Page 1

Hrvatska verzija


Kada birate vaše krstarenje izaberite Costu. Ostavite sve kod kuće. Istražite skrivene dragulje. Radosno dočekajte nove prizore svako jutro.

Odaberite odmor kakav vi želite. Otkrijte što vas čini sretnima. Doživite nova iskustva i zadovoljstvo sa svojom obitelji.

Isprobajte najrazličitije okuse i kuhinje. Sanjajte o potpunom blagostanju. Sudjelujte u predstavi.

Uživajte u zabavi. Zaronite u udoban krevet svaku večer. Proširite svoje horizonte i istražite svijet uz Costu.

Otkrit ćete kako je lako biti sretan. Kada birate vaše krstarenje izaberite Costu. 2 Zašto krstarenje? 4 Zašto krstarenje s Costom? 6 Imati vas na brodu: velika čast, velika odgovornost. 8 Život na brodu: dvostruki odmor. 10 Gdje će vas more voditi?

Kazalo

2 Classic, Premium, Samsara & Apartman 1 Idealna kabina za svakog Destinacije i redovi plovidbe 18

Dubai & Ujedinjeni Arapski Emirati

22

Mediteran

46

Sjeverna Europa


Krstarenje je istraživanje. Otkriće. Nove spoznaje. Van svakodnevnice, u potrazi za novim destinacijama do kojih se može doći morem, koje je moguće istražiti izletima, ali prije svega koje se mogu otkriti bezbrižno i opušteno. Voljeli biste se odmarati cijeli dan? Možete ga započeti s doručkom u kabini, nastaviti ležanjem na suncu kraj bazena ili jednostavno provesti cijeli dan u wellnessu. Probudili ste se puni energije? Poslije izleta na kopnu, kupanja u moru, sportskog turnira i cijelonoćnog plesanja, vaš krevet će vam se činiti poput sna. Privlači li vas pustinja ili biste radije naučili nešto više o lokalnoj kulturi i tradiciji mjesta koje ste posjetili? Postoje izleti, degustacije i tematske večeri koje će zadovoljiti raznolike želje za otkrićem svijeta. Nađite krstarenje u skladu s vašim potrebama. Za mladence na medenom mjesecu i parove koji slave godišnjicu, obitelji, samce i prijatelje, a posebno za mlade i one koji se ponovno tako osjećaju putujući u društvu. Mi znamo da ste jedinstveni i upravo zato ćete naći mnoštvo zanimacija na našim brodovima. Mi mislimo na sve, tako da se možete osjećati dobro. Tkogod vi bili, gdjegod željeli poći, postoji krstarenje koje čeka na vas.

Zašto krstarenje?

2


Kako možemo učiniti vaš godišnji odmor jedinstvenim? Nudeći vam ono što je usrećilo mnoge putnike prije vas. Budući da smo Talijani, imamo smisao za dizajn, vjerujemo u ljepotu i gostoprimstvo. Volimo biti spontani i sviđaju nam se stvari s aromom. Upravo zato na našim brodovima možete očekivati poseban tretman i pažnju koju poklanjamo svakom detalju, što je rezultat dugogodišnjeg iskustva u gostoprimstvu. Sve ostavite kod kuće. Sve što trebate ponijeti sa sobom na brod je vaš entuzijazam, znatiželju te želju za odmorom. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo, jer je gostoprimstvo Coste dobro poznato na svih 5 kontinenata. Na našim brodovima će vas dočekati ljubazna i prijateljska dobrodošlica osoblja koje dolazi iz dijelova svijeta, gdje je primati goste čast i privilegija. Vi birate gdje, kad i što. Prepustite „kako“ nama, jer na taj način možete bezbrižno uživati u ljepoti mjesta koje želite otkriti. Nije u našoj prirodi da štedimo na kvaliteti i zato vam nudimo samo najbolje za odmor, gurmansku kuhinju i mnogo raznolikih načina za zabavu.

Zašto krstarenje s Costom?

4


Danas, više nego ikada, vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Otkada je Costa osnovana 1948 godine, uvijek je bila poznata po svojim spektakularnim brodovima, raznolikom redu plovidbe, dobrodošlici na brodu te društvenoj i ekološkoj odgovornosti. Prvi smo dobili četiri priznanja izvrsnosti u isto vrijeme pod nazivom „B.E.S.T.4“ od RINA-e. Oduvijek vam nastojimo pružiti samo najbolje, primjenjujući najviše međunarodne standarde u svakom segmentu vašeg krstarenja i u svrhu povećanja vaše sigurnosti. Nedavno smo pokrenuli nove sigurnosne mjere. Sada svaki gost mora proći trening sigurnosnih mjera prije no što brod napusti luku, a njegovo sudjelovanje se nadgleda sustavom elektroničkih kartica (drill card). Dostupna je i nova web stranica na www.costacruises.eu pod imenom „Us for You“ („Mi za vas“) s informacijama o mjerama sigurnosti na krstarenju. Primijenili smo „High Tech Safety Monitoring System“ (HT-SMS), sistem za upravljanje i nadgledanje rute plovidbe; poseban trening upravljanja komandnim mostom za časnike, usredotočen na skupno donošenje odluka; formalnu razmjenu brodskog plana navigacije, s većim učešćem časnika u procesu donošenja odluke. Prilaz komandnom mostu je sada još više ograničen. Iskusno, kvalificirano osoblje. Naši časnici i članovi osoblja zaduženi za sigurnost su dobro obučeni te svi posjeduju poseban certifikat (Basic Safety Training). Spremni su pružiti vam pomoć kad god je to potrebno. Pokazat ćemo vam što učiniti u bilo kojoj situaciji, te ćemo to primijeniti

Imati vas na brodu: velika ˇcast, velika odgovornost.

6

u praksi za vrijeme vježbe. Možda ćete na brodu po prvi puta zamijetiti neke stvari: aparate za gašenje požara posvuda, indikacije za sigurnosne izlaze i mjesta za okupljanje, čamce i splavi za spašavanje čiji je kapacitet veći nego maksimalni kapacitet broda i koji su opremljeni tako da omoguće sigurnost za vrijeme čekanja pomoći.


Otkrijte što vas čini sretnima. Svjež vitalizirajući doručak. Uživanje u novom hobiju ili u čitanju dobre knjige u biblioteci na brodu. Lekcije kuhanja na palubi kraj bazena, ili tečaj pilatesa u teretani. Trčanje na svježem zraku ili topla voda jacuzzija. Ne morate sada odlučiti. Bogata ponuda na brodu odgovarat će vašim željama i potrebama. Najukusniji talijanski specijaliteti, domaći recepti karakteristični za luke koje brod posjećuje, te najbolje od internacionalne gastronomije. U svako doba dana i noći dostupno je nešto što će zadovoljiti vašu kulinarsku znatiželju. Bio to brzi ručak s roštilja, onaj poslužen u glavnom restoranu, pizzerija otvorena do kasnih večernjih sati, ili gala večera... A za intimnije i ekskluzivnije večere možete se počastiti sofisticiranim menijem iz Club Restorana ili Samsara Restorana.

Doživite nove emocije s vašom obitelji. Vodeni tobogan u bazenu. Grand Prix i golf simulatori, društvene igre, sportski turniri i kreativne likovne radionice. To su samo neke od aktivnosti u ponudi za odrasle. Za najmlađe postoje klubovi na brodu koji organiziraju zabavu od jutra do večeri. U Mini Clubu (3-6 godina) i Maxi Clubu (7-11) djeca se mogu opustiti u zoni Squok Cluba. U Teen Junior (12-14) i Teen Clubu (15-17) zajamčena je cjelodnevna zabava.

