Page 1

VI ELSKER AT HAVE GÆSTER

·1·


ASPENÄS HERRGÅRD

VARBERGS KUSTHOTELL

HVIDE HUS AALBORG

REBILD BAKKER

AARHUS CENTRALVÆRKSTEDET & SMEDIEN BORUPGAARD HOLTE COPENHAGEN PORTSIDE – ÅBNER I 2020 KELLERS PARK

ROSKILDE

SORØ KOLDING

MIDDELFART KONGEBROGAARDEN

KORSØR KLARSKOVGAARD

SØNDERBORG

·2·

CONFERENCE CENTER COPENHAGEN

KØGE STRAND


I 2018 modtog Comwell prisen for ’bedste service’.

VELKOMMEN TIL COMWELL HOTELS VI ELSKER AT HAVE GÆSTER Kærlighed til mad, passion for lokale og økologiske råvarer – og et bankende hjerte for nærvær og gæstfrihed, er essensen af Comwell. Vi elsker at have gæster, og det vil du opleve, så snart du træder ind på ét af vores hoteller. Vores hjerte banker for den gode oplevelse og service. Hos os skal du kunne føle dig hjemme – når du er væk hjemmefra.

SMAG PÅ DANMARK

Comwell har det ‘Økologiske Spisemærke’ i bronze. I august 2017 modtog Comwell desuden ‘Årets Øko Pris’.

Comwell har hoteller beliggende i Danmark og i Sverige med hver deres særegen charme og unikke placering. Vores hoteller byder på flere forskellige værelsestyper, og du får naturligvis en stor morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter med i prisen. På alle vores hoteller finder du en restaurant og en bar. Vores køkkenchefer har fokus på velsmagende mad, der er tilberedt med en særlig passion for økologi. De prioriterer lokale, danske råvarer i sæson, da vi hos Comwell tror på, at det giver den bedste smagsoplevelse og kvalitet. Så på Comwell kan du virkelig nyde “smagen af Danmark”.

·3·


HOTELLER · OVERSIGT

NY

T

Comwell Borupgaard Side 5

Comwell Holte Side 6

Comwell Roskilde Side 6

Comwell Køge Strand Side 7

Comwell Sorø Side 7

Comwell Klarskovgaard Side 8

Comwell Korsør Side 8

Comwell Middelfart Side 9

Comwell Kongebrogaarden Side 9

Comwell Hvide Hus Aalborg Side 10

Comwell Rebild Bakker Side 10

Comwell Aarhus Side 11

Comwell Kellers Park Side 11

Comwell Kolding Side 12

Comwell Sønderborg Side 12

Varbergs Kusthotell, Sverige Side 13

Aspenäs Herrgård, Sverige Side 13

Comwell Copenhagen Portside Side 5

·4·


SJÆLLAND COMWELL COPENHAGEN PORTSIDE

COMWELL BORUPGAARD

Storby, udsigt og grønne områder

Smagsoplevelser, natur, ro og spa

Comwell Copenhagen Portside er nyeste skud på stammen af Comwell-hoteller og bliver opført på Trælastholmen i Københavns nye bydel i Nordhavnen. Med en central placering lige ud til havnen, rekreative områder og et pulserende byliv er mulighederne mange. Hotellet bliver opført i spændende arkitektur, der er inspireret af havnens gamle pakhuse og indeholder alle moderne faciliteter, restaurant, bar, to grønne atriummer og flere forskellige typer værelser. Comwell Copenhagen Portside åbner i 2020.

Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1600-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder I ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

ÅBN

2 I 20 R E

Antal værelser:

484

0

Faciliteter: Restaurant Bar & Café

Fitness Gratis WiFi Parkering

Tæt på: Centralt placeret i hovedstaden – tæt på alle seværdigheder, havnen og byliv. Transport: 100 meter fra metro med forbindelse til Københavns Lufthavnen og Københavns Hovedbanegård, hvor der kan opnås forbindelse med tog til resten af Danmark og Sverige. Seværdigheder: Tivoli, Den lille Havfrue, Nyhavn, Amalienborg, Rosenborg Slot, Rundetårn, shopping, museer, restauranter, natteliv, havnebadet, Amager Strand.

