Agenda Cultural Juny 2018

Page 1

agenda cultural

JUNY 2018

1


Di ve nd res 1 d e j u ny

Dim ec re s 6 d e j u ny

A les 12 h. A la Sala de Plens de l’Ajuntament. Anunci de l’establiment guanyador del 2n Concurs Constantí DTapes i sorteig dels 3 vals de compra entre els participants d’aquesta edició

A les 9 h · Sortida Cultural a Barcelona. Visita guiada al Jardí Botànic, a l’església de Sant Pau del Camp i passejada narrada pel casc antic de la ciutat. Inscripcions: 19€ fins al 5 de juny a l’Escola d’Adults. (Autocar, entrades, visites guiades i dinar inclòs)

A les 20 h · Plaça de l’Hospital. Festa de final de curs i lliurament de diplomes a l’alumnat de l’Escola d’Adults de Constantí i CPNL. Curs 2017-2018. En acabar, s’oferirà a totes les persones assistents un tast de menjars del món elaborat per alumnes de l’Escola d’Adults.

A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: “Amors, flirtejos i embolics que han fet història” a càrrec de Jordi Rius Jové. Di ve nd res 8 de ju n y A les 19 h · Escola d’Adults. Xerrada: “Aprendre a fer sucs vegetals i beneficiar-te de les seves propietats”. A càrrec de la dietista i nutricionista Stephanie Chavez. Organitza: Clínica Fisionatur.

Di ssa b te 2 d e j u ny A les 8 h. A la Penya Barcelonista de Constantí. VI Campionat de Botifarra de la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord. Dima rt s 5 de j un y A les 17.45 h · A la Biblioteca Municipal. Llegeixes manga? Jo també! Club de Lectura de Manga. Trobada per compartir lectures, recomanacions, novetats, webs interessants i descobriments al voltant del manga. A les 18 h · Al Pavelló Poliesportiu. Conte musicat: “La nostra llegenda de Sant Jordi” (8a edició). Representació i música a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Constantí Amb la col·laboració de l'Escola d'Adults.

2


A les 19 h · Al Teatre del Morell. Concert de la 2a trobada d'orquestres (feta els dies 5 i 6 de maig). Amb la participació de les Escoles Municipals de Música de Tarragona, El Morell i Constantí

A les 16 h. Al Camp de Futbol Municipal de la Coma. LXIX Campionat de Catalunya d’aire lliure de Tir amb Arc 2018. Organitza: Club de Tir amb Arc Constantí.

Di ssa b te 9 de ju n y Des de les 10.30 h· A la Plaça de les Escoles Velles. 2a Festa. Escoles fent poble! Inflables, Masterclass de Zumba, Espectacle Infantil, Màgia, Concurs de truites, Enlairada de globus, Correfoc infantil, Sopar de motxilla i Cinema a la Fresca. Organitzen: AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà.

Di ume n ge 1 0 de ju n y Des de les 8.30 h a les 14 h. Al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat. Concert conjunt 25è aniversari ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) . 90 escoles de música (entre les quals l’Escola Municipal de Música de Constantí), 5.500 músics i 12.000 espectadors. A les 9 h. Al Camp de Futbol Municipal de la Coma. LXIX Campionat de Catalunya d’aire lliure de Tir amb Arc 2018. Organitza: Club de Tir amb Arc Constantí.

3


A les 9 h · Pavelló Poliesportiu (Pista 2). Campionat Interclubs de Patinatge. Organitza: Club Patí Constantí. A les 18 h · Plaça de les Escoles Velles. VII Concurs de Sardanes Vila de Constantí. Vàlid per al Campionat de Catalunya de colles infantils i colles lliures.

Dim ec re s 13 j un y A les 16.30 h · A l’Escola d’Adults. Lectures en veu alta. El plaer d'escoltar, a càrrec d´Emi Guasch. A les 19 h · Sindicat Agrícola. Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran: “Sorolla, el mag de la llum” a càrrec d’Anna Isabel Serra Masdéu, professora del Departament d’història i Història de l’Art de la URV. Di ll u ns 1 1 de ju n y A les 19 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura. “Amb dits de molsa”, d'Alfons Cama. (Amb la presència de l'autor) Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada. Si voleu passar una estona agradable i compartir lectures en bona companyia... no hi falteu!