Najintenzivnije i zadovoljavajuće wellness iskustvo. Dođite u Samsara wellness, naš ekskluzivni kutak ljepote s pogledom na more na brodovima Costa neoRomantica, Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa i Costa Serena. 6000 m2 čistog užitka, gdje je

Život na brodu: dvostruki odmor.

blagostanje holističko iskustvo koje pobuđuje sva vaša osjetila.

Uživajte u predstavi. Svaku večer druga predstava u spektakularnim kazalištima; zbog čudesnih produkcija koje imate priliku vidjeti na brodu pomislit ćete da ste na Broadwayu. Glazba uživo od pramca do krme pratit će vas tijekom vašeg putovanja. I Casino je otvoren dokasna.

8


Emocije po cijelom svijetu. Naš izbor krstarenja je dizajniran da bi ostvario vaše snove: od 3 do 121 noćenja da vas učinimo sretnima gdjegod se vi nalazili u svijetu. Mini odmor po Mediteranu kao opuštanje od rutine i svakodnevnice, ili velika putovanja po cijelom svijetu kada vrijeme ne igra ulogu. Od Mediterana do Novog Zelanda, od Sjeverne Europe do Južne Amerike, od Dubaija do Kariba: mnoštvo krstarenja od 4 do 20 i više noćenja – jer vas uvijek želimo zadiviti. Nemojte se zadovoljiti samo besciljnim lutanjem. Zaronite u prošlost. Istražujte. Proučavajte. Osjetite aromu svega što vas okružuje. U svakoj luci možete izabrati između samostalnog istraživanja gradskih ulica ili izleta s jednim od naših vodiča koji će vam pokazati slikovite četvrti, osamljene uvale, arheološka nalazišta u mjestima koje razgledavate. Nećemo vam pokazati samo gradove u koje pristaje brod, već i okolicu i unutrašnjost, koju bi bilo teže posjetiti u samostalnom aranžmanu. Ukoliko niste ljubitelj putovanja u grupi, za vas možemo organizirati uslugu „po mjeri“ s osobnim vozačem i vodičem.

Gdje c´e vas more voditi?

10


classic Cabins

Cabins

Cabins Cabins

Za sve one koji žele prave stvari i koristiti sve što pruža krstarenje, kabina Classic je idealan izbor. Svi tipovi ovih kabina imaju pristupačnu cijenu, sa svim uobičajenim uslugama i sadržajima na brodu.

premium Cabins

Cabins Cabins Cabins

smještene na privilegiranoj poziciji na svim palubama, nude posebne pogodnosti kao na pr. mogućnost izbora kada večerati, u kojem od dva ponuđena termina, kao i doručak i 24 satnu uslugu u kabini: obje usluge su na raspolaganju na upit i besplatne su.

Cabins

samsara Cabins Cabins Cabins

da bi uživali osjećajući se dobro za vrijeme cijelog krstarenja, s neograničenim brojem ulazaka u zonu Spa i restoran Samsara.

Cabins

Ekskluzivne pogodnosti uključene u vaš Samsara paket: poseban ritual ispijanja čaja, 2 wellness tretmana po vašem izboru,

Cabins Cabins

2 lekcije fitnesa i meditacije i 2 korištenja UVA solarija. Naravno, uz sve privilegije koje imaju klijenti u kabinama Premium.

SUITE Cabins

Uz prednosti koje uživaju klijenti kabina Premium, vi ćete imati i dodatne, uključujući i prednost kod ukrcaja, osobnog batlera, te pjenušac i ukusne delicije na dolasku u vaš apartman. Večera vam može biti servirana u vašem elegantom apartmanu, možete se opustiti u jacuzziju i izabrati jastuk po želji iz naše ponude jastuka.

Classic, Premium, Samsara & Suite. Idealna kabina za svakog. www.costacruises.eu 12


Unutarnje kabine. Ovo je idealan izbor ukoliko je za vas kabina mjesto za opuštanje, gdje ćete skupiti energiju u pauzi prije novih iskustava, koje nude stotine atrakcija na brodu. Iskoristit ćete prednost povoljnijih cijena, a koristit ćete istu udobnost.

Površina 15 m2 Unutarnja kabina

Vanjska kabina s pogledom na more. Vanjska kabina s pogledom na more. Kao slika koja se stalno mijenja, veliki prozori s pogledom na more pružaju vam stalno novi prizor, na dnevnom svjetlu ili na mjesečini. Sa svom udobnosti koja karakterizira gostoprimstvo brodova Costa.

Površina od 18 m2 Vanjska kabina s pogledom na more

Kabina ili apartman, vaš otok udobnosti. www.costacruises.eu 14


Kabina s privatnim balkonom s pogledom na more. Kabina s privatnim balkonom s pogledom na more. Za goste koji žele sami uživati u panorami svakog dana, od izlaska sunca do njegovog zalaza, uživajući pritom u mirisu morskog zraka. U udobnom dnevnom boravku sa sofom i malim stolom za intimne trenutke opuštanja, sami ili u društvu, ispijajući najdraži koktel. Površina 23 m2 Vanjska kabina s balkonom

Kabine i apartmani Samsara. Uživanje u krstarenju obogaćeno iskustvom potpunog blagostanja uma i tijela. Na raspolaganju su drevni i suvremeni tretmani, termalna područja, bazen i ekskluzivne dvorane, da bi se opustili i regenerirali od glave do pete. Za one koji se odluče za Samsara kabinu ili apartman, iskustvo blagostanja se nastavlja na gurmanske užitke u ekskluzivnom restoranu.

Površina od 33 m2 Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

Apartmani s pogledom na more. Apartmani, Apartmani Panorama i Apartmani Grand: izvrstan odabir za goste koji žele uživati u najekskluzivnijim privilegijama i najljepše uređenim prostorima. Čeka vas posebna pažnja koja se pridaje se svakom detalju, velikom i malom.. Možemo li vas iskušati? Prednost kod ukrcaja, privatni batler koji je stalno vama na usluzi, izbor termina za večeru u restoranu, obroci u vašoj kabini (na upit), ekskluzivan jacuzzi, izbor jela „a la carte“.

Površina 43 m2 Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

15


TISUĆU I JEDNA NOĆ 7 noći Costa Atlantica

str. 18

TISUĆU I JEDNA NOĆ 7 noći Costa Classica

str. 19

Dubai i Emirati

17


Tisuc´u i jedna noc´ Khasab Khorfakkan

Dubai

Costa Atlantica

Fujairah

OMANSKI ZALJEV

Abu Dhabi

Ujedinjeni Arapski Emirati i Oman

Muscat

3-4-7 noc´i polazak iz Dubai i Abu Dhabi

R E D

ABU DHABI - Ujedinjeni Arapski Emirati

DAN

P L O V I D B E

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° Pet DUBAI (ukrcaj od 20.00) NOĆENJE 2° Sub DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

POLASCI 2012 - 2013 Ukrcajna luka

prosinac

Dubai

14 21 28

siječanj

veljača

ožujak

travanj

4 11 18 25 1 8 15 22 1 8 15 22 29 5

Posebna napomena za putnike koji putuju 25/1 i 08/03: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

-

13.00

3° Ned MUSCAT (Oman)

08.30

18.00

4° Pon KHOR FAKKAN-FUJAIRAH (UAE)

07.00

16.00

5° Uto ABU DHABI (Ujed. Arapski Emirati)

09.00

18.00

6° Sri

08.00

16.00

7° Čet DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

KHASAB (Oman)

08.00

-

8° Pet DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

-

Napomena: moguć ukrcaj i za krstarenje 3 / 4 noći iz Dubai za Abu Dhabi i iz Abu Dhabi za Dubai. Za detaljne informacije posjetite www.costacruises.eu Vaše krstarenje može biti od petka do petka* ili od subote do subote, 7 noći. *Moguć ukrcaj ili u petak kasno navečer ili u subotu rano ujutro.

