Agenda Juny 2019

Page 1

AGENDA CULTURAL

JUNY 2019

1


2


DISSABTE 1 DE JUNY

DIVENDRES 7 DE JUNY

A les 17 h · A la Plaça de les Escoles Velles. Tercera edició de la Festa “Escoles fent poble”, organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. De 17 a 19 h · Tallers infantils. A les 19 h · Actuació a càrrec de Dàmaris Gelabert. A les 21 h. Sopar de motxilla. I a les 22 h es projectarà la pel·lícula "Coco".

A les 20 h · A la Plaça de l’Hospital (Davant de la Biblioteca). Festa de final de curs de l’Escola d’Adults. DISSABTE 8 DE JUNY A les 12,30 h · Al Sindicat Agrícola. Cantata “Història d’un pentagrama” de C. Amat i C. Casanova (Entrada lliure). Música per a cor de nens i nenes de 4 a 7 anys i acompanyament. A càrrec dels alumnes de Sensibilització i Iniciació de l'Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, juntament amb els alumnes de la Nova Escola de la Unió Musical de Tarragona.

DILLUNS 3 DE JUNY A les 17.30 h · A la Biblioteca Municipal. LECXIT, lectura per a l'èxit educatiu. Sessions de suport a la lectura per a nens i nenes. Aquest programa admet voluntaris adults que hi vulguin participar. A les 18 h · A la Biblioteca Municipal. BiblioContes... i sorteig del concurs de Sant Jordi. Vau participar a les nostres cites a cegues de Sant Jordi? Si és així i encara no ens heu portat la butlleta, afanyeu-vos! Després de la sessió de contes farem el sorteig d’un lot de llibres. DIMECRES 5 DE JUNY A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Els inuit, caçadors del Gran Nord” a càrrec de Francesc Bailón.

3


no hi falteu! Un cop a l’any, a més, aquesta lectura és una novel·la gràfica. Sou lectors de còmic? No ho sou però ho voleu provar? Animeu-vos a provar i participar!

DIUMENGE 9 DE JUNY A les 18 h · A la Plaça de les Escoles Velles. VIII Concurs de Colles Sardanistes Vila de Constantí. Vàlid per al Campionat de Catalunya de colles infantils i colles lliures. A les 20 h · Inici des del carrer Major (Davant de l’Ajuntament). Representació de “La Passió de Crist” pels carrers de Constantí. A càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí

DIMECRES 12 DE JUNY A les 17.30 h · Al Pavelló Poliesportiu. Festa de final de curs: “Les cançons de l’estiu” i acte de Graduació dels alumnes de 6è.

DILLUNS 10 DE JUNY

A les 18 h · A la Biblioteca Municipal. Contes per escoltar. Parlem de les pors?, amb Emi Guasch. Qui té por d’alguna cosa? O millor dit... qui no en té? Por a les aranyes, a la foscor, als monstres... La por és una emoció com qualsevol altra. I si l’Emi

A les 18.45 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura. “Barrio lejano”, de Jiro Taniguchi. Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada. Si voleu passar una estona agradable i compartir lectures en bona companyia... 4


ens explica algun conte sobre les pors i en parlem? A partir de 5 anys.

Núria Ruiz. Tu Youyou (1930) és una científica xinesa coneguda per haver descobert l'artemisinina, un compost químic actiu contra la malària. Per aquest descobriment va rebre el premi Nobel de Medicina l'any 2015. És el primer premi Nobel que rep una dona xinesa i el primer premi Nobel de ciència que s'atorga a una investigació portada a terme a la Xina. En aquesta xerrada parlarem de la vida de Tu Youyou, del seu treball científic en plena Revolució Cultural, del projecte 523 que va fer possible sota el seu lideratge el descobriment de l'artemisinina, i del que ha suposat aquest descobriment per les regions del món afectades per la malària. Organitzen: Central de Biblioteques de Tarragona i Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona.

