Csabagyöngye Kulturális Központ - intézményi kiadvány

Page 1KÖSZÖNTŐ KEDVES LÁTOGATÓNK, LEENDŐ PARTNERÜNK! A Csabagyöngye Kulturális Központ a békési megyeszékhely, illetve a Dél-alföldi régió egyik legmeghatározóbb komplex közművelődési és kulturális feladatokat ellátó intézménye. A központi épület elődje – az 1969-ben átadott ifjúsági és úttörőház – a hetvenes évek közepétől látott el általános művelődési otthoni feladatokat, mely a rendszerváltás után vette fel az Ifjúsági Ház és Általános Társaskör nevet, s vált a térség első számú közösségi színterévé. 2013 januárjában az „Agora” európai uniós projekt keretében egy korszerű, több mint 6000 m² hasznos alapterületű közösségi célokat szolgáló multifunkcionális létesítmény jött létre a volt „Ifiház” teljes körű átépítésével, kibővítésével. Békéscsaba eme városképileg is egyik legimpozánsabb, modern közintézményében akár kö-

CSAKK NEKED KONCERT, KIÁLLÍTÁS, KLASSZIKUS ÉS KÖNNYŰZENE, MŰVÉSZET, KÖZÖSSÉG, TÁNC, FESZTIVÁL, KONFERENCIA, KÉPZÉS, ISMERETTERJESZTÉS, TEHETSÉGGONDOZÁS, CSALÁDI PROGRAMOK, KULTURÁLIS TURIZMUS, KÖLYÖKSZIGET, DIÁKIRODA… ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS!

zel ezer fő befogadására alkalmas rendezvényterem, számos többfunkciós közösségi helyiség és kiállítótér, egyedülálló természeti környezetben kialakított szabadtéri rendezvényterasz, valamint kávézó és étterem magas színvonalon szolgálja a látogatók igényeit. A „Közművelődési Minőség Díjjal” kitüntetett Csabagyöngye minőségorientált szolgáltatásstruktúrával, a művelődési és közösségi alkalmak sokszínűségével, elhivatott és innovatív szakmaisággal mára a térség közéleti és kulturális fellegváraként jegyzett. Érték- és emberközpontú szakmai filozófiájának fókuszában a „Tudás-Élmény-Közösség-Alkotás” szimbiózásának megteremtése áll, melynek éppúgy alapköve a hagyományok tisztelete, mint a mai modern kor tudása és kihívása.


CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT Az Agóra projekt keretében egy modern, 6154 m² hasznos alapterületű, multifunkcionális közösségi, közművelődési központ épült meg Békéscsabán 2013-ban. A projekt központi elemét a Békéscsabán Ifiházként ismert, 1967-ben átadott művelődési, kulturális, szórakoztató, oktatási és igazgatási funkcióknak is helyt adó épület részleges bontása, illetve felújítása, bővítése jelentette. A volt Ifiház központi szerepet töltött be nemcsak Békéscsaba, hanem az egész megye szórakozni-kikapcsolódni vágyó lakosságának életében, azonban az épületet az állaga, felszereltsége, tereinek kialakítása alkalmatlanná tette arra, hogy megfeleljen egy modern kulturális-szórakoztató központtal szemben támasztott követelményeknek. A TIOP program keretében – egy kétfordulós pályázati eljárást követően – indult beruházás megvalósításához 1,79 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az önkormányzat. A támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország Kormánya biztosította, míg további 260 millió forintos saját forrással a beruházó járult hozzá a költségek finanszírozásához. A fejlesztés eredményeként a korábbi ötszintes épületrész teljes felújítására került sor, illetve az épület rendkívül jelentős új terekkel gyarapodott, amelyek az új intézmény arculatát megváltoztatták, szakmai lehetőségeit nagymértékben kibővítették. Külön említést érdemel a 408 fő befogadására alkalmas, mobil nézőtéri rendszerrel rendelkező hangverseny- és előadóterem, a 600 m² alapterületű, galériával is rendelkező multifunkcionális terem és a 340 m² alapterületű kiállítótér. Az épület rendelkezik továbbá egy 42 fős, jól felszerelt, meleg ételek készítésére is alkalmas saját étteremmel, illetve kávézó résszel, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a Körös-csatornán található Stéggel. Az intézmény audiovizuális rendszerét a kor követelményeinek és a létesítmény kiemelt jelentőségének megfelelően professzionális berendezésekkel alakították ki. A hangversenyterem és a multifunkcionális tér mellett hangfelvételek készítésére kiválóan alkalmas stúdióhelyiségek is épültek. A színpadból mintegy 120