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Unutarnje kabine Classic

3.020

Premium

3.399

Vanjske kabine Classic

3.777

Premium - pogled more

4.383

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

5.140

Premium

5.897

Apartman s balkonom s pogledom na more

9.833

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

11.726

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

13.618

Lučki troškovi

NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu

Eur 49

18

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 14. prosinca 2012. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje.

Odrasli

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Tisuc´u i jedna noc´ Khasab Khorfakkan

OMANSKI ZALJEV

Abu Dhabi

Ujedinjeni Arapski Emirati i Oman

Muscat

3-4-7 noc´i polazak iz Dubai i Abu Dhabi

R E D

DUBAI - Ujedinjeni Arapski Emirati

DAN

P L O V I D B E

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° Sub DUBAI (ukrcaj od 20.00) NOĆENJE 2° Ned DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

POLASCI 2012 - 2013

Dubai

prosinac

siječanj

veljača

ožujak

8 15 22 29 5 12 19 26 2 9 16 23 2 9

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

1.885

Premium

2.263

Vanjske kabine Classic

3.020

Premium - pogled more

3.626

Apartman s balkonom s pogledom na more

7.411

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 8. prosinca 2012. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

13.00

08.30

18.00

4° Uto KHOR FAKKAN-FUJAIRAH (UAE)

07.00

16.00

5° Sri ABU DHABI (Ujed. Arapski Emirati)

09.00

18.00

6° Čet KHASAB (Oman)

08.00

16.00

7° Pet DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

08.00

-

8° Sub DUBAI (Ujedinjeni Arapski Emirati)

-

Napomena: moguć ukrcaj i za krstarenje 3 / 4 noći iz Dubai za Abu Dhabi i iz Abu Dhabi za Dubai. Za detaljne informacije posjetite www.costacruises.eu

Posebna napomena za putnike koji putuju 9. ožujka 2013: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

Classic, Premium, Samsara, Suite:

-

3° Pon MUSCAT (Oman)

Djeca ispod 4 besplatno

Vaše krstarenje može biti od subote do subote* ili od nedjelje do nedjelje, 7 noći. *Moguć ukrcaj ili u subotu kasno navečer ili u nedjelju rano ujutro.

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Atlantica - Costa Classica

Ukrcajna luka

-

3-4-7 noći

Costa Classica

Fujairah

zima - proljeće

Dubai

19


KRSTARENJA 7 NOĆI Costa Fascinosa Costa Mediterranea Costa Magica Costa Classica Costa Favolosa Costa Pacifica Costa Serena

str 22 str 24-25 str 26 str 27 str 30 str 32 str 34-35

KRSTARENJA 9-13 NOĆI Costa Fascinosa Costa Magica Costa Fortuna Costa neoRomantica

str 23 str 28-29 str 36 str 37

KRSTARENJA 3-5 NOĆI Costa Luminosa, Costa Mediterranea

str 38-43

Mediteran

21


Drevna blaga

Venecija

Dubrovnik Bari

Istanbul

Costa Fascinosa

Olimpija

Katakolon

Italija, Grcˇka, Turska & Hrvatska 7 noc´i polazak iz Venecije, Izmira i Istanbula

Izmir

SREDOZEMNO MORE

R E D

istanbul

DAN

P L O V I D B E

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° Ned VENECIJA (ukrcaj od 13.30)

POLASCI 2013 Ukrcajna luka

travanj 7 14 21 28

Venecija Izmir Istanbul

10 17 24 11 18 25

svibanj

lipanj

rujan

5 12 19 26 2 9 16 23 30 1 8 15 22 29 5 12 19 26 2 9 16 23 30

6 13 20 27

Classic, Premium, Samsara, Suite:

listopad

8 15 22 29 11 18 25

6 13 20 2 9 16

12 19 26

3 10 17

18.00

2° Pon

BARI

11.30

14.30

3° Uto

OLIMPIJA-KATAKOLON (Grčka)

8.00

13.00

4° Sri

IZMIR (Turska)

8.00

14.30

5° Čet

ISTANBUL (Turska)

7.30

18.30

6° Pet

U plovidbi

7° Sub

DUBROVNIK (Hrvatska)

12.00

17.30

8° Ned VENECIJA (Italija)

10.00

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

3.702

Premium

4.080

Samsara

7.487

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.837

Premium

5.443

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

6.578

Premium

7.335

Samsara

10.742

Mini apartman s pogledom na more

8.849

Apartman s balkonom i pogledom na more

11.120

Apartman Grand s pogledom na more

13.391

Apartman Samsara s balkonom i pogledom na more

14.527

Apartman Samsara s verandom i jacuzzi s pogledom na more

15.662

Apartman Samsara Grand s verandom s pogledom na more, jacuzzi i balkonom

17.933

Lučki troškovi

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 7. travnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje.

22

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Drevna blaga

Venecija

Dubrovnik Bari

proljeće - ljeto - jesen

Istanbul Atena

Costa Fascinosa

Pirej

Italija, Grcˇka, Turska & Hrvatska

Izmir

Olimpija

Katakolon

9 noc´i polazak iz Venecije, Izmira i Istanbula

SREDOZEMNO MORE

R E D

dubrovnik

DAN

POLASCI 2013

Izmir Istanbul

DOLAZAK POLAZAK

VENECIJA (ukrcaj od 13.30)

BARI (Italija)

11.30

14.30

OLIMPIJA-KATAKOLON (Grčka)

8.00

13.00

18.00

kolovoz

ATENA-PIREJ (Grčka)

8.00

17.00

7 16 25

3 12 21 30

IZMIR (Turska)

8.00

14.30

11 20 29

7 16 25

ISTANBUL (Turska)

8.00

-

ISTANBUL (Turska)

-

18.00

17.30

srpanj

Venecija

LUKA

12 21 30

Dardaneli (prolaz) 6°

8 17 26

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

Dardaneli (prolaz) 8°

U plovidbi

DUBROVNIK (Hrvatska)

12.00

10°

VENECIJA (Italija)

10.00

7.487

Premium

8.244

Samsara

11.650

7-9 noći

Ukrcajna luka

P L O V I D B E

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Vanjske kabine s pogledom na more 9.758

Premium

10.666

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

11.650

Premium

13.164

Samsara

16.571

Mini apartman s pogledom na more

15.284

Apartman s balkonom i pogledom na more

17.176

Apartman Grand s pogledom na more

19.447

Apartman Samsara s balkonom i pogledom na more

20.583

Apartman Samsara s verandom i Jacuzzi s pogledom na more Apartman Samsara Grand s verandom s pogledom na more, jacuzzi i balkonom

21.718

Lučki troškovi

23.989

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

946

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 7. srpnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 63

Djeca 4 do14 g. Eur 31,5

Djeca ispod 4 besplatno

dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

puna cijena 30% 50% besplatno

Costa Fascinosa

Classic

23


Sedam plaža u sedam dana

Izmir Samos

Mykonos

Costa Mediterranea

Kos

Grcˇka i Turska 7 noc´i polazak izKrete-Herakliona, Izmira i Rodosa

POLASCI 2013

Heraklion

Kreta

Heraklion

R E D

MIKONOS

Ukrcajna luka

lipanj 28

Izmir Rodos

srpanj 5 12 19 26 1 8 15 22 29 4 11 18 25

Rodos

Santorini

kolovoz

rujan 6

2 9 16 23 30 5 12 19 26

2

1 8 15 22 29

5

Classic, Premium, Samsara, Suite:

