Agenda Cultural Octubre 2018

Page 1

AGENDA CULTURAL

OCTUBRE 2018


DIM ECR ES 3 D’OC T UBR E A les 11.30 h · Sala de Plens de l’Ajuntament. Acte de constitució del Consell dels Infants de Constantí. A les 19 h · Sindicat Agrícola. Inici de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Psicologia rural: posada al dia de valors centrals en la col·laboració i el treball d'equip" a càrrec de Jordi Tous Pallarès, professor del Departament de Psicologia de la URV.

DIL L UN S 8 D'OC T UBR E A les 19 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura. “Sukkwan Island”, de David Vann. Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada. Si voleu passar una estona agradable i compartir lectures en bona companyia... no hi falteu!

DIS SABT E 6 D'O CT UBR E A les 11 h · A la Biblioteca Munici pal. Club de Lectura Juvenil. “Fahrenheit 451”, de Ray Bradbury. Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón. Per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys que els agradi llegir...

DIM ECR ES 1 0 D’O CT UBR E A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Crèdits al consum: com no s’estira més el braç que la màniga" a càrrec de Jordi Andreu Corbatón, professor del Departament de Gestió d’Empreses de la URV.


DIJ O US 11 D’OC T UBR E A les 18.30 h · A la Biblioteca Mu nicipal. Llegeixes manga? Jo també! Club de Lectura de Manga. Trobada per compartir lectures, recomanacions, novetats, webs interessants i descobriments al voltant del manga.

A les 17.30 h · A la Biblioteca Municipal. Xerrada: Què cal saber dels antibiòtics? A càrrec de Mònica Sancho, farmacèutica adjunta de la farmàcia Víctor Rafecas de Constantí. Amb la collaboració del Col·legi de Farma cèutics de Tarragona.

DIM ART S 16 D'O CT UBR E A les 19 h · A la Biblioteca Munici pal. Taller. Planificació de menús saludables. Un taller pràctic a càrrec de Rafel Balanzà, doctor de la Unitat de Nutrició Humana, FMCS-Reus URV. Activitat pertanyent al projecte "Píndoles de Salut", de la Central de Biblioteques de Tarragona. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

DIVEN DR ES 1 9 D’O C T UBR E Durant tot el dia. Trobada Comarcal d’Associacions de Gent Gran del Tarragonès.

DIM ECR ES 1 7 D’O CT UBR E A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Què és la realitat?" a càrrec d’Ambrós Domingo Belando.

DIJ O US 18 D'OC T UBR E A les 12 h · Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí. Sorteig públic per al nomenament dels/les senadors/es que conformaran el Senat de la Gent Gran de Constantí

· A les 11.30 h · Benvinguda a la vil·la romana de Centcelles i a les 12 h. visita guiada. · A les 13.30 h · Al Pavelló Poliesportiu. Recepció d’autoritats, Dinar de Germanor i Ball amb el grup Café Trio.

DIS SABT E 2 0 D’O C T UBR E Des de les 11 h. fins a les 3 h. de la matinada. A la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Festa #laveinadragonina. Castells, Cucaferes, Cavallets, Àligues, Banda Verònica, Correfoc de bèsties, Nit electrònica. Organitza: Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.DIUM EN GE 2 1 D’O CT UBR E. A les 9.30 h · Des de la Plaça de les Escoles Velles. Sortida per anar al Concert de l’Orfeó Català Palau de la Música Catalana. Organitza: Ajuntament de Constantí i Associació d’Amics de la Música de Constantí

DIM ECR ES 2 4 D’O CT UBR E A les 10 h · A la Biblioteca Muni cipal. Visita dels alumnes de P2 de la Llar d'Infants. A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Els Mèdici: exhibicionisme i fastuositat" a càrrec de Jordi Rius Jové.

DIJ O US 25 D’OC T UBR E A les 17.30 h · A la Biblioteca Municipal. BiblioContes... de la Castanyada. Quan arriba el temps de collir castanyes... comença la

nostra programació de contes a la Biblioteca! A les 18.30 h · A la Biblioteca Mu nicipal. Llegeixes manga? Jo també! Club de Lectura de Manga. Trobada per compartir lectures, recomanacions, novetats, webs interessants i descobriments al voltant del manga.

DIS SABT E 2 7 D'O C T UBR E A les 11h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura Juvenil. El senyor de les mosques, de William Golding. Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón. Per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys que els agradi llegir.


DIUM EN GE 2 8 D’O CT UBR E A les 9.30 h · Sortida: Des del Parc de la Muralla. Caminada Popular de tardor al Morell. Inscripcions: A l’OAC de l’Ajuntament fins el 25 d’octubre (Preu: 8 euros)

DIL L UN S 2 9 D’O CT UBR E A les 18 h · A l’Escola de Música. Celebrem la castanyada. Jocs, activitats musicals amb els alumnes de Sensibilització i Iniciació (de 4 a 7 anys).

DIM ART S 30 D’O C T UBR E A les 17.30 h · A l’Escola de Música. Celebrem la castanyada. Jocs, activitats musicals amb els alumnes de Nivell Elemental (de 8 a 12 anys).

DIM ECR ES 31 D’O C T UBR E A les 17.30 h · A l’Escola de Música. Tarda de terror i misteri infantil, amb la projecció de la pellícula, de Walt Disney, “Coco”, dirigida per Lee Unkrich. A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Infeccions: No, gràcies!" a càrrec de Maria Àfrica Fortes, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV
Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.