Comwell Copenhagen Portside Sundkrogsgade 20 / DK 2150 Nordhavn / (+45) 7027 4274 / comwellnordhavn.dk / fb@comwell.dk

Antal værelser:

149

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Stor have Udendørs terrasse Fitness Inden- og udendørs spa

Pool/sauna/hottub Opholdsstue med billard og spil Cykel- og biludlejning Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Skov og strand i Nordsjælland og den gamle købstad Helsingør. Kun 40 min. kørsel fra København og 25 min. sejlads til Helsingborg i Sverige. Transport: Snekkersten Station er beliggende 100 m fra hotellet, hvor der kan opnås forbindelse til og fra København. I Helsingør, der beliggende 9 km fra hotellet, afgår færge til Helsingborg i Sverige. Seværdigheder: Kunstmuseet Louisiana, Kronborg, Helsingør, Helsingborg.

Comwell Borupgaard Nørrevej 80 / DK 3070 Snekkersten / (+45) 4838 0333 / comwellborupgaard.dk / fb@comwell.dk

·5·


COMWELL HOLTE

COMWELL ROSKILDE

Naturskønt og tæt på København

Nordisk stemning, natur og tæt på København

Comwell Holte ligger i naturskønne omgivelser ved Rude Skov kun 15 km fra Københavns centrum og tæt på Nordsjællands seværdigheder. Hotellet er et spændende arkitekttegnet hus i forskudte planer, der bygningsmæssigt er integreret i det smukke, grønne og kuperede terræn, der omgiver hotellet. I Nordsjælland er der masser af muligheder for at opleve kunst, kultur og sjov. Tag fx på et besøg på kunstmuseet Louisiana, Dyrehavsbakken eller Experimentarium, som byder på forlystelser og sjov for hele familien.

Comwell Roskilde ligger midt i idyllisk natur og med udsigt til Roskilde Fjord. Hotellet rummer mange, hyggelige ‘oaser’ både ude og inde, og emmer af nordisk atmosfære. Roskilde en historiske og hyggelig handelsby, med gode forretninger og aktiviteter. Hotellets beliggenhed giver mulighed for dejlige gåture og mange andre udendørs aktiviteter. Har du lyst til at opleve København, så ligger hotellet kun 35 km fra hovedstaden.

Antal værelser:

113

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Stor have Udendørs terrasse Pejsebar

Opholdsstue med billard og spil Petanquebane Cykeludlejning Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Antal værelser:

159

Faciliteter: Restaurant Bar med udsigt Udendørs terrasse Pejsebar Opholdsstue med spil

Fitness Cykel- og biludlejning Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Natur og skov samt seværdigheder i Nordsjælland. Golfbaner og kun 15 km fra København.

Tæt på: Natur, Roskilde Fjord, Roskilde by, historiske seværdigheder og kun 30 min. fra København.

Transport: Tæt på hovedvejen til København og seværdigheder i Nordsjælland. Der afgår bus til Holte Station lige ude foran hotellet. Herfra kan du let komme til København og Nordsjælland.

Transport: Hotellets er beliggende 4 km fra Roskilde by, og der afgår bus til Roskilde og Roskilde Station kun 100 m fra hotellet. På Roskilde Station kan du opnå forbindelse til København, Fyn og Jylland.

Seværdigheder: Kunstmuseet Louisiana, Nationalmuseet, Tivoli, Nyhavn, Fredensborg Slot, Karen Blixen Museet, Dyrehavsbakken og Experimentarium.

Seværdigheder: Købstaden Roskilde by, Domkirken i Roskilde, Vikingeskibsmuseet, rockmuseet Ragnarock og Dinnercruise Sagafjord.