SREDOZEMNO MORE

P L O V I D B E

DAN

LUKA

1° Pet

KRETA-HERAKLION (ukrcaj od 13.00)

2° Sub

SANTORINI (Grčka)

08.00

18.00

3° Ned MYKONOS (Grčka)

08.00

23.00

DOLAZAK POLAZAK

23.00

4° Pon

IZMIR (Turska)

09.00

19.00

5° Uto

SAMOS (Grčka)

08.00

18.00

6° Sri

KOS (Grčka)

08.00

18.00

7° Čet

RODOS (Grčka)

08.00

21.00

8° Pet

KRETA-HERAKLION (Grčka)

09.00

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Unutarnje kabine Classic

6.048

Premium

6.427

Vanjske kabine Classic

6.881

Premium - pogled na more

7.487

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

8.395

Premium

9.152

Apartman s pogledom na more

11.423

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

12.937

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

15.208

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 28. lipnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

24

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Alanya

Rodos

Santorini

Cyprus

Kreta

Costa Mediterranea

Limassol

Heraklion

Grcˇka, Izrael, Cipar i Turska

SREDOZEMNO MORE

Jerusalem

7 noc´i polazak iz Krete-Herakliona, Cipra-Limasol i Rodosa

Haifa

R E D

JERUZALEM iz Haife

DAN

Ukrcajna luka

rujan

Heraklion Limasol Rodos

13 20 27

listopad 4 11 18

17 24

1 8 15

19 26

3 10 17

P L O V I D B E LUKA

DOLAZAK POLAZAK

Pet

KRETA-HERAKLION (ukrcaj od 13.00)

Sub

SANTORINI (Grčka)

Ned U plovidbi

Pon

Uto

6° 7° 8°

23.00 08.00

18.00

JERUSALEM-HAIFA (Izrael)

08.00

20.00

CIPAR-LIMASOL (Cipar)

08.00

18.00

Sri

ALANYA (Turska)

08.00

18.00

Čet

RODOS (Grčka)

08.00

21.00

Pet

KRETA-HERAKLION (Grčka)

09.00

7 noći

POLASCI 2013

ljeto - jesen

Grcˇki otoci & Sveta zemlja

Classic, Premium, Samsara, Suite:www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Unutarnje kabine 3.777

Premium

4.156

Vanjske kabine Classic

4.610

Premium - pogled na more

5.216

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

6.124

Premium

6.881

Apartman s pogledom na more

9.152

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

10.666

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

12.937

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 18. listopada 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Mediterranea

Classic

25


Jadransko i Jonsko more

Venecija

Dubrovnik Bari

Krf Olimpija

Costa Magica

Katakolon

Atena

Italija, Grcˇka & Hrvatska

Pirej

Santorini

7 noc´i polazak iz Venecije

SREDOZEMNO MORE

KRF

R E D

P L O V I D B E

DAN

LUKA

1° Pon

VENECIJA (ukrcaj od 13.30)

DOLAZAK POLAZAK

17.00

2° Uto

BARI (Italija)

12.30

18.00

3° Sri

OLIMPIJA-KATAKOLON (Grčka)

12.30

18.00

4° Čet

ATENA – PIREJ (Grčka)

9.00

19.00

5° Pet

SANTORINI (Grčka)

7.00

14.00

6° Sub

KRF (Grčka)

12.00

19.00

7° Ned DUBROVNIK (Hrvatska)

8.00

13.00

8° Pon

9.00

VENECIJA (Italija)

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Venecija

travanj

svibanj

lipanj

srpanj

kolovoz

Classic, Premium, Samsara, Suite:

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

studeni

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Samo krstarenje

Unutarnje kabine

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI)

Classic

2.945

Premium

3.323

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.080

Premium

4.686

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

5.821

Premium

6.578

Apartman s balkonom i pogledom na more

8.092

Apartman Panorama s pogledom na more

10.363

Apartman Grand s pogledom na more

12.634 908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 4. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

26

listopad

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Lučki troškovi

rujan

1 8 15 22 29 6 13 20 27 3 10 17 24 1 8 15 22 29 5 12 19 26 2 9 16 23 30 7 14 21 28 4 11 18

1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Sveta mjesta i otoci na azurnome moru

Trst Split Dubrovnik

proljeće - ljeto - jesen

Međugorje

Kotor

Costa Classica

Krf

Italija, Grcˇka, Hrvatska & Crna Gora

Kefalonija

7 noc´i polazak iz Trsta

SREDOZEMNO MORE

KOTOR

R E D

P L O V I D B E

DAN

LUKA

1° Sub

TRST (ukrcaj od 14.00)

2° Ned

ANKONA (Italija)

9.00

17.00

3° Pon

DUBROVNIK-MEĐUGORJE (Hrvatska)

8.00

19.00

4° Uto

KRF (Grčka)

12.00

19.00

5° Sri

KEFALONIJA (Grčka)

8.00

14.00

6° Čet

KOTOR (Crna Gora)

13.30

19.00

7° Pet

SPLIT (Hrvatska)

8.00

17.00

8° Sub

TRST (Italija)

9.00

DOLAZAK POLAZAK

18.00

7 noći

Ankona

POLASCI 2013 Ukrcajna luka

lipanj

srpanj

kolovoz

rujan

listopad

studeni

Trst

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu (VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI)

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

2.566

Premium

2.945

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.156

Premium

4.762

Apartman s balkonom i pogledom na more

7.033

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 2. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Magica - Costa Classica

1 8 15 22 29 6 13 20 27 3 10 17 24 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16

27


Vitezovi i heroji

Savona Rim

Civitavecchia

Atena Pirej

Costa Magica

Katakolon

Malta, Grcˇka & Turska

Malta

SREDOZEMNO MORE

ATENA

R E D

Rodos Kreta

La Valletta

11 noc´i polazak iz Savone

Heraklion

P L O V I D B E

DAN LUKA

POLASCI 2012-2013 Ukrcajna luka Savona

studeni 29

Izmir

Olimpija

prosinac 10 26

siječanj ožujak 17

Classic, Premium, Samsara, Suite:

3

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

DOLAZAK POLAZAK

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

U plovidbi

MALTA-LA VALLETTA

U plovidbi

KRETA-HERAKLION (Grčka)

8.00

18.00

RODOS (Grčka)

8.00

16.00

IZMIR (Turska)

8.00

18.00

ATENA-PIREJ (Grčka)

8.00

18.00

OLIMPIJA-KATAKALON (Grčka)

9.00

16.00

10°

U plovidbi

11°

RIM-CIVITAVECCHIA (Italija)

8.00

19.00

12°

SAVONA (Italija)

9.00

16.00

17.00

8.00

18.00

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Unutarnje kabine Classic

3.777

Premium

4.383

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.913

Premium

5.670

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

6.048

Premium

6.957

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

7.714

Apartman s balkonom i pogledom na more

8.774

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

10.590

Lučki troškovi

1.022

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 29. studeni 2012. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 77 Eur 38,5 besplatno

28

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Izvan stupova Hercula

Barcelona Rim

Valencija

Civitavecchia

Lisabon

Italija, Španjolska,Maroko & Portugal

Tanđer

11 noc´i polazak iz Savone i Rima-Civitavecchia

Kazablanka

R E D

BARCELONA

SREDOZEMNO MORE

Kadiz

P L O V I D B E

DAN LUKA

POLASCI 2013 Ukrcajna luka

siječanj 5 27

Civitavecchia

6 28

Savona

veljača ožujak 19 20

13 14

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

DOLAZAK

POLAZAK

16.00

BARCELONA (Španjolska)

