Page 1

Openbare ruimte


SIERBETON OPENBARE RUIMTE

Brussel I Tour & Taxis I zitranden

KWALITEIT IN MAATWERK Claes Sierbeton is producent van sierelementen uit architectonisch beton. Zij heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in alle maatwerk en durft innoveren in de nieuwste technieken en materialen bekend in het sierbeton. We werken samen met architect, ontwerpers en ontwikkelaars, kortom bent u op zoek naar unieke betonnen sierelementen, hebt u stadsparken, groene zones, pleinen en speelzones in te kleden, graag gaan wij voor u de uitdaging aan.


Laat U INSPIREREN van ongewoon tot bijzonder alles is mogelijk bij CLAES SIERBETON

Uitvoeringsmogelijkheden Straatmeubilair uit architectonisch beton is duurzaam en stijlvol. Daarnaast biedt architectonisch beton de keuze van uiteenlopende vormen, kleuren en nabehandelingen waarbij aan hoogwaardige en esthetische eigenschappen worden voldaan. Glad, gekleurd, gepolijst, gestraald, gezuurd, uitgewassen, structuur in combinatie met bovengenoemde. U hebt de keuze in vorm, structuur en kleur ... altijd met het hoogste afwerkingsniveau.

Ravels I Schoolcomplex ‘De Verrekijker’ I inkomportaal

Creatief in beton Wij zijn een familiaal bedrijf met méér dan 60 jaar ervaring. Aangenaam samenwerken dankzij een organisatie met korte lijnen. Dit stelt ons in staat om snel en flexibel in te spelen op uw vraag en wensen. Contacteer ons voor uw specifiek project. Wij geven uw ideeën vorm!


Tongeren I Zwembad ‘Plinius’ I zitelementen

Brussel I Gemeenteplein I zitelement

CLAES SIERBETON BVBA I THOMAS WATSONLAAN 72 I 3930 HAMONT-ACHEL TELEFOON: +32 11 64 15 04 I INFO@CLAESSIERBETON.BE I WWW. CLAESSIERBETON.BE

Profile for Claes Sierbeton

Claes sierbeton - Architectonisch beton voor openbare ruimte  

Claes sierbeton maakt maatwerk architectonisch beton voor openbare ruimte

Claes sierbeton - Architectonisch beton voor openbare ruimte  

Claes sierbeton maakt maatwerk architectonisch beton voor openbare ruimte

Advertisement