 3 a 5 espectacles (25%): tria de tres a cinc espectacles i tindràs un 25% de descompte a cadascun. • A partir de 6 espectacles (50%): tria sis espectacles o més i tindràs un 50% de descompte a cadascun. Els espectacles triats han de ser a la llista i, en cap cas, els descomptes seran acumulables. Aquestes entrades (abonaments) es poden adquirir a la taquilla del Teatre Joventut.

DESCOMPTES GENERALS • Un 25% de descompte per a: pensionistes, menors de 18 anys i titulars del Carnet Jove, dels carnets del Club TR3SC o de la Xarxa de Biblioteques. • Grups: un 25% de descompte per a grups organitzats (a partir d’11 persones). Les bonificacions a grups només s’apliquen a la taquilla del teatre, amb reserva prèvia. Cada 10 entrades us oferim una invitació. Els descomptes a titulars del carnet de la Xarxa de Biblioteques o Club TR3SC, a menors de 18 anys i a grups només s’aplicaran a la taquilla del teatre.

HORARI DE TAQUILLA Els dies de funció, dues hores abans de començar.

Els dies 18, 19 i 20 de desembre, i 15,16 i 17 de gener, la taquilla del teatre estarà oberta de 18 a 20 h.


ESPECTACLES INCLOSOS EN L’ABONAMENT DIA

GÈNERE

ESPECTACLE

PREU

ABONAMENTS ABONAMENTS de 3 a 5 de 6 o més espectacles espectacles

GENER 18

Dansa

Barris en dansa

6€

4,5 €

3€

25

Teatre

Señor Ruiseñor, Els Joglars

22 €

16,5 €

11 €

31

Música

Anna Roig & Àlex Cassanyes

20 €

15 €

10 €

1

Teatre

La neta del senyor Linh, Lluis Homar

22 €

16,5 €

11 €

7

Música

Jabier Muguruza & Bernardo Atxaga

20 €

15 €

10 €

9

Teatre

Gazoline, La Joven Compañia

18 €

13,5 €

9€

16

Teatre

Cançó per tornar a casa, T de teatre

22 €

16,5 €

11 €

22

Teatre

La Rambla de les floristes, TNC

22 €

16,5 €

11 €

22 €

16,5 €

11 €

febrer

març 1

Teatre

Señora de rojo sobre fondo gris, Jose Sacristán

6

Música

Homenatge a Carlos Cano, Giula Valle

20 €

15 €

10 €

7

Teatre

Aula Brecht, Oscar Intente

16 €

12 €

8€

7

Teatre

Fairfly, La Calórica

18 €

13,5 €

9€

8

Teatre

Fairfly, La Calórica

18 €

13,5 €

9€

14

Dansa

Baile de autor, Manuel Liñan

20 €

15 €

10 €

15

Música

RECITAL Guillermina Motta, Silvia Comes

20 €

15 €

10 €

22

Dansa/teatre

MaRúNica, Roberto G.Alonso

10 €

7,5 €

5€

27

Dansa

Around the world, Brodas Bros

20 €

15 €

10 €

28

Música

Maria Farantouri

22 €

16,5 €

11 €

29

Teatre

Cinco horas con Mario, Lola Herrera

22 €

16,5 €

11 €


DIA

GÈNERE

ESPECTACLE

PREU

ABONAMENTS ABONAMENTS de 3 a 5 de 6 o més espectacles espectacles

abril 3

Música

Paco IbÁñez

22 €

16,5 €

11 €

17

Teatre

El Rey Lear, Atalaya

22 €

16,5 €

11 €

18

Música

Pau Alabajos

20 €

15 €

10 €

24

Humor

Yo sobreviví a la EGB, Jordi Merca

18 €

13,5 €

9€

maig 9

Teatre

Viejo amigo Cicerón

22 €

16,50 €

11 €

16

Dansa

Giselle, Centre de dansa de Catalunya

10 €

7,5 €

5€

17

Dansa

Giselle, Centre de dansa de Catalunya

10 €

7,5 €

5€

ESPECTACLES NO INCLOSOS EN L’ABONAMENT 2 febrer

Teatre/flamenc

29 febrer

Flamenc

Palabra de carretero Memorial Antonio Mairena


AUDITORI BARRADAS

Temporada de música i altres disciplines artístiques (setembre-desembre 2019) GENER Familiar