U plovidbi

13.00

18.00

CADIZ (Španjolska)

08.00

18.00

KAZABLANKA (Maroko)

07.00

21.00

TANĐER (Maroko)

08.00

14.00

LISABON (Portugal)

08.00

19.00

U plovidbi

VALENCIJA (Španjolska)

12.00

20.00

11° RIM-CIVITAVECCHIA (Italija)

08.00

19.00

12° SAVONA (Italija)

09.00

11 noći

Costa Magica

jesen - zima - proljeće

Savona

10° U plovidbi

Posebna napomena za putnike koji putuju 20/02: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

3.777

Premium

4.383

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.913

Premium

5.670

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

6.048

Premium

6.957

Mini apartman s pogledom na more

7.714

Apartman s balkonom i pogledom na more

8.774

Apartman Grand s pogledom na more

10.590

Lučki troškovi

1.022

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 06. siječnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 77

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Djeca 4 do14 g. Eur 38,5

Djeca ispod 4 besplatno

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Magica

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

29


R E D DAN

Suncˇani gradovi

Costa Favolosa

P L O V I D B E LUKA

DOLAZAK POLAZAK

Pon SAVONA (emb. from 13.00)

Uto BARCELONA (Španjolska)

13.30

19.30

Sri

PALMA (Baleari)

09.00

18.00

Čet

U plovidbi

Pet

MALTA-LA VALLETTA

08.00

18.00

Sub CATANIA (Italija)

08.00

14.00

Ned NAPULJ (Italija)

08.00

14.00

Pon SAVONA (Italija)

09.00

17.00

Italija, Španjolska & Malta 7 noc´i polazak iz Savone, Barcelone i La Vallette

Barcelona, grad Gaudia, sa svojim Ramblas, prepunim života, boja i muzike. Palma de Mallorca, sa svojom lukom gdje se možete diviti luksuznim jahtama i s ulicama u kojima se možete izgubiti med-u spomenicima rijetke vrijednosti. Na vama je da to otkrijete na samo jednom krstarenju. Proc´i c´ete takod-er Cataniom, obroncima gore Etna, kao i kroz Napulj, grad sa starim sjajem Bourbonske vladavine.

4

M J E S TA

KO J A

N E

Ž E L I T E

PR O P U S T I T I NAPULJ Grad s tisućama boja, poznat u svijetu po toplini svojih lokala, svojoj dobroj hrani i svojim brojnim spomenicima koji svjedoče o moći prošlih vremena.

TAORMINA s Catanie Svake godine pozdravlja tisuće turista koje privlače njene prirodne

MALTA

ljepote i povijesne znamenitosti,

Na Malti možete istražiti

kao što je Drevno kazalište

povijest staru 7,000 godina, kao i prekrasnu panoramu otoka i spektakularnu arhitekturu.

BARCELONA Forkful od paelle u jednu ruku i čašu sangrie u drugu, razgledajte najuzbudljiviji kozmopolitski grad u Europi

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

30

www.costacruises.eu


Savona

proljeće - ljeto - jesen

Barcelona Naples Palma

Catania

Malta

La Valletta

SREDOZEMNO MORE

POLASCI 2013 Ukrcajna luka

ožujak travanj

Savona Barcelona La Valletta

svibanj

lipanj

srpanj

kolovoz

rujan

listopad

studeni

7 14 21 28

4 11 18

25

1 8 15 22 2 9

6 13 20 27

3 10 17 24

1 8 15 22 29

5 12 19 26

2 9 16 23 30

26

2 9 16 23 30

7 14 21 28

4 11 18 25

2 9 16 23 30

6 13 20 27

3 10 17 24

1 8 15 22 29

29

5 12 19 26

3 10 17 24 31

7 14 21 28

5 12 19 26

2 9 16 23 30

6 13 20 27

4 11 18 25

Classic, Premium, Samsara, Suite:

5 12 1 8 15

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje 2.945

Premium

3.323

Samsara

6.730

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.080

Premium

4.686

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

5.821

Premium

6.578

Samsara

9.985

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

8.092

Apartman s balkonom s pogledom na more

10.363

Apartman Grand s pogledom na more

12.634

Apartman Samsara s balkonom i pogledom na more

13.770

Apartman Samsara s verandom i jacuzzi s pogledom na more

14.905

Apartman Samsara Grand s verandom s pogledom na more, jacuzzi i balkonom

17.176

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 4. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu (VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Favolosa

Classic

7 noći

Unutarnje kabine

31


R E D

P L O V I D B E

DAN LUKA

Svjež miris agruma

Costa Pacifica

DOLAZAK POLAZAK

1° SAVONA (ukrcaj od 13.00)

17.00

2° MARSEJ (Francuska)

08.00

18.00

3° BARCELONA (Španjolska)

08.00

18.00

4° PALMA (Baleari)

08.00

15.00

5° CAGLIARI (Italija)

12.00

18.00

6° PALERMO (Italija)

08.00

14.00

7° ROME-CIVITAVECCHIA (ukrcaj od 13.00)

08.00

19.00

8° SAVONA (Italija)

09.00

Francuska, Španjolska & Italija 7 noc´i polazak iz Savone, Barcelone i Rima-Civitavecchia

Nježan miris agruma, tipicˇan za Mediteran, možete istražiti na nezaboravnom krstarenju koje doticˇe obale Italije, Francuske i Španjolske, u nizu zanimljivih i opuštajuc´ih destinacija... Tuniške tržnice usred ulica Marseja, goticˇku katedralu u Palmi i pogled s visoka na grad Cagliari, dok se vaš brod pojavljuje na horizontu u uskim ulicˇicama.

4

M J E S TA

KO J A

N E

Ž E L I T E

PR O P U S T I T I PALMA Suvenir foto s katedralom Santa Maria koja se ogleda u jezeru Parc de La mar.

PALERMO Dođite i oduševite se romanskim, arapskim, normanskim i bizantinskim spomenicima, a trebate pojesti i sladak,

MARSEJ

svježe pripremljen cannolo.

Od vila smještenih duž obale do Crkve Notre-Dame, de la Garde na vrhu kamene stijene: u Marseju ima još toliko toga osim užurbane luke.

RIM iz Civitavecchie Kao što je rekao pjesnik Horacije, nema ništa tako veličanstveno kao grad Rim. Historijski i arhitektonski glavni grad svijeta.