Comwell Holte Kongevejen 495A / DK 2840 Holte / (+45) 4547 7400 / comwellholte.dk / fb@comwell.dk

Comwell Roskilde Vestre Kirkevej 12, Himmelev / DK 4000 Roskilde / (+45) 4632 3131 / comwellroskilde.dk / fb@comwell.dk

·6·


COMWELL KØGE STRAND

COMWELL SORØ

Strand, atmosfære og ro

Ro og forkælelse i naturskønne omgivelser

Comwell Køge Strand ligger ned til stranden lige ud til Køge Bugt. Hotellet er nyistandsat og emmer af atmosfære med dets indbydende indretning som et moderne strandhotel. Hotellet er beliggende kun 45 km fra København, så der er gode muligheder for både at opleve hovedstaden og slappe af ved vandet. Køge er en hyggelig og historisk handelsby med mange gode forretninger, og ligger i gåafstand fra hotellet. Her er der aktiviteter for både store og små. Det er også muligt at spille golf i den nærliggende Køge Golfklub.

Kærlighed til mad, passion for råvarer og et bankende hjerte for gæstfrihed er essensen af Comwell Sorø, der ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. Hotellet har sin egen vinmark, bistader og urtehave. Fra den store terrasse, kan du nyde udsigten ud over alle herlighederne. De mange faciliteter på og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold. Lige uden for hotellet indbyder naturen til cykel-, løbe- eller vandreture og frokost i det fri. Sorø by byder på kultur, historie og shopping i de hyggelige gader.

Antal værelser:

127

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort og udsigt Udendørs terrasse med havudsigt Havestue Fitness

Gratis WiFi Gratis parkering Cykeludlejning Elbil ladestation

Antal værelser:

93

Faciliteter: Restaurant med udsigt Bar med bistrokort og udsigt Udendørs terrasse Vinmark, urtehave og bistader Opholdsstue med billard og spil

Cykeludlejning Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Stranden, natur, hyggelig og historisk handelsby, shopping, golfbane og kun 40 min. fra København.

Tæt på: Den historisk by Sorø. Placeret midt i naturskønne omgivelser med marker, søer og skove.

Transport: Hotellet ligger 1,4 km fra Køge station, hvor der afgår tog til København. Der er kun få minutters kørsel til afkørslen til motorvejen som går til København, Fyn og Jylland.

Transport: Hotellet er beliggende kun 5 km fra Sorø by og Sorø Station. Her kan du opnå forbindelse til København. Hovedvejen til København, Fyn og Jylland er kun 3 min. kørsel fra hotellet. Afstanden til København er 80 km.

Seværdigheder: Historisk handelsby, Stevns Klint og Vikingeborgen.

Seværdigheder: Historisk handelsby, Sorø Akademi, Sorø Kunstmuseum, Gavnø Slot og Sorø Klosterkirke.

Comwell Køge Strand Strandvejen 111 / DK 4600 Køge / (+45) 5665 3690 / comwellkoegestrand.dk / fb@comwell.dk

Comwell Sorø Abildvej 100 / DK 4180 Sorø / (+45) 5783 5600 / comwellsoroe.dk / fb@comwell.dk

·7·


COMWELL KLARSKOVGAARD

COMWELL KORSØR

Natur og hav til nabo

Centralt, natur og spa

Comwell Klarskovgaard er beliggende i den smukkeste natur omgivet af skov og med udsigt til havet. Hotellet emmer af en særlig ro og atmosfære og er en arkitektonisk perle med klassisk, danske designmøbler og kunst. Der er en fantastisk udsigt fra hotellet udover eng, skov og Storebælt. De mange rå murstensvæge og det synlige træ giver en varm charmerende atmosfære.

Comwell Korsør ligger omgivet af smuk natur i baghaven. Her kigger rådyrene ofte forbi. Mindre end 200 meter fra hotellet ligger Danmarks 4. største golfbane. Trænger man til fordybelse, er der ikke langt til sø, skov og strand. Der er gode muligheder for at fiske i området – og er man på jagt efter rav, så er stranden et yndet mål. Stedet er oplagt for cykelturister, da området omkring hotellet rummer flere naturskønne cykelruter. Hotellet byder også på en moderne spa med flere former for behandlinger samt en skøn terrasse.

Antal værelser:

105

Faciliteter: Restaurant med udsigt Bar med udsigt Stor udendørs terrasse Opholdsstue med billard og spil Vinkælder

Direkte adgang til strand Fitness Boldbane Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Skov og hav. Tæt på én af Danmarks største golfbaner. Transport: Tæt på Storebæltsbroen og 10 minutters kørsel fra motervejen til København, Fyn og Jylland. Afstanden til København er 110 km. Seværdigheder: Vandsportscenter for surfere, Den danske Flåde og Korsør Lystbådehavn.