négyzetméteres alapterületű egység mobil rendszerű, amely egyaránt alkalmas a hangversenyterem, a multifunkcionális terem, illetve a két tér – mobil falak elhúzásával történő – összenyitása során kapott mintegy 1000 négyzetméteres összesített területű rendezvényhelyszín kiszolgálására. A színpadhoz hasonlóan a nézőtéri rendszer is mobilizálható, az igényeknek megfelelően variálható. A hangversenyterembe a nézőtéri részen a professzionális zenei élmény érdekében íves, mennyezeti, befüggesztett hangvetők kerültek, míg a színpadra a tökéletes zenekari hangzás biztosítására a hátfal előtt mozgatható hangvető panelsor készült. A fénytechnikát intelligens vezérlésű mobil világítási rendszer biztosítja, melynek köszönhetően a multifunkcionális tér többféle elrendezés esetén is kiválóan világítható. Az intézmény Békéscsaba belvárosában – mind a vendégek, mind az előadók számára – rendkívül jól megközelíthető helyen található, kiváló parkolási lehetőséggel és tömegközlekedési kapcsolatokkal. Az előadók, zenekarok számára a díszletek, felszerelések ki-be pakolása akadálytalanul biztosított, az épület technikai (hátsó) bejárata közvetlenül teherautóval megközelíthető, a bepakolást az épületben pedig 2 tonnás ollós emelő segíti.


ARCULATI TERV – KÓNYA KINCSŐ

ARCULATTERMEINK | TEREINK

A bejárattal szemben nyílik az Agóra multifunkciós, 1000 négyzetméteres nagyterem. Ez a terem szalagavatók, bankettek, táncversenyek, sőt konferenciák rendezésére is alkalmas. Az Agóra terem a régióban egyedülálló, fedett, természetes fénnyel ellátott rendezvénytér. Álló koncertekre akár 1500 néző is beférhet.

AGÓRA | MULTIFUNKCIÓS TEREM


HANGVERSENYTEREM Mellette található a Hangversenyterem, mely az Agóra teremtől áthallásmentesen elhatárolható. Elsősorban koncertterem, ezért kiváló akusztikai adottságokkal rendelkezik. Négyszáz fős emelkedő és mozgatható mobil nézőtere több kisebb szekcióra is osztható. Alkalmas bálok, fogadások lebonyolítására is, ebben az esetben kerek asztalos berendezéssel 100 fő, míg állóhelyes koncertek esetében 600 fő befogadóképességű. A nézőtér hat óra alatt átrendezhető, a terem összenyitható az Agórával. A színpad alatt az alagsorban temperált hangszerraktár található koncertzongora és egyéb akusztikus hangszerek tárolására.


TERMEINK | TEREINK

Az Ificasinó 115 m2-es terem állandó színpaddal, beépített hang-, fény- és képtechnikával rendelkezik. A klubkoncertek mellett alkalmas pódiumelőadások, tanácskozások lebonyolítására. A partyservice és catering szolgáltatások biztosítását az Ificasinóval egybenyitható étterem egészíti ki.

IFICASINÓ


TÁNCTEREM Az első emeleten található a 115 m2-es, speciális sportpadlóval ellátott Táncterem, amely a társastánc- és a néptáncpróbáknak ad helyet, de multifunkciós jellegű, tehát alkalmanként tanácskozások, szekcióülések, fogadások helyszíne, de öltözőként vagy akár pihenő-, gyülekezőteremként is funkcionál.


TERMEINK | TEREINK

A Pataky terem – mely nevét Pataky László békéscsabai rovásírás-kutatóról, íróról kapta – egy 30 m2-es exkluzív tárgyalóterem, reprezentatív kilátással a Munkácsy Mihály Múzeumra.

PATAKY TEREM


GUBIS TEREM Mellette található a 40 m2es Gubis terem, melynek nevét Gubis Mihály békéscsabai képzőművész adta. Ezen terem fogyatékkal élők számára kialakított speciális oktatóterem is: az asztaloknál kerekesszékkel is kényelmesen el lehet férni. A falakat Gubis Mihály alkotásai díszítik. Igény esetén a terem biztosítja az érzékszervi károsodással (látás-, hallás-, illetve beszédkárosodás) élők tanításának és tanulásának technikai feltételeit.