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU

32

www.costacruises.eu


Savona Marsej

jesen - zima - proljeće

Rim

Barcelona

Civitavecchia

Palma

Cagliari

Palermo SREDOZEMNO MORE

POLASCI 2012 - 2013 Ukrcajna luka prosinac Civitavecchia Savona Barcelona

siječanj

veljača

ožujak

travanj

21 28

4 11 18 25

1 8 15 22

1 8 15 22 29

5 12

3 22 29

5 12 19 26

2 9 16 23

2 9 16 23 30

6 13

5 24 31

7 14 21 28

4 11 18 25

4 11 18 25

Classic, Premium, Samsara, Suite:

1 8 15

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje 3.550

Premium

3.929

Samsara

7.335

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.307

Premium

4.913

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

5.291

Premium

6.048

Samsara

9.455

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

6.957

Apartman s balkonom s pogledom na more

7.941

Apartman Grand s pogledom na more

9.304

Mini Apartman Samsara s pogledom na more

10.212

Apartman Samsara s balkonom i pogledom na more

11.347

Lučki troškovi

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu (VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

908 INFORMACIJE

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu kabine najnižih kategorija i polazak 3. prosinca 2012. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o puna cijena raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Pacifica

Classic

7 noći

Unutarnje kabine

33


Plaže i kultura Marsej

Savona Rim

Civitavecchia

Costa Serena

Valencija

Palma

Italia, Španjolska & Francuska

Palermo

7 noc´i polazak iz Savone i Rima-Civitavecchia

SREDOZEMNO MORE

R E D

VALENCIJA

DAN

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Savona Civitavecchia

travanj 14 21 28 15 22 29

svibanj

rujan

listopad

5 12 19 26 15 22 29

6 13 20 27 3 10 17

6 13 20 27 16 23 30

Classic, Premium, Samsara, Suite:

studeni

7 14 21 28 4 11 18

P L O V I D B E LUKA

DOLAZAK POLAZAK

Ned SAVONA (ukrcaj od 13.00)

Pon RIM-CIVITAVECCHIA (ukrcaj od 13.00)

08.00

19.00

Uto PALERMO (Italija)

12.00

19.00

Sri

Čet PALMA (Baleari)

08.00

18.00

17.00

u plovidbi

Pet

08.00

18.00

Sub MARSEJ (Francuska)

VALENCIJA (Španjolska)

14.00

19.00

Ned SAVONA (Italija)

08.00

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

2.945

Premium

3.323

Samsara

6.730

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

4.080

Premium

4.686

Samsara

8.092

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

5.821

Premium

6.578

Samsara

9.985

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

8.092

Apartman s balkonom s pogledom na more

10.363

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

12.634

Mini apartman Samsara s pogledom na more

10.742

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

13.770

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 03. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

34

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Uronite u svijet zabave

Savona

Marsej

proljeće - ljeto - jesen

Rim

Civitavecchia

Olbia

Costa Serena

Palma Ibica

Italija, Španjolska & Francuska

Formentera

SREDOZEMNO MORE

7 noc´i polazak iz Savone i Rima-Civitavecchia

R E D

IBICA

DAN

P L O V I D B E

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° Ned SAVONA (ukrcaj od 13.00)

POLASCI 2013 lipanj 2 9 16 23 30

Savona

3 10 17 24

Civitavecchia

srpanj

kolovoz

19.00

3° Uto OLBIA (Italija)

08.00

14.00

4° Sri

15.00

-

-

19.00

6° Pet PALMA (Baleari)

09.00

19.00

7° Sub MARSEJ (Francuska)

13.00

19.00

8° Ned SAVONA (Italija)

08.00

IBICA-FORMENTERA (Španjolska)

5° Čet IBICA-FORMENTERA (Španjolska)

rujan

7 14 21 28 4 11 18 25 1 8 1 8 15 22 29 5 12 19 26 2 9

Classic, Premium, Samsara, Suite:

08.00

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

7 noći

Ukrcajna luka

17.00

2° Pon RIM-CIVITAVECCHIA (ukrcaj od 13.00)

VEĆ OD

Kabine/Apartmani

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

4.459

Premium

4.837

Samsara

8.244

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Vanjske kabine s pogledom na more 5.594

Premium

6.200

Samsara

9.606

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

7.335

Premium

8.092

Samsara

11.499

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

9.606

Apartman s balkonom s pogledom na more

11.877

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

14.148

Mini apartman Samsara s pogledom na more

12.256

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

15.284

Lučki troškovi

908

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 02. lipnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

puna cijena 30% 50% besplatno

Costa Serena

Classic

35


Izvan stupova Hercula

Savona

Barcelona Valencija Lisabon

Costa Fortuna Italija, Španjolska, Maroko & Portugal 9 noc´i polazak iz Savone i Rima-Civitavecchia

Kazablanka

R E D

KAZABLANKA

SREDOZEMNO MORE

Kadiz Malaga

P L O V I D B E

DAN LUKA

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Savona Barcelona

travanj 3 12 21 30 2 11 20 29

svibanj 9 8

rujan 18 27 26

Classic, Premium, Samsara, Suite:

listopad 6 15 24 5 14 23

studeni 2 11 20 1 10 19

DOLAZAK POLAZAK

SAVONA (ukrcaj od 13.30)

U plovidbi

MALAGA (Španjolska)

12.00

18.00

KAZABLANKA (Maroko)

07.30

21.30

KADIZ (Španjolska)

09.00

19.00

LISABON (Portugal)

09.00

19.00

U plovidbi

VALENCIJA (Španjolska)

12.00

19.00

BARCELONA (Španjolska)

08.00

13.00

10° SAVONA (Italija)

17.00

09.00

www.costacruises.eu REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI)

Classic

3.702

Premium

4.307

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

5.291

Premium

6.048

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

6.805

Premium

8.168

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

9.228

Apartman s balkonom s pogledom na more

10.666

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

12.559

Lučki troškovi

946

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 02. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 63 Eur 31,5 besplatno

36

1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Otoci sunca

Savona Barcelona Rim

Civitavecchia

Kazablanka

Madeira

11 noc´i polazak iz Savone i Rima-Civitavecchia i Barcelone

Tenerife

R E D

MAdeira

P L O V I D B E

DAN LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° SAVONA (ukrcaj od 13.30) 2° BARCELONA (Španjolska)

4° KAZABLANKA (Maroko)

Ukrcajna luka travanj svibanj

Barcelona

18.00

08.30

23.00

11 22

3

5° U plovidbi

1 12 23

4

6° TENERIFE (Kanarski otoci)

08.00

17.00

2 13 24

5

7° MADEIRA

08.00

17.00

08.00

13.00

11° RIM (CIVITAVECCHIA) (ukrcaj od 13.00)

08.00

19.00

12° SAVONA (Italija)

09.00

8° U plovidbi

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

9° MALAGA (Španjolska) 10° U plovidbi

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

5.973

Premium

6.578

Samsara

9.985

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

7.487

Premium

8.244

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

9.758

Premium

11.120

Samsara

14.527

Apartman s balkonom s pogledom na more

13.391

Apartman s verandom s pogledom na more

15.662

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

17.933

Apartman Samsara s balkonom

16.798

Apartman Samsara s verandom s pogledom na more

19.069

Apartman Grand Samsara s balkonom s pogledom na more

22.475

Lučki troškovi

1.022

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i sve polaske u 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 77

Djeca 4 do14 g. Eur 38,5

Djeca ispod 4 besplatno

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Fortuna - Costa neoRomantica

Savona

13.00

3° U plovidbi

POLASCI 2013

Civitavecchia

17.00

9 – 11 noći

Costa neoRomantica Italija, Španjolska, Maroko Kanarski otoci & Madeira

SREDOZEMNO MORE

proljeće - ljeto - jesen

Malaga

37


Plava boja lavande Savona Marseij Barcelona

Costa Luminosa Italija, Španjolska & Francuska

SREDOZEMNO MORE

3 noc´i polazak iz Savone

R E D

BARCELONA

P L O V I D B E

DAN LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

BARCELONA (Španjolska)

14.00

20.00

MARSEJ (Francuska)

08.00

18.00

SAVONA (Italija)

09.00

17.00

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Savona

rujan 10 17

listopad 8

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

1.885

Premium

2.188

Samsara

4.459

Vanjske kabine Classic Premium - pogled more

2.339 2.793

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

3.096

Premium

3.702

Samsara

5.973

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

4.383

Apartman s balkonom s pogledom na more

5.291

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

5.897

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

6.805

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

7.562

Lučki troškovi

606

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 8. listopada 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje.