Antal værelser:

134

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Stor udendørs terrasse

Opholdsstue med billard og spil Bibliotek Petanque og multibane i haven Inden- og udendørs spa med pool/ sauna/hotub m.m Fitness

Yogaundervisning Cykeludlejning Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Strand, skov og en god fiske-sø. Nem adgang til seværdigheder i København, på Fyn eller i Jylland. Transport: Hotellet ligger tæt på Storebæltsbroen og 3 minutters kørsel fra motorvejen til København, Fyn og Jylland. Korsør station er 15 minutters gang væk. Afstanden til København er 110 km. Seværdigheder: Vandsportscenter for surfere, Den danske Flåde og Korsør Lystbådehavn.

Comwell Klarskovgaard Korsør Lystskov 30 / DK 4220 Korsør / (+45) 7216 2000 / comwellklarskovgaard.dk / fb@comwell.dk

·8·

Comwell Korsør Ørnumvej 6 / 4220 Korsør / (+45) 5835 0110 / comwellkorsor.dk / fb@comwell.dk


FYN COMWELL MIDDELFART

COMWELL KONGEBROGAARDEN

Centralt og tæt på seværdigheder og strand

Forkælelse, nærvær og æstetik

Comwell Middelfart ligger i naturskønne omgivelse midt i landet med udsigt til Lillebælt. Med sin centrale placering og nemme adgang til/fra motorvejen er hotellet det oplagte valg, når du har lyst til at opleve flere seværdigheder i Danmark fx Legoland, H.C. Andersens Hus og Givskud Løvepark. Hotellet ligger få minutters kørsel fra en familievenlig strand og den hyggelige handelsby Middelfart.

Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til vandet og de 2 broer samt en lille lystbådehavn. Hotellet er omgivet af bøgeskov og dyrehave og er opført i tidløst arkitektur, indrettet med kunst og dansk design, når det er bedst. Hotellets restaurant, Dannebro, serverer gourmet i særklasse. Hotellet ligger få minutters kørsel fra en familievenlig strand og den hyggelige handelsby Middelfart.

Antal værelser:

140

Faciliteter: Restaurant Stor udendørs terrasse Fitness

Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Familievenlig strand og kun 3 km fra hyggelige Middelfart. Transport: Hotellet er beliggende tæt ved Lillebæltsbroen og på hovedvejen til København, Fyn og Jylland. Middelfart Station ligger 3 km fra hotellet, hvor der kan opnås forbindelse til resten af Danmark. 60 km til Billund Lufthavn. Seværdigheder: Hvalsafari, bridgewalking, Legoland, Givskud Løvepark, H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot og Koldinghus.

Comwell Middelfart Karensmindevej 3 / DK 5500 Middelfart / (+45) 6341 8100 / comwellmiddelfart.dk / fb@comwell.dk

Antal værelser:

64

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort og pejs Vinkælder Udendørs terrasse Pool og sauna

Fitness Tennisbane Gratis udlån af cykler Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Lystbådehavn og bøgeskov. Nem adgang til seværdigheder i Jylland, på Fyn og Sjælland. Hotellet er beliggende kun 3 km fra den hyggelige handelsby Middelfart. Transport: Hotellet er beliggende tæt ved Lillebæltsbroen og på hovedvejen til København, Fyn og Jylland. Middelfart Station ligger 3 km fra hotellet, hvor der kan opnås forbindelse til resten af Danmark. 60 km til Billund Lufthavn. Seværdigheder: Hvalsafari, bridgewalking, Legoland, Givskud Løvepark, H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot og Koldinghus Comwell Kongebrogaarden Kongebrovej 63 / DK 5500 Middelfart / (+45) 6341 6341 / comwellkongebrogaarden.dk / fb@comwell.dk

·9·


JYLLAND COMWELL HVIDE HUS AALBORG

COMWELL REBILD BAKKER

City, design og udsigt

Aktivitet, natur og fællesskab

Comwell Hvide Hus Aalborg er ét af Nordjyllands mest kendte hoteller. Hotellet ligger smukt placeret med udsigt over byen og kun 5 min. gang til hyggelige gågader med masser af butikker, restauranter og beværtninger. Hotellet er nyrenoveret i en cool, klassisk stil der indbyder til storbyliv og ro. Her kommer du let rundt til masser af seværdigheder.