Cançó

Dissabte 25 / 18 h

Diumenge 26 / 19 h

MAURE EL DINOSAURE

JOAQUÍN CARBONELL

FEBRER Folk

Pop

Dissabte 1 / 20 h

Dissabte 15 / 20 h

HERMANOS CUBERO

SUBURBANO

Cançó

Cançó instrumental

Diumenge 2 / 19 h

Divendres 28 / 20.30 h

PABLO GUERRERO

ORCHESTRA FIRELUCHE & PAU RIBA

Mística

Diumenge 9 / 19 h

PEDRO BURRUEZO & MEDIEVALIA CAMERATA

Familiar

Dissabte 29 / 18 h

LA PRUNA I LA LLUNA


MARÇ Jazz-80’s

Cançó

Diumenge 8 / 19 h

Divendres 20 / 20.30 h

VINTAGE GRAMOLA

ANA PRADA

Cançó popular

Familiar

Divendres 13 / 20.30 h

Dissabte 21 / 18 h

LEÓN CHÁVEZ TEIXEIRO

BEATLES FOR CHILDREN

Acordions

Cançó

Dissabte 14 / 19 h

Diumenge 29 / 19 h

OCAB

JULIA LEÓN

ABRIL

MAIG

Lírica

Coral

Dissabte 18 / 20 h

Del 15 al 24

O PAZZO DESIRE!

37a SETMANA DE CANT CORAL DE L’HOSPITALET

Més informació a: www.auditoribarradas.cat


SERVEIS I INFORMACIÓ VENDA D’ENTRADES Per internet: www.teatrejoventut.cat A la taquilla del teatre: Els dies que hi ha funció, la taquilla s’obrirà dues hores abans de l’hora d’inici. Els dies 18, 19 i 20,de desembre, i 15,16 i 17 de gener, la taquilla del teatre estarà oberta de 18 a 20 h. SERVEI DE BAR Obert per a totes les funcions, des d’1 hora abans de l’inici de la funció El bar–cafeteria del Teatre Joventut ofereix un servei de sopars després de la funció (reserves al telèfon 629 166 335 o per correu electrònic a amatista.8@hotmail.com). www.cafeteriajoventut.com TRANSPORTS L1, L9s, L10s Torrassa i L5, L9s, L10s Collblanc. APARCAMENTS PROPERS Mercat de Collblanc i carrer del Llobregat Més informació Teatre Joventut Carrer de la Joventut, 4-10, 08904 L’Hospitalet Telèfon: 93 403 69 90 www.teatrejoventut.cat teatrejoventut@l-h.cat Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 402 96 74 (Àrea d’Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet). Si voleu rebre el programa de la temporada i informació periòdica de la programació, ompliu el formulari que trobareu al web.


Seguiu-nos a: /tjoventut

@tjoventut

VENDA D’ENTRADES PER INTERNET A:

www.teatrejoventut.cat Si voleu rebre el programa de la temporada i informació periòdica de la programació, empleneu el formulari que trobareu al web www.teatrejoventut.cat.


Dipòsit legal: B 1380-2020

TEATRE JOVENTUT: Carrer de la Joventut, 4-10 • 08904 L’Hospitalet • Metro L1: Torrassa / L5: Collblanc Telèfon: 93 403 69 90 • Més informació al telèfon 93 402 96 74 i a www.teatrejoventut.cat tjoventut

tjoventut

Profile for Regidoria de Cultura - Ajuntament de L'Hospitalet

Programa del Teatre Joventut (gener - juny de 2020)  

Programació de la Temporada de teatre, música i dansa 2019-2020 (gener - juny de 2020)

Programa del Teatre Joventut (gener - juny de 2020)  

Programació de la Temporada de teatre, música i dansa 2019-2020 (gener - juny de 2020)

Profile for culturalh
Advertisement