TERMEINK | TEREINK

Itt található még a RamRoom, mely eredetileg számítógépes októteremként funkcionált – innen a neve is. Ma már – az igényekhez igazodva – elsődlegesen nem ilyen szerepet tölt be: igazán otthonossá téve a helyi diákönkormányzat állandó üléshelye, ugyanakkor egyéb foglalkozásoknak is helyt ad ez a majdnem 60 m2-es helyiség.

RAM-ROOM


PANORÁMATEREM Az első emelet legimpozánsabb, legszebb terme a Panorámaterem, amelyből gyönyörű kilátás nyílik az Élővíz-csatornára és az István malomra. Ez Békéscsaba egyik legszebb panorámája. Kiállítások, nagyobb, reprezentatív társas rendezvények, esküvők kedvelt helyszíne.


TERMEINK | TEREINK

Az egyik sarokban bújik meg a Kölyöksziget. Gyerekbútorokkal berendezett, játékokkal, vetítővel ellátott terme gyerekfoglakozások otthona. Anyák, babák, gyerekek számára ideálissá teszi saját előteréből nyíló mosdója és különálló szoptató-pelenkázó helyisége.

KÖLYÖKSZIGET


HANGSTÚDIÓ A második emeleten található egy hangstúdió, mely felszereltségénél fogva alkalmas ös�szetett multimédiás tartalmak elkészítésére. Ennek köszönhetően az intézményben zajló események teljes képi és hangrögzítése is megoldható. Számos helyi zenekar demofelvételei is itt készültek és készülnek.


TERMEINK | TEREINK

A stúdió másik oldalán található a 60 m2-es Fúvós terem (próbaterem), amely egy úgynevezett „süketszoba”, és az audió- és videófelvételek rögzítésére szolgál.

FÚVÓS TEREM


TÜKRÖS TEREM A Tükrös terem egy közel 90 m2-es táncpróbaterem, hátsó falán tükörrel és korláttal. Táncegyüttesek és színjátszókörök próbáinak, valamint egyéb mozgásos foglakozások kedvelt helyszíne.


TERMEINK | TEREINK

A harmadik emeleten található az 54 m2-es Stark terem, mely a csabagyöngye szőlő nemesítőjéről kapta nevét. Ez a kisebb tér 30-35 fős megbeszélések, képzések, tréningek kiváló helyszíne.

STARK TEREM


STÉG Az épület előtt, a Körös-csatorna partján egy kajak-, kenukikötő és a Stég található, mely 12 asztallal, székekkel berendezhető, így a kávéház/étterem meghosszabbításaként vagy 50 fős rendezvényekre is alkalmas helyszínként funkcionál. Jól működő nyári rendezvényhelyszín: esküvők, koncertek, gyerekműsorok kedvelt színtere.


RENDEZVÉNYEK

KONCERTEK

Klubkoncertek, nagykoncertek, pop, rock, jazz, klasszikus zene és a többi. Kis helyi zenekarok és énekesek éppúgy fellépnek intézményünkben, mint a nagy, országosan ismertek-elismertek. A Hangversenyterem, az Agóra, illetve ezek összenyitott tere 600-1500 fős nézősereg fogadására alkalmasak az év bármely szakában. Klubkoncertjeink tökéletes helyszíne ősztől tavaszig a Ificasinó termünk. Váltótársán, a Stégen pedig tavasztól őszig heti több alkalommal várjuk zenés rendezvényekkel a közönséget. Nálunk mindenki megtalálja a neki való koncertet.


KIÁLLÍTÁSOK

Hat kiállítóterünkben (Hungarikum, Kerengő, Artérium, Panorámaterem, Ifjúsági kiállítótér és Békéstáji Galéria) az év 365 napján láthatók állandó, illetve időszaki kiállítások. A békéscsabai és Békés megyei képzőművészet jeles képviselői mellett a fiatal tehetségeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, valamint országos és nemzetközi ismertségű magyar képzőművészek műveit is láthatják látogatóink.


