Page 1

agenda cultural

JULIOL 2018

1


D imart s 3 de juliol

A les 20.30 h · A la vil·la romana de Centcelles. II Cicle de Concerts a Centcelles. Concert de Música Barroca a càrrec d’Isabel Serra i Glòria Coll.

A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Fem una Mirmiga Tallers recomanats a partir de 5 anys. Fem una Mirmiga, la mascota de la biblioteca, i altres animals amb feltre.

D ive nd re s 6 d e juliol A les 22 h · A la Plaça de les Escoles Velles. “Sueños de Alhambra” a càrrec de l’Associació de Baile Flamenco Esencia.

D ijous 5 d e juliol A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Roda de contes. Contacontes, enigmes, endevinalles, poemes... escoltem i juguem amb les paraules!

2


D iume nge 8 d e juliol

A les 20.30 h · A la vil·la romana de Centcelles. II Cicle de Concerts a Centcelles.

Durant tot el dia. Al Club Esportiu Esplai de Constantí. Mulla't per l'esclerosi múltiple.

Concert de Músiques de la Mediterrània a càrrec de Canya d’Or & Brass + Xavi Lozano.

D imart s 10 d e juliol A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Visca la màgia! Tallers recomanats a partir de 5 anys. Compartim trucs de màgia i coneixem la relació entre la màgia i la ciència.

D ive nd re s 13 d e juliol A les 22 h · A la Plaça de les Escoles Velles. “Danses del món” a càrrec de la societat Cultural i Recreativa El Casino.

D ijous 12 d e juliol

D imart s 17 d e juliol

A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Roda de contes Contacontes, enigmes, endevinalles, poemes... escoltem i juguem amb les paraules!

A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Juguem amb paper Tallers recomanats a partir de 5 anys.

3


Construïm petits objectes amb paper, cartró i altres materials reciclats.

l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí.

D ijous 19 d e juliol A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Roda de contes. Contacontes, endevinalles, poemes... escoltem i juguem amb les paraules!

D ive nd re s 20 d e juliol A les 20 h. A l'exterior del Pavelló Poliesportiu (carrer Pinto Fortuny). Inauguració de Mostra fotogràfica "Festes i tradicions de Constantí". Fins al 31 d'octubre.

A les 20.30 h · A la vil·la romana de Centcelles. II Cicle de Concerts a Centcelles. Concert a càrrec del Grup de Vent de

4


A les 22 h · A la Plaça de les Escoles Velles. Espectacle de circ, a càrrec de Tandarica Circus.

càrrec de Sílvia Palazón. Per a nois i noies d'entre 14 i 17 anys.

D imart s 24 d e juliol A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Jugar naturalment. Tallers recomanats a partir de 5 anys. Crea amb elements de la natura: pinyes, fulles, pals... fins on arriba la teva imaginació? D ime cre s 25 de juliol A les 17.30 h · A la Biblioteca Municipal. Club de Lectura Juvenil. Història de Pi, de Yann Martel. Sessions mensuals a

5


D ijous 26 d e juliol

A les 20 h · Al carrer Major (Davant del Sindicat Agrícola) Espectacle de Gastropoesia. “La poètica a taula”. Espectacle polipoètic que fusiona gastronomia catalana i poesia.

A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. BiblioContes. A la Biblioteca, fem salut!, a càrrec de Còdol Educació. Fa uns 100 anys, un doctor de Reus va descobrir la manera que els nens i nenes de tot el món estiguin més sans i feliços. Voleu saber quina és? I, després del conte, taller artístic sobre alimentació saludable.

D issab t e 28 d e juliol

A les 20.30 h · A la vil·la romana de Centcelles. II Cicle de Concerts a Centcelles. Concert de violí a càrrec de Jennifer Panebianco.

A les 19 h · Aparcament del Camp de Futbol Municipal de la Coma. I Campionat de bitlles catalanes Vila de Constantí. Inscripcions: a l’OAC de l’Ajuntament D illuns 30 d e juliol A les 20 h · A la Biblioteca Municipal. Presentació de l’Auca del Centre d’Esports Constantí amb motiu dels 50 anys de l’entitat. D imart s 31 de juliol A les 11.30 h · A les Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Juguem amb paper Tallers recomanats a partir de 5 anys. Construïm petits objectes amb paper, cartró i altres materials reciclats.

D ive nd re s 27 de juliol A les 11 h · Gimcana Popular Infantil. Al carrer Major (per a infants a partir dels 3 anys). Organitza: Premonitors Constantí 2018, Punt Òmnia i àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí.

D ijous 2 d 'agost A les 11.30 h · A la Biblioteca Municipal. A l'estiu... Fem biblioteca! Roda de contes Contacontes, enigmes, endevinalles, poemes... escoltem i juguem amb les paraules!

6


D ive nd re s 10 d ’agost

Casal d 'Est iu Munic ip al*

A les 17.45 h · Sortida al Parc Astronòmic del Montsec (Àger, Lleida). Visita a les 22h. Preu: 10€ (inclou desplaçaments i visita). S’aconsella portar el sopar. Inscripcions fins el 6 d’agost a l’OAC. Límit 60 places. Sortida en autobús des de la Plaça de les Escoles Velles.

Del 25 de juny fins al 27de juliol (de dilluns a divendres). A l’escola Mn. Ramon Bergadà (infants nascuts entre 2006 i 2014). *Altres activitats : (Per als nascuts a partir de 2005). - Bojos pel bàsquet. Al Pavelló Poliesportiu. Dimarts i dijous de 17 a 19 hores. - Tardes de futbol. Al Pavelló Poliesportiu. Dimarts i dijous de 17 a 19 hores. - Rutes joves BTT. Sortida des del PIJ. Dimarts i dijous a les 19 hores. - Espai Jove del PIJ. Dilluns i dimecres al PIJ. Ping pong, futbolí, billar, tallers, jocs, etc.

7


8

Profile for Ajuntament Constantí

Agenda Cultural Juliol 2018  

Agenda Cultural Juliol 2018  

Profile for constanti
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded