Broschyr ONV Bolig

Page 1

Willa Nordic

ONV BOLIG MODERN DANSK DESIGN

willanordic.se


DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT A R K I T E K T R I TAT MODERNT HUS T IL L ETT Ö V E R KOMLIGT PRIS


ONV BOLIG MODERN SKANDINAVISK FORM Huset är utformat i en modern, skandinavisk form och präglas av en känsla av design och kvalitet. Fasaden är klädd med lärkträ alternativt svartmålad gran och öppnas upp av stora fönsterytor med svarta fönsterkarmar. Det första intrycket när du kliver in i huset är ljus och rymd. Gränsen mellan inne och ute har suddats ut och huset upplevs nästan genomskinligt med stora fönster från golv till tak, öppen planlösning, vita väggar och askparkett. Samtidigt som huset gör ett starkt intryck ger arkitekturen utrymme för din egen personliga stil.


ONV BOLIG

”HUSET UPPLEVS NÄSTAN TRANSPARENT PÅ GRUND AV SINA STORA FÖNSTERYTOR, ÖPPNA PLANLÖSNING & VITA VÄGGAR”

A4L

MODULER FÖR ÖKAD FLEXIBILITET

Husen finns i 6 olika utföranden, vilka alla utgår från en och samma grundtanke. Gemensamt för dem alla är välplanerade kök och badrum samt ett stort vardagsrum. Centralt placerad i varje hus finns en braskamin som sprider stämning. De skiljer sig åt med olika antal sovrum och huruvida de har större sällskapsytor eller altan. Väljer du ett utförande med överbyggd uteplats och vill förlänga utesäsongen kan fasaden förses med skjutbara jalusier för att skapa känslan av ett uterum. Dessa kan även användas som solskydd framför de stora fönsterpartierna. Du har möjlighet att förändra ditt hus efter dina skiftande behov. Husets modulliknande utformning gör det möjligt att komplettera med en modul utan att förstöra husets arkitektur.


ENPLANSHUS

SAMVARO 7

WC/D

TVÄTT

ENTRÉ

BAD

2

1

6

SOVRUM

3

SOVRUM

4

5

8

ALTAN

MATPLATS

KÖK SOVRUM

A4L 120,3 KVM 1 TVÄTTSTUGA I PRAKTISK ANSLUTNING TILL ENTRÉN 2 RYMLIGT BADRUM MED DUSCH 3 OM SÅ ÖNSKAS KAN TAKLJUS SÄTTAS IN FÖR ATT SKAPA ETT STÖRRE LJUSFLÖDE MITT I HUSET (TILLVAL) 4 CENTRALT BELÄGET KÖK SOM BLIR HUSETS HJÄRTA 5 MATPLATS MED ÖPPEN ANSLUTNING TILL KÖK OCH SÄLLSKAPSYTA SAMT UTGÅNG TILL ALTAN 6 BRASKAMIN (TILLVAL) SOM SKÄNKER STÄMNING ÅT BÅDE SÄLLSKAPSYTA OCH MATPLATS 7 AVSKILT FÖRÄLDRASOVRUM MED UTGÅNG TILL TRÄDGÅRDEN OCH EGET WC/DUSC 8 ÖVERBYGGD ALTAN MED INGÅNG TILL SÄLLSKAPSYTA OCH MATPLATS 9 OM YTTERLIGARE SOVRUM ÖNSKAS KAN DEN ÖVERBYGGDA ALTANEN ISTÄLLET BYGGAS IN OCH BLI EN DEL AV SÄLLSKAPSYTAN (SE PLANRITNING A4+L).

SOVRUM

SOVRUM

WC/D

TVÄTT

ENTRÉ

BAD

SOVRUM

SAMVARO

12

A4+L 143,3 KVM

MATPLATS

KÖK SOVRUM


ONV BOLIG

”HÄR KOMBINERAS MODERN SKANDINAVISK DESIGN MED FUNKTIONELL FLEXIBILITET” WC/D

A5L 149,6 KVM

Oavsett vilken modell du väljer av ONV Bolig så finns två val av planlösning. På modellerna med beteckningen + ä r altanen omvandlad till boarea med större samvaro och matplats. På A4+L och A5+L är föräldradelen ännu större och med extra rymlig klädkammare och stort bad. På dessa hus kan man med fördel välja till en altan som löper längs hela trädgårdsfasaden. Husen med överbyggd altan har en skön utehörna i lä som kan användas stora delar av året. När man öppnar upp pardörren mellan matplats och altan så suddar man ut gränsen mellan inne och ute. Båda planlösningarna har fantastiska kvalitéer och valet är ditt..

A5+L 171,3 KVM


ENPLANSHUS

SAMVARO

TVÄTT

ENTRÉ

SOVRUM

SOVRUM

SOVRUM BAD

ALTAN

MATPLATS

KÖK

ALLRUM SOVRUM

SOVRUM

KLK

BAD

TVÄTT

ENTRÉ

ARBETSRUM

SOVRUM

SOVRUM

SAMVARO

MATPLATS

KÖK

BAD

ALLRUM SOVRUM


FRITIDSHUS

SAMVARO

ENTRÉ

WC/D/TVÄTT

SOVRUM SOVRUM KÖK

ALTAN

MATPLATS

FRITIDSHUS A2

SOVRUM

76,8 KVM

SOVRUM

SOVRUM

ENTRÉ

WC/D/TVÄTT

SOVRUM

SAMVARO

MATPLATS

KÖK

SOVRUM

FRITIDSHUS A2+ 96 KVM


ONV BOLIG ÄR ETT PRISBELÖNT DANSKT DESIGNTEAM MED ARKITEKTER & DESIGNERS FRÅN K Ö P E N H A M N


ARKITEKTUR SOM STICKER UT MEN SAMTIDIGT LÄMNAR UTRYMME FÖR EN PERSONLIG STIL DET LUFTIGA & VÄLPLANERADE KÖKET ÄR ONV H US ETS H J Ä RTA


SKJUTBARA JALUSIER FÖR ATT SKAPA KÄNSLAN AV ETT UTE R UM


ONV BOLIG Denna husserie, ONV BOLIG, har tagits fram i samarbete med prisbelönta designteam och arkitektkontor. Resultatet är hus för dig som värdesätter god design, hög kvalitet och en snabbare och enklare byggprocess där någon annan redan har fattat de viktigaste besluten. Husen är mycket prisvärda då serietillverkningen gör att vi kan pressa ner kostnaderna.

ONV Bolig Arkitekt: Søren Rasmussen Kontaktadress/Huvudkontor Bäckgatan 5 SE-570 02 Stockaryd Tel. +46 [0] 382 18 10 00 info@willanordic.se

140331

willanordic.se

Willa Nordic 14-1287

Parallellt med denna husserie fortsätter vi naturligtvis att skapa individuella hem som är framtagna genom vår unika byggprocess.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.