38

NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 21 Eur 10,5 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Crvena boja sangrie Savona

summer - autumn

Marseij Barcelona

Costa Luminosa Italija, Španjolska & Francuska

Ibica

4 noc´i polazak iz Savone

R E D

IBICA

SREDOZEMNO MORE

P L O V I D B E

DAN LUKA

POLASCI 2013 Ukrcajna luka

rujan

Savona

13 20 29

listopad 11 20 29

studeni

DOLAZAK

POLAZAK

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

17.00

BARCELONA (Španjolska)

14.00

20.00

IBICA (Baleari)

08.00

15.00 18.00

MARSEJ (Francuska)

10.00

SAVONA (Italija)

09.00

2 6

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

1.885

Premium

2.188

Samsara

4.459

Vanjske kabine Classic

2.415

Premium - pogled more

2.869

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

3.248

Premium

3.853

Samsara

6.124

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

4.534

Apartman s balkonom s pogledom na more

5.443

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

6.048

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

6.957

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

7.714

Lučki troškovi

606

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 6. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 28

Djeca 4 do14 g. Eur 14

Djeca ispod 4 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu (VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Luminosa

Classic, Premium, Samsara, Suite:

3-4 nights

Posebna napomena za putnike koji putuju 11, 20 & 29/10 i 2 & 6/11 2013: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

39


Zelena boja limete Savona Marsej Barcelona

Ajaccio

Costa Luminosa Palma

Italija, Španjolska & Francuska

SREDOZEMNO MORE

5 noc´i polazak iz Savone

R E D

PALMA

P L O V I D B E

DAN LUKA

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Savona

rujan 24

listopad 3 15 24

17.00

BARCELONA (Španjolska)

14.00

20.00

PALMA (Baleri)

08.00

17.00

AJACCIO (Francuska)

14.00

20.00

MARSEJ (Francuska)

09.00

18.00

SAVONA (Italija)

09.00

studeni

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

2.263

Premium

2.566

Samsara

4.837

Vanjske kabine Classic Premium s pogledom na more

2.793 3.248

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

3.777

Premium

4.383

Samsara

6.654

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

5.064

Apartman s balkonom s pogledom na more

5.973

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

6.578

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

7.487

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

8.244 681

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 10. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje.

40

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

10

Classic, Premium, Samsara, Suite:

Lučki troškovi

DOLAZAK POLAZAK

NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 35 Eur 17,5 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Plava boja lavande Savona Marseij

proljeće - jesen

Barcelona

Costa Mediterranea SREDOZEMNO MORE

3 noc´i polazak iz Savone

R E D

MARSEJ

P L O V I D B E

DAN LUKA

DOLAZAK

POLAZAK

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

BARCELONA (Španjolska)

14.00

20.00

MARSEJ (Francuska)

08.00

18.00

SAVONA (Italija)

09.00

17.00

5 - 3 noći

Italija, Španjolska & Francuska

POLASCI 2013 travanj svibanj 8 30

Savona

21 28

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

1.885

Premium

2.188

Vanjske kabine Classic

2.339

Premium - s pogledom na more

2.793

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

3.096

Premium

3.702

Apartman s balkonom i pogledom na more

5.216

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

5.973

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

7.487

Lučki troškovi

606

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 8. travnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Eur 21

Djeca 4 do14 g. Eur 10,5

Djeca ispod 4 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu (VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Luminosa - Costa Mediterranea

Ukrcajna luka

41


Crvena boja sangrie Savona Marseij Barcelona

Costa Mediterranea Italija, Španjolska & Francuska

Ibica

4 noc´i polazak iz Savone

R E D

BARCELONA

SREDOZEMNO MORE

P L O V I D B E

DAN LUKA

DOLAZAK POLAZAK

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

17.00

BARCELONA (Španjolska)

14.00

20.00

IBICA (Baleri)

08.00

15.00 18.00

MARSEJ (Francuska)

10.00

SAVONA (Italija)

09.00

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Savona

travanj 21

svibanj

lipanj

studeni

3 12 24 31 17

1 10

Posebna napomena za putnike koji putuju 3, 12 & 31/5, 17/6 i 10/11 2013: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

Classic, Premium, Samsara, Suite:

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

2.263

Premium

2.566

Vanjske kabine Classic

2.793

Premium - s pogledom na more

3.248

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

3.626

Premium

4.232

Apartman s balkonom s pogledom na more

5.746

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

6.503

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

8.017

Lučki troškovi

606

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 21. travnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 28 Eur 14 besplatno

42

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Zelena boja limete Savona

Barcelona

Ajaccio

Costa Mediterranea Italija, Španjolska & Francuska

proljeće - jesen

Marsej

Palma

SREDOZEMNO MORE

5 noc´i polazak iz Savone

R E D

AJACCIO

P L O V I D B E

DAN LUKA

POLASCI 2013

Savona

travanj 11 16 25

svibanj 7 16

Classic, Premium, Samsara, Suite:

Samo krstarenje

Classic

2.642

Premium

2.945

Vanjske kabine Classic

3.172

Premium s pogledom na more

3.626

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

4.156

Premium

4.762

Apartman balkonom s pogledom na more

6.276

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

7.033

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

8.547 681

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 5. studeni 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu

Eur 35

BARCELONA (Španjolska)

14.00

20.00

PALMA (Baleri)

08.00

17.00

AJACCIO (Francuska)

14.00

20.00

MARSEJ (Francuska)

09.00

18.00

SAVONA (Italija)

09.00

www.costacruises.eu

Unutarnje kabine

Djeca 4 do14 g. Eur 17,5

2° 3°

17.00

studeni

Kabine/Apartmani

Odrasli

SAVONA (ukrcaj od 13.00)

5

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA) starting from

Lučki troškovi

4 - 5 noći

ožujak 28

POLAZAK

Djeca ispod 4 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu (VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji.

INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Mediterranea

Ukrcajna luka

DOLAZAK

43


Veličanstveni gradovi Baltika 7 noći Costa Fortuna

str. 46

Domovina Vikinga 7 noći Costa Fortuna

str. 47

Veličanstveni gradovi Baltika 7 noći Costa Luminosa

str. 48

Domovina Vikinga 7 noći Costa Luminosa

str. 49

Sjeverna Europa

45


Velicˇanstveni gradovi Baltika

St Petersburg SJEVERNO Stockholm MORE

Tallinn

Kopenhagen

Costa Fortuna Danska, Švedska, Estonija, Rusija & Njemacˇka

Berlin

Warnemünde

7 noc´i polazak iz Kopenhagena

R E D

Stockholm

DAN

P L O V I D B E

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° Ned KOPENHAGEN (ukrcaj od 13.30)

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Kopenhagen

lipanj 2 16 30

srpanj 14 28

kolovoz

Classic, Premium, Samsara, Suite:

Kabine/Apartmani

VEĆ OD

STOCKHOLM (Švedska)

09.00

17.00

4° Sri

TALLINN (Estonija)

09.00

18.00

5° Čet

ST PETERSBURG (Rusija)

07.00

19.00

6° Pet

U plovidbi

7° Sub

BERLIN-WARNEMÜNDE (Njemačka)

09.30

20.00

08.30

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

5.291

Premium

5.670

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

7.260

Premium

7.865

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

9.682

Premium

10.439

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

11.953

Apartman s balkonom s pogledom na more

13.467

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

15.738 908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 02. lipnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

46

U plovidbi

3° Uto

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Lučki troškovi

2° Pon

8° Ned KOPENHAGEN (Danska)