A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: "Sardanes i havaneres” a càrrec de Maria del Carme Domingo Belando, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV DIJOUS 13 DE JUNY A les 11 h · A la Sala de Plens. Roda de premsa de presentació del III Cicle de Concerts a Centcelles. DIVENDRES 14 DE JUNY A les 20.30 h · Al Pavelló Poliesportiu. Lliurament d’orles als alumnes de 4t i 2n de Batxillerat de l’Institut de Constantí. DISSABTE 15 DE JUNY A les 9. 30 h · Al Sindicat Agrícola. Trobada de violins. En aquesta trobada hi participaran els alumnes, d’entre 7 i 17 anys, de les aules de violí, de les escoles de música d’Alcover i Constantí. El Concert de cloenda es farà a les 12,30 h i l'entrada és lliure. DIMECRES 19 DE JUNY A les 19 h · A la Biblioteca Municipal. Xerrada: Tu Youyou, la dona que va lluitar científicament contra la malària, a càrrec de 5


DIJOUS 20 DE JUNY

amb motiu de l’inici de la revetlla de Sant Joan.

A les 11 h · Al Pavelló Poliesportiu. Festival de final de curs de l’escola Mossèn Ramon Bergadà.

A les 22 h · A la Plaça de la Generalitat. Sopar de motxilla (inscripcions prèviament a l’OAC de l’Ajuntament fins el 20 de juny). L’Ajuntament oferirà coca i cava per a tots els assistents.

DIVENDRES 21 DE JUNY A les 9 h · A l’Institut de Constantí. Diada de l’alumnat amb diversos tallers i activitats. De 12 a 14 h. activitats a la Piscina Municipal.

A les 23. 55 h · A la Plaça de la Generalitat. Encesa de la foguera de Sant Joan i Castell de Focs. Col·labora: Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A

A les 17.30 h · A la Plaça de la Generalitat. Fira de jocs al carrer per infants de 3 a 14 anys. A les 19 h · Traca i sortida de gegants pel grup Centcelles.

A les 0.00 h · A la Plaça de la Generalitat. Revetlla i concert amb les actuacions de STAR WAYS BAND la banda de versions d’un altre planeta. En acabar, hi haurà l’actuació d’un DJ.

A les 22 h · A la Plaça de la Generalitat. Cinema a la Fresca. DISSABTE 22 DE JUNY A les 19 h · Missa al Centre Parroquial i Processó de Corpus Christi pels carrers del poble. DIUMENGE 23 DE JUNY

ACTES DE SANT JOAN A les 20 h· Arribada de la Flama del Canigó i Lectura del manifest de la flama al davant de l’Ajuntament a càrrec dels membres del Club de Tir amb Arc Constantí.

DILLUNS 24 DE JUNY

A les 21 h · A la Plaça de la Generalitat. Recepció de les autoritats

A les 19 h · Al Pavelló Poliesportiu. Festival de Sant Joan del Club Patí Constantí. 6


ALTRES ACTIVITATS Dissabte 1 i diumenge 2 de juny Al Pavelló Poliesportiu municipal. 2a Fase de la Copa d’Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup. Organitza: Club Gimnàstica Estètica Constantí. DIMECRES 26 DE JUNY

Dies 7,8 i 9 de juny

A les 18.30 h · A la Biblioteca Municipal. Taller de còmic a càrrec d’Oriol Sanz, il·lustrador. A partir d'11 anys.

Al Pavelló Poliesportiu. Campionat Nacional de Clubs de Futbol Sala. Categories: Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

DIVENDRES 28 DE JUNY

Del 5 al 28 de juny

22 h · A la Biblioteca Municipal. Liceu a la fresca- Òpera “Tosca” de Giacomo Puccini (Es prega puntualitat).

A la Biblioteca Municipal. Exposició. Amparo Poch, el compromís d’una dona lliure. Una exposició per a reconèixer la trajectòria d’aquesta metgessa, periodista i anarcofeminista, que va dedicar la seva vida a millorar la salut i els drets humans de les dones treballadores i els infants. Exposició produïda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic. Setmana del 17 al 21 de juny

DISSABTE 29 DE JUNY

A l’Escola de Música. Audicions del 3r trimestre.

A les 21 h · Al Camp de Futbol Municipal La Coma. XX Nit del Futbol. Organitza: Centre d’Esports Constantí. 7


8


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.