Cool kunst en cultuur - Zakelijke brochure - 2019-2020

Page 1

HĂŠt podium voor uw event


Geïnspireerd, wijzer en gelukkiger naar huis.

2

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT


Ervaar de magie van het theater! Cool kunst en cultuur is gelegen in het Stadshart van Heerhugowaard én in het hart van NoordHolland. Ons eigen hart is vol van kunst en cultuur. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kunst en cultuur de samenleving rijker maakt. Elke bezoeker van ons gebouw gaat dan ook geïnspireerd, wijzer, ja zelfs gelukkiger naar huis. Deze plek, waar grote artiesten bloeien en jonge talenten groeien, geeft elke bijeenkomst een gouden randje. Het vormt het perfecte decor voor uiteenlopende evenementen; van vergadering tot personeelsfeest, van congres tot amateurvoorstelling. Ervaar de magie van het theater, maak het mee!

INHOUD 4 5 6 7 8 9 10 12

Onze zalen Theaterzaal Kleine theaterzaal Café Cool Multifunctionele zalen Vergaderzaal Foyers Teambuilding & Inspiratie 14 Faciliteiten en voorzieningen 15 Bereikbaarheid

Modern gebouw vol historie Het markante gebouw van Cool – uitgesproken als ‘kool’ – dateert van 2008 en prijkt trots in het Stadhart van Heerhugowaard. In onze regio is de koolteelt van oudsher een belangrijke bestaansbron. Dit gegeven komt terug in onze naam en in het gebouw. Overal in ons pand vinden verwijzingen naar deze historie plaats. Zo zit u in de theaterzaal in het hart van de rode kool. De gele korenaren en de keramische leien in verschillende grijstinten aan de buitengevel komen terug in het wapen van Heerhugowaard.

Cool kunst en cultuur Coolplein 1 1703 XC Heerhugowaard 072 534 76 62 info@coolkunstencultuur.nl www.coolkunstencultuur.nl /coolkunstencultuur @coolheerhugowaard Fotografie Frits de Beer Vormgeving Bas van Vuurde Drukwerk Rodi Media

3


Onze zalen Dineren op het podium, vergaderen in de artiestenfoyer of teambuilding in een muziekstudio? Geen verzoek is te gek.

4

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT

Cool kunst en cultuur beschikt o.a. over een theaterzaal, een sfeervol theatercafé, vier multifunctionele zalen en twee foyers met uitzicht op het Coolplein. Dineren op het podium, vergaderen in de artiestenfoyer of teambuilding in een muziekstudio? Geen verzoek is te gek. De zalen zijn van alle (technische) gemakken voorzien. Het gebouw biedt daardoor eindeloze mogelijkheden voor evenementen tot wel 1000 personen. Ook voor het verzorgen van een theatrale omlijsting, een openingsact, live entertainment of het vinden van een presentator voor uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres.


De voetstappen van de artiesten op ons toneel geven uw evenement extra glans.

• o ppervlakte 600 m 2 • z itplaatsen ± 600 zitplaatsen • staplaatsen 900 (bij ingeschoven tribune + 159 zitplaatsen op het balkon)

Theaterzaal Imposant én intiem

In de theaterzaal van Cool staat iedereen in de spotlights. Vele grote cabaretiers, muzikanten en acteurs uit binnenen buitenland gingen u voor op dit podium. De voetstappen van de artiesten op ons toneel geven uw evenement extra glans. En wij zetten graag nog een stapje extra om het een onvergetelijke bijeenkomst te maken.

5


Sla de grote deuren van de kleine theaterzaal open en je ziet direct de mogelijkheden

• o ppervlakte 200 m 2 • capaciteit > 120 personen • o pstelling theater, cabaret, u-vorm, carré en receptie

Kleine theaterzaal Veelzijdig en verrassend

Sla de grote deuren van de kleine theaterzaal open en je ziet direct de mogelijkheden. Deze ruimte is zo flexibel dat het geheel naar behoefte is in te richten. Een seminar? Wij zorgen voor het juiste licht en geluid. Eindoptreden van de vereniging? Wij bouwen een tribune voor alle gasten. Het grote ronde raam zorgt voor voldoende daglicht, maar kan ook volledig worden verduisterd. Met de aangrenzende kleedkamer en een verrijdbare bar in de zaal hoeft u nergens meer heen. 6

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT


• o ppervlakte 273 m 2 • capaciteit > 250 personen • o pstelling theater, cabaret, u-vorm, carré en receptie

Café Cool Ongedwongen en sfeervol

Niet voor niets heeft Cool altijd een lange nazit na de voorstelling. Als vanzelf word je naar Café Cool getrokken voor een hapje en een drankje. De magische vibes van het theater voel je ook in ons café. De sfeer is intiem en ongedwongen en nodigt uit tot ontmoeting. Het podium biedt de mogelijkheid voor presentaties of optredens. De ruimte kan op verschillende manieren worden ingericht en is daardoor geschikt voor diverse bijeenkomsten en evenementen.

De magische vibes van het theater voel je ook in ons café

7


Multifunctionele zalen Flexibel en ruimtelijk • o ppervlakte 125 m 2 • capaciteit > 80 personen • o pstelling theater, cabaret, u-vorm, carré en receptie

Uit onze multifunctionele zalen galmen de klanken van kunst en cultuur. Hier studeren onze orkesten hun repertoire in, oefenen onze musicalleerlingen hun teksten en maken de allerkleinsten kennis met muziek. Deze zalen hebben dan ook een uitstekende akoestiek en zijn met gemak om te toveren van repetitieruimte naar vergaderzaal. Met de licht- en geluidsinstallatie is ook de technische ondersteuning voor presentaties of uitvoeringen geregeld. 8

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT

Uit onze multifunctionele zalen galmen de klanken van kunst en cultuur


Vergaderzaal Inspirerend en motiverend

• o ppervlakte 35 m 2 • capaciteit > 15 personen • o pstelling theater, cabaret, u-vorm en carré

Sparren over de te varen koers of bomen over bedrijfsvraagstukken? Vergaderen in een creatieve omgeving zorgt voor verfrissende ideeën. De vergaderzaal van Cool kunst en cultuur is uitstekend geschikt voor een kleine vergadering of presentatie. Onderbreek de vergadering met een horeca-arrangement of een inspirerende workshop en ga met nieuwe motivatie aan het werk.