11 25

19.00

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Domovina Vikinga

Costa Fortuna

Geiranger Hellesylt Flam Oslo

proljeće - ljeto

SJEVERNO MORE Stavanger

Kopenhagen

Danska, Norveška & Njemacˇka

Berlin

Warnemünde

7 noc´i polazak iz Kopenhagena

R E D DAN

P L O V I D B E

LUKA

DOLAZAK POLAZAK

1° Ned KOPENHAGEN (ukrcaj od 13.30)

POLASCI 2013 Ukrcajna luka

lipanj 9 23

Kopenhagen

srpanj 7 21

kolovoz 4 18

rujan 1

2° Pon

U plovidbi

3° Uto

GEIRANGER (Norveška)

08.00

15.00

HELLESYLT (Norveška)

16.30

17.30

4° Sri

BERGEN (Norveška)

08.00

18.00

5° Čet

KRISTIANSAND (Norveška)

10.00

20.00

6° Pet

OSLO (Norveška)

07.00

12.00

7° Sub

BERLIN-WARNEMÜNDE (Njemačka)

09.30

20.00

8° Ned KOPENHAGEN (Danska)

Posebna napomena za putnike koji putuju 23/6, 7 & 21/7, 4 & 18/8 i 1/9 2013: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

19.00

08.30

7 noći

GEIRANGERFJORD

Iskrcaj samo onih putnika koji idu na izlet.

Classic, Premium, Samsara, Suite:www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

VEĆ OD Samo krstarenje

Classic

5.291

Premium

5.670

Vanjske kabine s pogledom na more Classic

7.260

Premium

7.865

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

9.682

Premium

10.439

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

11.953

Apartman s balkonom s pogledom na more

13.467

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

15.738

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 09. lipnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu

Eur 49

Djeca 4 do14 g. Eur 24,5

Djeca ispod 4 besplatno

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Fortuna

Unutarnje kabine

Odrasli

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

47


Velicˇanstveni gradovi Baltika

Helsinki

SJEVERNO MORE Stockholm

St Petersburg

Tallinn

Kopenhagen

Costa Luminosa Danska, Estonija, Rusija, Finska & Švedska 7 noc´i polazak iz Kopenhagena

R E D

TallinN

P L O V I D B E

DAN

LUKA

1° Sub

KOPENHAGEN (ukrcaj od 13.30)

DOLAZAK POLAZAK

19.00

2° Ned U plovidbi

POLASCI 2013 Ukrcajna luka Kopenhagen

svibanj 18

lipanj 8 29

srpanj

kolovoz

20

10

Posebna napomena za putnike koji putuju 29/6 i 20/7 2013: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

Classic, Premium, Samsara, Suite:

Kabine/Apartmani

14.00

19.00

4° Uto

ST PETERSBURG (Rusija)

07.00

24.00

5° Sri

HELSINKI (Finska)

12.00

18.00

6° Čet

STOCKHOLM (Švedska)

08.00

17.00

7° Pet

U plovidbi

8° Sub

KOPENHAGEN (Danska)

08.00

VEĆ OD Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

5.291

Premium

5.670

Samsara

9.076

Vanjske kabine Classic

6.276

Premium - pogled more

7.184

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

8.547

Premium

9.455

Samsara

12.861

Mini apartman s balkonom s pogledom na more

10.969

Apartman s balkonom s pogledom na more

13.240

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

14.754

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

17.252

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

16.646 908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 18. svibnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje.

48

TALLINN (Estonija)

www.costacruises.eu

CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Lučki troškovi

3° Pon

NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno


Domovina Vikinga Bergen

Costa Luminosa

Geiranger Hellesylt Flam Oslo

Stavanger

proljeće - ljeto

NORTH SEA

Kopenhagen

Danska & Norveška 7 noc´i polazak iz Kopenhagena

R E D

FLAM

P L O V I D B E

DAN

LUKA

1° Sub

KOPENHAGEN (ukrcaj od 13.30)

DOLAZAK POLAZAK

19.00

2° Ned U plovidbi 3° Pon

Ukrcajna luka Kopenhagen

svibanj 25

lipanj

srpanj

1 15 22

6 13 27

kolovoz 3 17 24

Posebna napomena za putnike koji putuju 1 - 15 & 22/6, 6 i 13/7, 3 - 17 i 24/8: red plovidbe je promijenjen. Molimo pogledajte detaljan program na www.costacruises.eu

Classic, Premium, Samsara, Apartman: www.costacruises.eu CIJENA* PO OSOBI U DVOKREVETNOJ KABINI (U KUNAMA)

Kabine/Apartmani

07.00

09.00

GEIRANGER (Norveška)

11.00

18.00

4° Uto

FLAM (Norveška)

09.00

18.00

5° Sri

BERGEN (Norveška)

08.00

17.00

6° Čet

STAVANGER (Norveška)

08.00

13.00

7° Pet

OSLO (Norveška)

09.00

15.00

8° Sub

KOPENHAGEN (Danska)

08.00

7 noći

POLASCI 2013

HELLESYLT (Norveška)

Iskrcaj samo onih putnika koji idu na izlet.

VEĆ OD Samo krstarenje

Unutarnje kabine Classic

5.291

Premium

5.670

Samsara

9.076

REZERVIRAJTE IZLETE IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA. POSJETITE NAŠU WEB STRANICU www.costacruises.eu

Vanjske kabine 6.276

Premium - pogled more

7.184

Kabine s balkonom s pogledom na more Classic

8.547

Premium

9.455

Samsara

12.861

Mini apartman s pogledom na more

10.969

Apartman s balkonom s pogledom na more

13.240

Apartman Panorama s balkonom s pogledom na more

14.754

Apartman Grand s balkonom s pogledom na more

17.252

Apartman Samsara s balkonom s pogledom na more

16.646

Lučki troškovi

908

*Cijena uključuje samo krstarenje brodom, lučke takse nisu uključene, odnosi se na dvokrevetne kabine najnižih kategorija i polazak 25. svibnja 2013. Cijena ne uključuje avionski prijevoz, transfere ili smještaj u hotelu, kao ni naknadu za uslugu na brodu. Cijene u kunama, izračunate po kupovnom tečaju RBA 7,57 na dan 07.08.2012. Cijene navedene u katalogu ovise o raspoloživosti i mogu se mijenjati bez prethodne najave, ovisno o tečaju kune na dan prodaje. NAKNADA ZA USLUGU NA BRODU (u Eur po osobi) Navedene cijene ne uključuju naknadu za uslugu koja se plaća na brodu na kraju krstarenja. Detalji na www.costacruises.eu Odrasli Djeca Djeca 4 do14 g. ispod 4 Eur 49 Eur 24,5 besplatno

(VRIJEDNOST VIŠE ZA OBITELJI) 1 ili 2 djece do 18 godina starosti u kabini s dvoje odraslih (na gornjim krevetima) putuju besplatno tokom cijele godine osim na nekoliko izuzetih polazaka. Lučke takse, naknada za uslugu na brodu, osiguranje i letovi ili transferi nisu uključeni u cijenu.

PIĆA kn 148 po osobi na dan kn 76 po osobi na dan Otkrijte detalje i prednosti naše ponude na www.costacruises.eu ili se raspitajte u vašoj putničkoj agenciji. INFORMACIJE Korisne informacije i uvjeti rezervacija dostupni su na www.costacruises.eu

puna cijena doplata za samostalno korištenje kabine u kategoriji Classic/Premium 3 / 4 ležaj za odrasle (gornji ležaj)* dijete ispod 18 godina s dvije odrasle osobe (gornji ležaj) * baza za izračun je cijena unutarnje kabine Classic

30% 50% besplatno

Costa Luminosa

Classic


SRPANJ 2012 www.costacruises.eu

Costa krstarenja 2013  
Costa krstarenja 2013  

krstarenja,cruises

Advertisement