Page 1

Creatief in sierbeton


STERK IN MAATWERK ZICHTB

DUURZAAM – INNOVATIEF – BETROUWBAAR Claes Sierbeton is producent van architectonisch beton en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op alle maatwerk en durft innoveren in de nieuwste technieken en materialen. Het bedrijf is actief in de woning- en utiliteitsbouw en infrastructurele bouwprojecten. Bent u op zoek naar raam- deuromlijstingen, luifels, kroonlijsten, plinten, traptreden, muurdekstenen, sierlijsten, kortom alle maatwerk. Graag gaan we voor u de uitdaging aan.


BETON

Uitvoeringsmogelijkheden Architectonisch beton is duurzaam en stijlvol. Daarnaast biedt architectonisch beton de keuze van uiteenlopende vormen, kleuren en nabehandelingen, waarbij aan hoogwaardige en esthetische eigenschappen worden voldaan. Glad, gekleurd, gepolijst, gestraald, gezuurd, uitgewassen, structuur in combinatie met bovengenoemde. U hebt de keuze in vorm, structuur en kleur ... altijd met het hoogste afwerkingsniveau.

Antwerpen I BP Building I renovatie gevelelementen

Creatief in beton Wij zijn een familiaal bedrijf met méér dan 60 jaar ervaring. Aangenaam samenwerken dankzij een organisatie met korte lijnen. Dit stelt ons in staat om snel en flexibel in te spelen op uw vraag en wensen. Contacteer ons voor uw specifiek project. Wij geven uw ideeën vorm!


CLAES SIERBETON BVBA I THOMAS WATSONLAAN 72 I 3930 HAMONT-ACHEL TELEFOON: +32 11 64 15 04 I INFO@CLAESSIERBETON.BE I WWW. CLAESSIERBETON.BE

Profile for Claes Sierbeton

Claes sierbeton - maatwerk architectonisch beton  

Claes sierbeton maakt architectonisch beton op maat

Claes sierbeton - maatwerk architectonisch beton  

Claes sierbeton maakt architectonisch beton op maat

Advertisement