RENDEZVÉNYEK

KONFERENCIÁK

Öt termünk alkalmas kisebb és nagyobb létszámú konferenciák befogadására. Agóra: 600 fő Hangversenyterem: 400 fő Panorámaterem: 180 fő Ificasinó: 110-130 fő Táncterem: 50-60 fő Amit biztosítunk: alapvető hang- és fénytechnika, laptop, hűtő-fűtő rendszer, természetes és mesterséges fény (kivéve Hangversenyterem), sötétítési lehetőség, ruhatár, regisztrációs terület.


FESZTIVÁLOK

Öt hónapon keresztül tart öt nagy fesztiválunk: A Csabai Farsang, melyen a nevetésé és a farsangi hagyományoké a főszerep; a Tavaszi Fesztivál, ahol változatos kulturális programokkal várjuk a látogatókat; a Csabai Nyár, mely a kisebb és nagyobb koncertekről szól;a ZENIT, a Zenei Ifjúsági Találkozó és Fúvószenekari Fesztivál, mely a fúvószene kedvelőit vonzza; végül az Őszi Művészeti Hetek, melynek programjában minden művészeti ág képviselteti magát. Kétévente pedig csatlakozik még hatodikként a SCHERZO, az Amatőr Musical Színpadok Fesztiválja, melyen amatőr színjátszócsapatok mutatják be zenés darabjaikat.


RENDEZVÉNYEK

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Nagy hangsúlyt fektet intézményünk a családi rendezvényekre is. Évi négy alkalommal rendezzük meg Agóra termünkbe telepített ugrálóvárakkal a Nagy Ugrálást az 1–14 éves korosztály számára. Ugyanitt tartunk néhányhavonta interaktív játszóházat is egy-egy téma köré felépítve. A Városi Gyereknapra sok-sok színes, játékos programmal, feladványokkal, koncertekkel, rengeteg meglepetéssel készülünk. December elején az egész házat betöltő Mikulásnapon Mikulás műhelyével, ügyességi és logikai feladatokkal, kakaóval és kaláccsal várjuk a családokat. Nyaranta tematikus táborokat szervezünk a gyerekeknek. Az elmúlt években megtanulhattak többek között horgászni, bűvészkedni, megismerhettek sok-sok mesét és varázsolhattak kedvükre. Ezeken felül pedig egész évben különböző érdekes, izgalmas előadásokon, koncerteken, gyermekfoglalkozásokon vehetnek részt kicsik és nagyok.
CSABI ÉS GYÖNGYI - A CSABAGYÖNGYE KÉT MANÓJA


KÖZÖSSÉGEK

BÉKÉSCSABAI TÁRSASTÁNC KLUB ÉS NYÍRI LAJOS TÁNCSPORT EGYESÜLET A Békéscsabai Társastánc Klub 1961-ben alakult, így az egyik legrégebb óta fennálló társastáncos klub az országban. Nemcsak profi versenyzőkkel foglalkoznak, bárkit örörmmel fogadnak tanfolyamaikon. A klub jelenleg három felnőtt kurzust működtet: egy kezdőt, egy haladót, valamint egy szeniort, de nemrég elindult gyerektanfolyamuk is. CSABAI SZÍNISTÚDIÓ A Csabai Színistúdió a Csabagyöngye Kulturális Központ 30 éve működő színjátszó csoportja. Tagjai általános és középiskolás fiatalok, akik tánc, ének, beszédművelés, valamint színészmesterség képzésekben vesznek részt, és színvonalas előadásokkal állnak a közönség elé. NOSZTALGIA TÍZEK KLUBJA A Nosztalgia Tízek Klubja az aktív nyugdíjas korúak közkedvelt és megbecsült kulturális-szabadidős közössége. Heti egy alkalommal 40-50 fő találkozik az egyébként tagsági sorában közel 100 tagot számláló csoportból. Változatos témájú ismeretterjesztő előadásokkal, művészeti délutánokkal töltik meg a közös időt.