Vergaderen in een creatieve omgeving zorgt voor verfrissende ideeën

9


Foyers Verbindend en onderhoudend

• o ppervlakte 400 m 2 • c apaciteit > 900 personen • o pstelling receptie

De foyers van Cool zijn de verbindende factor in het gebouw

10

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT

De foyer van Cool: daar word je gezien! De foyers met grote raampartijen dienen als bijzondere ontmoetingsplek tijdens voorstellingen en evenementen en zijn de verbindende factor in het gebouw. De open ruimte zorgt voor een toegankelijke uitstraling maar kan net zo goed worden ingezet voor een besloten netwerkbijeenkomst na een voorstellingsbezoek. Elke foyer heeft een eigen bar en uitzicht op het Coolplein.


Cool event? Wij zorgen voor het gouden randje!

11


Teambuilding en inspiratie

Een orkest klinkt pas als de muzikanten volledig op elkaar zijn ingespeeld, een tableau vivant komt pas tot leven als iedereen de juiste positie inneemt. De wereld van de kunsten kan inspirerende en verfrissende inzichten geven. Voeg een van de verschillende bedrijfsworkshops toe aan uw event en ga vol inspiratie en motivatie weer aan het werk.

12

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT

BEDRIJF IN BEELD

DJEMBÉ ENEGIZER

Waar liggen de kansen van het bedrijf

Een energizer op de djembé zorgt

en wat is nu echt typerend? Waar is

ervoor dat uw event goed begint!

het bedrijf trots op? Breng het in

Beleef op een luchtige en vrolijke

beeld! Maak in het atelier van Cool

manier de optimale teamspirit. Alle

met behulp van diverse materialen

deelnemers zorgen samen voor een

een kunstwerk en geef het een mooi

swingende beat op de djembé. Een

plekje in jullie eigen pand.

knallende kick-off van de dag!


PRESENTEREN IS EEN KUNST Waar kun je nu beter leren presenteren dan in een theater? In deze workshop leer je hoe je met theatertechnieken je presentatietechnieken kunt verbeteren. Een ervaren docent leert je bewust te worden van o.a. je houding, uitstraling en zeggingskracht.

WORKSHOPS OP MAAT Liever een mini-musical opvoeren, een fotowandeling maken, een workshop theatersport volgen of samen met uw collega’s smartlappen zingen? Alles is mogelijk! In overleg kunnen we kijken welke workshop op maat het beste bij uw bedrijf of uw gasten past.

13


Faciliteiten en voorzieningen

BEELD EN GELUID Licht uit, spot aan! Bijna dagelijks zet-

CATERING EN HORECAARRANGEMENTEN

ten wij artiesten in de spotlights. Als

Walking diner, high tea of themadi-

geen ander weten wij dan ook dat

ner? Cool kunst en cultuur kan elke

goed beeld en geluid een essentieel

vorm van catering verzorgen. Zo

onderdeel is van een evenement of

heeft u uw handen vrij om uw collega’s

bijeenkomst. Al onze zalen zijn dan

of gasten alle aandacht te geven. Wij

ook voorzien van state-of-the-art ge-

werken hiervoor graag samen met

luidstechniek, visuele hulpmiddelen

lokale leveranciers van biologische

en wifi. We hebben alle kennis in huis

producten. De gerechten worden van-

om u van begin tot eind technisch te

zelfsprekend

ondersteunen en verrassen u graag

uw wensen. Uiteraard houden wij ook

met creatieve mogelijkheden.

rekening met specifieke dieetvoor-

samengesteld

keuren en allergieën.

14

COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT

volgens

• Rolstoeltoegankelijk • Ruime parkeergelegenheid • W ifi • Lift • G arderobe • K leedkamers • B eamer • M icrofoon • L aptop • H eadset • F lipover • Rookmachine • P iano


Bereikbaarheid Cool kunst en cultuur ligt in het Stadshart van Heerhugowaard en is met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer uitstekend bereikbaar. PARKEREN

TREIN EN BUS

Rond Cool kunst en cultuur liggen di-

Vanaf meerdere NS-stations (o.a. Am-

verse parkeerplaatsen en –garages. De

sterdam Centraal, Hoorn en Den Hel-

dichtstbijzijnde is Coolplein (P3).

der) vertrekt ieder half uur een trein

Daarnaast kunt u onder andere par-

naar Heerhugowaard. Cool ligt op on-

keren

Midden-

geveer 15 minuten loopafstand van

waard (P2) of in parkeergarage Stads-

het treinstation. Wij zijn ook goed per

plein (P4). Volg hiervoor de P-route in

bus bereikbaar. De dichtstbijzijnde

het centrum van Heerhugowaard.

bushaltes zijn Diamant en Stadshart.

in

parkeergarage

15


COOL HÉT PODIUM VOOR UW EVENT

Coolplein 1 1703 XC Heerhugowaard 072 534 76 62 info@coolkunstencultuur.nl www.coolkunstencultuur.nl /coolkunstencultuur @coolheerhugowaard /coolkunstencultuur

16


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.