Comwell Rebild Bakker ligger midt i Danmarks smukkeste natur i Rold Skov og ved nationalparken Rebild Bakker lige syd for Limfjorden. Med den enestående natur lige uden for døren er der masser af aktiviteter og faciliteter til det aktive liv. Her findes løbe-, vandre og cykelruter af enhver karakter. Hotellet har et stort fitnesscenter og indendørs pool. Hotellet ligger centralt placeret i Nordjylland, så du kommer hurtigt til seværdigheder i området og Vesterhavet.

Antal værelser:

198

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort og pejs Udendørs terrasse Fitness

Antal værelser: Gratis udlån af cykler Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort

150

Poolbord og spil Udendørs terrasse og gård Pool med sauna Fitness Motionshold Multibaner

Petanquebane Massage og behandlinger Gratis udlån af cykler Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Centrum af den hyggelige handelsby Aalborg. Her kan du let komme til Vesterhavet, Skagen eller Aarhus.

Tæt på: Hotellet ligger 30 km fra Aalborg som er Danmarks 4. største by. Det er let at komme til Vesterhavet, Skagen eller Aarhus.

Transport: Hotellet er beliggende kun 5. min. gang fra Aalborg Banegaard, og det er let at komme til hovedvejen til det nordlige Jylland, Vesterhavet, Skagen og Aarhus. Der er kun 7 km til Aalborg Lufthavn.

Transport: Der er få minutters kørsel til motorvejen til Nord Jylland, Vesterhavet, Skagen og Aarhus. Seværdigheder: Nationalparken Rebild Bakker, Rold Skov, Utzon Center, Aalborg Zoo og Skagen.

Seværdigheder: Utzon Center, Aalborg Zoo, Aalborg Taarnet og KUNSTEN.

Comwell Hvide Hus Aalborg Vesterbro 2 / DK 9000 Aalborg / (+45) 9813 8400 / comwellaalborg.dk / fb@comwell.dk

· 10 ·

Comwell Rebild Bakker Rebildvej 36 / DK 9520 Skørping / (+45) 9839 1222 / comwellrebildbakker.dk / fb@comwell.dk


COMWELL AARHUS

COMWELL KELLERS PARK

City, design og kultur

Storslået atmosfære i smukke og historiske rammer

Comwell Aarhus er beliggende på en af Aarhus’ mest centrale adresser tæt på byen og havnen med en fantastisk udsigt over Aarhus. Hotellet er nyopført i 2014 og indrettet i samarbejde med det danske designfirma HAY, hvilket skaber en gennemført, urban og stilfuld atmosfære. Aarhus byder på masser af spændende oplevelser for både børn og voksne. Midt i byen kan du sidde nede ved kanalen på en af de mange hyggelige cafeer og nyde byens atmosfære.

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Antal værelser:

240

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Udendørs terrasse Fitness Gratis udlån af cykler og bil

Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Antal værelser:

134

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Udendørs terrasse Inden- og udendørs spa Pool/sauna/hotub m.m

Spabehandlinger Fitness Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Placeret midt i den hyggelige handelsby Aarhus. Danmarks næststørste by. Her kan du let komme til et væld af seværdigheder for både for børn og voksne, shopping, restauranter, arkitektur og m.m.

Tæt på: Beliggende ud til Vejle Fjord omgivet af smuk natur. I Vejle findes en række arkitektonisk, spændende byggerier. Du finder også flere golfbaner i nærheden.

Transport: Hotellet er beliggende kun 5 min. gang fra Aarhus Banegård og busholdeplads, hvorfra der kører busser til og fra Aarhus Lufthavn, der er beliggende 40 km derfra.

Transport: 20 minutes kørsel fra motorvejen med forbindelse til resten af Jylland samt til Fyn og Sjælland. 42 km til Billund Lufthavn.