ÖNKÉNTES KLUB Intézményünk 2011 óta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Esélyegyenlőségi Főosztály által regisztrált önkéntesfogadó szervezet. Önkénteseink havonta egyszer találkoznak, ekkor megbeszélik az adott hónap feladatait, melyek leginkább ruhatári, jegyszedői, ültetői, animátori és hosting teendőket jelentenek. De nem maradhat el a kötetlen, baráti beszélgetés és a közös nasizás sem. KERÉKPÁRT BRINGA KLUB A KerékPárt Bringa Klub, amíg tart a jó idő, minden hónapban szervez egy kerékpártúrát Békéscsabán vagy a Békéscsabához közel eső településekre, valamint egyedi építésű és extrém, illetve veterán kerékpárokból állít össze kiállításokat. REHABILITÁCIÓS KLUB A klub elsősorban hipertóniás, szív- és érrendszeri és mozgásszervi betegségekkel küszködő személyek részére végzi tevékenységét, egészségmegőrző és az egészséges testi-lelki állapot visszaszerzésére törekvő feladatot ellátva. A jóga eszközével dolgozik, de nem tanfolyamszerűek a foglalkozások, hanem rendre a csoport hasznára váló gyakorlatokat végzik. REJTVÉNYKLUB A rejtvényklub a rejtvényfejtést kedvelők számára nyújt közösségi elfoglaltságot és játéklehetőséget. A foglalkozások során különféle rejtvénytípusokkal dolgoznak a résztvevők.


BRIDZS KLUB A bridzs játéknak nagy hagyománya van Magyarországon, közel 1000 ember játszik versenyszerűen. Ugyan a klubba járók nem profi versenyzők, de nagy szerelmesei ennek a társasjátéknak. ÉRMEGYŰJTŐK KÖRE A kör, mely a Magyar Éremgyűjtők Egyesületéhez tartozik, hosszú évek óta működik Békéscsabán, és 2015-ben talált otthonra a Csabagyöngye Kulturális Központban. A tagok hetente találkoznak, és rendszeresen látogatják a Magyar Éremgyűjtők Egyesületének országos és regionális rendezvényeit is. CHI KUNG – KÍNAI LASSÚ TORNA CSOPORT A csikung ősi kínai energiatorna és meditáció. Ezt az egészséges, belső harmóniát megteremtő mozgásformát műveli 8-10 fős csoportunk is. LISZTÉRZÉKENY CSOPORT A 20 éve működő közösség tagjai havonta egyszer találkoznak. Ilyenkor együtt sütnekfőznek, recepteket cserélnek, összetartó csapatként jól érzik magukat együtt.

CSABA KULTURÁLIS EGYESÜLET A TÁNCMŰVÉSZETÉRT, CSABA NEMZETISÉGI NÉPTÁNCEGYÜTTES A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes 1986ban alakult, míg a Csaba Kulturális Egyesület a Táncművészetért 1996-ban. A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes elsősorban Békéscsaba nemzetiségeinek néptánckultúrájából építi fel repertoárját. A csoportot elsősorban középiskolás fiatalok alkotják, akik már gyerekkoruk óta táncot tanulnak, de vannak felnőtt, aranysarkantyús táncosaik is. Heti három alkalommal tárt kapukkal várja a Mindenki néptánciskolája az érdeklődőket minden korosztályból. NEFELEJCS NÉPDALKÖR A népdalkör célja a különböző magyar nyelvű tájegységek dalaiból összeállított népdalcsokrok tanulása, együtt éneklése, azoknak minél szélesebb körben való terjesztése. CSABA BIG BAND A zenekar célkitűzése, hogy a nagyzenekari jazz-zenét minél szélesebb körben megismerjék és megszeressék az emberek. A békéscsabai rendezvények rendszeres fellépői, YouTube-csatornájuk pedig egyre népszerűbb. HETVENSZER HÉTSZER BOCSÁNAT ZENEKAR Az egyre ismertebb zenekar próbáinak intézményünk ad helyet.


KÖZÖSSÉGEK

COLMENA ZENEKAR A metálzenekar próbái ugyancsak nálunk zajlanak. FÁJDALOM NÉLKÜL KLUB A Fájdalom Nélkül Klub foglalkozásain tartott gyógytorna minden életkorban végezhető, célja a fájdalmak csökkentése, a mozgékonyság növelése. A gyógytornász által tartott foglalkozások kifejezetten ajánlottak idősebbeknek, mivel a gyakorlatok számos gravitációs jellegű, a test saját tömegén alapuló, könnyen végezhető elemet tartalmaznak. CSABAI PÁLINKA KLUB A csoport a minőségi pálinka készítésével és a 2016-ban a városi értéktárba felvett békési kisüsti pálinka és egyéb párlatok minőségi előállításának és a kulturált fogyasztásának népszerűsítésével foglalkozik. Tagjai sorában megtalálhatunk többek között főzőmestereket és okleveles pálinkabíráló szakembereket is. KÖRÖS MAKETT KLUB Az 1994-ben alakult patinás klub tagjai összejöveteleiken a hobbi sajátosságaival, technikai újításokkal és mesterfogásokkal foglalkoznak, de nem ritkán a modellezett tárgyak történetére is kitérnek.