4


A les 20.30 h · A l’Institut de Constantí. Festa de lliurament d'orles de 4t ESO i 2n de BAT. Acte obert a les famílies i amics dels alumnes que finalitzen aquests estudis.

A les 22 h · Plaça de les Escoles Velles. Òpera a la Fresca. Projecció de l’òpera “Manon Lescaut” de Giacomo Puccini. Organitza: Ajuntament de Constantí amb la col·la-boració de l’Associació d’Amics de la Música de Constantí.

Di ssa b te 1 6 d e j u ny

Dima rt s 19 de j un y

Di ve nd res 15 j u n y

A les 17.45 h · A la Biblioteca Municipal. Llegeixes manga? Jo també! Club de Lectura de Manga. Trobada per compartir lectures, recomanacions, novetats, webs interessants i descobriments al voltant del manga.

A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. Presentació llibre. “Mapa de ciutats somiades”, a càrrec de Joan Rioné i Anduluplandu, editor i il·lustradora del llibre. Nens i nenes de Constantí voleu saber com seria el poble idea als ulls d'alguns dels vostres companys i companyes de l'Escola Mn Ramon Bergadà? Veniu i ho descobrirem!!

Dim ec re s 2 0 de ju n y A les 19.30 h · A la Biblioteca Municipal. Presentació llibre: “Un mar d'històries. Constantí” a càrrec de Ricard Escarré, autor del llibre. Un passeig per la història del nostre poble dirigit als més petits de la casa. Amb il·lustracions d'Àngel Sauret.

5


A les 21 h · A la Plaça de la Generalitat. Inauguració de la decoració de la plaça, i seguidament,

Dij o us 2 1 d e j u ny A les 11 h · Al Camp de Futbol Municipal de La Coma. Festival de Final de curs de l’escola Mossèn Ramon Bergadà.

Recepció de les autoritats amb motiu de l’inici de les Festes de Sant Joan.

A les 20.30 h · A la vil·la romana de Centcelles. II Cicle de Concerts a Centcelles. Concert de la Coral de la Universitat Rovira i Virgili.

A les 22 h · A la Plaça de la Generalitat. Sopar de motxilla (Inscripcions prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, fins el 21 de juny). *S’instal·laran 4 barbacoes (Preu de l´ús de la barbacoa: 1 euro per persona).

Di ve nd res 22 de j un y A lea 21 h · Al Nou Estadi del Club Gimnàstic de Tarragona. Cerimònia d'Inauguració dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

A les 23.55 h · A la Plaça de la Generalitat. Encesa de la Foguera de Sant Joan i Castell de Focs. Col·labora: Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. A les 00.00 h · Revetlla i concert amb les actuacions de Daniel Pubill “El legado de Peret” (tribut al rei de la rumba catalana) i en acabar DJ Ferry LIP.

Dima rt s 2 6 de ju n y A les 21 h · Plaça de les Escoles Velles. Constantí dóna novament la Benvinguda als Jocs Mediterranis 2018 amb l’espectacle a càrrec de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, el Club Patí Constantí, el Club Gimnàstica estètica Constantí, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A i actors i actrius del municipi. Direcció de l’espectacle a càrrec de Marc Cardó.

Di ssa b te 23 d e j u ny De 17 a 19 h · A la Plaça de la Generalitat. Activitats i Jocs Infantils. A les 19.30 h · Al Parc de la Muralla. Arribada de la Flama del Canigó i inici del recorregut pels carrers del poble. En acabar, Lectura del Manifest de la Flama al davant de l’Ajuntament, a càrrec dels membres de l’AAVV Centcelles.

6


Dij o us 28 de ju n y

A lt res a c ti v ita t s

A les 20.30 h · A la vil·la romana de Centcelles. II Cicle de Concerts a Centcelles. Concert d’Òpera amb el baríton Àngel Odena, acompanyat de la Soprano Sara Blanch i la pianista Anna Crexells. Di ssa b te 27 de j un y A les 11 h · A les 11 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura Juvenil. “Big Game (Caça major)”, de Dan Smith. Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón. Per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys que els agradi llegir. DEL 23 AL 27 DE JUNY Al Pavelló Poliesportiu. Proves d'Halterofília dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

SETMANA DE L’11 AL 15 DE JUNY DE 2018. Exàmens del 2n quadrimestre a l’Escola Municipal de Música SETMANA DEL 18 AL 22 DE JUNY DE 2018 Audicions del 3r trimestre a l’Escola Municipal de Música.

7


8


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.