Seværdigheder: Aros Kunstmuseum, Den Gamle By, Marselisborg Slot, Tivoli Friheden og det populære og hyggelige Latinerkvarter.

Seværdigheder: Givskud Zoo, Jellinge, Vejle Kunst Museum, Legoland, Dyrehaven, Koldinghus, Trapholt og Økolariet.

Comwell Aarhus Værkmestergade 2 / 8000 Aarhus / (+45) 8672 8000 / comwellaarhus.dk / fb@comwell.dk

Comwell Kellers Park H.O. Wildenskovsvej 28, Brejning / DK 7080 Børkop / (+45) 7641 1717 / comwellkellerspark.dk / fb@comwell.dk

· 11 ·


COMWELL KOLDING

COMWELL SØNDERBORG

Centralt beliggende og tæt på seværdigheder

Strand og charme i historiske omgivelser

Comwell Kolding ligger centralt placeret i landet få minutters gang fra Kolding centrum. Hotellet har en indendørs pool og ved siden af hotellet ligger skoven, som indbyder til løbe- og vandreture. Der er også mulighed for at tage på fisketure samt at bade og sejle i både fjord og hav. Hotellet er indrettet i moderne, klassisk stil og er et godt udgangspunkt for at opleve seværdigheder i Danmark for både børn og voksne.

Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum med hyggelige gader og butikker. Fra hotellet kan du nyde udsigten over Flensborg Fjord og Alssund. Overfor hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på hotellet finder du lystbådehavnen samt den dejlige natur og skoven på Als.

Antal værelser:

180

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Pool og sauna Opholdsrum med poolbord og spil Terrasse

Petanquebane Børneaktiviteter i sommerperioden Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Centrum af den hyggelige handelsby Kolding, Kolding Storcenter, en række seværdigheder og museer. Du finder også flere golfbaner i nærheden. Transport: Hotellet er beliggende 1 km fra Kolding Banegård med forbindelse til hele Danmark og på hovedvejen til resten af Jylland, til Fyn og Sjælland. Der er 45 km til Billund Lufthavn. Seværdigheder: Givskud Zoo, Jellinge, Vejle Kunst Museum, Legoland, Dyrehaven, Koldinghus, Trapholt og Økolariet.

Comwell Kolding Skovbrynet 1 / DK 6000 Kolding / (+45) 7634 1100 / comwellkolding.dk / fb@comwell.dk

· 12 ·

Antal værelser:

95

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Udendørs terrasse med udsigt Pool og sauna Opholdsstue med spil

Legerum for børn Fitness Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Centrum af den charmerende by Sønderborg, der byder på hyggelige gader og mange små butikker. Lige overfor hotellet ligger stranden, hvor du kan bade. Du kommer let til historiske seværdigheder og områder. Der er mange gode steder for lystfiskere i området. Transport: Hotellet er beliggende 1 km fra Sønderborg Station, hvor man opnår forbindelse til hele Danmark. Der er 2 km til hovedvej til resten af Jylland, til Fyn, Sjælland og Tyskland og 7 km til Sønderborg Lufthavn. Seværdigheder: Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle, Oplevelsesparken Universe, Gråsten Slot, lystbådehavn, Gendarm Stien og Augustenborg Slot. Comwell Sønderborg Strandvej 1 / 6400 Sønderborg / (+45) 7442 1900 / comwellsonderborg.dk / fb@comwell.dk


SVERIGE VARBERGS KUSTHOTELL

ASPENÄS HERRGÅRD

Stemning, ro og natur

Hjemligt, søudsigt og hygge

Varbergs Kusthotell et er hotel i topklasse med en smuk udsigt over vandet – kun 45 min. kørsel fra Göteborg og 2,5 time fra København. Hotellet er hyggeligt indrettet i afslappet og rustik stil, der byder naturen inden for. Vandet kan ses flere steder fra hotellet og skaber en rolig atmosfære. I hotellets spaafdeling kan du for alvor lade roen sænke sig.