SZEMIÁN SÁMUEL EGYLET A közösség 2009-ben jött létre azzal a célja, hogy a város kulturális, természeti és építészeti értékeinek ápolásában részt vegyen. Tagjai számára szabadidős tevékenységet, sport- és kulturális programokat, szakmai előadásokat szervez, melyek mindenki számára nyitottak. SORSFONÓ ÖNISMERETI EGYESÜLET – SORSFONÓ TÁRSULAT A Sorsfonó Egyesület az önismeret, az életvezetés tudatosságának fejlesztésében és az ehhez szükséges tudásbeli eszközök megszerzésében nyújt segítséget, valamint élményszínházi előadásokra várja tagjait és az érdeklődőket. Intézményünk szoros együttműködést alakított ki néhány önálló szervezettel, melyeknek az alapvető működéshez nyújtunk segítséget, többek között heti rendszerességű próbáikhoz, előadásaikhoz is helyet biztosítunk. BÉKÉS MEGYEI SZIMFONIKUS ZENEKAR BARTÓK BÉLA KÓRUSEGYESÜLET CHOPIN KÓRUS CALANDRELLA KAMARAKÓRUS BÉKÉSCSABAI DARTS SPORT EGYESÜLET FÉLING SZÍNHÁZ EGYESÜLET


TEREMBEMUTATÓ VIDEÓK

TEREMBÉRLÉSSEL KAPCSOLATBAN RÉSZLETES INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ AZ INTÉZMÉNY KÖZPONTI TELEFONSZÁMÁN. (06 66 449 222)


JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Intézményünkben a jegyek értékesítése túlnyomó többségében a ticketportal.hu rendszerén keresztül történik. Itt lehetőség van jegyfoglalásra. Néhány kisebb rendezvényünkre kizárólag a helyszínen árulunk belépőjegyet, ezekre előzetes jegyfoglalás nem lehetséges. A Ticketportalon árusított jegyeket nemcsak nálunk, hanem az egész országban, összesen 181 értékesítési ponton, de akár otthonról, interneten keresztül is meg lehet vásárolni a www.ticketportal.hu oldalon. JEGYFOGLALÁS Személyesen vagy telefonon (06 66 449 222) nyitvatartási időben. JEGYÁTVÉTEL Legkésőbb az adott rendezvény előtt 1 héttel, 20.00 óráig, ellenkező esetben felszabadulnak a lefoglalt helyek. FIZETÉSI MÓDOK Készpénz, bankkártya, OTP SZÉP kártya (egyes esetekben nem tudjuk elfogadni). Csak a személyesen nálunk megvásárolt és elmaradó vagy a meghirdetettől eltérő időpontban megtartott rendezvényekre szóló belépőjegyeket van módunk visszaváltani. A visszaváltási időszak rendezvényenként változik, bővebb információt kaphatnak elérhetőségeinken, vagy tájékozódhatnak honlapunkról, Facebook-oldalunkról. Visszaváltási igény esetén a belépőjegyek mellett a vásárláskor kapott számlát/nyugtát is be kell mutatni.

JEGYÁRUSÍTÁS HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

12.00-20.00 12.00-20.00 12.00-20.00 12.00-20.00 12.00-20.00 12.00-20.00 ZÁRVA

Adott előadás megkezdése előtt fél órával más előadásra jegyet nem árusítunk!

NYITVATARTÁS HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

7.45-21.00 7.45-21.00 7.45-21.00 7.45-21.00 7.45-21.00 7.45-21.00 ZÁRVA

A vasárnapi és éjszakai nyitvatartásunk a rendezvényeinkhez igazodik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


FELELŐS KIADÓ: SZENTE BÉLA IGAZGATÓ

5600 BÉKÉSCSABA, SZÉCHENYI UTCA 4.

GRAFIKAI TERV: KÓNYA KINCSŐ

INFO@CSABAGYONGYE.COM

NYOMDAI MUNKA: DUO PRINTERS BT.

WWW.CSABAGYONGYE.COM

KIADJA: CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT

(66) 449 222


A KIADVÁNY A NEMZETI KULTURÁLIS ALAP TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSULT MEG.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.