Page 1

Honterus Sibiu print & publishing


Servicii profesionale Pe scurt

Honterus este o tipografie si editura din Sibiu, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, specializată în servicii de tipar si editare de înaltă calitate.

Design & DTP

Editură

Departamentul design si desktop publishing are o dotare de exceptie si un personal creativ, pregătit să execute cele mai dificile lucrări.

Editura Honterus continuă o tradiție veche și promovează valoarea prin planul său editorial. Mai multe detalii pe www.honterus-verlag.ro

Noi, cei de la Honterus, ne mândrim cu abordarea domeniului de activitate într-un mod cu adevărat profesionist. Tradiţia tiparului în Transilvania şi strânsa relaţie cu specialişti din Germania ne-a obligat încă de la bun început să confirmăm bunul renume şi pasiunea tipografilor de aici şi suntem mândri să putem spune că facem tot posibilul să ducem mai departe această moştenire. Dotarea de excepţie, specializarea oamenilor noştri sunt punctele forte în declaraţia noastră de înaltă calitate şi profesionalism. Oferim servicii de tipar offset, graphic design si editare de carte. Folosind tehnologie CTP, masini de tipar performante și realizăm lucrari de legătorie, graphic design si tehnoredactare computerizată. Departamentul de design şi prepress dotat cu computere Mac şi PC asigură întreaga flexibilitate necesară, fiind deservit de un echipament Computer-To-Plate Escher-Grad Cobalt 4. Tiparul offset este susţinut de echipamente Heidelberg şi MAN ROLAND. Legătoria completează fluxul tehnologic cu facilităţi extinse de producţie şi finisare.


Productivitate 13.000

coli 50x70 tipărite pe oră este viteza utilajului nostru MAN-ROLAND® 200

7.000

broșuri capsate întrun interval de 8 ore.

7.000

pliante închise pe oră asigură mașina de falțuit MBO® din dotare

Prepress

Tipar offset

Legătorie

Finisare

Folosim tehnologia Computer-to-plate, fiind capabili să executăm o pregătire de tipar în timp record, la o calitate excepțională.

Mașini de tipar MAN Roland și Heidelberg asigură o productivitate sporită, calitatea imprimării și formate de lucru flexibile.

Operațiunile de fălțuire, broșare, capsare sau cele uzuale de legătorie sunt executate de personal cu experiență și utilaje performante.

Executăm lăcuire selectiva UV, capse ornamentale, ștantare, spiralare, celofanare și alte operațiuni ce ridică mult nivelul lucrărilor dvs.


Produse

Executăm o gamă largă de produse însă avem un mare potențial de diversificare prin dotarea de care dispunem și prin experiența acumulată. Va prezentăm câteva categorii uzuale de produse marca Honterus, însă lista capabilităților noastre este mult mai mare.

Cataloage

Promoționale

Mape

Pliante

Realizăm cataloage industriale, cosmetice, comerciale, rapoarte anuale. Formate diverse și opțiuni variate de finisare.

Un efort profesional de marketing implică repere variate. Suntem flexibili la cerințele clienților, indiferent de format sau tiraj.

Mape de prezentare sau simple dosare personalizate, cu stantare sau buzunar aplicat. Lacuire UV, celofanare si asamblare.

Un pliant de prezentare poate avea un impact semnificativ. Cu design-ul nostru sau nu, dar întotdeauna tipărit impecabil.


Carte

Reviste

Calendare

Afișe

Editura Honterus are deja un portofoliu impresionant. Carti brosate, hardcover, softcover, pe hârtie de ediție si o grafică de înaltă ținută.

Revistele sunt realizate rapid pe format mare, asamblate prin capsare sau brosare, lacuite sau celofanate si livrate întotdeauna la timp.

Avem experiență in executarea calendarelor. Facilitățile de producție si grafica realizată la noi asigură un aspect și o calitate deosebită

Tipărim afișe la format 50x57cm în tiraje flexibile, ideale pentru promovarea evenimentelor culturale, sportive sau istorice.


Produse

Pentru mostre de tipar, discuții constructive sau sfaturi de specialitate vă invităm la sediul nostru din Sibiu, str. Livezii nr. 46. Urmăriți-ne pe Facebook pentru ultimele noutăți în producția Honterus, la www.facebook.com/tipografia.honterus

Etichete

Imprimate

Ziare

Diverse

Etichete ștanțate, pe suporturi diverse, cu o grafică atractivă și scopul declarat de a ridica nivelul produsului dvs.

Coli cu antet, formulare diverse, pe hârtie autocopiativă sau offset, cu înseriere și asamblare în blocuri de orice grosime.

Publicații diverse, pe hârtie de ziar, tipar plan, policromie, fălțuire, ambalare si predare la termen, gata pentru distribuție.

Dotarea noastră permite o gamă variată de dimensiuni, gramaje sau finisări și asta ne permite sa onorăm orice comandă de tipar.


O afacere de succes presupune calitate. Fiți pregătit să impresionați cu materialele de prezentare realizate la noi. Creativitatea și originalitatea designerilor noștri, competența celor implicați în realizarea produsului, tehnologia folosită și accentul deosebit pe satisfacția clientului definesc modul cum înțelegem noi un lucru bine făcut.

Honterus Sibiu print & publishing


Honterus Sibiu print & publishing 550042 Sibiu, str. Livezii nr. 46 telefon: 0269.22.77.66; fax: 0269.22.89.77 e-mail: office@honterus.ro www.honterus.ro • www.honterus-verlag.ro www.facebook.com/tipografia.honterus

Honterus Sibiu brochure  

A small catalog outlining services and products Honterus Sibiu provides.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you