Aspenäs Herrgård er en flot, gammel bygning fra 1800-tallet, der ligger kun 20 min. fra Gøteborg og 3,5 time i bil fra København. Hotellet er placeret midt i naturskønne, grønne omgivelser. For enden af hotellets store have ligger en smuk sø. Her er der rig mulighed for at gå eller løbe en tur eller blot nyde udsigten. I Göteborg er der masser af sjove og spændende seværdigheder og museer for børn og voksne.

Antal værelser:

157

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Udendørs terrasse med havudsigt Sveriges eneste Thalassospa Pool og sauna

Spabehandlinger Fitness Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Antal værelser:

112

Faciliteter: Restaurant Bar med bistrokort Udendørs terrasse med søudsigt

Fitness Gratis WiFi Gratis parkering Elbil ladestation

Tæt på: Varbergs Kusthotell er beliggende kun 52 skridt fra vandet og en dejlig strand. Har du lyst til lidt byliv, så ligger Göteborg kun 45 min. kørsel fra hotellet.

Tæt på: Hotellet er beliggende kun 20 min. fra Göteborg, hvor du finder et væld af spændende seværdigheder, shopping, restauranter m.m.

Transport: Tæt på hovedvej til resten af Sverige og Danmark. 80 km til indenrigslufthavn og 85 km til Göteborg internationale airport. Varberg Station ligger kun 2 km fra hotellet.

Transport: Tæt på hovedvejen til Göteborg og resten af Sverige. 21 km til lufthavnen og 3 km til togstation

Seværdigheder: Varbergs Fästning, surfing og kulturoplevelser.

Seværdigheder: I Göteborg finder du masser af kulturelle oplevelser, forlystelsesparken Liseberg, og natur .

Varbergs Kusthotell Nils Kreugers Väg 5 / S 432 24 Varberg / (+46) 340 629800 / varbergskusthotell.se / fb@comwell.dk

Aspenäs Herrgård Seatons Allé / S 443 91 Lerum / (+46) 302 630000 / aspenasherrgard.se / fb@comwell.dk

· 13 ·


SOV SOM DERHJEMME For at sikre dig den bedste nattesøvn, tilbyder vi et bredt udvalg af lækre natur-, skum- og fiberpuder. Udvalget kan du læse om i vores folder på værelset og i receptionen. Når du har truffet dit valg og fundet den pude, der passer dig, henvender du dig blot ved receptionen på et af vores hoteller, hvor vi vil stå klar med en pude efter dit valg, som du kan låne under dit ophold på hotellet og endda købe med hjem, såfremt du ønsker det.

NYD OMGIVELSERNE OG LØB MED Mange hotelgæster prioriterer friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt. Men udfordringen er oftest, at man ikke kender området, og tiden til at planlægge en god løbetur er knap. Derfor har vi skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter til hvert af vores hoteller via app’en RunGo. Løberuterne er på henholdsvis 3,5 og 10 km.

GÅ PÅ OPDAGELSE I EN VERDEN AF NYHEDER Comwell Hotels går nu et skridt videre i rejsen på bæredygtig hoteldrift og tilbyder alle vores gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader. Så nu får du adgang til alverdens nyheder, viden og underholdning under dit ophold og 24 timer efter dit besøg – helt uden beregning.

NÅR DU HAR BRUG FOR ET STED AT MØDES Flere og flere søger et uforstyrret arbejdssted udenfor deres eget kontor eller hjem. Udfordringen er ofte at finde plads, adgang til stikkontakter og internet. Derfor har vi etableret et Co-Work område på alle vores danske hoteller, så du og dine kollegaer kan sidde i et velindrettet, inspirerende, behageligt og uformelt arbejdsmiljø, når der er brug for et sted til kortvarig arbejde, et uformelt møde eller et break under et seminar eller kursus. Det er gratis at benytte sig af vores Co-Work område, og vi stiller gratis WiFi, kaffe/the/vand og adgang til 7.000 aviser og magasiner via PressReader til din rådighed.

· 14 ·


· 15 ·


Comwell a-s · Bomhusvej 13 · DK-2100 København Ø · Tel (+45) 4541 0033 comwell.dk · #mitcomwell · 16 ·

Comwell Hotels 2018  
Comwell Hotels 2018